Hockey och hårfärgning!

Idag har man jobbat som vanligt då. Blev klar tidigt idag också slutade kvart i 9!. Hela morgonen kan man ju säga att mitt huve har varit på hög varv tankar hit och dit och urrsshh men men =/. Kallt som tusan är det idag också less man blir.

Idag har jag faktiskt inte tränat höhö Emma ville jag skulle följa med men jag kan ju inte träna varje dag så någon dag vila behöver man ibland än fast man inte vill ;P. Så istället har jag bara varit hemma och degat på fixat lite grejer på förra datorn har ju nu mera 2 datorer inne i mitt rum haha ( datanörd ) ^^.

Ikväll ska jag färga håret wwiiee äntligen! Det ser riktigt fult ut just nu!. Kollade hur mycket pengar jag hade idag och märkte att jag inte hade så lite som jag trodde så då passar jag på att färga håret det behövs alltid!. Så ikväll snart bär det av till Emma som ska hjälpa mig med det och medans ska vi sitta och se på hockey matchen Rögle - MODO väldigt viktig match är det och Modo måste vinnnnnaaaaa!!!!
Jaja!

Imorgon ska man jobba sedan troligtvis en fika på stan med Elenor maha^^. Sen blir det till att fara och träna om jag hinner. Sen möta Jessica,Carro,Maria på stan och fixa drickat till kvällen för då väntas det FEST! =)

Everything will be okay, right.....?

......Jag hoppas då det iaf =/.

Idag har man jobbat slutade redan klockan halv 9 imorse skönt =). Då blev det bara till att gå hem en snabbis och sedan vidare ner till stan för att träna med Emma :). Blev hård körning idag behövs!. Bandet ett tag först och sedan var vi på ett Core pass...första gången jag var på sånt ;P. Kul var det iaf och nå tog det bra på en!. Lite vingligt på bollen men ramlade aldrig iaf mahah, men jag antar väl att man lär sig det dära också xD. Efter ett 30 min pass körde vi styrketräning ett tag också :).
Sedan blev det stan. Emma köpte nå kläder,men inte jag. Ursh jag börjar bli pank nu igen....jag som nyss hade pengar!. Men det kan ju bero på att av de pengarna jag hade så gatt jag ju betala 800 kr till StepIn och sen nu idag 400 kr till tandläkar saken!. Suck typiskt att man ska få betala sånt då man väl känner sig lite stabil iaf^^. Men jaja får hoppas jag får lön denna månad och inte nästa men det tvivlar jag på. Annars säger jag bara leva snålt från och med nu till slutet av Mars =/. ILLA!. Jaja....annars idag har jag bara varit hemma och slappat trött är man också eller iaf varit!. Slumrade till på sängen i 1 timme för en stund sedan skönt :). Just har snackat med dom på StudiePlus idag igen och bokat nytt möte den 27:de ska jag tillbaka dit igen klockan 12 good!.
Ikväll kommer kanske Zandra över och vi ska se på film om hon orkar det vill säga ^^.

Idag fick jag höra nå riktigt hemskt iaf och jag vet inte vad jag ska säga om det alls trodde det inte var så allvarligt. Säger så hära att nu mår jag inte så jävla bra iaf och det blir bara jobbigare tack vare omständigheterna av allt. Men vad ska man göra? neh jag kan inte göra så mycket bara vänta och se vad som händer antar jag. Säger bara en  sak fuck this shit!!!!!.

På fredag blir det kanske fest och efter det hära jag fick höra idag så vet jag inte om jag kommer dricka nåt överhuvetaget om det nu skulle bli fest. Det får vi se då. Känner mig inte så stabil just nu för att det inte skulle bara sluta illa om jag gjorde det. Men förhoppningsvis känns det lite bättre efter fredagen på dagen och då kanske det går bra!

P.s Ni som känner mig och som jag vet läser min blogg,fråga inte vad det handlar om för jag kan ändå inte berätta något och det pallar jag inte göra heller....



Lördags bilder!

tårtan
Tårtan :)


maria

Maria xD


carro

Carro :)


:)

Det bjöds på kladdkaka ;)


:)

:D


:)

Carro&Carro


;)

Vi är alltid lika snygga!


:)

Elisabeth :)


:)

Jessica xD


:)

Karshley tha man! :D


:)

På krogen!


:P

PÖÖÖÖSSSS!!!!!!!

20-års festen ;)

Då har man inte skrivit henna sen i lördags då^^. Men men tänkte dra en sammanfattning av hur Marias 20 års fest blev ;).

