Päron besök!

Då var denna helg över och en ny vecka!. Är ledig idag vet inte när jag kommer jobba nästa gång faktiskt. Det återstår att se!

Har varit med morsan och L i lördags och igår!. På lördagen kom dom hit till Hornstull så visade jag dom runt lite, gick runt reimersholme så fint där!. Tog oss någon öl och käkade sushi!. Sedan mot kvällen gick jag med dom till hotellet och stannade där ett tag!.

Igår åkte vi in till stan. Åkte en båt tur runt Kungsholmen, käkade mjukglass och tog oss en trip till gamla stan!. På kvällen käkade vi tre rätters på Engelen super god mat!. Sen så spelade The Playtones där så vi blev kvar där några timmar!.:D.

Här kommer lite blandade bilder från helgen!


Långholmen

Puuhh nu känns det att det verkligen är sommar här :). Så häärrlliiggtt!

Igår blev det beachen med Jonas och Alexander. Tog årets första dopp. Herregud att jag inte har badat något i sommar förnst igår det är fan skandal för att vara mig! Normalt så brukar mitt första dopp vara i Maj! Vet inte riktigt vad som hände där! Men nu slipper jag ha ångest över det iaf haha!

På kvällen åkte jag in till Medis och träffade Jackie en stund köpte oss en varsin glass från donken och satt bara och snacka :). Sedan drog man hem igen och tog nå glas vin med Jonas!

Idag kommer Morsan och L till Stockholm! Så antingen hälsar dom på här eller så åker jag dit dom är vart det nu blir. Men det blir roligt! :). Har suttit på balkongen och stekt lite idag också sinnes varmt!!!

Nåja skulle iaf ha jobbat denna helg men sa ifrån. Vill vara ledig nu när M och L är här på besök!. Är ändå glad att slippa jobba i denna värme hade vare förjävla jobbigt!


Rotebro!

Ja då var man hemma igen då! Hamnade tydligen i Rotebro igår haha...!

Ledig var man som sagt igår och idag. Umgicks med Jonas och Alexander vi tog oss en sushi och käkade glass ute i solen assss gött och trevlig dag blev det! :). På kvällen drog jag in mot stan för att träffa Jackie som var lite rastlös och ville hitta på något :). Tanken var att vi skulle sätta oss på något uteställe och ta en kall öl bara men så blev det inte. En av Jackies vänner Andreas ringde och ville vi skulle komma och dricka lite i Rotebro hemma hos honom så så blev det..även en med namnet Benny joinade!.

Blev lite förkrök och sedan drog vi oss alla in till stan. Skulle in på Rollis men det gick åt helvete haha så blev på något annat ställe minns inte vad namnet var. Blev kvar där till vid 3 tiden inatt och sedan drog vi oss alla tillbaka till Rotebro. Grabbarna fick steka lite hamburgare och pommes åt oss gött! :).

Somnade vid 5 tiden och klev upp vid 8 inte mycket sömn där inte nej nej ha!. Jackie mådde skit migrän/bakis som fan så vi alla blev kvar där tills ikväll. Men nu är man hemma igen! :). Mycket trevlig kväll och alltid roligt att få träffa fler nya människor här runt omkring! Me like! :)

Slut på ström i telen fick jag inatt också...missade samtal från jobbet som hade ringt flera gånger. Ringde upp ikväll igen och igen men inget svar. Jaja nu skulle jag förmodligen ha jobbat imorgon men what to do?..

Sliten!

Ja herre je nu har jag spagetti ben om något!. Skönt verkar som att jag ska få vara ledig imorgon!. Sooovvaaa dagen lång ja tack! Ta igen lite av sömnen man missade i helgen tror ja haha känns som det låter som en väldigt bra idé. Var så less idag på jobbet så ojoj...har ju fått jobbat rätt mycket nu på senaste dagarna och det tackar jag för pengar behöver jag så mycket jag kan få!. Men nu behövde jag en ledig dag om jag ska palla sen och göra allt perfekt som det ska vara! På tordag kan jag gärna jobba igen! Vet att vi skulle bli flyttade nu igen till ett hotell nära Slussen spännande hoppas det är lika bra som det hära har varit iaf!

