Det börjar ta sig :)

Så där ja då är 2 arbetsdagar till gjorda då. Snart helg ska bli skönt :). Börjar 7 imorgon bitti igen så ska snart ta och gå och lägga mig. Såg nyss klart på bb måste vara det roligaste avsnittet hittills hahahha!

Nu börjar saker och ting sätta sig lite mer i huvudet. Har fått lärt mig hur man hanterar fakturor på datorn, kvitton, hur man gör med bilar, checka in osv...!. Idag fick jag iaf prova själv för första gången och det gick ju riktigt bra! :D Roligt är det!!!.

Igår hade vi poliser hos oss hela dagen/kvällen pågrund av att en person var olagligt i Sverige m.m. och bodde hos oss. Tyvärr så smet hon iväg från dom!

Tv Programmet Talang var och filmade hos oss iförr går också 2 feta clowner haha!.

Även en film ska spelas in på hotellet den nya filmen med Mikael Persbrandt Hamilton så lite saker får man ju vara med om vilket är roligt! :)

Luleå som åkte ur ikväll också OPPPPPPPPPPPSSSSSSS så synd! ;)

Ne Godnatt!


En ny dag med nya tag!

Ja då börjar man snart igen då om 3 timmar. Gårdagen gick bra den också, kike på lite i recept..sprang en massa ärenden till olika gäster som behövde hjälp med saker osv. :).

Blev en morgon prommis imorse också fast med båda hundarna! Skönt var det soligt och fint!

Imorgon börjar man kl 10:00 upp tidigt vill säga men det har jag ju vare hela veckan ändå så hah...

Har inte så mycket att skriva om just nu känner ja så på återseende!

Tiiissdag

Då var tisdagen här då. Igår fick jag göra några kurser i något program med olika kategorier, brandsäkerhet,clarion hotel osv. Där man fick gissa sig fram och sedan göra ett test på slutet av alla. Gick kanonerns!. Antecknade en massa samtidigt också så man kan läsa lite själv här hemma med.

Sedan fick jag se på när dom checkade in och ut folk och sedan sitta och leka lite själv i bokningssystemet och fort gick det tills klockan blev 22:30 och jag fick sluta. :)


Imorse klev man upp vid 9 tiden tog mig en morgon promenad med Zelma. Skönt ute var det!. Nu snöar det ute ursh!. Gick på Ica handlade lite yoghurt och nu har man nyss sett på bb. Ska snart äta lunch, börja fixa mig och sedan börjar man kl 3 igen!.

Här kommer lite bilder på vovvarna!

 


Slööö söndag!

Ja då börjar denna helg också leda till sitt slut. Har bara varit en slappar helg. Igår hände inget speciellt så dära J var på skolan och jag var ute på en lång promenad med hundarna i det fina vädret och städade undan i köket här!. På kvällen tog vi oss några glas rött och flummade bara på. Blev inte så mycket till Earth Hour för våran del ;).

Idag har jag bara slappat framför tv och sett på Glee..började se den serien förut när den startade men tyckte det var lite boring så slutade nu har J övertalat mig och nu ser jag det igen så bara att nöta nöta nu då!. Städa har vi gjort idag också, så duktiga som vi är!

Nu ligger alla och sover men jag är vaken än som vanligt haha...ska nog se nåt avsnitt till av Glee och sedan sova börjar klockan 3 imorgon igen!.




Konferensen!

Fyyyy va trött man var imorse när man skulle upp ursha. Gillar inte alls att kliva upp halv 6 på morgonen men vem gör det!. Skönt att man slipper det nästa vecka utom fredag då men 1 dag i veckan gör ju inget haha. Jobbar hellre på kvällen istället för på morgonen!

Idag var det iaf konferensen som gällde!. Det verkar roligt att jobba med de men det var synd att dom just idag inte hade så mycket att göra. Fick göra några skyltar i något dataprogram inför nästa veckas konferenser, plocka bort i olika lokaler när dom var klara, ställa dit nya saker osv. Fick sluta halv 2 idag istället för halv 4 eftersom det inte fanns något att göra. Skönt var väl det men synd också!. Nu är det helg och känns förjävla gött :).

Stötte på en av jury medlemmarna från Let´s Dance på hotellet idag också Ann Wilson!

Händer inget speciellt ikväll bara lugnt! Ska kolla upp lite mer sommarjobb tänkte jag!

Frukosten!

Idag jobbade man på frullen. Gick väldigt bra och kul var det!. Var kul att höra att de ville jag skulle fortsätta jobba där istället för att stå i receptionen sen haha. Men det dära kan jag redan måste lära mig något nytt nu! :). Efter frullen och allt var plockat bort så var det bara till att duka upp lunch för ca 360 pers!. Slutade halv 4 idag så gick och lämnade tillbaka kläderna!

