Snart 1:a Dec och ingen snö..

Ja imorgon är det 1:a dec och ingen skymt av en enda snö flinga ännu. Vad är detta? Okej jag har tjatat länge om att jag inte ville ha snö..men det får gärna vara snö nu när det blir dec tack! hohoohohoh!

Drog som sagt till B i söndags. Blev Beck och glögga :). Blev kvar där tills igår. Lill bubbis som blev sjuk gatt ju passa upp lite!

Urinvägsinfektionen blev bättre när jag var där faktiskt men så fort jag kom hem igen så började helvete igen...så fick nog och drog till vårdcentralen imorse. Nu blir det antibiotika till på söndag och hoppas det är bra efter det!tack!Inte kul!

Blev ringt in imorse också för att jobba till halv 5 idag perfekt! Sista dagen på denna månad och jag har inte fått jobbat denna månad nå mycket alls typ 10 dagar tror ja?suck.

Ska dock få jobba imorgon,fre och på söndag också iaf brabra:). På fredag ska man dra på globen för första gången i mitt liv med cheferna och kollegorna. Det ska bli sååå kul! =) Få träffa alla andra som jobbar på alla andra Scandic hotell och se hur många vi är egentligen!. Först ska vi till Alvik på hotel StayAt för att käka buffé och efter det till globen för att se en julshow! Förhoppningsvis har man lite mera jul känsla efter den kvällen =).

Tog denna bild idag hej vinter! ;)


1:a Advent!

Ja då var det första advent idag då = regn och förjävla blåsigt ute!

Har fått urinvägsinfektion idag också väldigt kul..springa på toan 24/7!!!!. Men trotts det ska jag iväg till B ikväll. Dricka glögga och sen hinka i mig några liter tranbärs juice och hoppas att det känns bättre imorgon!

Adios!

Lööörrdaag!

Då var det helg och lördag är det!

Drog iväg till B igår kom hem imorse. Vi såg på den nya pirates of the caribbean brabra :).

Annars idag har det väl inte hänt nå speciellt. Jag och Jonas lagade fredags gött ve pullan mumma! Sedan ikväll blev det en massa onyttigheter och tittandes på Queer as folk sååååå bra serie så vi gett se den igen! xD.

Ikväll har två grannar party här så det dunkas musik överallt!

Har fått reda på att jag kommer få vara ledig de två sista veckorna i dec som jag vill yeeeey! Övvvikkkaaann! Har lite hem längtan just nu faktiskt till party och vänner! <3 Få se om även nyår firas där uppe!

Nu har jag iaf kommit på hur jag får in bilderna i inläggen igen eller jag Jonas visade haha...! Men har börjat på en ny blogg så få se om den blir nå bra..har ju ändå haft denna i 3 år kanske dags att byta? Om den blir skit har jag kvar denna orkar inte hålla på allt för mycket!

Här kommer iaf bilderna som jag tänkte lägga upp förut på min och Jonas första försöka till att göra kåldolmar haha..!
Men suck..

Jah då var det "helg" igen då. Herreje vad veckorna går fort var ju nyss helg!. Fick jobba idag också iaf brabra!. Ska jobba på söndag också :). Första advent och allt! Och vart är snön? Inte här iaf. Men än så länge gör det inte så mycket man hinner förmodligen bli less på den innan den är borta sen iaf. Funderar på att göra en ny blogg iaf designen hur gammal är inte denna? står väl att jag är 20 eller nåt haha....ja det var 2,5 år sedan de ja!. Blogg.se har blivit helt stört kan inte lägga in bilder och texten blir som en gröööttt irriterande... Jaja neh nu blir det att göra något annat imorgon tänkte jag då snör fram advents ljusstaken iaf så man får lite feeeelllinngg! :)

Lever!

Då var det ett tag sedan man skrev igen då! Har gjort mycket sen dess men palla skriva om allt! Iaf denna helg spenderades i Vällingby!. Vi han göra en del faktiskt. Drog dit i fredagas och jag och B drog in till City för att storhandla. Sedan på kvällen drog vi in igen för att träffa hans polare och hans brud tog oss en varsin öl trevligt. Lördagen drog B in till stan och jag drog till Ö&B köpte nå saker och sedan drog jag tillbaka till Vällingby. Mot kvällen blev det gröt lagning, julmusik och vi bakad pepparkakor mys! :). Efter det drog vi vidare hem till hans far en sväng och sedan drog vi alla till Woken? och till Råcksta krog kul kväll :). Söndagen mådde jag inte så bra neh länge sedan jag var så bakis eeeuuuww blev påmind om varför jag inte dricker så ofta längre haha!. Men de vare värt! Så det blev en hel dag i sängen med bakis götta och Beck typ!. Drog hem på måndagen och har inte gjort så mycket sen dess. Lite jobb denna vecka suck...men ska åka få jobba imorgon iaf thank god!. Så nu blir det till att stänga igen öga!

RSS 2.0