Mini golf....?

....Nej det blev ingen mini golf ikväll stängt suck. Men spenderade kvällen med Zandra,Jessica,Karl och Fredrik :). Såg på Robinson gjorde vi och den som vann kan ju ta sig någonstans^^.SÖG! med andra ord...
Rast lösa blev vi så vi tog oss en sväng till Valla och hälsade på några där som hade fest olsson m.fl trevligt. Sedan drog vi vidare ner till stan och gick till Public. Det var väl kvällens bra vader sen drog vi alla hem :P.

Imorgon ska det väl vara ännu varmare än va det var idag härligt! =D PRESSSAAA!!!.
Ska väl försöka dra arslet ner till gymmet och träna också kanske....

Nej nu ska jag släng ner mig i sänga och se på en film sedan sussa =).

Härligt väder :):)

Igår var man på stan hela dagen med Carro :). Sol var det skönt!. Följde med henne till studieplus sen gick vi till arbetsförmedlingen och hämtade ut nå papper om Norge och den 15 Juni ska vi fara och lyssna på jobb utomlands/var man ska fixa innan man far/tänka på då man är där/vad som kan hända osv. Så det ska bli intressant :P. Fick inget brev från skolan igår heller SUCK!.

Men men vad gjorde vi mer på stan....gick till Cafe Paris och fikade. Köpte ett par skit snygga jeans gjorde jag =D=D sen blev det en mascara alltid behövligt :P.

Runt 2 tiden drog Carro hem till Husum och jag for iväg och tränade. Blev bara bandet i 45 minuter men det dög höll på svettes ihjäl haha^^. Har inte tränat på hela veckan....

På kvällen hände det inte så mycket grillade gjorde jag och morsan mumms!. Annars var jag bara hemma och törade :P


Idag tänkte jag sova ut för en gångs skull och vad gör jag jo vaknar klockan 9?LESS!! aja upp tidigt är väl skönt det också kanske. Har legat ute och stekt hela dagen så varmt det är idag!!!. Nu är jag alldeles röd och mina fräknar har komme fram göllet värre haha.


Ikväll ska man vara med Zandra,Jessica m.fl och dra ner och spela mini golf :). Sen blire väl kanske volleyboll beror på hur många som ska med =). Det blir nog nice de!. Som sagt en lugn helg blire iaf kan ju behövas....


En tur på stan!

Idag har man varit på stan typ hela dagen. Drog ner vid 1 tiden med Emma :). Satte oss på Waynes ett tag och stekte i solen mys :):). Sedan drog vi till vårdcenstralen för Emma skulle hämta ut nå recept till medicin. Sen bar det av hemåt. Det är väl typ det som hänt idag inte så mycket mera. Vi kom iaf fram till idag att vi måste börja käka nyttigare mat haha det hade vi ett långt samtal om!. Så nya tag från och med imorgon ;D.

Imorgon ska man ner till stan också (ovanligt) :P. Träffa Carro efter jag slutat jobba!. Får väl se vad vi hittar på för något.

 Idag blev det också tal om att vi kanske ska höra oss för om Norge jobb igen. Jag och Carro. Det hade vi ju tänkt göra förra hösten egentligen men då fanns det inga platser. Så är vi ute i god tid som nu så kanske det finns nu till hösten!!!. Men sen så beror ju det också på om jag kommer in på skolan eller inte. Måste ju som veta det före. Men det skulle vare fett kul att dra iväg dit och jobba arslet av sig!!!

Aha trött är jag inte just nu för en gångs skull men nu ska jag ju vara trött men nedå ^^. Ska dra igång en film sen försöka sova!

En snabb tur på Olles!

Idag jobbade man då så klart. Var klar redan vid 8 tiden. Drog hem till Emma då. Var ju tänkt att vi skulle ta en fika på stan men det blev inte så. Utan jag for hem till henne istället. Var där till vid 12 tiden. Vi gick och köpte gooo frukosten sedan såg vi på tv och pratade och både hon och jag somnade hahha!! Så jävla trötter :P. Kom hem la mig och sov 1 timme eller så. Sedan var det bara till att hoppa in i duschen och bege sig ner till stan vid 4 tiden och möta upp Carro :). Drog på Olles med henne och Karshley käkade mat denna svin gött och tog oss någon öl mumms!.
Kom hem nu vid 10 ikväll nice dag har det vare ;)

Nu är jag jäkligt trötter känns som jag är trött hela tiden....men men så äre trött är jag då nu iaf ska dra igång någon film sedan blire sova xD

Host host...

