En lugn fredag :)

Idag klev man upp vid halv 10 fi tusan så trött jag var urssshhhh!. Kom upp tillslut iaf.

Jag och Jessica drog ner till gymmet vid halv 11 så idag har man tränat från 11 till runt 2 ;). Träffade på Carro där också så det var trevligt :). Blev iaf att man körde bandet,schema saken och sedan drog vi och svalkade oss med att gå och simma ett tag och bubbla i poolen nicenice :). Skönt vare att träna igen iaf!.

Efter det drog vi hem till mig vräkte i oss feta macker som vi gjorde mummsi!. Sedan såg vi på Queer as folk ett tag. Middag blev det sedan ännu mera Queer as folk haha gud vi har blivit besatt av den serien :O.
Har kollat på det konstant hela kvällen förutom att vi såg på Lets dance dåra och vräkte i oss en massa grönsaker och dipp :P. Men bra är det ju xD.

Nu ligger Jessica och sover och jag är uppe än som alltid säg ^^.

Imorgon ska vi upp vid 10 för att hinna hitta på något innan Jessica ska hem igen. Då hon har farit ska jag iaf försöka få tag på Therese från Sibylla om hon hade tänkt att svara nån jävla gång!. För jag måste veta nuuuu hur detta blir med allt sen så har jag inte ens fått pengarna från då jag jobbade sist mhm kul nej!!!!.

På tisdag måste jag till arbetsförmedlingen och jag vill verkligen inte dit. Tycker inte ett dugg om " den dära " jag har där som ska tydligen hjälpa mig tycker det enda hon gör är att ge mig ångest eller nåt sånt. Ne fyfan heller!. Får jag tag på Sibylla imorgon och se vad dom har att säga och hur allt blir får jag inte jobba ofta så måste jag hitta en praktik plats innan tisdag aahhhh jättekul neeehh hur jävla lätt är det att hitta!! Har jag ingen innan tisdag lär väl " den dära " skälla ut mig som fan så att det känns så jävla mycket bättre!!!!.
Måste dessutom gå till StudiePlus innan tisdag med så kanske kanske hon har en jävla sak mindre att klaga över! Suck hon gör mig piss ooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff.

Ne nu blev jag på dåligt humör bara för att jag började tänka på detta, så nu tackar jag för mig!

Queer as folk xD

Idag kom man upp vid 12 tiden förnst. Jag hade ställt klockan på 10.00 men så klart så stänger jag av den jaja skulle ändå inte göra nå vettigt just då^^.
Vid 2 tiden kom Jessica aka Sundsvall hit och vi for ner till stan :). Jag invigde föresten ett par av mina nya stövlar höll på halka ihjäl mig hela tiden men vill man gå runt och vara snygg så äre värt haha ;).

Det funkade ju iaf verkade det som maha vi tog en fika på Blåbär och där ajo nog fick vi uppmärksamhet om något :O. Seriöst där vi satt satt det bara killar runt våran ålder och uppåt och rå glodde hela tiden visst sånt kan ju vara trevligt ibland men ibland i sånna situationer blir det bara pinsamt och man vill bara bort haha så vare för oss denna gång så vi satt inte kvar nå länge alls. Men så klart då vi gick bort från borden får ett av " kill gänget " för sig att också gå just då så att dom gatt bara ställe sig framför oss och råkade bara kolla vart vi skulle men vi lyckades slingra oss ur detta till slut xD.

For hem till mig vid 4 tiden. Vi la oss och såg på Queer as folk. Jag gatt bara berätta för Jessica om den serien hahaa så jävla kung! Tur som var så tyckte hon också att det var skit bra och lite så dära små pinsamt ibland =D.
Sedan blev det käk och sen drog vi ner på hockeyn :).
Bra match var det MODO vannnnnnnnn med 3-2 härligt grabbar!=D=D=D

Sen då vi kom hem fick vi för oss att dra till Coop och köpa popcorn och cola jaaa jag vet jag ska inte äta sånt men sen jag har vare sjuk så har jag inte brytt mig vad jag stoppat i mig ändå......!
Annars ikväll har vi bara sett på ett antal avsnitt av Queer as folk och nu är klockan rätt mycket så ska vi upp vid halv 10 imorgon så borde man sova snart :P. Jessica sover nog redan haha^^.

Klockan 11 imorgon ska vi vara på gymmet! Japp nu startar jag om igen och nu ska det tränas som aldrig förr höhö :P. Blir nog bandet och schema saken för min del iaf. Herregud jag har möte med tränaren på måndag och jag har bara hunne kört enligt schemat 2-3 gånger ^^. Just efter vi tränat ska vi simma lite också och sen steka i bubbel poolen nicenice ;)


Nej sova var det Godnatt :)




Varför ska homosexuella killar vara så himlans snygga för? ;)

Lidl!

Idag klev man upp halv 8 ursh så trött jag var. Somnade runt 4 inatt efter att ha legat och hostat i 1000 år!. Upp kom jag tillslut iaf och då bar det av ner till stan för att lyssna på nå folk i arken på Lidl. Dom söker personal dit och shit så mycket folk det var. Enda jag tänkte då jag gick ner till stan var herregud tänk om det är bara jag där? fan va pinsamt!. Men då man kom in i aulan var det fullt överallt ca 100 pers gash hur många är arbetslös här i Övik egentligen? ja det skulle vara kul att veta^^. Iaf så tog det knappt 1 timme inte mer. Under den tiden fick man stå hela tiden och hoppas på att jag inte skulle få nå host anfall eller nåt men det klarade jag mig utan faktiskt men därimot började jag kall svettas som fan och andades jätte konstigt och det bara flimrade för ögonen så jag fick lov att bara sätta mig ner på golvet innan jag skulle tuppa av ursh hatar när det blir så dära. Men det gick ju bra iaf....

Då det var klart skulle dom prata med en ca 2-3 minuter var och man skulle lämna Cv. Ja hur det gick för mig det vete tusan haha gud jag var inte beredd på sånna frågor han ställde typ ah nu ska du sälja dig in hos mig, vad har du för posetiva egenskaper m.m jag typ ööhh jadu haha!. Nåt svar fick jag fram iaf va det var har jag glömt eller snarare förträngt^^. Om dom inte har ringt till en innan fredag kväll har man inte fått jobbet iaf!. Har en känsla av att jag inte komma få det så ska inte hoppas på något alls^^.

Efter stan tog jag bussen hem träffade en av våra grannar som också åkte med bussen och då vi skulle in i våran port dörr haha så gick den först inte att öppna kul var man typ utlåst men tillslut gick det iaf tur det :P.
Var tänkt att jag skulle sova en stund till då jag var hemma men det blev icke av. Istället har jag sutte och snackat med Jonas hela långa dagen och kvällen xD.


