Hamnfesten =)

Ja då har man duschat och fixat iordning sig även städat rummet ;P. Sitter och inväntar några som ska komma hit så ska vi dricka lite innan vi drar ner till hamnen men dom är ju så förbannat sega :P. Aja dom kommer väl säkert snart hoppas jag =).Blir säkert en kul kväll detta karuseller ska man åka så klart sen lär man väl mest sitta i öl tältet moha :D.

Drygt imorgon ska jag upp klockan 7 också. Får hoppas på att jag inte är allt för bakis då blrie jobbigt. Ska iväg med en buss som går kvart över 8 till nordmaling. Ska till farsan mina små syskon ska döpas imorgon klockan 11. Varför skulle det juste vara denna helg? SUCK! Aja får bara lov att ta mig upp än hur seg jag kommer att vara. Få se om jag ens komma orka lägga mig och sova nåt då jag kommer hem om det är ens lönt :P.

Ha en bra fredag kväll SKÅÅÅÅLLL!

Plattan/O'learys

I onsdags blev det att fara ut på krogen då nyktert! :).  Var hos  Zandra först , sen runt 10 tiden drog vi oss ner på Plattan. Jävligt lite folk var det vi var typ 10 pers kanske haha!. Men det var kul ändå =). Fick iaf en gratis öl av Zandra så det var nice ;). Sen satt vi bara vid baren och surrade på med dom som jobbade. Ida,Emma och jag vi skrev på en arbetsansökan till Plattan så får se om det blir nåt av det :D. Senare på kvällen kom ett gäng snubbar in och nån vad han nu hette bjöd oss på en tequila race huvva så äckligt det är ^^. Runt 12 tiden drog vi till O'learys där var det därimot mycket roligare och bra mycket mer folk. Fast över typ hälften var utlänningan :P. Dans blev det som bara den sen snacka med en massa nya folk trevligt :). Träffade 2 norrmän också haha jag och Emma fattade knappt vad dom sa dom tyckte vi var rätt tröga haha. Noja nåt ord fattade man väl men då förstog man inte hela menningen men haha. Fick iaf tips av en av dom att jag inte ska börja jobba i Norge för att jag förstog typ inget haha tack för den xD. Iaf Ida,Zandra och Emma blev lite små onyktra där ett tag speciellt Ida :P. Bara jag som var nykter var fett sugen på att supa med men sparade pengarna till hamnfesten. Träffade iaf nån pöjk vad han nu hette som med var nykter och chaffis för kvällen så vi satt och snackade medans hans polare och mina söp ner sig :P.

Runt 2 tiden då allt stängde var vi ute på torget ett tag och flummade på sen drog vi in på Kebab City med nå pöjka som vi satt och snackade med. Sen runt 3 tiden drog vi hem till Zandra satt där ett tag sen drog jag hem runt 4-5 tiden :P Fett slut på var man så det var bara sängen som gällde :P.


emma
Emma :)

YEHA
Jag och Zändra =)

NÖJD
Dåligt nöjd :D

haha
Vi är så snygga ;)

hiih
Emma och jag ^^

Husum :)

Igår for man till Husum och hälsade på lilla Carro =). Kul hade vi fast vi gjorde inte nå speciellt men ändå :P. Var ett tag bara i lägenheten och degade på såg på tv, sen kom en massa små fjortisar och babbel på. På kvällen gick vi ut till någon lekpark och Carros lille bror Tommy och hans kompisar kastade sko på vägarna och sånt ha!. Efter ett tag kom en fylle gubbe och började prata med oss. Dom hade iaf träffat han flera gånger men iaf han satt och snackade om samma sak hela tiden och sjöng och hade sig haha kul vare iaf =D. Han berättade b.la att han skulle slå ner någon eller nåt sånt. Nån person som bodde i samma hus som Carro och Tommy. Han ville att vi skulle följa med han och se på vi sa bara ja varför inte haha....Men då vi kom in i huset sa vi till gubben att vi skulle bara ner till Carros lägenhet och lämna våra saker så sprang vi alla in och låste dörren för han haha!.

Senare mot kvällen såg vi på en film och käkade onyttigt :P. Sen for allt folk och bara jag och Carro var kvar och spelade eye toy skkkkiiiiiiiiiiiittt kul var det måste lätt göra det igen ;). Sen blev det Guitar hero som vanligt lika roligt det med ;D. Än fast jag är rätt kass ibland ^^.

Vi somnade runt 4 tiden på natten sen vare bara att kliva upp runt halv 9 och börja sminka oss och allt och tog 10 bussen in till stan :). Det första vi anfallde var Donken ovanligt :P. Gött vare iaf!. Sen vare tänkt att Carros och jag skulle gå på stan ett bra tag ja typ hela dagen men ändrade planer hon for hem efter typ 1 timma med grannen min nr:2 ^^. Ja hon fick skjus så hon slapp ta bussen xD. Vi han iaf fixa drickat till på fredag sköööönnnntt eller iaf jag Carro hade ju redan :P.

Kom hem var hemma typ 2 timmar sen bar det av till Zandra och där var även Emma :). Så drog vi ner på stan och har varit där hela dagen kollade efter en massa skor och grejer la undan ett par skit snygga röda skor som kommer att vara på halva priset imorgon 200 kr billigt och bra :D. Så ska nog köpa dom imorgon då ;). Fick iaf med mig hem en tröja för 50 kr idag inte dåligt!

