Good Day! =)

Kom nyss ut från duschen.Har sån himlans huvudvärk just nu så fifan =/. Men det är nog inte så konstigt har typ somnat runt 3 halv 4 två nätter i rad nu sen klivit upp halv 7 :O. Inte mycket sömn det inte. Plus att jag har knappt ätit nåt heller. Sen har jag väl använt mitt huvud lite mer än vanligt idag haha! Men ikväll ska jag bane i mig lägga mig tidigare, eller ja tidigt och tidigt klockan är halv 1 just nu :P. Men före klockan 2 iaf^^.

Idag har man varit på skolan då,rätt slappt på skolan just nu då man inte får några nya uppgifter längre :):). Fick tillbaka allt arbete man gjort i religionen idag nicenice! Men har ett hemma prov kvar att göra där som man får fixa klart nästa vecka. Sen har man en uppgift i webbdesign som man också måste göra klart nästa vecka och en massa annat. Okej så slappt kanske det inte är jo just på skolan är det det men sen har man ju en massa rest uppgifter kvar så det blir mycket till att göra klart det hemma. Går som bättre att fixa klart allt då man sitter hemma i lugn och ro så det ska man väl ändå hinna göra klart i tid!
Sak samma drog hem till Zandra en snabbis efter skolan sen ner till stan och träffade Elin =). Blev inte så värst länge typ 1 timmer eller så sen träffade man Matte en snabbis trevligt trevligt :). Känns så himla skönt att vi kan snacka med varandra som vanligt folk nu :):). Köpte föresten ett par nya jeans idag också förjävla nice xD. Efter stan drog jag hem sen kom Zandra förbi en sväng.
Nu är det bestämt iaf det blir fest hemma hos mig imorgon YEEEYY =D. Vi gick iaf runt här på Sörliden och försökte hitta nån jävla grill plats men det gick inge vidare bra precis :P. Eftersom att vi bestämde att vi skulle ha fest här och grilla och sånt innan, men vi får nog köra med en gångs grillar istället funkar ju det med :). Först trodde jag inte att typ någon skulle komma men shit asså nu verkar det vara en del som kommer ändå kungen säger jag bara! Om alla kommer som vi har snackat med plus att vi har sagt åt dom att dra med sig folk dom också så lär det blir typ över flöd här hemma haha ja mycket mycket men det blir nog nice :). Vi ska nog grilla utanför här hemma och försökta dra dit nå bänkar och sånt :). Sen ska vi kanske spela fotboll i fyllan haha fan va kul. Har ju en plan rakt utanför så:P. Sen vet jag inte om vi blir kvar här hela kvällen eller om vi drar vidare till nåt annat ställe vi ser väl :). Nu har man också äntligen fixat Ölet med =D 10 st Åbro 7:er det borde väl ändå räcka för kvällen eller? xD. Jaa som sagt FYLLA kommer det då bli som sätan så ska det vara också! Taggad som fan nu =)

Men men...

Har sov morgon imorgon iaf =) Klockan 12 ska hela våran klass samlas nere vid Villa kiosken och käka glass =) haha vilken skol dag :P egentligen så skulle vi ha vanliga lektioner men det blev inte så skööönnnt :) Slapp dag då.
Efter det ska jag och Zandra gå på stan och fixa grill saker och sånt tjoffsan sen hem till henne och hämta ölet sen hem till mig och fixa klart här hemma och sen göra iordning oss inför kvällen =) Folket kommer runt 5 tiden så det lär säkert bli stressigt att hinna med allt men nog ska man väl ändå hinna :) Blir väl sista minuten som vanligt haha :P

Nee nu ska jag försöka sova så man får ta igen lite av de timmar man missat!


image21

SKÅL!

Skolan!

Yeoo...sitter på skolan just nu hade nyss Mdk. Ursh va den lektionen sög eller snarare hela kursen suger! Lär sig inte ett piss inte jag iaf haha^^. Som idag då vi kom in i klassrummet satt en masa teckningar av hästar som dom hade ritat i onsdags då var inte jag där men... Så skulle vi kolla likheten mellan dom hästar vi hade ritat,Va fan är det för jävla uppgift? haha! Aja jag lärde då mig inget där idag iaf^^.
Just nu väntar jag på att den sista lektionen ska börja 20 minuter kvar suck! Och jag som vill vara ute i solen hela dagen aja ska ju iallafall ner på stan halv 4 så :P. Har ändå vare ute på lunchen idag ca 1 timme satt jag och Zändra ute i solen och snackade en massa skit :).

Fick veta att vi har bara 2 lektioner kvar i Grafiskt :O och jag som har 1 uppgift kvar att göra aja får fixa den över helgen eller nåt måste hinna göra klart den innan nästa måndag. Funderar på om jag ska skippa sovmorgonen på onsdag och dra till skolan klockan 8 och sitta och jobba klart allt till klockan 12. Låter jävligt drygt men ska göra ett försökt iaf:P.

Ne nu ska jag göra nå annat tills klockan blir 2 skriver väl antagligen mer senare ikväll.




Uppdatering....