Imorgon kommer Jessica hit iaf och vi ska dra på hockey det blir kul MODO - Timrå !!! Vinn nu för h*****e!!!!

Inte har jag kunna träna nåt denna vecka än och jag är lessssss jag vill träna nu då jag hade komme igång så bra ! SUCK!. Men på fredag då ska jag göra ett försöka iaf!

Nej nu ska jag se på ett avsnitt av Queer as folk verkar vara en jäkla bra serie som Jonas skickade idag gud ett paradis om något!!!

Host host host!

Inatt sov jag 3 timmar tror jag kan inte ha varit så mycket mer än det. Klev upp vid 7 en stund la mig igen och sov till halv 9. För då hade jag ställt klockan för att Övikshem skulle komma efter 9!.

Fyfan sjuk börjar man bli också så klart vad annars.....har hostat hela natten och hela jävla dagen fifan. Ont i halsen som satan har man också,blåsern på tunga. jaja finns väl inte så mycket att göra åt.

Släpade ändå iväg benen ner till stan med Emma och for och badade på paradisbadet. Inte det bästa att göra just nu jag vet men jaa blev så iallafall. Vi satt mest och bubblade på i bubbel poolen!. Sen var vi på stan ett tag och sedan skjutsade Thomas och Emma hem mig. Annars idag har jag inte orkat gjort speciellt mycket. Har ingen ork i kroppen alls till att göra något heller. Men tur så har man ju Jonas som man kan flumma med på msn som alltid haha så man blir ju inte allt för uttråkad ändå!

Imorgon kommer Jessica på förmiddagen och hälsar på en sväng!. Hon ska på StepIn möte imorgon så jag skulle väl följa med henne ner på stan. Träna lär det ju dock inte bli för min del vore nog inte så smart! Men jag villlllll träna nu då man äntligen har komme igång men så typiskt ska det bli så hära........

Nej nu orkar jag inte skriva nå mer har inte hänt nå " roligt " i mitt liv idag haha! Hoj!

Liquid ;)

Igår kväll var det utgång!. Jag och Emma fixa oss här hemma och började dricka lite smått här. Vi körde nå öl kort spels grejs iaf och kul var det :). Vid 9 tiden kom Ewe på besök också :). Hon var chaffis så hon skjutsade ner oss till Framnäs efter 10 nån gång!. Mycket folk var det där men mest gamm folke så vi drog rätt fort därifrån och pallrade oss till Liquid istället. Där väntade Zandra på oss :). Träffade en massa björna bor alltid lika trevligt :).
Efter ett tag mådde inte Emma så bra och for hem Zandra for också hem men tur som var så kom Jessica också till Liquid och höll mig sällskap och då jävlar blev det en massa dans som alltid haha!. Vi träffade på nå trevliga typer denna så då krogen stängde följde vi med på efterfest hos en som hette Kenta i stan. Haha jaa jävlar jaaa kul hade vi då iaf =D=D.

Idag då man vaknade mådde man då inte bra neh huvva både jag och Jessica var bakis like hell!. Morsan hämtade oss från Kenta vid 1 tiden idag och sen for Jessica hem 3 idag. Så sen hon for har jag legat i sängen från 3 till typ 9 ikväll inte orkade gjort ett skit idag!. Men nu började ordna upp sig igen :).

Hosta som fan har jag också ursh.....

Imorgon ska jag upp vid 8 tiden för Övikshem kommer hit vid typ 9 tiden och ska kolla temperaturen igen!. Så lika bra man är uppe denna gång!. Ska väl eventuellt åka iväg och bada imorgon på förmiddagen. Jag vet kanske inte det bästa att göra då man håller på att bli sjuk men får väl ta det lugnt.

Håret blev föresten skit bra som jag färgade igår fett nöjd =D

Nu ska jag se på Greys anatomy och Ghost whisperer!




:)



Emma :)



<3

Fest!

Nu är det fest på gång här hemma =D. Emma är på väg hit och snart ska man sprätte första ölen maha!.
Har färgat håret nu och det ser rätt bra ut =). Ser inte så mycket än har inte fönat håret men än så länge ser det bra ut iaf :). Har nyss käkat också så nu är man mätt och på G!. Har världens jävla hosta nu men ah får hoppas jag överlever kvällen ändå =P.

Som sagt snart är Emma här och då ska hon få hjälpa mig att välja skor haha vilka problem man kan ha :p.
Blir först att vi ska dricka här hos mig iaf sedan vidare till Framnäs och sedan Liquid blir nog kul detta :).  Sen får vi väl se om Carro och Zandra skulle följa med ut nåt eller inte. Jag och Emma drar ut vilket som så äre bara!.


:)

HOPPAS NI FÅR EN BRA LÖRDAG SKÅL!

Stan!

Då har man kommit hem från stan. Blev en fika på Coffeehouse by george i port 9 kycklingmacka blev det för min del mumms så gött det var :). Sedan virrade jag runt på stan med morsan och Agneta. Postade iväg brevet till försäkringskassan igen och sedan köpte hårfärg :). Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och färga håret hoppas det blir bra denna gång och inte ljusbrunt huvvaligen!.

Sen angående ikväll så jaa fest blir det men jag kan inte mer än säga att gud vad jag är less på folk som inte håller det man har bestämt så fruktansvärt dåligt och jaa jag är bara irriterad om det inte blir som vi har sagt!. Men fest blir det ju vilket som men ändå! Ne ursh!

Nu ska jag hopp in i duschen sedan färga och sedan börja göra iordning mig har ju gött om tid på mig nu så det känns skönt iaf =).

Nej jag vill INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suck vaknade vid  10 idag av att jag inte hade någon röst överhuvetaget! skit kul och jävligt ont i halsen! Jag säger det igen varför just idag av alla jävlar dagar då jag ska ut!! SUCK!!!. Men det ska inte stoppa mig för att fara ut på krogen ikväll nej jag måste ut så är det bara så det så! Har nyss drucke varmt svartvinbärs saft så nu känns det lite bättre i halsen iaf :).

Hinner inte skriva så mycket mer just nu ska börja göra iordning mig och dra ner till stan och köpa hårfärg så man är fin till ikväll höhö =D

Då var det helg igen då!

