Den satt gött ;)

Så dära matchen mellan Timrå och Modo gick ju galant :D. Modo vann med 0-4 höll nollan igen fifan så nicceee kunde inte bli bättre säger jag bara :D:D:D. Synd bara att man inte var där:( men aja en annan gång!!!.

Idag var jag jävlig trött då jag vaknade runt 11 huvva!. Men det var bara te och hä upp sig kan inte sova hur länge som helst!!!. Vid halv 1 tiden gick jag ner till stan mötte Zandra på torget så gick vi runt och kollade på nå kläa ;). Jag hittade ett jätte fint långt linne som jag la undan eller jag la undan 2 stycken en lila och svart kunde inte bestämma mig för vilken :P. Så ska bestämma mig imorgon och köpa den då ;) Så det blir nice nya kläa till kvällen perrffaaa!!! =D.
Annars idag har jag inte gjort ett skit typ bara varit hemma.....

Vi skulle ju som sagt försöka få tag på dricka idag det gick ju som det gick. Nya tag i morgon!!!. Vad less jag är att man aldrig ska få fylla 20 nån gång få se hur länge till äre? 7 jävla månader ggassshh aja tur man har polare som fyller tidigt haha xD. Ne men hoppas det fixar sig imorgon annars blire mycket illa!!!. Alla ska ju vara så lata!!

Föresten var en snubbe som plingade på våran dörr ikväll och frågade om jag bodde med min sambo? haha ja och vem skulle det vara tro? ^^.


Imorgon ska Jessica ringa och väcka mig typ haha om jag sover för länge^^. Så ska hon komma hit så ska vi sitta och snacka ett tag. Sen ska vi dra ner till stan hon ska kolla på nå kläder tror jag det var och jag ska köpa linnet och nå annat små tjaffs xD och så ska vi träffa Carro som ska köpa ett par heta nya skor till kvällen xD. Sen ska vi försöka ordna allt med drickat också så klart!!!!. På kvällen kommer Maria och Carro hit tror jag iaf haha så ska vi börja sup och sen dra vidare till Ås och partaaaa!!!

Ne nu ska jag snart ta och sova så man orkar med imorgon ;)


En onsdag ! ! ! ! !

Hej hopp! Ligger i sängen just nu och ska snart dra igång en film tror jag. Ska hålla mig vaken till iaf 2 inatt för då skulle Jessica ringa mig och sörre lite^^. Men det lär ju inte vara några problem för mig att vara vaken tills dess =P.

Idag har man varit och hälsat på Zandra :). Var ju länge sedan man var där nu så!. Carro och Olle kom också dit så vi satt och kollade på alla bilder Zandra hade från Tunisien och det var ju runt 600 bilder ;). Men det var kul att se och höra allt hon hade vare med om :D. Gash jag vill också fara utomlands snart var ju så länge sedan sist va blire typ 2 år sedan kanske?. Huvva!. Ge mig ett joooobbbbb så man kan åka nån gång!!!. På tal om jobb så har jag inte fått nåt svar än =/. Suck går inge vidare det hära. Men jag har iaf tage reda på några ställen jag ska ringa till och höra om dom behöver nå folk. Än om det är bara att jobba extra någon dag så tar jag det mer än gärna fett less nu!!!.
Sak samma efter vi hade varit hos Zandra följde jag med Carro och Olle ner till stan en snabbis. Sen for jag hem och har bara varit hemma sen dess. Städat en massa på rummet har jag gjort behövdes men ändå kan jag inte se sån stor skillnad haha. Kommer ändå bli lika stökigt imorgon igen^^.

Jaha så imorgon spelar Timrå - Modo och inte kan jag följa med på matchen heller och det suger JÄVLIGT mycket :,(. Men är man pank så är man fuck!!!.

Får vänta till fredagens höjd punkt istället FEST FEST FEST!! Fi satan så kul är taggad som bara den har varit det hela veckan. Och föresten så äre i Ås inte i Domsjö som jag tror jag skrev förut haha vet inte vad jag fick det ifrån men ah^^.
Ska fara dit med Carro och Maria iaf ;). Sen komma Olsson vara där också yyeeeyyy har inte festat med han på jätte länge så det komma bli kul xD. Sen äre väl en massa andra folk där som jag förmodligen inte komma känna haha eftersom att det är en som heter Tommy som fyller 18 som vi ska fara och fira och han känner jag inte så vet bara vem han är =P. Kul blire nog iaf :D:D. Får väl se om det blir krogen också då hade ju vare så dära små nice ;).
Skjuts dit har vi då redan iaf av gamla godingen grannen vem annars xD. Dricka har vi inte fixat än men det ska vi ta i tur med imorgon så :):):).

Åhh jag vill ha tillbaka Photoshop på datorn igen!!!!!! Snart så!


lala

Hade lite och göra^^

En tisdag ! ! ! ! !

Gash vad jag är trött just nu är väl inte så konstigt heller men ah!^^.

Går kvällen blev så att jag och grannen for ut en sväng vid 11 tiden. Drog till Max sen for vi hem till han och käkade och satt och kollade på då dom rider på tjurar haha kul hade vi iaf!!. Runt 1 tiden for jag hem. Somnade vid 4 tiden inatt kanske?.

