Åre resan! :)

Ja då kom man hem ifrån Åre i söndags då!.

Torsdagen började med att vi åkte allihopa från skolan vid 9 tiden. Vi stannade och käkade lunch i Hammarstrand :). Det hände rätt mycket där efter vägen haha snöstorm vare som fan ett tag, stoppade av polisen, bilar körde in i varandra osv. Men efter ett antal timmar kom vi äntligen fram till Sundmans fjällgård där vi skulle bo. Det ligger 2 mil utanför Åre.
Riktigt mysigt ställe var det och stort :). Fanns en mysig brasa där där man satt rätt mycket så klart ;D.
Det blev utgång för nästan allihopa. Jag, Emma, Micke, Soffan och Sara vi drog ut på två pubar. Mysiga ställen var det :).
Var tänkt att vi inte skulle bara dit och ta nån öl och dra hem tidigt men vi var inte hemma förnst vid 2 tiden på natten!.

Fredagen upp vid 7 tiden trött som fan haha. Vid 9 tiden kom Åre företagarna och hade föreläsning!. Sedan på eftermiddagen kom Skistar! :). Slappa blev det resten av dagen!. Käkade tacos och sedan blev det utgång igen ;D. Vi drog på en pub och sedan vidare till ett ställe som hette Bygget!. Så jäääääävla kul det var där ojoj!. Olika våningar och flera dansgolv med olika sorts musik osv neh det var ett riktigt bra ställe tycker ja! :D. Sen kryllade det med norrmän överallt!.
Kom hem runt 2 tiden denna natt med.

Lördag upp vid 7 igen var inte någe bakis alls som tur var! Men tröttt ursha. Vid 8 tiden drog vi iväg på studiebesök till ett hotell som heter Copperhill Mountain Lodge, ett riktigt mysigt ställe tycker ja :). Fint vare!.
Efter det blev det en tur in till Åre på stan drog på Max osv. Sedan ut till Järpen på Lundhags. Jag hittade en skit snygg vinter jacka jag ville ha men som sagt bankkortet saknas i börsen fortfarande så det gick åt skogen med den!. Jaja vi åkte tillbaka till Åre vid 3 tiden så drog vi på Bygget där det blev AfterSki! :D Marmeladorkestern spelade så det var brabra!. Blev en lugn lördag iaf!

Söndag upp vid 7 igen så drog vi alla in till Åre vid 8 tiden för att fara på studiebesök på Holiday Inn Club!. Sedan badade vi på deras upplevelsebad och käkade lunch där :). Efter några timmar drog vi till Åre choklad fabrik och kikade lite sedan till Lundhags igen!. Vid 12 tiden var vi på Sundmans fjällgård igen städade och packade osv. Sedan begav vi oss alla hemåt! :). Jag, Emma, Frida, Sofia, Sara, Monica och Jenny vi tog oss en runt tur i Östersund fikade osv fint äre där!. Var inte hemma i Övikan förnst vid 9 tiden på söndag kväll och sedan upp till skolan dagen efter då man var lagomt mör och kände att man hade sove allt för lite på flera dagar! ;P

Men det var jävligt fint i Åre synd bara att det var så kallt menmen!. Dit ska man då åka fler gånger självklart! :D
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0