Sol,sol strålande sol =)

Då sitter man här med en jävla huvudvärk! Känns som man är te fylla eller något men så är inte fallet just nu haha^^. Ska gå och lägga mig nu och hoppas det är bra imorgon.

Igår fick man besök ;) Det var världans överaskande måste jag ju säga =) Men jag blev glad och det var trevligt ;)

Imorse vaknade man runt 8 och trodde jag skulle kunna somna om men icke det. Så nu är jag trötter^^. Har legat ute och solat hela dagen 28 grader inte illa :). Och så klart har man bränt sig. Tog mig en promenad mot Järved idag också har ju inte tränat något på hela veckan (Illa) men vem orkar dra ner till gymmet då det är så hära varmt! Inte jag iaf :P. Så jag fick nöja mig med en promis ^^.
Ikväll drog jag och grannen ner till Hamn och checkade in hamnfesten!. Rätt mycket folk ändå för att vara en torsdag. Blev ju något sugen på att festa då man var där ... men men det får väntas till på lördag suck :P.
Fick en Rosa playboy mjukisdjur av grannen som han vann haha göllet värre xD.

Imorgon vete faen vad man ska göra...jo just måste ner till bolaget sen shoppa nå behövliga saker fick ju löningan igår nicenice =D

Neh huvva här sitter man med snurrigt huve så nu blire sängen godnatt :)



Midsommar bilder =)

:)
Boysen fick sköta grillningen :)

:)
Snappsvisern xD

:)
:)

:)
Söta Emma :)

:)
Haha Thomas dansar xD

:)
Lärde oss ett nytt ölspel som tog jäla bra ;P

:)
:)

:)
Som sagt hahah!

:)
Ops xD

:)
Det blev kubb :)

:)
:D

:)
Sofia och Emma :)

:)
Haha!

:)
Haha vi hittade en peruk xD

:)
Kul kväll ;D

Midsommar! :)

Lite sent att skriva om midsommar nu kanske men klart den måste skrivas ner ;P

Var ju först tänkt att vi skulle åka ut till Jessicas stuga men då blev allt folk så jävla tör och bangade ur så då sket vi i det och drog till Domsjö istället =). Där grillade vi och hade trevligt :). Körde öl spel,sjöng ( Arvingarna^^), dansade och allt va vi hade för oss haha!. Tog oss nå hutta jägern tog ju bra sedan blev det kubb spelandes då vi alla var som mest dragen xD. Brottning körde vi också haha jag hamnde ju nere i gräset ett antal gånger tur man hade Jessica som hjälpte mig då jag låg i underläge men hon åkte ner lika fort som jag ändå xD. Grymt kul kväll var det iaf =). Men den kunde dock slutat bättre än vad den gjorde. Bråk och grejer men men det är sånt som händer! Annars vare mycket lyckad kväll med trevligt folk :).
Kom hem runt 4 på natten då vare bara att slänga sig till sängen. Men innan det hade jag och Jessica vårat fylle snack vi alltid har innan vi sover haha eller snarare min käft går ju 140 km/h haha!

Lördagen vaknade vi rätt tidigt Jessy var bakis like hell! ( Det är mkt ovanligt ) och jag mådde hur bra som helst det är jävligt ovanligt haha!. Så det blev en lugn kväll hemma. Drog ner på Max med Helge mumms!. Sedan hade vi filmkväll hos mig jag,Jessy och Helge =).

Igår åkte jag iväg på äventyr och hälsade på en speciell person det var mycket roligt och MYS! ;) Det kan göras om! :)

Så idag har man väl inte gjort så mycket kom hem var ruskigt trött men höll mig vaken och är fortfarande vaken ha^^. Inte gjort ett skit än fast det vare varmt ute! Morsan kom hem idag också men åker på onsdag igen!
Imorgon blire väl kanske till att dra till Nyänget iaf och steke :D

Bilder från midsommar lägger jag upp imorgon :)

Boooorriinngg!

Huvvaligen så trött jag har varit idag! Somnade 5 imorse och vaknade förnst vid 10 och sov sen till 1 igen och var fortfarande jävligt trött men klev upp ändå!.

Så förutom att ha varit trött hela dagen så har det inte hänt mycket kan jag ju säga var ner på bolaget en sväng och köpte ölet till imorgon! ;). Annars finns det inget nämnvärt att skriva ner^^.

