Allmänt less på allt och alla!

Idag har man varit på stan hela dagen igen! Mellandagsrea som sagt!. Var med Carro,Fredrik,Maria och Tomas =). Blev en fika på vårat standardställe Blåbär =). Vid 3 tiden skildes vi alla åt!. Jag kom hem med en ny tröja som jag har velat ha jätte länge! Men har inte köpt den av någon anledning förut, och såg nu idag att den var på rea bara 149 kr då kunde jag inte bara låta bli!. Den har så snygg lurv sak på sig med haha xD. Sedan blev det en ny brunkräm ett par örhängen och strumpbyxor :). Skulle egentligen ha letat efter kläder till nyår men hittade inte ett skit! Vart har alla party kläder tagit vägen?!!!.

Annars idag eller ikväll har jag bara varit allmänt less saker bara skiter sig hela tiden!. Festen jag skrev om igår verkar inte bli nå av alls för våran del!. Orsaken orkar jag inte ens skriva ner!. Så här sitter vi då allihopa och vet inte vad vi ska göra på nyår jaa men kul dåååå!!!. Får hoppas att vi löser detta problem imorgon annars vet jag inte vad jag gör!

Har varit trött och less hela dagen och jag är inte på bra humör just nu orkar inte prata med någon just nu....! Egentligen vet jag inte varför jag är på dåligt humör....Eller jo kan ju bero på att jag fick ett brev från försäkringskassan idag fick tillbaka samma papper som jag hade skickat till dom och där stog det att jag hade kryssat i nej på närvaro att jag inte hade varit där nåt alls på arbetsförmedlingen!!! Ursäkta mig men det var faktiskt dom på arbetsförmedlingen som hade kryssat i fel ruta och inte jag!!!. Inte kunde dom märka det heller innan jag skickade in pappret heller! För jag vet att jag har då fan gått på alla möten dom bett mig gå på och varför skulle dom be mig skicka in ett papper om jag inte ens skulle få nå pengar!! Ah så på grund av att dom har gjort fel så måste jag gå till arbetsförmedlingen imorgon för att be dom fixa pappret rätt sen måste jag skicka in det dära pappret igen och det komma ta ännu längre tid innan jag får pengar ÅÅÅÅHH!!!!!!.  

Aja jag orkar inte! ska dra igång en film och sedan sova! GODNATT!


Hockey!

Idag har jag inte gjort nå mycket alls. Vaknade alldeles för sent!!.
Men jag har iaf varit på hockey idag :). Var ju så jäkla länge sedan jag var på det så huvva!!. Men idag blev det av for dit med Emma,Thomas och jaa vad han nu heter haha^^. Inte tackar man nej till gratis sitt plats onej! MODO - Frölunda var det som spelade iaf. Modo förlorade igen suck 8:de raka förlusten suuucckkk! vad fan händer med Modo egentligen?!?!?. Men dom spelade ju iaf rätt bra idag tycker jag! Domaren sög som satan! Blinda är dom också ser inte ens att det är 6 frölunda spelare inne och spelar ett bra tag och alla buar och har sig men dom ser ju fan ingenting sen slutade det med att Modo fick utvisning istället whata fuck!! Aja ingen kommentar!. 1-3 blev det iaf!.

Ikväll har jag bara sett på någon film på tv och nu ligger jag i sängen och känner mig degig i huvet!!

Imorgon ska man upp tidigt ska möta Carro på stan :). Ska köpa nå små grejer sen ska vi leta efter nå kläder som man ska ha på nyår :D.
Äntligen vet jag vart jag ska vara och fira nyår också! Det blir på varvet fet fest så det blir nog jäla nice de =).
Första gången jag ska fira nyår med Zandra,Carro och kanske Jessica nu då om hon följer med. Så det ser jag verkligen fram emot =D


Ne nu blire film sen sova Gnatt!


Mellandagsrea!