Imorse blev man väckt 10 över 8 av övikshem folket!!! Lagomt trött och jag höll på flyga ner från sängen då dom plingade på dörren haha. För om man inte springer och öppnar på en gång då går dom bara in!!. Så det var bara till att hä upp sig. Lite kul var det då jag satt i tv-rummet och ena killen höll på med vårat element där inne och ena inne på toan han som gick bara in i mitt sovrum igår. Så kommer han också in i tv-rummet och skulle snacka med den andra då. Sen då han såg mig sitta där blev han bara helt tvär tyst och vände sig om och gick tillbaka in på toan haha stackarn!!!. Då dom väl var klar la jag mig och sov igen runt 10 tiden kom dom tillbaka och jag var så jävla less att jag aldrig fick sovvvaaa i fred!!!! Jag undrar hur många som har sett mig nyvaken och i sov kläder nu? haha fifan!!!. Skämmigt äre ju då vissa ser ut och vara lika gammal som jag typ^^. Iaf vid 12 tiden kom en till snubbe hit igen också. Sen då jag väl tänkte gå och duscha och skynda mig innan dom kom tillbaka ah då han jag duscha iaf sen ( jävla tur att jag hade tage med mig kläder in på toan ) då kommer dom tillbaka då jag klär på mig och bara rycker i dörr hantaget sen då jag kommer ut från toan säger dom jaha var du där inne?. Herregud dörren var låst va fan trodde dom då fan va irriterad jag var!!!!!!!.

Aja vid 1 tiden var jag äntligen nere i stan iaf träffade Carro en snabbis sen träffade jag Zandra :). Vi drog på ungdomsmottagningen så nu är det bort gjort iaf !! Skönt äntligen har jag normalt blodtryck igen tog ju som ett tag att få det bra igen. Men det är väl för att jag för en gångs skull känner att jag mår rätt bra nu förtiden oftast så det har väl lugnat ner sig. Iaf efter det drog jag hem sen har jag bara varit hemma ^^.

Igår for Jonas till Madrid också fan så avis man ärrr!!! Och vad ser man här i Sverige jo vi i Övikan fick våran första snö idag SUCK!!

Modo som vann ikväll med 6-0 mot Brynäs fyfan va nice :D:D Jävlar att man missade den matchen!!!!

Haha citat från stan vid Hemköp! ( Tele2 skit )

En snubbe: Hej hur gammal är ni?
Carro: 19 är jag
Jag: 19 här med!
Snubben: Vad heter ni?
Carro: Carro
Snubben: och du?
Jag:Carro haha
Snubben: Är ni intresserade av en ny gratis mobil?
Carro: Nej
Jag: Nej

Haha han måste ju ha trott att vi drev med han sa exakt samma mening hela tiden xD.

Föresten såg två bra filmer igår kväll och nu ikväll Step Up och Step Up2 Lätt värt att se jävligt bra var dom :):):)


step up


step up2

Men titt vad jag kunde göra för roligt ;D


Måndagen ;)

Ursh inatt har jag inte sovit bra vaknat och vaknat och trott att någon människa ska gå in i mitt rum haha!. Kl 8 flög jag upp ur sängen som en raket och gick till köket och käkade en mandarin sen tillbaka till sängen haha!!.

Vid 10 tiden kom folket från övikshem hit iaf rätt pinsamt blev det för jag låg kvar i sängen vaken var jag men hade inte klivit upp. Så då jag står och halv bäddar sängen kommer en kille och går bara rakt in i mitt rum och där står jag nyvaken och fin haha såg ut som han var typ nästan lika gammal som jag sen sa han bara Men ojdå sen stog han bara där och tittade sen fort ut som fan hahaha stackare :P.

Iaf runt 1 tiden drog jag ner till stan träffade Carro :). Då jag var på väg till Carro stötte jag på Andreas ( från hockeyn ) så vi stog och snackade ett tag. Han ville ha mitt nummer och grejer undra varför? haha han hade tydligen försökt få tag på det länge^^. Sen så tog han fram kameran och fotade mig ? aja så kan man ju också göra. Otur nog hade han inte med sin mobil så han kunde inte ta nummret idag heller^^. Ja idag på stan skulle jag ju till ungdomsmottagningen då det var drop in men fan jag och Carro stötte på en massa folk på stan t.ex grannen han är för rolig ibland haha och sen kollade vi på en massa kläder så jag missade tiden fuck^^. Aja jag får ta det imorgon istället :). Hittade jävligt snygga linnen på Cubus måste ha ett nytt då jag får pengar oja!!!. Nå nytt ska jag fan ha på mig på fredag då det är fest  i Domsjö ;) Är fett taggad redan nu !!!!

Ikväll ja vad händer då tro?. Planerna ändras hela tiden. För lugn slapp kväll hemma. Sen nyss vart det snack om fest hos någon Robert och det blev jag jävligt taggad på. Men så sket sig allt nu så det blir nog bara till att vara hemma.


 


HA DET GÖTT!!!

What has made this week then?!

Jaha så vare typ 5 dagar sen sist jag skrev igen^^. Går bra detta xD.

Då ska man se om man får ihop nåt man har gjort sen sist har ju inget tidsbegrepp längre så :P.

Ja sen förra helgen och vardagarna denna vecka dom har jag och Carro spenderat lite i Själevad då^^.

