Sollefteå!

Igår åkte man till Solle då! och nu sitter man här! =). Ska fira nyåret!
Ingen där hemma verkade ju inte veta alls vad dom skulle göra eller så skulle folk bort eller bara töra så pallade inte hålla på och leta nå mera så då bestämde jag mig för att dra hittan!

Nu håller all mat på att fixas innan nå folk kommer hit. Duscha har man hunne gjort och fixat frillan haha vilket jävla ruffs jag har fått säger jag bara ;O men he är nice ;). 

 

Ny frilla och shopping! :D

Igår kom ju Jonas hit och hälsade på hela dagen! :). Det var roligt! :D.

Idag var man hos frissan halv 9 imorse gjorde något med mitt hår som jag aldrig har haft det hihi kommer väl upp en bild på det senare kanske nån dag ;P. Blev då nöjder iaf kul att göra något annorlunda xD.
Ska färga håret imorgon iaf så då blire nog nicenice tror ja ;).

Efter frissan hämtade Emma upp mig i Domsjö medans jag stog och höll på frys ihjäl så satans kallt det har vare idag!!!! Iaf så drog vi ner på stan och var väl där i nästan 5 timmar så man var rätt less sedan^^.
Kom hem med ett antal nya plagg iaf så det känns gött de =).

Fått huvudvärkan nu ikväll suck...så har legat och vilat ett tag känns lite bätter nu iaf =).


Hemma i övikan!

Nu börjar man bli rätt nöjder med all julmat känner jag!. I fredags drog man till Norrnäs på julmiddag och på lördagen blev det julmiddag hos farsan och dom med hela tjocka släkta! xD.

Kom hem till Övikan igår förmiddag :). Snöade så jävligt så bussen var 30 minuter sen kul värre!.
Hann bara komma hem så bytte man om sedan drog man ner till stan med Emma och kollade in rean lite granna kom hem med 2 klädes plagg iaf :). Sedan köpte vi hem go fika och drog hem till mig och snackade en massa skit!. Vi har ju inte setts på rätt länge nu så det kändes gött att snacke igen =).

Idag tänkte jag kanske dra ner till stan igen och kolla på nå mera kläa men få se hur det blir. Är inte det roligaste vädret ute just nu och sen så kommer Jonas och hälsar på snart :). Så får se hur det blir...annars blire nog en sväng i morgon! :D

Kul att man håller på att bli förkyld igen :O. Tredje gången på 3 månader? :S

Gårdagens inköp!







Julafton!

Firades i Bjurvattnet hos syrran! :).

Började ve grötn på morgon och sen öppna några julklappar vi alltid får på morgon :). Sen vare bara att börja fixa lite av all julmat så det skulle gå fort att ställa fram senare. Hoppade in i duschen fixade sig och vid 2 tiden kom Johans päron och syster!. Så blev det till att fika en massa kakern :).
Där efter var det dags för Kalle anka. Hälften av oss somnade i soffan hahaha men inte jag inte =P. Efter det körde vi julklappsleken vi alltid kör xD. Jag fick endast bara 1 julklapp som var 1 liten tomte i! ;P.
Började fixa matn och sedan käkade vi en massssaa!. Hunna fick också sig en var sin jultallrik och en varsin julklapp xD. Satte oss vid tv och käkade en massa jul götta som syrran hade gjort!. Sedan var det bara att invänta tomten som kom vid 9 på kvällen =).
En hel hög med julklappa delades ut sedan var det bara att öppen som tog några timmar xD.

Jag fick en massa bra saker till läggan så det var kanoners det ;)

Julklappa

Dvd-Spelare
2 par örhängen och ett halsband
Dvd film
Hudkräm
Götta
Dammsugare
Kastruller
En rosa skurhink och mopp xD
Elvisp
Digital våg
Trottern
Lakan
Kavel
Verktygslåda
Hushållspappers grejs^^
Kökshanddukar
Låda med krokar till tavler osv
Rivjärn
Städdukar
Lila duk
Vin öppnare
Pyjamas
Ugnsformar
Bestik
Armband
Pengar
Filt
Kokböcker
Knivar
Sockar
Knä strumpor
Plast skålar
Tvättkorg
och en massa grejer till badrummet och köket som jag inte orkar rabbel upp!

Men det var nog det mesta och jag är nöjder! ;)








Bjurvattne!