Började med att Maria kom hit och hon fick present kort på systemet för 100 kr av oss flickor ;). Jag och Carro gjorde en skit snygg tårta till henne som var grymt god =). Efter vi käkat den slappad vi bara ett tag sedan var det dags att börja med middagen som blev TacoPaj som jag och Carro gjort jävligt gött var det :). Sedan var det bara till att börja fixa frilla och allt sånt dära och sprätt upp vin flaskern haha ;). Runt 6 tiden typ kom Karshley hit och sedan kom Elisabeth :). Haha så snyggt då jag skulle kolla om jag skulle ha vanliga svarta leggings eller jeans tights så provade jag med mina nya stövlar till då jag hade jeansen på så då jag skulle ta av mig skorna så fastnar ena kedjan så dära konstigt i lädret så jag kunde inte få av ena skon haha. Elisabeth drog som satan men det hjälpte inte så tillslut fick Karshley prova och tillslut så gick det. Men då fick jag ju inte upp skon sen ändå förnst grannen nr:2 kom hit och hjälpte mig ;P. Så det löste sig tillslut^^.Efter det bekymret kom Philp och Rodrigo också så satte vi oss och vräkte i oss en kladdkaka jag hade gjort mumms :):). Vid 10 tiden kom Jessica hit också så satt vi alla och spelade nå öl spels grejs tro det hette Damen? jag typ fattade ingenting ;P. Vid 11 kom skjutsen ner till Liquid och precis innan vi skulle fara iväg var Maria på toan och då hon kommer ut och stänger dörren så ramlar en av våra tavler ner i golvet och det bara flyger glas hahahah shit asså!. Jaa så kan det gå^^. Maria fick också en snygg papperslapp av oss som hängde runt halsen då vi var på krogen där det stog: Maria Abrahamsson, fyller 20 år idag! Bju mig på en drink. haha men tråkigt nog så bjöd ingen henne :P.  
Jaja åkte ner till Liquid och där var det jävligt kul :D. Mycket folk var det för att vara en lördag ;). Kollade på auktion då dom auktionerade ut några av personalen på Liquid och vissa såldes för 2000-3000 kr :O. Medans vi satt denna och kollade på det dära kom någon konstig snubbe och satte sig i mitt knä av någon jävla anledning och där satt han medans jag mest satt och garvade ^^. 
Mycket dans blev det ju också så klart som alltid haha!. Sedan under kvällen stötte både jag,Maria och Carro på några trevligt typer haha men nå mer avslöjar jag inte här xD. 
Vid 2 tiden då krogen stängde hamnade vi på kebbaben som vanligt haha. Träffade på grannen vet jag iaf nå mer kan jag inte säga dåligt minne just nu ;P. Var väl där i ca 1 timme skulle jag tro sedan bar det av på efterfest hos Helge här på Sörliden haha vilken jävla efterfest det måste ha varit jag somnade så fort jag kom dit ;P. Men men....runt halv 6 tiden kom vi hem till mig igen iaf och då var vi alla jävligt slut och däckade så fort vi la oss i sängen ^^. 

Dagen efter mådde vi väl som vi förtjänade iaf jag fy satan. Inte bra mådde jag nej nej. Men det gick över med lite Pizza och Cola senare på dagen skönt :). Maria fick också en present denna dag en gratis Strippteas av Totte! haha! Fast på en obestämd tid och garanti tillkommer ;).
Men men Jessica och Carro for hem på kvällen och Maria sovde kvar här till igår :P. 

Så till igår då jobbade jag sedan for jag och Emma och tränade på dagen skönt så mycket skit som man har stoppat i sig i helgen så!!!. Sen var jag bara hemma och slappade!.

Och idag har man bara hunne jobbat än så länge^^. Ska snart iväg och träna igen med Carro niceniec :)

Nej nu orkar jag inte skriva nå mera känns som att detta blir väldigt väldigt långt men lägger upp bilder sen i lördags senare ikväll ;)

 

Det är 20års fest och alla<3dag :D

Jaaa ikväll äre fest!!!. Taggad som tusan är man också!.

Inatt drog jag och Carro igång en film Beck blev det men vi båda somnade haha brabra ;P. Iaf vaknade vid 8 först imorse och tänkte fan kan man kliva upp snart eller? haha är ju så van att kliva upp så tidigt nu men lyckades somna om iaf till halv 10. Sen kom Maria hit :). Hon fick sin ena present som var presentkort på systemet för 100 kr =). Glad blev hon iaf för det!. Medans Maria var nere i stan på boa for jag,Carro och grannen nr:2 till Kvantum och handlade alla grejer som vi ska ha!. For hem fixade tårtan sååå jävla snygg tårta sååå fy satan hahaha måste lägga upp en bild på den senare ;). Sedan gjorde vi kladdkaka och förberedde middagen lite som blir Taco paj mummmss :).

Just nu sitter vi bara och slappar ska snart käka tårta tror jag :). Sedan är det väl bara till att börja fixa sig nästan om alla ska hinna duscha osv.

Ikväll kommer också Elisabeth och Jessica, sedan kanske Karshley,Markus och Wesse och dom så det blir nog nicenice denna kväll hoppas jag =D=D.