Som sagt minnesförlust och inget tidsbegrepp har man längre så jaa kort och gått så var vi där några dagar lite nu och då. Såg på en massa filmer med Kim och Jimmy myyyssss!!!.
Första natten vi sov där var ju lite kul med tanke på hur vi sov som.....Jimmy låg på golvet och sov,Maria sov i en fotölj och det såg rätt obekvämt ut haha,Kim och Carro slaggade på en smal tunn dyna på golvet och jag hade hela sängen för mig själv och kunde sova gött och breda ut mig I LIKE IT ;).

En av dagarna eller ah på kvällen var vi alla ute och åkte bil med nån Stefan?. For runt och börnade på stan och sladdade och hade oss svvviiinnn skoj tyckte jag att det var men Carro vad hon tyckte haha det vete fan hon satt mest och skrek hela tiden xD. Kul vare iaf =). Hamnade på nån fest en dag också träffade Jim skoj skoj. Men den festen sög ju balle!.

Ja så kort fattat och bra om dom dagarna orkar inte rabbla upp allt men trevligt var det iaf =).

Vad har man gjort denna helg då tro?. Inte mycket tog en lugn helg igen kände att det behövdes hade/ har ändå inge pengar inte ens 50 öre ILLA!!.

Men fredagen blev till utgång iaf fast nykter en sen utgång må jag säga!!!!. Träffade Carro nere vid Liquid runt 11 tiden stog och sörrade ett tag sedan bestämde jag mig för att gå in och checka läget pallade inte gå hem och töra. Träffade ändå på Karl och en massa andra grabbar så hängde med dom där då nice var det :). Runt halv 1 tiden drog vi till Framnäs och sedan vid 2 tiden bar det av hemåt för oss alla :). Mycket nytt folk träffade man den kvällen iaf och det är ju alltid roligt :).

Lördagen gjorde jag inte ett skit,Carro jobbade ju så vad ska man göra^^. Hon har föresten fått prov jobba på Liquid som kock och man hoppas ju så klart på att hon får jobbet det ser ju bra ut än så länge ;). Iaf jag satt bara hemma hela lördagen för mig själv och tööörraaadddee på ursh för sånt!!!. Jo föresten kom på att jag satt och sökte jobb hela dagen haha. Skickade in en till ansökan som ja va fan hette det nu då?. smart! Iaf man ska gå runt till olika företag t.ex butiker,kiosker,hotell,restauranger m.m och pricka av en checklista som man har om vad som ska förbättras och sånt dära skit saker ^^. Väntar för övrigt på 5 svar från 5 olika jobb HOPPPASSS!!!

Idag har jag väl inte gjort nå vettigt heller sov till typ 1 kanske?. Sedan sutte vid datorn och degat och nu ikväll pallrade jag mig ner till Liquid och hälsade på Carro medans hon städade ur köket ^^. Sedan gick jag hem igen och nu har jag bara suttit och rensat datorn börjar bli lite mkt igen suck!!!!. Nu ser det bra mycket bättre ut iaf!!!.


Imorgon ska jag inte sova länge iaf. Det kommer kanske hit nå människor som ska fixa temperatur saken här hemma så bra om man vore uppe då!!. Sen ska jag ner på stan vid lunch kanske ta en fika med Elenor om det nu blir av xD. Sitta där och babbel på om en massa  :P. Sen ska jag låna pengar av Carro för vi ska på ett ärende som är mycket viktigt enligt mig som jag måste göra^^. Sen ska vi kanske fara och sola vore fett skönt iaf =).

Det var väl allt som jag orkar berätta om just nu höres!!


" Don´t mess with me darling !!! "

Helgen:)

Jaha fan jag hinner inte skriva i bloggen varje dag längre haha...allt skiter sig jämt varje helg aja kan inte göra så mycket åt det jag hinner bara inte som jag sagt typ 10000 gånger =P.

Iaf utgång blev det i fredags :). Jag,Carro och Maria var hemma hos mig innan slurpade i oss 3 vin flarrer fifan så gött ;). Fyllskallen Maria blev värst som alltid hahahha!!!. Kul hade vi hemma hos mig iaf än fast det bara var vi 3 xD.
Runt 11 tiden kom grannen och skjutsade oss ner till Liquid och jag kan inte bestämma mig för om kvällen var kul eller inte ^^. Vi 3 hade iaf bestämt oss för att vi skulle ha göra en kväll vi aldrig glömmer och jaaa nå fan lyckades vi med det!!. Typ det första som händer då man kommer dit är att Mattias hamnar i bråk med någon snubbe och vem får rycka in och hjälpa han jo jag?!!!. För ingen annan jävel gjorde ju ett skit och jag kan inte bara stå och kolla på då en person som man känner bli slagen ner och grejer det går fan inte fattar inte vad hans kompisar hade för sig som inte gick dit utan lät jag gå dit och hjälpa till och det gick ju som det gick det också. Fick bort han tillslut iaf....men saken blev ju inte bättre då den dära grabben och hans polare sitter i en soffa och börjar inprovicera Matte ännu mer så jaa där satte skiten igång igen då Matte flög på han och bråket fortsatte och jag dit igen ännu en gång ingen annan jävel gjorde ett skit och det enda jag hade i huvet var att jag är inte den personen längre som ska komma och hjälpa han? Men vad ska man göra då kan inte bara stå och titta på. Slutade iaf med att Mattias fick handbojor på sig och ner tryck i soffan. Och jag ja hur fan reagaerade jag tur det att Carro och Jimmy höll fast mig för jag var helt borta i huvet och vem vet vad jag skulle ha gjort annars om inte dom vore där var nära på att jag själv skulle bli utslängd på grund av det. Kort sagt jag var inte det minsta glad och förbannad som fan!!!.
Efter jag hade lugnat ner mig gick jag fram till Matte för att försöka prata med han och trösta han och allt sånt ( hans skjorta var helt sönder riven ) och så försökte jag prata med vakterna som stog där så jag kunde säga hur allt gick till som. Tro ni dom lyssnade på mig ??? Neh inte ett jävla skit !!! Tro ni jag fick stå där och prata med Matte ??? Neh det enda vakterna gjorde var bara att putta mig åt helvete och det gjorde mig bara ännu mer förbannad!!!!!!. Varför kan inte en person som känner den som har råkat ut för nåt försöka lugna ner den andra det ger väl bra mycket bättre än att vakterna ska sitta där och snacka en massa jävla skit dom inte vet om!!.. Jag stog där som ett jävla fååånnn och berättade för som hur det gick till som och hur jävla förbannad och dum i huvet dom var för att dom tog Mattias men sket i den andra grabben som slog på han. Jag sa till och med vart den dära killen gick jaa han gömde sig inne på kill toan den fega fan och jag tyckte dom iaf kunde ta ett jävla snack med den grabben och vad gör vakterna inte ett jävla skiiiittt!!!! Så det slutade med att Dom tog Matte till fyllehäktet iaf.

