Idol

Ursh, som vanligt är jag alltid kass på att blogga så fort det blir helg, men men så äre!.

I helgen hade man besök av båda syrrorna då. Little sis sovde hos mig hela helgen. Lördagen drog vi alla ner på stan på rean i några timmar. Kusinen kom också in till stan vi tog oss en fika på Uh osv. Fyndade lite grejer också, blev två stycken kavajer faktiskt en svart och en ljus grå typ hah, sen en vår jacka, två par örhängen, ett armband och ett pannband! :D. Vi stötte också på några av idolerna på stan. Jay, Olle, Gair och Elin :). Så vi fick oss en varsin autograf av Jay Smith och sedan tog jag en bild på han och anna tillsammans! :):).

Efter stan var det bara till att hoppa in i duschen fixa sig och sedan drog vi ner på Asia Thai Palace för middag med Anna, Jennie, Linda och Moa! :). Jag åt fyra små rätter och friterade bananer och glass till efterrätt sååååå göötttt!! mumma!.

Vid 7 tiden drog vi oss mot arenan, mycket folk!. Anna och Moa fick göra en varsin skylt för att hålla upp, där de skrev Jay på så klart vad annars haha!. Idol höll på i lite över 2 timmar och allihopa var såååååååååå braaa och duktiga, och Jay puh finner inga ord hah, brabrabrabra!. Vissa brukar ju låta sämre live men han lät nog fan bättre än på tv om det ens är möjligt?!;) Han måste det bli något stort av nu annars äre ju nå fel!. Riktigt bra så det var kul att se!!! =D.

Idag drog jag och Anna ner på stan en sväng också, sen nötte vi mest OC hela dagen. Nu har dom åkt hem och jag har städat upp här.

Blev många bilder från idol, så jag for nog göra ett inlägg med bara bilder sen istället annars blire lite fööörr mycket känns det som här haha.

Det har varit en riktig idol vecka, först träffa dom på skolan, sen på stan och sen arenan! Perfekt!
Ne nu blir det sängen ska upp på prommis innan skolan imörran, fortsätta med projektet!

Bilder från när vi var och åt på Asia Thai Palace..


Besök i helgen!

Ja då var denna vecka också gjort bort!.

Idag hade vi eget arbete = projekt hemma. Skulle intervjua ett företag men det visade sig att de hade sålt deras verksamhet till Umeå, så då blev det inte så intressant.
Drog ner på stan och intervjuade dom på Resia istället gick ju kanoners!. Så nu är alla intervjuer klara skönt :).

Annars har jag bara hålle på och städat osv. Ikväll får man besök eller ja hela helgen blir det av båda syrrorna Berglund och Edlund så det ska bli kul! :). Imorgon drar vi på Idol!!!!

Har också hålle på att skriva ett nytt personligt brev osv, ska skicka iväg för praktik/jobb i Stockholm. Så nu bara att hålla tummarna jajamen!!! =)=)=)

Neh nu ska jag ner till källaren och dra hit extra sängen som Anna ska ha!

Just, igår köpte jag även detta på bilden så nu jäklar beach 2011! haha!


Oväntat besök!

Jahapp nu är klockan allt för mycket ser jag!. Blir sängen på en gång efter detta inlägg jajamen.

Fortsatte med ledarskap på skolan idag också, det är mycket mycket myccckkkeett kan jag ju säga....

Vi fick även oväntat besök på skolan idag. Eller ah oväntat och oväntat vi visste inte att dom skulle vara där iaf. Det var nämligen Tv4 och två idol deltagare Olle och Linnea! :). De skrev en låt var med två av eleverna ur muskikmakarna på ca 2 timmar!. Sedan fick vi alla på skolan lyssna på båda låtarna och bra var dom, så duktiga båda två! :D. Så nu har man sett och hört dom också roligt värre! :).
Många tyckte Idol Olle var så snygg när han var med på Idol, men det höll jag inte med om! Men det fick jag äta upp idag puuuhhh not baaadddd! hahaha (tjejer).

Får ju även se dessa två på lördag och alla andra, så detta blev ju ett bra smakprov iaf ;).




Ledarskap!

Idag började vi ledarskap. Så har sutte och antecknat hela dagen och vi avslutade med en övning, om att skriva om en känd ledare genom tiderna för min del blev det Che Guevara, så imorgon blir det en liten redovisning om honom!.