:)

<3

Äntligen helg igen :)

Matchen igår var grymt bra och Modo vann med 4-1!. Bästa matchen på hela säsongen lättt och foppa gjorde första målet ohja! Sånt jävla össs det var!. Speciellt då foppa kom ut på isen för första gången och allt folk i hela arenan bara ställde sig upp och applåderade!! =D. Som sagt grymt kul var det och jäkligt bra match! :):)

Så till dagen klev upp och jobbade. Blev klar tidigt redan 09:20. Ringde efter Jessica som låg och sov hemma hos mig och hon fick komma och hämta mig ;). Kom hem och jag la mig och sov till vid 11 var så jäkla trött!. Sedan for vi och tränade!. Efter det blev det stan. Jessica skulle kolla efter party kläder till imorgon men hittade inget^^. Däremot hittade vi ett par jeans båda två =). På Jc av alla affärer där jag aldrig brukar köpa kläder nu förtiden! Men nu så rea på jeans var det som fan och nå fyndade vi iaf. Jag köpte ett par hel svarta jeans som kostade egentligen 1200 kr men fick dom för 300 kr inte dåligt? xD.

Efter stan for vi till Kvantum köpte nå götta och Cola. Jag tog min lördag idag!. Sedan for vi en sväng till Gullänget och hälsade på Jessica brorsa :).
Kom hem vid 5 idag. Sen dess har jag städat mitt rum eftersom att det kommer folk hit imorgon :D:D.

Nu ikväll kom Carro också hit och hon ska sova här inatt vi har håller på att planera morgon dagen nu ikväll nicenice!.

För imorgon blir det party!!!. Maria fyller 20 år och då ska det firas STORT!. Blir först fest här hemma hos mig med nå folk :). Sedan drar vi vidare ner till stan på en rejäl krogrunda blir nog nicenice de =D=D


Nej nu ska jag gå och vara social med Carro vi ska dra igång en film och sedan sova för vi måste upp tidigt imorgon Maria kommer redan vid 10 :O. Sedan måste jag och Carro iväg och fixa några saker mihihi!

SÅ GODNATT!


Hockey kväll ;)

Idag jobbade man till 09:20 sedan gick man hem i kylan igen suckkkk kan det bli varmt någon gång eller?!?!?!?.
-17 graders lagomt härligt jojo!. Tog 12 bussen ner till stan och for och tränade med Emma :). Skönt skönt! Betalade in start avgiften idag med 800 kr fattigare! 
Iaf efter träningen bar det bara av hem och nu har man käkat,duschat och allt sånt dära.

Just nu sitter jag och väntar på att Jessica ska komma så ska vi dra på hockeyn som är ikväll MODO - Skellefteå!.  Föresten så gör Foppa Comeback ikväll yeeyy! Första gången jag får se då han spelar en riktig match så det ska bli kul och hoppas på vinst så klart! Fullsatt är det också ikväll så det lär ju bli öööössssss:):).

Ursh hade inte alls mycket att skriva om just nu märker jag haha vad ovanligt :O. Men hmm har iaf fixat drickat till på lördag skönt skönt!. Hidden rock kör jag på denna gång så himlans götttttt ;);).

På tal om lördag så är jag taggad till 10000000000000! här ska partas!

Nej nu ska jag göra nå annat innan Sundsvall kommer mihihii ;)

Onsdagen!

Klev upp halv 6 imorse och dyng trött fyfan detta var den jobbigaste gången att kliva upp kände jag!. Jobbade till 09:10 sedan gick jag hem i kylan!. Käkade och la mig i sängen och såg på Ghost whisperer sedan sov jag i typ 30 minuter. Sen var det dags att dra sig ner till stan för möte på StudiePlus mmmm så kommer man dit så står det att dom bara har öppet från 10:00-13:00 haha jaha hur fan kan man då boka ett möte klockan 14:00????. Kul nej var bara till att ta nästa buss hem igen onödigt!. Sen fick jag höra att det finns tydligen en annan ingång till StudiePlus om man har bokat möte för att komma in om dom har stängt. Jaa men dumt att informera en om det dåda? smart assss!. Jaja får ta och ringa hon imorgon och säga att jag var där iaf och boka en ny tid!.

Annars idag har jag inte gjort så mycket mera babbel på ve Jonas som vanligt :). degat hemma vare helt slut på hela dagen. Sett på Efterlyst nu ikväll och nyss tagit mig en skön dusch så nu ska jag ta och hoppa till sängen xD. Ska bli så skööööönnntt att få sova äntligen!

Föresten har slagit mitt rekord i läsare idag hela 44 stycken man kan ju undra vilka som läser allt detta crap egentligen? haha =P.


