Bjurvattnet!

Denna dag började med att man klev upp halv 9 och jag var svin trött! Släpade mig in i duschen och gjorde allt sånt dära man gör på morgonen^^. Sedan klockan 10 for jag och morsan ner till stan och köpte Jennies present som jag gav hon blev lite smink saker xD. Efter det gick jag förbi arbetsförmedlingen och skrev ut 10 st CV och sen pallrade jag mig till UH och pratade med någon Eva lämnade in Cv osv....inget jobb hade dom nu men då det kommer skulle hon höra av sig iaf!. Innan vi for iväg till syrran blev det också en sväng till Strömsknallen! Jag hittade ett par svin snygga stövlar som jag ville ha! Så mamma köpte dom åt mig hihi men dom kommer jag inte få förnst på julafton då tomten kommer xD.

Runt 1 tiden kom vi fram till syrran. Vi fikade lite kakor och jag bara åt och åt det var så längesedan jag åt kakor nu =P. Så det var gött! och så klart blev det tårta med ;).
Vi gick ut en sväng till hästarna också m.m. Till middag bjöds det på Tacos muummmss och jag åt ovanligt mycket måste jag säga haha!. Runt 6 tiden började vi dra oss mot Övikan igen och nu är man hemma då kom hem i precis tid till Idolan höhö!

Ikväll for jag ner till stan vid 10 tiden ryktades om fest men det blev inget för min del!. Dom jag var med skulle på O´Learys och jag kom inte in där vakten stoppade mig så jag pallrade mig hem igen. Kändes jävligt surt men ah vad ska man göra^^.

Just ikväll innan jag for ner till stan var jag så jävla stressad så jag gick in i en jävla låda och smällde i min lilla lilltå!!! Så nu ser den ut som en stor blå potatis skita snyggt! Men ont som faen göre kan jag då lova! Bra att man gick i klackeskor efter det NOT =P

Imorgon blir det till att gå på julmarknad och sånt dära skojsan sedan får vi besökan på dagen! Dricka glöggen blire också sedan på kvällen hooocckkkeeyyyy :D:D


vovva

Vovva =)


mulle


Mullebull ;)

Arbetsförmedlingen!

Sådär ja idag har man varit på Arbetsförmedlingen igen då. Mötet gick fort denna gång enda man skulle göra va att säga vilka ställen man hade sökt jobb på under denna vecka och berätta hur det hade gått sen var det klart. Uppgiften till nästa torsdag då jag ska tillbaka är att ringa på minst 10 ställen till shiiiitt :O. Hur lätt är det att komma på ställen man kan ringa till i lilla Övik jadu haha får väl se hur det komma gå med den saken^^.
Då jag var klar där gick jag runt på stan ett tag letade en present till syrran men hittade inget så jag och morsan ska in en snabbis klockan 10 imorgon då allt öppnar och köpa nåt. Sedan måste jag förbi Cafe UH och träffa en som heter Eva nåt? och lämna in CV iaf. Gasshhh och våran skrivare här hemma funkar inte än....suck! och jag trög arslet själv glömmer skriva ut ett ex antal CV då jag var på arbetsförmedlingen smart smart!!! Så jag måste gå dit före och skriva ut dom så jag har på lager !! xD.

Sedan då man är klar med det bär det av till syrran och fira henne för hon fyller 26 år på lördag ;). Så det ska bli kul =D. Sen på kvällen får vi se om det blir nå utgång eller inte beror på vilken tid jag kommer hem och sen om någon ska ut må tro? annars väntar jag och taggar för nästa fredag istället då vi ska ut och fira Carro som fyller år snart också wwiiiee :).

Aja ne kanske man ska ta och sova nu ska upp klockan 8 imorgon fifan :P

Väldigt intressant dag =P

Yes jag höll faktiskt att jag inte skulle sova så länge jag vaknade runt 9 imorse och jag klev faktiskt upp då för engångs skull!!! =D. Började dagen med att kolla upp en massa nummer till att söka jobb på. Då jag äntligen hade hittat ett antal så tog jag mig en promenad innan jag satte mig ner vid telefonen :P. Sedan hem för att ringa så idag har jag ringt på 6 jobb och det gick ju bra på vissa och mindre bra på andra xD. Men ska lämna in nå CV på vissa ställen och vissa skulle höra av sig framöver osv =).
Annars idag har jag inte gjort nåt speciellt förutom det dära känns som jag har sutte i telefon 24/7 idag!.

