Huvudvärk!

Idag vaknade jag upp med en jävla huvudvärk hatar sånna dagar! Inte hade vi någon alvedon hemma heller och jag orkade inte gå ner till stan för att köpa....Inte svarar Carro i telen idag heller...

Iaf runt 3 tiden kom grannen helt plötsligt förbi haha hade ingen aning om att han skulle komma till mig men. Jätte kul lagomt sliten var man ju också och låg och halv sov. Han hade iaf köpt alvedon till mig för han visste att jag hade ont i huvet^^. tack tack känns lite bättre nu iaf =).
Blev att vi kollade på en massa bilder och snackade sedan lagade jag " middag " haha nudlar! Standard det! Fast denna gång så dög inte hans nudlar ne då för att det var räksmack haha bara för att jag inte tycker om den så gav jag han det men det dög inte till han heller. Så nu har han farit iväg till Subway för att köpa hem en macka sedan skulle han komma förbi här igen och vi skulle ner på stan och käka glass eller nåt sånt vare han babbel om.

Ikväll få vi väl se vad som hittas på se på tv ska jag då göra det är ett måste på onsdagar haha massa program då jodu! Om nu det går för sig för han vill säga^^.

Sitter och väntar på han just nu borde väl vara här snart tycker jag ....

Tjohejs!

Så det kan gå^^

Ja dagen blev ju inte som planerat nej. Trodde Carro skulle komma idag lät som att hon skulle det men vete fan vad som hände med den saken :S. Först skulle hon ta 4 bussen lät det som och hon skulle ringa mig om hon tog den. Men sen ringde hon inte och jag har ringt minst 20 gånger ikväll men hon har inte svarat =/. Aja skrev ett sms och frågade om det hade hänt något men inget svar men men får väl se om hon dyker upp nåt imorgon iaf.

Kvällen blev iaf att runt 12 i natt träffade jag grannen haha vi for ut och börna på i stan en stund sedan for vi hem till han. Käkade chips drack en öl och spelade fotboll som vanligt =) spöa skiten säger jag bara!. Han tyckte tydligen att jag hade blivit smalare? Enda jag tänkte på hur kan man tro det efter allt jag vräkt i mig denna vecka haha! Resten av tiden blev det bara allmänt prat om lite allt möjligt. Kom nyss hem därifrån. Då jag och grannen åkte med hissen ner ja han brukar följa mig ner till dörren varenda gång haha bara för att han vet att jag inte åker hiss själv eftersom att jag hatar det!. Iaf då vi står vid port dörren stöter vi på en virrig tant som inte verkade ha någon aning om vart hon var och efter en stund skulle hon tydligen försöka hitta dörren ut igen och gick rakt in i glas fönstret. Sen frågade vi om hon bodde här eller nåt? ja på våning 4 sa hon att hon bodde på så vi skickade ner hissen igen väl framme så vägrade hon att kliva in!. Jag märkte iaf att jag hade glömt mobilen hemma hos han så vi gatt åka med hissen upp igen och då åkte hon med. Sen då vi skulle gå in i lägenheten så skulle hon tydligen också med in?whata fuck haha!. Iaf vi passade på att springa in då hon tittade bort. Sen på vägen ner igen så följde hon med oss då tog vi trapperna och sen gick jag bara hem^^.

Är trött som fan men ändå inte är så sjukt varmt inne i mitt rum så huvva! Men ska väl ta och sova snart tror jag klockan börjar bli lite mycke^^. Om jag ska kunna ta mig upp någon gång imorgon så. Kanske bra att vara vaken i tid om Carro kanske kommer som jag hoppas att hon gör. Gör hon inte det så skulle jag väl umgås med grannen igen imorgon lät det som fara och bada eller nåt sånt nicenice!

Ne natti natti!

me
Ego varning! xD

Tisdag :)

Ja tisdag idag då. Vaknade runt 1 idag och var svin trött men det var så jävla varmt i mitt rum så kunde inte ligga kvar. Vem vill ligga och sova då det är stekar väder ute säg?:D. Klev upp iaf käkade frukost sen la jag mig ute och solade ett tag skönt skönt =). Sen har jag väl inte gjort så mycket idag försökt att starta min jävla dator hela dagen men icke. Eller ja nu är den ju igång haha den startade så fort Lennart tryckte på knappen^^. Tur det iaf!.

Nyss for Morsan och Lennart iväg till Sollefteå så nu är man själv hemma då =). Har nyss duschat och inväntar att Carro ska komma in genom dörren snart wwiiiee :). Vad vi ska hitta på det vete fan kanske drar ner till hamnen och tittar på båten som är här om vi hinner beror ju på när hon kommer men men. Annars vete fan hon var tydligen party sugen men inte en enda krog är ju öppen idag SURT! Imorgon äre ju det men då måste Carro hem så det går ju inte heller.....