Så då var alla julklappar klara och packningen klar! :).
Nu bär det snart av till syrran där julen ska firas imorgon!. Blir nog myyysss de!

Får väl se vilken dag man kommer hem blir nog till helgen tror ja. Så lär inte sitta vid datorn så mycket mer nu inte hinna blogga iaf så då har jag bara ett ord att tillägga!

GOD JUUUUUUULLLLLLLLLLLL EVERYONE! ;D

Lilla julafton!

Japp igår hade man " lilla julafton " i Husum! :). Trevligt! Fick ett jättefint halsband med örhängen till sen en Dvd-spelare vilket är jävligt bra så jag har det då man flytte! ;D. Så tack så mycket för det! =).
Blev kvar där och kom hem imorse igen!

Har varit så jävla trött hela dagen och är det än....men tur nu är det kväll och man kan snart gå och lägga sig utan dåligt samvete haha!

Imorgon drar man iväg till syrran där man ska fira julafton då :).

Neh nu ska jag slänga mig ner i sängen och se på en film sedan söve.

Tre dagar kvar! :)

Nu börjar julafton närma sig hih! :).

Idag ska man fara till Husum lämna av några julklappar osv :).
Snart kommer Jonas upp till Övikan också wwiee ska bli kul! :D Fast vi hinner inte ses förnst efter jul men =)

Dessutom så har han tutat i mig att börja se på Glee ännu en serie man ska följa nu då haha!. Men de var faktiskt bra =).

Såg på Anna Anka igår kväll haha det är då en cool människa det väldigt underhållande ;p.

Ah har inte så mycket att skriva känner ja, ska nog se på ett avsnitt av Glee innan det bär av!.

Det snöar som fan idag nu har vi verkligen fått mycket snö! :D


Pictures from Monday bar!







Julklappshandling!

Idag mår jag bra mycket bättre, huvudet är avstängt haha!

Klev upp vid 9 imorse :O tänka sig... :). Drog ner till stan vid 12 tiden oh helvetet så mycket folk det var överallt knuffes fick man göre...
Stötte på Pappa och dom på stan också det var ju som lite oväntat om något hahah :D.

Gick runt i någon timme. Nu har man då köpt alla julklappar fasen va nice! Slipper jag tänka på det dära nå mera :). Hoppas alla blir go och glad nu då!. Speciellt en person för det var inte billigt haha! xD.
Kom föresten hem med lite kläder till mig själv KUNDE inte låta bli! ;)

Ikväll har jag försökt slå in alla julklappar det är väl så gött som klart nu förutom 2 st då!

Vad händer mer ikväll då tro? Äre ens lördag känns fan inte som så....få se lär bli bara slappning iaf måste passa på nu då det är lov säg!.

Ny tröja! :)

Byxern! :)

Japp köket är lagomt rörigt just nu :P

:D


Loooooovvv!

Jah då vare helg igen då! Eller helg det är fan lov så jävla skönt!. Nog för att man har lite plugg att göra ändå men slipper kliva upp 7 på morgonen iaf på några dagarn! :P

I onsdags åkte man till Husum trevligt! ;). Tror kakern uppskattades haha xD.

Igår var man på julbord i Nordmaling med hela klassen det var trevligt och gött! :)
Höll dessutom på att svimå då jag kollade mitt konto jisses det var en vacker syn må jag säga haha!

Idag har man haft sin första tenta då!. Inte det lättaste no way! Får hålla tumma nu! :P
Skönt att ha det bort gjort iaf!. Bara invänta nästa som är första veckan då vi börjar igen!
Herregud snart är man inne på andra terminen i skolan :O sjukt vad tiden går fort!

Jaja svinigt kallt har det varit, tur jag fick skjuts hem idag iaf höll på frys ihjäl!

Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt för att gå och handla klart dom 3? sista julklapparna som är kvar! Så allt är gjort! :).

Neh ursh idag är en sådan dag då mitt huvud går på högvarv, oftast helt i onödan men denna gång tror jag faktiskt inte det!. Blir så less på mig själv.......

Monday Bar Lucia Cruise 2009!

Ja då var man hemma i Övikan igen då. Eller kom hem i söndags^^. Men har inte haft tid till att blogga något förnst nu.

Som sagt Monday bar var det i torsdags ;).