Idag har man jobbat som vanligt. Gick väldigt fort var klar redan halv 9. Drog hem slappade sen vid 1 tiden drog man ner till stan och gjorde bort provet i Turism. Satan så många fråger det var 32 st om jag minns rätt och a,b,c på alla! Lagomt kul så dära. Får väl svar inom 2 veckor iaf.

Efter det drog jag och köpte hem sallad och sen dess har jag bara vara hemma legat i sängen och sett på film typ. Har fått så jäkla ont i halsen igen hade det för ett tag sedan också. Suck!  Hela halsa ruttne ihop^^.

Idag kom morsan hem också fick parfyman av henne :). Hann iaf städa undan det värsta igår tur de xD.

Imorgon ska man ta en fika med Emma på stan trevligt :). Sedan hem och sedan ner på stan igen och träffa Carro och gå runt där ett tag sen på O´Learys och käka middag =).
Blir nog en nice dag bättre än denna hoppas jag!


:)

Städa, städa, städa!

Idag blir det till att städa en massa också. Har iaf gjort bort all disk så det är ju bra de!. Nu ska man bara städa iordning på mitt rum sen dammsuge och törke gölve...känns lockande!. Skulle egentligen ha gjort provet nu vid 1 tiden men det blidde inte så blir imorgon istället. Tänkte dra ner till stan och träna har ju fettat som fan i helgen men har ont i halsen så det kanske inte är sån bra ide....får ta en kvälls promenad ikväll istället om jag är klar med städningen osv.

Nu ska jag dra mig till Östra och köpa gooooo yoghurten mumms och sedan förbi Komvux för att göra ett nytt försök med att lämna matteboka!

ADIOS!


:D

Strålande sol!

Idag vaknade både jag och Jessica vid 10 tiden. Fint väder är det idag vaarrrmmmtt nåt på 20 grader :). Men ändå har vi knappt vare ute något.....! Blir till en massa städning och annat man ska göra istället som jag nu också ska snart gå och fortsätta med gud vilken rolig dag haha. Men det är ju söndag då gör man aldrig nå vettigt ändå så ^^.
Såg idag att jag hade fått löningan redan nicenice! Inte för att det var så mycket denna gång eftersom att jag jobbade bara 2 veckor förra månaden men alltid något =D

Här kommer iaf några bilder från igår =)

:)

Zandra :)

:)

Jessie :)

:)

Ja skål da! ;)

:)

Jag och Emma!

:)

Emma!

:)

Zandra :D

:)

Vi är bara för bra!!!

Örnexpo =)

Idag har man varit på Örnexpo då!. Nice var väl det...men inte lika bra som förra året suck. Köpte inte ett skit förutom varma chips och en munk haha!. Var väl där till runt 3 tiden sedan drog jag och Jessica hem till mig och lagade middag ;). Taco gratäng med fläskfile blev det mumms!. Som vi bjöd Jennie,Anna,Johan och Johans farsa på och våran mat blev godkänd så klart ;D.
Sedan drog dom hem. Sen slappade vi ett tag sedan på kvällen kom Zandra och Emma hit också. Så satt vi och snackade spelade spel, såg på robinson m.m. sedan kom vi på att dra ut !. Så ikväll har vi varit på Public sedan Framnäs :). Funkade väl men naah vi var inte ute så länge...försökte ta oss in på Olles ikväll men det ville sig inte SUCK!. Så vi drog hem igen.

Sen nu har jag och Jessica sett på film och nu sover hon höhö så ska väl ta och lägga mig jag med är rätt trötter!
Imorgon väntas det en jävla massa städning sedan plugga kul kul.....!



Så var det helg igen :)

Igår kväll fick man besök av Tobbe då^^ Trevligt trevligt :). Mer tror jag inte att jag ska skriva om det xD.Nice!. Såg på film osv...

Annars idag har det inte hunne hänt så mycket mera. Jobbat typ.
Snart kommer Jessica på besök så ska vi gå ut och gå en sväng sedan laga kycklingan och potatisgratäng mumms =). Sen ikväll blire nog bara lugnt ska dra en massa kärleksfilmer hade vi tänkt "Love in the ear" ! och käka massa götta så klart!