Annars idag har det inte hänt nå speciellt, la mig i soffan och såg på Let´s Dance som jag missade i fredags och vad gör jag jo somnar haha....så tog mig tillslut upp från soffan och tog mig en prommis i det kalla vädret istället, så nu är man pigg igen!.

Har surrat på med Sofia och bestämt att vi ska dra ihop ett gäng och dra på hockey den 19 Feb, käk, hockey, hockey puben och utgång ska bli såååå kul! :D Något att se fram emot iaf :).

Imorgon är det ledarskap hela dagen också....sen ska jag försöka få dom sista intervjuerna klara så man slipper tänka på det nå mera!.

Här kommer två bilder på det jag köpte i söndags :). Blev sååå nöjd med mattan! :D

:D



Ny vecka, nya tag!

Ja då var det ny vecka igen då!. Denna helg bara spurtade iväg.

I fredags blev det utgång tillslut. Var inte tänkt så, men tur de blev de iaf!. Drog ut till Soffan i Gullänget vid 8 tiden, prata en massa och drack lite smått. Dunkade lite musik och så dära mitt i allt vid 12 tiden kom vi på att neh nu drar vi ut på krogen och skaka lite rumpa hahaa. Japp krogen blev det Olles. Väldigt lite folk var det faktiskt, men inte gjorde de nå kul hade vi ändå ;). Träffade en massa kända folk, danse och sjöng och hade oss så väldigt lyckad kväll blev det dära :D. Ska göras om!
Festen fortsatte sedan till på morgon fronten någon gång!Perfekt!

Lördagen hej hej hesa Fredrik, lite smått huvudvärk men inte den värsta typen. Lite bakis käk, alvedon, Powernap löste problemet ganska snabbt!. Hände inge nämnvärt hemma och dege!.

Igår blev det en tur till Skokanonen, Öb, Rusta, Willys osv. Shoppe lite grejer till läggan. Var tänkt jag skulle kolla på ett par nya skor och jaa det gjorde jag också kom hem med ett par också som jag har velat köpa länge. Men kom också hem med nya grejer till läggan vilket jag inte hade planerat, men det skadar ju inte :D.

Så ett par skor rikare, matta, 2 dukar, 1 blomma, 1 skål blev det :)

Kvällen städade jag i ett x antal timmar överallt dammtörke och hade mig kände mig väldigt flitig!.


Idag har vi haft eget arbete = Projekt!. Har varit nere på stan och intervjuat två företag som gick kanoners!. Nu äre 2 kvar, Inväntar en som ska ringa upp mig när nu den gör det, sen en som inte svarar måste nog ta upp telen och prova igen..... :)

Här kommer en ny bild sen jag var hos frissan!:)


1


Projekt projekt projekt....

Blev en lång dag på skolan idag också!. Men jag klarade den dära uppgiften iaf med nöd och näppe!. Men nu var det gjort och en sak mindre att tänka på. Annars idag har vi suttit med projektet hela dagen. Fått en hel del gjort. Bokat lite möten nu osv.

Efter skolan har jag städat hela kvällen och tvättat, allt man hunne med idag. Nu ser det lite bättre ut iaf.

Är sugen på att dra ut imorgon kväll men många har andra saker för sig denna fredag hah, så vi får se vad som händer :). Antingen utgång eller så blir det en sväng till Gullänget. Så det blir inte sitta hemma iaf xD.

Skönt att det är helg snart också har en del ansökningar att skicka iväg överallt. Som måste bli gjort!.

Neh nu blir det till att sova så man får några timmars sömn denna natt också :)

Här kommer några bilder på några av dom nya kläderna...


God morgon!

Hej och hå! Nu är jag utvilad..gick inte bra att plugga igår som jag hade tänkt mig. La mig i sängen vid 9 läste boken råkade somna så sleten som man var och vad gör jag joo vaknar 6 imorse :O. Det var den plugg kvällen det!. Så ah bara hoppas på det bästa idag.....

Idag ska vi fortsätta jobba med vårat projekt hela långa dagen. Vårat projekt är att vi ska intervju en massa olika företag i Umeå och Övik Ex Arbetsförmedlingarna, olika rekryteringsföretag och några turism förtag av olika slag. Visa dom vad vi har läst under denna utbildning och ta reda på mera vad vi har för chans att få för jobb efter våran examen. Vilket jag tycker ska bli väldigt spännande att ta reda på, och höra vad dom tycker vi är kvalificerade till att arbeta med!. :). Så det ska bli kul!. Detta ska då vara helt klart 14 feb så bara att jobba på framöver!.