Klev upp 04:00 på morgon, gick faktiskt bra men man hade väl sådan adrenalin i sig då haha!. Mötte Carro, Björn, Kicki hennes bf och Lenny nere på busstationen så åkte vi med 06:10 bussen ner till Sundsvall!.

Väl framme skulle vi leta åt tåg stationen haha tog ett tag men tillslut kom vi rätt iaf :). Tåget avgick vid 10 tiden och så fort vi satte oss på tåget började nästan vi alla bli åksjuka jag var en av dom. Euuwwhh!. Mådde piss sämst mådde nog Carro. Fick iaf 1 timmas sömn så kändes lite bättre senare.

Kom fram till Stockholm halv 2. Då gick vi och lämnade av oss alla väskorna min vägde ca 100 kg^^. Inte för att jag hade mycket kläder med mig men alkoholen som sagt!. Fick dessutom ett fett blå märke på vaden senare efter väskan myyss!. Iaf vi tog oss en titt inne på stan t.ex gamla stan ( vägga ). Vi hittade en pepparkaks utställning mitt i allt haha!. Sedan gick vi in på nå coola kläd affärer att man inte är riiiikkk!! Säger jag bara!. Jaja. Vilsade bort oss gjorde vi också :P

Blev käk på Burger King sedan rusade vi iväg till båten!. Vi som trodde vi var sena dit så vi halv sprang väl…men nej då inte det!. Vi gick väl fel ca 4 gånger och stog i fel kö och allt va det var hahaha! Men tillslut hamnade vi rätt och näst längst fram i kön kom vi! Tur det för det blev såå jävla mycket folk senare jisses!. Sprätte första ölen där gjorde vi så det var väl där allt började ;).

Vid 7 tiden klev vi på båten och installerade oss!. Sedan blev det till att hoppa in i duschen och fixa frilla, kläa och sminket tog väl längst tid! Men gösse se nöjd jag blev Kicki gjorde det nice som fan! ;).
Efter alla var klara och hinkat i sig några liter öl,gin, vin, sprit allt va det var så begav vi oss för att utforska fartyget!. Liknade faktiskt väldigt mycket Baltic queen som jag åkte i våras! Fast i miniatyr typ haha!. Blev en hel del dansande med jävligt bra musik och trevligt folk, en del i hytten också för påfyllning så klart haha! Helt wonderful kväll blev det!.

Som vanligt var jag uppe längst förvånad? Neh!.haha!. Hade tappat bort alla där ett tag och då jag väl hittade till hytten låg alla och sov utom jag….fick för mig att gå iväg en sväng gick höger vänster och vippppss så hade man vimlat bort sig och hittade inte tillbaka till hytten haha!. Men då kom en pöjk som var utklädd till sjuksköterska ( väldigt passande ) och hjälpte mig till rätt hytt!. Tog mig en picknik inne på toan sedan slumrade man av rätt fort. Fattade inte hur jag pallade vara vaken från 04:00 till runt 05:00-06:00 morgonen efter :O. Men he gick ju bra tydligen! :P

Dagen efter var man halvt segt så klart!. Vaknade av att folk fortfarande festade på som satan söp och dansade osv fattar inte hur dom orkade :S. Men men!. Sov en stund där på dagen, gick runt och kikade på folk, packade osv. Runt 6 tiden på kvällen var vi tillbaka i Stockholm och klev av båten! :).

Sedan drog jag iväg till Jonas och stannade där hela helgen! :).

Men vi hade det verkligen grymt kul på Monday bar det var inte sista gången man for dit kan jag ju lova ;). Kul att göra något annorlunda än samma gamla vanliga folk här i övikan och samma gamla vanliga krogar!. Så det vart riktigt lyckat! Bara invänta tills nästa gång som är om ca 3 månader då! ;)

Bilder kommer senare!^

7 timmar till avgång!

Idag hade man projektarbete ringde runt till en massa folk...blev så less antingen svarade dom inte,var inte där eller upptaget i typ 3 timmar orka!. Men tillslut fick man iaf tag på en av dom!.
Gick bara till lunch idag skönt :). Då bar det av hem lämnade datorn och allt tjoffsan sedan vidare ner till stan för att träffa Carro och Björn!.

Fick mina kläder jag ska ha imorgon riktigt nice blire nog ;). Bara att välja om man ska ha den röda eller vita linnet på sig men det blir nog det vita löövee!.
Sedan kirrade man bolaget då urshhh känner bara hur jag kommer få kämpa på med väskan imorgon haha! Men förhoppningsvis blir den väl lättare efter några timmar xD.