Imorgon kommer syrran,johan och lill syrran Anna hit. Vi ska gå på Örnexpo även Jessica ska med ;). Blir nog bra det!. Sen ska jag hem och laga middag till dom undra om det kommer gå att äta? haha! Får väl hoppas på det ;).

Ledig dag :)

Igår kväll blev det utgång. Förkaka här hemma hos mig med Emma,Monica och Sofia :). Var tänkt att vi skulle dra ner vid 11 tiden men blev inte förnst vid halv 12 haha. Jessica var snäll och kom och körde ner oss till stan vi orkade inte gå^^. Väl framme vid O´Learys så var det feeeeeeetttt med folk!!!!. Vi stog i kö typ 40 minuter innan man kom in. Less...
Sen då vi kommer in till garderoben fick man stå där i 1000 år för att dom inte hade växel suck....
Aja väl inne så vare jävulskt med  folk. Bar av ner till toan på en gång där det väntades en kö till haha. Ja eftersom att vi kom dit så sent så hann vi inte göra så mycket. Både jag och Emma drog hem tidigare än det stängde och det händer inte mig ofta att jag gör det kan jag ju säga!!!!.

Inge bakis idag iaf skönt. Men så drack jag inte så mycket igår heller. Sov ända till klockan 12 :O.
Så idag har man latat,pluggat och städat överallt för ikväll får man besökan! ;D.

Nej åter till pluggandet och sedan dusch!

Utgång :)

Jobbat som vanligt idag då. Gick fort var hemma redan vid 9 tiden igen. La mig och sov till halv 1 skönt!. Är ju ledig imorgon så det är nice :). Tog mig en sväng till Komvux för att äntligen lämna tillbaka matteboken, men tro på fan att skolan var stängd!!! Undra varför.....!. Så det var bara att gå hem med boken igen suck.
Annars idag har jag städat typ inte gjort så mycket mera latat. Var tänkt att Emma och jag skulle ha en filmkväll ikväll men det blev ändrade planer vi kör på utgång istället på O´Learys ;D;D.

Så nu sitter man här med handduken och har nyss duschat. Ska börja fixa mig och sådära..undra vad man ska ha på sig? =P.

Är själv hemma nu i ca 1 vecka morsan och Lennart drar till Budapest. Får se hur stökigt det blir denna gång här då haha^^.

Aja sminket kallar maha!

SKÅL!

Intervju och bio!

Idag var man på intervju på Turism akademien då :). Det gick bra tycker jag kändes väldigt bra iaf då man var klar. Fick se hur skolan såg ut också osv så det var nice!. Får svar redan nästa vecka om jag har kommit in eller inte hoppas!!!!!

Efter det drog jag och Emma iväg och tränade ett tag skönt :). Sedan for man hem en snabbis gjorde käk tog en dusch och klockan 6 for jag,Emma,Thomas och Karl på bio och såg på Änglar och demoner!. Den var väldans bra, men ingen film man behöver se flera gånger om man säger så ^^.
Det är väl typ det som hänt idag nu blir det snart sova upp och jobba imorgon igen.

:)

Jobb,jobb,jobb!!!

Idag ringde dom från Fibona igen och frågade om jag ville jobba 2 veckor till! Så klart jag vill pengar pengar pengar!!!!!

Jaja vad har man gjort idag då.....först jobbat höll på försova mig imorse morsan väckte mig kvart över 6 ^^. Blev rätt länge idag var inte hemma förnst vid 11 tiden!. Efter det blev det en dusch sedan vidare ner på stan med Emma :). Gick ner till hamnen och skulle steka lite men det gick ju inge vidare ..... var inte så jävla varmt som vi trodde. Men men så vi drog vidare...Emma visade vart Turism akademien var så nu ska jag väl hitta dit imorgon hoppas jag!. Ska på intervju där runt 1 tiden så bra om man hittar^^. Annars idag har det väl inte hänt så mycket mera :). Men det duger för mig är svinit trött just nu!!!!.
Men ska väl försöka vakna till och fara ut och kute sen om ca 1 timme xD.

Ikväll är man bänkad framför tv iaf så det blir nice efter man vare ute ett tag!



Eurovision song contest!