Klev upp vid 9 idag faktiskt!. Drog ner till stan runt halv 11 tiden och träffade Carro :). Drog på StepIn och hon gick på möte och jag började träna tills hon var klar sedan tränade vi tsm!. Nu har iaf Carro också blivit medlem där så det var bra =). Vi tränade rätt länge idag från 11 till halv 2 ^^. Det blev bandet ett tag sedan styrketräning enligt schema saken och sedan lite spinning nicenice! Sedan drog vi till arbetsförmedlingen jag fixade nå papper och Jessica kom förbi också :). Tog oss en fika på Blåbär ( standard ställe! ). Satt där och sörre ett tag!. Sen gick vi runt på stan och Carro tog sen bussen hem vid 5 tiden och Jessica for hem också och jag med :P. Fyfan har släpat på väskan hela dagen lagomt kul sådär :P.

haha just herregud då vi var på arbetsförmedlingen kom en av alkolisterna in dit!. Skulle " söka " jobb haha lycka till!.
Iaf så sitter han på stolen brevid där man står och pratar med en som jobbar där och det var en ja kvinna i runt 40 års åldern som stog där och skulle ha hjälp med nåt och va fan häver alko ur sig joooo

- Va fan far till Stockholm och börja jobba som hora det komma du tjäna bra på!!!


Herrejävlar va folk blev tysta och bara glodde på han!.

En stund efter ställde han sig upp bara och skrek till en som jobbar där

- Men ni pratar ju fan bara säg sanningen istället din jävla idiot!.

Sen kom poliserna och tog han därifrån tur det^^.


Ikväll ska jag nog bara vara hemma ta det lugnt se på Lets Dance så klart^^.
Imorgon blir det ingen träning för min del iaf!. Men fest blir det ojjjaaaaa!

Stress,stress, stresssssss!

Det blev träning ikväll iaf :). Gud vad jag har stressat huvvaligen!. Emma slutade som sagt klockan 4 och då ville hon att vi skulle iväg och träna. Då var det bara för mig att slänga i mig maten ( inte så bra att äta middag före ) sedan packa kläderna springa ner till stan och möta Emma vid Ica fara och träna en jävla snabbis blev bara bandet en stund sen några situps. Sedan skulle jag gå fort som fan hem duscha sedan gå till Emma innan klockan blev 7 och allt detta skulle man hinna med på 3 timmar!!!. Ja fifan vad jag flöge runt stressade som ett assss!. Men kom iaf fram till Emma 5 över 7 så jag missade ju inte allt för mycket av matchen xD.

Då det inte blev så mycket träning ikväll precis så ska jag upp och träna imorgon =). Köra schema saken hade jag tänkt göra!. Carro ska på möte på StepIn klockan 11 så tänkte att då kunde jag följa med henne och träna :).

MODO förlorade ikväll mot Skellefteå! 5-0 PINSAMT MODO!FYFAN! INGEN KOMMENTAR!

Thursday!

Hann inte skriva här nå mer igår. Men det vart en trevligt filmkväll =). Sex and the City filmen var bra som jag trodde att det skulle vara :). Till filmen satt vi och vräkte i oss som fan grönsakren och dippa så gött det var :).
Då vi sett klart satt vi och babblade på om allt möjligt ett bra tag!. Gamla goda minnen från då vi var liten typ och en hel del snack om hundar höhö. Kul var det iaf :).

På vägen hem fick jag så fruktansvärt ont i huvet så jag slängde mig i sängen direkt då jag kom hem och sovde rätt länge eller länge och länge många timmar. Kom i säng före klockan 1 inatt och det är inte likt mig!. Sen sov jag till runt 11 så inatt har man fått sovit runt 10 timmar :O ja det är mycket för att vara jag haha!.

Dagen började med att Jonas ringde och sörre på saknade mig på msn så klart haha^^. Så det var bara till att sätta sig vid datorn och hålla den pöjken sällskap och det gör jag fortfarande flumme på som vanligt =P.

Var ju tänkt att man skulle träna nu vid lunch tid men Emma gatt fara och jobba så det blev inte så. Men få se om vi drar en sväng och tränar då hon slutar nu vid 4, det beror på om hon orkar eller ej. Annars blir det en runda imorgon så klart :).
Ikväll ska jag iaf också hem till Emma och Thomas och vi ska se på hockeymatchen borta match mot Skellefteå! Hoppas MODO vinner nu då det behövs verkligen!!!!!!!!.


:)

Så jävla kung =)

En onsdag?!

Idag for man och tränade runt 11 tiden :). Det gick väldigt bra tycker jag! Först blev det bandet sedan styrketräning nicenice :). Var där i ca 3 timmar idag dessutom oh yeha!!!.
Efter vi tränat klart hade vi sådan lust att dra ut ikväll på krogen men ingen annan kunde eller ville orkade och allt va det är så det blir inte så. Utan väntas till lördag istället :). Men iaf så kom vi på att vi kunde dricka lite hemma hos henne(Emma) och Thomas ikväll och se på hockey men så fuck är det onsdag idag!!! Vi båda trodde det var torsdag haha jaa inte lätt alla gånger!. Men då ska vi ta och göra det imorgon istället och ikväll ska vi ändå ses :). Men vi ska se på Sex and The City filmen som jag inte har sett än så det blir kul =D. Som jag har väntat på att få se den!. Sen ska vi käka dipp och grönsaker till mumms :).

Jag har varit duktigt idag tränat, lagat min egen mat som blev då grötn och ägga haha och sedan sist men inte minst diskat japp! =P

Nej nu ska jag bege mig mot Östra så ska vi handla grönsakern och sedan movie time! =)

ADIOS!

I can not get....

Sick now!!!!! Nej jag får inte det!! Orkar inte!.

Hur som helst klev jag upp vid 8 idag efter att ha drömt en jävla konstig dröm som Jonas var med i att han körde bil med fötterna och knäna och jag satt i baksätet och skrek som fan på han ah nåt sånt hahaha.
For till Bjästa runt 11 tiden!. Det var trevligt :). Satt och snackade konstant i 3 timmar det behövdes fanns en del att ta igen och att prata om om man säger så!. Ovanligt,konstigt och framför allt jobbigt kändes det att vara tillbaka där på typ 1 år nu? eller va det nu är! Men kul var det iaf =). Fick dessutom en sen julklapp som var ett halsband av äkta silver göööörrr snyggt I love it =D=D. Tack så mycket! :). Fick också tillbaka mina vinterhandskar som har vare kvar där så det var ju bra det också. Hoppas man kan ses snart igen och då inte efter 1 år haha!.

Efter Bjästa turen for jag till stan då. Mötte Jessica vi tog en fika på Blåbär =). Sedan kollade vi efter träningskläder till henne. Hon ska börja sin gratis vecka på StepIn på tisdag skojsan :). Sen blev vi less och drog hem till mig istället satt och surre lite sen for hon vidare efter ett tag!.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har haft ont i halsen hela dagen och imorse då jag vaknade märkte jag att min överläpp hade svullnat som fan!! Första jag tänkte på vaaa fan inte idag av alla jävlar dagar så just idag typiskt!. Har fortfarande ont i läpparna nu men det känns lite bättre. Jag vill inte bli sjuk nu suck.....kommer säker bli förkyld och då jag väl bli det då är det inte lite heller! Snorar får en jävla hosta och tappar helt rösten så äre jämt inte så kul ne!. Men men vad gör man.....jo hoppas på det bästa helt enkelt!


