Vilket helvete det är ibland!

Då ligger man här i sängen nu då och har inte somnat än. Så ska man upp om ca 4,5 timme känns bra not.

Igår fick man löningan så det var till att gå på stan med Carro och Maria =). Köpte en ny tröja skita nice xD. Sedan kollade jag efter skor igen men ah hittade inga jag direkt fastnade för suck!. Efter stan for jag och Emma och bubblade i bubbel poolen och bastade skönt :). Sedan drog vi till Blåbär och käkade Taco tallrik sen såg vi på modevisningen som var i gallerian den var bra =)=). Sedan drog man hem och jaa vilken jävla dag det var igår ursh vad lesss jag var på allt!!! Igår fick jag veta en sak som inte ALLS var kul neh fyfan för sånt hära.....plus på det kom en till sak! Så jag var riktigt jävla lesss på allt och alla igår!.

Idag känns det väl lite bättre iaf......Fyfan sov 2 timmar inatt och var jävligt trött då jag skulle kliva upp! Men det gick inte att sova hade för mycket i huvet och bblllaaaahhh!. Så det var bara till att slänga sig ner till soffa då man kom hem efter man jobbat och slöade på där nån timma skönt :). Vad har man mer gjort mer idag.... jag och Emma skulle träna ikväll men blev icke av .... så man har bara vare hemma och degat på. Har städat mitt rum iaf haha nåt bra för imorgon kommer det folk från Uppsala hit och ska vara här hela helgen!.

Händer mer i morgon då hmm....ska jobba så klart!. Sedan drar man till Komvux och sen runt halv 12 kommer Ewe och hämtar mig så ska vi ner på stan och göra några saker! Ska bli kul att träffa henne igen var så länge sedan =). Sen får vi väl se vad vi hitta på efter vi gjort jaa ha^^.

Nu börja öga bli lite tunga känner jag så ska ta och sova nu tror jag. ZZZzzzz!

Jävla skit!

Då var det tisdag idag då. Känns som att denna vecka går väldigt fort just nu!.

Igår var man på mötet då på StudiePlus sammanfattade allt som sagt och vi kom iaf fram till att många grejer som jag skulle vilja ha med i det jag vill arbeta med passade helt klart bra till att jag skulle jobba med något inom turism. Så då har jag iaf inte vare helt ute och cyklat^^. Gäller det bara att komma in på nån av dom man söker på också jag är fett taggad inför att börja just nu iaf =D=D.
Annars igår skulle jag träna men var så jäkla trött och kände att det var ingen lönt att gå dit skulle ändå inte orka göra så mycket. Så då pallrade man sig hem istället och det var väl typ den dagen^^.

Idag har man jobbat på som vanligt gick väldigt fort var klar redan efter 1 timme^^. Sen for man hem sov i typ 3 timmar sen bar det av ner till stan med Emma och Zandra :). Hittade en skit snygg jacka gjorde jag som jag la undan till imorgon så få se om jag köper den eller inte. Efter stan drog jag och Emma till gymmet och tränade skönt :). Sen for vi hem och nu har jag bara slappat =).

Fick ett samtal idag från Fibona dom jag jobbar åt att både jag och Emma kommer att tappa jobbet efter vecka 15!!!!!!!!!!!. Pågrund av att företaget dom sammarbetar med inte är nöjda med dom som jobbar åt dom i nedre Sverige så då har det gått dåligt för deras företag och då drabbas det vi alla att ingen kan jobba kvar för dom. Hoppas dom som jobbade så jävla kasst vet av att det inte är bara dom som tappar jobbet utan alla gör det pågrund av att dom inte kan sköta sig!. Blir så jävla förbannad!. Tack så mycket!. Men hon tyckte iaf att både jag och Emma har skött oss bra och att dom var nöjda med vårat arbete. Sen frågade hon hur det kändes för mig nu då jag inte kan jobba kvar? Jaa det känns inte så jävla bra sa jag bara eftersom att jag inte har något annat jobb. Så hon skulle iaf skriva upp mig hos dom att om någon affär här i Övik behöver mig så är det bara att slå mig en pling så kommer jag på en gång!. Sen skulle dom ha möte imorgon och skulle det bli någon ändring på det hon sa nu till oss idag skulle hon höra av sig iaf. Men det lär det väl inte bli antar jag!. Man kan ju undra varför dom inte bara har tage bort dom som jobbat dåligt och skaffat nya istället? aja lär man väl aldrig få svar på men^^.  Det var ju jävla skit det dära iaf, är man arbetslös snart igen då.........................................!