Idag vaknade man tidigt!. Var nere på stan klockan 10 och mötte Carro,Fredrik och Maria :). Gick runt på stan ett tag och sedan vid 12 tiden samlades alla i gallerian för då skulle Danny uppträda haha! Jonas kom också in till stan då så det var kul att träffa han igen :). Sen kom även Zandra förbi en sväng!. Efter uppträdandet skulle vi gå och käka men nedå fullt med folk vare överallt så vi gick runt på stan ett tag till för att äta senare. Blev tillslut så att vi gick och åt på Restaurang Torget :). Grekisk sallad blev det för min del gött vare =). Sedan vid 3 tiden gick alla till gallerian igen för halv 4 uppträdde Robin,Alice och Kevin!. Bra var det iaf!. Men trångt som satan höll på kväves haha!. Runt 6 tiden for vi alla hem iaf!

Jag som skulle stor shoppa idag men äre inte typiskt då man väl har pengar och kan köpa grejer plus att det är typ rea överallt så ska man fan inte kunna hitta nåt man vill ha?!?!? Less jag blev!!!!. Men jag kom iaf hem med 1 ny tröja, ett par svarta knästrumpor och ett nytt svart deadem!.
Blir väl till att gå på stan snart igen antar jag och kolla om man hittar nåt mer!!.

Lämnade också pengarna till Ida idag =) Som hon ska lämna till Martin! Ja det är så hära att den 19 feb drar vi modosupportrar på en fin liten resa tsm :D

Bussen går från Swedbank arenan klockan 00:00 sedan är vi framme 16:30 i Helsingborg och sover över på Scandic hotel i 2 nätter. Ca 1 timme efter vi har kommit fram drar vi till Ängelholm för att se matchen Rögle - MODO! Sedan tillbaka till Helsingborg! Dagen efter går bussen klockan 10:00 till Danmark sedan tillbaka till Helsingborg. 12:30 åker vi från Helsingborg till Karlstad och sover på Scandic hotel där! Nästa dag går bussen 13:30 till Löfbergs lila Arena där vi ska se matchen mellan Färjestad - MODO! 19:00 börjar vi dra oss hemåt mot Övikan =)


Allt detta kommer kosta 1500 kr och det är jävligt billigt det!

Julafton!

Ja julafton var för 3 dagar sedan men har inte haft tid att skriva förnst nu.

Julafton

Dagen började med att man steg upp vid 9 tiden på morgonen pigg och allärt så klart!. Började med att öppna nå små paket som vi alltid gör =). Jag fick 3 tidningar,godis,lott,deo,örhängen,scarf och Mascara :).
Sedan klev man ur sängen och gick och käkade blöta så klart vad annars till frukost på jul xD. Sedan var det bara till att hoppa in i duschen göra sig fin och dra iväg till syrran =).
Där väntades mer folk och fika mumms!. Sedan tittade man på Kalle :D
Efter ett bra tag blev det dags för julmaten :). Gött vare som alltid älskar julmat! Efter vi hade diskat bort allt och sånt körde vi julklapps leken =). Man ska ha köpt en var sin julklapp för inte mer än 50 kr. Sedan har man en tärning och man turas om att slå!. Man ska försöka få 1 eller 6 då får man ta ett paket ur säcken!. Sen kör man så i ca 20 minuter och man snor paket av varanda xD. Då tiden tar slut får man öppna dom paket man har lyckats fått! Och som vanligt blev jag utan i år igen haha^^.
Ett tag efter det var det dags för tomten att komma på besök!. Vi började med julklapparna sent i år inte förnst vid 9-10 på kvällen :P. En hel drös med julklappar vare =). Sen vare bara till att sitta och öppna och vi var inte klara förnst runt 1 på natten hehe :). Jag fick i princip allt jag ville ha så jag var och är mycket nöjd för mina paket =)=).

Fick b.la En ny vinter jacka, mössa, halsduk, örhängen, smink, pengar, kläder, godis, köksgrejer, ny väska , klackeskor, stövlar m.m kommer inte ihåg allt xD.

Mycket lyckad julafton blev det iaf :)


Dagen efter kom syrran förbi och jag,Jennie och Anna satt och spelade familje spel typ hela dagen skoj skoj :). Sedan blev det till att äta lite mer julmat så klart !

Idag har jag inte gjort så mycket både jag och Anna råkade sova till 12 idag haha!. Sen bestämde jag mig för att fara hem till Övikan idag. Så ikväll for jag och nu sitter jag hemma :).
Imorgon ska man gå på stan hela dagen ska vara nere klockan 10 då det öppnar lär ju bli så jävla mycket folk så^^. Då ska jag shoppa som tusan!!! =D. Sen ska man väl se på folket som kommer hit imorgon med. Danny sjunger i gallerian klockan 12 sen Kevin,Alice och Robin klockan halv 4 så det blir nog nicenice de ;).