Fick nästa veckas schema idag också sköna tider börjar 15:00 mån,tis,ons 10:00 tor och fre 07:00. Blir receptionen hela veckan så då ska jag väl försöka sätta mig in i deras bokningssystem!

Pratade med en som jag har sökt sommarjobb hos idag som är intresserad, så får se om det blir något av det man kan ju alltid hoppas! :)

Nu ska jag fortsätta se på BB sen sova. Börjar 7 imorgon bitti igen då blir det konferensen! Skoj har aldrig varit på den avdelningen någon gång förut! Sen är det helg!


Städ!

Då var tredje dagen gjord. Blev till att vara på städet idag 09:00 - 16:00. Så nu har man lärt sig att bädda några fina sängar igen ;). Var tänkt att jag skulle lämna tillbaka mina kläder idag när jag slutat. Kom in på HM men var på toookk för långa köer att jag orkade då inte stå där!. Så gör ett nytt försök imorgon.

Fick höra idag att jag pratade precis som en Stockholmare hahah första gången någon säger det. Vet inte riktigt om jag kan hålla med om den saken!

Imorgon börjar man 07:00 - 15:30 ska vara i frukosten!. Det har jag ju gjort förut på andra hotellet så det känner man till lite iaf. Blir säkert roligt mycket spring hit och dit förväntar jag mig!

Nu ser jag på BB sen blir det raka spåret till sängen.

Clarion Hotel Stockholm!

Ja då ska man snart bege sig mot Skanstull igen då. Har nyss kommit in efter en promenad med hundarna.

Gårdagen gick kanoners :). Mycket roligt! Gick konstant överallt från 3 till 11 igår kväll så man är rätt slapp i bena idag haha men det är bra de!. Fick gå runt med en som heter Håkan som visade mig runt överallt, nu ska man bara lära sig alla vägar är ju som sagt ett rätt stort hotell men det tar sig väl med tiden. Fick prova på skriva in på datorn i något program om tvätt som lämnades till gästerna, skriva in alla bilar som skulle parkeras och vart osv. Följde med och parkerade ett x antal bilar. Fick kolla på dom i receptionen, hälsa på en massa människor ur personalen verkar vara ett trevligt gäng det dära! :). På kvällen kom en stor buss fullt med thailändare som vi då skulle ta hand om deras bagage och lämna i deras rum. Så det var bara ut med en massa vagnar och lyfta upp alla väskor och sedan in med allt i hotellet av med allt plasera om dom så alla hamnar på en och samma vagn som ska till en viss våning och sedan märka dom till vilket rum osv. Vilket göra! Men det var kul :). Finns en stor " ramp " mitt i hotellet och för att komma till hissarna måste man gå uppför där och där skulle vi ju upp med alla vagnar med alla väskor på haha kan ju säga att idag har jag dåligt träningsvärk i mina vader! ;). Sen en massa andra saker fick man göra! Försökte hjälpa gästarna som kom fram till mig så gött jag kunde! Många holländare, tyskar, britter, danskar och norskar va det igår. En lustig ordningsvakt har dom också hahaha!
Men men kom hem runt 12 tiden igår kväll och somnade rätt fort!

Idag börjar man 15:00 också till 23:00 ska gå med Håkan idag också. Imorgon börjar jag därimot klockan 09:00 så det är bara bummmmss i sängs när jag kommer hem ikväll!

Måste köpa nya skor till veckan också får så jäkla ont i mina fötter av dom jag har nu. Här har dom inga raster utan man får äta om det blir någon tid för det annars jobbar man konstant i 8 timmar!.  Ska också gå och lämna tillbaka ett par av mina byxor och t-shirten jag köpte. Fick byxor, 2 par tröjor och en kavaj av dom igår!.


På återseende!

Första dagen!

Idag är det första dagen på praktiken då. Börjar inte förnst 15:00 och slutar 23:00 ikväll!. Spännande värre!
Känner att jag börjar bli lite nervös nu.....men det går säkert bra ska bli kul att få se allt och träffa alla :).

Snart ska jag ut och gå med hundarna på en promenad innan jag åker. Så dom inte gör ner sig innan J är tillbaka!




Söndag

Ja då var denna helg snart borta igen då!. Blev en tur till stan idag eller ja till dit jag ska ha praktiken såg dom hade en galleria där på andra sidan vägen så jag åkte dit själv och lämnade J hemma haha. Behövde köpa kläder tills imorgon ett par svarta byxor och svart t-shirt. Kom hem med 2 byxor faktiskt. Älskade ena paret men dom är på tok för långa så vete fan om jag kan ha dom. Om inte har jag alltid fin byxor till senare någon gång. Så hittade jag ett par andra som var bra längd på helt okej!.

Ikväll åt vi Kina mat till middag och såg på Jersey Shore haha så braaaa!