Har nyss sett klart på en Wallander film och ska nu dra mig till sängen ska komma upp runt 9 tiden imorgon också iaf försöka xD. Ska vara på arbetsförmedlingen mellan 12.00-14.30 imorgon. Så ska jag då redovisa mitt så kallade " kontaktvärk" som jag nu har börjat på idag haha^^. Just måste köpa en present till syrran också imorgon icke glömma!

Kort och bra inlägg inte ofta det jaja palla Godnatt ;)

Paradisbadet!

Imorse klev man upp halv 8 ursh va trött jag var men kändes skönt att kliva upp och göra någon nytta!!!. Vaknade dessutom av att någon skickade 3 sms till mig på ca 15 minuter  vem fan skickar sms typ 7 på morgonen? dessutom så har jag ingen aning om vem det är :S. Står typ jag åker med dig på 3 sms hmm okej? haha!.
Efter man käkat frulle packat ner badkläa så bar det av till Östra runt halv 9 tiden för att möta upp Emma :). Sedan gick vi ner till Paradisbadet och motionssimmade var riktigt härligt =). Har inte badat på evigheter kändes det som så det var kul :). Efter ett bra tags simmande satt vi och stekte i bastun ett tag härligt härligt!.
Sedan gick vi på stan. Tog en fika på Cafe Paris och satt och spanade in folket xD. Gick runt på stan ett tag till efter det sen blev vi så jävla less och gick hem^^. Båda var helt slut i bena så fifan!.

På stan såg jag att mina stövlar som jag vill ha var på rea endast 99 kr nu :O Gasssh måste hinna köpa dom!!!!!

Resten av dagen har jag bara varit hemma. Legat och halv sove i soffan ett tag och lyssnat på hockeyn och MODO vann mot Linköping med 1-5 fyfan så niiicceee :D:D.

Imorgon ska jag försöka att inte sova så länge måste ta och ringa runt på jobb igen och göra ett så kallade " kontaktnät " som jag ska visa på torsdag då jag ska tillbaka på arbetsförmedligen!. Shit känns som jag har värsta läxorna nu igen haha ne men det känns skönt har man nåt att göra ;)

Nu blire Natti natti!

Snöstorm!

Ifredags kom Jessica hit :) och det blev ingen utgång denna helg icke! Här blire till att tare lugnt nu ett tag :D. Tills man ska ut och fira Carro en helg och Jessica helgen därpå xD.
Iaf vi var hemma hos mig hela kvällen bara drack nå vin som hon hade med sig gött sedan käkade vi en massa onyttig och såg på film :).

Lördagen vare bara att hä upp sig vid 11 tiden. Sedan vid 2 tiden gick jag ner till arenan för att jobba :). Jessica stannade kvar här hemma hos mig medans!. Väl nere på arenan så träffades vi alla 6 tjejer utanför och sedan fick vi ett var sitt papper/penna och en skylt som vi skulle ha på oss för vad vi jobbade med. Sedan blev  vi indelade i 3 grupper vi gick först 2 och 2. Jag jobbade med en tjej som hette Amanda en riktig snäll tjej verkade hon vara vi hade det kul må jag säga haha!. Vi började ta varsin våning först jag och Amanda fick börja längs upp typiskt för där vare typ inge folk alls och dom man frågade hade redan skrivit på där nere^^. ( Vi gick runt och gjorde en undersökning, man skulle fråga om mailen och nummret för att sedan maila över några frågor om matchen/arenan ). Det var iaf lite surt för det var innan matchen man skulle försöka få ihop mest mail adresser och nummer men det gick ju som det gick men den saken haha!. I varje pause gick vi runt lite här och var och pratade med folk sedan då matchen började igen så fick vi kolla på den. Att se matchen gratis är ju alltid gött :D:D. Plus att Modo vann då också mot Södertälje 3-0 fan i mig på tiden!!! Iaf mot slutet så lämnade vi in alla papper vi skulle få ihop minst 100 mail/nummer var men ingen av oss klarade det. Men vi sa bara att dom får nöja sig med det dom får här det är inte vårat fel att vissa inte vill skriva på!!!. Så nu äre bara och vänta och se om vi får pengarna ändå xD. Dumt om vi inte får det iaf!!!!. Men måste erkänna att det var faktiskt rätt kul jag var lite nervös innan haha men det gick bra och jag skulle lätt kunna göra det igen =D=D.