Nu är man hemma igen och snart bär det av till Zändra och Emma igen då =). Vi ska dra ut på krogen ikväll för det är sista dagen Emma är här iaf på ett tag. Men inget supande blire bara sitta och chilla och kolla på folke =).


carro ;)
Carro :D

Eye toy ;)
Eye Toy :):)

eye toy
Eye Toy xD

Guitar hero
Guitar Hero :D

Guitar hero
Guitar Hero jag rockar fett kan jag lova ha ;)

Ne nu ska jag pallra mig hem till Zandra och fixa frillan och allt va det är. Hur ska jag orka gå på krogen som är så trött idag? Aja det ordnar sig på ett eller annat sätt xD.

Hare gött!

Midsommardagen^^

På Midsommardagen bjöd vi över nå folk på middag. Klockan 1 kom folket för att käka Surströmming *ursh* förutom jag då jag höll mig till räkern och chreme fresh ja mumms! Till det blev det till att sprätt öla igen då ;). Så typiskt vi som hade dukat så fint ute på gården så då vi just skulle sätta oss började det spö regna suck!. Så det var bara till att köra borden under nå buska och sånt haha och vänta. Men det slutade ju tillslut iaf :). Efter allt ätande gick vi in och käkade vatten melon och satt och snackade och drack och hade trevligt var bl.a Öl,Vin, baylis, rom och cola,snapsen,Gin m.m =).

Senare mot kvällen blev det till att spela kubb tjejerna mot killarna förutom att Dicken var med i vårat lag med moha!. Slutade med att vi tjejer förlorade iaf haha^^. Efter det var vi alla hungriga igen så vi började grilla nå körva och satt ute och käkade. Sen bar det av in igen och drack igen och vi spelade nåt spel som var skit kul =). Allt folk drog väl hem runt 2-3 tiden på natten kanske vet inte säkert var rätt på lullen. Men eftersom att jag var med morsan och så så försökte jag hålla mig så lugn jag kunde kan ju inte skäm ut mig bland gam folke haha. Nog för att jag drack jävligt mycket av olika saker bara för att Lennart gav mig hur mycket som helst. Fick iaf höra av morsan att Lennart hade sagt till hon hur mycket tål denna jänta egentligen? haha morsan hade bara svarat jadu vet detta är familjen Berglund du är med just nu ;). Jag tålde seriöst mycket mer än vissa av dom som var där ha^^. Eller ja satt väl och försökte dölja hur drunk jag var egentligen om man säger så. Ringde också till Carro under kvällen och eftersom att jag inte minns vad jag sa till henne om det hon sagt att jag sa haha så måste jag ha vare fullare än jag trodde xD. aja nog om det en Kung dag/kväll även detta =)


folk :) vi
                             Folk :)                                                              Käk :)

nuppen öla
                         Snapsa ;)                          Jag snapsade med O.P, Vodkan smakade skit.

bar rom
                   Lennart in the bar ;)                                          Rom och Cola :D

baylis nåt
                    Baylis mumms xD                                      Nåt?haha minns ej ;P

:) vine
                             Vine :D                      Detta vin smakade som saft och var skit gött :)

haha kubben
       Tro några var lite fuller? haha :D                                     Kubben :)

glad körven
         Något glad för att dom vann^^                                    Körv dags ;)

SLITEN

 Så hära sliten var fröken Caroline dagen efter 2 dagars supande hahaha!

Midsommar =)

Dagen började med att jag,mamma och Lennart for till Risön där vi skulle fira midsommar med nå jämtlands bor =P.
Runt 11 på för middagen sprätte man första ölen och blev bjuden på " lunch " antar jag att det var haha. Där körde vi nuppen som inte var nå vidare gott ne håller mig till ölen tror jag^^. Så typiskt på morgonen innan vi for regnade det och skit så man klädde på sig en massa kläder så då man kommer dit är det hur varmt som helst och jag höll på kvärnå hela dagen!.
Vi satt iaf inne i förtältet och drack och snackade och hade trevligt. Säg då det har aldrig druckit en sån himlans blandning med allt va det var cider,sprit,öl,vin och allt fan det var men gött =). Sen tog vi en runda runt campingen fint ställe vare då iaf :). Efter runt turen gatt vi drick mera och jag drack en Bacardi brezzer och blev helt röd runt truta! haha ja iförsig den var ju röd det jag drack men ingen annan blev röd förutom jag kände mig jätte fin då ;P.

Senare på dagen blev det minigolf =) och kul som satan vare haha! Jag och morsan i ett lag och resten av allt folk i 2 andra lag minns inte alla namn men :P. Efter vi hade spelat ett tag började det ööööööööösss regna och blåsa haha så då vi stog och spelade kollade vi ut mot campingen så ser vi några pinnar och grejer flyger upp i luften så Lennart och Olle sprang som satan till husvagnen tro på fan att det var vårat förtält som blåste åt helvete haha så jävla kul det var. Då vi kom fram så hade hela förtältet blåst löst så det låg uppe på husvagnstaket haha gud va vi skratta och folk tittade inte lite heller ;P. Tur som var så var vi inte värst dom som hade husvagna bredvid oss deras förtält hade blåst över hela husvagnen så den tänkte hela husvagnen så dom kom knappt in hahaha!. Det kom iaf en massa folk som hjälpet oss ;P. Jag och morsan gjorde väl inte så mycket annat än att stå och dö garva åt allt xD.
Då det väl slutat regna gick vi och spelade klart minigolfen. Då kom även Sollefteås Tomte förbi haha. Vet inte hur många det var som kom fram till mig och sa det dära är tomten jag typ ah jo säkert. Men sen fick jag höra att dom har tydligen en egen tomte där nere aja^^. Han var cool iaf bara för att han tyckte jag var bäst moha :D.
Slutade med att jag och morsan vann iaf ;).