Kvällen slutade inte där. I princip hela kvällen gick jag runt och var som en jag vet inte vad inte på humör iaf!! Tänkte mest på om jag hade gjort fel som hjälpte han eller inte med tanke på allt annat som har hänt förut,jag tyckte iaf inte att jag gjorde fel sen får alla andra tro vad dom vill. Träffade en massa folk som man kände så det var ju bra iaf b.la Tony,Patrik,Markus,Marcus m.fl.
Shit hade inte träffat Marcus sen en kväll på Olles i sommras, fast iförsig så känner jag inte den pöjken heller det var bara andra gången jag träffade han men det var kul fick en öl iaf haha ;).

Så vad hände mer jooo fyllskallen maria tappade ner ett öl glas en gång och hon skärde sig i fingret och det bara sprutade blod så det var bara för jag och Carro att springa in med henne på toan för att hämta papper.Jag säger då det borde inte krogar äga plåster?!!!. Det blödde då rejält fulla handfatet så huvva :O.

Det var väl det minnesvärda av denna kväll shit....då Liquid väl stängde så hade vi ingen skjuts hem så vi gatt gå ursh....Vet att jag vägrade att gå men som tur var så följde Tony med oss hem och puttade mig på ryggen så jag hade ingen annat val än att gå haha!!. Runt 5 tiden ringde Matte iaf han hade komme ut ur häktet och orkade inte gå hem till Domsjö lika bra var väl det för Tony var ju ändå hos mig med så. Jaa runt 7 tiden somnade vi väl allihopa iaf efter att vi hade legat och garvat ett jävla bra tag.

Diggar detta:

Jag: Fan jag ligger som en jävla BULLE!!!
Matte: Men jag då jag ligger som en jävla sardinburk!!!


Lördagen
Vaknade vid 11 tiden lite så dära små halv bakis. Första jag fick göra var att hämta vatten åt alla ja vi var ju som sagt 5 stycken som sov i mitt lilla rum och jaa trångt vare vill jag lova!!!. Efter vi kommit oss upp satte vi oss och spelade poker och garvade och hade oss ^^. Senare på dagen drog Tony och Matte hem och vi 3 bestämde oss för att dra till Själevad och hälsa på Jimmy och Kim =). Blev en mys filmkväll iaf :).

Ne nu orkar jag fan inte skriva nå mera haha får ta och rabbla upp resten sen.

ADDJJOOOOSSS!

VINE

Gött :D

me

Me :)

jagocarro

Carro&Carro



Arbetsförmedlingen/FEST =D

Jaha då sitter man här och väntar på maten Tacos blire idag muuummmmss :).

Idag har vi varit på Arbetsförmedlingen och Carro har skrivit in sig igen och sedan pratade vi med en som heter Lena om Norge :). Så vi fick ett nummer till Norges arbetsförmedligen så vi ska ta och ringa dit till veckan och hoppas på att dom kan hjälpa oss =D
Efter det gick vi bara runt på stan och träffade en massa kända folk trevligt :).
Bl.a Kim har inte sett han på jätte jätte länge så han och Jimmy ska väl kanske med ut ikväll :).
För fest blir det här hemma så det blir nice med ggooooo vinnnneeee xD.

Snart är Maria på ingång och då ska vi börja göra iordning oss och börja dricka innan jaa kanske dom andra kommer nu då =).

Ska gå och göra mat nu så hinner inte skriva nå mera men ....

HA EN BRA FREDAGS KVÄLL ALLIHOPA FÖR DET SKA VI FAN HA =D


Gideå/Läskiga grannar/Norge!

Så dära kanske på tiden att man skriver igen då höhö. Har ju som sagt varit i Gideå från i söndags till onsdags morgon då vi kom hit till stan vid 5 tiden på morgonen^^.

Så jaa vad har vi gjort i gideå spelat Guitar Hero så klart, varit med Maria, gått på promenader,sett på film jaa bara slappat helt enkelt :).