Träffade på farsan under kvällen också så han skrev då på jag tvingade han!! haha!. Då allt var slut skjutsade farsan hem mig så jag slapp gå i kylan iaf!. Då jag kom hem hade Jessica gjort iordning Tacos till oss så det satt gött för jag var vrål hungrig :P. Sen på kvällen såg vi på en massa filmer och satt bara och snackade och var på flum humör! Vi fick också ett samtal om att det var bombhot i Gideå fifan :S Först i Östersund sedan Kramfors och nu Gideå va händer?!?!?!?

Hahah jag gjorde en rätt rolig grej iaf då vi skulle göra varm oboy då ställer jag in en mugg i micron och väntar på att det ska bli klart då det väl plingar och jag ska dricka då märker jag att jag hade fan inte ens hällt i mjölk HAHAH!!!


I söndags for Jessica hem och jag var bara hemma och törade hela dagen städade och sånt dära!!

Idag har det vare en jävla snöstorm fifan....eller ah det var väl värre inatt men ah!. Gick ner till stan med Emma runt 1 tiden sedan följde jag hon till Paradisbadet sedan pallrade jag mig hem och nå mer än så har jag väl inte gjort idag^^.

Imorgon blire iaf till att fara och simma med Emma klockan halv 9 jajamen!!! Här är man pigga och glada xD. Sedan ska vi gå på stan jag ska leta åt en present åt syrran som fyller år på lördag :D.

Citat från i lördags då pappa skjutsar hem mig
( Vi kör upp vid Parkskolan )

Anders: Vart fan är vi nu då? Är vi kvar i Övik än? :O
Pappa: Neh fan nu är vi ju i Sollefteå!
Jag: hahaha
Anders: Jaha jag som trodde vi började närma oss Sundsvall :S


Fredag !

Morn morn!
Åhhh gaasshhh idag är man uppe tidigt klev upp halv 8. Ska snart börja dra mig ner till stan. Möte på Arbetsförmedlingen igen då klockan 9:00. Fifan så trött jag är ursh och jag som sovde så gött jaja få se om jag hinner sova nå mer sedan eller inte. Jessica ska komma idag också så märker väl om jag får nå mer sömn!

Annars idag blire lugnt tror jag vara med Jessica som sagt sedan får vi väl se vad vi hittar på =).

Just matchen igår gick ju åt helvete igen Rögle - Modo och Modo losar med 3-0 PINSAMT!!!

Ne nu gett jag klä på mig och allt det dära hejs!

Vi är för duktiga ;)

Igår kväll blev det som sagt TacoBuffe med bruda på Liquid :). God mat vare och mätt blev vi och vi hade det skit kul hahaha xD. Vi var där till runt 10 tiden sedan drog vi oss hemåt!.

Idag klev man upp vid halv 11 då Emma på att gå runt Höglandsjön så det ska vi fara och göra snart ;). Värst vad vi har börjat gå mycket haha aja har man inte mycket på dagarna kan man lika gärna gå ut och röra på sig så man inte bara sitter här och blir fet och go ^^. mohahah!.

Ikväll blire kanske att man drar ner till Liquid och ser på hockey matchen Rögle - MODO och nu jävlar får fan Modo ta och vinna längesedan sist!!!.

Ne nu ska jag ta på mig kläa och dra till Skyttis och möta hemma för att sedan gå på en lång promis xD.


Ett citat från igår kväll

Zandra: Emma du har nåt där vid ögat?
Emma: Nej det har du inte :O
Zandra: Jooo det har du visst :P
Emma: Vadå? menar du på mig? haha

Haha satan så vi garvade åt det dära

( En tjej som satt vid oss som kommer from Skåne )

Tjejen: Gud vilken skillnade det är på människor härifrån om man jämför med Stockholm eller malmö
Vi: Joo det är ju som det!
Tjejen: Jaa men första dagarna jag var här och man gick ut på stan eller något så kan det bara komma fram människor som vill prata med en utan att man känner dom :O. Och först blev jag bara liv rädd så fort någon människa kom och gick åt mitt håll och bara flinade, då skrek jag bara va fan vill du mig?
Vi: HAHAHAH
Tjejen: Jaa men som i Stockholm där ignorerar alla varandra, inte är det någon som kommer fram och börjar prata då utan anledning. Men här då kan man typ säga ah men han/hon känner jag inte då går man bara fram och börjar prata utan konstigheter =P.
Vi: Hahaha sååå rääätttt!