Town with the chicks ;)

Idag har man jobbat då blev till 9:20!. Sedan gick man bara hem hann slänga i mig någon mat sedan kom Jessica :). Packade träningskläderna och vi drog till Zandra och hälsade på =). Då kom också Emma förbi :). Satt och babbel på ett tag sedan tog vi bilen ner till stan. Satte in mina pengar och sedan gick vi runt ett tag jag köpte ett par jeans tights som jag ha velat ha länge eller ah blev inte dom jag hade velat ha för dom såg ut som jag vet inte vad på men hittade ett par andra iaf tur det ;). Sedan blev det ett skit snyggt lila nagellack love it!.

Efter ett bra tag på stan for jag,Jessica och Emma och tränade :). Blev inte så länge stressat blev allt men lite hann man göra iaf!. Men nu tänker jag vänta med att träna till på torsdag iaf!.
For hem till mig och sedan nu ikväll vid 6 tiden drog Jessica vidare på sitt lilla ärende mahaha ;).

Annars idag har jag inte hunne gjort så mycket mer än så^^. Käkade bakadpotatis nu ikväll och gösse så gött he va =D=D.

Imorgon ska man jobba då, sedan klockan 2 ska jag vara på möte på StudiePlus igen få se hur det går denna gång bra hoppas jag väl ;). Mer än det vet jag inte än^^.


Nej huvva jag är trött har vare trött hela dagen i princip så inatt lär man då sova gött iaf! Har inget vettigt att skriva just nu känner jag så jag tackar för mig och drar igång ett avsnitt av Greys eller nåt ;)!

Tireeeedd!

Träningen idag gick kanon bra :D. Bandet 30 min sen en del styrketräning härligt värre ;). Blev en stund på stan efter det också kom hem vid halv 6 ikväll igen. Vrål hungrig slängde i mig några pannkakor mumms....annars ikväll har jag bara slöat känner hur ögona bara vill falla igen just nu är sjukt trött!.

Fick iaf pengar idag mihahah. Jag som var rädd att jag skulle vara pank ett bra tag nu och sånt hatar jag! vem gör inte det?. ska ju betala 800 kr till StepIn innan lördag och efter det skulle jag ha 200 kr att leva på kul hahah nej!. Och dom visste jag skulle gå åt på lördag då det blir 20 års firande till en polare ;). Men nu ordnade det sig fick pengar idag och det var ju en del så jag överlever nu thank god!. =D. Men får inte göra av med allt på en gång vet inte när jag får lön från Kvantum om det är denna månad eller nästa? kanske man borde ta reda på det =P.

På tal om 20 års firande så ska kanske vi ska fara på en kryssning till Tallinn, helgen innan jag fyller 20 år! Med morsan,lennart m.fl och självklart så ska Jessica få följa med mig ;) Parta på båten or what!!! Jag hoppas det blir av skulle vare grymt kul :D:D:D  


Sedan har jag komme på att jag ska börja spara pengar haha smart jag är ne men sånt är bra om det skulle bli nödfall någon gång^^. Jag och Carro planerar som sagt att försöka fara utomlands till hösten tillsammans så det är väl bara till att spara nu då xD.

Imorgon ska man jobba då upp halv 6 som vanligt. Sedan Träffa Jessica och vi ska fara en sväng till Zandra :). Efter det blir det träning och sedan stan ;). Ska försöka hitta nå snygga jeans tights ojjjjaaa!.

Förövrigt är jag jävligt taggad till på lördag då det väntas 20 års kalas och en krog runda !!!!!!
Har nästan bestämt vad jag ha på mig redan, ja lika bra att vara ute i god tid säg xD.

Nej nu har jag svamlat nog ska ta och sova snart hojja!


Ny vecka :)

Jadå är det måndag igen då. Gud va veckorna går fort nu förtiden. Helgen bara rusade iväg tycker ja jaja!. Ny vecka som sagt och nya tag haha ;).

Fick huvudvärkan igår typiskt men somnade innan 12 iaf så det var bra. Drömde att jag var utomlands haha perfekt eftersom att jag hade fryse som satan!. Kom upp imorse iaf och gick ut 10 över 6 i -15 grader så dära lagomt skönt^^. Jobbade ända till 11:10 tog en jävla massa tid mycket att göra var det. Men men nu är man hemma igen men inte länge till snart bär det av ner till gymmet och träna med Emma ska bli skönt :). Har ju faktiskt inte tränat sen i fredag nu väl? jaa haha!.

Inflyttningsfesten!