Ne nu ska jag snart ta och sova orkar inte skriva nå mer hejs!


gran

En söt liten gran :)

lillan

Lillan :D

tomten

Tomten!

GOD JUL! =D

Såja nu är klockan över 12 och det är julafton. Fast det känns inte som så än måste sova först och vakna då äre jul för mig iaf!!! =D.

Idag klev man upp tidigt halv 9 för jag och lill syrran trodde att vi skulle fara hem till Jennie på förmiddagen och hjälpa hon med allt som ska fixas innan julafton men nädå inte dök hon upp nåt. Hon hade glömt det haha man tackar! =P.
Så man har inte gjort nå speciellt idag bara väntat på att dagen ska ta slut.
Ikväll for iaf jag,Anna och farsan till Jennie och lämnade en del av alla julklappar ja vi hade seriöst fulla bilen med paket jag kunde inte ens sitta rakt fick typ halv ligga i bilen för att få plats haha :D:D

Imorgon eller ah idag ska man iväg till Jennie på förmiddagen någon gång sen kommer väl folket eftersom =). Vi blir rätt många i år faktiskt så det blir nog skoj det! :):).
Lär nog inte hinna sitta vid någon dator och skriva här då så får väl rabbel upp julafton på torsdag kanske då ^^.

Ne nu ska jag nog slagga upp tidigt ska man! Har redan paket som ligger och väntar på min säng, ska jag kunna hålla mig??!?! Jo jag måste!!! :D

GOD JUL!

Åker till fader!

Gud va dåligt det går för mig att skriva jämt då det blir helg!

Ifredags blev det fest som sagt var!. Började hemma hos mig vi var ett par stycken och det var trevligt =). Vid 8 tiden drog vi till bowling hallen och där var det svin skoj rätt mycket folk =). Sen åkte vi bil ner till Framnäs och var där ett tag. Sedan bar det av till Liquid för vissa och vissa drog till Harrys. Jag for då till Liquid som alltid iaf xD. Kul som fan vare där ;) och jag orkar inte rabbla upp kvällen trevlig kväll vare iaf!. Än fast jag ångrar vissa saker speciellt en sak som jag absolut inte skulle göra men så klart gjorde jag det ändå och jaaa sen har jag haft ångest^^. Men men sånt händer och hoppas det ordnar sig iaf!!!

Lördagen mådde allmänt skit! Gjorde inte ett piss låg i sängen till typ 4 på dagen tror jag :S. Ville inte alls kliva upp och tänka tillbaka på slutet av kvällen innan suck. Julmat fick jag iaf i mig tillslut och glögg :).  Slog också in alla julklappar så det är klart! Sen vare bara slappt denna dag! Söndagen blev lika så! Men fick ett kort besök av Jessica iaf trevligt :)

Idag for man ner till stan runt 10 med Emma =). Vi gick och käkade frukost på Blåbär och dit kom även Jonas,Carro,Tomas och Fredrik =). Var jättekul att träffa Jonas igen det var ju som ett tag sedan så det var trevligt :). Sen tog jag och Emma bussen hem vid 2 tiden.  Då jag hade precis kommit upp till Sörliden så ringer Jonas och vill att jag ska komma ner till stan igen haha. Jaha det var bara till att gå hem slänga i kläderna i tvätten sen gå ner mot stan igen :P. Sen gick vi runt där ett tag. Sen kom även Lasse och Jonas lillsyrra in till stan med =). Stötte på Carro igen gjorde vi också och sedan grannen med haha^^ gud känns som man har träffat halva stan idag xD.
Runt 4-5 tiden tog jag iaf bussen hem för jag trodde farsan skulle komma snart. Men här hemma sitter jag än och jag vet inte när han hade tänkt att komma och hämta mig men ah ^^. Ska ju dit och fira jul iår så =D

Haha just jag och Jonas såg ju Blondinbellas pojkvän Nils på stan idag ^^.