Aja få se vad som hittas på nåt blire då iaf=). Få se om vi drar till grannen eller nåt då han slutat jobba om vi har lite att göra då får han bli vårat offer som vanligt xD.

Ne kanske man ska dra på sig nå kläder....

pusstjo!


:)
<3

HOME! =D

Jadå var men hemma i Övikan igen då =). Kom hem vid 10 ikväll och det känns skönt att vara hemma igen måste jag säga :). Är rätt sleten just nu efter att ha sutte och åkt i bilen i 6 timmar ursha! Så efter detta inlägg blir det sängen på dirren skönt att sova i sin egen säng igen lär sova som en guuuuuuuuuddd inatt!

Iaf i torsdags for vi tillbaka till Anders igen och bodde i stugan =). Blev räkern och vine och nå poker spelande och det gick bara fin fint det xD. På fredagen fiskade vi Lennart fick en fisk och jag fick ingen nedå ^^.Varmt som tusan var det då! På kvällen blev det grillning och poker spelande och det gick lika fin fint där med :P. På lördagen for vi ut med båten och fiskade igen det gick då mycket bättre jag fick hela 3 fiskar ^^. Sen så var det sjjuukkktt varmt så jag skulle bada men naeh blev inte av såg nå fiskar i vattnet som jag inte alls tyckte om haha så jag blötte bara bena!.
I söndags for vi från Arjeplog och drog till Boden och hälsade på nå folk =). Trevligt trevligt! Spelade kubb på kvällen ( Nord mot Syd ) haha!. Jaa och det gick ju inte så jävla bra nee huvva Nord vann då iaf tillslut :P.
Vi sov i ett tält den natten. Tältade utanför deras hus typ hehe =). Jaa och idag for vi hem som sagt bra sammanfattning försökte iaf xD.

Så ja imorgon då ska jag väl troligtvis vara med Cäärrroo :) Om hon orkar pallra sig hit till stan vill säga!. Hon ska iaf hålla mig sällskap till på onsdag är hemma själv ett par dagar nu vet ej hur länge. Morsan och Lennart drar till Solle i morgon så hela lägenheten för mig själv mohahah vad kommer hända då?:P. Ne men kommer inte Carro imorgon så kommer hon på onsdag iaf =) Sen börjar hon jobba igen SUCK!

Till helgen hörs det som att det blir utgång iaf Plattan som vanligt nicenice!

Förövrigt sitter jag på Lennarts bärbara just nu för min dator VÄGRAR att starta BLÄH!

Ne nu ska jag sova!

Silveryran :)

Lördagen efter Lasse Stefanz for vi till Arjeplog för att hälsa på Lennarts bror Anders :). Vi fick en liten egen stuga att bo i xD.

På kvällen blev det Silveryran som jag så klar aldrig har varit på förut heller^^. Men det var kul :). Öltält blev det och öla så klart ha! Runt 11 tiden kollade vi på BROLLE som var där och spelade och han var förjävla bra och lika snygg i verkligheten är han med :P. Fett drag var det och mycket folk :). Då han spelat klart bar det av ut till öltältet igen och där var vi ett tag. Efter någon timma tog vi en taxi buss hem till Anders igen och där blev det mer ölandes :). Jag var sjukt trött den kvällen satt typ och sov där på slutet tror jag haha men somnade fort då vi väl kom till sängs. Somnade rakt med datorn i knät han inte ens lägga undan den ^^.

På söndagen blev det till att fara ut med båten och fiska :). Kul var det har inte åkt båt på jätte jätte länge! Men fisket gick väl inte nå vidare Lennart fick en aborre och även morsan men icke jag nedå :P.

Måndagen städa vi ihop nästan alla grejer och for till Lennarts morsa och farsa som bor en bit utanför Arjeplog ja jag vet inte vad stället heter haha det är där vi är just nu iaf ;).

Idag har vi också varit och fiskat var tänkt att vi skulle göra det igår men det var bara skit väder regn! Men idag så :). For till något ställe som hette Rapatjärn iaf :P. Fiske lyckan var inte så bra idag heller haha! Jag var den enda som det nappade för iaf tror jag ^^. Hade en feten på kroken ett tag och tro på fan att han kom lös innan jag hade vevat in den SUCK!. Ca 30 minuter efter får jag napp igen och ska dra in så drar fisken av linan och flötet följer med han ner i vattnet haha! Kan man ha mer otur eller vad?!. Aja resten av tiden då vi fiskade vare bara dött så vi drog. Vi for upp till ett högt berg där det var en jäkla fin utsikt måste jag säga såg typ hela Norrland xD.
Efter det for vi hem hit igen och käkade vöfflern och sedan har jag bara sett på tv och slappat =).

