Ikväll blire röj! ;)

Äntligen inatt fick jag sova utan att vakna 100 gånger! Skönt!. Så nu är man utvilad :).

Gud va jag har velat idag....hade funderingar på att fara till farsan eftersom att jag är ledig på måndag eller om jag skulle stanna hemma och fara på Sofias fest ikväll!. Blev så att jag stannar hemma ändå!.
Så ikväll blir det party party ;). Har inte haft nå sug alls på hela dagen att festa men gick på boa ändå för att vara säker och tur var väl det nu =P. Orkar inte sitta hemma och inte göra något!.
Så nu sitter man här med första ölen i handen och fler lär det väl bli haha. Ska vara hos Sofia efter klockan 7 och det är en bra bit att gå dit så ska väl pallra mig iväg snart då jag har valt kläder någon jävla gång :O alltid dessa bekymmer =P.

Jaja har inte varit på någon fest med klassen sen första veckan vi började så är väl fan på tiden nu och hoppas på en bra kväll =). Tjohejsan skål!

Slåttdalsskrevan!

Idag for hela klassen till Slåttdalsskrevan! Gick över 1 mil! Har gått där förut då jag var liten och jag kan nu förstå varför jag var så sur och tvär och gick bara halva vägen då (som morsan berättade haha!). Efter att jag har gått idag! Fyfaaaaaaaaaannn så drygt det var! Gick och gick och gick och tyckte att vägen tog fan aldrig slut! Det var ett antal klagandes hit och dit från folk och här ska jag då aldrig gå igen haha!. Men det var kul men väldigt jobbigt iaf =P. Blev några pauser här och där då guiden skulle berätta saker^^. Sedan blev det fika mitt uppe på berget där det var en fin utsikt :). Tog ca 6 timmar att gå! Skönt då det var bort gjort xD.

Fick skjuts hem av Sofia tur det jävla spagettiben man hade ha!. Hann bara hem och kom på att vi hade ingen alvedon kvar hemma...så då var det bara att pallra sig ner till stan och köpa hem!. 

Ikväll ja fan det är fredag känns inte som det.....3 fester är man bjuden på denna helg 1 är nu ikväll studentfest grejs men jag pallar seriöst inte!. Orkar nog inte fara på någon av dom andra imorgon heller. Känner inget sug just nu.....
Så det blir en slappar kväll hemma nu med film typ. Är så jävla trött så det finns inte. Sovit så dåligt dom 2 senaste nätterna vaknat hela tiden och tage år och dar att somna om sen då man sover som bäst ska man upp. Hoppas på en bättre natt nu det behöver jag!

Här kommer några bilder från dagen iaf :)
















 

Astrid lindgrens värld!

Idag var vi på föreläsning på Slipan om Astrid Lindgrens värld!. Tog ca 3 timmar så dära! Men det var faktiskt väldigt intressant och skulle vara kul att jobba där någon månad faktiskt haha xD.
Efter det bar det av till skolan fick våra datorer!. Kan väl säga att varenda en blev väl över lycklig så klart haha ;). Vi fick en var sin bärbar Lenovo (aldrig hört det märket förut). Så får hoppas på att den är bra nu då! :).

Efter skolan bar det av hemåt! Blev till att käka kebaben idag mumms!.

Sedan for morsan till Sollefteå! Så nu är jag själv hemma nästan en hel vecka :O. Vad ska man då hitta på tro? återstår att se!.

Imorgon ska vi ut på vandring på Slåtdalsskrevan! Gå ca 1 mil hoppas det är bra väder bara! Men det blir säkert kul :).

Idag spelade Modo sin första match också och losade med 2-4!!!



Kort dag!

Idag fick vi sluta runt 2 tiden skönt!. Sista dagen med entreprenörskap vare också...lite synd tycker det var rätt intressant faktiskt! =P.
Efter skolan somnade jag bumms i soffan ett tag haha helt slut!. Sedan bar det av till Sofia och såg på Idol =). Sara kom också och tittade så käkade vi kladdkaka och glass mumma! xD.

Imorgon ska man vara på Sliperiet klockan 9! Föreläsning där sedan tillbaka till skolan och få våra datorer nicenice!. Så blir nog en rätt lugn skoldag ser det ut som =).

Fick reda på vilket hotel vi skulle bo på på Mallis va det nu hette är ju en annan sak haha :P. Ska iaf bo i lägenheter 3 och 3 =). För min del blire att bo med Sofia och Laila blir nog bra det :).

Lediga på måndag är vi också så blir en längre helg det behövs! =D.

Godnatt!