Så då har man dampat av sig lite granna iaf :P.
Imorgon ska man upp igen då sen hem en jävla snabbis hämta matteboka och sedan dra ner till Komvux för att gå på lektion!. Sen hem göra nåt sedan vidare ner till stan vid 3 tiden för då ska jag och Emma fara och simma och basta =). Sen på kvällen runt 6 tiden ska vi på modevisning så det blir nog lagomt nice så dära ;).


I'm not gonna make it wrong if it's right <3

Booorrrinnngg!

Ja då var denna helg slut då och det var en törig helg haha. Fredags var jag bara hemma och slöade på. Lördagen pallrade jag mig ner till gymmet och tränade skönt!. Sen for jag hem till Zandra en sväng. Så länge sedan vi träffades nu så det behövdes! Sen under kvällen drog man hem. Var tänkt att Emma skulle komma över men så blev det inte. Så jag möglade bara på hemma såg på Robinson typ^^. Sen fick jag en jävla huvudvärk och gick och la mig rätt tidigt för att vara en lördag^^.
Så idag vaknade vid 10 hade fortfarande huvudvärk som satn!. La mig i soffa och var sleten sovde där ett tag till typ 2 sen var man pigg igen xD. Sen ikväll var man ute på ett litet äventyr haha ;P.

Ja det var väl det!.

Imorgon ska man upp och jobba igen då som vanligt och jag är inte ett dugg trött just nu. Men ska försöka sova snart iaf och hoppas på att man somnar!. Ska ju upp om bara 4 timmar bara^^. Efter man jobbat ska man hem och göra klart några uppgifter till StudiePlus och sedan ner och träna :). Sen har man möte klockan 3 på StudiePlus då^^. Ska sammanfatta allt vi gjort så får se vad man kommer fram till nu då :P. Annars vet jag inte om det händer så mycket mera imorgon. Ska väl iaf försöka plugga lite matte behövs!

Ne nu blir det ett försök till att sova så Gnatt :)

Thursday :)

Idag jobbat så klart. Sen bar det av hem sov 2 timmar sedan kom Jessica hit :). Halv 2 drog vi ner till Ungdomsmottagningen och gjorde några ärenden^^. Sedan gick vi ner till Bokia jag köpte blocken och beställde Matte boken! Så nu är det klart iaf :). Efter det drog vi ut till Gullänget och köpte hem varsin skink sallad muuummmss :). Haha så kul då Jessica skulle parkera här på parkeringen utanför oss och hon kör in med värdens fart in mot där hon skulle ställa sig och glas halt var det så skulle hon bromsa och vi gled rakt in i snödrivan hahahahahaha!!! =D Ja vad säger man det är alltid en upplevelse varje gång man åker med Jessica ;).
Iaf medans vi smaskade i oss maten såg vi på Queer as folk fick ner andra säsongen idag så jävla nice ;). Jävla bra serie det dära!. haha!. xD.
Annars idag har det väl inte hänt så mycket mera sen Jessica for. Mögla på här hemma och kom på nu ikväll att jag hade glömt att göra Matte så nu har jag iaf sutte och gjort lite granna iaf :). Får göra mera i helgen! Vet ändå inte vad man ska göra i helgen är själv hela långa helgen......blir inge festande iaf som det ser ut som nu men skönt det också ibland :P.

Nu blir det till att se ett till avsnitt av Queer as folk och sedan nanna kudden =).

Onsdag =P

Idag har man varit på första lektionen då. Det gick bra hittade dit så^^. Bra gick det att jobba med matten också lite fattade jag iaf^^. Han bara vara där i 1,5 timme men ska tillbaka på fredag igen!. Annars idag har jag inte gjort så mycket for hem slappade somnade i soffan till typ 5 idag^^. Jag som skulle ner på stan och beställa matteboken och köpa block men icke. For iaf och tränade med Emma på kvällen :). Spinning körde vi bara denna gång!.

Imorgon ska man upp och jobba som vanligt då. Sedan kommer Jessica hit så ska vi väl dra ner och träna någon gång och så ska pallra mig till Bokia. Sen på kvällen ska jag väl försöka göra nå mer matte också.

Aja det var allt för denna gång kort och bra^^ Nu ska jag lägga mig ner i sängen och läs Om jag kunde drömma och sedan snarka så Natti :)

Komvux!

Då har man nyss kommit ur duschen och ska snart gå och sova igen!