Imorgon ska jag försöka kliva upp tidigt. Ska förmodligen träna runt 11 =). Börja med schema saken jag fick lika bra det!. Så det blir att dra bena på bandet ett tag haha sen styrketräning nicenice :).
Mot kvällen får vi se om jag mår bra så blir det kanske att jag,Emma och Zandra tar oss en sväng till Olles det är ju som sagt lill-lördag imorgon så =).

Ne nu ska jag ta och dra igen och se på Wallander afrikanen sedan sova :)

GodNatt!

Australia :)

Då har man kommit hem från bion för en liten stund sedan :). 2 timmar och 45 minuter lång var den och jäkligt bra var den så det gjorde inget att den var lång man blev inte less på att se den :). Lätt värt pengarna!!!.

På väg hem från bion kom grannen ner till stan och hämtade mig. Tog några sladdar runt en rondell och på en parkering haha =). Så kul det han sa till mig:

Grannen: Det märks att du tränar nu!
Jag: Jasså hur?
Grannen: Det syns i dina ögon!
Jag: Öhm haha okej? :S
Grannen: Du går som mer som en man än en kvinna!
Jag: Men tack för den haha!

Haha skulle jag ta det dära som en komplimang eller? =P


Imorgon ska man upp tidigt ska till Bjästa på förmiddagen blir nog trevligt kanske....kommer väl mest kännas konstigt och ovanligt och allt sånt dära men det blir nog bra det dära till slut^^.

Ikväll blir det bio :D

Då var man hemme igen! Eller har vare hemma ett tag!. På StepIn gick det bara finemang =). Emily visade mig hur vissa saker fungerar och gjorde ett träningschema åt mig eller vad man ska kalla det jag får ju träna när jag vill men vad jag ska göra då jag är där och träna :). 6 olika saker ska jag göra så det visade hon mig idag som är då att träna armar,ben och magen xD. och detta ska jag då köra 3 gånger 12 varje gång så det blir nog nice :). Efter 2 veckor med andra ord 2 feb ska vi ses igen och jag ska säga hur allt har gått osv ;).

Efter StepIn for jag och köpte brun utan sol som jag har fastnat för som tusan! Billigt var det idag också fick köpa 2 för 22 kroner inte dåligt ;). Sedan mötte jag Emma utanför City sol och vi la oss och stekte ett tag sedan bar det av hemåt!. Jag han gå halvvägs så kommer grannen tutandes med rö volvon hahah! Fick skjuts halva vägen hem iaf snällt värre^^.

För en liten stund sedan ringde dom från arbetsförmedlingen och babblade på suck jag är bara less tänker jag säga om det dära samtalet^^.haha!

Ikväll väntas det bio iaf med Emma :) Ska bli riktigt kul har inte varit på bio sen i sommras tror jag? :O och det är ju som ett tag sedan!. Vi ska iaf se på Australia har hört att den ska vara jäkligt bra =D. Skulle ju först se på Changeling men det blir denna istället :)


It is very very cold in here!!!

Morn morn! Har nyss klivit upp nästan käkade nyss frukost. Kallt som tusan är det här inne i mitt rum!. Huvvaligen! Har blivit så där cpigt med temperaturen igen verkar det som elementen är ju hur kalla som helst. Inte konstigt man får ont i halsen och blir lite snuvig här inne! Less jag blir! Men snart ska dom komma och fixa temperaturen ännu en gång. Ska det vara så jäkla svårt att få ordning på värmen eller?!?!?!?!. Nåja kanske blir tredje gången gillt!! Få vi väl se om jag får flyga upp ur sängen ännu en gång typ 8 på morgonen och ny vaken och dom står och bankar på dörren SUCK !

Iaf runt 11 halv 12 tiden ska jag och Emma troligtvis gå och sola skönt :). Var så länge sedan jag var och solade nu så =). Sen halv 1 ska jag iväg och träna igen!. Gash känner rakt hur det har tagit på min rumpa igår haha but i like it!. Imorgon ska det då inte bli någon träning alls måste ju vila någon dag med se om all träningsvärkan far bort så man kan röra sig normalt igen xD.

Ikväll väntas det bio iaf med Emma vi ska se på Changeling den är säkert bra får man hoppas =D

:)



Tränat!

Då har man varit och tränat igen då =). Körde på bandet i 1 timme gud så skönt he va =D. Gick ju bra då man fick se reprisen av Lets Dance samtidigt haha!. Efter det ville Emma köra lite styrketräning men jag skippade det idag. Jag ska ju dit och göra det imorgon med Emily så. Vill inte slita ut mig det första jag gör vore inte så smart och nu då jag har fått ont i halsen så borde jag ta det lite lugnt. Hoppas det har gått över till i morgon jag pallar inte bli sjuk nu! Så jävla dålig tajming isåfall!.

Ikväll vete tusan vad jag ska göra sitter och väntar på att morsan ska komma hem snart så vi kan käka Tacos mumms :). Var så länge sedan jag åt det nu så det ska bli gött :). Ska iaf ta och se en film nu tror jag är ju inte så mycke vettigt på tv ikväll så  :). Ska se på Babylon A.B få se om den är någe bra ;).


Söndag =)

Det blev ingen utgång igår utan jag vara bara hemma och flummade med Jonas på msn hahaha som vanligt =P.

Jag och Emma bestämde oss för att åka ner och träna idag igen. Men vi skulle ha sovmorgon och fara då vi vaknade idag men jag sov lite väl länge hahah!. Men nu är jag uppe iaf men verkar inte som att jag har riktigt vaknat än. För jag åt nyss frukost och då jag skulle gå bort med tallriken gick jag in på toan med den haha?!.
Ont i halsen har jag idag också =( hoppas jag inte håller på att bli förkyld eller nå sånt skit bara.....

Har jävulsk med träningsvärka vid brösten typ haha så idag blir det bara springa för min del tack!

Men men nu ska jag packa och sånt och åka ner och träna :)

60-årskalas :)

Då har man nyss kommit hem från kalaset =). Rätt mycket folk var där och så klart mina syskon ;P. Sen en del som jag aldrig har sett förut^^. Började med att jag fick fika kakern gash jag typ ohnej jag ska ju inte äta sånt hära!. Men var duktigt åt bara 2 av typ 10 sorter iaf :). Spelade Yatzy gjorde vi också och kungen vann vilket är så klart jag ;).
Sedan blev det middag blev potatisgratäng och nå kött och sallad mumms =). En stund efter fick jag vräka i mig tårta så nu vill jag då inte alls äta nå mer på hela helgen typ haha^^.