Imorgon ska vi fara hem till Anders igen och vara där ett par dagar sen får vi väl se vart vi far ^^.


yeha
Silveryran ;)

öl
Öltälte!

brolle
Brolle :D

brolle
Brolle :D

fisk
Morsans firre :P

tjärn
Rapatjärn!

ha
HA stor fiskarn själv^^

fika
Fika dags ;)

gfd
Gött och myggigt :P

hj
Utsikta från berget =)

mixa
Mixa =)


Kullberg/Lasse Stefanz :D

Ja i fredags bar det av till Kullberg och jag är jäkligt glad för att jag sket i Åsele och följde med dit så himlans kul det var så öjöj =D=D.

Iaf dagen började med att vi for iväg till Solle runt 8 tiden på morgonen. Väl framme var det bara att packa in all våran packning i Lennarts bil och invänta 2 till som skulle följa med och sedan blev det så klart bolaget ;). Sedan bar det av till Kullberg!

Runt 12 tiden var vi framme iaf och det började med att sprätt upp en champagne flaska gött ;). Mitt upp i alltihopa kom Sveriges Radio Västernorrland förbi och intervjuade Lennart ( om Lasse Stefanz ;P )  vi resten sprang in i stugan haha! Ja han var med i radion iaf =). Senare på dagen kom våra grannar också som morsan och dom känner sen förut så dom umgicks vi med också :P. Blev en massa spel och snappsande och vinande innan det var dags för go middag :). Grillat blev det iaf göttans och efterätten kladd kaka ^^. Till det en massa ölande och Baylis och grejer moha! Efter vi käkat klart bar det av till ett ställe som heter grus gropa eller ja antagligen för att det var det också haha! Där campade några folk så det blev mer drickandes där :) Var där ett tag sen for vi hem till stuga och gjorde iordning oss =).

Vid 10 tiden drog vi ner till Lasses :) Morsan och alla dom andra gick och dansade och jag hade ingen anning om vad jag skulle göra haha jag har ju aldrig varit på sånt dära men :P. Iaf blev uppbjuden av några grabbs så det blev en del dans för mig också och kul var det faktiskt :). Efter ett tag träffade jag på Mattes morsa också och det var grymt kul kan jag ju säga vi tog oss en öl och satt och snackade. Fick även träffa nån av hennes grannar eller va det var och höra lite skvaller alltid kul säg ;) Ne men vi hade det trevligt trevliga samtal blev det tycker jag var väl behövligt! Efter ett tag gick hon och dansade och även jag hihi :). 

I pausen träffade jag på Cilla,Madde,Jane och Renee blev rätt förvånad men det var kul att träffa på dom =D Iaf alla skulle träffas vid stugan och det gjorde vi också iaf några av oss plus några andra folk ^^. Innan allt började igen bestämde sig en av dom som var där att hjälpa mig att hitta en bra dans partner och ja vi gick och letade haha rätt kul då han gav kommentarer " ne han är för bondig, ne han är för sliten m.m ". haha! Men tillslut så hittade han en grabb iaf som jag dansade med :) Efter dansen bjöd han mig på en öl och vi satte oss och pratade =D Haha lite kul det var som att han kände mig redan han gissade rätt på att jag tycker att cider bara är skit och att det ska vara öl och han gissade rätt på att jag var en 89:a och en massa andra saker^^. Iaf vi snackade då om allt möjligt haha Kristoffer hette han iaf och kommer från Ramsele en riktig söting må jag säga även där en som har gått industri och är 21 år ;) Han ville iaf ha mitt nummer och klart han fick det inte mig emot säg :P.  Blev inge mer dans för mig efter det utan vi satt och snackade resten av kvällen :). Haha Madde kom förbi oss ett antal gånger också haha jaa hon berättade ju några saker om mig som jag inte alls tyckte han behövde veta haha ja pinsamma saker med andra ord :P. Men som tur är så satt han bara och skrattade åt allt haa ;). Blev rätt pinsamt då Madde frågade mig ja vem är det hära då vad heter han? och jag typ satt där som ett fråge tecken tro på fan att jag hade glömt vad han hette och han bara kollade på mig och flinade jag typ hmm ja fråga han?! haha! aja :)

Senare på kvällen träffade jag på Mattes morsa igen då full och glad, och gud va hon var glad över att träffa mig den kvällen :)
Klockan 1 var allt slut och jag och han gick hem till oss för jag skulle hämta en tröja höll på frys ihjäl^^. Hämtade lite bira och sedan gick vi ut och satte oss och snackade ännu mera bra en sak han hejar på Modo iaf och hatar Timrå ( Mycket viktigt ) moha och är även domare i ishockey ibland xD. Fick träffa en del av hans polare under kvällen också dom var trevliga dom också :).  Kom ihåg att en kallades för Modem och jag höll på garva ihjäl mig åt det haha!
Aja på natten runt 3 tiden kom hans skjus för att fara hem följde med han upp till vägen och vi sa hejdå och att vi skulle höras av nå sen om han är i Övik nån gång eller nåt sånt^^. 