Idag fick vi träffa en ny tjej också som också har jobbat på Alvik med sur tanten....likadant råkade hon ut för och blääääää vad irriterad man blir hur kan en vuxen människa bete sig!. Skämmes! Jaja inte mycket att göra åt hoppas hon fick höra ett och annat iaf för det skulle hon behöva!

Ja neh nu blir det snart sova och imorgon väntas en slappar dag för min del iaf!

NU!

Ja då var man på " hemmaplan " igen. Eller ah kom tillbaka till Hornstull efter jobbet igår!

Så utgång blev det ju som sagt i lördags! och jäääkkllarr se kul det var!!!. Började dagen med jobb varmt som fan va det sedan tog jag och Jackie bussen hem till henne där vi höll på kvärnå bokstavligt talat sprang ut ur bussen! Började förkröka lite smått på en gång medans vi fixade oss och väntade på Emmy. Jackie hade bakat en massa olika kladdmuffins, blåbärspaj, chokladpudding m.m! En massa göttans! :) Blev kvar hos Jackie till vid 10-11 tiden? där någon gång sedan bussen och tunneln in till Fridhemsplan. På vägen dit fick vi för oss att vi skulle prova om folk kan heja på okända personer efter vägen haha...där kom vi gåendes jätteglada och neeehh fan nästan ingen hejade tyckte väl bara att vi var allmänt störda eller nåt ! ;).

Tog ett tag för oss att ens hitta till klubben NU som vi skulle in på men tillslut så!. Väl framme stod vi inte på gästlistan (som vi skulle ha stått på) så vi kom inte in. Sen var det något speciellt på lördagar där också och ett ny öppnat ställe så  det var mycket folk!. Lite putt blev vi och gick till stället Dovas som låg brevid och tog oss en varsin öl och sen kom Jackies kompis som jobbar på NU som hjälpte oss att komma in! :).

Jäkligt bra ställe var det med mycket musik och mycket  dans blev det i hela 4 timmar!! Träffade på mycket trevligt folk och dricka blev man bjuden på lite här och där billigt och bra tack tack haha! Orkar inte rabbla upp allt som hände där men lyckad kväll blev det iaf! Förutom att Emmy missade hela kvällen på Nu pågrund av vakterna som vägrade släppa in henne igen! Typiskt!

Var tänkt att jag och Jackie skulle hem till henne vid 1 tiden på natten eftersom att vi skulle jobba dagen efter. Så blev inte riktigt planen haha. Kom hem halv 5 på morgonen!. Gick väl från krogen vid 4 tiden och då var det fortfarande en jäkla massa folk kvar!. Både jag och Jackie däckade av på bussen men hem kom vi tillslut och fick oss 1 timmes sömn för att sedan vakna och kliva upp och jobba i 7 timmar yeeeeeey! Var en bra seeegg dragen dag igår! Men vi klarade det och tur var väl det! :).

Detta måste göras om snart!


Jobbar helg!

Happ fredag igen då. Igår gick vi igenom 16 rum var och fyffaaann så varmt och stressigt det var! Men jag han och det var väl huvudsaken det!. Trodde vi skulle vara lediga i helgen så jag, Emmy och Jackie planerade in en utgång imorgon kväll med för ferra hemma hos Jackie och sedan in till stan någonstans (vad nu stället hette) så blev vi uppringda idag om att jobba hela helgen!. Jaaa pengar behöver vi alla så det blir bara till att jobba imorgon och på söndag..

Men det stoppar oss inte från att ändra våra party planer ;). Men det får väl bli ett snäpp lugnare än va det hade blive annars haha. Försöka går ju alltid! xD. Ska sova över hos Jackie imorgon kväll så vi kan se till att vi båda kommer upp i tid på söndag!! Men ser framemot det. Har ju bara varit ute här i Sthlm en enda gång och det var ju som sagt på Lino för 10000 år sedan!!!

Ne nu ska jag slänga mig i sängen snart, får ju lite sovmorgon imorgon iaf till halv 7..


RSS 2.0