Nu sitter J och ser på Solsidan och jag sitter här. Om ca 1 timme blire Big Brother! :)

J tog en fin bild på mig nu ikväll när jag gick och "mannekängade"


Lördag

Jah då var det lördag. En lugn lördag :).

Igår blev det några glas vin och bb!

Idag har J pluggat hela dagen och jag har kollat lite mera jobb och mailat runt som vanligt!. Nå mer än så har väl inte hänt idag haha. Nyss åt vi spagetti med jonas berömda köttfärssås mumma!

Både jag och J är tokiga i serier och ser typ 4324325 serier samtidigt!. Idag kom vi på att under tiden jag är här ska vi se nån helt ny tillsammans hmmm får se vad det blir, vad har man inte sett?! xD


Stockholm!

Ja då befinner man sig i Stockholm nu då! :).Skönt att vara här, lite mindre snö här!

Åkte med bussen ner i onsdags och det gick faktiskt bra. Var inte alls jobbigt faktiskt, än fast jag inte lyckades sova speciellt mycket! Vanan är väl inne så säg!

Hade en del intervjuer för praktik att gå på när jag kom hit igår och idag, var det tänkt!. Hade min första igår vid 10:00 tiden och det gick ju bara kanoners de! Fick praktikplatsen på en gång så det blev endast en intervju och det var där jag helst hade velat vara på ett stort hotell :). Så det blev Clarion Hotel Stockholm!

Ska ha en som går med mig dom 2 första veckorna, som ska visa mig runt överallt så jag lär mig och sedan lär mig allt möjligt i dom alla avdelningarna som finns!

Börjar på måndag kl 15:00 - 23:00. Så har fått schema för hela första veckan. Så skönt att det kommer vara olika arbetstider hatar verkligen då det är bara samma samma samma ursh. Så det är jag nöjd över ska bli kul att jobba på natten för första gången också!. Man är ju som sagt en nattuggla så det ska nog inte vara några problem :).

Idag gör vi inte så mycket jag och Jonas var hos läkaren imorse. Han är förkyld så jag väntar bara på att jag ska bli förkyld snart plus att hon jag kommer jobba med i veckan också är förkyld så jag ska väl ha tur annars!.



Hemma igen iaf för några timmar! ;)

Jah då var man på hemma plan igen. Kom hem igår kväll och var sååååååå trött så la mig typ vid 9 och klev upp 6 imorse och har hålle igång sen dess!. Tvätta, dammsuge,törke golve, diska, dammtörke, en sväng på stan osv.!.

Igår var jag hos Jennie hela dagen! Oscar blir bara större och större, lill pojken och nästa gång jag ser han så går han väl eller nåt så som han kryper och racar runt på golvet nu så!. Plus att syrran har 2 barn nästa gång vi ses!. Men men han fick en massa presenter av mig och mor också bl.a en blåbärs mössa (jag hade en jordgubbs mössa när jag var liten) haha!. Men den åkte av lika fort som den åkte på, inte ville han ha mössa på sig inne heller haha. Käkade middag där osv. En hel dag!. Sedan skjutsade pappa mig till nordmaling på kvällen och vad händer joooo jag missar bussen..........!!!. Eller egentligen inte för vi var där innan bussen kom men dom byter ställen där HELA TIDEN vart man ska kliva på den bussen och jag var på fel ställe och när jag såg vart man skulle egentligen kliva på så rusade jag dit och vad händer jo då åker bara bussen förbi mig........så ja det vara bara för farsan att köra mig till Husum så mötte morsan oss där!.

Har nyss haft Sofia på besök som kom och sa hejdå och nu ska jag snart ta och börja packa! :)

 




Ute i skogen!

Jah då var det söndag igen då. Har denna vecka också vare!.

Har fått en massa mail från olika praktik platser nere i Stockholm, så nu drar jag snart ner till stor stan till veckan blir det!. Ska bli såååå kul längtar! :):). Sen stannar jag kvar där mjah i ca 10 veckor. Så hade min " sista " utgång på ett tag iaf här i Övik i fredags. Blev Harrys med Linn, Erika mfl. Kul kväll!.

Drog mig upp till farsan igår men kommer åka hem imorgon igen!. En snabb visit!

Idag gick jag och Anna ut på lång promenad med Torsten, Berit och Lillan i det fina vädret så skönt! :). Torsten tyckte dock att det var väldigt jobbigt och bara jamade och flåsa så tungan bah hängde haha!

 


Bläääää!

Bajs dag detta har varit. Hade bokat tid hos Make Up Store idag kl 12 kommer dit neh då var typ alla sjuka så det blev inget av det. Bokade ny tid till imorgon kl 2!. Kom hem pluggade lite och fick dunder huvudvärk.....tog mig en alvedon och la mig och vila men ej är det inte borta jaja that´s life!