Nu är det iaf bestämt att vi ska fira midsommar i Jessicas stuga grilla,dricka osv =) Blir nog mys!

Föresten inatt hade jag en jäkla sjuk dröm!. Kommer inte ihåg allt men iaf jag satt i en stadsbuss med Jessica och en massa annat folk. Så var vi te fylla! så satt vi där och åkte så helt plötsligt ramlade ner en massa skor från taket hahah jag blev galen! Sen helt plötsligt flög jag ur bussen men hamnade ändå på fötterna och rakt på en annan tjejs fot så hon blev svin förbannad och började käfta! Sen kom Tobias ( En idiot från klassen då jag gick i 9:an) haha! Iaf kom han fram och började skrika på mig och jag blev jävligt less och smällde på han och tryckte ner han på backen kändes jävla gött!!!. Sen gick jag bara därifrån och Jessica kom springandes efter mig. Det var väl typ det jag minns xD

Midsommar? :O

Idag skulle man iväg och träna men det blev inte så det blev till att gå på stan med Jessica och shoppa istället haha!. Kom iaf hem med äntligen en ny väska =D=D. Fick den dessutom nästan 200 kr billare tack för det ;). Sedan en ny vit klänning skit söt :). Den invigs nog på hamnfesten skulle jag tro med svarta klackisar till blir nog perfa!. Bara det inte är svinit kallt!.

Idag fick man redan hem papprena om skolan blanketter,kataloger,student lägenheter osv. =) Så då ska man bara skicka ett svar JA dit nu då xD.

Vet fortfarande inte vad som sker på midsommar suck....fest blir det ju så klart!. Men vart? Tanken är väl att vi ska dra ut till Jessicas stuga ett gäng och sova där i helgen det hade vare mys! Men beror ju på om allt folk är på att göra det också!. Annars blire väl till att dra på en fest i stan!.

Imorgon ska man upp och dra ner på bolaget så man har gjort bort det^^. Sedan ska man försöka hinna med och träna sen planera inför fredagen vad som nu kommer att ske =).

Här är iaf grejern jag köpte idag något nöjd!



Klänningen så söt =D


Väskan :)

Jaa jag kom in!!! :D:D

Imorse ringde rektorn från Turism akademien och berättade att det fanns kvar en plats till mig om jag ville ha den! Lätt!!! Så han skulle skicka iväg alla papper till mig idag som jag ska skriva på :). Fan sååå kullll och glad jag är :D:D:D. Trodde verkligen inte jag skulle komma in med tanke på att mina betyg är inte dom bästa hehe men se så fel man kan ha :) Iförsig så gick ju intervjun jäkligt bra då jag var där var väl kanske det som räddade mig ;).
Sköönnntt behöver man inte oroa sig med jobb på ett tag thank god!. Då behöver jag inte ha dåligt samvete om jag slappar nu i sommar hihi har ju ändå pengar så jag vet att jag kommer klara mig ett tag =). Så då blir man kvar i Övikan i 2 år till då^^.
Kanske man kan börja få ordning på sitt liv lite granna nu är det bara en sak som fattas för mig för att jag ska vara helt nöjder eller det är säkert många saker men ändå haha men va det är säger jag inte förnst den dagen kommer ;) 

Sry Jonas men Sthlm får vänta ett tag till ;)

Ringde Carro det första jag gjorde och meddelade detta och sa att vi måste åka utomlands tidigare än vad vi hade tänkt men det går inte det....hon jobbar ända till sista augusti och jag börjar ju nånstans där så då får vi skjuta upp resan till senare i höst då jag kan vill säga. Men av ska det bli!

Vad har hänt mer idag då tro....drog ner och tränade med Emma vid lunch behövligt! körde 45 min på bandet idag också gjorde det igår med och imorgon blire det med :P Här ska det bli ben muskler ;). Sedan var man förbi boa en sväng sen har det inte hänt så mycket mera. Imorgon ska jag då köpa en ny väska tack! Min är så jäla sliten nu och känns som jag haft den i 10000 år!.

Vet fortfarande inte vad man ska göra på midsommar?suck!. Ska iaf vara med party gänget så klart men vi har ingen aning om vad vi ska hitta på än....eller ah vi kanske ska dra iväg till Jessicas stuga och sova där,grilla,bada,öla osv det hade vare nice!