Idag har jag jobbat som vanligt. Efter det var det bara hem till att slänga i sig någon mat och sedan for man iväg till Komvux med grannen :P. Hade möte där idag. Ska börja läsa matte b nu då!. Första lektionen är imorgon. Men eftersom att jag jobbar varje förmiddag mån-fre så kommer jag måste göra nästan allt hemma. Kan bara gå dit onsdagar och fredagar och då är det från då jag har jobbat klart till halv 12 bara. Så blir ca 4 timmar i veckan inte så mycket det men^^. Får väl hoppas på att jag hittar till klassrummet imorgon bara hahaha!.
Sen så är det väl tänkt att man ska läsa matte C också då. Just nu ser det ut som att jag komma måsta läsa det på distans ja herregud hur ska det gå bra jävla fråga^^.
Aja efter Komvux imorgon ska jag försöka orka ta mig ner till stan också köpa block och beställa matte boken. Sedan försöka träna också!.

Hmm hänt mer idag då inte så mycket då jag kom hem efter mötet sov jag från typ 1 till 4 haha skönt :). Men ska gå och sova nu igen så man orkar göra allt det dära imorgon så Godnatt :)

Babbel babbel :P

Jahapp då har man inte skrivit här igen då. Skärpning!

Iaf vad har hänt denna vecka då. Förra helgen blev det ju fest då Lazee som sagt! Det var en skit kul kväll =D. För fest vid Östra blev det  :). Haha så kul polisen kom förbi en gång och frågade om vi hade någon Leif där eller va det nu var i denna lägenhet för dom letade efter han. Men neh det fanns ingen sån person där^^. Lägenheten som vi var i var ju inte så jätte fin haha dom höll på renovera den så det var typ 2 soffer och 1 bord^^. Inget dörrhandtag fanns det på toan heller så vi gatt skrika varenda gång vi skulle på toan. Senare under kväll då vi alla hade fått i oss lite så var jag,Carro och Maria på toan och så klart ska Carro smälla igen dörren så vi blir inlåsta hahah! där står vi och skriker och har oss och alla andra på andra sidan av dörren och garvar åt oss. Men tillslut fick dom upp dörren åt oss på nå vis tur det ;P.
Krogen var kul också kommer inte ihåg nu så mycket men ah kul var det iaf. Efterkaka på Kebaben så klart ;). Sedan fortsatte efterkakan vid Östra igen xD. Och det var nog det roligaste under kvällen haha. Luftballongen som jag kallar han följde med haha sen någon 30-40 bastare av någon anledning kom också dit med oss. Men ingen av oss visste vem det var ^^.  Party till 6 på morgonen blev det iaf så vi alla blev kvar där under natten som sagt xD.

Annars i veckan har jag väl bara jobbat och tränat har nog inte gjort så mycket mera. Torsdags var jag,Jessica och Helge på Nola på en mässa. Jag var och lyssnade på Turism akademin här i övik. En KY-utbildning och den lät jäkligt kul så jag tog en ansökningslapp så ska väl söka in dit och se om man kommer in :).

Denna helg var en lugn helg iaf kändes som det behövdes! Eller ja lugn och lugn mer lugn än vanligt.
Bio blev det i fredags med Jessica Watchman :). Bra var den väl men lång dragen. En sån film man bara ser en gång. Efter det fick vi för oss att dra en sväng till Framnäs så det gjorde vi träffade en massa folk och köpte oss någon öl var :). Sedan for vi hem och sov ^^.

Igår gjorde man typ inte ett skit :P. Var tänkt att jag och Jessica skulle fara och bada men blev inget. Vi såg iaf melodifestivalen på kvällen =).

Idag har jag då inte alls gjort nåt haha. Sov till halv 1. Man passar på att sover medans man kan!. Vare ute på en promenad annars bara sutte hemma och mögel på^^. Sitter och ser på Beck just nu. Sen väntar väl sängen upp och jobba imorgon igen!


<3

The party goes on!

Då var det lördag igen då!. Det menas så klart att det blir fest ikväll! Krogen som alltid och idag är Lazee där så det ska bli kul :D. Mycket folk verkar det som att det blir alla förköpsbiljetter är slutsålda så det blir nog en kanon kväll detta hoppas jag ;).
Förferra blir antingen hos Karshley eller i någon lägenhet vid Östra =D. En jävla drös hörs det som att vi blir ikväll så taggad!!!!!