Jadå sitter man här hemma och inte gör ett skit typ. Har så himlans ont i fötterna haha. Som sagt gick på stan efterskolan från halv 4 till klockan 7 :O. Var hyffsat less då jag kom hem plus hungrig som en gris hade inte käkat nåt sen frullen. ILLA! Men men hittade iaf en massa snygga kläder shit om man bara vore rik säg! Men morsan la undan det mesta jag ville ha så hoppas man får lite av det till födelsedags present iaf :). Hittade b.la ett par skit snygga Puma skor och ett par andra som jag måste ha! Nån dag säg :P. Sen ett par svin snygga jeans och ett par andra 100 tals tröjer och sånt. Men köpte iaf en ny tröja för att ha till sista april =). Vad man nu ska hitta på nu då? vet inte vart jag ska vara än....Vet ej om det blir någon fest här hemma heller eftersom att det vart så sent på tänkt och dom flesta vet ju redan vart dom ska vara så. Tragiskt nog är det många som ska till Husum varför just där säg? Jaja kanske blir det så att man drar dit själv vem vet :P. Man dras väl dit det är mest folk säg :) Festa blire då som satan, men jag har inte ens inskaffat mig nå bira än problem med det men måste försöka fixa det imorgon på nåt vis!
Ska ju som sagt ändå ner till stan och träffa Elin =) Så då måste jag fixa så äre bara ^^.
Ikväll ska jag iaf göra ett försök med att komma i säng tidigt få se hur det komma gå.

Sleten ;P

Ja då var man hemma igen då. Kom hem runt 6 ikväll med bussen som vanligt :P och jag är så jävla trött inte blev det nå sova ut denna helg inte.

I helgen har jag typ inte gjort ett skit bara slappat och varit social med folket^^. Alexander kom också förbi en sväng trevligt trevligt inte ofta man ser den pöjken nu mera =) Märkte föresten att mina små syskon har växt om mig :S så nu är jag fan kortast av allihopa känns ju jätte kul eller inte :P. Dom är liksom 13 och 15 år och är längre än en som tar studenten snart haha =). Aja jag får helt enkelt leva med att vara kortast av oss alla:P.

Vi har iaf sett på en massa nya filmer som jag bränt ut b.la The golden Compass och Deal mycket bra filmer båda två =). Blev inte så att jag for ut med någon av hästarna i helgen iaf, tråkigt värre men så äre. Syrran var inte hemma satt det gick lite dåligt plus att det är så jävla tråkigt att fara ut själv.
Men men skönt nu har jag gjort bort min lugna helg för ett tag säg haha så det vart väl lite mer nyttigt denna helg än bara dricka som vanligt fast vräkte i mig pizza måste ju ha nåt på en helg så klart:P. Fick föresten 750 spänn av farsan innan jag for med värsta snällt =)

Sen så hade Carro ringt mig i lördags kväll för att kolla om jag ville prov jobba på statt för en kväll som bartender för att dom var för lite folk, lite jävla less jag blir så var jag inte hemma och där hade jag värsta chansen! SUCK!!!
Men hon får banne i mig ringa mig igen då dom är för lite folk och då ska jag fan vara hemma! xD

Ikväll ska man väl inte göra så mycket ska försöka fixa klart nån läxa antar jag :P. Sen försöka lista ut vad man ska hitta på på sista april? Festa blire ju så klart men vart? Det lutar mot att man ska dra en fest här hemma igen det brukar ju som bli lyckat då och förjävla kul så tro det blir nåt sånt. Hade ju fest hos mig förra sista april med så varför inte ha det igen säg :) Carro var iaf lätt på så det blir nog så =)

Imorgon blir det skolan som vanligt sen ska man på stan med morsan och visa alla kläder man vill ha då man fyller år bara 8 dagar kvar sen är man 19 år ursh börja känna mig gammal. Men bara man fyller 20 så kan man stanna där tycker jag :) Sen ska jag väl troligtvis träffa Elin senare på kvällen om jag hinner det vill säga.

Som sagt det var lugn helg denna vecka så nu ösar man på att festa på onsdag sen ska man ut och fira att man fyller år på lördag så då blir det nog Plattan =) taggad nu!

Ne nu ska jag käka upp min choklad och dricka upp mitt vatten haha Tjohejs!



image20

Lill-Töva =)



Fredag :)

Ja då vare helg igen då :) skönt!

Har nyss vräkt i mig klyft potatis och kyckling mumms :) och just nu håller jag på att packa för att snart fara med bussen till farsan ;P. Blir säkert nice =) Skönt att bara ta det lugnt en helg också, eller nah visst skulle jag kunnat festa i helgen gärna för mig haha men inte så bra att festa varenda helg heller så icke denna gång :P. Laddar inför sista april och tills jag fyller år istället :)

Jaja skrev inget igår var iaf på Coop och jobbade sen gjorde jag väl inte så mycket mer tror jag :S.
Har varit på Coop och jobbat idag med, shit vad mycket man hade att göra håller typ på att flytta runt alla jävla grejer byta plats hit och dit ^^. Men då går iaf tiden fortare då man hela tiden har nåt att göra :).

Har inte nå vettigt att skriva idag, så detta är nog allt skulle jag tro, ska dra mig till bussen nu tjohejs!

Im tired of it....