Sen vad har man gjort då man har kommit hem hit då. Joo i onsdags somnade vi inte förnst runt 7 på morgonen efter att vi hade vare uppe hela natten :P. Sov till typ 3 haha!. Sedan drog vi ner till stan och träffade Tomas :). Gick runt på stan till typ 6 på kvällen sedan hem och fixade käk!. Gud jag har konstiga grannar fifan!. Vi han knappt komma hem och då jävlar! Jag satt i tv rummet vid datorn och Carro på toan haha så hör jag hur någon står och ryker i vårat dörr handtag och stoppar in en nykel i dörren och försöker öppna sen börjar han trycka in pling saken typ i 1000 ååårrrr!! Jävlar tur att jag hade låst dörren haha!. Iaf så smög jag mig dit för att kolla va fan det var så står en utlänningan denna utanför haha sen försvinner han. Jag och Carro höll iaf på att skita ner oss haha!. Sen då vi väl hade gjort mat och satt och käkade så kollar jag ut genom fönstret så står en snubbe där ute och kollar in och vinkar?! whata fuck!. Sedan går han och plingar på våran dörr ja då vare ju bara till att öppna....bad Carro öppna dörren för jag vågade fan inte HAHA. Iaf han bad om ursäkt för att dom hade gått till fel dörr och bllaaahh sedan fick vi oss ett gött skratt iaf^^.

Jacob granne nr:2 fick lov att komma förbi och rädda oss hahahah!.
Senare på kvällen bestämde vi oss för att dra ut på Olles med grannen nr:1 =). Jaa vad ska man säga om denna kväll då haha var inte så jävla mycket folk ute typ ingen man kände....bara en massa snuskisar som vanligt haha det första jag och Carro får höra då vi kommer in så kommer en 50 bastare fram och säger fan va snygga ni är!!! Ja det säger väl ändå allt^^. Vi drog hem vid 1 tiden iaf köpte hem nå pöpcorn och såg på Love in Manhattan :).
Sedan somnade Carro vid 3 tiden och jag var uppe fan ända till 6 imorse suucckkk var inte ett dugg trött^^.

Idag vaknade vi vid 12 tiden iaf :). och jaa inte fan har vi gjort mycket idag inte skit väder är det också och vi som hade tänkt att gå ut ett tag faktiskt! Men nee dåååååå!!!. Men vi har iaf ringt till Norge och äntligen har vi fått tag på dom efter att Carro fick ringa runt till en massa för att hitta den rätta personen att snacka med!. Jaa iaf så fanns det inga platser kvar just nu utan det kanske fanns efter jul så vi skulle ringa tillbaka då och höra ^^. Suck vi som ville fara nu aja får hoppas på det bästa!
Annars har vi då inte gjort nå vettigt vi gick upp till granne nr:2 och hälsade på han en stund och sedan for vi och fixade dricka till imorgon nicenice =).

Just nu sitter vi och lyssnar på hockeyn Modo - Frölunda och det står 3-2 SATAN VA DOM ÄR KUUNNNGGG!!!

Hittade föresten denna roliga lapp på våran anslagstavla som är vid våran portdörr HAHAH. Jaa dessa personer bor ovanför oss JÄTTE KUL HÖHÖ!


HAHA

Vilka grannar man har va? ;)

Myshelg med bruda!

Då var helgen avklarad igen då^^.
 
Fredagen
Dagen började med en promenad som vi hade bestämt och skönt va det =). Vi han varken ringa till Norge eller gå till arbetsförmedligen för vi tog oss inte upp förnst klockan 12 och Jessica skulle komma vid 3 tiden. Då vi kom hem efter promenaden så duschade vi och grejade på sedan kom Zääänndra förbi en stund =). Hon far ju utomlands till Tunisien i 2 veckor med Dan nu avvviiisss^^, Så det var kul att hon kunde komma förbi en snabbis innan :).
Klockan blev 3 och Jessica kom och vi 4 började spela Guitar Hero fifan så kul det är nötanötanötanöta!!!. Gick ju inte så jävla bra från början men aja det ordnade upp sig senare!. Sen spelade vi Eye Toy också svin skoj och nog fick vi oss ett glatt skratt ibland haha ;).

På kvällen skulle vi ha tjejkväll men det blev inte så mycket av den saken haha. Klart att vi inte kunde vara utan gräbbsen en fredag kväll xD.  Så vid 10-11 tiden kom Jaimi,Lars,Mattias,Patrik och Elias förbi här en sväng och te fylla va dom haha =P. Snabbt och lustigt så hamnade 2 personer på toan haha mer ska jag inte säga om den saken^^. Efter ett tag drog alla på Liquid och dom ville att vi skulle med men nej då lugn helg hade vi sagt då skulle vi hålla det denna gång!. Lars stannade kvar iaf och fylla vare hahaha nå jävulskt vad han snackade på men det va bah roligt =P.
Vid 2 tiden skjusade jag och Jessica hem Lars till Gullänget och då vi kom hem igen så stog Jaimi utanför och skulle hämta Lars hahaha ja det var som sagt för sent =P. Sen vete fan vart han tog vägen haha!.
Sen då vi äntligen var själva igen satt vi och spelade Guitar Hero och såg på Prinsen och jag haha :). Sedan blev det sova vid jaa 5 tiden kanske?. Fast det tog ju iförsig länge innan jag och Carro somnade haha fifan!.
Som sagt inte mycket till en tjejkväll denna dag!!.