Riktig rolig kväll var det och jag tror att jag aldrig har skakat hand med så många som den kvällen haha iaf jag ska lätt fara dit igen nästa år igen ! :D 


P.s Lyssnar på Lasse just nu då jag skriver vad händer?^^ D.s



hl
Stuga :)

mor
Morsan SKÅL!

RADIO
Svergies Radio Västernorrland som kom på besök ;)

vine
Go vine :D

middag
Go middagen :D

gropa
Grusgropa!

mor
Morsan på G haha :P

jag
Och jag är redo att fara och shake some assss :D



 


Torsdag :)

Ja nu vare ju någon dag sedan man skrev igen då^^.

Iaf i lördags blev det krogen som jag hade hoppats på =). Fast det blev inte med Carro eller Jessica eller Ewe nej det blev med Olsson faktiskt :). Grymt kul kväll måste jag säg mycket folk som man kände var där så det var kul även grannen så klart haha ^^. Han fick spela min pojkvän där ett tag också hade nån kines sak och svart sak efter mig SUCK! Men dom försvann ju till slut iaf :P. Blev lite mycket dricka kanske men så ska det vara ibland säg ^^. Efter Plattan blev det kebaben som vanligt sedan efterfest hos Tony.

Söndagen vill jag inte ens snacka om ingen jävla kommentar om den kan då säga att det var då länge sedan jag ville hem som fan ne huvva säger jag bara hur man kan bete sig!.Kom iaf hem tidigt på måndag morgon ville hem så fort jag bara kunde.


Igår for jag,Carro och grannen till Nyänget och badade och stekte =) Roligt var det haha! Hade med oss en massa go fika men det mest smälte så vi låg och kletade choklad på varandra ;P. Tog iaf mitt 2 dopp ursh va lite jag har hunne bada märkte jag bara 2 gånger aja iaf skönt vare då :). Efter vi hade varit där i några timmar bar det av hem och byta om för att sedan dra ner till stan med grannen och han köpte nå kläa sen en dammsugare ( sugfisk )^^. For hem till mig så jag och Carro fick käka var hemma ett tag sen bar det av till stan igen med Sami och Dani =). Vi for till Max och käkade glass sedan upp till varvsberget och spelade fotboll i bilen för att det regnade haha!. Senare bar det av hem till grannen sprätte nån öl och spelade fotboll även där :) Sen låg vi mest och snackade och lyssnade på musik. Blev b.la tal om Salt,socker,peppar,gurka och apelsiner som vanligt då haha vilka ämnen? xD Kul vare då :). Det kom även förbi en väktare också som tyckte att vi skrattade för mycket tydligen haha men ofta man kan vara tyst då grannen säger vissa saker måste säga att han är verkligen bäst på att formulera ord haha! Sak samma jag och Carro gick hem runt 3 tiden på natten iaf =).

Idag har jag och Carro också varit på Nyänget :P Inte lika fint väder idag men. Vi han iaf käka onyttiga saker innan det började spö regna hah! Ja vi fick ta skydd inne på toerna jätte kul ^^. Efter ett tag slutade det iaf så vi gick och satte oss under en jaa vad heter det nu då? haha skit samma sånt dära litet hus aja där var vi iaf och flummade på sen la vi oss på stranden igen blev inget bad eller solande men vi doppade iaf bena :). Runt 5 tiden for vi hem till mig igen sen vid 7 tiden for Carro till Domsjö och hälsade på någon kompis där en snabbis innan hon skulle hem till Husum.
Så resten av kvällen har jag färgat håret och packat och allt sånt :)

Ja som sagt det blir inget Åsele för mig iår. Tråkigt nog men känner inte för det knappt ingen ska dit som jag brukar vara med där så det känns surt, plus att jag känner att jag mår inte så jävla bra för att orka med detta just nu, och för att morsan och alla andra ska iväg på semester i Lappland och följer inte jag med så är jag själv ca 1 vecka visst det är skönt att vara själv hemma också men inte då alla andra jobbar och jag kommer bara få sitta hemma och töra hela dagarna nej tack! Så därför imorgon följer jag med dom till Kullberg ska faktiskt bli roligt se på Lasse Stefans jojo den du haha...! Vi ska sova i någon stuga där iaf och drick bira så det blir nog nice det. På lördag morgon bär det av upp till Arjeplog till nå folk där och sedan vidare till några andra och sedan till Bodum och sedan antar jag att vi ska hem någon gång nästa helg eller nåt sånt =). Skit samma bara jag kommer härifrån så är jag NÖJD!