Idag har man inte mått så jävla bra ne. Inte sjuk eller så men fuck har så jävla mycket tankar i huvet idag så huvva! samma sak igår slutade med att man grät sig till sömns för man är så sjuuuukkktt lesss på alltihopa! Vet fan inte vad jag ska göra snart....orkar inte gå och må dåligt hela tiden,men vad ska man göra då?. Kan inte gå och må så hära längre iaf. All ens energi går åt till att tänka och åter tänka och det slutar med att jag orkar inte gå till skolan m.m. och det funkar inte i längden. Nu som man mest av allt behöver vara där och fixa allt det sista som är kvar. Är väl därför det har gått så jävla skit för mig i skolan nu för att jag har bara en massa annat att i huvet hela tiden sånt som jag egentligen inte ens ska TÄNKA PÅ!. Ett tag kändes det faktiskt bättre men ja slutade väl med att det nästan blev värre utav allt istället. Men det måste ta slut nån gång men frågan är ju när?!?!??!?!?!??!?!?!??!?!. Man har verkligen gått och grävt ner sig till ingen nytta! Så less på mig själv så fyfan!!

Skitsamma...

Som sagt var inte i skolan idag iaf. Drog till Zandra på dagen för hon ligger hemma och är jätte förkyld så kom över med några filmer sen var man kvar där ett tag. Vi gick till Östra och köpte glass och satt och glassade oss ute i solen ett tag sen for vi hem till henne igen och såg på Förtrollad =). Det var trevligt iaf.

Imorgon ska man iväg och jobba på Coop igen då. Få se om man får veta om man får jobba där i sommar eller inte. Tänk om jag inte får det nu då va fan ska jag då göra :S. Jaa vi ser väl.
Ikväll har iaf jag och morsan kollat om vi hittar någon klänning till studenten hittade iaf 2 skit snygga som vi ska beställa och hoppas på att någon av dom duger =). Längtar som ett toookkk tills skolan är över!

Jaja har väl inget mer att skriva om idag, nu ska man snart bara hoppa i sängen.

Tisdag!

Ja nu sitter man på skolan då som vanligt. Har grafiskt just nu men vi har bara betygs snack så kommer inte få nå mer uppgifter i det :) skööönnntt! Fick reda på att jag hade inte lämnat in 3 uppgifter, shit nog för att jag visste om 2 av dom men den 3:de hade jag för mig att jag lämnat in men tydligen inte men har iaf gjort den så nu har jag lagt över den till deras mapp iaf =). Nu gäller det bara att fixa klart dom 2 andra uppgifterna också! men det ska man väl ändå klara.
Hämtade föresten ut student mössan nyss =) Fyfan nu är man taggad asså så nu ska jag banne i mig göra klart alla uppgifter jag inte har gjort så man får skiten överstökad snart!

Efter lunch har man multimedia och där vet jag att jag har 2 uppgifter jag måste bli klar med också suck! men det ska man också ta tag i nu! Sen sista lektionen har man religion och vi har vårat sista prov där kan typ inte ett skit vet knappt va det är om. haha men aja jag och Zandra ska snart gå och sätta oss ute i solen och läsa igenom det en sist gång =). Sen har man bara kvar 2 religions lektioner sen har man inge mer religion heller wwiiee! så dom sista veckorna blire bara slappt knappt nå lektioner alls =D.

Efter skolan ska jag dra ner till stan och gå på H&M och kolla om en viss jacka finns här som Jonas hittade på H&M i Stockholm. Isåfall så ska jag prova vilken storlek jag har på den så skulle jag kanske få den i födelsedags present av han :) värsta snällt :):). Då jag har kollat det så ska jag träff Elin på stan då hon har slutat skolan så ska vi väl hänga på stan ett tag och snacka skit som vanligt alltid lika trevligt :). Sen ska man väl bara hem och försöka fixa nån läxa antar jag.

Ne nu ska jag ut te sola hejs!


Uppdatering...

Provet på religionen gick faktiskt rätt bra ändå,än fast man inte hade läst på så mycket men fick iaf ihop till 2A4. Men kanske berodde på att vi hade grupp prov men helt på villo vägar var man inte :P.
For till Jb efter skolan och var där ett tag med Elin sen gick vi och köpte glass och drog ner till hamnen och glassade oss i solen skönt :). Såg även en Iller som sprang förbi oss haha!
Kom hem runt 7 ikväll så käkade man " middag " hade fan inte käkat sen frukost så var rätt hungrig ;P. Sen har man bara slöat här hemma ska försöka fixa klart Mdk läxan nu iaf...sen blir det väl slagga eller nåt börjar inte förnst klockan 12 imorgon :)


image19

Hamn!

Helgen fortsättning...!

Ja som sagt så senast jag skrev så skulle vi ju städa och så dära. Blev lite stressigt där mot slutet men vi han iaf städa och jag och Jonas laga mat som blev Tacos och vi han duscha och fixa oss. Vi var ungefär klara då Moa kom snacka om bra tajming eller vad ;P.

Vi var iaf hemma hos Jonas och Lasse och drack innan vi for ut då =) trevligt trevligt satt och pratade och lyssnade på musik och så dära :). Efter all öl började ta slut så började vi dra oss ner till Lino. Eftersom att den krogen är från 23 år så var jag inte så säker på om jag skulle komma in men det var ju som sagt bara att visa lägget och vakterna säger att detta ser ju bra ut sen var det bara att gå in haha så enkelt var det inga konstig heter alls :D.