Hade funderingar på om jag skulle dra mig till farsan ikväll inte vare där sen jul...men nu blev man ju skit hängig istället så hur värt kändes det. Blir väl imorgon eller på lördag istället!

Ne ska försöka få något gjort här nu!


Äntligen klar!

Ja då har det gått någon dag igen då!. Modo hamnde då i kvalserien, ursh ursh ursh hur ska detta sluta........

Är som en deg hög idag..sku till tandläkaren 07:15 imorse och jag har kommit i min period där jag stänger av mitt alarm i sömnen HELA TIDEN...så kunde knappt sova inatt bara för att jag var rädd att inte vakna haha. Hade ställt klockan på 04:30 och som jag trodde hade stängt av alarmet men vaknade ändå av mig själv 05:15 tur de!. Blev till att rotfylla klart tanden och laga en annan. Så nu är jag helt klar för denna gång. Tillbaka i höst igen suck.

Efter det blev det en tur till skolan, känns som man inte vare där på evigheter!. Så nu är jag helt klar med spanska kursen gud va skönt gick kanoners, tycker spanska är riktigt kul när man väl sätter sig in i det så är det inte så komplicerat. Men jag vill läsa mer av det på sidan om så får se framöver i sommar kanske! :). När man är klar med allt annat som ska göras!

I måndags var jag och la in fler blonda slingor i håret, blev riktigt bra denna gång så nu är man vit mitt på huvet och jag slipper min fula utväxt ;). Nästa gång blir i slutet på Maj innan examen sen får det blekas av sig själv i sommar. Så tror det blir gööörr snyggt tillslut :).

Ne nu ska man sätta sig in i att skicka iväg massa mail igen, gjorde det igår också vet inte hur mycket jag har skickat överallt nu!.

Hasta Luego!


 


Hur ska det sluta?!

Var en trevlig kväll igår god mat osv. Sedan kom Jess förbi och vi såg på Black Swan måste vara den sämsta filmen ever jag har sett fyfan så dålig!!!!!. Jess drog hem runt 11 tiden och jag såg på Bb sedan vare bumms i säng!.

Idag har jag också varit med Jess. Drog ner till henne vid 11. Var tänkt att vi skulle gå runt Hörnsjön idag men det blåste så förbannat mycket när vi kom dit så vi ångrade oss. Istället fyllde vi på spolarvätska i hennes bil, köpte glass och drog hem till henne och såg på en film haha. :). Nu är jag hemma igen har tagit mig en powernap så tröttt, så kom nyss ur duschen så man skulle vakna till igen!.

Ca 30 min kvar tills hockeyn börjar :). Så får se om man ser på melodifestivalen eller inte, beror på hur det går i matchen håller tumma!!!!


Freedaag!

Jaa hockey var det igår, och vad säger man..0-1 till Lule!. Men Modo spelade mycket bättre än va dom gjorde och vad dom har gjort på väldigt länge så det var det inge fel på. Bara en jäkla massa otur på att pucken aldrig gick in!!!. Så förlorade Modo i straffar där sög dom!.

Slutspelet känns väldigt borta just nu, men det finns fortfarande en liten chans kvar och nå ska det vara tur då. Imorgon kväll gäller det mot AIK måste vinna och Södertälje och Frölunda måste förlora!!. Vinner Modo mot AIK så är poängen lika mycket men modo har bättre målskillnad så en gnutta hopp finns!.

Jaja neh nu ska jag snart pallra mig till morsan ska käka där ikväll med några andra. Sen ikväll blir det att träffa Jess :) Få se vad som hittas på!.

Några inköp jag gjorde igår på stan..




Hockey kväll!

Så där ja då har man nyss kommit hem från stan. Gjort bort lite ärenden..äntligen hittade jag ett lila skal till iPhonen på tiden! ;). Köpt hem lite Bamyl som kanske ska hjälpa har gått runt och haft halvt huvudvärk i 4 dagar nu.....

Igår skickade jag iväg en hög med mail om sommarjobb, Här i Övik, Umeå och Stockholm något napp hoppas man väl att man ska få!.

På måndag ska jag lägga i fler blonda slingor i håret länggtarrr! :D

Ikväll är det hockey som väntar MODO - Luleå och nu jäklar VINNER NIIIII!!!. Sista hemma matchen och klanta inte till det nu så det blir sista matchen för denna säsong tack!!!!!

 


En tisdag!

Lugn dag...morgon prommis, babbla med jonas i telen i nästan 3 timmar idag igen hahah planera våra sommar planer lite granna och våran framtid haha. Sen skickade iväg några jobb ansökningar :). Imorgon blir det flera!. Så det är väl typ det nyss gjort kvälls träningen och nu väntar sängen.




RSS 2.0