Citat från då vi ligger i sängen

Carro(Kg): Vad är det för skillnad mellan en get och en ko?
Jag: Nej men säg vad är det för likhet mellan en get och en ko!
Kg: Ah va är det för likhet då?
Jag: Båda två har spener!!!!
Kg: Heter det så? Är det inte Spjuver? :S
Jag: HAHAHAHA Ne men va faannnnn
(Nyvaken) Jessica: Vad pratar ni om?
Jag: Hallå heter det spener eller spjuver visst heter det spener? hahaha
Jessica: HAHAH vem är den största idioten här? nämner inget namn.

Där efter fortsatte vi med likheter mellan en ko och en get te.x Klövar som Carro trodde hette hovar =P.


Lördagen
Vi vaknade vid runt 12 tiden. Började med att spela lite mer Guitar Hero och städade upp lite här i lägenheten för vi hade stökat ner som sätan!. Denna kväll blev därimot en tjejkväll haha fast var nära på inte!. Vi gjorde inte så mycket satt och pratade,spelade Guitar Hero som bara den!. For på Max gjorde vi och köpte oss en varsin barnbox haha xD. Sedan på kvällen såg vi på Young people fucking HAHAHA vilken jävla film asså ja det hörs nog på namnet =P. Sen efter det såg vi på Linas kvällsbok så jävla kung film och pinsam!!!. Runt 2 tiden på natten såg vi på Mirrors mohaha den var bra och vi klarade faktiskt av att se hela filmen än fast det var lite scary ibland :P.
Sedan satt vi och fixade lite på Carros blogg ( har övertalat hon att skaffa en också xD ). Och det blev mer Guitar Hero. Vid 6 tiden i morse gick vi och la oss haha och nå fan var vi övertrötta då vi skulle sova shit länge sedan jag garvade så mycket som jag gjorde.

Citat från då vi skulle sova denna gång haha PISTVAKT!

Jag: Olle sov du?
Carro: Snnnaaaarrrkkk!
Jag: HAHAHA
Carro: Hörre Bengha en till,en till och en till!
Jag: HAHAHAHA
Carro: Jane sov du? snaarrkk Svenne du sov väl int? Snarrkkk
Jag: HAHAHAH
Carro: Hörde Olle hur mycket drack du igår?
Jag: HAHAH
Carro: Nä det vart bah Zingo, med vad?
Jag: HAHAH
Carro: Äh det var ju utblandat, men om man blandar 50/50 då blire ju jämt då äre bara att börja om på noll igen.
Jag: HAHAH ( Jag skrattar så jag gråter ).
Carro: Mor vars är far våran?. Jag vet inte. Moooooorrrr du vet om att han ska häng upp på vägga?!!!
Jag: HAHAHAHA jag har sån jävla träningsvärk i magen nuuuu och jag grinnnnarrr!
Carro: Ja men det gör jag också.

Sen fortsatte det så hära haha!. Sen slutade det med

Jag: Carro du sov väl inte?
Carro: Snnaarrrkkkkkkk.


Så dära det var helgen det och förbannat kul var den och vi lyckades hålla oss nykter!!!!!

Nu idag ska jag till Gideå så hejs ;)

Back in Övikan!

Så dära då var man hemma i Övikan igen då!

Igår kväll for jag till syrran och sovde över där :). Var med hästa ett tag pysslade om Mulle höhö!. Sedan kom hovslagaren och fixade Bläsens fossingar xD. Då det var klart låg vi bara i soffan och degade och såg på film och käkade chipsa :). Sedan somnade jag i soffan och där låg jag och jag drömde en jävla konstig dröm. Att jag och Carro var utomlands så som vi har snackat om att vi ska ta och göra också då vi har pengar till det men iaf så drömde jag att jag hade nyss tatuerat mig innan vi for dit vi nu var?. Jag hade tatuerat in ett fett jävla rött äpple som täckte hela ryggen :O snyggt ?! haha ah i drömmen vare iaf nice^^.

Nu imorse blev man väckt vid 9 tiden och jag var fett trött ovanligt^^. Men det var bara till att pallra sig upp och hjälpa Jennie att klippa fåren haha! Det var rätt kul helvete så dom flög och nå jävulskt envisa är dom jojo!.
Vid 3 tiden for jag tillbaka till farsan sen vare bara till att käka middag och hoppa in i duschen och sen till bussen. Fifan bussen gick kvart i 7 och vi for inte från Balsjö förnst klockan 5 över 6 :O. I vanliga fall brukar vi fara typ 1 timma innan så farsan fick köra på som satan för att vi skulle hinna och vi kom dit 18:42 och ingen buss kom. Trodde att jag hade missat den men då var buss helvete 20 minuter sen kul^^.

Väl hemma så packade man bara upp sakerna eller ne där ljög jag har knappt packat upp ett skit men ah haha. Iaf satt och snackade med Carro i tele typ 1 timma och hon ville komma hit. Hon skulle egentligen komma i morgon. Men så smörade jag in mig lite för grannen så vi for till Gideå vid 11 ikväll och hämtade hon =). Så nu är hon här och vi har sutte och spelar Guitar Hero svviinnnn skoj. Just nu sitter Carro och snackar med en flört höhö sånt är aldrig fel =P.

Imorgon ska vi försöka kliva upp tidigt iaf ut på en morgon promenad hade vi tänkt. Sedan ska vi prova ringa till Norge igen kanske ska försöka med två 00 denna gång! HAHA! Så kanske det går bättre om vi har tur :P. Sedan en sväng på arbetsförmedligen och snacka med ja vad han nu hette om Norge iaf. Sen vid 3 tiden kommer Jessica också hit så ska vi ha mys kväll vi 3 här hemma =). Är själv hemma hela denna helg också nicenice ;).

