April Divine!

Party blev det igår igen då och en bra mycket bättre kväll kan man ju säga. Dagen började med att man stressade runt som fan hit och dit fram och tillbaka osv...men tillslut så ordnade allt upp sig!.
Kväll började hos Emma var tänkt att vi skulle på förfest nere i stan men det han vi inte då vi ändå skulle upp till Parken igen bah nån timma efteråt så vi blev kvar där och träffade alla andra där inne sen.
April Divine spelade som sagt och jaa vad ska man säga dom var väl säkert bra? haha var inte så insatt i det dära. Träffade på ännu fler björnabor denna kväll. Så det var kul som fan =). Trevligt att vissa inte ens kände igen en haha men det kanske är bra vet ja ;P. Träffade också på en person jag inte snackat med på typ 1 år? jaja något sådant så det var trevligt :).

Emma sov över här även denna natt och vi satt väl och fnitter på och hade oss till typ 5 imorse tror ja? haha så man har vare som en zombie hela dagen vill jag lova!.

Nu har man iaf städat upp allt sen i fredags skönt dammsuge skure gölve osv!

Varför ska helgerna gå så fort för........imorgon är det skola igen och ja neh hade velat vare ledig iaf en dag till och bara sova och inte göra ett skit men men =P.

Nu blir det lugnt med drickandes ett tag framöver iaf!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0