Jo men just! ;P

Idag på skolan gick vi runt och pratade med massa olika företag som har med turister att göra! Det var intressant faktiskt och kul att göra något annat än att sitta inne i ett klassrum hela dagarna =P.
Ett av ställena vi gick till var Museet. Då vi satt och ställde en massa frågor till en av dom som jobbade där kollade vi ut genom fönstret och då hade det hänt en olycka utanför så det stog 2 brandbilar,2 ambulanser och 1 polis bil där....det var en ung kille som blev " påkörd " då han åkte skatebord. Eller ah riktigt vad som hände vet man väl inte men krockade med en bil typ iaf. Hemskt va det att se då han bara låg där på gatan!. Man får hoppas det gick bra iaf!.

Efter ett tag på stan lunchade vi på stora torget muuummmmsss!

Efter skolan bar det av hemåt en snabbis,sedan blev det träning med Emma!. Körde 2 pass idag först Core sedan spinning! Stressigt som fan var det att först att komma dit i tid sedan att hinna byta pass då Core slutade då spinningen började haha^^. Men det gick väl =P. Rätt slut på sedan!

Ser inte ut att bli någon hockey för min del på torsdag snyft! TÖRFISAR!!!!


Jaja jag är jäkligt trött just nu så ska nog ta och sova!

Ny vecka!

Ja då var det måndag igen då. Vart på skolan som vanligt då började med entreprenörskap och det var kul! =D. Slutade 3 idag! Dagen bara flög iväg! Tycker helgen gjorde det också för den delen....!
Snart vaknar man väl upp och inser att man är 70 år gammal och undrar vart livet tog vägen? :O
Hahaha!

Efter skolan blev det en snabb tur på stan sedan hem och slappat! :). Man är rätt slut på mot kvälls kvisten!

På torsdag är det hockeypremiär! Försöker ragga upp någon som vill följa med en dit :O men det går väl si så dära med den saken =p. Carro ville med iaf så får hoppas hon är ledig och att det finns biljetter kvar!!!!.

12 dagar kvar tills man drar till Mallis nu då goodie! ;D;D

Nej nu blir det sova ny dag imorgon!

......

I wish and hope every day! <3

Slapp lördag!

Det blir en lugn helg detta skönt det faktiskt!....

Igår blev vi klara med kommunikationen på skolan härligt!. Ursh har haft tandvärk i över 1 vecka nu! Så man har fått knarkat i sig en massa alvedon! Och jaa det hjälper faktiskt i någon timma iaf.....!

Drog i väg till Husum igår kväll trevligt trevligt :). Kom hem vid 5 tiden idag igen!. Då blev det grillning mumms så gött!!!. Antar att det blev " sommarens " sista grillning =P.
Annars idag har det inte hänt så mycket mera bara slappat hemma....som vanligt vill folk att man ska ut på krogen haha det är ju alltid kul att folk vill det :P. Men kände att jag ides inte alls...måste väl ta det lugnt någon gång också säg!.

Just nu sitter jag och kollar på Män som hatar kvinnor har tänkt att se på den för länge sedan men aldrig blive av men nu så!. Den är ju så lång så tar en pause här nu till att skriva lite höhö!. Men den är verkligen bra som alla säger =D=D.


Snart helg igen? :O

Jisses vad fort denna vecka har gått :O. Imorgon är det fredag igen sjukt! Fast sköönnntt :).

Skola som sagt idag igen! Och dagen bara rusade iväg tyckte ja!. Då vi hade retorik stog ju klockan stilla...men nu jäklar gåre undan!. Tänka sig att man snart har klarat av 3 veckor redan känns som man nyss började :P. Neh men dessa 2 år lär nog gå fort känns det som :). Speciellt då man har så mycket praktik tror vi har sammanlagt ca 27 veckor praktik? och det är ju några månader det xD. Första är nu till våren antingen 7 eller 10 veckor beror på hur man vill lägga upp det. Har börjat fundera på vart man ska vara tro....vi får ju vara utomlands om vi vill, men känns som jag inte vill det i 1:an utan kanske i 2:an istället då man lärt sig mera osv!. Men just nu lutar det som att jag ska kolla med Arlanda eller en kryssningsfärja hade vare så jäkkklllaa kul något av det! =D=D.
Iaf sista dagen av kommunikation imorgon skönt! :).
Just fick höra en låt idag av en kille som går på musikmakarna en låt han skulle skicka in till melodifestivalen och det var en jäkla bra låt han ville ha åsikter om den men vad fanns att säga? Den var ju kanon! Satte sig på hjärnan som en smäck!!! xD

Jaja babbel babbel....har inte gjort så mycket mer idag efter skolan bara varit hemma skönt det faktiskt :)

I helgen får vi se vad som händer....Folk vill man ska ut " ovanligt " haha. Men vete fan om jag pallar :S har blive så mycket nu förtiden så njah tveksamt men ska aldrig säga aldrig =P. Iof skulle 2 från klassen dom från Ukraina ha fest imorgon så får väl la se xD.