En tant som var där på kalas kom fram och sa bah nemen Gunnar (pappa) är detta din dotter också? och pekade på mig. Sen berättade hon att hon tyckte att jag hade vuxit och blivit så stor sen sist hon såg mig jag hade tydligen träffat henne då jag var typ 13 år ah jag vet inte vem det var men kul iaf haha =P.

Sen att Margareta (pappas syrra) kom fram och sa att hon tyckte att jag hade blivit smalare och kände knappt igen mig =P. Första tanken jag fick av det är syns det redan eller? haha nog för att jag har svårt att tro på det men det var ju iaf kul att höra =D=D.

Hur det blir ikväll vet jag ännu inte har inte fått någon svar än .... suck jag vill veta!!!! Jaja!
Kanske skriver nå mer sedan om jag orkar nu till nå annat tjohejs!


:)

Grattis Lasse =D

Träning =)

Så där då har man varit och tränat igen då =). For ner och tränade vid 12 tiden höll på i ca 1,5-2 timmar! Styrketräning blev det idag =) sköönnnttt!!!. Efter det gick jag på stan och köpte ett rött linne :).
Nu är man hemma då men ska snart fara iväg på 60 - årskalas ;) Farsans syrras man fyller år xD. Blir säker kul det =D.

Har nyss duschat klart och allt sånt så ska väl ringa och be farsan hämta upp mig nu då!!!

Vet fortfarande inte hur kvällen blir men men får väl se^^.

Hörs nå sen!

:)

Slapp fredag!

Fredag idag då en fredag utan fest jajamen! Men skönt det jag har ändå ingen lust att göra något nu heller!.
Klev upp runt 12 hade ställt klockan på 10 haha men jah inte ovanligt att jag znoosar i flera timmar framåt^^. Drog ner till stan vid 3 tiden for till arbetsförmedlingen skulla prata med Anna igen för hon ville jag skulle komma in i mitten av denna månad!. Men neh då inte var hon där typiskt!. Så där for man ner till stan helt i onödan och höll på frys föttern av sig!!. Ja idag har det varit riktigt kallt - 18 grader fifan men vi har inte haft värst i Björna har det vare - 30 :O. Men köpte hem nöttren iaf så jag har nåt i helgen att knaper på!.

Annars ikväll har jag dammsugat och torkat golvet i hela lägenheten huvva!!!!. Men nu äre gjort ska bara ta in alla mattern också sen klart ;P. Ringde nyss till Sibylla igen eller snarare till Therese eftersom att jag missade då hon ringde igår!. Hon visste inte när jag kunde komma och jobba än..jag som var rädd för att hon skulle säga imorgon eller nåt hahah!. Ne men hon hade inte hunne kollat så mycket på schemat och hon jobbar inte lika mycket som förut och hon måste jobba då jag ska jobba så att jaa...!. 3 feb skulle jag väl kanske jobba men det är ju som 2 veckor tills dess? suck!. Hon skulle ringa till veckan iaf så skulle hon försöka ordna upp det dära iaf =). Skönt har jag tid på mig att lära mig alla menyer under helgen iaf :). Då slipper jag kanske bli nervös att det ska gå åt helvete!!! =P.

Snart  så börjar Lets dance det kan man ju inte missa! Måste ju se då blondinan försöker " dansa " hahaha =D

Imorgon ska jag iväg och träna runt 11 tiden iaf skönt :). Sen på kvällen blir det kanske utgång inte säkert än men få se isåfall ska jag inviga min nya kjol wwiiee ;).




Så jäla skön låt =D

StepIn ;)

Stressig dag detta har varit. For ner till stan vid 12 träffade Ewe en jävla snabbis sen drog hon till Arbetsförmedlingen och jag gick till Expert och fotade till Id kortet. Sedan vidare till Banken fixade Id kortet som för övrigt komma ta 3-4 veckor innan jag får det SUCK!. Satte också in pengar och fixade internetbank =). Sedan gick man till StepIn och var på möte där klockan 2 =). Fick svara på en massa frågor om mitt liv,hälsa, vad jag vill ha som mål osv...!. Cool snubbe vare jag snackade med iaf haha ;). Fick hälsa på en massa folk som jobbade där och ägaren!. Första han sa till mig jaha äre ett nyårslöfte och jaa det är det ju också faktiskt xD.Fick ett par grejer träningsväska, flaska, t-shirt och kortet så klart och ett paradiskort så jag slipper betala nu för att bada där nice som fan =D!.
Så idag började min gratis vecka jag ska ha nu först men han var snäll och gav mig gratis för hela månaden ut istället mahaha great! =). Sen är det bara till att betala månadsvis nu dårra =P. Fick också presentkort på att dela ut en gratis vecka på StepIn till alla mina vänner  hihi =). Sen ska jag få ett travelskort så att jag kan träna på andra gym om jag är bortrest ett tag ;).

Efter mötet kom Emma ner till stan så for vi och köpte nå träningskläder till mig linne, byxor och sportbh blev det ;) och ett par nya shorts till henne!. Sen gick vi hemåt och käkade lite smått och sen bar det bara av ner till stan igen för då for vi och tränade ;) Körde spinning idag igen eftersom att på måndag ska jag få träffa min tränare som ska visa mig hur allt fungerar osv =). Så vi väntar med Body pump tills jag har varit och träffat henne :).

Det var typ jobbigare att träna ikväll haha körde mycket hårdare och det känns i mina lår just nu att imorgon väntas en riktig träningsvärk!!! But i love it ;) På lördag är det väl tänkt att vi ska ta och träna igen om vi hinner :).

Annars idag har det väl inte hänt så hemskt mycket mer skulle jag tro....missade samtalet från Sibylla idag då jag var och tränade suck. Så ringde upp dom både på Sibylla och till Therese mobil men inget svar så var mobilen av BRABRABRA eller inte!!! Less jag blir på allt detta!

Fy tusan kom på att jag har gjort av med 970 spänn idag :O


 

:)

;)


Hahah!

haha

                                                 Osv... =P

En onsdag...!

Idag vaknade jag vid 11 igen duschade och allt sånt dära! Sen vid 12 tiden kom Zandra hit :). Färgade hennes hår och sedan såg vi på film! Det blev Heartbreak kid haha så kung den är! xD. Efter det blev det en promenad och sedan har jag inte gjort så mycket mer idag. Ringde till Sibylla nu ikväll! Blev ju fan tokig av att inte veta hur allt blir som....
Men orsaken till att hon inte hade ringt mig var för att hon hade tappat bort mitt nummer smidigt värre^^. Så imorgon ska hon iaf ringa upp mig då hon är på jobbet och kolla då jag kan komma och jobba igen =). Låter mest som att det bara blir ett extra jobb det dära jobba lite smått nu och då....så jag måste ändå försöka hitta nåt mer känner jag!!!. Vet ju inte ens än om det komma gå bra att jobba där men märker väl med tiden =P.