Måste börja ta tag i lite mer i examens arbetet också....

Nåja, i förrgår var grannen på besök här ett tag. Drack te och pratade på haha han är för rolig han!.
Annars har det nog inte hänt nå speciellt mer, förutom att jag var hos tandis igår igen rotfyllde en tand eeuuuw!. Men nu var det gjort och hoppas jag inte behöver göra det IGEN!.

Ne nu ska jag fixa iordning mig och packa i allt som ska med till skolan och sen bege mig neråt och hoppas på det bästa idag!.suck.

Ledarskap och projektledning!

Idag började vi som sagt en ny kurs i skolan ledarskap och projektledning. Charlotta babblade på om projekt hela dagen och vi blev indelade i grupper, för att utföra ett eget projekt. Vad projektet är vet jag inte ännu!.
Första långa dagen slutade halv 4 och jag var riktigt trött. Sov 1 timme inatt för jag höll på hosta sönder mig..så höll på somna på lektionen flera gånger hah!.

Efter skolan bar det av mot Domsjö till Frissan :). Min tid var 16:30 och var klar 19:40 haha :O. Ska ju bli blondie satt det tog sitt lilla tag. Avfärgade håret 2 gånger, la i blonda slingor och toppade håret. Nu är jag ett snäpp ljusare har ljustbrunt nu med blonda slingor, riktigt bra blev det tycker jag :). Nu ska håret få vila till i Mars sen blir det att lägga på mera!. Till sommaren ska jag vara ljuuusss och brrrunnnn stek!.

Fick lov att ta bussen från Domsjö in till stan och se man på så var det grannen som körde haha. Tänkte sen ta bussen från Örnparken och hem men neh då då hade SISTA bussen redan drage så det var bara att gå hem. Var lagomt glad kan jag säga haha....asss hungrig!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar lagar kåldolmar perfekt middag/kvällsfika tycker jag xD. Sen blir det iaf raka spåret till sängen är såååååååååååååååååååå trött nu!.

Slänger upp en bild imorgon på håret när man ser ut som en människa igen!

Stäääddning!

Ja snart var denna helg också slut. Har varit en lugn och skön helg :).

Igår for man och hälsade på Jess några timmar, snackade en massa skit osv xD. Fint i hennes lägga var det iaf!. Fick också min julklapp. Som var en stor glas grej med blått sand grejs i och ett stort doft ljus, mycket fint! :). Nu är den stora frågan vart jag ska ha den :O. Hittar nog en bra plats snart!.
Gav henne också julklappen jag hade köpt till hon, en tröja och den passade bra, tur de.

Har sett ut som F*N här i helgen när jag har hålle på att rensa ur garderoben och allt möjligt...men det börjar ta sig nu!. Nu är allt rensat och jag har två stora påsar full med kläder som ska bort!. Nu ska de nya kläderna in :D.

Idag var också Jess här och hälsade på, checkade in alla mina nya kläder. Annars idag har jag bara hålle på att städa, tage bort julen och ha mig, hostat 1000 gånger emellan också hah. Men känner mig piggare nu iaf!.

Imorgon är det måndag = skola igen. Då börjar vi en ny kurs Ledarskap och Projektledning, spännande!.
Efter skolan drar jag iväg till frissan i Domsjö. Nu ska det bli lite förändring här, eller ja annan färg på håret blir det iaf förhoppningsvis. Gillar mest att vara mörk hårig men nu har jag varit det i flera flera år känns det som så det är dags för lite förändring här nu tycker jag!. Så får se hur man ser ut imorgon kväll ;).

Ne bäst man fortsätter dona på här hemma så man blir klar någon gång!.


En degig fredag!

Ja nu är man förkyld då...suck.! Men men!.

Jaaa nu blir det en lugn helg och får hoppas det är bättre till på måndag. Var hemma från skolan idag, så har mest legat i sängen sen rensat ur min garderob, shit va mycket kläder man har :O haha det behövs!. Nu ligger nästan allt utspritt överallt i lägenheten på golvet.

Imorgon ska man iaf träffa Jess, det ska bli kul :). Titta på hennes lägenhet osv!. Så jag hoppas man är lite piggare till imorgon.

Ne har inte så mycket mer att skriva..nu blire nån film och sedan hoppas på mer sömn denna natt!.

En helt okej dag!