Ne nu har Carro snackat klart så nu ska vi ta och spela lite till och sedan sova =)

GodNatt pussssssssssssss!

Födelsedagskalas =)

Igår for jag till farsan ska vara här till på torsdag hade jag tänkt =).

Iaf idag klev man upp vid 10 käkade sen skjusade jag och Agneta Anders till hm jaa va fan hette det nånstanns ute i skogen iaf haha!. Sedan for vi till Bjurholm och handlade och en massa annat. Sen såg jag bara på en film han inte med så mycket annat än att sitta och vänta på att syskona skulle komma hem från skolan!.

Ikväll blev det kalas för lill syrran fyllde 13 år :D. Herregud va tiden går fort ojoj!. Av mig fick hon iaf ett par skit snygga örhängen ( som jag med vill ha ^^ ) och ett par hår spännen ;). Sedan blev det så klart en massa tårta och sånt grejs :P.
Vi var också ute och börnade Cross ett tag satan så kul det är och det var typ länge sedan jag körde nu så jag hade nästan glömt hur man gjorde haha! Kul men KALLT!.

Senare på kvällen satt vi bara och degade vid tv och jag satt och lyssnade på Annas kill problem haha jösses redan ska det då börja!!. Men det är ju bra att jag är en bra lyssnare och kommer med tips åt andra vad dom ska göra än vad jag kommer på vad jag själv ska göra åt saken! Fick iaf veta att Krille ( lillbrorsan ) har haft en flickvän i snart 2 månader wwhhaatt och inte fan har han sagt nåt till mig nedå^^. Men det var väl kul att höra iaf höhö. Jag menar första flickvännen och dom har vare tillsammans i snart 2 månader hur vare för en själv med dom första killarna tro? då bytte man väl nästan varannan vecka hahaha!. Kom och tänka på en sak då vi satt och pratade vi 3 att gud va skönt det skulle vara om man var i samma ålder som dom är just nu då det gäller sånt hära....tänk va lätt allt var om man jämför med nu fifan. Visst den tiden om det tog slut med någon då brydde man sig inte speciellt mycket man satt inte och grät och allt va det är i flera månader! Utan då vare bara att hitta någon annan och det var ju inte så svårt då sen glömmer man den andra man var med innan. Eller så blev man tillsammans med den igen och sen tog det slut och sen tillsammans igen och jaaa....helt klart så mycket enklare huvva. Vill inte ens tänka tanken på hur det kommer att vara då man blir ännu äldre!!!

Haha så snällt en sak Krille sa ikväll var nåt sånt hära jaa men Anna hon gillar ju en som heter Markus och går i min klass och hon började skicka sms till han och så och då svarade han tillbaka. Sen dagen efter då Markus frågade en klass kompis vem Anna var och han svarade ja men det är ju lill Edlund ( ja jag och mina små syskon har inte samma efternamn om ni inte visste det^^ ). Iaf sen han fick höra att det var lill Edlund slutade han svara helt! Hahah jag säger då bara det snällt NOT!

Aja kul kväll vare iaf och imorgon ska jag väl inte göra nå speciellt funderar på om jag kanske ska försöka ta mig till Jennie en sväng och hälsa på Mulle sötisen var som ett tag sedan jag var med hästa!!

BYE BYE!


Åhhh suckkk =P

Så har man inte skrivit här på jätte jätte länge igen då! Av samma anledning som alltid har inte haft tid eller ork att rabbla upp allt men ska försöka göra en bra sammanfattning sen sist jag skrev :P.

Onsdags förra veckan blev det ju att vi drog till Olles. Förfest hemma hos Zandra :). Sedan drog vi vidare till Public och sen Olles då. Var ganska mycket folk där mest utlänningan tror jag^^. Man kände rakt blickarna man hade efter sig så fort man kom in på stället huvvaligen!. Drack nån öl och vi satt och snackade så kul vare inte där denna gång nog har jag varit med om bättre kvällar!. Kändes rätt pinsamt då bara jag,Emma och Zandra satt vid ett bord själva medans det var fullt på andra borden typ nästan haha men så kom räddningen ( om man nu kan kalla det för det ) nå killar kom fram och bad oss sätta oss vid dom så vi gick dit satt och snackade ett tag innan vi blev less och dissade dom sa att vi skulle ut en sväng sen gick vi aldrig tillbaka ^^. Redan vid 12 tiden drog vi därifrån iaf.

Rätt kul då en av killarna vid bordet kom fram till mig och sa

- Vare mig du kollade på?
- Öh nej?
- Okej för jag tyckte du såg så besviken ut :O
- Hahah ah jo okej...byebye!


Torsdagen blev det hockey Modo - Timrå med Jessica och Modo vann Yeess! Jäkligt kul var det =).

Mitt och Jessicas citat då vi ser på hockey

C: Nu Jessica släng bort BH!!!
J:
Nu Carro din tur du har större!!
J: Nu hoppa CARRO HOPPPPAAA!!!

Haha jaa tro det bara är vi två som förstår det dära men haha kul äre!


