April Divine!

Party blev det igår igen då och en bra mycket bättre kväll kan man ju säga. Dagen började med att man stressade runt som fan hit och dit fram och tillbaka osv...men tillslut så ordnade allt upp sig!.
Kväll började hos Emma var tänkt att vi skulle på förfest nere i stan men det han vi inte då vi ändå skulle upp till Parken igen bah nån timma efteråt så vi blev kvar där och träffade alla andra där inne sen.
April Divine spelade som sagt och jaa vad ska man säga dom var väl säkert bra? haha var inte så insatt i det dära. Träffade på ännu fler björnabor denna kväll. Så det var kul som fan =). Trevligt att vissa inte ens kände igen en haha men det kanske är bra vet ja ;P. Träffade också på en person jag inte snackat med på typ 1 år? jaja något sådant så det var trevligt :).

Emma sov över här även denna natt och vi satt väl och fnitter på och hade oss till typ 5 imorse tror ja? haha så man har vare som en zombie hela dagen vill jag lova!.

Nu har man iaf städat upp allt sen i fredags skönt dammsuge skure gölve osv!

Varför ska helgerna gå så fort för........imorgon är det skola igen och ja neh hade velat vare ledig iaf en dag till och bara sova och inte göra ett skit men men =P.

Nu blir det lugnt med drickandes ett tag framöver iaf!











Misslyckad kväll...

Igår var det party med förkaka hos mig. Sedan ut på Harrys!. Så jävla tråkigt det var på krogen igår så fyfan....eller ah mycket folk var det men haha det var nog tråkigt för att ingen av oss blev på nå party humör alls så ja det gick som det gick. Trevligt var det väl men inte mycker mer än så. Tro det kan bero på att det blev en massa strul tidigare på kvällen och humöret drogs bara ner....! Men men kan inte vara kul varje gång^^.
Förkakan var rätt trevlig iaf spelade nå spel och jag fick ringa till en pizzeria och beställa en pizza som skulle vara klar om 4 veckor prick kl 20:00 HAHAH ja mycket konstiga saker gjordes iaf xD.

Emma sov över här inatt så vi var väl upp till typ 5 imorse tror ja? så just nu känner man sig ganska mmmööörrr och det ser förjävligt ut här hemma :P. Men ska ta och vila nu om en liten stund sen upp och städa.

Utgång blire kanske ikväll också enligt Cilla så var går kvällen bara uppvärmning för ikväll åh jisses ja vi får se rockkväll blir det isåfall! Va fan ska man ha på sig då? :O tur man har mycket svarta kläder ;P. Känner att jag pallar inte dricka så jävla mkt om jag drar ut ikväll igen, men pallar inte bara sitta hemma och töra heller satt ah! Blir säkert skit bra detta hahah.















Marknadsföring!

Då sitter man på skolan nu då. Har nyss haft snack om Lia!. Ännu har man ingen plats men hoppas det ordnar upp sig snart...

Nu sitter man bara och väntar på att klockan ska bli kvart i 2, så man får gå på mötet med lärarna om företaget. Har försökt skrivit ihop lite nu men det är svårt då man inte fattar mycket haha. Men det börjar väl ta sig lite då man väl kommer igång.
Sen slutar man efter det skönt :). Då blire till att dra hem städa, gå till morsan med nå grejer sedan ner på stan med Emma shopping ohyes! Var länge sedan nu så måste xD.

På kvällen ska man väl försöka sätta sig ner och plugga lite engelska behövs!

Imorgon har man bara spanska i 3 timmar sedan slut för dagen love =). Då ska man försöka ta hem nå fler grejer från morsan hade jag tänkt så det blir klart någon gång :P.

På fredag blir det utgång Harrys. Men blir nog inte mycket dricka för min del känner ja...vill vara lugn med det ett tag..är fortfarande rätt nöjder sen några helger sedan haha fyfan men kul det hade vi ;P.

Nepp kanske man ska försöka skriva ner nå mer på dessa papper man ska visa upp snart suck....

Flyttat! :)

Nu har jag verkligen inte skrivit här på väldigt länge!

Ork inte skriva ner det som hänt precis under denna tid men har iaf flyttat till läggan nu för ca 1 vecka sedan :). Det mesta av mina grejer är väl flyttat hit förutom alla små saker! Men det kommer väl det också då man har tid. Blev riktigt bra här och fint om jag får säga det själv ;).

Har varit duktigt med att hålla mig lugn i 2 hela helger nu haha...men på fredag verkar det bryta lös igen:P.
Helgen tillbringades i Husum iaf mysigt värre! ;)

Denna vecka har man verkligen mycket att göra i skolan ursha bara öser in med grejer just nu så inge slappa här inte!. Fick dessutom tillbaka tentan vi gjorde i Turismkunskapen och där satt  den! Jiiippiihh! Det behövdes nu! :D:D


Har väl funderat på om man skulle dra inflyttningfesten till helgen men blir nog inte så känns som jag vill få lite mer ordning på sakerna här innan!. Så vete fan när det blir....typ mitten av mars. Så mycket som händer dom kommande helgerna framöver så då tiden finner sig säg xD. Men av det ska det allt bli!




Tandlös!

Idag blev man en tand fattigare hah!. Var tänkt att dom skulle borra men jag har ju sådan liten mun så det gick inte så jäla bra där....så det blev till att dra bort visdomstanden istället!. Så idag har det smakat skit i käfta hela tiden och göre än haha men det är väl mysigt det också kanske ;P.