Babbel babbel xD

Ja kanske man ska ta tag i detta och skriver lite här nu då det var ett par dagar sedan typ snart en vecka sedan? =P

Iaf i fredags blev det utgång för min del och ja vad ska man säga om den kvällen mycket men orkar inte skriva ner allt som skedde har ingen större lust med det heller tack.

Ja lördagen kom inte hem förnst på dagen eftersom att jag inte sov hemma i fredags natt. Så det var bara till att byta om hopp in i duschen och ge sig iväg ner till Liquid och se på matchen och det gick ju åt helvete det också!!. Aja resten av kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt samma sak med söndagen förutom att jag träffade Emma en stund och vi tog oss en lång pomenad och snackade skit =).

I måndags var jag på möte på arbetsförmedligen. Satt och snackade med någon Anna? tror jag hon hette haha. Fick iaf en massa papper om försäkringskassan som jag ska skriva på så att jag får ersättning tills jag har ett riktigt jobb!!. Så det ska bli skönt att äntligen slippa att gå runt och vara pank hela tiden xD. Det sura är att jag kommer börja få pengarna förnst efter jul!!!. Suck hallå jag måste kunna köpa julklappar på nå vis också haha aja det ordnar sig väl på nå vis!!. Jag fick också berätta vart jag hade sökt jobb m.m och vi bestämde ett nytt möte på fredag igen så då ska jag tillbaka dit!! Fick lite läxa att göra innan fredag. Skriva på papprena,ringa till några ställen där hon trodde dom kanske behövde folk och massa annat. Då jag var klar där for jag och hälsade på Cääärrroo en stund sedan drog jag vidare upp till Zandra där även Emma var :). Och på kvällen blev det hockey för min del ;). MODO - Skellefteå och fiii satan så dåligt det gick losade med 0-6 PINSAMT MODO PINSAMT!!! Matchen sög rent ut sagt!!!. Efter det gick jag till Liquid och höll Carro sällskap ett tag sedan hemåt!

I tisdags blev man väckt av att Övikshem kom och plingade på dörren som ett tooookkk!. Dom kom och fixade temperaturen igen. Vi har ju haft så kallt här hemma 18-19 grader och det var tänkt att vi skulle ha runt 21-22 egentligen men nu ska det väl tydligen vara fixat iaf!!.  Vid 12 tiden kom Jessica ( Sundsvall ) på besök :). Vi drog ner på stan. For på Max och käkade en varsin Barnbox mummsii sedan gick vi på stan ett tag och slutligen hem till mig och käkade götta och såg på en film Alive var evigheter sen jag såg den jag som nötte den som fan förut så nu vare dags igen ;). På kvällen träffade jag Emma och vi tog oss en lång promenade i ca 2 timmar då kände vi oss duktiga xD.

Idag har jag väl inte gjort nå mycket. Klev upp tog mig en promenad ner till stan gick runt där ett tag sedan hem igen och sedan vidare till Coop forum med morsan för att handla hem nå käk ;). Kommer nämligen vara själv hemma från imorgon till söndag eller måndag nicenice!.
Nu snart ska jag dra iväg och träffa Emma vid Park och vi ska dra oss ner till stan och sedan vidare till Liquid där vi ska möta Zandra m.fl så ska vi käka TacoBuffe satan så gött det ska bli då :D:D. Sen får vi väl se vad som händer!!

Ja just fick ett samtal från Arenan idag om jag ville jobba åt dom på lördag xD. Klart att jag vill det!!. Så på lördag ska jag dit runt halv 3 och vara där tills matchen är slut!. Jag och 5 tjejer till ska gå runt och fråga folk om namn och mail adress för att kunna sedan maila en enkät sak om vad dom tycker om arenan/matcherna m.m. Målet är att vi ska få ihop minst 100 namn/adresser var! Jaa vi får väl se hur det komma gå haha värt ett försök iaf =) Tur att farsan ska på matchen på lördag då vet jag att jag får ett namn iaf :D. Bra äre det iaf att man komma få se matchen gratis xD.
Jag gör allt för att få ha mer pengar nu än om det kanske inte är så mycket men lite får jag ju för det iaf :). Känns bara kul att göra nåt överhuvetaget!. Surt bara att jag komma få dom pengarna dagen innan julafton jippih haha.

Såja nu har jag babbel klart Tjohejs!

Staden!