Igår var man på inflyttningsfesten i Husum då. Kom dit vid 8 tiden. Rätt mycket folk var det. Men kvällen blev väl jaa vad ska man säga inte så kul om jag får säga så. Början var väl rätt okej då vi flummade på och tog kort och grejer men sen då Jessica och Elisabeth for hem dog man av helt. Men dom andra verkade ju ha kul iaf och det var ju bra det :).
Folk däckade av var och varannan kvart typ....och släpades hit och dit. Kändes som man var tillbaka på högstadiet eller nåt haha =P. Jag höll iaf att vara nykter drack bara 2 öl!
Men men då Jessica och Elisabeth for låg jag och Maria mest bara i Carros säng och halv sov och då var klockan vid 11 och det säger väl nästan allt om det. Vid halv 12 tiden bestämde vi oss alla för att det var lika bra att gå och sova. Det låg folk lite här och var på golvet och hade väl druckit en aningen för mycket!.
Det var rätt många som skulle sova över där så jag och Maria fick sova nere i källaren och fyyy satan där kommer jag aldrig ALDRIG sova igen. Har aldrig fryse så mycket i hela mitt liv tror jag nehhh huvva!. Visst jag somnade ju först iaf och jag hade bara en filt på mig men somna gjorde jag tillslut sov kanske 1-2 timmar. Vaknade av att jag gatt gå på toan och in i värmen tack!. Gick tillbaka ner till källaren och där låg jag och vred och skakade och hade mig som fan mina fötter hade seriöst domnat bort och min lilla näsa haha helt borta!. Nej så vid 4 på natten gick jag upp till Carro igen och tur som var så var dom vaken också och jag sa att jag tänker fan inte ligga där nere asså!. Så jag tog nå lakan och byggde ihop min egna lilla säng i ett hörn på golvet haha=P. Där kunde jag iaf sova i värmen!.

Vaknade vid 11 tiden idag. Jag och Helle skulle åka bussen hem och Salina sa att det gick en buss från Husum vid 12:55 och av någon konstigt anledning så uppfattade vi att hon menade 11:55. Så vi gick ut i denna jävla snöstorm och frös arslet av oss och stog och väntade och ingen buss kom. Gick tillbaka och märkte att vi var ute 1 timma för tidigt kul kul!. Väl ute igen då väntade på bussen höll på frys ihjäl igen och då kom en Taxi förbi. Jaa man gatt förboka för att åka med men det hade vi inte gjort utan någon annan så vi kunde åka med ändå. Gud va rädda vi blev att vi skulle behöva betala taxi pris haha men vi slapp det som tur var!. Han skjutsade oss iaf till E4:an där vi väntade ca 10 min på Sundsvalls bussen och åkte med den till Övikan. Sen var det bara till att gå hem i djup snön hela vägen hem till Sörliden i denna jävla snöstorm och gud så less jag var på att frysa innan jag väl var hemma. Inte hade dom plogat nån väg upp till mig heller och jag har ju en jävla brant sak hem så där spinnade jag på ett bra tag haha!.

Väl hemma så var det första jag gjorde att tappa upp ett kokhett bad så jag kunde tina upp!. Sedan blev det mjukisar på och en stor mugg med varm oboy och en massa käk. Hade inte käkat sen middagen vid 3 igår så det behövdes!.
Såg på Melodifestivalen också och jaaa vad säger man om det hmmm.....kunde vare bättre!.

Känns som att jag komma sova rätt gött inatt iaf och inte ha några problem med att somna är rätt sleten just nu känner jag blev ju som en rätt orolig sömn inatt. Bra det kan jag komma upp halv 6 imorgon utan problem kanske om jag har tur xD.

Bilder från kvällen kommer senare har inte fått alla bilder än!. Men här är en bild på min fina säng iaf ;)




Made bye: Berglund xD

Snart bär det av!

Så då har man duschat och gjort sig klar nu då =). Just nu sitter jag och väntar på att Elisabeth och Jessica ska komma och hämta mig!. Sedan bär det av till Husum på party!. Nyktert blir det jeeeoooooo^^.
Kommer inte kunna ta mig hem ikväll/natt eftersom att jag inte har hittat någon skjuts än och kommer förmodligen inte hitta någon heller så ska sova över där. Får ta bussen imorgon istället!. Måste se till så att jag inte sover så länge imorgon så jag kan somna tidigt på kvällen.

Nej nu ska jag packa alla saker sen på inflyttningsfest hojaaaaa ;)


yeha

Lördag och det är fest ;)

Ja då var man uppe igen då!. Skönt att inte kliva upp halv 6 :).
Snart ska jag bege mig ner till stan ta ut pengar till skjutsen ikväll tur att man har skjuts både till Husum och hem iaf!.
Ikväll ska man som sagt  på inflyttningsfest i Husum hos Carro blir säkert nice det låter som att mycket folk ska dit så =). Nyktert kör jag på ikväll iaf vad jag vet nu. Men det gör inget känner inget sug efter nåt heller och kommer nog ha kul ändå får man hoppas höhö xD.

Annars idag ska jag inte göra så mycket förutom att gå ner till stan en snabbis och sedan vänta på att det ska bli kväll typ =P. Ingen träning blir det idag iaf har ju fan tränat från söndag till fredag så nån dag kan jag ju få vara helt ledigt tycker jag :P
Suck jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll vilka problem!! Men det löser sig nog haha^^.


'


;)

Helt slut körd!