På Lino var det förjävla kul,vi sjöng och dansade och hade oss och drack öle så klart =) men det var gryyymmmtt kul och jag säger då bara det vilket PARADIS! Så jävla snygga killar som var där så ojoj där trivdes man verkligen bra haha :). Efter ett par öl började man känna sig lite för mycket på lullen där ett tag kanske haha iaf så hamnade jag och Jonas på nån sak vid fönstret där som vi stog och dansade på haha men kul vare må jag säga ;) Mycket roligare då man kan sjunga till låtarna som där. Då det inte är som på Plattan här i övik då kan man ju typ ingen^^.
Sen efter ett bra tag blev Jonas lite för trötter så han ville fara hem, men jag ville ju inte fara därifrån så efter ett tags tjatande så fick han ut mig iaf. Haha och det första jag måste göra då jag kommer ut är att sätta mig och pissa som vanligt . Jag är ju så smart också och tänker bara sätta mig nånstanns och pissa som man brukar göra här hemma men det går ju inte göra där så klart. Så tillslut så fattade jag att jag inte kunde göra det så då sprang jag iaf till en trappa och satte mig under den :P. Haha jaa Jonas fick ju iaf ett gått skratt kan jag tro :P. Sen efter det så skulle vi gå igenom nån jävla spärr sak som jag inte minns själv att vi gjorde men då hade jag iaf tydligen bara gått rakt in i den och sagt "men vissa brukar ju öppnas av sig själv när man går emot dem". HAHA!
Sen så skulle Moa fara hem så då sa vi hejdå till henne det kom jag då ihåg iaf haha. Sen så väntade vi på tunnelbanan då och där minns jag inte så mycket ifrån bara att jag typ sprang runt och höll på haha aja vi klev på tunnelbanan iaf och som vanligt går min mun hela tiden då jag har drucke så jag pratade ju på som vanligt, kunde iaf inte uttala rätt det stället vi skulle till utan jag sa nåt helt annat va det nu var jag sa :S.
Haha det bästa var väl ändå då Jonas gav mig en tidning och jag skulle läsa va det stog i den så läste jag en rad där det stog Happy To You och det fick jag tydligen till HAPPY TOYOTA hahaha kvällens bästa citat måste det ha varit och inte nog med det då skulle jag läsa där det stog Kom ut och det fick jag till Kommun aja hur fan lyckas jag ? :P. Där fick ju även Jonas ett glatt skratt hahahah. Sen då en kille kom in i tunnelbanan så hejar jag snällt eller hejar jag säger men Tjenare och inte fan svarar han nåt tillbaka så säger jag högt men fan skit ire då! hahah jaa som sagt jag glömde väl att jag inte var i Övik där säger man ju oftast så till typ alla man ser :P.

Aja vi kom ju hem tillslut iaf och då gjorde Lasse toast till mig, jag är ju alltid hungrig efter jag har varit ute :P. haha så frågade Lasse mig om jag ville ha senap på och jag förstog inte vad han menade va det var? för han pratar ju lite annorlunda mot för vad jag gör så jag fattade ju ingenting :P. Haha kom ihåg att jag hade tallriken i knät och toasten åkte av tallriken och jag bah men va fan dom ramel ju! haha!
men vi hade iaf picknik i sängen med toast,chips och oboy =) så mätt blev jag tillslut! Haha jaa Jonas fick sig ju ett antal skratt den kvällen vet iaf att han ramlade i köket en gång för att jag sa nåt va det nu var :P Så fort jag öppnade mun så skratte han hahaha ja man ä då för rolig ibland då man är te fylla :D. eller va säger du? xD. Men men Vi kom iaf till sängs tillslut.

På söndag morgon väckte Jonas mig och mitt huve mådde väl inte så jävla bra. Det första jag gjorde var att ligga och dö garva av nån jävla anledning haha! Aja tog mig upp tillslut iaf vi satte oss på balkonen och drack en massa saft och snackade om kvällen som varit :) Sjukt varmt var det också. Sen var det bara att hoppa in i duschen och dra ner till busstationen. Bussen gick klockan 3 så man han inte göra så mycket innan man skulle fara. Gav Jonas en kram och sa hejdå och så dära,huvva ville vara kvar längre ju :( Men ska lätt försöka komma tillbaka snart igen :) Men men då man väl var på bussen så hade man världens huvudvärk så jag trodde fan jag skulle gå under eller nåt fifan. Sen höll man på att frys ihjäl fick sitta med jackan som täcke hela vägen huvva då. Men att sitta på en buss i 7 timmar och vara bakis är nog inte min grej asså haha! Plus att bussen var försenad så jag var inte hemma i Övik förnst nästan halv 11 :O.

Då jag kom hem käkade jag körven och bröe mumms! och packade upp alla saker sen var det nästan bara att gå och lägga sig.
Sen nu idag så har jag varit hemma hela dagen hade fortfarande huvudvärkan imorse då jag vaknade så stannade hemma hela dagen. Var rätt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt :)

Men imorgon blire skolan som vanligt. Ska hämta ut Studentmössan som har äntligen kommit wwiiee längtar!
Nästa gång man träffar Jonas då står man där med Vit mössan på huvet och te fylla haha hur känns det? =D

Nu blir det iaf till att sova är något degad i huvet än haha.