;D

Bilder^!

:)
Mumms!


Emma :)


Zandra!


:D


Helge och Thomas :)


Haha xD


Emma och hennes man ;)


Kubb!


Kubb!


Kubb!


:)


;D


Boys!


Ludde!


Tha man!

Partaj!

Då har man inte skrivit nå sen i fredags då så ska väl rabbel upp lite här då ;P

Ifredags kväll for man ut och börnade på med grannen skoj skoj =D Jäklar vad han har gjort bilen snygg! Så det kändes gött att sitta denna haha!. Dunka musikan xD.
Var tänkt att jag skulle sova tidigt denna natt för jag var sjukt trött men då fick man ett oväntat besök på natten istället men det gör inget det blev jag bara väldigt glad över ;D.

Vaknade 9 dagen efter typiskt ^^. Drog ner och tränade vid 12 tiden sedan drog man på boa och fixade ölet till kvällen!.
Fest blev det igår kväll här hemma och det var satans så kul =D=D. Började vid 5 med Tacos som vi åt alla vi tjejer tillsammans sedan inväntade vi folket! Måste erkänna att jag var inte alls på nå party humör denna helg men det ordnade upp sig som alltid senare på kvällen ;). Var ju som sagt en del folk här tillslut till och med lill brorsan kom förbi haha. När alla började bli lite på gasen gick vi ut och körde kubb blondinerna mot brunetterna och så klart vann vi brunetter ;). Senare på natten blev det lite brännboll haha gick ju inte så jätte bra men ;P. Jag och Emma hade våran egna lilla fest inne i mitt rum där ett tag körde öl spelet som vi allt gör gjorde vi och då kom vi på dansen haha så jävla snygg den ska vi lätt köra på krogen sen xD.
Det såg ju riktigt illa ut här ett tag inatt haha nån pöjk vad han nu hette hjälpte mig att städa och diska så det var snällt gjort!. Festen höll igång till runt 4 inatt sen var jag helt slut på och gick och la mig och skickade ut resten :P. Grymt kul kväll blev det!

Idag vaknade man vid 1 tiden skönt att sova....sen var det bara till att törke golvet och diska och allt va det var som var kvar. DRYGT!. Annars idag har jag inte gjort så mycket mera. För en gångs skull var jag inte bakis iaf och det är väldigt sällan det händer att jag inte blir det dagen efter :P.

Imorgon vete faen vad man ska hitta på känns ovanligt att man inte ska upp då man har klivit upp halv 6 varje vardag sen i feb så jaaa....! Lär väl vända på dygnet det första jag gör ^^. Carro ville jag skulle med till Umeå men vete fan om jag pallar....ser väl!.

Bilder kommer senare =D


Denna låt kördes flitigt inatt! ;)

Lovely day =)

Idag jobbade man då sista dagen....! Så nu är det bara att börja om igen och leta nytt jobb kuuuulll!
Efter man jobbat klart var det bara till att hoppa in i duschen byta om och åka ner med Jonas och Lasse till Nola och fira studenterna =D=D. Skoj skoj sen var vi på stan och kollade på då dom åkte runt på flaken. Gud kan man inte spola tillbaka tiden 1 år? Så jävla kul det var att ta studenten!!!!! =D=D. Men men stort grattis till alla dom som gjorde det idag iaf =D och välkommen till arbetslösheten :P.

Aja ikväll kom iaf Jonas,Lasse och Petra på middag hos mig :):) Trevligt vare =). Dom åkte hem för ungefär 1 timma sedan. och nu är jag svvviiiinnn trött! Ska snart ta och sova men först ska jag åka en tur på runt stan med grannen och kolla in fyllskalla xD. Sen blire sängen för min del!. Har mycket att göra imorgon så måste försöka kliva upp rätt tidigt ändå!

PEACE!
 

Då är det sista dagen imorgon då............