Ja en sak till jag höll på dö av hunger den dagen haha. Jag,morsan och Lennart trodde att vi skulle grilla eller nåt men  ne då dom hade tänkt att vi skulle gå ut och äta. Men hallå va fan har öppet på midsommar?!. Så det blev en lång promenad hem till Lennart runt 10 på kvällen och käka mat där gött vare va det nu hette :P. Sen satt vi och snackade och drack som bara den resten av kvällen/natten och inte var man nykter denna dag iaf =)

jag LENNART
                            SKÅL!                                Lennart bakom Virre Vurre haha!

yeha mumms
Midsommar stången lite sne kanske? ha!                    Mumms :)

golf ÖLA
    Golf är verkligen min grej NOT ;P                      ÖLA!

AHHAHAHA mohaha
     HAHA JA NI SER JU NICE VÄRRE!                          Så det kan gå säg haha :D

stek haha
                        Stekarna ^^                           Morsan och Lennart på lek humör ha!

                                                  
                                                                                                        

Sollefteå!

Jahapp, då ska man åka ner till Sollefteå idag då, ska tydligen fira midsommar där :P. Blir säkert kul hade väldigt gärna firat det med en massa polers men det gick ju inte alls för sig haha. Så det blir en midsommar med morsan och hennes man och nå flera.  Vet iaf att vi ska fara till Risön tror jag det heter?. Iaf där är det en camping så ska vi fira där iaf blir säkert bra det :). Få se om det blir en nyktert midsommar nu då man är med morsan tror inte att hon kommer supa ner en precis men man kan ju alltid hoppas på att man får nåt av någon xD.

Iaf kort inlägg detta, måste gå ut med alla packning till bilen kommer hem igen på söndag eller måndag skulle jag tro :)

Ha en bra Midsommar everyone!

O'Learys/Skum Party :D

Ja så är man seg på att skriva ännu en gång. Men har inte haft så mycket vettigt att skriva ner heller men tänker iaf skriva om i lördags fett kul kvvvvvvvvvväääääääääääällllllllllllll :D

Det var iaf Zandras födelsedag 19 bastarn!. Var tänkt att jag skulle till Björnadagen först men blev inte så, hade varken skjus eller nånstanns att sova plus att Zandra fyllde år så kändes bättre att vara med och fira henne eftersom att hon firade mig då jag fyllde år så så blev det :).

Började med att Carro kom till mig på dagen vi satt och bärsade på och fixade oss var typ bara det man han göra ;P Stressa som fan fick vi också göra. Vi hade bokat bord på O'learys klockan 6 också för att äta middag och kollade på fotbollen :).
Runt kvart i 6 kom Jacob ( Grannen nr:2 ) haha! och hämtade jag och Carro iaf sen körde vi och hämta Zandra sen bar det av till " Olles ". Fett med folk vare och össs kan jag då lova :).
Var tänkt att alla vi 3 skulle käka Baffalo wings men man fick bara välja mellan typ 2-3 rätter för att det var fotbolls kväll men det gick ju det med :). Först var det förrätt med sallad sen blev det kyckling med pommes sen friterad glass något jävla gött och mätt blev man =). Sen 2 öl till det med Heineken som vanligt som jag alltid dricker bara då jag är där faktiskt xD.

Carro var så snäll och bjöd jag och Zandra på all mat och öl vi ville ha för att hon fyllde år och för att jag hade fyllt år =). Det var jävligt snällt och bra för min del för jag var typ pank haha^^. Summan blev iaf 1069 kr :O.

Synd att Sverige losade mot Spanien men men. Själv är man inte så insatt i fotboll kan jag då lugnt säga haha speciellt då perioderna var slut och alla vi 3 trodde att det var 1 period kvar att det brukar typ vara 3 som i hockey men icke. Så skämmigt att vi satt och snackade och sa att men aja skit samma om Spanien leder Sverige tar igen i nästa. Så vare redan avgjort ;P.

Iaf vi träffade en massa trevligt typer på Olles och vid 9 tiden drog vi till en fest ovanför Subway hos någon? minns inte vad han hette. Där blev det mer öl drickandes sen bar det av till Plattan :).

Plattan var det jävligt kul på =).Mycket folk och blöt blev man så jävla mycket skum som det var. Som vanligt blev det dans på scenen börjar bli en standard nu moha ;). Jacob hade med sig nån lysande färg som vi hade i håret så lite coola var vi iaf i mörkret xD. Snälla pöjka stötta man på också speciellt en säger bara en sak vilket MOMENT! Jag svävade seriöst på moln där ett tag där på dans golvet shit haha! Men sen så tappade vi bort varandra jävla bajs hade seriöst tänkt på att fråga efter hans nummer haha. Det enda man vet är namnet på denne pöjk aja kanske se han nån fler gång om man har tur^^. Iaf efter man hade tappat bort han vare nån annan sak som kom istället haha ja jesus han tänkte seriöst inte låta mig fara hem tog en jävla tid innan jag kom lös ur dessa armar. Carro fick fan komma dit och slita ut mig för jag kom ingen vart haha =). Sen han man bara komma ut så kommer han igen och babblar på aja^^.