Idag klev man upp vid 10 tiden var tänkt att man skulle till Jb idag igen men det blev inte så. Utan vid 12 tiden kom Jessica hem till mig vi satt och surrade ett tag sedan drog vi ner på stan =). Tog oss en fika på Blåbär sedan gick vi runt och kollade på en massa kläa och skor =). Runt 3 tiden gick Jessica och klippte dig och färgade håret och jag gick upp till Carro :) Där var också Markus och Danne :). Var där till runt 7 tiden då skulle Carro på möte på Liquid så då drog jag hem ^^. Sen har jag inte gjort nå speciellt bara sett på tv och suttit här och degat typ ^^.

Imorgon får vi väl se vad som händer ska iaf på Liquid på kvällen och se på hockey matchen ojjjaa!!! Luleå - Modo och nu jävlar xDxD.



Vilken dag!

Imorse klev jag upp vid 10 tiden för jag skulle ner till stan. På vägen ner träffade jag på grannen som tur var så jag fick skjuts ner och shit så halkigt det vaarrr :O. Grannen kör ju jämnt så fort så haha kurvan nere vid museet där höll det på att gå illa jävlar va vi sladdade var nära på att vi skulle åka rakt in i museet typ^^och jag satt bara och skrek xD. Han skjutsade mig iaf till Jb och där mötte jag Carro m.fl ;). Var där till runt 1 tiden sedan drog vi hem till Carro en snabbis innan hon for och jobbade. Och jag var allmänt lesss !!!!!!!!.
Ringde efter grannen och han var kvar i stan så vi tog en fika på Waynes Coffe! Drack en varsin varm kopp choklad och muffins mumms :). Sedan kom hans polare och vi åkte till Rusta hans polare ( vad han nu heter ) skulle köpa en ny resväska. För han åker nämligen tillbaka till sitt land imorgon tråkigt nog =(. Sånt är livet!!!!.
Efter vi hade snurrat runt på stan for vi en sväng till Grannens jobb och jag fick hälsa på hans chef^^. Sedan vidare hem till grannen då. Där fick jag se på en film på då en av hans bröder gifter sig haha var riktigt kul att se hur dom festar loss som om man nu kan kalla det dära som det haha :). Så nu har man sett hans mor,far och hans hela 5 bröder och 3 systrar xD. Stor familj det dära!!!.

Carro ringde mig vid 6 tiden ikväll och ville jag skulle ner till Liquid  och se på hockey matchen så grannen skjutsade ner mig :). Kul var det jag har ju inte vare på hockeyn på så länge så det var kul att träffa alla igen =D. Synd bara att matchen sööögggg 0-7 förlorade dom med mot Djurgården FYFAN!!. Passade också på att bli medlem igen i Modo support =). Plus att jag blev bjuden på den dära middagen jag skrev om förut haha shit!!!
Efter matchen hämtade grannen upp mig och vi for hem till han och fortsatte se på filmen :). Sedan spelade vi fotboll haha jag förlorade =(. Sen nu har jag typ nyss kommit hem. Så nu blir det snart till att sova ska upp tidigt imorgon också :P.

Jo just fick ett mail idag från ett jobb jag hade sökt till på arenan stog iaf att dom skulle ringa mig om dom behövde personal någon kväll :):).

Ne nu får det vara nog Godnatt!!!

Allmänt lesssss!!!!

Idag skulle jag vara på möte hos arbetsförmedligen klockan 9:00 imorse men det blev inställt. Blir nästa måndag istället!!!. Lika bra det jag sov så jävla dåligt inatt om jag ens sov något? :S. Det kan inte ha varit mycke iaf!!! så jag kände mig som en vandrande liksäck då jag klev upp imorse!!!!.

Kan inte säga att detta var någon toppen dag hände lite oväntade saker......tur så är den över snart då jag ska gå och lägga mig efter att ha skrivit detta.

Men iaf vid 1 tiden gick jag ner till Jb och träffade Carro mf.l. Efter ett tag for jag,Carro och Danne till Max och käkade gött :). Dom håller tydligen på att bygga om på Max så då man skulle beställa mat så fick man göra det ute i någon sak som liknade en korvkiosk haha!!!. Barnbox blev det iaf för våran del muummmsss :). Vi fick faktiskt ett var sitt glas med Tom och Jerry den ni! =P
Efter vi käkat och flummat på klart gick vi tillbaka till Jb var där ett tag sedan gick vi mot stan och mötte upp Markus och någon som kallades för " kärran " HAHA!. Gick runt där ett tag sedan drog jag hem för att käka och färga mitt hår =). Så nu är min hemska utväxt borta YES!!. Märkte att vi hade köpt fel färg dessutom så det jag färgade nu idag är en lite ljusare brun än vad jag ska ha men aja det ser iaf bättre ut än innan^^.
Senare på kvällen bar det av ner till stan till Carro igen där " Kärran ", Danne och Markus också var :). Så har varit där hela kvällen och kom hem för ca 30 minuter sedan!!!.