Ska även göra en rolig grej åt grannen medans jag är borta hahaha ska bli kul och se hur han kommer reagera :D

Ja förövrigt börjar redan folk vilja att jag ska på krogen nästa helg för att jag inte super i Åsele i år haha jaa varför inte? säger jag bara :D. Eller ja det beror ju på om jag har hunne hem vore ju en fördel ^^. Eller om vi är kvar i Sollefteå kanske det blir Laxfestivalen äh fan jag vet inte! rent babbel just nu.

Ne nu ska jag snart ta och sova ska upp halv 7 imorgon för att åka mot Solle runt 8 tiden Gnatt!

:)
Carro :)

me
Me^^

:)
Carro =)

haha
Hihi ^^

jlk
Lite onyttig får man väl vara ibland?:P

haha
20 års krisen eller vad? xD

haha
Haha :)

ha
Moha!

haha
Insidan av Carros väska haha!




En fredag utan fest^^

Ja då var man uppe igen då. Klev upp vid 1 idag kunde inte ligga och sova nå längre ne huvva jag orkar inte sova nå mer haha känns som jag aldrig ha varit så hära utvilad på väldigt väldigt länge som jag är nu :P. Men det är väl skönt det också antar jag :). Skit väder är det idag också suckkk! Hur länge ska det ta innan solen kommer tillbaka denna gång då tro?!.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Har iaf varit duktig att diska åt morsan innan hon kommer hem men det gjorde jag enbart för att jag har brist på nåt att göra haha. Sen har man bara duschat och allt sånt dära tjoffan. Zandra är upptagen hela dagen idag också så kan inte vara med henne heller suck på det med ;P. Carro hon jobbar jaa det blir nog bara till att dega hemma ikväll med men imorgon ska jag fan ut har jag bestämt måste bara få med mig någon ska ringa Carro senare ikväll iaf och hon får bara lov att följa med ut så äre bara ^^. För jag måste ju ta och inviga min nya snygga kjol jag köpte i veckan moha ;). Jessica hörde av sig idag och tyckte vi skulle festa nu framöver jaa hoppas bara att hon är ledig i helgen så hon kan följa med också =). Har inte sett hon sen studenten :O och det var ju nå veckor sedan nu ^^.

Förövrigt är jag väl på ganska bra humör idag kändes skönt att dampa ur sig en massa igår kan jag då säga ^^.

För första gången är jag faktiskt osäker på om jag ska till Åsele i år eller inte. Känns tråkigt om man inte far men typ ingen ska dit i år?! SUCK! Aja får väl se hur det blir med den saken blir det inte Åsele blir det att man drar till Kullberg så nåt av det iaf :). Iaf i slutet av denna månad eller i början på nästa månad någon gång bär det nog av till Stockholm eller Tallin på semester wiiiieee :) Bort från skiten här säger jag bara xD.

Torsdag^^

Idag har jag inte gjort speciellt mycket sjukt tråkigt att bara sitta hemma medans andra jobbar suck!. Men iaf vaknade runt 2 tiden idag också så jag känner mig rätt utvilad och vill bara ut och supa ner mig eller nåt haha ^^. Nej men fan på lördag måste jag ut det är bara ett måste känns som det var evigheter sen jag var på Plattan nu och var riktigt på G så nu jävlar! Ska försöka övertala Carro att hon ska fan med ut på lördag sen kanske grannen följer med också få väl se :P. Försökte övertala han att ha fest på lördag men så jobbar han suck! Aja ser väl hur det blir.

Iaf ikväll följde jag med grannen till hans jobb en snabbis sedan drog vi på Max för han hade varit och spelat fotboll och var dööö hungrig ^^. Själv var jag nyttig och inte köpte nån mat alls faktiskt men fick tvinga i mig en glass som han bjöd mig på :). Sen bar det av hem till han vi satt och spelade Playstation ett tag sen blev det chill vid datorn och snackade =). Kom hem för bara en liten stund sedan han ska ju upp och jobba imorgon så ^^.