Ja igår drog skolan igång igen då!. Var kul att se alla igen :). Redovisningar hela dagen igår och idag. Jag gjorde min idag och det gick ju bara kanoners det :D. Rapporten lämnades in idag också, så nu kan man ej pillra på med den något mera.

Fick tillbaka några engelska uppgifter jag inte hade fått betyg på ännu, bl.a engelska rapporten som det blev ett fint VG på! :)

Slutade vid lunch kom hem tog mig en powernap på 2 timmar gud så skönt. Tur man är en människa som kan somna när som helst på dygnet!. Annars har det inte hänt så mycket mera, typ städat.

Fick ockå hem kavajen i brevlåda idag, wow I löövveee it! Den ska behållas! 

Nu är det andra dagen jag har ont i halsen, säg inte att jag ska bli SJUK det pallar jag inte........får hoppas det går över snart!


Tandis!

Imorse blev det som sagt en tur ner till tandläkaren. Lika roligt att höra varje gång hur dåliga mina tänder är, jo tack du jag vet!!! ;). Fick borra ett hål nu, eller det var tanken iaf tills de märkte att jag måste rotfylla IGEN för 3 gången!. Ursh hatar det. Måste jag gå dit 10954095 gånger till innan bara den tanden är klar. Sen har jag två till tänder som är sönder och måste lagas med så på ena av den tanden blire nå specialare. De tyckte de va konstigt att jag inte hade haft nå tandvärk i den tanden jag " fixade " idag. Men vadå min mun är väl så van nu så det onda känns väl inget alls längre haha. Fick iaf för varning om att jag troligtvis kommer få tandvärk i den tanden nu iaf...men då vare bara akut in igen!. Har fått 4 nya tider just tillbaka den 19:de....Blev nästan rädd ett tag att jag skulle behöva betala denna gång, när hon började snacka om att det blev så mycket pengar sist jag var stammis där!. Men neh jag slipper tack tack tack fan bankrutt annars. Detta skulle väl gå på runt 10.000 kr sjukt!.

Kom hem fick något ryck och laddade ner första Harry Potter så såg på den 1 timme, sen vare rapporten som gällde. Bara lite finslipning kvar nu men nöjder blir jag :).

Nu är tiden hos frissan bokad för lite förändring om 1 vecka också nicenice =).

Imorgon börjar skolan då 09:00 puuh!. Blir till att sitta och lyssna på en massa redovisningar så inte allt för ansträngande.


Borta bra men hemma bäst!

Ja kanske man ska ta och skriva några rader nu igen då när man har kommit sig hem! :)

Resan hem gick bra, men lång hah!. Sov 40 minuter under torsdags natten, vilket inte var mycket la mig vid 2 tiden och klev upp kvart i 3 igen puuh!. Vid 4 drog bilen mot Tallinn och den biten kan jag säga att jag sov, eller jag sov väl så fort jag satte mig i en bil haha. Då åkte vi Viking Line från Tallinn till Helsingfors tog ca 2,5 timme. Framme där så tog vi bilen till hm ja vad hon nu hette en som Elina och dom kände iaf. Fick fika och grejer var där 1 timme eller så, dom lämnade av Platå osv!.

Det bar av mot Åbo. Efter en tids letande efter en parkering inne i stan hittade vi en tillslut!. Så satte vi oss på någon pub och tog oss en öl och kollade på hockey några finska lag spelade så klart vad annars hhaha.

Vid 9 tiden på kvällen steg vi på andra båten som också var Viking Line. Vi tog oss en tur runt hela båten och sedan satte vi oss ner och tog oss ett vin glas och åt Tapas mumms! :). Sen var det bara raka spåret till sängen så trötta vi alla var. Somnade på 1 sek.

Halv 7 var vi framme i Stockholm. Så skjutsade dom mig till City terminalen så gick jag och Elina och tog oss en  frukost tillsammans och pratade om hur min tid hade varit, de bra sakerna och det som måste förbättras :). Denna tid har varit mycket lärorik för min del måsta jag säga. Upplevt,sett många nya saker, lärt mig osv. Bara att åka iväg själv och bo själv i ett annat land i 2,5 månad var stort för mig!.

Kvart över 9 gick bussen mot Övik. Mycket folk var det och jag hade ju sån jäkla tung resväska 25 kilo haha. Lite roligt var det att buss chauffören inte kunde lyfta upp min väska, så jag fick klättra in där alla väskor var och dra upp väskan och hon fick putta på där bak hahaha inte pinsamt nej då ;).