Imorse for man till jobbet ändå kändes himlans kul.....!. Snackade med chauffören och hon visste iaf om det dära om klagomålen och hon hade då inte sagt något för hon tycker inte det fanns något att klaga över. Men därimot nämnde hon vem hon trodde som hade klagat. Jooo Pernilla en som jobbar i butiken 24/7 verkar det som som jag träffar varenda dag. Hon trodde att hon hade klagat på mig för att hon brukade tydligen göra så då den dära Pernilla tycker att det är dålig person kemi mellan hon och den personen. Ahh men snällt hittat på saker jag har gjort för att jag ska få kicken på grund av att jag inte är bästa vän med henne eller. Inte för att jag har något emot henne men jag är väl ändå där för att jobba och inte stå och snacka 1 timme per dag som hon gör med alla andra IDIOT!!!. Så då gatt hon väl hitta på nå bra att säga så jag inte fick vara kvar. Så jävla dåligt att hon inte kan ha snackat med mig då om det hära då det verkar vara sånt jävla stort problem för henne!. Ja alla säger ju bara att det spelar ingen roll om jag/vi säger något då det är Pernilla som har sagt det. Då måste folk tro på henne. Fattar inte hon själv att hon förstör för mig då eller? Sjuk människa ANVÄND HUVET FFS!.
Ah nu blire ju sista dagen för mig att jobba imorgon iaf....ska gå dit enbart för att göra henne så jävla sur för att jag är där! Ibland älskar jag mig själv =) haha!. Neh huvva för sånt hära att man får göra så!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nog om detta.....Har varit nere på stan typ hela dagen träffat Jonas och det var kul har ju inte träffat han på länge nu så det var nice nice =D=D. Sedan kom Carro in till stan så bjöd hon mig på middag sen gick vi runt ett tag!. Hittade ett par skit snygga knall rosa shorts på Stadium som jag måste haaaa!!!. Men då såg jag att dom kostade 500 kr och där försvann den drömmen haha!. Kom iaf hem med pudran behövligt! ^^.
Sen nu ikväll har jag dammsugat,skurat golvet och allt sånt göra för imorgon kommer Jonas och Lasse på middag här då måste det ju vara städat och fint ;P.


Nej klockan är snart 1 och jag är upp ska upp halv 6 kul kul och jag som ska gå och kolla på studenterna imorgon också =D

Förbannade jävla skit!

Idag ringde Fibona och sa att en som heter Gunilla någon jag aldrig träffat hade klagat på mig om en jäkla massa saker om hur jag jobbar som. Som t.ex att jag gömde bort bröd,tog inte bort gammalt bröd,plockade upp dåligt osv osv osv......
Har varit så jävla förbannad hela dagen över detta då jag vet att inget av detta stämmer överhuvetaget!.
Så säger han jag snackar med (Totte) att jag inte kommer att få jobba något mera att jag kommer bli ersatt av en annan bara så dära? Tack och hej liksom!. Jag försökte förklara att detta inte stämde ett jävla skit har aldrig sett människan!!!!. Tur var så trodde han mer på mig än det hon sa men han kan inte göra något åt detta han måste göra det hon säger och tro på det. Nu vet inte jag helt säker på om det är hon eller om det är någon annan i butiken som har klagat till henne och jag tycker det är så fruktansvärt dåligt att hon ber en annan människa ringa och tala om det för mig " vad jag nu ska ha gjort fel " och inte kan öppna käften och säga det själv!!!!. Och är det någon ur butiken som klagat över något så kan dom väl fan ta och säga det till mig då jag träffar dom varenda dag, va det nu än är går inte det att rätta till då eller? utan måste man få sluta jobba helt så jävla töntigt och onödigt och åååååhhh!!!!.
Jag fick bestämma själv om jag ville jobba veckan ut eller inte...det kommer jag att göra eftersom nu vet inte jag när jag får jobb igen. Han sa iförsig att jag var den första dom skulle ringa när dom fick in nytt jobb men det hade inte jag så mycket att säga om piss offfff!!!. Ska ta och snacka med chauffören jag jobbar åt imorgon och höra om hon hört något av detta eller om det är hon själv som har klagat till den dära tanten!!!. Är det hon så kommer jag bli mycket förvånad varför skulle hon isåfall senast i fredag erbjude mig mer jobb!!!. Fattar ingenting just nu så sjukt lesss och förbannad då jag vet att det " den " nu har klagat över inte stämmer ett jävla skit!. Varför skulle jag gömma bort bröd för dom för??!?!?!. och jag har ALDRIG lämnat kvar gammalt bröd då jag tar bort bröd varenda jävla dag och då för 3 dagar framåt så det kan aldrig ligga något gammalt kvar!!!. Som idag t.ex såg jag en annan sort som inte jag har hand om utan en annan person ah där minsann kan man snacka om gammalt skit bröd som hade möglat och låg där och surnarde men det är ju tydligen helt OKEJ!. Totte tyckte iaf att det var konstigt också att ingen annan har klagat på mig sen jag har jobbat sen i feb utan alla har vare nöjda och jag har gjort EXAKT likadan varenda jävla dag sen dess och nu helt plötsligt äre så jävla mycket fel!.
Då man först och främst började jobba med det hära så fanns det ingen som kunde visa hur och vart man gör allt hur papprena fungerade osv osv ingen visade något hur man skulle arbeta som utan man fick lista ut allt själv då tycker inte jag att någon ska komma och klaga heller då ingen kan visa hur allt går till som!!!. Jag vet att jag har gjort det jag ska sen va den dära personen har fått skitet ifrån det vete fan!. Tack så jävla mycket har jag inget jobb i sommar heller. Så jävla dåligt att man bara kan bli ersatt av det dära och har inget att säga till om!!! FYYYYYFAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! God i love my life!!!!