Igår var det ju Eurovision och som vanligt ser jag på det varje år så klart ;).
Den kvällen spänderades hemma hos Emma och Thomas och Jessica och Zandra var också där :). Där vi satt och kollade på det! Blev en massa onyttigheter götta,chips,dricka,öl,cider och allt va det var höhö!.
Gick ju jävligt dåligt för Sverige men det är väl inget ovanligt nu förtiden......men Malena gjorde det jävligt bra iaf!
Sen att Norge vannnn var ju jäla nice =D=D=D. Bra att någon låt vann som var bra och en man kommer att minnas som vann iår iaf! Så jag säger då bara det grattis NORGE!!!!! xD


Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew
She was mine and we were sweethearts
That was then but then it's true


I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care if I loose my mind
I'm already cursed

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
Now a days, I cannot find her
But when I do, we'll get a brand new start


I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

She's a fairytale yeah even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

Bilder från Tallinn resan :)

Tönnebro  båten
                Tönnebro :)                                          Baltic Queen
:)  :)
       Anders och Lennart                              Folket :)
jessie  haha
                      Jessie :)                                         Haha!
:)  :)
     Jessica, Mor och Lennart :)                         Folk!
:)  :)
           Uppträdanden!                              Uppträdanden!
:)  :)
                       Jag!=P                                        IBIZA!
:)  :)
                           :D                                            På stan!
:)  :)
                         Park!                                              :)
:)  :)
               Gamla stan!                                      Gamla stan!
:)  :)
                   Gamla stan!                                 Gamla stan!
:)  :)
                  Gamla stan!                                Gamla stan!
:)  :)
                 Breakdance                                 Lie männen :P
:)  :)
               Gamla stan!                                      Gamla stan!
:)  :)
                 Gamla stan!                                      Gamla stan!
:)  :)
             Inne på en toa^^                                          Fiske^^
:)  :)
                      Folket!                                            haha^^
:)  :)
       Anders och Lennart :)                        Uppträdanden!
:)  :)
                       :D                                        Karaoke!
:)  :)       
                Inne i båten :)                              Inne i båten :)


Tallinn resan!

Ja kanske man borde ta och skriva om Tallinn resan nu då xD. Kom hem den 3:Maj så dags att babbel på ^^

Dag1
Runt 7 på morgonen bar det av från Sollefteå till Sundsvall med en mini buss vi hade hyrt höhö ;). Runt 9 tiden kom bussen vi alla skulle åka med och det var rätt många fyllde hela bussen!. Vi var ju rätt många bara vi höhö! Och fler blev vi då vi kom till Stockholm!
I bussen sprätte vi första ölen och allt va det nu var vi drack och käkade en massa götta =D. Stannade i Tönnebro för att käka gjorde vi också annars var det raka vägen ner till Stockholm ;). Vid 5 tiden var vi framme där och då var det bara till att kliva på båten som gick vid 6 =). Efter vi hade gått runt på båten ett tag gick vi och åt Buffe mumms!. Sedan bar det av till hytten för att duscha och fixa sig inför fest!!!. Många olika pubbar hade dom så det fanns ett antal att utforska =D. Kommer inte ihåg hur många vi var på men det var en del!. Fick se en massa uppträdanden och vi dansade och drack och hade oss xD. Mycket folk var det på båten då alla hyttar var uppbokade så det var jäla nice =D. Mest finnar tror ja :P.
Senare mot 12 tiden på natten drog några av oss till ett ställe som hette Ibiza. ( We are going to Ibiza ). Där var det unga folket och partade så där blev det mycket dans för min och Jessicas del även för Lennart och dom andra också haha ;).
Denna kväll då jag och Jessie gick ut på däck kom en ryss fram till oss och började snacka engelska ah bra tänkte vi han kan ju engelska iaf men helt plötligt vände han om och kunde inget alls engelska och stog där och snackade ryska med oss och där stog vi som nå fråge tecken haha!. Ah vi stog där ett tag och Jessica försökte förklara att vi inte förstog vad han sa annars skrattade vi bara åt han sen gick v i typ därifrån bara =P.
Festen höll på till runt 3-4 tiden på natten sen gick vi och la oss. Skulle ju gå av båten dagen efter och utforska staden!