Snackade nyss med Ewe i tele nästan 1,5 timme satan vad jag har blivit en mobil nörd haha!. Vi ska iaf ses en stund imorgon innan jag ska på Step-In mötet :). Sen efter det få se om man går och köper träninskläder då ^^. 
På kvällen ser det ut som att jag och Emma ska fara och träna igen nicenice =)!. Har lite smått träningsvärkan i låra nu så det är bara att gasa på nu hahha!

Ne det var nog allt för idag skulle jag tro! Nu ska jag snart se på Ghost Whisperer :D  

Mahahah :)

Då har man varit och tränat ikväll då =). Vi körde spinning som sagt men vi körde bara ett pass och det behövdes inte så mycket mer vi var så dära lagomt slut på ändå xD. Men skönt var det och kul var det också :):).
Då man kom hem var det bara till att slänga in sig i duschen och sen vräka i sig mat!! Satan så hungrig man var efteråt sinnes!. Annars har jag väl inte nå mycket mer vettigt att tillägga just nu skulle jag tro^^.

Imorgon kommer Zandra hit vid 12 tiden iaf :). Var ett tag sedan man umgicks med den bruttan så det blir kul =). Ska färga hennes hår och så dära :) Sen få vi la se vad som hittas på!. Få se om det blir kanske en sväng ner till stan Emma och jag skulle väl ev. kolla på nå träningskläder till mig :) Få se om det blir av annars blire en annan dag framöver :). Ev. ska vi väl försöka träna till helgen igen också, beror på då min gratis vecka börjar xD.

Äntligen har dom laddat upp senaste avsnitten av Ugly Betty, Greys anatomy och Ghost whisperer  så nu är jag då nöjd! Det måste ju ändå vara dom tre bästa serierna ever!!! Det tycker iaf jag :D Plus Sex and the City dårra!

Godnatt folket!

Hockey - Step in!

Igår kväll var man på hockey då :). Össss var det och Modo spöade Timrå med 2-1 HÄRLIGT GRABBAR!!!!!! =D=D=D
Efter hockeyn börnade jag,Ewe och Malla runt på stan ett tag och lyssande på Noice Makers ohyes!!!!! :). Sedan blev det en sväng till Sibylla^^. Sen skjutsade dom hem mig ;P.
Hemma gjorde jag inte så mycket satt här vid datorn och pratade i tele med Tomas, Maria,Carro och Ida vi snackade i tele till typ 3 inatt :O haha!.

Idag vaknade jag vid 11 tiden har inte gjort så mycket mest bara slöat på men snart så ska jag och Emma fara ner till Step-in och köra ett spinning pass blir nice de ;). Gratis för min del denna gång eftersom att jag inte har börjat än men jag skulle få prova på idag :). Sen på torsdag ska jag dit på möte klockan 14:00 så ska dom visa mig runt på gymmet så nu jäklar börjar en av mina " löften " bli av iaf :D:D!!!


:)


:)

Sollefteå - Övikan!

Då är man hemma igen då!. Igår kväll kom vi hem från Uppsala!. Blev en sväng på Max såklart ;). Resten av resan sov jag typ så det gick ganska fort att komma tillbaka till Sollefteå =). Sovde över där och sen nu på förmiddagen for vi hem till Övikan och nu sitter jag här i mitt lilla rum xD. Har städat bort julen idag och snart väntas det hockey =) Ska dit med Ewe och Malla så det ska bli himlans kul =D  MODO - Timrå!! Nu jäklar ska vi spöa skiten ur dom!!!!

Här kommer lite bilder från Uppsala!


:)
      nöttren!  
shopping!   :)   :)
:)   öle   mor
klocka   skor  stövler
kjol   tröja   stövler  

Uppsala =)

Ursh igår natt vaknade jag med världens tandvärk fyyyy satan!. Fick tillbaka samma jävla tandvärk som jag fick då jag for till Stockholm sist! Jag ska tydligen inte åka bort från Övikan?haha!. Ne men fifan efter jag hade vaknade och märkt hur hon i käften jag hade kunde jag knappt sova. Så det blev kanske 3 timmars sömn den natten kulkul!!!.

Morsan väckte mig vid 10 tiden ( kändes som jag nyss hade lyckats somna igen ). Runt 12 drog vi ner på stan och där spenderade vi mest hela dagen =). Blev en massa shopping för min del härligt att det är rea fortfarande I LOVE IT!.
Stannade på stan till runt 5 tiden då började allt stänga!. Kom hem med en Fin mys tröja, en riktigt snygg kjol!!, 3 par skor =D Och jaaa jag hittade mina stövlar jag ville ha 2 dessutom! Eller ah hittade många men 2 stycken fick följa med mig ;). Tre par skor för 600 kr inte dåligt ;);). Sedan köpte jag nå smink grejer och sen en present till Jessica :). Jäkligt nöjd är jag över mitt shoppande idag xD. Ville hitta en ny väska idag med men ah visst fanns det men ingen jag fallde för precis så det får vänta och se om jag hittar någon hemma istället!. Egentligen gjorde jag inte av med så mycket pengar som jag trodde att jag skulle göra lite över 1000 kr bara men nog tycker jag att jag fick hem rätt mycket för det xD.
Bland allt shoppande tog jag och morsan en fika på nåt Cafe blev en sallad och kolsyrat vatten för min del morsan med dessutom! Ja jag ska ju börja vara nyttigare så här blir det inga bakelser eller sånt grejs nejnej slut på sånt nu!!!!.

Då man väl hade komme hem igen hade jag svinit ont i mina föttern huvva helt slut! Och tandvärk om NÅGOT!!!!!. Runt 7 tiden for vi iväg på en restaurang och käkade mat =). Det blev sushi för min del och gud så göööött det var =D. Synd bara att jag hade så ont i käften så jag inte hade sån stor matlust men men lite fick jag då i mig iaf :D. Efter det drog vi iväg på en annan restaurang eller krog restaurang va man nu ska kalla det haha!. Där var det en massa folk och vi stannade kvar där ett tag!. Runt 11 tiden då kom vi hem igen och jag,morsan, Lennart och Anders satte oss och spelade ett spel och jag och Anders vaaannnnn såklart vad annars? haha :).
Sedan gick dom och la sig förutom jag och Anders dåda än fast jag var rätt trött och hade ont i munnen!. Vi satte oss iaf och spelade poker på internet med riktiga pengar!. Visst har jag lirat poker på datorn men inte med riktiga pengar så det var nå nytt för min del =P. Rätt bra gick det ju ändå tycker jag ;). Tiden gick så fort då man spelade så då jag kollade på klockan var hon kvart över 4 och då gick jag och la mig!!!. Sen spelade han vidare vet ej hur det slutade för oss men säkert bra iaf!!.
Höll på frysa ihjäl då jag skulle sova så slängde på mig mjukisar och bäddade in mig som tusan!. Vaknade runt 5 tiden igen och trodde det var morgon men icke! Fick istället springa på toan för min mage mådde inte så jävla bra sen munnen AJAJAJ!!!!. Drogade ner mig med en till Alvedon som jag hade gjort resten av dagen också!!. Tillslut lyckades jag somna igen!!.
och nu sitter jag här vaknade vid 10!!.