Blev ändring på tiden då vi ska fara 06:10 åker vi med bussen ner till Sundsvall och sedan med tåget till Stockholm för att kliva på båten och börja partaja!. Kommer bli en toppen kväll hoppas jag har man tur minns man väl något dagen efter haha! ;P.
Vara så dära lagomt möööörrr på fredag då man kommer att festa till 6 på morgonen ;O

Neh nu kanske man ska ta och sova ska ju upp runt 4 halv 5 tiden igen!

Ha det gött för det ska då fan jag ha NUUUUUU!HEJPA SKÅL!
 



 


Musik på högsta volym!!!!

Nu jäklar är man taggad inför torsdag!!!! :D:D:D

Sitter här med hög musik på då blir man alltid på bra humör säg! ;)

Spanska var det i hela 6 timmar idag. Spanska är kul, men såååå drygt då man har det en hel dag!. Snacka om hjärn död efteråt!.

Jaja...efter skolan mötte jag upp Carro,Björn och Niklas försökte hitta nå vita braller till mig men det gick ju som det gick med den saken suck!. Får kolla vidare imorgon men jag har ju iaf ett nödläge om man inte skulle hitta något tur de!. Inte har jag provat tröjern jag ska ha heller än hahah men vi får hoppas dom sitter bra iaf xD.

Kom hem städade skit kul...sedan laddat ner en massa låtar som jag nu ska proppa in i ipoden så man har något att lyssna på på vägen ner och tagga sedan på vägen hem då det är som drygast =P.


Och MODO som tog 3 poäng mot HV71 ikväll 1-4 fyfan va nice! det behövde vi!!! :D


Ping pang bonk i huvet..

Ja sist man skrev hade man tandvärk, nu ligger man i sängen med huvudvärkan istället.....! Kul!
Dunkeli dunk!

Blev ju som sagt en tur till Bjästa för att se på hockey nog har man sett bättre matcher iaf..!
Sedan bar det av till Husum och kom hem imorse :).

Hade turismgeografi idag sedan projekt dryyyygggttt bläh!.

Imorgon blir det spanska hela dagen hoppas huvudvärkan försvinner innan dess tack..! Efter school bär det av till stan för att möta Carro så ska vi försöka hitta nå braller eller något till mig panik!.
Monday bar på torsdag juh längtar som fan ööösssss! ;D

Tandvärk....

Då har man köpte lite fler julklappar iaf 2 till blev det igår!:).
Annars hände det inte så mycket mera var bara hemma och törade somnade innan 1 :O
Inte likt mig men hade sådan förbannad tandvärk så ville bara lägga mig ner och dö!

Börja knarka alvedon igen då^^.
Har städat lite här hemma idag annars inte gjort så mycket mera ska snart dra mig ner mot stan och fara till Bjästa för att se på hockeyn :). Så något händer idag iaf!

Slaskvädre äre också nu kommer säkert den lilla snön vi har fått fara bort lika fort igen!

Helg! :D

Ja då var det helg igen då skönt! :). Ingen läxa alls har man härligt härligt!.

Hade spanska igår igen läx förhör mvg på det kungen! xD. Sedan drog man hem och slöade på och sen kom syrran hit och sov över här inatt :).

Idag hade man sovmorgon och började 10 och gick bara till halv 12 haha värt!
Nu ska man snart dra ut i kall vädre och ner på stan för att köpa några fler julklappar hade jag tänkt så det blir bort gjort någon gång!. Sedan vete tusan vad man ska göra i helgen ;O...


Español durante todo el día!

Japp så äre! Spanska hela långa dagen idag! xD.

Igår gjorde man bort två redovisningar i skolan sköönnntt! Iaf att engelskan är bort gjord ;P.
Sedan bar det av till Husum myyyss! :).

Känner mig rätt degig idag faktiskt uueeh!. Denna dag kommer vara lång lång lång......!

Men men får tänka på att så fort jag kommer hem ska man färga håret (ser förjävligt ut), sedan skicka in csn papper och sedan baka kanske? känner bara suget för en gångs skull jag som aldrig bakar :O.

Jaja nu ska jag hitta på något annat att fördriva tiden med!

Adiós!

RSS 2.0