Dag2
Vi klev upp runt 7 tiden så det blev ca 3 timmar sömn fyfan :P. Var inte allt för bakis iaf just då!. Gick och käkade go frukost som det fanns hur mycket som helst att välja! Klockan 10 var båten framme i Tallinn och vi gick av :). Det första vi hittade var en rätt så stor affär med en massa olika grejer i där hittade jag en jätte snygg jacka som jag bara gatt köpa!!! =D. Sen hittade jag brills där också äntligen!. Morsan hittade en väska hon köpte även Jessica också :):) Så grymt snygga kläder dom hade!!. Efter ett tag inne på den affären gick vi vidare in till gamla stan och där var det jättefint :). Gick runt i olika affärer och jag hittade ett par skor som jag köpte göörr snygga!.
Efter ett tags gående på stan stannade vi på ett ställe (vad det nu hette) och tog oss en öl. Jätte mysigt ställe var det och jättefint :). Sen bar det av vidare. Var en massa folk som gjorde en massa grejer efter gaterna, spelade musik,breakdance,höll på svinga nå saker haha vad det nu kallas^^, lie männen såg vi m.m
Efter ett tag blev vi hungriga och gick och käkade mat på en restaurang som var typ nere i en källare sallad och öl blev det för min del ;). Efter maten började vi gå neråt mot båten igen vi gick in på systemet och köpe en massa dricka så klart sedan bar det av till båten som avgick klockan 6 på kvällen igen. En sak jag funderade mycket på då vi gick på stan var då man skulle gå över vägarna hur det blev en grön gubbe som och man kunde gå över?. För den liksom blev det bara då den kände för det haha!
Iaf Då vi kom på båten då förnst kom min baksmälla huvvaligen och trött som fan var man!. Så jag,Jessica och morsan la oss och sov i ca 1 timme och då trodde jag min förbannad huvudvärk skulle gå över men nej då så klart inte. Vi klev upp igen ändå och gick och käkade Buffe =). Kan inte påstå att jag åt mycket av det just då hehe :P. Efter det gick jag och Jessica in till våran hytt och tog oss en dusch och efter duschandes gick huvudvärken över på en gång! Skönt!. Ja då vare bara att sprätt en öl igen haha. Klädde upp oss gjorde vi sen bar det av till olika pubbar ännu en gång med allt folk =D. Såg på en massa uppträdanden här också och en massa dans!. Någon äckel snubbe kom fram till jag och Jessica denna kväll iaf huvva!. Men men hamnade på en karaoke bar, något ställe där dom spelade piano, och en massa andra ställen och så klart så slutade vi med Ibiza ;). Dans som bara den blev det xD. Här var vi vaken ända till runt 4 på natten innan vi gick och la oss drog vi iväg på nå ställe och käkade baguetter!.

Dag3
Upp tidigt igen även här ca 3-4 timmar sömn denna natt haha. Sleten var ordet!. Käkade frukost och runt 10 på morgonen tror jag det var var båten framme i Sverige igen. Det gillades inte kan jag ju säga :P. Sen när vi väl alla hade komme ut ur båten tog ju som en tid.....så gick vi till bussen och det bar av mot Sundsvall. Stannade i Tönnebro och käkade denna gång också. I Sundsvall hämtade mini bussen oss igen och det bara av till Sollefteå och sedan vidare hem till Övikan. Var inte hemma förnst vid 9 på kvällen. Sen vare bara till att packa upp och slänga sig i sängen på en gång för att orka kliva upp och jobba dagen efter!

Så nu har jag babbla upp lite om resan och det var gryyyymmmtt kul kan jag ju säga! Man kan väl säga att det blev festandes från 9 på fredags morgon till natten på lördag ;)
Dit ska man då igen!. Säger då bara det folket dra dit ni kommer inte bli besvikna ;D;D

Bilder får jag lägga upp senare tror detta inlägg blev nog så långt som det är höhö.

Suck suck suck.....

Jahapp då vare onsdag då jisses vad veckorna går fort snart helg igen!.
Tänkte egentligen skriva om Tallinn resan idag men så blire inte. Har sutte och pluggat sönder mig och är så jävla less just nu så jag orkar inte skriva något långt känner jag. Så det blir väl kanske imorgon da eller nå sånt^^.

Idag har man jobbat på som vanligt sedan varit ner och tränat :). Annars har jag väl inte gjort så mycket mera än att dränkt ner mig i böckern!.