Nu ska jag ta och gå och duscha och massa sånt för runt 12 tiden ska vi fara till David igen tror jag iaf? =P.
Sedan bär det av upp till kära Norrland igen xD. Skönt just nu har jag inte ont i munnen iaf men jag ska inte säga nåt skulle inte bli förvånad om det kommer tillbaka vilken minut som helst!!!

Slänger nog upp bilder sedan då jag är hemma skulle jag tro !!!

Jo men föresten MODO vann mot Södertälje igår med 2-7 inte illaaa Bra Modo!!!!!

Sollefteå - Uppsala

Igår kväll for man till Sollefteå då!. Sov typ 2 timmar inatt och sedan ringde klockan halv 7 då var det bara till att kliva upp!. Runt 8 for vi iväg ner mot Uppsala där jag befinner mig just nu :D:D. Resan gick ovanligt fort denna gång kan ju bero på att jag sovde typ  3 timmar i bilen skööönnnttt xD. For och tog ut en massa pengar till mig i Söderhamn? om det hette så haha aja lång tid tog det innan vi hittade en bank men tack och lov så gjorde vi det tillslut annars hade jag inte kunnat handla för så mycket här nere!

Kom fram vid 3 tiden. Packade ur alla saker sen for vi och handlade!. Efter det for vi och hälsade på Lennarts son David och hans dotter Emilia :) Värsta sötisen hon var haha =). Det var första gången jag fick se henne så det var kul :). Runt 6 tiden for vi hem till Anders där vi sover då vi är här så for vi iväg till en Pizzeria m.fl och käkade go maten och drack nå vin och bira :).

Runt 11 tiden ikväll drog vi hem hit igen och spelade ett spel och garvade och hade oss haha gassshh Anders är en allt bra rolig person hahahaha!!!

Nej nu ska jag ta och sova är så jäkla trött!!

Imorgon blir det shopping för hela slanten OJAAA!!


Då var allt packat och klart!

Så då har man nyss packat ner alla kläder och grejs man ska ha med sig!. Eller ja skulle inte bli förvånad om jag har glömt nåt^^. Klev upp vid 11 idag inte hunne gjort så mycket än for ner till stan en snabbis och fixade en sak sedan hem och har nyss packat är väl i princip allt jag hunne än så länge^^.

Sitter och väntar på att morsan ska komma hem så vi kan fara iväg till Sollefteå =).

Känns så otroligt skönt att fara iväg och göra någonting! Och imorgon bär det av ner till Uppsala wwiiiee sedan blir det en massa shoppppiinnngg så klart ;). Fick föresten ett papper hem idag om att jag har fått ca 3000 kr på kontot jävla bra tajming så här ska köpas kläder och skor!!!. Jag hoppas dom har snygga stövlar där nere för här hittar jag inte sånna jag vill ha! Så hoppas på det iaf sen får man väl se vad man kommer hem med =)

Vet inte om vi kommer ha med oss någon dator dit ner men det tror jag väl annars får ni hade så bra så ser vi väl då jag skriver nästa gång =)

MOT UPPLAND!!!


:)

;D

Ibland har man för roligt xD

Söndags
kom som sagt Ewe hit =). Det första vi gjorde var att fara till Coop och köpa oss lite onyttigt sedan hem till mig och vi satt och pratade om allt möjligt länge länge!!. Sedan såg vi på Livet är en schlager :). Mer babblande blev det haha och tillslut märkte vi att klockan var 5 på natten :O.  Då var vi smått trött och då vi väl hade lagt oss så blev vi pigga igen och kunde inte sova någon av oss haha! Så vi satt och pratade på ännu mera och tillslut såg vi att klockan var 8 på morgonen ^^. Vi ställde klockan på halv 11 så vi inte skulle sova bort dagen men vi klev inte upp förnst 2 suck haha!.

Citat från då vi skulle sova

Ewe:
Åh han pussade mig på munnen!
Jag: Öh vaaa?
Ewe: Eller nej glöm vad jag sa haha
Jag: Öhm ah okej :s


Måndags
Vi klev upp klockan 2 som sagt! Hungrig var vi så vi drog ner till stan och käkade på kebbaben muuummsss =). Sedan tog vi bussen hem igen =P. Satt och babblade och satt vi datorn gjorde vi ett tag och sedan lyssnade vi på hockeyn Timrå - MODO och modo förlorade IGEN!!! 4-1 suck!!!
På kvällen bestämde vi oss för att dra ut en sväng vi gick ner till Parken det var dans! Där stannade vi ett tag utanför och kollade på alla fyllon haha xD. Sen gick vi ner till stan och hälsade på Malin och Malin m.fl några av Ewes polare =) Satt där ett tag och klockan 1 på natten drog vi alla till Sibylla och käkade mat ( nyttiga vi var denna dag haha ). Vid 2 började jag och Ewe vandra oss hemåt!. Runt 6 tiden på morgonen gick vi och la oss och vaknade 11 dagen efter lagomt trött mjaaa^^.

Citat från då vi vaknade

Jag:
Hahahaha!
Ewe: Haha va fan garvar du åt?
Jag: Haha jag tänkte just säga när fan slog du på Stifler ( från American pie ) på tv?! :O
Men sen kom jag på att jag var vaken! Jag såg en bild framför mig på tv hahaha!
Ewe: Men Carro då haha!
Jag: Tror jag har sett lite för mycket på dom filmerna^^
Ewe: En liten aning kanske xD


Citat från då vi var på Sibylla och jag ringer grannen

Jag: Hej är du vaken eller kan du hämta oss?
Grannen: Jag sover!. Vart är ni?
Jag: Nere vid Statoil norra och vi vill hem men vi orkar inte gå!!!!
Grannen: Ni får gå jag sover!.
Jag: Men det är jätte kallt ute och det blåser och vi har nog med hälsa nu man kan inte få för bra hälsa det vet du väl?!?!
( Jag hade sagt innan att gå är bra för hälsan ;P )
Grannen: Men det är bra gå så får ni mer hälsa!
Lägger på!
Jag: Fan också att jag aldrig kan vara tyst ;P

( Dagen efter frågade grannen om jag hade ringt han inatt eller om han hade drömt =P. Jag sa att du måste ha drömt hahaha xD )

Tisdags
Klev upp 11 då!. Åkte med grannen ner till stan fyllde på mobilen och sånt skit sedan drog vi hem igen!. Ewe for hem på dagen och morsan kom hem igen!. Sen gjorde jag inte så mycket mera denna dag haha^^.
Kan ju lägga till att det är alltid lika kul att vara med Ewe och nå fan fick vi oss några bra skratt anfall dom dagarna hon var här hahaha!