Hejhopp!



image17

Vi på Lino =)



Lördag :):)

Ja då sitter man här och käkar yoghurt då! Klev upp klockan 9 inte ofta jag gör det på en helg,men om vi ska hinna med allt så måst man ju upp tidigt :). Vi gick och la oss tidigt med Jonas var så trötter :P somnade runt 12 typ sen han man sova typ 1,5 timme så ringer ett fyllskall och väck mig haha xD. Sen hinner man sova i typ 2 timmar så ringer nästa person men men inte gjorde det nåt :) Somnade fort sen igen så ^^.
Jonas var lite smått rädd att väcka mig imorse haha fråga inte varför men :P

Nu ska man snart hoppa in i duschen sen ska vi dra ner till stan och kolla efter lite nya kläder sen ska vi på Max och käka sen hem hit igen antar jag och hoppa in duschen igen och göra sig iordning för att dra ut på krogen OJA!



image14


Uppdatering...

Så nu har vi varit på stan :)  Var och käkade på Max som vi bestämde muummmss! Men asss mycket folk var det överallt men men överlevde ju haha! Jag köpte iaf två nya tröjer skit snygga :) hade jag haft mer pengar så hade jag så klart köpt en massa saker! men som sagt fick ju inte tillbaka mina pengar som en hade lånat SUCK! så nu har jag bara 250 kr kvar och det är till ölet och inträdet till Lino ikväll sen är jag ruttet pank till den 25:de hur ska jag klara mig :S. Vi drog även in till gamla stan en snabbis haha och kollade på " vägga " hahaha!
Aja sak samma nu ska vi hä ihop min säng och städa lite nå folk kömma hit ikväll innan vi drar ut =) TAGGAD? OJA!

Hos Jonas =)

Ja då är man framme i Stockholm. Så drygt var det faktiskt inte att sitta på bussen ändå snackade typ i telefon den mesta tiden. Kände mig väldigt popis idag! Tror det var första gången man åkte buss och den inte var sen i tiden utan förtidigt haha :). Jonas mötte iaf upp mig från bussen och vi gick och fixade nåt kort va det nu hette iaf så jag kan åka tunnelbana hela helgen. Haha jaa jag fattade ju som sagt inte så mycket hur allt detta fungerade men det ordnade upp sig tillslut :P. Sen drog vi hem till Jonas och Lasse så jag fick lämna av mig väskorna. Satt och snackade ett tag på balkongen, rätt kul att sitta och titta på allt tokigt folk som går förbi tror jag inte sett så många människor springa någon gång som här! Men bra att dom håller sig i form iaf xD.

Nu har man nyss kommit tillbaka från en guide tur runt Stockholm vi for till bl.a " Djursholm" och fick se en massa snygga hus fyfan höll på tapp anda, där skulle man då lätt vilja bo iaf. Sen körde vi lite vilse där inne ett tag men vi tog då oss hem till slut. Vi var väl ute och körde i nästan 2 timmar :P Just vi körde igenom en massa tunnlar med , av någon anledning så tycker jag att det är svin kul att åka där igenom haha! Jonas höll sig ju på vägen iaf tur det =D.

Just nu sitter jag och väntar på middagen som dom håller på att laga till lilla jag och dom så klart :P Det blir kyckling gryta ( Jonas special ). Blir säkert jätte gött :):)

Tjohejs!

Stockholm!

Oja idag bär det av till Stockholm ( Fjollträsket ) som vi säger haha! Ska bli riktigt kul att få fara någonstans och göra något annat :). Var ju ett jävla tag sen man träffade Jonas nu så är taggad till 1000% ! Fast drygt att sitta på en buss i typ 7 timmar, har ju åkt buss iaf 6 timmar ett antal gånger och bara det är jobbigt, haha fast det skiljer ju iförsig bara 1 timme men ändå xD.

Idag har man varit på Coop som vanligt och jobbat arslet av sig *NOT*. i hela 9 timmar stog jag och packade upp en massa glödlampor Jippih va roligt det var :P. Sen blev jag smått irriterad på en jävla tv sak som var precis bredvid där jag var och där snackade en gubbe om att sälja Cick on eller vare Click on? haha skit samma nåt av det iaf ... fick höra i ca 9 timmar på samma skit kan tänka er som ungefär Tv shop fast denna snackade typ så hära : Jag vill nu erbjuda dig Cick on/Click on. Har du det mörkt i din garderob, garaget eller kanske i din sterio? ( haha ) Isåfall är  Cick on/Click on det rätta för dig. Helt utan sladd det är bara att sätta fast det var som helst varför inte under sängen? Du får nu 3 stycken Cick on/Click on i samma paket för endast 98 kr och den är din. Jaa nåt liknade så var det iaf. Se nu har jag gjort lite reklam också xD.
Aja skitsamma denna dag gick faktiskt rätt fort tycker jag skönt! Lämnade in mitt CV idag så får väl hoppas på det bästa :).Efter man slutat jobba köpte man en massa götta för att ha på bussen,sen en tidning hm sen for jag och morsan och köpte en sallad sak som jag ska käka då svviinn gött =). Kunde inte undvika av att sno en räka:P.