Jaa då var det fredag kväll då. Oftast denna tid på fredagskvällar brukar jag sitta med en massa folk med en öl burk i handen eller ett vinglas och snart på väg till krogen haha men icke det nu mera!. Nej gav ju ett löfte att festa mindre och nog har jag hålle det bra tycker jag har bara festat 1 gång sen nyår det är bra gjort för att vara jag xD. Men imorgon blir det ju inflyttningsfest men vet ej om jag kommer dricka nåt eller inte känner inte suget lixsom till att göra det just nu iaf!

Idag var man och tränade spinning och lite styrke blev det. Spinningen var kul mycket folk var det denna gång men drygt som faen men det ska det väl vara också =P. Efter det drog jag hem käkade och sedan sutte henna vid datorn ett tag babbel på ve Jonas :).
La mig ner i sängen och skulle se på top model men det gick inte så jävla bra somnade efter typ 10 minter haha var så trött så fyyy! Sov nästan 2 timmar så det var skönt nu är jag lite piggare iaf =). Det behövdes!. Har legat och sett på Let´s dance nu också och nu väntar man på att det ska börja igen. Sen tror jag att jag ska göra ett nytt försök med att se på top model ^^.


Äntligen fredag =)

Då har man nyss kommit hem från jobbet då!. Blev längre idag var klar 25 över 10!.

Trött var man då man skulle upp imorse ändå somnade jag innan halv 12 ^^. Men men nu är man pigg iaf!.
Sitter och vräker i mig yoghurt och flingern nu och ska snart ner till StepIn. Jaa ingen lugnt stund är det nu för tiden haha. Är jävligt slut i bena just nu men måste ändå träna!. Kallt som fan är det också så måste ut i kall vädre känns ju lockande haha!. Schlager spinning blir det först klockan 12 sen nå annat blir säkert nicenice!. Sen ska jag bara hem och slappa som fan behöver verkligen just nu =).

Ännu mera träning :P

Nu är jag helt slut på kan jag då säga......!

Var på mötet klockan 2 på StudiePlus och det gick bra :). Gjorde en massa olika saker b.la ett intresse test^^. Ska tillbaka dit nästa onsdag klockan 2 igen!. Efter man varit där drog man hem. Sen slappade bara sen iväg och träna klockan 7 med Emma!. Ja det blev träning idag ändå haha men det blev bara spinning för min del =). Har ju som sagt tränat varje dag sen i söndags xD.

Annars ikväll har jag städat rummet,diskat m.m sånt skit göra men som måste göras!.
Nu är jag då helt slut på fyfan det dära spinning passet var då det jobbigast vi vare på. Men nog tar det allt bra på en kan man ju säga^^. Så nu är jag helt utpumpad och ska snart bege mig till sängen. Lyckades iaf hålla mig vaken hela dagen brabra!.

Imorgon blir det jobba och sedan fara på Schlager spinning med Carro klockan 12 haha sedan styrke :)

Nu nå annat sedan sova Nattinatt =)

Torsdag !

Idag då man skulle upp var jag trötter men men kom upp iaf. Gick bra att jobba idag också och nu har jag iaf fått dom rätta returisterna och beställningslister bra!. Slutade vid 9 imorse gick rätt fort idag var inte så mycket att packa upp^^. Men imorgon blir det desto mera.

Så vad händer mer idag då. Jo ska på möte klockan 14.00 på StudiePlus vet ej hur länge det komma ta men. Sen ville Jessica och Emma att jag skulle med och träna någon gång idag men vete fan hur jag gör...känner mig rätt nöjd efter att ha tränat sön,mån,tis,ons så får se just nu känns det som att jag behöver en vilar dag iaf.

Ikväll ska man nog ta och städa lät det som så hära lagomt kul =P.

Neh ursh jag är trött men ska inte sova något. Igår då jag somnade typ 2 timmar i soffan så var det inte lika lätt att somna som jag trodde somnade vid 1 nån gång. Så idag ska jag försöka att inte somna nåt innan man ska lägga sig ^^.

Ne nu blire nå annat!

Kvantum!

Idag var man uppe halv 6 igen då xD. Gick faktiskt bra att kliva upp även idag tycker jag!. Somnade jävligt fort igår kväll hann bara lägga mig i sängen så sov jag så det var ju skönt det iaf :). Gick hemifrån 5 över 6 imorse och kallt som faen vare ursshhh tur jag hade mer kläder på mig idag än vad jag hade igår iaf!!. Nu framöver får jag då en bra morgon promenad varje dag nu. Det är ju som en bit härifrån och bort till Kvantum tar ca 30-40 min att gå ^^. Sen på det träningen också så det blir nice det hära höhö!.