Idag
Idag skulle jag och Emma egentligen fara och fixa mitt Step-In kort men det blev inte så. Jag somnade 5 imorse för jag kunde fan inte sova alls inatt! skulle vara nere på stan vid 10 men blev ej av jag var helt slut på!. Sen så kom jag på att det var bättre att skaffa kortet nästa vecka istället eftersom att jag kommer inte hinna träna nått denna vecka och då är det ju onödigt!!.
Annars idag har jag gått på en promenad istället sedan lagade jag grötn blev så jäkla sugen på gröt idag så det blev havregrynsgröt med ägga mummmss =).Sedan har jag städat och sånt grejs^^.

Såg nu ikväll att Modo har en ny målvakt! Vilket är mycket mycket braaa!!! Mike Morrison heter han och nu får man hoppas på att han är bra och det blir lite ändring i laget TACK! =D

Ne nu orkar jag faktiskt inte skriva nå mer Gnatt på er :)

Söndag!

Då har Jessica farit hem nu!. Igår kväll såg vi på 2 filmer det blev Blinde Date och Twilight :) Twilight var en helt underbar film !!! Skit bra med andra ord!!. Till det käkade vi en massa onyttigt så klart =P.
Somnade runt 4 inatt gjorde vi och Jessica väckte mig vid 11 imorse och jag var svinit trött!. Men men...

Nu har jag nyss duschat och ska snart sminka mig och allt sånt dära skit^^. För sen idag kommer Ewe hit och det ska bli jättekul! Hon stannar här till på tisdag =D=D. Vi har ju inte umgåtts sen i somras då jag var i Björna på scen sommar festival! och det är typ ett halv år sedan :O. Så det är fan i mig på tiden att vi ses nu! =)

Får väl se vad vi hittar på idag lär ju bli en massa prat så klart har ju en del att ta igen nu xD

Föresten MODO vann igår mot Färjestad med 3-2 ÄNTLIGEN!



 

kunge

Jäkligt bra film =D

Helg!

Jahapp då vare lördag igen då. Gud vilken slapp helg detta blir! Ingen fest känsla alls denna helg kan ju bero på att man firade nyår i onsdags =P. Skönt med en lugnt och skönt helg iaf!

Igår gjorde jag inge vettigt alls nästan ställde ingen klockan eftersom att man sov knappt nåt på nyårsnatten!. Så då sov jag till typ 3 på dagen igår haha!. Sen klev jag bara upp städade och diskade bort allt skit sen duschade sen vare typ kväll ^^.

Idag sov jag rätt länge också. Kunde ju inte somna inatt eftersom att jag sov så länge in på dagen!. Ikväll blir det bara lugnt!. Morsan kom hem idag hon skulle egentligen komma hem förnst på tisdag men det hände ett par saker så hon gatt fara hem. Men far igen imorgon kväll!. Jessica kommer hit ikväll iaf så ska vi käka nå onyttigt och se på nå bra filmer så det blir nice =). Sen lär det väl bli en massa skvaller igen om nyår skulle jag tro haa xD!

Igår då jag inte hade så mycket att göra kom jag på vissa saker jag ska ändra på detta år:

1. Skaffa körkort!
2. Skaffa mig ett riktigt jobb eller börja plugga detta år!
3. Flytta hemifrån så fort jag har råd till det
4. Ska börja träna på Step In ( 3 gånger i veckan, börjar denna månad )
5. Äta mindre onyttigt! Bara på helgerna!
6.  Försöka festa mindre ( hur nu det ska gå =P )
7. SKAFFA MIG EN MAAANNNN!!!! xD

Nyårsafton =)

Ja då var det 2009 då :). Det nya året är så välkommet så!. Har varit med om många skit saker detta år så nu hoppas jag på att det blir ett mycket bra år!!!.


Nyårsafton

Dagen började med att Jessica och Elisabeth kom till mig vid 1 tiden =). Vi drog iväg på Coop och handlade för vi skulle laga go middag till 6 personer :). Vi hade Förrätt som var smördeg,skinka och mögel ost grymt gött vare, sen huvudrätt var Tacogratäng och sedan efterrätten blev glass med Björnbär =D.
Vid 6 tiden kom Emma,Zandra och Sara hit också så käkade vi mat här =). Vi var mycket stolta över oss själva!!!. Efter vi hade käkat började vi smått dricka och vid 9 tiden kom våran skjuts och det bar iväg till Domsjö :). Där mötte vi också upp Carro och Fredrik som skulle med på festen :). En som heter Roger hade festen och det var tänkt att det var där vi skulle fira men festen sög eller jah folket som var där var väl inte så jävla sociala och allmänt tråkiga och bara små fjortisar!. Så vi åkte nästan iväg på en gång till en annan fest i Domsjö :). Hos en som hette Jocke och där va det drag! Eller ah det blev det efter ett tag då allt folk kom! En hel hög var vi och det var skoj som bara den :D:D.
Då klockan slog tolv var vi så klart ute och kollade på alla fyrverkerier sedan in och parta loss ännu mera!.
Någon gång på natten for jag,Jessica och Elisabeth in till stan på efterfest hos Martin =). Där blev vi kvar länge länge =P.

En helt klart lyckad Nyårsafton blev det bästa på länge tycker jag ;)


Idag

Idag har jag inte gjort nå mycket va lite små bakis^^. Jessica och Elisabeth for hem vid 9 ikväll sen dess har jag bara legat i soffan och törat på!. En sväng till Max gjorde vi iaf Max mat är ju ändå bland den bästa bakis maten tycker jag xD.

Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Utgång blir det nog inte det orkar jag inte!. Städa på dagen måste jag iaf göra sen får vi väl se vad som händer!

Nu ska jag se på film och sedan sova Godnatt :)


mys

MYS :)

hihi

Jessica och jag =)

:)

Zandra och Elisabeth =)

emma

Emma =)

haha

Jag och Sundsvall haha =)


RSS 2.0