För att försöka lugna ner sig någorlunda idag drog jag ner på gymmet och körde skiten ur mig!



Nej tack och adjö!!!!!!

Tisdag!

Då sitter man här med sitt te i handen och ska snart ta och sova....

Jobbade idag som vanligt var hemma redan 10 över 8 så gick väldigt fort!. Somnade på en gång igen och vaknade vid 12 av att telefonen ringde jävla tur det annars hade jag väl sove hela dagen :P.
Gick ut och stekte ett tag skönt!. Sedan städat och massa sånt göra sen bar det av ut på en 2 timmars promenad ! Tränade aldrig igår så kände att det behövdes efter all jävla öl det blev i lördags haha....
Imorgon blir det gymmet därimot!
Vad mer har hänt idag....typ inget haft något tråkigt sett på en massa filmer är väl typ det^^.

Nej känner att jag har inget att skriva idag för det har inte hänt något roligt så nu säger jag bara Godnatt folket! =)


I don´t understand... =/

Det var fest :)

Igår var det fest :). Blev bara förkaka hemma hos mig eftersom att det var så många som bangade ur suck. Men det var kul ändå :D. Blev inge kubb spelades heller får bli nästa helg det istället!. Börja dricka vid 5 tiden sedan vid 9 tiden drog vi ner på en fest hos Johan nere i stan och där var det mycket folk och trevligt som bara den :):) Lyckat!. Sedan vid 11 tiden skulle dom dra till Harrys och vi kom inte in bbuuhuuu :P. Så då drog vi till Framnäs istället och var där ett tag fullt med folk men kul =D=D. Runt 1 tiden hamnade jag ute på gatan hahaha ooopppss tappade bort Jessica och Zandra tror ja? haha. Men men träffade på annat folk så det var ju lugnt =). Har ingen aning om när jag kom hem men ah säkert skit bra det dära xD. Träffade på Matte och dom igår fick iaf ett nödvändigt samtal igen och för en gångs skull kändes det vettigt ursäkta men ah :). Men jag tänker inte förvänta mig allt för mycket denna gång heller vill inte bli sviken igen så ja man märker väl som sagt.  Kung kväll vare iaf =D

Idag har jag inte gjort ett jävla skit! Legat bakis hela långa dagen tro inte jag sov mycket inatt har ingen aning om hur länge eller jaa haha. Har iaf vare skit trötter hela dagen så somnade runt 2 tiden idag igen och sov till typ 9 ikväll :O. Förnst då jag började få bort baksmällan man hade^^. Så nu är man pigg då och ska snart upp och jobba om 6 timmar kkkuuullll^^. Ska försöka sova nu snart igen ändå =)

:)

:)

:)

:)

:)



Let the party begin!

Vaknade runt halv 11 idag. Trodde inte jag skulle sova så länge men aja skönt vare iaf :).
Idag har man städat,diskat och allt sånt som måste göras^^.Är ju själv hemma i minst 1 vecka nu så ska försöka inte få det allt för stökigt denna gång haha!.