Ne nu orkar jag inte skriva nå mer tjohejs!


Ikväll ska det firas ;)

Så där ja då har man kommit hem från stan!. Huvva så trött jag var då jag skulle upp men upp kom jag och vid 11 var man nere på stan. Köpte ramar och grejer nya vanta fick jag med! haha jag råkade nog supa bort dom i fredags är jag rädd för :S. Ah dom ligger väl någonstans nere istan med antar jag höhö^^.
Kom hem för inte så länge sedan så nu ska man snart dra sig till duschen så man har 1 sak klar iaf innan kvällen =).
För ikväll ska man fira två fina bruda Elisabeth och Jessica som nyss fyllt 19 år ;) Grattis till dom!.
Folket kommer hit till mig runt 6 - tiden då ska vi börja små dricka lite sedan drar vi vidare till bowling hallen och sist men inte minst så blire krogen som alltid =D=D. Ska bli kul och se vad man lyckas med för skoj denna kväll haha ;D.
Rätt många ser vi ut att bli ca 15 stycken vet jag av nu iaf så det blir nicenice detta tror jag =). Sen kan man ju alltid hoppas på att  man stöter på en viss person där också hihi :):).

Suck måste ner till stan vid 4 igen idag också fixa en sak. Så då jag kommer hem får jag skynda mig som fan att fixa frilla och allt va det är innan alla kommer!!! =D.

Lite små trötter är jag än men man vaknar nog då man har duschat hoppas jag iaf. Men taggad till 10000 för ikväll är jag ;). Denna helg har jag väntat länge på så nu jäklar!

Ne duschen vare!

HOPPAS NI FÅR EN BRA HELG ALLIHOPA =D

Slödag!

Igår kväll kom Carro på besök då :) Vi såg på Bonden sen på pregnant man var ju som lite små intressant hehe xD.
Runt 11 tiden blev vi så tvär sugna på Max mat så jag,Jacob och Carro drog oss till Max och käkade gött som fan vare :). Efter det var Carro lite tlötter så vi gick och la oss och såg på Burn after reading rätt bra film men jävla kasst slut!!!!

Idag skulle vi upp vid 11 tiden ja vakna då gjorde vi ju men båda somnade om och vaknade vid 1 igen haha smart!. Så det var bara till att hä upp sig och sedan vid 3 tiden for Carro hem så vi han inte göra nå mycket precis^^.

Annars idag har det väl inte hänt så mycket har städat dammsugat hela lägenheten och skurat gölve! Typ allt jag hunne gjort idag haha!

Imorgon ska man upp tidigt iaf ska på stan på förmiddagen och köpa nå ramar och grejer sedan vid 5 tiden kommer nå folk hit och sen är det fest !!!!!


<3

En flummig dag på staden!

Idag har man varit på stan hela dagen. Skulle först möta Carro nere på stan runt 11 tiden men klant som jag är så stänger jag av väckar klockan och jag sover förlänge^^ men kom iaf in vid 12!.
Var tänkt att hon skulle köpa julklappar idag men inte hade hon fått sin lön. Så det blev icke av!.
Blev en fika på Blåbär eller snarare en lång fika med Tomas,Carro och Fredrik =). Hahaha satan så kul vi hade vi satt där i kanske 2-3 timmar och bara garvade och hade oss :D riktigt kul hade vi med andra ord ;).
Just jag var förbi arbetsförmedlingen idag också så nu har dom skrivit på nå papper och grejer så jag skickade iväg papprena idag skönt =).

Träffade Ewe en snabbis på stan också innan hon skulle dra på möte! Det var trevligt fast det blev inte så länge men nog han vi skvallra en del saker på den lilla stunden haha! =D.

Gasshh vad det känns som att denna dag har gått fort klockan är redan halv 8 och jag tyckte jag klev upp nyss men aja haha!. Ikväll ska man se på bonden lätt, tur man har Jonas som kan påminna en om saker för jag hade totalt glömt att det var ikväll^^ ;). Vid 9 tiden ikväll kommer Carro hit och ska sova här inatt skoj skoj =)

PEACE!

Ny design!

Såja då har man sutte och gjort om bloggen i ett x antal timmar och nu får det vara nog orkar inge mer men jag blev nöjd xD.




