Mellandagsrea!

Idag vaknade man tidigt!. Var nere på stan klockan 10 och mötte Carro,Fredrik och Maria :). Gick runt på stan ett tag och sedan vid 12 tiden samlades alla i gallerian för då skulle Danny uppträda haha! Jonas kom också in till stan då så det var kul att träffa han igen :). Sen kom även Zandra förbi en sväng!. Efter uppträdandet skulle vi gå och käka men nedå fullt med folk vare överallt så vi gick runt på stan ett tag till för att äta senare. Blev tillslut så att vi gick och åt på Restaurang Torget :). Grekisk sallad blev det för min del gött vare =). Sedan vid 3 tiden gick alla till gallerian igen för halv 4 uppträdde Robin,Alice och Kevin!. Bra var det iaf!. Men trångt som satan höll på kväves haha!. Runt 6 tiden for vi alla hem iaf!

Jag som skulle stor shoppa idag men äre inte typiskt då man väl har pengar och kan köpa grejer plus att det är typ rea överallt så ska man fan inte kunna hitta nåt man vill ha?!?!? Less jag blev!!!!. Men jag kom iaf hem med 1 ny tröja, ett par svarta knästrumpor och ett nytt svart deadem!.
Blir väl till att gå på stan snart igen antar jag och kolla om man hittar nåt mer!!.

Lämnade också pengarna till Ida idag =) Som hon ska lämna till Martin! Ja det är så hära att den 19 feb drar vi modosupportrar på en fin liten resa tsm :D

Bussen går från Swedbank arenan klockan 00:00 sedan är vi framme 16:30 i Helsingborg och sover över på Scandic hotel i 2 nätter. Ca 1 timme efter vi har kommit fram drar vi till Ängelholm för att se matchen Rögle - MODO! Sedan tillbaka till Helsingborg! Dagen efter går bussen klockan 10:00 till Danmark sedan tillbaka till Helsingborg. 12:30 åker vi från Helsingborg till Karlstad och sover på Scandic hotel där! Nästa dag går bussen 13:30 till Löfbergs lila Arena där vi ska se matchen mellan Färjestad - MODO! 19:00 börjar vi dra oss hemåt mot Övikan =)


Allt detta kommer kosta 1500 kr och det är jävligt billigt det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0