Hockey!

Lördagen är här och gubben har kommit hit! :). Han ligger fortfarande och sover medans jag är uppe före (vilket inte händer speciellt ofta)..! Klev upp strax efter 7 idag också!. Gick ner till förrådet och kollade om jag skulle ha med mig nå saker därifrån eller inte. Nu har jag då kört igenom hela lägenheten och aaah kommer inte få med mig allt ner nu imorgon när vi åker. Tar det jag kan typ kläderna sen får resten komma när sängen kommer :). Nu ska jag snart ta och diska undan här sen ta en dusch. Vid 10 tiden ska vi vara nere på stan för att gå på boa tänkte vi och sedan hem byta om och sen hem till morsan där lite folk är. Vid 2-3 tiden drar vi ner till arenan för att käka och sedan blir det att se Modo - Luleå wooohoooo tryck ner dom bara jajamen haha!!!. Idag ska också Foppa uppvaktas innan matchen börjar så vi prickade in en bra dag iaf ;). Efter hockeyn får vi väl se vad som händer...lär ju bli att vi går till hockey puben iaf det brukar vi göra sen ser vi väl :). Hur som helst så tror jag att det kommer bli en super kul kväll! :D

Hej och hå!

Ja då vare fredag då!. Idag klev jag upp halv 7...trött som fan men vad gör det kan inte sova bort mitt liv hela tiden liksom haha!. Började rensa ur läggan vad som ska med och inte med osv. Har gått igenom det mesta nu tror ja lite kvar..ska ta tag i det snart!. Drog ner till stan vid 10 tiden gjorde bort banken och massa andra små saker!. :). Kom hem med en vit halsduk och två par vantar!. Fan gett ju klä på mig mer när jag är här uppe svin kaaallllttt!!!! Kl 3 ska jag iaf gå till Park och möta upp lillsyrran. Så ska jag hem till henne en snabbis och se hur hon bor och ge henne presenten :). Sen hem igen packa lite mera och dra en sväng till morsan och började lite med maten. Sen ner till stan igen för att möta upp karln som kommer med bussen 18:45 yeeeeyyyy! :D. Efter det drar vi till morsan och käkar tacos och sen tänkte inte jag göra så mycket mer idag!. Slapppaarr kväll iaf ja tack måste vila upp mig inför imorgon så att säga ;).

Vänner <3

Blev inte så mycket till att packa ner saker i kartonger idag inte...! Klev upp igen vid 11. Snörde snabbt på kläder och sedan kom min kära vän Jessica förbi satt och snackade ett tag och sedan drog vi ner på stan och lunchade på Wayne´s :). Trevligt! Under dagen blev det en tur till sko kanonen, Öb, elgiganten osv. Kom hem med en lila vas, leggings och en present till lillsyrran!. Hittade även 4 par skor som jag VILL ha nuuuuu!!. Det tåls att tänka på något av dom iaf ;). Ikväll kom också Sofia på besök. Hon drog nyss hem! Satt och snackade konstant i typ 5 timmar haha. Hade en del att ta igen med båda brudarna. Saknat båda två så mycket och det behövdes pratas om allt!!!!<3 Få se när man träffas igen någon gång i vinter?!... Jaja neh nu blire till att dra sig till sängen snart. Har blivit förkyld IGEN som fan!!....jag måste ha Sveriges sämsta immunförsvar var ju nyss förkyld?!?!?! Inte verkar det gå att göra några mellanrum här heller..något konstigt har väl hänt palla! Härda.

Övikan!

Jah då blev så att man åkte tidigare uppåt då. Tog nattbussen idag ja för mig är det fortfarande onsdag för jag har inte sovit ännu hah!.Typ 20 min kanske? Känner mig lite smått degig just nu. Kom fram vid halv 5 imorse!. Drog till morsan käkade och nu har jag tagit mig en lång varm dusch fan frys ihjäl i denna kyla!. Gick rätt fort att åka upp denna gång tur de..än fast jag var vaken typ hela vägen. Hade precis lyckats somna ja då var jag framme! Nu ska jag snart ta och snöra mig ner i sängen och lura in mig och se om jag somnar i någon timme...hade nog kunnat klara av denna dag utan att sova men känns som dagen kommer bli förjävla lång isåfall. Så ska göra ett försök! :). Sen får vi se vad som händer idag...om man bara blir hemma och packar ur lägenheten osv eller om något mer händer... GodNatt!

Fullt upp..

Mjaha det dära med att börja blogga oftare gick ju inte så jävla bra..haha!.Nåja. Så vad har man haft för sig? Har varit på en tripp upp till Övik. Trevligt!. Drog lite ölkalas på fredagen hemma hos mig med Maria,Jonas och Benny!. :). På lördagen där blev det dop uppe i Balsjö!. Lite smått sliten men det var ingenting mot för vad man har varit med om förut så man överlevde!. Drog tillbaka hem till Stockholm med nattbussen på söndagen där!. Ah just de ja fixade äntligen mitt ruffs på huvve också ser nådigt bättre ut nu tack gud! Har inte blivit av med min lägenhet i Övik ännu. Men många vill ha den osv så förhoppningsvis snart slipper jag stå och betala den!!! Fett less på att typ halva lönen ska gå till något som jag inte använder längre.......... Jaja iaf vad har man gjort mer typ jobbat och varit i Vällingby!. I lördags var vi i Hagsätra på nå öltält och grejer och några spelade osv trevligt! :) Nu har vi börjat flytten till Hornsberg också!. Får väl la se vilken dag vi ska flytta in dit! :). Kommer nog bli kanoners tror jag! Idag kom man hem från B iaf. Så nu ses vi väl inte förnst båda är uppe i Övik (utomlands) på fredag. Kändes helt plötsligt väldigt länge tills dess hah!. Funderar på om jag ska ta en tidigare buss upp till Övikan imorgon kväll med nattbussen. Hade vare jävligt bra om det går!. Har jag lite mer tid på mig att packa ur läggan och ev. träffa några vänner också!.Ja tack!. Just ja ska hinnas med en tur till lillsyrran också och se hur hon bor som!:) Hur som helst åker vi tillbaka till Sthlm på söndag igen!. Men först Modo - Luleå på lördag wwiiieehooo! Ah neh men vad fint bloggar från en dator jag inte bloggat från på typ evigheters evigheter? och det går inte göra mellanrum verkar det som haha....grötigt I know!

RSS 2.0