Suck just ja....ringde till csn idag och kollade när jag skulle få mina jäkla pengar!!!. Jag har trott hela tiden att vi inte skulle börja få det förnst slutet på denna månad och inte i aug för att vi började sista! Men jodå tro på fan så har dom andra i klassen redan fått men icke jag! Så ringde dit idag så skulle man ha skickat in försäkrings saken och det hade jag glömt göra SUCK! så det får jag fixa imorgon....!
Undra om man får dubbelt denna månad då? haha man får hoppas xD.
Vore ju synd om man inte hann få nå pengar innan Mallorca då blire ju jävla kris ^^.

Ne nu blire nå annat sedan sova! :)


Idol!

Idag började vi med kommunikation på skolan då!. Var en massa små uppgifter vi fick göra m.m
Kan vi inte började med turism grejer snart? haha! Enda jag längtar till nu!

Efter skolan drog man hem och käkade sedan vidare till Emma ikväll igen :). Såg på idol och käkade morötter,gurka och dipp mumms!. Haha ikväll var det iaf en massa i idol som man kände igen! En från Björna,Gideå t.ex tänka sig! :O 

Fyfan måste komma igång med träningen igen får ju ångggeesstt!!!


Neeh det blir kort inlägg idag ska ta och sova nu ja upp imorgon igen! Tjihopp!

Tisdag :)

Idag var det skola då såklart!. Äntligen är vi klar med alla retorik så jäkla less man var där på slutet så fifan!. Blev något less på att höra iprincip samma sak om och om igen och uppgifterna kändes inte som att det gav mkt där på slutet....jag tror ingen i klassen orkade anstränga sig där. Så det är skönt att det är bort gjort nu xD.

Imorgon börjar vi med kommunikation ons,tor och fre! Får se hur det kommer gå ;p.

Efter skolan drog man bara hem och käkade och sedan vidare och hälsa på Emma :). Kom hem för en liten stund sedan!. Blev till att snacka på om allt möjligt och kolla på idol m.m trevligt =).
Stackarn har blive förkyld! Tycker alla är sjuk nu förtiden vet då många som är förkylda iaf!. Snart åker man säkert själv dit också^^.

men men det var väl det....här kommer några bilder från i fredags iaf =)

















Jag lever^^

Jisses....nog för att jag kan vara väldigt seg på att uppdatera här ibland men detta måste vara rekord :O
Jaja..ska väl försöka rabbla upp lite av vad som hänt sen sist ska väl inte vara allt för svårt^^.

Sist man uppdaterade var kvällen från Kårhuset som var grymt kul!

Onsdagen därpå var det bar-krogrunda! Det blev Framnäs,Harrys och slutligen O´Learys :). Fest var det ju så klart och kul var det =D. Men det blev inte allt för sent började som sagt 9 dagen efter igen ;P. Kanske inte så bra att komma bakis till skolan första veckan...haha!

Fredagen därefter var det fest igen!. Jag velade som fan om jag skulle dra på Olles med dom andra eller fara till Kullberg! Tillslut valde jag Kullberg och det var jag glad för! För det var väldigt kul :). Jag,Matte,Elenor,Dennis och Ingela tog bussen från stan upp till Kullberg såklart var det jävla röj på bussen där man började sprätta ölen!.
Väl framme for vi alla till mamma och Lennarts stuga och var där tills allt började!.

Det blev en massa dans och man träffade en massa goa vänner " Björnaborna " alltid lika kul att stöta på dom xD. Speciellt då vissa inte ens känner igen en hahah! ;P.
Nåja orkar inte rabbla upp hela kvällen men det var som sagt väldigt kul och runt 2 tiden åkte vi med bussen hem mot Övikan igen :).
Resten av den helgen var man ute på äventyr haha!. xD

I måndags började vi med dom riktiga lektionerna. Hade stresshantering och retorik.

Torsdagen åkte hela våran klass plus 2:orna till Gullvik och vi sov i små stugor till på fredagen :). Det blev en massa god mat, lekar, karaoke kväll, höra på 2:ornas LIA m.m

I fredags kom Monica,Sven,Lennart och Carro hit så käkade vi god mat tsm :) Var tänkt att helgen skulle bli en lugnt helg men icke då^^. Drog ut på fest med Carro m.fl
Blev förkaka hos Niklas sedan drog vi till Framnäs =). Det var roligt men jag kom hem ovanligt tidigt det vill säga runt 1 tiden haha^^. Jag satt seriöst och halv sov inne på krogen måste sett rätt roligt ut^^. Så jag for hem och sov istället xD.

Annars i helgen har jag bara varit hemma och pluggat skrive ihop ett tal!. Efter mycket om och men skrev jag om Baltic Queen kryssningsfärjan mellan Sthlm-Tallinn!.
Skulle ha redovisat det idag men blev inte så utan blir imorgon istället!. Ursh jag hatar verkligen sånna uppgifter värsta jag vet^^. Ändå har man gjort det 1000 gånger nu men lika nervös är man ändå :P. Men det ska nog gå bra hoppas jag väl!


Bilder från i fredags lägger jag in senare känns som detta blev långt nog^^

RSS 2.0