Norrland!

Herregud nu har jag inte bloggat på evigheter igen!

Iaf nu befinner jag mig uppe i norra delen!. Var hos B nästan en vecka innan jag åkte hit annars skulle jag nog inte överleva tror ja haha!

Men men åkte hit den 16:de så i fredags kom jag till Övik på natten där!

Lördagen gick man på stan med morsan köpte typ alla julklappar osv. På kvällen blev det utgång på Harrys med Maria och Jonas vilket behövdes sååååååååååå! :)

Söndagen var tänkt att jag skulle träffa syrran men jag var så förbannat bakis så jag hade 0 energi till det så blev hemma hela dagen och kvällen! hehehhe! Så värt!

Måndagen Kom Ewelina på besök så var med henne hela dagen! Hade inte sett henne på jävligt länge så det var kul =). På kvällen åkte jag och hälsade på Sofia i Gullänget och var där nån timme! :) <3

Tisdagen åkte ner till stan tidigt för att köpa biljetter till juldagen det blir Harrys med PINK HINK åååhhh kommer bli kanooonnn! :). Sedan åkte jag ut till Domsjö och fixade mitt hår. Toppade bara och la i fler slingor som vanligt så nu är man snäppet blondare me like! Kvällen spenderades hemma med att hinka julmust, dunka julmusik och slå in alla julklappar! :)

Onsdagen åkte till Jessica ute i Sund runt 10 tiden på morgonen!. Blev julbak hela dagen och prata en massa skit trevligt var det! På kvällen åkte man med lill syrran upp till farsan!

Igår hände inte så mycket for ut och tok åkte bil och sladde och grejer med brorsan som nyss tage körkortet! På kvällen blev det Twilight maraton med lill syrran! Så har man äntligen sett Breaking Dawn såååå braaa!!!!

Men men ikväll åker man till syrran och sover där till på söndag sen bär det av ner till Övikan igen!. Det är där vi ska fira julafton imorgon wwiiiee! :) Hoppas dock att jag slipper vara tomte i år.........

Men det är lite av vad som hänt på senaste iaf! Få se när tiden finns för att blogga igen!

På återseende!

Idol final!

Hej och hå! Nu sitter man och tittar på Idol finalen hoppas Amanda vinnneerrr! Suger fett annars!

Iaf har jobbat idag också och ska jobba hela helgen med. Så har då blivit jobb 6 dagar i rad! Länge sedan jag fick jobba så mycket haha...men det är bra det kommer ju som sagt vara borta i 2 veckor så behöver de små perningan jag hinner få ihop ;)

Idag fick vi iaf julbord på jobbet assss gött! :) Sen fredags fika som vanligt!

Inte har vi fått någon snö här heller bara regn! Var ett helvete imorse när man skulle till jobbet snö blandat regn dyng sur innan man kom fram!. Hörs som det har kommit en del snö i Övik iaf bra!. Åker upp dit om 1 vecka yeeeeey längtar! :) Hemlängtan har jag nu för jag vet att det väntar en massa skoj!! =)=).Intervju!

Det blev mer jobb denna vecka trots allt härligt! :). Har jobbat idag, imorgon och på torsdag blire sen söndag! Love it! Bra jag får jobba mycket nu så jag får lite pengar i Januari iaf kommer ju trots allt vara borta 2 veckor denna månad.


Blev hembakade Scones igår svvinnn gööttt! Och till det lite Queer as folk kunde ju int bli bätter så säg! Första snö flingorna kom igår kväll också =).

Igår ringde också de från Silja Line och ville ha mig på intervju idag så dit drog jag efter jobbet! :) Spännande har ingen aning om det gick bra eller dåligt haha lär väl utvisa sig håller bara tummarna! Hade varit så jävla kul!!!!. Bara vänta och se fas 1 gjord iaf!


Ikväll blir det att dra till B iaf wiiiieee! =) <3

Julshowen!

Igår var man på globen då!. Först middag på StayAt började med glögg och chefen höll ett fint tal xD. Sedan blev det en god buffé med en massa efterrätter. Vid 6 tiden drog vi in till globen 14.000 pers var där och såg julshowen! :)
Det var kanon braaaaaa!!! Så det blev en super kväll :).

Idag har det bara varit en slappis dag sovde ut vilket behövdes. Mått lite bättre idag också skönt!. Imorgon blir det upp och jobba igen! :). Sen ledig till på onsdag som det ser ut nu! Kan ju alltid hoppas på att han ringer och behöver mig höhö!

Här kommer lite bilder från kvällen blev dock inte så bra men men!

Eric Gadd

Veronica Maggio

September

Sarah Dawn Finer

Lisa Nilsson

Peter Jöback


Brrrrrrr!

Sitter här och fryser som en stucken gris eller något! Och ont i handlederna...men säkert för tabletterna var ju en del av biverkningarna iaf!. Hoppas på att det är borta imorgon det måste det vara!

Iaf jobbat idag igen då. Fick sluta 1 timme tidigare för att åka till vårdcentralen och få en tid till en logoped! Så får se när det blir förmodligen nästa år!

Annars har det inte hänt så mycket mer idag!. Såg julkalendern ikväll kan vara nåt i år kanske svårt att säga hoppas på det iaf! =)

Imorgon blir det jobb igen då!. Får sluta 1 timme tidigare då också för vi som ska till StayAt och Globen imorgon! =). Så lär vara hemma strax efter 2 och sen snabbt fixa mig och åka till Alvik så jag är där innan 4! Stress stress! men blir nog en super kul kväll tror jag :).


RSS 2.0