Jaa efter det har man bara varit hemma och packat och sånt =) Sitter och räknar ner timmarna här så klockan blir 08.10 då bussen går :) så är man framme 15.30. huvva det lät väldigt länge:P. Men jag lär väl inte sova så mycket på bussen eller så heller jag lär ju mest sitta och titta ut genom fönstret är ju inte precis varje dag man åker denna väg. Men det ska bli jävulskt kul =) Vi har ju i princip allt uppbokat redan vad vi ska göra för nåt så det blir inte nå slappa här inte moha. Antingen idag då så blir det att vi far ut,eller tar nå öl hemma,eller så gör vi något annat haha aja på lördag blire då inte sova ut iaf vi ska gå på stan och shoppa eller shoppa jag har ju inte så mycket pengar kvar men nåt ska jag väl komma hem med iaf =) sen ska Jonas gudia mig runt Stockholm han har ju hunne tage körkortet sen sist jag träffade han så ska bli intressant att åka med han haha bara han håller sig på vägen så är jag nöjd xD. Sen på kvällen ska vi ut på krogen skoj med nå annat än samma gamla Plattan! Sen en massa annat vi ska göra blev helt plötslig jobbigt att skriva ner allt så det dära får räcka.

Idag pallar jag inte att avreagera mig nåt faktiskt,som sagt nu blir det Stockholm och festa lossss sen tar jag resten som det kommer då jag kommer hem !

Nu blir det sova sova sova!

image13

Huvudet sprängs snart i tusen bitar

Jaa vad ska man skriva är helt tom i ord just nu...

Aja vaknade runt 10 idag iaf,fick väl inte precis världens bästa start på dagen precis! Dagens första känsla var bara ilska...Fick veta nåt som jag blev förvånad över... eller nee ärligt talat så vart jag nog inte alls så förvånad över den saken faktiskt var väl nästan väntat.Men det gjorde ändå lika ont att höra det. For till skolan runt 12 iaf, var bara på skolan i typ 20 minuter. Vet rätt onödigt att ens gå dit men pallade fan inte vara kvar så jag och Zandra drog ner till stan. Hämtade ut biljetten :).
Sen for Zandra och jobba och jag stötte på Cilla och Erika så vi gick och tog en fika trevligt trevligt har inte träffat Cilla på jaa jag vet inte hur länge sen det var så det var nice. Sen träffade jag Elin och vi drog på Donken och satt och snackade om en massa skit saker m.m. Jaa som sagt hon var näst intill lika jävla förbannad som jag var,hon är väl nästan den enda personen som riktigt förstår hur jobbigt och dåligt jag har mått och haft det dom senaste månaderna. Jaa ärligt talat kan jag inte ens komma på nån dag eller 1 hel vecka som jag har mått helt bra på jag vete fan hur länge. Och efter denna dag gjorde väl inte precis saken så jävla mycket bättre! Var då det sista jag behövde just nu. Men Elin är verkligen guld värd <3
Men som sagt det ska ju alltid vara nåt,är ena saken löst kommer bara nästa. Men är jävligt glad för att hon förstår mig iaf, finns inte så många på detta ställe som fattar nåt eller ens orkar eller försöka bry sig. Funderar fan helt ärligt på om man bara ska isolera sig här hemma är väl nästan det man måste göra snart för att slippa alla jävla problem man hamnar i jämt. Så fucking less på detta alla dessa jävla lögner som kommer från var och en, och man tror man kan behandla folk hur som helst och det inte ska bli nå jävla konsekvenser alls! Men som sagt så är det alltid jag i slut ändan som kommer få må dåligt över vad nu saken är och man ändå inte har gjort ett jävla skit så är det en själv som får lida av det. Det är fan tragiskt! Va fan tänker folk med ibland......Ne FYFAN!
For iaf hem till Elin senare och var där hela dagen och vi fortsatte att babbla om en massa skit saker som händer oss hela tiden,kändes jävligt bra att avreagera sig lite,troo mig det behövdes verkligen! Nu är ju bara frågan hur mycket av allt detta är sant och inte sant som denna person nu har sagt till mig? jaa jag vet faktiskt inte ens om jag vill veta det,isåfall får denna person komma rakt fram till mig och säga precis så som allt ligger till för jag tänker inte göra ett jävla piss mer!. Visst folk gör misstag så är det ju, men detta kan ju knappast ha vare nåt misstag.
Är verkligen ner stämd just nu vill bara lägga mig under täcket och bara gråta ut allt men ändå inte, nog för att det är en sak att vara ledsen över men frågan är ju äre ens värt det?

Men som sagt jag tog den chansen 1 gång till och hoppades och hoppades på att det skulle gå vägen denna gång,men nej jag får väl helt enkelt ta in detta ännu en gång.

Okej så tom i ord var jag väl ändå inte har inte så mycket att skriva än om hur jävla arg och ledsen jag är just nu. Har iaf kommit på en sak man ska då verkligen ta vara på dom dagar man mår bra för dom ser man då mycket sällan just nu i sitt liv.



image12


som om allt rinner ifrån mig
orkar
inte tänka
vara
eller ens
försöka

vill bara vila
sluta ögonen
sväva bort


Trött..

Nu sitter man hemma och degar på.Inatt blev det inte mycket till att sova heller,känns som jag börjar få tillbaka mina sömn problem igen...Illa!

Idag har det väl inte hänt speciellt mycket, varit på skolan sen på lunchen gick man ner till stan för att kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kontot,så funkar inte bankomat skiten lite jävla less! Stötte på Matte på stan med så vi stog och snackade en stund trevligt. Sen for man upp till skolan igen,sen hem...inte gjort så mycket är så himla slut på trött och less...