Åhh fifan vad jag skämde ut mig ikväll dessutom JÄVLA SKIT!!!!!!.

Lyssna och njut!


Lördag^^

Gårdagen var man hos Carro med Tommy och Markus. Vi gjorde inget speciellt vi kunde inte hitta någon skjuts till Domsjö så det blev bara till att vara kvar i stan hela kvällen/natten!. Satt mest bara och snackade och såg på tv typ^^. Sen tog vi oss några vänder på stan och kollade in alla fyllskalla alltid lika kul xD.

Idag har man inte gjort nå mycket. Vid 2 tiden gick jag till Östra och mötte upp Emma så drog vi ner på stan en sväng sedan hem igen. Sen har jag bara varit hemma och degat på^^.

Glömde helt bort att se på hockeyn idag Sverige - Tjeckien och Sverige losade med 1-4 SUCK!!!.

Men imorgon ska jag försöka komma ihåg att se då dom spelar mot Finland!!!

Fredag!

Ja idag sovde jag väldigt länge ställde ingen klockan som sagt. Vaknade kvart över 3 oppss :O. Aja skönt vare att sova iaf :). Det har ändå inte hänt så speciellt idag som är nämnvärt!. Har bara varit hemma hela dagen och degat på......
Ikväll händer det väl inte nå mycket heller suck....ska kanske till Domsjö om man får tag på någon skjuts sen vad dom andra ville som jag kollade med. Annars blire bara till att dega henna hela kvällen också!!!.

Haha ni måste bara läsa denna text som jag fick för ett tag sedan!

Tjänsten som ÄLSKARE är ledig.
Arbetsplatsen är på en ort i Norrland, men viss del av arbetet sker från det egna hemmet.


Sökes: Charmig, Intelligent, Social, Humoristisk, Spontan med glimten i ögat. Sökanden erbjuds generösa villkor, semesterförmåner och en och annan fri måltid. Övriga förmåner kan nämnas massage, varma skumbad samt underbara myskvällar.


Tjänsten är garanterat berikande, och du erbjuds oändliga möjligheter att utveckla dig själv och dina talanger. Övertid förekommer, företrädesvis helger och kvällar, viss nattjänstgöring ingår.

Provanställning i sex månader tillämpas, möjlighet till förlängning.

Resor såväl inom som utom landet sker.
Individuell lönesättning tillämpas.

Vid intresse: maila CV, Personligt brev, och foto.


En sån dära dag . . . . . !

Sent inlägg blir det nu men har inte hunnit skriva förnst nu typ^^.

Igår kväll for jag som sagt till Carro hon var Party sugen like heeelll!!! Uppklädd och allt då jag kom dit. Tråkigt nog gatt jag ge beskedet till henne att O´Learys hade stängt för dom renoverar!!. Så vi satt hela kvällen och letade någon fest men alla var typ döda och allmänt tråkiga!. Så vi blev kvar hos Carro istället och hon drack vine och jag drack upp mina öl som jag hade kvar. Men nå fan hade vi 2 kul alltid ändå haha ;). Kom hem runt 4 tiden iaf på natten iaf.

Idag blev det till att kliva upp tidigt klockan var ställd på halv 10 ursh somnade runt 5 inatt och klev upp vid 10 tiden!!. Orsaken till det var för att vi skulle ta oss en sväng till Jb då dom hade lunch och träffa Markus. Stressa som fan fick jag göra för jag skulle vara nere på stan senast 10 i 11 :O. Då jag väl är klar och halv springer ner till stan medans jag ringer Carro så hör man att hon ligger kvar i sängen och hade råkat somna om hahaha och här har jag stressat som ett aasss för att hinna :P. Aja hon var i princip klar då jag kom fram iaf :P. Blev så att vi träffade den dära Markus på stan istället på torget så kom Tomas också :). Efter Carro och Markus babblat klart drog vi 3 andra på Blåbär och lunchade!! Träffade på Jessica också trevligt :).
Efter vi käkat klart drog vi till busstationen och snackade med några åh herregud Carro berättade om en som har tjatat om mitt nummer typ 10000 år haha ( En från hockeyn ). Ja hon hade gett han mitt nummer nu iaf och han hade sagt till henne att han ska bjuda ut mig på middag någon dag? WTF!! Fan heller att jag vill det fifan näähh jag kommer inte svara nu längre så fort jag inte känner igen nummret haha!. Aja vi var iaf kvar på busstationen ett tag satt bara och flummade på som vanligt^^. Sedan drog vi alla 3 hem!.