LOVE IT!!!!

Julklapparna klara =D

Så där ja då har man köpt alla julklappar idag då skööönntt!. Annars idag har jag väl inte gjort nå speciellt förutom att gå runt på stan ett antal timmar med Emma då^^. Jo just jag har städat ur min garderob!. Slängde ur en massa kläder som jag inte använder längre som lillsyrran ska få ta nu då xD. Tog ju sin tid det med och sen var i princip hela dagen slut^^. Juste fick hem mina kort som jag har skickat efter och förstorat nicenice ;).

Kan ju dra helgens händelser lite kort försöka :P.

Fredagen blev det utgång för min del velade fram och tillbaka men utgång blev det och tur det för det blev en riktigt kanon kväll ;). Jessica kom hit först fixade frilla på hon osv sedan gatt vi gå ner i regner ner till Liquid lagomt kul fifan så vi såg ut innan vi kom fram haha!
Väl framme så hittade vi Carro,Karshley,Olsson,Tomas,Maria m.fl =D. Jäkligt mycket folk som man kände var ute och vi hade det skit skoj med allt som hände haha :D.
Jaa under kvällens gång så tappar man ju nästan jämt bort varandra Jessica for åt ett håll jag åt ett annat och Carro åt ett annat. Tråkigt nog vare bara jag och Maria som ville typ dansa under den kvällen hahaha men vi tog oss några steg på scen som vanligt ;).
Var kvar tills det stängde sedan for som sagt alla åt alla olika håll haha Carro och Maria m.fl for iväg i en bil till Bjästa. Jessica hamnade i Husum med några och jag då jag hamnade först på kebabhouse med Olsson,karshley m.fl och sedan vidare till Gullänget efter mycket om och men haha!. Glad att jag hamnade där iaf xD. Märkte då också att jag hade tappat en av mina benvärmare hur fan gick det till som då? hahaha en jävla bra fråga! Den ligger väl nere i stan på nån av väga antar jag!
Sen så tror jag nog att Tomas fick sig en bra 19 årsdag. Detta måste vi lätt göra om folket!!

Lördagen kom hem runt 2-3 på dagen höhö. Smått sleten  inte så konstigt somnade typ 6-7 på morgonen ^^. men jag var då inte bakis iaf skönt! Gjorde inget speciellt denna dag heller var bara hemma och tog det lugnt samma med söndag xD.

Imorgon måste man förbi arbetsförmedlingen och be dom skriva under nå papper om försäkringskassan så man kan skicka in den på onsdag!


Burger King!

Idag var det tänkt att man skulle kliva upp vid 11 men smarta Caroline somnar om och vaknar i panik halv 1 :O....!!!!
Iförsig la jag mig rätt sent inatt men ändå fuck. Stress blev det för allt jag skulle hinna göra idag eftersom att jag skulle vara nere på stan innan klockan 4 idag. Blev till att städa här hemma städa mitt rum, diska,äta,duscha, hä fram lite julsaker m.m. Han iaf allt innan halv 4 som tur var för då gatt jag springa ner till stan och möta Emma så drog vi till arbetsförmedlingen och lyssnade på några folk som snackade om Burger King som ska snart öppnas här i Övikan!!. Intressant var det och det lät kul =). Så nu blir det till att skicka in CV dit också. Lite surt att om man nu skulle få jobbet så måste man vänta till i April förnst då dom öppnar men jaja. Skulle det gå bra så skulle man få komma på jobb intervju i mitten av Januari sedan i Februari någon gång skulle man få åka iväg till Norge på en utbildning i 7-8 veckor så att man kan allt då det väl öppnas här då. Det hade ju vare fett nice :D:D.

Ikväll kom syrran hit också :). Vi har nyss legat i sängen och garvat åt en massa saker som hänt haha och nu ligger hon och sover och jag är uppe som vanligt^^. Men ska försöka lägga mig snart ändå, ska upp tidigt imorgon för då ska jag och Jennie dra iväg till Domsjö och hälsa på mormor sedan vidare till morfar =).

På kvällen får vi väl se om det blir utgång för min del eller inte xD

Nu ska jag ta och göra fika och sedan krama om kudden!

Vad har hänt sedan senast då tro? xD

Jahapp så har man inte skrivit sen i fredags nu då bra jobbat!