Jag ville ju som sagt komma hem så fort som möjligt eftersom att jag hade det stressigt och så klart ska bussen vara försenad!!!. Första gången jag åker med den bussen då den är 1 timmes försenad. Toan på bussen funkade inte så jag tror vi stannade nästan vid varenda statoil vi körde förbi, sen fick  vi slut på bränsle och gatt stanna och tanka. Kan lova många negativa ord kom från folk under den resan hahah. Vi skulle vara framme 16:55 kom fram 17:50.

Väl framme och dom skulle lyfta ner min resväska fick jag kommentaren men lilla gumman vad har du i väskan egentligen hahah xD. Grannen stod och väntade på mig på busstationen så vi körde fort fort hem och jag av med kläderna på med nya, nytt smink på, fixa frillan på 15 minuter och fort ner till arenan och jag han ju faktiskt ner innan klockan var 18:30 tyckte jag var himlans bra gjort ;). Som grannen sa Jag har aldrig varit med om att det har gått så hära fort för dig någon gång, annars brukar man räkna med minst 2 timmar. Måste vara för att det är hockey haha! Självklart ;).  Rusade in i restaurangen och matchen började precis när jag kom fram man har väl flyt så säg!. Mat han jag faktiskt också få tur de!.

En fullsatt arena var det (7600) så ööösss!. Och Modo vann mot Skellefteå med 3-1 perfekt! ;). Efter matchen satt vi kvar ett tag sedan gick vi ner på hockey puben, mycket folk!. Tog oss några öl och sedan drog vi oss hemåt. Där det blev prat, massa goda ostar och kex :). På slutet blev jag så trött så jag satt mest och halv sov vid köksbordet haha.

Drog mig hemåt vid 2 tiden och då vare bara raka spåret till sängen och somna på en gång.


Idag har jag mest varit hos morsan, varit och handlat hem mat till läggan och hämtade ut mina kläder jag beställde innan jag åkte iväg sist. Så nu har jag provat och tänkt. Allt passade inte fel storlekar och vissa vara bara neeej inte jag. Så en del skickas tillbaka. En sak jag beställde var en skit snygg kavaj så va den förliten :(. Men nu har jag beställt en ny och hoppas den passar sååå nice!.

Ikväll har jag städat lite här haha rev ju ut hela resväskan överallt igår när jag hade så bråttomt!.

Skolan börjar på tisdag, så imorgon är man ledig. Eller ah inte ledig har massa plugg som ska vara klart till på tisdag. Men morgon dagen börjas med en tur till tandläkaren gud va roligt!.

Men det är skönt att vara hemma igen må jag säga, borta bra men hemma bäst absolut! :D

Viking Line!

Åbo!

Åbo!

Åbo!

Puben!

Puben!

Puben!

På båten!

På båten!

På båten!

På båten!

Jurki och Elina tog sig en dans ;)

:)

På båten!

På båten!

Lite mer dans haha!

:D

:)

Göttans!

 


3 Timmar..

Om ca 3 timmar, inte ens det 04:00 ska vi åka från Tartu och jag är uppe ännu? Känns som jag hinner sova mycket haha. Men har haft så mycket att göra idag så har inte hunne lagt mig ännu och snart börjar det kännas ovärt att ens göra det.

Jobbat på hela dagen, en sista tur på stan blev det också kom hem med en lila handväska göörrr nice på rea love it, sen två andra party grejer också på rea ;).

Gick ut och gick ikväll också, gamla rundan där alla fina belysningar är och grejer :). Blåsigt värre var det!.

Annars har jag hålle på och dammsugat, skure gölve, diskat, damm törke överallt, hätt iordning alla möblerna, lagt fram allt som ska ner i resväskan och nyss packade jag ner nästan allt alla kläder iaf jisses vilka grejer jag har :O. Får se om den går helt igen när jag här ner precis allt, så jag inte måste packa om helt hoppas inte.................!. Hoppas jag inte glömmer något nu då, hade ju vare lite jobbigt.

Förhoppningsvis är skjutsen fixad till på lördag nu också, annars blire taxi värt!

Neh nu ska jag göra något annat trö ner mer saker i väskan eller lägga mig i sängen i typ 30 min och blunda haha, få se vad det blir xD.

Ladda blir många timmar nu!  Tartu - Tallinn - Helsinki - Stockholm - Örnsköldsvik



2 dagar...