Vi träffade iaf på Grannen utanför Plattan så följde jag och Carro med dom till Max för att köpa hem mat och Carro bjöd mig även där =). Sen for vi hem till Grannen med hans  2 kompisar kul var det dära också =). Haha var typ roligast i bilen då jag och ja vad han nu heter satt och drev med grannen orkar inte rabbla upp vad vi gjorde men kul vare då iaf =D.

Runt 5 tiden drog jag och Carro hem till mig och somnade inte alls på en gång som vanligt satt jag typ över 1 timme och babblade sönder Carro haha ovanligt att min mun går hela tiden då jag har drucke xD.

Lyckad kväll även här =)

förrätten :)maten :) 
                       Förrätten =)                                                  Mat :)
                             
Efterrätten :) Gumman :)
               
     Efterrätten ;)                                      Carro gumman :D

ölen :) <3
                           Me^^                                     Födelsedagsbarnet och Carro :)                                                      

:) fsdf
                         <3                                                        Ölarn och rökarn ;P                  

Vet att jag och Carro ska vara med på en vimmel bild också men sidan är fan cp så den får jag lägga upp senare :D

TJOPPP!                  

BALEN ;D

Ja nu var det länge sen man skrev igen då SUCK!!! Skärpning !

Iaf nu blire lite bal snack här bättre sent än aldrig säg ;)

Dagen började iaf med att jag fick lov att kliva upp klockan 8. Klockan 9 var det frissan som gällde, fixa iordning bal frisyren och sminket :). Sen var det bara att sitta rakt hela dagen så inte håret ramlade " av " haha xD.

Senar på dagen kom iaf Jennie och Johan hit =). Runt 4 tiden var det dags att dra på sig sin fina klänning och fylla på sminket och allt va det var sen var det bara att sprätt upp champagne flaskan =). Runt 5 tiden kom min kavaljer och hämtade mig med en röd Pontiak :). På väg för en crusing nere i stan blev man bjuden på champagne i bilen med :). Runt 6 tiden for vi upp till Parken lika bra att dra dit tidigt så man slapp stå i kön i 100 år :P. Var ju ändå över 500 pers som skulle på balen plus allt annat folk som var där =).

Väl inne på balen var det dags att sätta sig klassvis vid borden och invänta käk =). Tråkigt nog fick man sitta där i 1 timme och vänta för att allt folk inte han in innan klockan var 7 men det var ju inte så konstigt heller =).
Potatis gratäng, kyckling och rött vin blev det iaf och det var väldigt göttans :). Plus lite underhållning av en snubbe som trollade och grejer jävla kul var det speciellt då Jens från klassen fick gå upp på scenen och fick en massa el stötar i arslet haha! ;). Efter det blev det efterätt med glass och nån kaka sak :P mumms!
Sen bar det av till baren och dricka nå öl haha =). Jag och Zandra gick också och tog ett porträtt kort på hon och jag så det borde väl komma snart tycker jag =). Iaf sen var det dags för viner valsen haha jaa den tänker jag inte en kommentera hur det gick. Jag som inte ens tänkte dansa sen så kommer Jessicas pojkvän och släpar upp mig på dans golvet ^^. Men sen då vi dansade typ foxtrot då gick det betydligt bättre kan man då säga haha! Lite sjukt dansade med hans tvilling bror också och jag såg inte ens att dom var tvillingar kul ;P.
Iaf fett kul var det och runt 12 tiden bestämde vi oss för att dra ner till Plattan =). Ja tog ju sin lilla tid innan man kom in dök upp en massa saker på vägen men klockan 1 var man inne iaf rätt onödigt då det stänger klockan 2 men ;P. Det var bara till att beställa en öl sen sitta ner hela tiden, hade ju fan klänninga på sig så man gatt ju ta det lite små lugnt =).
Efter Parken och Plattan och alltihopa ringde Joel ( kavaljern ) efter Pontiaken igen så skjusade dom hem mig och så dära nog om det :).

En riktig lyckad bal kväll blev det hade ju värsta gentlemannen till karl denna kväll vad mer kan man begära säg xD.



Frillan :)
Innan balen :)

yehhhaa
Fixad och klar =)

yeha !
Bilen =)

In the car ;)
In the Car ;)

hihi
Jag och min man haha xD

På väg in till parken
På väg in =)

Klassen :)
Klassen :D

Tidningen :)
Måndagen därpå var vi med i tidningen ;)

STUDENTEN! MP3-08 =D

Dagen började med att man steg upp klockan 5 på morgonen och var jätte trött sovde typ 3 timmar den natten^^. Iaf det var bara till att hä upp sig och sen börja fixa håret och allt va det var lockar blev det iaf =). Klockan 7 bar det av till Zandra och hämta henne sen for vi ner till muset där det väntade champagne frukost hemma hos Anna T pappa :). Ursh champagne är inte speciellt gött men det gick ju ner till slut :). Där sjung vi och grejade på skrek och hade oss på gården haha! Runt halv 9 tiden bar det av upp till skolan och på vägen dit sjöng vi och hade oss också =).
Väl uppe på skolan så var det bara till att sprätt en öl och nå smirnoff ice haha sen då vi gick till media så var inte en enda media 1 eller 2 där så vi kunde inte skrika till dom men det var roligt ändå att göra det mot en massa andra haha xD.

09:10 gick vi ner till Parken för att bli fotade kul var det faktiskt haha! Som vanligt var det jag,Therese och Pauline som fick stå i mitten ;P. Hela tiden under fotograferingen stog vi och skämtade och skrattade åt fotografen haha....då han sa att vi skulle säga whiskey då han skulle fota så skrek vi schäder istället haha jaa bara vi förstår väl va som menas med det men haha ^^.