Iaf i fredags var man och jobba från 11.00 till 18.00 bra gick det :). Så nästa gång jag ska jobba vet jag inte än dom skulle ringa då dom ville att jag skulle komma dit igen!.
Efter man slutat jobba bar det bara av hem hoppa in i duschen och sedan kom Maria =). Runt 10 tiden drog vi ner på Liquid för att fira Carro som sagt ett helt gäng var vi och kvällen var jättekul :). Synd bara att det blev för mycket för fyllskallen Maria haha men det är väl inget nytt xD. Mode visning på underkläder var det också den kvällen och det tyckte ju alla grabbs var så jätte intressant så klart ^^. Men men orkar inte rabbla upp hela kvällen men som sagt kvällen var jättekul och det hände ju lite små saker för var och en av oss haha natten slutade med iaf att man hamnade i Gullänget =) Mer ska inte nämnas här xD.

Lördagen
Kom hem runt 3-4 tiden från Gullänget ;). Skönt var inte ett dugg bakis utan mådde rätt bra inte så konstigt men ändå haha.....Denna kväll blev iaf att man drog på Olles med Emma,Thomas och en till och såg på hockey matchen och käkade go mat :). Sedan blev det bara en massa skvaller om kvällen innan osv :P.

Söndagen
Ja vad gjorde jag då tro? haha kan inte ha vare mycket eftersom att jag inte kommer ihåg men vet att jag träffade Emma en stund på kvällen iaf för vi gick på kvälls promenaden :).

Måndags
Slappade bara hemma och på kvällen drog man till Danne på Valla där Carro och Markus var så satt vi där och snackade ett tag sedan kom Jacob och hämtade upp oss och vi drog till Olles där det var en liten minnes stund för en person :(. Efter det for vi hem till mig och babbel på sedan sova!

Tisdags
Idag var man på stan hela jävla dagen och guuudd så less jag vaaarrr!!!. Jag och Carro drog ner på stan vid halv 11 tiden för då skulle vi träffa Fredrik sedan gick vi runt och flummade på. Runt 12 tiden kom morsan också ner på stan så gick jag med henne och visade en massa kläder och saker jag vill ha i julklapp hittade ju som en del :D. Sedan blev det en fika på Cafe Blåbär med Morsan,Carro,Jessica och Fredrik :). Där kom även grannen förbi en snabbis för att ge Carro sin present. Det var faktiskt första gången grannen och morsan träffade varandra trevligt värre haha xD.
Iaf runt 4 tiden var jag fett jävla less och vi drog hem och halv släpade föttern iaf jag^^.

På kvällen skjutsade Jacob ner jag och Carro till Public där vi träffade Anderas och Anderas haha satt vi där och små pratade ett bra tag och runt 12 tiden kom Jacob och skjutasde hem oss igen =). Sen la vi oss bara och såg på en film ärligt talat tror jag att jag såg högst 20 min av den filmen samma för Carro skulle jag tro haha men den var säkert bra^^.

Idag
Vi klev upp vid 12 tiden och Carros farsa hämtade oss vid 1 och då drog vi ner till stan. Jag tog bussen till Domsjö för jag hade tid hos frissan halv 2 :). Så nu har man ny färgat håret och klippt sig fint till jul höhö ;). Bra blev det iaf klippte tillbaka min lugg som jag har saknat sååååå sen klippte kortare på längden med var så jäkla less på allt hår jag har sedan blev det lite mer uppklippt nice bleve iaf ;). Vid 5 tiden var jag hemma igen sen har jag bara varit hemma och degat orkar inte göra så mycket mer är så tröööttttt.....!!!!

Det ska väl vara allt haha....!