Annars har det väl inte hänt så dära jätte mycket. Igår var jag på StudiePlus och skrev på ansökan till Komvux eftersom att jag ska börja plugga upp matten till matte C. Har bara matte A just nu! Så det måste jag göra för att kunna gå den skolan jag vill gå på! Troligtvis! =). Börjar väl runt den 16:de hörs det som!. Sen fick jag ett till löne papper igår shit så bra man tjänar på det jag jobbar på nu för att jobba bara runt 2 timmar per dag så är det jävligt bra!!! Gud så glad jag blev =D. Men får ju inte pengarna förnst den 25:de men men har ju pengar nu iaf så jag klarar mig nog tills dess iaf ;).
Ska börja lägga undan pengar till en utomlands resa som jag och Carro hade tänkt att fara på till hösten! Ligga och steka och festa såklart!

Nej nu är Carro och Maria här och snart kommer nog Jessica också så ska vi väl börja fixa oss och sedan dra på ferre =D!'



LAZEE!

Jiiiiisssseeessssssss!

Jaha då har man inte bloggat nåt på typ 1 vecka? Vet inte varför men...kan väl säga som så att jag tog en personlig blogg pause haha! Men nu ska jag väl försöka skriva ner lite här då. Orkar inte rabbla upp precis allt som hänt denna tid men ah lite kommer väl ^^.

Ja förra helgen blev det mycket festande :). Festade fredagen med Jessica,Carro,Maria,Matte,Wesse,Joel,Jocke m.m många vare det iaf :). Och en jäkla kul fest var det mycket lyckad måste jag säga :D. Krogen blev det ju också som alltid där blev inte slutet nå vidare ne ursh :(. Men men Allt annat var bara fin fint =). Kan ju iaf tillägga att jag fick veta en massa under den kvällen men vad det var kan jag inte precis skriva ner här men väldigt väldigt glad blev jag iaf och mycket mycket förvånad om man säger så hehe =P.
Lördagen där efter blev det fest åter igen som var oplanerat. Men så blev fallet!. Var nästan samma gäng och det blev krogen åter igen och det var kul denna kväll också :)

I veckan jobbade jag som vanligt och tränade så klart =). Minns typ inte alls vad jag hade för mig? haha! Men typ det gamla vanliga antar jag ^^.

Denna helg som var så blev det utgång i fredags =). Börjades med en god middag på stan som bestod av Kina mat mumms :). Sedan för ferra hos Karshley blev det med Jessica,Maria,Zandra,Karl,Olsson,Fredrik m.fl kul som satan =). Sedan drog vi till någon annan fest men den söööööög!. Så det blev krogen som vanligt igen då =). Mycket folk var det...men måste erkänna att jag var inte alls på party humör nej nej. Så jag drack inte allt för mkt!. Sen var jag bara allmänt less...speciellt alla dessa jävla utlänningan som ska komma fram och kleta och ha sig neh ursh låt mig bara va!okej?! haha!. Hade en efter mig tame fan hela tiden som jag sprang ifrån ett antal gånger^^. Väl blive av men den kommer en jävla 30 bastare istället men han sa jag några väl varda ord till så han lär ju inte komma fram nå mer höhö =D. Sen på natten hamnade jag i ****** där jag inte alls hade planerat att hamna inte ens tänkt tanken förnst jaa någon gång på natten haha ja herregud mycket ska man vara med om säg xD.
Lördagen där efter var jag helt död kom hem runt 3 på dagen och så jävla trött. Hade ju klivit upp 05:30 på fredagen och sen inte hunne sove något på dagen och sen är man uppe från 05:30 till runt 05:00 på lördags morgon och sover till 8 på morgonen och kliver upp. Jaa så på lördagen var jag nå jävulskt trött och stannade bara hemma hela kvällen och degade och sooooovvv!!!.

Annars denna vecka har jag bara jobbat och tränat typ =). Just var på Adam Tensta igår på Parken med Zandra och Emma!. Bra var han iaf! Men gud vi kände oss verkligen gamla vilka fjortisar det finns eller ja mer än hälften av allt folk som var där var väl det. Sen att alla fick ta alko test innan man gick in herregud kändes som man var tillbaka i högstadiet igen^^.

Så där ja nå mer utförligt än så orkar jag inte skriva nu, utan nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta läsa Twilight boken som jag köpte igår ja faktiskt jag köpte en bok för mina egna pengar det är verkligen ovanligt!!!!!. Men har ju hört att den ska vara så jäkla bra och filmen är ju kung så varför inte säg ;). 

PEACE!

RSS 2.0