Har jobbat på hela dagen...ikväll tog jag mig en tur ner på torget, köpte äntligen den dära hand gjorda " Tartu boken " som jag har tänkt köpa i evigheter. Det är ett fotoalbum, tänkte kan ju vara kul att skicka efter lite bilder härifrån och sätta in där, istället för att jämt ha allt på datorn!:). Köpte även två glas också. Sen blev det en sista tur till Hypermarket behövde köpa hem lite mer frulle så blev det en vin flarra som får följa med hem!!!.

Fick svar om mitt betyg i engelska kursen idag and I nailed ittt! Tack gode gud för det! :D:D

Har nyss bokat buss biljetten hem också så nu är det gjort. Ska kolla igenom alla papper och broschyrer och grejer nu lägga fram det så jag inte glömmer något!. Sen ska jag sova några timmar, för i morgon har jag mycket att göra!.


Sista rycket nuuu!

Nu är man inne på sista veckan här i Tartu. Imorse var det möte, och resten av dagen har jag suttit och finslipat lite på paket resorna :). Snart är det bara översättningen till engelska som fattas sen ska dom nog vara klara :). Lite mer jobb blir det nu sen lite sömn och sen upp på möte imorgon igen!.

Ska faktiskt bli skönt att få komma hem nu snart, tillbaka till vardagen. Få se hur länge det dära kommer hålla i sig när jag har varit hemma ett tag haha. Åker med Elina och Jurki in till Tallinn på fredag morgon och sedan ska vi ta en båt över till Finland Helsinki, så ska dom lämna av sin lilla Platå där sen på fredag kväll åker vi med Viking Line över till Stockholm :). Så jag befinner mig i Swe ca halv 7 på lördags morgonen. Sen åker jag 9 bussen hem till Örnsköldsvik :). Kommer vara framme vid 5 tiden och då äre bara att ha hittat nån som kan skjutsa mig eller ta taxi hem slänga upp resväskan byta om fort och sedan ner till Arenan! :) Stresss stress stress men det ska nog gå bra! :D

Har överflöd i huvet just nu för jag vet att jag har så mycket jag ska hinna med att göra, att jag blir bara virrig!. Inte många dagar kvar tills skolan börjar ojoj...!

Föresten måste nämna att igår kväll när jag skulle sova så slog det mig att jag fyller faktiskt 22 år detta år 22 ååårrrr.....herregud jag är snart gammal!. Vart tar åren vägen, tyckte det inte var så länge sedan man gick runt och längtade tills man fyllde 18 år så man kunde få gå på krogen och att föräldrarna inte behövde bestämma allt längre. För man var ju så HIMLA vuxen just då tyckte man. Vet inte om jag känner mig speciellt vuxen just nu faktiskt hahah!. Nu kan man ju få vara liten igen, allt var så mycket lättare på den tiden ;).

2011

Första inlägget på det nya året, eller okej klockan var iof efter 00:00 när jag skrev på nyårsafton men ändå! ;)

Ja nu är som år 2010 bort blåst och det nya året är sååååååååå välkommet så!. Detta år kommer det bli en hel del förändringar vill jag lova, dels så tar man ju examen detta år vilket kommer kännas himlans skönt =). Så får vi se vad livet har att erbjuda efter det! :).

Så klart har man ett x antal nyårslöften detta år också, nåja ett par tror det är 9 st? haha!. Vad det är tänker jag inte säga, kommer förmodligen skriva ner det sen när något av det är utfört under årets lopp :). Men det är en del saker som jag alltid har velat göra som jag bara har skjutit upp hela tiden, men som nu detta år ska göras!!! :).

Sen har jag kommit fram till för min egen skull att jag ska sluta gå efter vad folk tycker och tänker och som säger åt en vad man ska göra hela tiden, utan jag ska bara tänka på vad jag själv vill och ska göra för en gångs skull!. Det har alltid varit en av mina svagheter vad vill jag själv egentligen?. Jag har alltid varit en som alltid har gått efter det jag tror är rätt bara för att alla andra gör så, har fått hört det många gånger. Men gör jag inte som andra säger då känner jag mig bara dum tror att det är mig det är fel på bara för att jag egentligen tycker annorlunda. Nej ursh det är slut med sådant andras ord kommer bara susa igenom ena örat och ut i det andra sen kommer jag bara tänka på vad som är bäst för mig själv. Passar det inte sen så är det inte mitt problem! Det är en sak som jag verkligen ska ta tag i detta år!.



Nyårsafton

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRR!!!!! :D
















RSS 2.0