Vem snodde osten? ;O

Ja då sitter man här ny duschad och en fin turban på huvet haha!.
Var riktigt tungt att kliva upp imorse eeuuw....sen kallt ute gjorde saken mycket bättre!.

Så fort man kom till hotellet så fick man höra att någon hade gjort inbrott i köket inatt...en massa mat var borta t.ex massa ostar och en massa fläskfilér,räkor,köttfärs låg utslängt på golvet. Var ju lite roligt då vi inte ens har sån mat i detta kök hah men så kom vi fram till att den maten kom från restaurangen brevid oss Victor ( Man kan gå igenom bådas kök ).
Så ett tag trodde vi det var dom som hade gjort något men icke...var någon annan det. Kollade ut genom altan dörren och hittade en tunna full med köttfärs sen en öl i något hörn där inne. Så var väl någon fyllskall som var hungrig antar ja ^^.

Vi hade även brandövning idag 2 gånger höhö. Annars har man bara gått emellan och jobbat med frullen och städat rummen :). Dagen gick då fort iaf!. Var även en tur på stan då jag slutade köpte nå små prylar som en ny hårborste fan i mig på tiden kan jag ju säga hah...sen massa andra små tjosan:D.
Kirrade även bolaget idag så nu är det klart iaf ;). Vart man ska imorgon är ju en annan femma...!

Ska snart ta och packa väskan så jag har det gjort till imorgon. Ursh känner bara hur tungt det kommer bli fet väska med 1000 saker i, dator väskan, handväskan sen alkoholen! Jaja det får la gå på nå vis!.


Busy Day!

Ja men se man på tog inte så länge innan jag kom åt internet iaf! haha!. Vilken tur jag har säg.

Är som sagt i Umeå nu då. Jobbat 2 dagar med frukost och städat en massa hotell rum. Igår dammsugade man 3 timmar något less jag var eller euw men men så är det ibland bara att härda och göra det man ska som sagt xD.

Idag blev det en tur på stan med syrran efter man slutat. Gick ut och åt på en svin god Kina restaurang va den nu hette? Var buffé iaf muuummmss! =). Sedan gick vi runt och kolla på en massa babis kläder sååå söta ssåå ojoj :). Japp snart blir man moster :D.

Annars har det inte hänt så mkt mer idag sutte och surrat med folket här, duschat och nyss vare köks möte!. Blommer flög hit och dit haha jaja. Neh nu är jag jäla trött sover i princip bara 5 timmar per natt nu mera så man är väl som ett vandrande lik på dagarna.

Snark!

Nu var det bra länge sedan!

Ja nu har man verkligen inte skrivit här på länge. Men ska väl dra ihop något nu hade jag väl tänkt.

Orkar inte direkt rabbel upp vad man har gjort i snart 1 månads tid eller va det nu är jag sist skrev? haha!.
Men iaf praktiken är då äntligen fixad och började förra veckan :). På ett hotel i Umeå Comfort hotel Winn.

Har varit en väldigt rolig vecka och dagarna har bara flygit iväg!. Har fått gjort frukost buffér,taget emot gästerna,städat osv. Börjar 06:30 varje morgon och slutar 14:30. Så det är rätt skönt att man inte behöver jobba hela dagen iaf :). Bor i Umeå mån-fre har lånat en polares lägenhet jäla nice xD. Var väl tänkt att jag skulle pendla men bussarna från Övik börjar inte gå från stan till Umeå förnst halv 7 på morgon och då är jag där alldeles för sent. Så hon räddade mig! Annars hade jag inte kunnat vara där så tack för det ;D.
Kommer hem varenda helg. Nu är det söndag så det innebär att man snart drar tillbaka till Umeå. Känns jäla drygt men aja väl framme så gåre ju bra :P.

Denna vecka som kommer ska jag börja städa hotell rummen också. Jag lär ju vara en jävla hejare på att städa då dessa 7 veckor är bort gjorda haha!.

Som tur är så har jag min granne som också åker till umeå varje söndag och hem varje fredag. Så det blir lite billigare för min del iaf ;P. Ska åka upp till Umeå med han ikväll!.

Jaa det var väl det jag hade tänkt skriva tror ja....annars har jag inge internet på vardagarna längre satt lär inte bli sådant mycket bloggande framöver enbart helgerna, men ingen lär väl dö för det!.

Här kommer iaf lite bilder på senaste shoppingen!
RSS 2.0