Efter det gick vi upp till skolan igen och skrek och drack ännu mera. Sen var det dags att gå till klassrummet med lärarna där fikade vi och lärarna stog och snackade på =). Även våran förra svenska lärare Linda sten var där skit kul var det att träffa henne igen vi fick ett var sitt kort med en var sin hälsning på :). Hon fick sluta jobba på Park då vi gick ut 2:an så har inte sett hon sen dess :). Vi gav lärarna våra snygga grupp bilder vi tog tidigare i veckan gud va dom skrattade åt dom hahah men snygga var dom ju också ;). Sen satt vi och berättade om våra bästa minnen om åren och våra minnen av lärarna och dom gjorde samma sak =). Lärarna berättade att vi var den bästa klassen dom någonsin haft och att dom ville att vi skulle komma och hälsa på och berätta vad som blev av oss och grejer :). Syntes att dom verkligen menade det dom sa för dom började nästan lipa ^^ hehe!
Betygen fick vi också, fick faktiskt inte så många Ig som jag trodde jag skulle få så det blev jag väldigt glad över :).

Halv 12 bar det av ner till Parken igen dit alla studenter skulle. Där blev det ännu mer skrikande på varandra haha =). Väl inne så blev det en massa tal,sjungande, stipendium utdelning några från våran klass fick det =). Försening som vanligt blev det i år också men vi kom ut runt halv 1 kanske gick vi ut till allt folk och skrek och upp på scenen fett kul =D=D. Sen var det bara att hitta åt familjen och sånt blommer,kramar och grattande =).

Efter allt hälsande och allt var det flaket man skulle till då :). Vårat flak var lätt det snyggaste må jag säga ;) haha! Där blev det ju så klart ännu mer sång,dans och drickandes =D. Vi åkte runt stan i ca 1,5 timme så man var rätt slut i fötterna sen fifan! Men det var jädrans kul att stå där då alla kollade på en :D.

Väl uppe på skolan igen så gick jag ner till Parken träffade Mattias en jävla snabbis så han fick säga grattis och grejer sen gatt jag fara hem för hela släkten var hemma och käkade hos mig redan =).
Kom hem och var hur svettig som helst huvva vad man såg ut sen blåser fulla fötterna ^^. Det var ju så varmt den dagen så! Men bättre det än att det skulle ha regnat :).

Jonas och Lasse kom till oss också då jag kom hem och lilla Zaida så klart =). Medans vi satt och käkade Buffe och grejer fick mina små syskon gosas med Zaida =).
Efter allt käkande och sånt så fick jag öppna mina presenter fick ett jätte fint halsband av Linda :). Sen en vas sak av Margareta, sen fick jag en massa pengar som ska gå till min dator 5300 kr de fick jag av morsan, Lennart, Jennie, Pappa, Agneta, Anna, Kristoffer, mormor och morfar =). Så nu fattas bara 1700 kr till min dator mohaha men det ska jag ta och jobba ihop själv hade jag tänkt ;). Sen jävlar :D.

Senare på dagen då allt folk drog hem var jag jävligt trött haha men det var bara till att sprätta en öl igen så ordnade det sig :D. Haha Jonas trodde jag var full hela dagen då vi var ute en stund och slappade innan jag drog iväg igen. Jag visste knappt själv om jag var full fortfarande eller om jag bara var trött och vimsig i huvet. Jag sa iaf väldigt konstiga menningar då vi satt och snackade typ då jag skulle räkna upp nåt sa jag mm men det var jag,therese,pauline och hmm jag så klart! Hahah =P. Sen var det en massa annat jag sa som jag inte minns.

Innan det var dags att göra sig iordning för att fara på party så gick jag,Jonas,Lasse och Zaida ut och satte oss på en bänk här utanför oss som sagt och chillade och drack ölet ;). Sen kom Agneta L förbi så då fick jag mer pengar av henne till datorn snällt snällt :). Hoppade in i duschen så jag skulle vakna till lite var så jävla sleten efter dagen plus att man svettades som sätan haha...Zandra kom iaf förbi också då hon var klar med allt sitt. Sen då jag gjort iordning mig igen så skjusade Jonas och Lasse oss ner till Hamn parken var tänkt att vi skulle dricka där innan vi drog till Statt. Men då vi kom dit så var ingen av våran klass där förutom 2 stycken. Då fick vi veta att festen var flyttad hem till Jonas. Jaha hehe då fick Jonas och Lasse skjusa oss dit istället ;).

Där var iaf alla i klassen med och det var jätte kul vi satt ute på Jonas gård på filtar och drack och signerade alla våra student mössor =). Runt 11 tiden var det dags att dra iväg till Statt då :). Jag,Helen,Angelica och Zandra vi orkade inte gå så vi tog taxi dit haha!. Sen då man stog utanför Statt för att dricka upp det sista man hade kvar innan man gick in kom Lennart och morsan och skrämde skiten ur mig och sa bah nu ska vi ta dig eller nåt sånt jag såg inte att det var dom så jag trodde det var typ polisen haha.

På Statt var det jävligt kul jätte mycket folk och man träffade många som man inte har snackat med på jätte länge =). En massa från Björna tex som man inte har snackat med sen man gick där om man ens snackade då?. Haha vissa kom fram och sa grattis som man inte ens har snackat med i hela sitt liv utan man bara visste vem dom var aja det var ju kul iaf :). Sjöng och dansade på scenen och grejer gjorde vi och drack ännu mera så klart ;).
Haha och min granne som ville säga grattis till jag och Carro han hade betalt 180 kr för att komma in och bara säga grattis sen drog han snällt va ju det iaf =).