Det gick bra att jobba idag första dagen jag skötte allt själv ju men det gick bättre än väntat. Inte för att det är så svårt att packa upp bröd men tänkte mest på alla papper och grejs man ska skriva på och man ska beställa och hålla på. Men det gick bra tycker jag =). Så snyggt då jag skulle skriva på reutrlistan och jag hittade ingenting på dom listerna då jag skulle skriva upp vilka bröd och hur många jag skulle slänga men det var ju inte så konstigt då hade jag tydligen fått fel lista så jag hade Hemköps jävla lista bra förklaring till det iaf haha^^. Hoppas den nya har kommit imorgon iaf så jag slipper stå och skriva ner allt förhand :P. Slutade runt 20 i 10 idag och då gick jag till Östra och hälsade på Emma som jobbade :). Sedan hemåt.

Snackade med syrran i telen idag och hon höll på dö då jag sa hur mycket jag får i timmen att jag får mer än henne haha inte dåligt naeeehh :P. Sen frågade hon om det kommer bli nåt kvar av mig då jag går ca 60 min fram och tillbaka på morgonen och sen tränar så ofta som jag gör i veckan nu haha jaa vi märker väl säger jag bara :P. Tycker inte jag kan bli så mycket mindre än vad jag redan är inte på längden iaf hhöhö xD.

Jessica kom hit vid 12 tiden och vi drog iväg och tränade :). Blev bandet som vanligt sedan styrketräning körde lite som jag kände för idag^^. Bra gick det iaf :). Sedan var vi på stan ett tag hämtade ut hockey biljetterna till den 12:de och sedan fixade Jessica sig ett pass. Efter träningen var man vrål hungrig så jag köpte hem mig en drick yoghurt och bananern jaa inte ofta jag köper bananer kan jag ju säga =P.

Annars idag har det inte hänt så mycket mera. Somnade i soffan då jag kom hem efter träningen i ca 2 timmar haha. Skönt var det!. Men det ska nog inte vara nå problem att somna nu snart skulle jag tro är trötter fortfarande tur det iaf.

Imorgon jobbar morsan och då slipper jag gå iaf i detta kalla väder sen så får jag sova 15 min längre wow får sova till kvart i 6 sovmorgon xD.

Ne nu har jag rabbel på allt för mycket nu ska jag slänga mig i sängen Godnatt :)

Bullfest!

Så där ja då var man hemma igen och snart bär det av till sängen tack!

Mötet på arbetsförmedlingen gick bättre än väntat. Hon var glad för att jag hade fått det dära jobbet och eftersom att jag kommer jobba mer än 8 timmar i veckan och tjäna mer än vad jag får från försäkringskassan så får jag ingen ersättning längre!. Blev också utskriven från arbetsförmedlingen. Skönnnntttt det iaf =).

Då jag kom hem ringde jag upp Fibona och det första jag gör är att skämma ut mig typ haha!. Var en skåning som hette Totte som jag pratade med och den första meningen han säger till mig är allt bra med dig? och jag tror han fick säga det minst 4 gånger innan jag fattade ens vad han sa ^^. Bra Carro =P. Jävligt cool snubbe verkar han vara haha jösses. Han tog iaf namn,adress,kontonummer m.m så nu är det klart iaf :).

Ikväll for ju som sagt jag och grannen till Husum och hälsade på Carro i hennes nya lägenhete det var trevligt och fint var det!. Bullfest hade vi haha Carro hade bakat en massa goa bullar mummsi :). Spelade Guitar Hero gjorde vi,snackade och såg på hide and seek men inte hela kände bara hur tungt mitt huve började bli vid 10 tiden så vi drog hem!.

Imorgon ska man upp halv 6 igen då så ska snart slagga!. Hoppas verkligen inte att det är lika kallt på morgonen då man ska gå till Kvantum som det var idag fyy satan!!.
Efter man jobbat klart bär det av hem sedan kommer Jessica någon gång på förmiddagen och vi ska dra och träna så det blir nicenice =).

Nej nu är jag jävligt trött GodNatt!

Första dagen på jobbet!

Imorse klev man upp halv 6 :O. huvvaligen haha!. Men det gick bra att kliva upp bättre än vad jag trodde att det skulle gå :P. Hela natten har jag i princip nästan vaknat varannan timme. Vaknade först vid 3 och trodde jag hade försovit mig och klev upp och märkte att jag kunde sova 2,5 timme till thank god!. Sedan vaknade jag 4 igen och sedan halv 5. Men halv 6 ringde klockan och då vare bara till att hä upp sig ^^.

Kallt som satan vare imorse också då man gick till Kvantum fy jag och Emma höll på frys ihjäl :P. Väl där så började vi packa upp bröd osv. Det gick bra jag har ju gjort sånt dära förut i nästan 1 år så nog kan jag denna rutin allt haha. Men sen så vare ju krukset med alla papper och grejer. Följsedlar,returliserna,faxa m.m Som jag inte kan än iaf. Förstog väl lite granna men ah haha får hoppas jag lär mig :P. Beställa bröd ska man då ringa och göra varje dag då gäller det ju så klart att liste ut själv hur mycket man tror man behöver dagen efter jaa herregud jag har ingen jävla aning om det. Men bara att gissa sig fram antar jag ^^. Visar sig väl med tiden så.