Imorgon har man som sagt sov morgon och bara 2 lektioner, sen ner på stan igen och kolla om bankomat skiten funkar då ^^ Vet inte ens hur mycket pengar jag har,har man lite kvar får man hoppas på att farsan kan sponsra mig lite xD. Måste också gå till reseförsäljarna och hämta ut biljetten =) Wiieee inte länge kvar nu :):). Just Zandra ville jag skulle följa med till Plattan imorgon nyktert så klart nå karaoke grejs som ska vara där :P. Får väl se hur det blir med det...ska ju jobba på torsdag igen så.

Less

Efter skolan drog jag iaf väg till Carro och Olle =). Vi satt och spanade in allt folk som var på stan från fönstret väldigt roligt haha^^. Blev bjuden på käk där. Carro lagade en förjävla god Svamp soppa,nog för att jag inte tycker om svamp men denna var riktigt god =) Efter det satt vi och såg på hockeyn ett tag sen drog jag hem.
Har nyss bokat biljetten till Stockholm på fredag Wiiiieee längtar :):)

Ne huvva va jag är på dåligt humör idag,en jävla skit dag är va det är! Förutom då jag var hos Carro då förstås.
Allmänt less på ALLT som rör sig om i mitt " liv ", börjar kännas som man börjar komma tillbaka till det deppiga jag igen. Tänk vad humöret kan ändras så mycket från dag till dag....

Skönt att man snart drar iväg till Jonas än om det bara är över en helg men man slipper då denna jävla håla!!

Måndag

Igår var man hos Carro och Olle, käkade en massa godis och popcorn just ja kräm också haha mummsi =).
Vi låg och degade i sängen och såg på Pistvakt sen klockan nio såg vi på 40 year old virgin,jag hade aldrig sett den förut men den var fan bra =D. Kom hem runt 12 tiden,sen var det nästan bara till att gå och lägga sig.

Men det blev då inte mycket till att sova inatt iaf, låg och tänkte på en massa skit saker typ hela natten så somnade och vaknade konstant tills jag skulle kliva upp och så klart vare ju då som man hade somnat som bäst.Känns som denna dag kommer bara vara skit.

Sitter på skolan just nu iaf, skippade gympan i morse hade nå ute skit så pallade inte gå på sånt. Kom på på vägen till skolan att vi hade redovisning i Mdk idag, och jag som inte ens har gjort bilden vi ska göra :O. Var tänkt att jag skulle göra det i helgen men det glömde jag helt bort. Känns som jag ligger efter i allt som har med skolan att göra just nu, måste börja ta tag i detta är ju inte så länge kvar nu!.

LESS!

Söndag...

Jaa nu var det ett tag man skrev då. Har inte hunnit eller snarare låg bakis hela dagen igår så orkade helt enkelt inte göra ett skit.

Fredag blev rätt lyckad iaf =). Först var man hos tandläkaren hade " bara " 1 hål denna gång haa. Ska tillbaka den 13 Maj igen suck. For hem sov ett tag, sen var det bara upp och börja fixa sig inför kvällen som tog ett antal timmar innan man var klar. Carro,Olle och Maria kom hem till mig runt 5 tiden med bira så drack vi och gjorde iordning oss här hemma. Sen vid 7 tiden drog vi till Bowling hallen mycket trevligt hade vi där hahaha speciellt en viss toa blev rätt utsatt den kvällen av Jag,Carro och Maria. Vi blev nog lite väl på lullen där ett tag, vet inte hur många bilder vi tog där inne tänker inte ens kommentera om hur bilderna ser ut hahaha! Slog iaf ryggraden där inne i nån jävla sak som var på väggen som jag så klart skulle sitta på av nån anledning, men slutade med att jag ramlade halvt över Carro och gjorde illa ryggen i någon kant sak AJ AJ!. Och inte nog med det då vi satt på toan alla tre och skulle ta en bild så tappade vi balansen och ramlar rakt ner i golvet och jag smäller i huvet i ett jävla element hahaha! Aja toan var ju lagomt fin då vi gick därifrån iaf =D.
Efter det drog vi till Kebab City och käkade, faktiskt så var det första gången jag åt där,annars brukar det oftast bli " vanliga " Kebaben men men... :P Satan så sura dom var som jobbade där, huvva. Rätt kul var det då Carro skulle ta på sig sitt halsband och en av dom som jobbar där kommer fram och frågar om vi säljer halsband? öhm jaa klart vi gör det vem gör inte det haha ;P.
Aja runt 10-11 tiden kom vi tillslut fram till Plattan iaf mycket folk var det och kul vare =) Träffade bl.a Ewe som jag inte sett på ett tag trevligt trevligt sen en massa andra som jag inte orkar rabbla upp nu. Men kvällen var väl rätt lyckad nog för att jag har vare med om roligare kvällar på Plattan men det dög ju iaf :).

I lördags var jag sååå jävla bakis så fyfan! Vaknade runt 12 tiden av att Jonas ringde och väckte mig, tur det skulle ändå upp runt den tiden så. Men huvva så dåligt jag mådde, efter 1 timme tog jag iaf orken till att gå till Skyttis och kolla på Innebandyn trevligt =). Sen var det bara att gå hem igen och soooooovvaaa! Vaknade runt 8 igen drog till Östra och köpte en massa götta sen hem igen och degade på vid datorn,somnade väl runt 4 inatt tror jag :S

Idag mår jag däremot mycket bättre, har städat bort alla öl flasker och diskat duktiga jag ;P. Sen nu snart ska jag dra till Carro så ska vi se på Pistvakt och käka pöpcorn mumms!