Vi var iaf kvar på Statt tills allt slutade var väl runt 2 tiden skulle jag tro...sen mötte jag upp Ewe på torget så drog vi och köpte körven på Statoil norra sen skjusade dom hem mig. Jag var ju lagomt full så då jag kom hem ville jag inte alls gå hem och sova haha så jag gick över till grannen så han fick stå ut med mig i någon timme haha. Kom väl hem runt 5 tiden kanske sen var man rätt slut på kan jag då säga och då var det raka vägen till sängen :D


JÄTTE KUL DAG BLEV DET OCH EN HELT KLART LYCKAD STUDENT =D


Vi på väg ut till allt folk =)
VÅRAN KLASS PÅ VÄG UT TILL FOLKET ;)

Jag =)
JAG NÅGOT GLAD ;D

Haha min snygga skylt ;)
HAHA MIN SNYGGA SKYLT ;)

Flaket :)
VÅRAT FLAK =)

Flaket :)
VÅRAT FLAK =)

Flaket :)
INNE I STAN =)

ÖÖÖÖSSS!
ÖÖÖÖSSS PÅ FLAKET HAHA!

Flaket :)
SKÅL PÅ ER =D

STATT
JAG OCH ZANDRA PÅ STATT ;)


JAG SÄG DÅ BAH DE FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Klassfest/48 timmars =)

Ojoj nu vare riktigt länge sen jag skrev detta är inte bra haha ;P. Men har haft så mycket att göra då allt med studenten har varit balen och allt va det är ;). Men nu ska jag väl försöka komma ihåg och skriver ner det mesta som hänt, kan ju börja med 48 timmars xD som var förra tisdagen.

Iaf klassfest var det hemma hos Anna =). Vad nu stället hette där hon bodde minns jag inte men nära klippan iaf^^. Riktigt kul var det nästan alla i klassen var där :) Förutom några som hade redan börjat supa i måndags och låg hemma och var bakis :P. Eftersom att det var 2 plagg/barnkalas tema på Plattan så hade alla i våran klass party hattar på oss svin snygga haha ;). Sen en massa serpentiner så fest blev det =). Runt 11 tiden började vi dra oss till Plattan vi sjöng och grejade på på stan och många kom fram och sa grattis. Sen rätt som det var så hamnade vi i någon annan lägenhet haha hos nå killar i typ 25 år åldern tro jag dom sa att dom var men riktigt HOT! aldrig fel :P. Vi försökte iaf övertala dom att följa med till Plattan men icke det är ju inget ställe för dom i den åldern haha!

Aja väl på Plattan så var det jätte mycket folk och vi sjöng och hade oss jätte kul var det =). Minns inte så mycket av den kvällen haha för det var ju som ett tag sen eller ja förra veckan men har festat rätt mycket sen dess så....!
Men en sak kommer jag ihåg att jag ramlade utanför Plattan jävligt skämmigt va det fattar inte hur jag lyckades haha men iaf jag flög framlänges och fick ett lagomt snyggt skrap märke på benet^^. Inte första gången jag ramlar där ute men haha.

Aja det var väl en liten sammanfattning av den kvällen iaf :)


Klassfesten :)
Klassfest :)

Klassfesten :)
Klassfest :)

Klassfest :)
Klassfest :)

Klassfest :)
Klassfest :)

Tisdag =)

Klev upp vid 9 imorse duktig jag var haha^^. Runt 11 tiden drog jag ner på stan och träffade Jonas,Lasse och Zaida vi satte oss i hamnen och glassade en stund =). Sen gick vi på stan och chillade bara:P.
Nu har man iaf allt dricka man behöver skköööönnnnttt hade värsta paniken igår då det gällde det men nu så ;). Fyfan så jävla tung väskan var huvva. Tänkte gå hem med allt så det skulle gå fortare men nee fan den var för tung för det så tog bussen. Så typiskt då kommer man precis fram till bussen då den far suck! Så fick stå och vänta 30 minuter på nästa istället. Men tro fan jag kom hem fortare ändå än om jag hade gått haha. Nu är allt hemma och nu känns det gött :D.

Ska snart gå ner till stan igen drygt, men måste ta 15:17 över bussen till Domsjö och fara och färga mitt hår känns himlans bra :):). Sen äre bara till att hä hem sig fort som möjligt byta om packa ner nå öl och dra på klassfest ;). Sen Plattan ikväll då skoooooooooooojjjjjjjjjjjjjj =D. Ikväll ska jag röja iaf haha därimot imorgon ska jag ta det rätt lugnt vill inte vara bakis på torsdag precis haha^^.

Aja ska pallra mig ner till stan nu måste hinna ta ut pengar och sånt skit också. Jävla motion man får nu asså haha ;). Men å andra sidan är det så fint väder så man hinner ju bli brun på vägen hoppas jag ^^.

Puss!

Stressig vecka!

Då var det måndag igen då och bara 3 dagar kvar  =). Klev upp runt halv 10 sen drog jag till skolan. Klockan halv 11 skulle alla 3:er samlas i aulan och lyssna på några folk från arbetsförmedlingen som kom och snacka. Efter det blev det hamburgare som smakade skiiitt! Käkade knappt halva Ursh!.
Sen gick vi bara runt på skolan och flummade på. Fick höra att vi bara fick G på vårat projektarbete! Lite jävla sur piss of man blev för det då. Här drar man hit Vincent och det kommer över 300 pers och man skriver en jävla rapport på 10A4 om kvällen och hela projektarbetet blev så jävla bra och vad får man ett jävla G! Snälla nån!!!!!!!