Ja hur det gick med att snacka med personen det vete fan. Igår gick det väl inge vidare gick väl inte så jävla mycket bättre idag. Ibland är det som att man snackar med en vägg eller nåt åker bara in och ut allt man säger tyvärr!. Visst jag tjatar men konstigt då, gör jag inte det då händer det inte ett skit! Så känner jag iaf och det har alltid varit så varför skulle det vara nån skillnad nu lixsom?!. Du vet iaf vad jag har sagt om detta tänker inte låta dig behandla mig hur som helst längre och tro att jag förlåter dig hela tiden HELL NO det är fan slut med det nu för det verkar som att du bara utnyttjar att jag är en person som har lätt för att förlåta saker och det vet du om också så väl du av någon säger jag bara. Vet inte vad jag ska tro längre. Men nu ligger detta i dina händer om hur du ska ha det och hur mycket av detta som ska bli av för jag orkar inte lägga ner nå mer energi på att tvinga dig att ens prata med mig eller nåt det skulle bara vara fel och det får mig bara att må ännu sämre. Sen det hära med att jag ska hjälpa dig med dina problem och grejer visst jag har inget imot det heller tvärtom för du vet att du alltid kan komma och snacka med mig när som helst på dygnet och du vet hur mycket jag bryr mig om dig men för fan då får du lyssna iaf 1 gång på vad jag har att säga då det gäller mig också men jag antar att det är bara det hära man får tillbaka iaf och jag visste redan för längesedan att det skulle bli så. Du minns för inte så länge sedan ringde jag till dig och grät i telefon och vad säger du det vanliga jag måste lägga på nu för jag har inte tid? Tack så jävla mycket för den! Sen vet du vad vi bestämt i veckan också och du går och planerar att dra och supa hela helgen istället och skita i det iaf för denna vecka sen vet inte jag va du hade tänkt om det ska bli av eller inte men det är förjävligt dåligt gjort från dig iaf då du vet att vi hade sagt denna vecka men det är väl bara nåt man kan skita i hur som helst verkar det som det blir väl av nån gång då du inte har nåt alls att göra det är väl då jag passar in antar jag. Kommer faktiskt bli mycket förvånad om det skulle bli av en dag och tycker det är synd om du kommer bara skita i det också men jag får väl se du vet trots allt vad som händer om det vore så. Det är du som gör fel och det är jag som får lida av det. Det är jag som får gräva ner mig varenda gång och sitta och gråta över allt för jag vet inte hur många gånger och du vet ändå hur ledsen jag blir då du gör så dära men ändå gör du det bara om och om och om igen. Inte nåt dåligt samvete har man sett från din sida snarare tvärtom utan du vänder det bara så det blir mitt fel istället och tack du lyckas varenda gång faktiskt för det gör mig bara att må sämre antar att det är det som är poängen eller nåt vad skulle det annars vara. Men som vanligt ska jag försöka spela så glad sååå ja dååå ska gå med på allt spelar ju ändå ingen roll vad jag tycker ändå så det verkar ju inte ha nåt med saken att göra inte från din sida iaf. Men får väl se om det tar 1 eller 2 månader innan man hör nåt får vi se om jag har tid då du äntligen har TID för du kan tydligen inte prioritera dina saker eller hålla det du säger verkligen inte inte då det gäller för CARRO BERGLUND iaf för det verkar ju göra det samma hon förlåter ju ändå varje gång eller hur?!. Jag skriver inte detta för att vara dum mot dig på något vis utan enbart för att du kanske bör läsa det själv och se att det stämmer faktiskt och för att jag skulle aldrig få denna tid i telefon med dig för att försöka få dig att förstå mig. Sen för att du kanske ska försöka ta och tänka om en anning. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt dom hära sakerna till dig men om du nu fortfarande tycker att det är bara ren skit som jag har skrivit och inget stämmer då skulle jag bara vilja ha svar på en fråga: Hur kan jag då känna precis som jag gör om detta inte stämmer??.


skum
Jag och Carro på SkumParty ;)


Peace out!

Onsdag!

God morgon :) Har nyss vaknat typ skköönnntt att sova länge =). Kom hem runt 2-3 tiden i natt efter att ha varit med grannen hela kvällen och dagen. På dagen börnade vi runt i stan skoj skoj :). Sen drog vi till El giganten och kollade på en bra dator till mig xD. Sen blev det Willys för att köpa nudlar haha! Han visste inte vad nudlar var och han har ju alltid velat att jag skulle laga middag till oss någon gång så det blev nudel lagning för mig igår och han tyckte faktiskt om det =D. Vi var hos han ett antal timmar spelade playstation och som vanligt vann jag nästan varenda match mohaha. Sen snackade vi bara och käkade onyttigt och såg på tv =). Sen bar det av ner till stan runt 11 tiden på kvällen börna runt och det blev Max käkade glass igen :P. Sen for vi hem till han igen och fortsatte spela och hade allmänt skoj :). Runt 2-3 drog jag hem för han var svin trött  han skulle ändå upp och jobba idag så ville inte hålla han vaken så länge  haha!.