Jag han vara hemma i ca 2 timmar så ringer Carro och ber mig komma ner igen haha kändes rätt onödigt för mig att gå hem då från första början men aja vad  gör man inte för sin lilla vän xD. Så det var bara till att käka middag och sen dra ner till staden igen!!!.
Väl där var Markus också där så vi 3 satt och såg på Hockeyn Tre kronor!! Ryssland - Sverige och så klart förlorade Sverige med 1-0 SUCK!!. Nästa match på lördag Taggad!!!.
Runt 10 tiden bestämde jag mig för att dra hem var så jävla trött. Ah då han jag gå typ halva vägen hem då ringer Carro och ber mig komma tillbaka haha jaha så det var bara för mig att vända om. Då jag kom dit låg vi och såg på film och snackade osv.
Så nu ikväll eller snarare inatt kom jag hem vid 3 tiden nicenice^^. Trött är jag så lär inte ha svårt för att somna då det väl blir dags!!!.

Fyy satan så less jag är på att gå ner och uppför denna jävla backe nu !!!!. Idag har jag gått i den 4,5 gånger haha det är drygt som fan!! Jag känner rakt hur ont i benen jag har just nu =P. Vet inte hur många gånger jag har gått fram och tillbaka denna vecka!. Men kanske ligger i nåt det Carro säger att jag går mycket fortare nu än hon haha det gör jag faktiskt konstigt nog^^. Att snart kommer jag springandes istället!!

Aja ne fan va långt detta blev igen undra om någon ens orkar läsa allt jag skriver tro? ^^.

Ne nu blire nå annat sen slagga!! Inatt ska jag då inte ställa någon klocka iaf ska sova ut för engångsskull. Ja jag har inget vettigt för mig på dagarna men jag ställer ändå klockan någon tid så jag sover seriöst inte så jävla mycket som många kanske tror haha!!!.

Ska ändå inte göra nå speciellt imorgon vad jag vet nu iaf? Carro jobbar iaf. Tänk en fredag och jag ska inte festa som det ser ut nu iaf ... men sånt kan ju ändras fort det har jag ju märkt!!!

gNatt!

haha

Natt gympan får man inte glömma!

<3

Carro <3

yo

YO!

AHAH

Hahaha!


Summary from last time!

Så där ja har man inte skrivit på några dagar igen då men men.....ska försökta göra ett försök att dra allt så kort som möjligt annars blire så jäkla långt!