Snart kommer Jessica hit =). Sen ska vi åka och handla osv sen kommer Zandra hit också så ska vi käka middag! Sen ikväll blire fest ojjjaaa skoj skoj =D. Vi ska vara här och några ska komma hit sen ska vi spela kubb ikväll undra hur det komma gå ;P. Tagggaaddd!


:)

Good day =)

Då ska man snart ta och hoppa till kojs!. Mycket att göra imorgon.

Igår var man som sagt i Gullvik eller ah utanför vet inte riktigt va det heter^^. Men följde med Tobias dit iaf fick se hans lilla stugan haha jaa mysig liten stuga vare då iaf :P. Var där till vid 11 på kvällen sen skjutsade han hem mig =). Trevligt trevligt!.

Idag har man jobbat då. Stressigt vare mycket att packa upp eftersom att det är röd dag på lördag. Så det var jävulskt mkt!. Fick reda på att jag fick mer jobb ändå trodde att det var sista dagen idag. Men ska få jobba 2 veckor till precis som vanligt sen troligtvis börja jobba mån,ons och fredagar senare :). Sköönntt har man pengar under hela sommaren =D.
Vad har man mer gjort pluggade då jag kom hem sedan drog jag och Emma ner på gymmet och körde ett spinningpass!skönt!. Kom hem runt 3 tiden igen och pluggade mera sedan lagade jag middag till jag och Emma det blev Fetafylld aubergin med tomater skit gött vare! och nyttigt höhö så klart!. Sedan drack vi te och pratade en massa skit =).
Det var väl typ det ;P

Nu ska jag gå och lägga mig ska inte ställa någon klocka imorgon iaf så jag får sova ut någon gång men vill ändå inte sova allt för länge så därför går jag och lägger mig redan nu så hoppas jag på att jag vaknar en någorlunda bra tid!.


:)
Mumms ;)

Piss off!

Inatt somnade jag runt 2 tiden och var så jävla trött då jag skulle upp halv 6 imorse fifan ville bara sova!!!.
Efter jag jobbat klart drog jag till Östra klockan 9 där jag skulle träffa den dära snubben stog denna och väntade till typ halv 10 tills jag frågade en av dom som jobbade där om dom visste då han kom. Ah då hade han tydligen redan varit där men skulle tillbaka dit igen men dom kunde inte svara på när KUL!. Fick tag i ett nummer till han tillslut ringde upp han och vad hände jo inte skulle jag träffa han inte...tydligen så skulle Fibona ha ringt till mig och meddelat att jag inte ska ha drickat i sommar för att en ny person hon som följde med mig på Coop för inte så länge sedan ville ta alla 4 affärer för att kunna ha råd till bränsle så då blev jag utan TACKTACKTACK!!!. Är jävligt piss off på det dära nu....enda han sa var väl att han skulle kolla med Fibona om det dära om det gick att lösa på något vis och ringa upp mig ser väl om det händer. Tycker iaf det är dåligt att jag som jobbat för dom i 5 månader nu borde få något iaf och inte den nya får ta allt dom har just nu....!!!!
Så vare med det!.

Gick hem runt 10 la mig och sov på en gång trötter. Sov till halv 2 haha! Så nu är man pigg igen. Har sutte och pluggat lite osv....snart ska man åka iväg till Gullvikan blir säkert trevligt på något vis^^. Vet inte när jag kommer hem men ah ser väl ska ju jobba imorgon iaf. Sen får jag väl förhoppningsvis reda på då om det är sista dagen på Coop. Hoppas inte.....!



Skiten ska bort!!!

Idag jobbade man då. Sedan hem och sov i 2 timmar och sedan gymmet med Emma!. Blev bandet 45 minuter huvva så drygt men men sedan lite styrka på de satt gött =D. Träffade Zandra på stan och köpte ölet sedan drog jag hem. Har inte gjort så mycket här hemma pluggat lite osv....

Imorgon blire jobb som vanligt sedan till Östra så fort jag är klar på Coop och träffa den dära snubben. Sedan hem plugga och sen ska man väl troligtvis till Gullvik en sväng.

