Snart sticker jag!

Nu börjar klockan bli väldigt mycket märker jag.Sängen efter detta på en GÅNG!!!.

Imorgon drar jag iaf till Estland på praktik! :). Ska bli grymt kul och spännande med allting!. Prova på nya saker, Träna engelskan, lära känna nytt folk, prova på att bo i ett annat land i 2,5 månad osv!. Ser framemot detta!. Bara att få komma bort ett tag är ju bara underbart!.

Kommer åka och praktisera med en till från klassen Jenny på ett Guide företag som heter Beneficium OU!. Där vi bl.a kommer hjälpa dom med det svenska språket, produktutveckling, se deras turer och ge förslag på vad vi svenskar vill se då vi reser till ett annat land, visa hur vi svenskar tänker/arbeter som, hjälpa Estland att marknadsföra sig här i Sverige osv osv! =).

Elina som vi har kontakt med träffade jag i Göteborg på tur mässan i våras då vi var där och jobbade. Så det var ju bara perfekt!

Nu är lägenheten städat som bara den sen är det mesta ner packat!. Tänkte först dra ner hela garderoben men det gick inte riktigt haha. Hur packar man egentligen för att vara borta i 2,5 månad?. Känns som jag måste ha med hela mitt liv men det går ju inte =P. Får hoppas allt är med nu iaf men alltid är det väl något man har glömt. Men som sagt går ju faktiskt att handla där också. Lär ju ha en jävla övervikt då jag ska hem igen xD.

Har praktikt från nu på tisdag till den 9 Januari. Får se om man åker hem över jul den helgen. Hade ju som varit lite trevligt att fira jul med familjen som alltid!. Men vi får se vad dom säger om det. Nyår är väl sak samma vart jag är det är inte lika viktigt känner jag. Kan vara kul att fira nyåret där också! =D=D

Har varit ledig från skolan sen i tisdags så nu har man samlat på sig lite energi inför detta!. Har blivit en hel del shopping denna vecka så nu brännnsss det i börsen!. Men det var ju till bara viktiga saker så har inte allt för mycket ångest! ;). Köpte en massa vinter kläder så nu ska jag då inte frysa denna vinter iaf!. Så nu kan snön komma bäst den villllll!!!. Bra vinter kläder är ju inte billigt precis!!!!.
Köpte till och med en rosa vinter jacka?! ;O. Jag med rosa ser man verkligen inte ofta jag är ju som en svart människa hela jag annars haha. Men den är riktigt snygg på faktiskt! :D.

Slänger upp liter bilder på några saker jag köpte! Sen blir det sängen ska upp om ca 4-5 timmar! ;O.


 

Lite nervös..!

I´m Back!!!

Tro det eller ej men jag lever än!haha. Har varit väldigt dött på skriv fronten nu ett tag!. Men har haft sjukt mycket att göra i skolan sen vi började igen, knappt haft tid för någonting annat och så klart prioterar man det före allt annat!. Men nu så!

Sist jag skrev var då jag åkte iväg och tog bort Mulle. En jävligt jobbig dag var det ursh och fy. Dom som har djur och haft dom i flera år vet hur det är. Det är nackdelen med att ha djur!. Dom blir som ens bästa vän så äre ju!. Men den dagen jag åkte upp såg jag verkligen hur sjuk han var och det kändes skönt att få ett slut på hans lidande då han var som han var den dagen. Nu mår han bättre än någonsin och får äta grönt gräs igen!! Man får se det som så helt enkelt. Men en helt klart jobbig dag var det!. Men minnena lever kvar!

Så vad har mer hänt sen sist?. Säkert mycket men svårt att komma på så hära..mycket skola som sagt inga lugna stunder här inte!. Engelska kursen är precis helt klar skönt skönt att få den avklarade och att man klarade den! =).

Neh jag orkar verkligen inte tänka igenom vad jag har haft för mig haha. Men iaf kom nyss hem från en kanon kväll på Fjällräven Center!. Var och såg på Ladies Night!!!. Olallalala är ordet olalallala drägel så jäkla bra det var så ojoj! =D.

Nu då jag har varit så kass på att blogga så lägger jag upp en hel drös med bilder från denna kväll! Titta och Njut hah ;).

På återseende!

 

En bra sak dom sa man ska svara till karlar GÖR DET SJÄLV!!!


RSS 2.0