Imorgon kommer syrran hit iaf wwiee sköj värre var ju som ett tag sedan hon var och hälsade på här ;)




Ny frillan ;)

Det går bra nu =)

Igår var man duktig och klev upp 7 igen^^. Runt halv 10 tiden bar det av till Sibylla för att prov jobba då xD. Gick ju riktigt bra och det var jävligt kul haha. Har ju hunne lärt mig en del iaf på bara en dag. Jobbade först från 10 till halv 12. Sedan bar det av till stan för möte på arbetsförmedlingen =). Där gick det också bra gud va glad hon blev då hon fick höra att jag var och provjobbade just nu:P. Så nu behöver inte jag gå dit 1 gång i veckan längre skönt! Utan nu ska jag bara maila hon 1 gång i veckan istället och säga hur mycket jag jobbar osv. Då man var klar där bar det av till Sibylla igen då skulle egentligen jobba till 2 men blev från 13 till 17:30 iaf. 3,5 övertid första dagen inte dåligt ;).
Blev lite stressande på slutet där haha shit va mycket folk ska äta herregud flög runt som jag vet inte vad :P. Men ah det gick ju bra nästan iaf. Då jag slutade fick jag med mig en pärm hem om alla menyer som jag ska kunna lite bättre idag för jag ska jobba klockan 11 idag igen =). Så idag blire till att lära sig kassan! Här gåre undan!. Sedan fick jag också hem ett antställningpapper wwiee =D.

Lät som Jessica skulle komma förbi och köpa mat av mig idag bara för att haha^^. Jag har ju så snygga kläder på mig måste ju se ;).

Börjar som sagt 11 och jag har ingen aning om hur länge jag komma jobba idag kanske blir runt samma tid som igår vem vet:P. Sen på kvällen blir det utgång iaf =). Få se om jag inte jobbar till så dära jätte sent tror jag att jag ska slumra till ett tag då jag kommer hem hade vare skönt :P.
Mina ben är rätt slappa idag men så ska det vara.

Ne nu gett jag göra iordning mig och läsa på lite mer och sedan fara iväg igen!


Nu händer det grejer :D

Idag klev man upp klockan 7 igen hehe^^. Tänkte det var lika bra att kliva upp tidigt eftersom att jag skulle ringa på en massa jobb. Klant som jag var så slumrade jag till i soffan då jag såg på tv och vaknade vid 1 :O. Fyfan paniken!!!!. Drog igång datorn och satte mig ner och letade efter en massa nummer till olika ställen. Så nu har jag iaf ringt till 10 olika ställen idag. Alla fick man inte tag på,vissa behövde dom inte folk på, och vissa skulle man maila in Cv eller komma och lämna det personligt. Så efter jag hade ringt klart till alla ställen blev det till att hoppa in i duschen och sedan dra ner till stan och lämna in 4 Cv som dom ville ha idag =). Det blev på Subway,Cafet i port9, Statoil norra och Sibylla :). Bra gick det iaf fick träffa 3 av cheferna på dessa ställen :).
Eller bra och bra det gick väldigt bra haha iaf då jag gick till Sibylla. Fick träffa chefen där också och hon verkade riktigt trevligt så visade hon mig runt och berättade att dom håller på att bygga ut stället större så dom kommer att behöva mer personal så en jävla tur att jag sökte jobb där!. Så vi bestämde att imorgon ska jag komma och prov jobba där från klockan 10.00 till 14.00 vare tänkt men jag måste dra iväg på möte på arbetsförmedlingen mellan 12.00-14-30. Så jag kommer att få jobba från 10 till halv 12 och sedan komma tillbaka dit igen xD.
Under den tiden ska hon iaf visa mig mer runt, visa hur man gör och kolla om jag klarar av stressen som blir!!!

Jag hoppas på att det komma gå riktigt bra imorgon iaf =D.
Jag är riktigt stolt över mig själv!!!

Kom iaf hem runt kvart i 6 tiden ikväll och jag var hur blöt som helst jävla slaskväder!!!!. Det blev iaf till att bara byta kläder och sedan ta 6 bussen ner till stan för att möta Marie,Tomas,Susanne och Ida nere vid Örnparken och vi drog till Liquid och käkade Tacobuffe gött =). Var där till runt 10 tiden sedan ville dom andra att man skulle följa med till O´learys men inte det. Tyckte det var bäst att gå hem och sova i någon vettig tid så man är pigg och glad imorgon och köra järnet ;);)

Ne nu blire till att sova ska upp 7 imorgon hade jag tänkt xD.

Wish me Luck !

Arenan och Fest!

Ja då ska man försöka skriva ner nåt här nu då.....