Drog iaf hem till Zandra en snabbis efter ett tag sen gick vi tillbaka till skolan och vi gick ner till HR och där jävlar hade det vare fett med vattenkrig haha :D. Carro var helt dyng sur xD. Vi gick iaf ut och satte oss och stekte i solen och tro på fan att nån slänger vattenballonger rakt på mig och jag blir helt skitig av allt grus och grejer hahaha aja sånt får man tåla nu då det är sista veckan vad som helst kan hända just nu ;).

Runt 2 tiden drog vi ner på stan köpte örhängen och halsband till min bal klänning =). Vi var på Subway och käkade eller jaa Carro åt inte jag ;P. For även och hämtade hem bal klänningen idag också så nu är den här hemma ;D.

Ikväll kom Jonas,Lasse och Zaida förbi =) Gud va söööött hon var och så liten :). Dom var här ett tag och vi satt och snackade och kollade på då Zaida höll på käka upp min matta haha^^.

Resten av kvällen har jag bara stor städat mitt rum. Gud va det var dammigt huvva! Men nu är det borta och det ser bra mycket bättre ut här inne :P.

Imorgon ska jag upp tidigt runt 9 tiden :P. Klockan 10 ska jag träffa Jonas,Lasse och Zaida nere i stan så ska vi gå till hamnen och steka och glassa göttans :). Sen klockan 2 ska jag vara på skolan och kolla på Lärarspex men hinner inte se allt ska med bussen runt 3 tiden till Domsjö och fara till frissan och färga håret ÄNTLIGEN!
Sen är det bara till att hä hem sig sen så ska jag dra på klassfest och sedan vidare till Plattan ;). 48-timmars tema 2-plagg/barnkalas. Ja undra vad man ska ha på sig haha^^.

Kommer vara en mycket stressig vecka kan jag då säga. Imorgon först hamn,skola, frissan,klassfest,Plattan. Onsdag vett och etiket, fara och pynta flaket, Klassfest, O'learys. Torsdag upp 5 på morgonen, champagne frukost,skolan,bli firad,käka buffe, klassfest,STATT! Fredag vara bakis och sliten som satan haha!. Lördag, upp runt 8,fixa bal frisyren klockan 9 hos frissa,ta nå och dricka moha, BAL och leva loppan!


Ne nu ska jag kolla på Greys avsnittet jag nyss laddade ner sen sova.


Hade!

image70
Prinsessan :D

Soligt =)

Idag sovde jag lite för länge haha klev inte upp förnst typ halv 2 eller nåt sånt^^. Väl uppe duschade jag och drog ner till stan för att träffa Carro :). Vi gick och köpte mjukglass och satte oss nere vid hamnen och glassade och solade :) Så jävla varmt det var idag kändes som man var utomlands eller nåt :P. Vi hade även köpt med oss riskakor som vi satt och smällde i oss också mumms :). Runt 5 tiden drog vi på stan och gick runt och så sen gick vi och köpte Powerking och satte oss i torget ett tag. Där kom även Antonio förbi och nån till snubben. Så vi satt och snackade med dom ett tag.

Runt 6 tiden kom Zandra och Jack förbi. Sen då dom skulle gå så följde jag med skulle ändå gå hem. Brände ut en film The water horse legend of the deep =). Sen drog jag till Zandra och vi såg på den och käkade en hel hög med nötter haha. Men filmen var riktigt bra se värd den också ;).

Runt 10 tiden drog jag hem och då jag kom till Parkskolan så kom Margareta förbi så fick jag pengar av henne som farsan hade gett henne :). Jaa till min bal klänning ska dom pengarna gå till^^.

Imorgon blir det skola då ska vara på skolan runt 11 tiden =) Känns som det var en evighet sedan man var på skolan nu haha. Iaf vi ska snacka om flaket och grejer om fester och så dära så det blir nicenice =). Efter det ska jag på stan med Carro. Jag ska köpa dom sista sakerna till på torsdag och lördag =) Måste inskaffa mig nytt smink sen smycken till dom dagarna sen är allt klart ;).

Nu ska jag fortsätta att se på What Happens In Vegas som jag råkade somna till igår då jag såg den ^^. Få se om jag lyckas se hela filmen nu då xD.

Godnatt!


image69
Mumms =)

Bakis/Bio!

Imorse då vi väl alla 4 vaknade så vare förjävla varmt inne i mitt rum höll på kvärnå haha! Och gamm fylla luktade det då inne i mitt rum haha så ska det va :D. Vaknade av att jag hade snott båda kuddarna och hela täcket av pöjken som sov bredvid haha snäll jag kände mig :p. Jag,Jessica och Markus var hur jävla bakis som helst alla 3 hade dunder huvudvärk! Och Frank den jäveln var inte ett dugg bakis neee så vi blev rätt retade där ett tag^^. Både jag och Jessica mådde svin illa så vi typ turades om att springa på toan och jaaa :P. Inte hade vi någon alvedon hemma heller sådet gjorde inte saken bättre!
Då vi väl hade klivit upp och smällt i oss 100 liter vatten så duschade jag för jag tänker inte ens kommentera om hur min morgon frilla såg ut haha. Iaf vi drog ner på stan vid 12 tiden :). Frank och Markus va svin hungriga medans jag och Jessica sa bara uurrssshh för mat nu!. Men vi drog iaf och köpte oss en dricka och gick till UH och fikade eller ja dom 2 gjorde det. Sen kom Markus bror och hans tjej och fikade med oss också :). Efter ett tag kom även Carro till UH också och hon var lika bakis som vi haha. Varför jag inte hade hittat Carro och Olle på Plattan då vi skulle käka var för att Carro hade behövt gå hem för hon mådde illa så det var inte så konstigt och där sprang jag runt som ett tok och leta haha aja!.