För övrigt var jag fett irriterad på en person igår ggggggggaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!. Det är jag fortfarande det blev inte bättre av att jag drömde om det inatt med och vaknade upp lika förbannad och det är jag fortfarande FETT LESSS nu så jag säger bara en sak KISS MY AAAAAASSSSSSSSSSSSSS FUCKER!!!!

Iaf idag vete tusan vad jag ska göra måste ta och städa mitt rum iaf det ser ut som jag vet inte vad!. Sen får vi väl se vad som hittas på säg :P. Kanske blire krogen ikväll det är ju tydligen 90-tals tema ah få se om jag orkar och om någon ska ut först^^. Denna gång ska jag inte göra samma misstag iaf att hinna ta bort allt smink och grejer haha!

Sak samma nu blir det städning sen försöka snacka nå vett i DEN dära människan!!!

Uno Svenningsson :)

Igår var man och såg Uno Svenningsson då =) Fett kul var det över 4000 pers var där :). Efter det bar det av till O'learys med Zandra,grannen och Danni tror jag han heter? haha :P. Iaf det var kul där med satt och drack och snackade om allt möjligt =). Tråkigt nog stängde det klockan 10 så då tog vi bilen och börnade runt på stan och dansade i bilen och hade oss haha!. Vi for bl.a upp till varvsberget och fotade och grejer xD. Sen bar det av till stan igen vi drog på Max och vräkte i oss Dumle glass göttans sen blev det ett antal damp skratt där haha ganska kul och höra hur grannen uttrycker sig i ord ibland :P.
Iaf sen skjusade vi hem Zandra och jag och hans polare drog till grannen satt där och chillade och drack öla sen spelade vi playstation och satt bara och snackade =) Runt 3 tiden kom man hem och då var det bara sängen som gällde ;)

P.s Ganska roligt att vi kom på att alla vi 4 bor som en rad efter varandra ^^. Först grannens kompis sen Zandra,sen jag och sen grannen snett ovanför mig nära och bra säg :D.



Tack för en underbar kväll :D

skål
SKÅL FOLKET!

uno
Uno Svenningsson :D

folk
En del av allt folk xD

:)
Jag,makaronen och Zandra :)

=)
Jag,Danni? och Zandra :D

haha
Haha!

Film kväll =)

Då var man hemma från Zandra då :). Färgat hennes hår och det blev riktigt bra tycker jag ;). Sen blev det film och popcorn såg på 10,000 BC som vi hade bestämt :). Var tänkt att vi skulle se fler filmer också men lilla stumpan var för trötter så det var bara för mig att dra hem :P. Kom nyss från duschen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Är inte trött alls eftersom att jag sov så jävla länge idag ^^. Lär nog inte somna på ett antal timmar skulle jag tro suck.

Imorgon ska man försöka ta sig upp runt 9 tiden iaf och dra sig ner till stan vid 10 och möta Carro blir nog nice de =). Få se om man köper nå nya kläder eller nåt ;).


brA
Bra film :)

Söndag...

Morn morn =). Har nyss klivit upp haha eller ja vaknade runt 2 tiden men klev upp typ nu skönt att sova ut 1 dag iaf :). Blev lite väl länge men men  xD.  Ska snart ta och hoppa in i duschen sen fixa iordning mig för att snart dra till Zandra då hon har slutat jobba =). Då ska jag färga hennes hår sen ska vi se på 10,000 BC bra film sen blire väl bara en massa skvaller som vanligt =).  Får väl se hur länge jag blir  kvar där ikväll kan inte bli allt för sent för imorgon ska man upp tidigt och möta Carro på stan runt 10-11 tiden typ så ska vi gå och fixa hennes pass och grejer fett avis att hon ska åka utomlands till tunisien :P.

För övrigt ska jag väl ta och pallra mig till arbetsförmedlingen i veckan. Bara det att jag vet inte vart jag vill söka jobb nånstanns om man ska stanna kvar här eller inte bra fråga...!. Annars funderar jag på att söka jobb i Norge och tjäna mycket pengar eller stockholm eller Östersund aja vi får väl se :).

Nu blir det duschen ha en bra dag hejs!

Hemma igen!

Lika dåligt går det att uppdatera denna blogg fortfarande^^.Kan bero på att jag knappt har varit hemma nåt ränner runt på stan nästan varje dag sen far man någon annanstans på kvällarna, eller så orkar jag helt enkelt inte jaja.