Gick till skolan vid 12 tiden för att vi skulle skriva klart " teatern " till spanskan! Gick inte så jävla bra vi strejka och gick hem efter typ 10 min ;P.

Är väl typ det som hänt tror jaa...var väl tänkt andra planer mot kvällen men så blev det icke tråkigt!. Men drog iaf iväg ner till Harrys en sväng och köpte en biljett till öl tältet imorgon! ;). Som sagt på lördag är det ju melodifestivalen här i Övikan och det är schllllaaaggerr över höhö så då blir det till att dra på schlager tältet imorgon med Cilla m.fl ska bli kul som fan lär bli fett med folk kan jag tänka mig ;). Bara man inte frys ihjäl^^.

Jaja neh nu blir det ett sista avsnitt av Dh för ikväll sedan säger jag Godnatt folket!:)

Vill ha!!!



Ge mig!

Onsdag

Jahapp redan onsdag då. Trodde denna vecka skulle gå sakta med tanke på att vi inte har vare ledig på ett tag nu :P. Men icke snart äre helg! ;D. Vad som händer då det vet jag inte, bara skönt att bara vara ibland också!

Skulle ju ha flyttat in i nya läggan i måndags men så blev det inte. Dom håller på att tapetsera, byta golv, och fixa i köket just nu så det blir nog jävligt mysigt där då det är klart! :D Så jag kan gött vänta till runt den 14:de då dom trodde allt skulle vara klart.

Denna vecka började vi med marknadsföring. Ska starta egna företag spännande:P.
Imorgon börjar engelskan igen...men ska till tandis på förimiddagen så får se om jag hinner på den något, om inte så är det inte hela världen för min del iaf haha!.

Såg nyss att jag hade fått in pengar på kontot igen fan va nice i am rich! xDxD

Nej nu ska jag ta och springa ner till läggan och kolla om jag fått någon post! Mitt bankkort har nämligen inte komme än som jag var och fixade för 1,5 vecka sedan SUCK!. Kommer det inte idag gett jag ner på stan och ta ut pengar och fråga va fan är felet^^.

Åre resan! :)

Ja då kom man hem ifrån Åre i söndags då!.

Torsdagen började med att vi åkte allihopa från skolan vid 9 tiden. Vi stannade och käkade lunch i Hammarstrand :). Det hände rätt mycket där efter vägen haha snöstorm vare som fan ett tag, stoppade av polisen, bilar körde in i varandra osv. Men efter ett antal timmar kom vi äntligen fram till Sundmans fjällgård där vi skulle bo. Det ligger 2 mil utanför Åre.
Riktigt mysigt ställe var det och stort :). Fanns en mysig brasa där där man satt rätt mycket så klart ;D.
Det blev utgång för nästan allihopa. Jag, Emma, Micke, Soffan och Sara vi drog ut på två pubar. Mysiga ställen var det :).
Var tänkt att vi inte skulle bara dit och ta nån öl och dra hem tidigt men vi var inte hemma förnst vid 2 tiden på natten!.

Fredagen upp vid 7 tiden trött som fan haha. Vid 9 tiden kom Åre företagarna och hade föreläsning!. Sedan på eftermiddagen kom Skistar! :). Slappa blev det resten av dagen!. Käkade tacos och sedan blev det utgång igen ;D. Vi drog på en pub och sedan vidare till ett ställe som hette Bygget!. Så jäääääävla kul det var där ojoj!. Olika våningar och flera dansgolv med olika sorts musik osv neh det var ett riktigt bra ställe tycker ja! :D. Sen kryllade det med norrmän överallt!.
Kom hem runt 2 tiden denna natt med.

Lördag upp vid 7 igen var inte någe bakis alls som tur var! Men tröttt ursha. Vid 8 tiden drog vi iväg på studiebesök till ett hotell som heter Copperhill Mountain Lodge, ett riktigt mysigt ställe tycker ja :). Fint vare!.
Efter det blev det en tur in till Åre på stan drog på Max osv. Sedan ut till Järpen på Lundhags. Jag hittade en skit snygg vinter jacka jag ville ha men som sagt bankkortet saknas i börsen fortfarande så det gick åt skogen med den!. Jaja vi åkte tillbaka till Åre vid 3 tiden så drog vi på Bygget där det blev AfterSki! :D Marmeladorkestern spelade så det var brabra!. Blev en lugn lördag iaf!

Söndag upp vid 7 igen så drog vi alla in till Åre vid 8 tiden för att fara på studiebesök på Holiday Inn Club!. Sedan badade vi på deras upplevelsebad och käkade lunch där :). Efter några timmar drog vi till Åre choklad fabrik och kikade lite sedan till Lundhags igen!. Vid 12 tiden var vi på Sundmans fjällgård igen städade och packade osv. Sedan begav vi oss alla hemåt! :). Jag, Emma, Frida, Sofia, Sara, Monica och Jenny vi tog oss en runt tur i Östersund fikade osv fint äre där!. Var inte hemma i Övikan förnst vid 9 tiden på söndag kväll och sedan upp till skolan dagen efter då man var lagomt mör och kände att man hade sove allt för lite på flera dagar! ;P

Men det var jävligt fint i Åre synd bara att det var så kallt menmen!. Dit ska man då åka fler gånger självklart! :D








 



RSS 2.0