Sofie på Fibona ringde idag igen och frågade om jag kunde lära en tjej imorgon om hur man jobbar som. Så imorgon ska en som heter Malin gå med mig hela förmiddagen :P. Får iaf extra pengar för att jag göre så det är nice som fan ;D.
Annars imorgon fan har så jävla mycket att göra.....först jobba,sen hem byta om, gå till Komvux lämna matteboken japp jag har slutat matten nu iaf. Gjorde aldrig klart den kommer inte hinna det.....iaf efter det ner till stan träffa Sofie få mina jobbar kläder äntligen!, sedan vidare till resebyrån ställa nå fråger sedan hem ringa Turism akademin,ringa miroi sedan plugga skiten ur mig....!. Ah det är väl morgondagens göra kul kul.....

Inte är jag trötter nu heller kan ju bero på att jag sov efter jag hade jobbat idag men men....neh fan hoj!

Helgen som varit :)

Jaha då har man inte skrivit här på en vecka då illa!. Har inte ens hunne skrive om Tallinn resan som vi kom hemifrån förra söndagen ännu mera illa!. Men det tar jag kanske imorgon just nu tänker jag skriva om helgen som varit :).

Ifredags blev det grillning hemma hos mig med Elisabeth,Jessica,Karl,Fredrik och Emma :). Riktigt gött var det! Synd att det var sånt satans blås väder så tallrikan höll på flyge åt skogen hela tiden haha men det gick väl :P.
Efter vi grillat gick vi alla in till mig och sprätte nå mer öl och satt och snackade på ett tag. Runt 9 tiden drog vi ner till stan på en fest hos en som hette Björn. Ah gud vi tog någon special väg ner dit blev en riktig terräng bana vill jag lova!!! =P.
Men men väl inne på festen så var det skoj skoj iaf =). Där var redan Zandra,Emma och nån Johan?:P.

Vid 11 tiden tog vi Taxin ner mot krogen! O´learys blev det och jävlar så kul det var lika kul där som alltid!!!. Vi var rätt osäker först om alla skulle komma in för att alla var inte 20 eller över men det gick ju bara fin fint de ingen av oss behövde visa nå legg så det fixade sig lätt haha xD.
Vi var iaf på Olles ända tills det stängde och jag träffade på en person jag inte sett sen i sommras så det var väldans sköj höhö^^. Sen blev det Max och efter det tog jag och Jessica en taxi hem till mig och ssoooovvv!!!!.


Lördagen var man ju lagomt trött då man vaknade sov kanske 4 timmar den natten innan. Så man var jävla slö i huvet!. Men det var bara till att hä upp sig för då kom farsan och syskona på besök runt 12 tiden :). Fick nå mer presenter Make Up Store grejs med sminkning m.m sen pengar,blommor sånna grejer xD. Käkade Buffe gjorde vi som mamma hade gjort mumms :):):). Sen runt 4-5 tiden drog alla hem. Sen resten av helgen var jag typ bara hemma och sooovv och slappade på behövdes!!!.

Men det var iaf en riktigt bra helg =D.

Nu orkar jag inte skriva nå mera för nu ska jag snart sova upp och jobba imorgon igen. Så ska jag väl försöka rabbel om Tallinn senare imörran^^.

Fyller 20 år idag =D=D

Jajamen idag fyller man 20 år då :). Känns göttans bra =D=D. Gammal man börjar bli ;P.

Så vad har hänt idag då jobbade först som vanligt. Sedan drog man hem och duschade osv sen ner till stan och träffade Carro vi tog oss en fika på Blåbär :). Sen drog vi hem till mig och vid 3 tiden kom Emma,Jessica och Zandra hit också så käkade vi smörgåstårta. Skit gött :):). Sen fick jag några presenter halsband med örhängen till,sen en bok Twilight boken men den hade jag redan så ska byta till 2:a boken av den :), sen blev det pengar och rosor, sen inna fick jag ju Tallinn resan =). Resten får jag till helgen på lördag då kommer farsan och syskona ner hit så ska vi käka god mat m.m =). Ska bli trevligt!.

På fredag blir det grillfest hemma hos mig för att jag har fyllt år ska bli jäla nice =). Sedan krogen!. Hoppas bara att det blir bra väder också!.

Dagen har varit bra firats med mina närmaste vänner så det kunde inte bli bättre :) och mer blire på fredag som sagt!. Sen så blir det väl till att invåga boa snart också maha! ;)

Just dom ringde från Fibona idag och sa att jag skulle få jobba 2 veckor till efter denna vecka. Så det är ju bra det!. Pengarpengar ;);). Sedan efter det blire troligtvis mera lät det som =).

Imorgon fyller mamma år också så det blire hon som ska firas xD.

RSS 2.0