Fredagen: Började med att Maria kom till mig vi började dricka här flummade på som vanligt haha. Roligt hade vi iaf :). Runt 9 tiden drog vi 2 ner till stan mötte upp Carro så tog vi bussen till Tommy i Ås :). Där började det riktiga festandet ;). Lagomt med folk var det och det var otroligt roligt att äntligen vara på en riktig hemma fest var ju så länge sedan!. Olsson var det kul att fest med också så länge det varade haha. Gud va kul vi hade med vovven som dom hade ( polishund ) han lyssnar tydligen bara på sin ägare så klart! Men så skulle jag och Olsson kolla vem av oss han kunde lyda så klart blev det jag han löd både sitt och massa grejer jag sa att han skulle göra medans Olsson försökte gjorde han inte ett skit hahah ;).  Runt 12 tiden blev vi iaf alla utslängda tråkigt nog för bara någon omogen sak va det nu var!!!. Ingen av vi 3 ville fara hem och sova eller sånt fan det är ju den tiden allt festande börjar säg ;).Så vi tog upp mobilen och ringde grannen yeess han kom och hämtade oss i Ås snäll som han är :). Sedan drog vi alla på krogen Liquid som vanligt! Mycket folk och det var jätte kul ;). Som vanligt hamnade vi på scenen och skakade rumpan mohaha :D:D. Slutet kunde dock vara mycket bättre bråk och skit blev det igen. Inget jag tänker gå in på nå mkt här men fy satan va idioter det finns huvva! Den jäveln om vi ser han både jag och Carro han ska fan få lära sig ett och annat!!!.  Sen kan ju vakterna och Polisen köra upp nåt långt någonstans för dom är ju bara rena jävla idioter här i Övik så fyfan!!!. Här kommer vi och går emellan dom som bråkar ( nämner inga namn )  och försöker reda ut bråket så kommer dom dära jävla idioterna och  gör allt så jävla mycket värre!!!!  Dum jävlarna sätter fel jävla person i häktet och skiter fullständigt i han som gjorde allt från första början och inte fan kan polisen ta sig tid till att lyssna på dom som har sett det hela från början och inte från där dom ser sjävla!!!! Nå jävulskt så förbannad jag och Carro var m.fl men helt kom han inte undan minst 1 anmälan fick han på sig iaf!! Den dära killen ska inte tro att han går säker här i Övik längre det är nåt som är säkert !!!!. Ingen och då menar jag ingen jävel ska smälla på folk jag känner då jävlar tänder jag till och nå fan gjorde jag det denna kväll!!!!.Det bästa var ju ändå då polisen for iväg med den dära personen då backade dom in i ett staket sak så hela backre bilrutan gick sönder fy stan så vi garva åt dom HAHAHAH!!!!!. Tur som var så hände allt detta tråkiga som nu hände runt 2 tiden då allt stängde så kvällen var riktigt bra förutom det. Efter allt tjaffs drog Carro hem och jag och Maria pallrade oss hem till mig efter mycket om och men och kallt som satan vare!!!. Väl hemma så låg vi och skrattade åt typ ingenting i 1 timme haha!!. En sak jag minns vi garvade åt var att Maria tyckte vi skulle föreställa oss Kim i pyssling kläder nåt sånt? haha!.

Lördagen: Bakis som satan har inte varit så bakis på hur länge som helst huuuuvvvaa!!!. Maria for hem vid 2 tiden och jag la mig i soffan och drogade ner mig med alvedon och lyssnade på hockey medans jag halv sov!!. Var väl tänkt att jag skulle till Själevad men det blev inte av av någon anledning jaja. Tråkigt lördag blev det iaf!!!. Söndag med dessutom gjorde inget speciellt!

Måndag: Då var jag hundvakt åt Emmas hund Scott svin söt vovve :):). Hon och hennes pojkvän for på hockey så tog jag hand om Scott och såg på hockey på tv hemma hos dom ;).

Igår: Jag,Emma och Scott for ner på stan en stund gick runt och kollade Emma köpte ett par snygga jeans ;). Sedan följde jag med hon hem och vi satt och surrade på och så dära sedan drog jag hem mot kvällen!. 
Fick ett brev från arbetsförmedligen att jag ska på nå möte på måndag suck klockan 9 på morgonen KUL!!!.

Så vad har mer hänt jo igår fick vi det tråkiga beslutet att Magnus Wernblom lägger av med hockeyn :,( 

Väldigt tråkiga nyheter men det är väl kanske bäst så! Farväl och lycka till!!!

Joo sökt jobbar har jag gjort eller det gör jag väl konstant varje dag nästan men ringde på ett jobb igår fick tips av Emma om jobb på arenan så har pratat med dom både igår och idag ;). Ska skicka över namn,nummer osv till dom sen ska dom ringa mig om dom är lite folk eller om någon slutar ;). Det är alltså ett servitris jobb varje matchdag/kväll nicenice HOPPAASS jag vill verkligen ha det jobbet!!!!!!. 
Sen så har jag ringt på 3 andra jobb Blåbär men där behövde dom inga fler folk, sen Waynes Coffe isåfall extra jobb på helger men dom hade så många redan men jag kunde komma över med Cv men han var ju så jävla sur så vete fan om jag ids då!! Ursäkta mig säger jag bara att jag ringer och kollar!!!!. Sen ringde jag på Statoil norra men chefen var inte där men ska gå dit någon dag med Cv då han är där och så :). 

Ikväll ska jag dra ner till Carro iaf och umgås lite med henne och skvallra lite om det nu finns nått nytt att säga? haha!

Öhhmmm........ ja långt och jävligt blev detta nu med så nu sätter jag punkt .  


 
ahha

SKÅL!

:)

Carro och Tommy xD

hihi

Jag och Maria ha!

vi

Carro och Carro <3

magnus

Magnus Wernblom du kommer alltid att finnas kvar i våra hockeyhjärtan <3

RSS 2.0