Har iaf kommit hem från farsan ikväll :). Har varit där sen i onsdags trevligt trevligt. I torsdags for vi till Jämtland svin skoj var det dära ;). Vi for på djurparken sen på äventyrsbad :P. Nog för att jag har varit på båda delarna en gång förut för ett antal år sedan med Lina tror jag det var? eller ? :P. men det var ändå kul :). Klantiga som vi är så glömde vi alla bad kläderna hemma så vi fick gå och köpa nya bara för att kunna bada där ^^. Innan vi for hem blev det kina mat svin gött har inte käkat det på jätte länge xD. Vi kom iaf hem 1 på natten och var lagomt lessss och hade ont i arslet efter att ha sutte i bilen ett antal timmar dit och hem men det vare värt ;).

Idag var vi på Bjurholms marknaden =). Inte så stor marknad är det precis men det funkade. Säger då det det känns då man verkligen är här i Övik och då man är där uppe på hur folket är och klär sig haha gatt bara nämna det små pojkar som är typ 10 år ser redan ut som små bönder och talar som en :P.

Ikväll vete fan vad jag ska göra hade lust att dra ut på krogen faktiskt men det bli inte nå av ingen ska fara ut tråkigt nog men men en annan gång =). Blir nog nästa helg det för då är äntligen Carro ledig igen i några dagar och då jävlar ;). Kanske man ska ta den dära tältningen i Nyänget då som vi hade tänkt att göra i sommar eller göra det som grannen ville vi skulle följa med på. Att ta med några av mina kompisar och hans kompisar och fara och festa i Gullvik och tälta i någon dag fett nice ;). Eller så blire bara krogen aja vi ser väl beror ju på hur vädret är också säg ^^.

Denna vecka vad ska man göra då tro? har ju inget jobb än och det suger hårt! Men kollade mitt konto idag och hade mer pengar på det än jag trodde jag skulle ha hela 2000 kr som jag ska leva på nu ända tills jag har ett fakking jobb!.
Iaf i morgon ska jag vara med Zandra äre tänkt färga hennes hår och se på film bli nog nice :). Sen måndag träffa Carro och vara med henne hela dagen sen på kvällen kanske man drar ner till hamnen och kollar på nån snubbe som ska vara där och spela =). Sen resten av veckan vete fan suck...eller jo just ska ju till en till person med och ha film kväll hoppas bara på att det blir av också annars kommer inte jag vara glad kan jag lova! Just på tisdag ska jag kanske på stranda och steka om vädret är bra sen torsdag vara hund vakt om jag är hemma. Okej hade inte så lite att göra i veckan ändå skönt xD.

Så typiskt just nu ville grannen att jag skulle följa med ut och jag har hunnit duscha och tage bort allt smink och sitter i slappa kläder SUCK! kunde han inte klämt ur sig det lite tidigare blääähh aja nu har han farit iaf. Lika bra har ju ändå inte druckit nå innan ^^.Plus att det kändes inte så lockande att fara ut i mjukisar, ful t-shirt, utan smink och blött ruffsigt hår nej tack! Men är så jävla party sugen så huvva! har inte druckit sen ja vad blire förra fredagen oj hållt mig mer än 1 vecka haha det var länge sedan jag gjorde det. Ska jag kunna hålla mig ända tills nästa helg? Vi får väl se xD. Aja nu blire nå annat tjo!

Föresten måste bara påpeka att jag är less på den hära datorn vill ha min nya nån gång men fattas ju pengar än SUCK! Denna dator börjar bli helt knäpp först så har skärm saken ändrats om till Tv grejs och jag fattar fan inte hur det gick till som eller hur jag ska få ordning på det! Har hänt en gång förut och då fick jag ordning på det men hur jag gjorde det vete fan....!. Och det är jävligt irriterande ska ni veta haha^^. Sen får den damp och hackar upp sig i nån sek lite nu och då och fil sakerna på internet saken går inte att byta så då måste man starta om hela skiten i ett nytt fönster och öppna upp allt man har igen ja svårt att förklara hoppas nån förstog :P. Sen bland då man har stängt av datorn och har av den i någon timma då går den inte igång ibland då man ska starta den får man sitta och trycka på den dära jävla knappen i 100000 år och smälla till burken sen kanske har man tur startar den haha irriterande som sätan! Är på damp humör just nu bara för att jag har sååååååååå trååååååkkkiiiiggttt är trött men vill inte sova nej! Plus att jag har en massa jävla bekymmer ovanligt NEJ! Bara för att jag överdriver allt för mig själv det vet jag ju men va fan jaa vet inte vad jag ska göra just nu bläh på allt säger jag just nu och ska vara tyst nu haha!



RSS 2.0