Tjipptjopp!



image4

Kvällens frilla 80-tal!




Torsdag =)

Fick sluta tidigare från Coop idag :). För att alla chefer är i Sundsvall på kurs så kunde inte lämna in Cv idag heller. Gick hem vid 11 snackade med Jonas i telen ett bra tag som är mycket ovanligt nu förtiden eller inte haha,låg typ och halv sov medans han babblade på så jävla trött. Gick och sov i typ 2 timmar sen for jag ner till stan mötte Carro så gick vi och köpte alla kläder och små tjoffsan inför imorgon :)Gjorde av med fan 600 spänn på mindre än 1 timme Illa!  Blev inte kvar i stan så länge drog hem och käkade en massa götta och snackade med Jonas ett antal timmar igen trevligt värre våra samtal är  ha xD . Men men är TAGGAD som fan nu!

Imorgon ska man först till tandläkaren klockan 9 ursh! Sen vet jag inte vad jag ska göra,om jag orkar dra till Coop ändå det vete fan...antagligen inte ^^. Runt 4-5 tiden kommer iaf Carro och Olle hit så ska vi fixa iordning oss sen  ska vi kanske dra ner till Bowling hallen och dricka bira innan Plattan  :)  huvva dyr dag imorgon!  Men troligtvis värt =)

 

Helg tack!

Kan det inte vara fredag snart?! blev aldrig så jag köpte den dära rosa tröjan lika bra det,men hittade iaf en skjorta på Cubus som jag la undan jävla nice. Som sagt ska ju ha kläder tills på fredag 80-tals tema,inte så lätt att hitta kläder till det som jag trodde. Men den dära blå,vit randiga skjortan får det nog bli :) Sen ska jag köpa KORTA leggings som är typ gråa med små söta rosetter på haha,sen blir det ett par runda vita plast örhängen, ett svart midje bälte,nån cool färg på leggingsarna vet inte vilken det blir än, sen ett par blåa klacke skor med en rosett,ett vitt pannband,vita stora sol briller,blått smink och sen ska jag krusa och tuppera håret var nog allt tror jag?:S. Aja haha blir säkert en vacker syn detta :D. Men längtar som ett tooooookkkk!

Blev inget O'learys ikväll heller,Carro jobbade och Elin skulle plugga tråkiga dom var då xD. Så har sett på hockeyn här hemma istället eller sett och sett tror jag sov under typ halva perioderna men ^^.

Imorgon ska man på Coop igen och jobba i 9 timmar suck! Är så jävla less på detta ställe så huvva! Men ska ändå lämna in Cv där och hoppas på att jag får jobba nu då,vad gör man inte för pengar :)

Nu ska jag bara sitta här ett tag sen slagga!

Onsdag

Just nu sitter man på skolan och är lagomt uttråkad. Hade iaf sov morgon började inte förnst 12 skönt :) Har bara 2 lektioner idag skönt det med. Sen ska man ner till stan och kolla efter kläder igen till på fredag hoppas att man hittar något nu då, har ingen lust att gå på stan idag men jobbar ju till klockan 5 både imorgon och på fredag så då hinner man inte göra ett skit!. Ska fixa klart CV idag som jag ska lämna till Coop imorgon,hoppas man får jobba där hela sommaren så man får lite pengar :) Är väl typ det enda man kommer göra efterskolan jobba hårt hela sommaren sen blire ju Åsele så klart det går bara inte att missa!. Ska försöka få tag i någon som kan följa med på stan men ingen orkar juuuu suck ;P. Ska på Max och käkade idag med med morsan göttans :) och ikväll ska man väl kick lite på hockeyn få se om man drar ner till O´learys igen eller inte :) Ska kolla om Carro eller Elin ska följ ve ! 
HOJ!

Tisdag

Jadå ska vi se om vi kan skriva hit nåt då. Första gången man skriver blogg Jonas som ville så hemskt mycket att jag skulle börja med sånt jag med så va fan man får väl offra sig ibland xD

Idag har jag iaf inte gjort speciellt mycket,råkade först sova allt förlänge i morse,inte för att det är någon nyhet att jag gör det men....Kom iaf iväg till skolan tillslut,slutade 3 idag skönt  =). Drog iväg ner till stan efter skolan med Zandra. Jag skulle då kolla efter kläder till 50-dagars haha men det gick ju som det gick hittade inte ett skit! Vi stötte på Carro och Maria så gick med dom ett tag. Hittade iaf en knall rosa tröja på Only som jag provade men huvva ligen den synen vill jag inte se igen haha passade inte precis i rosa men äre 80-tals kläder man ska ha så ska man väl se ut som jaa vad vet jag ;P. Köpte den inte idag iaf få se hur det blir med den senare. Har ju som sagt inte så mycket pengar att gå på just nu,måste spara tills den 18:de det är då dom verkligen kommer att behövas =)

Nu sitter man bara hemma och chillar,har inget speciellt att göra ikväll men ska iaf se på So You Think You Can Dance - Scandinavia. Rätt kul att se på folk som skämmer ut sig ibland =)

Aja hoppas jag lyckades bra med att skriva här nu då Jonas vad säger du? :P



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0