Lördagen
Var tänkt att man skulle gå på julmarknaden nere på stan då men det blev inte av. Utan istället var jag hemma och julstädade mitt rum!! Så nu är det rent och fint få se hur länge det håller i sig^^. Fick hem en massa nya kläder och tur jag kunde ha alla riktigt fina skjorter och en party tröja ;)

Vid 4 tiden kom Lennart och Janne och vi satte oss och drack glögga och käkade pepparkakern ;). Smakade vit glögg för första gången i mitt liv också xD.
Runt halv 5 tiden kom taxin och hämtade oss alla och vi for ner till arenan :).
Gott käk vare där och det var jättekul :D:D Skit bra platser hade vi och en bra match vare synd bara att dom inte vann!. Men det var en kanonkväll där iaf ;);). Lätt att jag vill följa med nästa gång också!!.

Efter matchen åkte jag taxi hem och dom andra for på Brux. Efter ett tag kom Emma m.fl förbi och vi drack nå öl och kände för att dra ut så vi for till parken för en gångs skull!. Lite folk som tusan vare där men eftersom att vi hade ändå betalat 120 kr för att komma in så stannade vi kvar. Lite dans blev det och drickandes ;). Träffade på några Björna bor där också haha trevligt värre xD. Runt 1-2 tiden drog vi oss därifrån och det gick ju som det gick för jag och Ida att gå sen haha. Herregud vi skulle gå upp för en trappa utanför parken så då vi har kanske 3 trapp steg kvar då ramlar båda två framlänges och glider ner på magen nerför hela trapp saken haha gött skratt fick vi allt xD. Sen kom vi inte uppför den dära trappan nå mer så vi tog vägen istället och tro på fan att vi båda ramlar där också haha smidigt så där låg vi och rullande runt och skrattade och hade oss^^.

Väl hemma så möttes jag av en arg granne nr2 haha någon hade tydligen snott hans parkeringsplats så han var ju lagomt glad :P. Då man kommer in igenom dörren var dom andra redan hemma och vi satt och pratade ett tag sedan blev det sova!


Söndagen
Även denna dag vare tänkt att man skulle på julmarkande med Emma men det blev inte av det heller. Jag mådde så jävla dåligt så huvva! Låg och sov mest hela dagen och kunde inte äta förnst sent på dagen.
Sen på natten runt 2 tiden då jag gick och la mig kunde jag inte sova!. Låg och vred och vände på mig hela tiden och vid 3 tiden somnade jag kanske men då vaknar jag vid halv 4 tiden av PANIK!. Jag drömde att hela min förra klass i högstadiet hade komme hem till mig och förstört hela våran lägenhet och var jätte dumma mot mig haha...så då jag flög upp ur sängen trodde jag att jag skulle städa innan morsan kom hem efter allt dom hade förstört :P. Men istället gick jag och gjorde oboy!.
Efter det kunde jag inte heller sova så jag låg och halv sov till runt 7 tiden då orkade jag inte ligga kvar så då klev jag upp!!!.


Måndag
Pigg och glad som jag var åkte jag och grannen ner till stan! Gick runt där ett tag sedan for jag till arenan.
I lördags då vi var och åt där fick jag ett jobb erbjudande om att jobba där som servitris så jag var där och pratade med chefen där lämnade CV osv och dom skulle höra av sig då det börjar närma sig nästa hemma match om jag får jobbet!!!. Så snälla ge mig det jag beeeerrr!!!!!
Efter det blev det till att träffa Emma på stan en snabbis jag handlade nå små tjaffs till mig själv sedan gick vi hemåt.


Idag
Sov som en skit inatt med kunde inte sova alls trött var jag men somna gjorde jag då inte.....så det blev till att kliva upp klockan 7 imorse då också!!. Men sen slumrade jag till i soffan i ca 4 timmar så det kändes gött!!!
Annars har jag inte gjort nå vettigt idag bara vare hemma och degat på^^.

Imorgon får det bli en jobb sökar dag igen!!!. Ska ringa runt på minst 10 ställen ååhh huvva suck less jag är på detta varför kan ingen bara säga ja du får jobbet du börjar imorgon enkelt och bra!!!!!.


glögga

Glögga ;)


:)

Mumms!


wwiiee

Klacken ;D;D


Zacke!

Zacke ;)


:)

xD

RSS 2.0