Efter vi jobbat klart vid 9 drog jag och Emma och tränade :). Jag hade inte tänkt att träna idag egentligen eftersom att jag ska göra det imorgon men det blev så ändå^^.  Tog det ändå lugnt körde på bandet 30 min sen tränade midjan och magen xD. När vi kom dit var klockan typ halv 10 och jag tyckte det kändes som att det var mitt på dagen haha känns som dagarna kommer bli väldigt väldigt långa nu mera:P.

Har typ nyss kommit hem och vräkt i mig det som var kvar från sallade igår mumms :). Ska snart ner till stan igen på möte på arbetsförmedlingen urshaaaaaaaaa!!!. Fan om hon ska hitta nåt att klaga på nu asså då vet jag inte vad jag gör!!!!!.

Ikväll ska jag och grannen fara och hälsa på Carro i hennes nya lägenhet i Husum iaf så det ska bli kul =D

Men men ska ringa nå samtal nu iaf få se om jag skriver nå mer sedan annars hade! =D

it´s a good day =D

Idag var man duktigt och klev upp 8! Var tänkt att jag skulle upp och ringa om jobb denna morgon men så blev det icke. Utan så fort jag satte mig vid datorn blev jag erbjuden ett jobb utav Emma :). Så snällt av henne :D:D.
Så imorgon börjar jag redan jobba =D. Det är ett jobb på Ica Kvantum som brödplockare varje morgon från mån-fre klockan 06:45 och ca två timmar framåt!. Så nu gäller det att man börjar bli morgon pigg och det är ju verkligen inte jag haha. Men bara att lära sig nu. Skönt kan man ju äntligen ställa tillbaka dygnet var ju som ett tag sedan sist^^.

Sibylla ringde mig imorse också. Dom berättade att dom inte hade något jobb just nu men att jag skulle få börja jobba i April igen och det är ju bra det iaf!. Men gud så länge tills dess men men....bara att leta redar på nå mer :). Glad för att jag får nåt nu iaf =).

Vid 11 for jag,Emma och Jessica ner till StepIn och tränade där var också Carro :). Så idag var alla 4 brudar och körde järnet höhö!. Det blev bandet och styrketräning idag igen och det gick bra :). Halv 1 hade jag möte med Emily vi la till nå mer övningar så nu har jag 10 olika styrke övningar jag ska göra varje gång skööönnnnttt =)=).

Runt 1 tiden for vi från StepIn och jag och Jessica drog på StudiePlus hon hade möte och jag bestämde möte med en på torsdag klockan 2 som ska hjälpa mig att hitta vad jag vill plugga till och vart. Så det blir nog nice!. Fick ta hem ett par kataloger om högskola i Stockholm,Uppsala och Göterborg det är ju dom ställena jag helst skulle kunna tänka mig flytta till!.

Då det var klart for vi på Kebab City och köpte hem en varsin stor sallad och for hem till mig och käkade! Gud så gött det var så jävla hungrig som man var xD.

Annars idag har man nog inte gjort så mycket mera och tänker nog inte göra nå mycket mera heller. Jag säger då bara det tur att jag klev upp tidigt idag så jag kommer i säng och tar mig upp imorgon.
Imorgon väntas också möte på arbetsförmedlingen jaa få se hur det går! Tycker inte hon kan klaga nu iaf!.

Föresten så har jag fått en massa utslag som verkar bara bli mer och mer. Har fulla vänster handled och sedan på båda händerna,bena och jaa lite här och var. Inte kul alls...har ingen aning om vad det kan vara. Inte för att det gör ont bara dom som är vid handleden och fingrarna svider men resten känner jag inte av nåt. Har väl troligtvis kanske blivit allergisk mot något men då är ju frågan vad?!.

Boring!

Igår var det då lördag och det blev en lugn lördag!. Hela helgen har varit rätt lugn.

Jessica och jag drog till Laguna igår hälsade på grannen på jobbet och käkade där ^^. Gatt ju kolla om han gjorde god mat höhö xD. Efter det for vi hem till mig igen såg på Queer as folk sedan for hon hem!. Annars igår gjorde jag inget speciellt var bara hemma och slappade skönt det ibland också :). Låg och kollade på Den gröna milen så jävla bra film men sorlig huvva =/. Sen blev det att man kollade på lite mer Queer as folk så klart ;)

Idag hade jag ställt klockan på 10 men tro på fan att jag sover till 12 ändå jaja!.
Just nu sitter jag och dricker juice mummsi och snart ska jag iväg och träna. Blir till att träna själv idag tråkigt men men känner att jag måste hitta köra schema saken en gång till iaf eftersom att jag har möte imorgon halv 1!.
Ursh mitt id kort går ut idag kul kul not!. Efter jag tränat ska jag iaf gå och köpa en almanacka känner att jag måste ha en av någon anledning haha!.

RSS 2.0