Runt 2 tiden skulle Jessica,Frank och Markus fara hem och jag och Carro skulle gå på stan :). Var lite pinsamt där ett tag då vi skulle säga hejdå haha jag visste typ inte vad jag skulle hä mig åt ungefär ja inga detaljer här icke! Mohaha!. Men på tisdag då ses vi igen allihopa :D:D.

Iaf efter en stund på stan med Carro drog vi hem till Olle =). Satt där och chillade ett tag sen kom vi på att vi skulle dra på bio och se den nya Indiana Jones filmen =D. Så jag drog hem för att byta kläder och sen tillbaka till stan igen :). Jag och Carro käkade go maten idag vi beställde hem Baffalo wings från O'learys mumms:). Dock åt jag bara 2,5 kyckling bens saker haha sen var jag mätt :O. Och det är det enda jag har käkat idag jojo!.
Runt 8 tiden kom Zandra och Jack förbi en sväng också dom skulle också på bio så då gick vi alla tillsammans dit =).

Efter bion for jag hem för Olle gatt sova haha :P. Men filmen var riktigt bra nog för att jag tror inte jag har sett dom andra Indiana Jones filmerna konstigt nog men måste lätt ta och göra det nu efter jag har sett den dära :)

Imorgon ska jag sooooooovvaa eller neh föresten ska städa rummet också hade jag tänkt så jag har gjort bort det värsta innan folket kommer på torsdag xD. Jag och Zandra ska också ha den dära film kvällen vi har snackat om så det blir nog nice nice ;).

Ne känns som man ska dra på en film nu What happens in Vegas blire nog sen söva ;).

Gnatt!


image68
Lätt se värd ;)

Plattan 6 -dagars ;)

Jaa helgen jaa hinner aldrig blogga som jag gör på vardagarna för mycket att göra. Men nu kommer det iaf^^.

Jaa det blev en liten förfest hemma hos Olle :) Var bara jag,Olle och Carro och kul hade vi hahah och jag drack min Åbro som vanligt =). Runt 11 tiden drog vi till Plattan :). Var inte så mycket folk då vi kom dit men sen så öste det in som vanligt ;). Träffade äntligen Jessica så det var kul =). Var typ mest med henne hela kvällen tror jag haha. Blev lite mycket av det goda så minns faktiskt inte så mycket från Plattan men ;P. Vi sjöng iaf student sången och grejer fett kul hade vi :) Och jaa jag kunde sjunga var inte så hes just då som tur var :). Sen blev det en massa dans, vi typ dansade hela tiden på scenen och allt förbannat xD. Nån gång då vi dansade kom nån jävel och dansade bakom mig och drog upp min tröja och grejer helt störd var han iaf haha!. Runt 1 tiden tänkte jag, Olle och Carro gå och käka på Kebaben men så tappade jag bort dom =/. Men då följde jag med Jessica,Frank och någon Markus till Max istället och käkade där :). Jaadu det tog då en jävla tid innan vi kom dit kan jag då säga ingen av oss orkade gå men vi fick tydligen skjus dit iaf tillslut haha. Efter maten skulle dom fara hem men dom hade ingen skjus så dom fick följa med mig hem och sova där. Guuudd va vi gruvade oss från att gå från Max och hem till mig typ långt ^^. Så jag ringde till Grannen haha som vanligt men han var en anningen lika full som vi så han kunde inte köra oss heller. Rätt kul att varken han eller jag kommer ihåg vad vi sa till varandra men haha! Men men vi gick tillslut och det tog ju sin tid det också tro inte vi var hemma förnst typ 3-4 ^^. Då vi kom till stora lekparken lekte vi där ett tag haha och sprang i blommern och grejer xD. Jag gick ju i klacke skor så hade så förbannat ont i mina fötter så jag gick bar fota där ett tag haha men så snäll som pöjka va så fick jag ta en sko var av dom och dom gick bara te socka xD. Men efter vi gått typ halva långa baken så liftade vi med nån snubbe som skjusade oss hem till mig snällt =). Haha va så kul att Frank låtsades som att han inte kände oss alls inför den dära grabben och han gick typ på det också^^.
Jaa väl hemma så ja hahaha vet inte vad jag ska säga om det vi sov iaf 4 stycken i mitt lilla rum och trångt vare som tur var så hade jag kvar dynan på mitt rum sen Carro sov hos mig. Så den fick Jessica och Frank sova i och vi 2 andra fick trängas i min säng haha jag som fläker ut mig som fan då jag sover och det gjorde jag verkligen nu också kan man säga haha.

Inte fick jag tillbaka mina fakking pengar denna gång heller GAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!

En helt lyckad kväll blev det iaf kanske lite för mycket av det goda som sagt men va fan man firar ju hela veckan ut nu =)



image63
<3

image64
Pöööösss!

image66
Min kära Åbro <3

image67
Hahaha denna bjuder jag på ;)

RSS 2.0