Så då helgen höhö!. Var tänkt att man skulle ha en lugn helg men så blev det inte. Jessica kom till mig runt 10 tiden på fredags kväll och vi fick skynda oss som satan att göra iordning oss och dricka allt dricka och nå tog det! Tur som var slapp vi gå ner till Liquid utan grannen skjusade oss och som vanligt ska han alltid driva med mig då jag är full och jag fattar inte varför jag alltid går på sakerna han säger?. Som då vi stog utanför hans parkering och han kommer och säger till mig men jag har ju ingen bil? och jag typ vaaaaaaa men va fan sa du inte det för ( jag vet ju att han har sålt bilen han hade men.... ). Så står jag där och svär ett bra tag haha så springer han iväg och kommer körandes med en BMW jahaja kul kul :P.
Bra kväll blev det iaf mycket folk var det även denna fredag och kul hade vi allt xD bra slut på kvällen blev det också för den delen höhö ;).

Kvällens bästa citat då jag springer på vägen över till grannen och jag tappar min ena sko och märker det inte förnst jag har sprungit typ 5 meter till haha! Klar i huvet? ^^

- FUCK i drop my shoooooooeeee!! :O Sen när kunde jag snacka engelska? :S

Jessica fick sig allt ett gött skratt där =P


Jessica blev kvar hela helgen och på lördagen var vi bara allmänt sega klev upp vid 10 tiden efter att jag hade sove typ ja 2 timmar kanske? fan låg och vred på mig hela natten eller ah morgonen kanske haha när det nu var jag somnade^^.
Vi bestämde oss för att dra på bio iaf Mamma Mia såg vi svin bra film oja!!
Efter bion träffade vi grannen och vi for ut och börnade bil haha alltid lika kul! For till varvsberget b.la på natten =). Sedan följde vi med han hem en sväng satt och kollade på hans fiskar haha ojoj va kul vi hade. Han kom nämligen inte ihåg vad saken heter som man har fiskar i ja akvarium låter så jävla kul då han säger det ordet men ah haha det gick ju som det gick med den saken :P. Sen så skulle vi göra popcorn så berättar han att det började brinna en gång då han hade dom i mikron så Jessica skulle visa han hur man gjorde så dom blev bra hahaha lättare sagt än gjort slutade med att halva påsen var poppade då vi tog ut den och resten bränt så det blev inte onyttigt för våran del :P. Sen såg vi bara på en film och sen drog vi oss hemåt!

Tidigt på söndag for Jessica hem och jag låg mest och halv sov i soffan hela dagen sen vare bara till att städa upp allt hemma såg ju förjävligt ut! Men det göra typ jämt då jag är själv så ha!. Tog ju någon timma innan man var klar då. Sen då jag väl skulle sova så tog det typ 3 timmar innan jag somnade fett irriterande!!

Så där kortfattat och bra känns som det blev rätt långt ändå^^.


I drop my shoe,who can find it ;)

Sex and the City och Utgång!

Inatt sov Carro här då =). Först då hon kom såg vi på Idolan sen Oskyldigt dömd sedan blev det en massa avsnitt av Sex and the City :D. Ursh  vi var uppe ända till 6 imorse hahaha ggaaasshh och nu är jag trött bara för det!
Saken blev ju inte bättre att först somnar man vid 6 på morgonen sen 20 över 9 ringer syrran och pratar på. Sen då jag väl började somna om igen började det leva om som fan hos dom som bor ovanför oss det vete fan va dom höll på med 9 på morgonen HAALLLÅÅÅ!!! Jag och Carro låg bara och skrek i sängen att dom skulle hålla käften men det hjälpte inte haha . Aja båda två somnade om till slut och det var tänkt att vi skulle kliva upp vid 11 men kom inte upp förnst typ halv 1. Ja då var man fortfarande trött så klart men det var bara till att hä upp sig för Carro skulle med 3 bussen till Gideå. Och då vi vaknade så höll grannarna fortfarande på att leva om va fan det nu var dom gjorde. Men då vi väl hade klivit upp ja då jävlar blev dom tysta TYPISKT!!!

Det enda vi har hunne gjort idag är att ringa till Norge som vi skulle göra! och tro på fan att deras jävla nummer inte FUNGERAR!!!!! ah lagomt glad blev ju vi eller inte!. Fick tag på 3 nummer till dit iaf men nee då det enda dom sa var god försök igen senare jaa vi höll fan på i nästan 3 timmar utan svar!!! Suck....men vi hittade iaf 2 email till till dom som vi mailade till så det är väl bara att vänta och se! Bra start på dagen eller hur!!!

Ikväll väntas som sagt utgång och jag hoppas att jag vaknar till då jag hoppar in i duschen snart!. För jag känner mig ganska så sleten idag=P. O´learys blire som sagt ikväll och man kan ju alltid hoppas att herr prins är där ikväll igen moha!. Jag får väl säga som jag sa sist om han är smart så drar han på Olles ikväll så jag säger det igen då få se om jag har lika tur denna gång xD.
Dock blir det nog inte så mycket dricka för mig ikväll men det överlever jag nog haha eller ah ska inte säga för mycket nu^^. Men jag har inget att dricka innan så det blir bara några öl där inne så få se hur denna kväll slutar haha!

Piss väder äre också idag! och jag känner inte att jag är på nått glatt humör idag verkligen inte!!!

Men skit samma det ordnar sig oftast !

HERE WE COME OLLLLLLLLEEEEEEEESSSSSSSSSSS!!!!!!!!

RSS 2.0