Nu jäklar ska skiten bort och jag ska äta bara nyttiga saker ja tack!!. Taggad till 1000 jag och Emma peppar varandra!. Jag har inlett ett bra tränings schema mån,ons,fre,sön äre gymmet som gäller eller promenad! och varje gång blire bandet 45 minuter eller promenad 45-60 min. Vi ska vara the babes on beach09! haha!. Nej men seriöst har stoppat i mig för mycket skit länge nog nu och det är stopp för det. Kom tidigare på en bra ide att jag ska göra en stopp förbud lista på saker jag INTE får stoppa ner i munnen t.ex om man käkar 1 halv bulle så måste man gå 30 min för att förbränna den?visste ni det? äre värt det NEJ!!. Så därför ska jag fixa en lång lista till jag och Emma nu så vi blir mer pepp!!!.
Har redan börjat käkat mindre onyttiga saker som till frukost och lunch och kvällen bara middagen som fattas men det börjar på fredag!

Härligt helgen är uppbokad redan nu! Fredagen inleds med träning! sedan kommer Emma på besök jag ska bjuda henne på nyttig middag!. Sedan på kvällen ska vi ha te party! haha ah jag har börjat dricka te det trodde jag aldrig jag skulle göra....men det ska väl tydligen vara nyttigt och allt det dära så varför inte. Jag slutar aldrig förvåna mig själv nu förtiden haha^^.Från början tog det typ 30 min att få ner en kopp med te men nu gåre allt bättre för dag som går. Dricker varje morgon och kväll.
Lördagen blire fest! Spela kubb och grejer och nå folk kommer. Okej här kommer jag inte alls vara nyttig någonstans SUCK!.
Tar igen detta på söndag med träning om man inte är allt för bakis vilket jag lär vara som vanligt men då får jag fan i mig kliva upp och gå till Järved om så ska behövas!.

Nej nu har jag skrivit av mig lite haha ursh klockan är snart kvart över 12 och jag är uppe inte bra!



Dagens törhet....

Idag var man hemma redan halv 9. Gick fort men inte så konstigt var slut på returlistor och det hade jag glömt att sagt till om igår. Så imorgon blire mycket att skriva ner pust!. Det har inte hänt ett skit idag bara varit hemma städat och sånt skit göra....

Imorgon blire desto mer att göra jobba sen hem ner till gymmet med Emma. Röra på fläsket lite haha!. Sedan möta Zandra nere på stan så ska vi på boa ;)! Fixa till på lördag. Sen vete fan vad som händer får väl la se ;P.



Slapp dag....

Idag har man jobbat då. Sedan gick jag till Östra för att kolla om den dära snubben var där men icke det. Smsade Malin och hörde med henne då hon skulle träffade han och det var på torsdag så då äre väl torsdag för mig också da ;P.

Kan ju inte påstå att man gjort något vettigt idag iaf....sutte hemma hela dagen och inte gjort ett skit typ^^. Fint väder har det varit men inte lika varmt som i helgen!.
Jag och Emma pallrade iaf oss ner och tränade körde ett spinning pass fyyy vale va vi svettades och drygt som satan vare men värt ;P. Efter det gick jag till Östra och hämtade ut paketet med alla böcker som kom idag YES!!!. Nästan 1000 kr fattigare det sved !! :P
Imorgon blire bara till att börja med nästa kurs....Inte kom nå brev från turism grejen idag heller suck.....

Vad händer mer imorgon då? Hmm ingen aning det återstår väl att se^^.

Nu blire till att krypa till kojs så godnatt People!

Heeatttt!!

Imorse vaknade man halv 10...och då var det redan varmt ute hela 30 grader sjukt!!!!. Så det blev till att göra sig en smoothie och sätta sig ute på en gång och börja fylla på brännan mer ;). Blev väl si så dära 4 timmar och nå fan tog de bra!. Sedan tog jag mig en lång promenad i dagens hetta mot Järved puuuhh (Palla gå till gymmet då det är så varmt!).Då man kom hem hade man lyckats bränna sig så dära lagomt fint så nu har man röda små fläckar här och var men det äre värt^^.
Har inte hunne gjort så mycket mer idag än att vara ute och stekt.

Imorgon är det tillbaka till jobbet då!. Ska till Östra också om nå dricka grejs? om jag inte tog fel dag antingen vare imorgon eller på torsdag haha.... går väl dit så får jag väl se om det finns någon snubbe där som letar efter mig ;P.
Hoppas det är lika fint väder imorgon också och hoppas jag får brev från skolan och mina böckeerr!! I NEED THEM!!

Nej godnatt!

RSS 2.0