Rotebro!

Ja då var man hemma igen då! Hamnade tydligen i Rotebro igår haha...!

Ledig var man som sagt igår och idag. Umgicks med Jonas och Alexander vi tog oss en sushi och käkade glass ute i solen assss gött och trevlig dag blev det! :). På kvällen drog jag in mot stan för att träffa Jackie som var lite rastlös och ville hitta på något :). Tanken var att vi skulle sätta oss på något uteställe och ta en kall öl bara men så blev det inte. En av Jackies vänner Andreas ringde och ville vi skulle komma och dricka lite i Rotebro hemma hos honom så så blev det..även en med namnet Benny joinade!.

Blev lite förkrök och sedan drog vi oss alla in till stan. Skulle in på Rollis men det gick åt helvete haha så blev på något annat ställe minns inte vad namnet var. Blev kvar där till vid 3 tiden inatt och sedan drog vi oss alla tillbaka till Rotebro. Grabbarna fick steka lite hamburgare och pommes åt oss gött! :).

Somnade vid 5 tiden och klev upp vid 8 inte mycket sömn där inte nej nej ha!. Jackie mådde skit migrän/bakis som fan så vi alla blev kvar där tills ikväll. Men nu är man hemma igen! :). Mycket trevlig kväll och alltid roligt att få träffa fler nya människor här runt omkring! Me like! :)

Slut på ström i telen fick jag inatt också...missade samtal från jobbet som hade ringt flera gånger. Ringde upp ikväll igen och igen men inget svar. Jaja nu skulle jag förmodligen ha jobbat imorgon men what to do?..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0