Kafelino/Övikan!

Igår var det fest då som sagt!. Blev förkaka hos Anna med Sandra gånger två och Anna gånger två plus haha och Lina också såklart! :). Var där till runt 10 tiden tror ja?. Sen körde Sandra oss in till stan och vi drog ut till någon bastuflotte där nå boys höll till xD. Stannade där ett tag sedan drog jag och Lina in till krogen Kafelino och där höll vi till ett antal timmar. Blev mycket dans så vi lökade som satan hahaha men roligt vare allt och mycket folk vare! xD. Mycket hände den kvällen jisses :P. Träffade på några grabbar från Frankrike minns ja vi satt och snackade med dom utanför krogen ett jävla bra tag och jag typ satt i någon blomkruka grejs hahaha...iaf dom snackade inte svenska men jag skulle bumms snacka svenska med dom ändå vägrade snacka engelska så då började jag snacka spanska istället haha inte för att dom fattade det nå mycket bättre tror ja? xD. Bröt av en nagel då vi dansade så blödde ju så dära lagomt fint där ett tag, tappade bort ett örhänge,tappade bort mina pengar på något jävla vis. Sen av någon anledning fick jag helt plötsligt för mig att jag hade tatuerat min arm haha fast egentligen var det bara stämpeln man fick då man skulle in på krogen hahaha.Hur lyckas man! 

Då krogen stängde for jag och lina åt varsitt håll typ hon drog hem med Tobbe och jag blev typ vilse där i Luleå hahaha hamnade iaf på någon efterfest (lyckas oftast alltid hamnade på efterfester med folk jag inte känner ) med norskar och ryssar ah jisses ha!. Jag fattade inte så jävla mycket då norskarna pratade så ryssen fick sitta och översätta åt mig haha. Blev till att dricka ännu mera på efterkakan så klart sedan körde vi poker fast utan kort? Hur det nu gick till som är ju en bra fråga =P.

Festade på i typ 12 timmar kom hem till Lina igen runt 6 tiden på morgonen lagomt trötter!
Crazy night vill säga men jävligt kul vare :D:D.


Idag vaknade man vid 12 tiden och mådde som man förtjänade!. Blev iaf så att jag åkte hem med 2 bussen idag till Övikan. Tvekade att fara ett jävla tag för jag har lovat mig själv att aldrig sätta mig på en buss då jag är bakis igen! Men det bröt jag idag haha men det gick bra ändå var inte bakis så länge som tur var xD. Men inte fan kunde jag sova något på bussen suck än fast jag var och är jävla trötter!. Men ändå är jag vaken^^.

Ja det har iaf varit kul att vara i Luleå igen :). Nu vet inte jag när nästa gång jag och Lina ses igen lär ju ta ett bra tag nu igen då bruden flyttar osv. Men någon gång ska vi väl kunna ses iaf =).

I helgen vet jag inte vad som sker. Känns som jag inte vill festa något iaf eeuuww!. Men man vet aldrig brukar ju oftast dyka upp något ^^.

Neh fyfan nu blev det novellan henna....lägger upp några bilder från i onsdags sen blire nog sova för min del!










En dag på staden!

Idag for vi in till stan runt 1 tiden. gick runt där och snurrade på och jag hittade typ ingenting irriterande! Kom iaf hem med ett par jeans tights så det var nice iaf :).
Nu sitter vi och tittar på Veronica mars och har nyss vräkts i oss Maxmat som vi köpte hem på vägen mumms :).

Jag har verkligen konstiga drömmar då jag är här haha!. Första natten drömde jag att det fanns hundar som gick och dödade människor jag tappade t.ex min arm haha!. Sen igår natt drömde jag att jag hade haft fest hemma hos mig och det var midsommar och morsan blev förjävla arg^^. Sen inatt drömde jag att Lina snodde en kille jag var kär ha xD.

Sak samma har inte så mycket att skriva just nu ikväll blir det Party iaf äntligen!. förkaka hos någon inne i stan sedan vidare till krogen =D.

Får se om jag kommer åka hem imorgon eller på fredag beror på hur bakis man blir ^^. 


Grillning =)

Idag var vi uppe runt 12 tiden :). Började med att vi städade här hemma sedan slöade vi bara ett tag. Sen kom Tobias hit så Lina färgade håret på han. Sen kom en Daniel hit så bestämde vi oss för att grilla så det gjorde vi ikväll :) Svin gött vare sen blev det någon öl till det såklart xD.
Efter ett tag kom Victor och Sandra hit också!. Sutte här och babblat osv :).

Nu har vi nyss varit på Kvantum och handlat jordgubbar och nå mer öl ^^.

Imorgon blir det att gå på stan sedan på kvällen blir det party och utgång lovely! ;)

Norrland^^

Ja då var man i Luleå nu då :). kom fram runt halv 9 igår kväll! gick rätt fort att åka upp hit ändå sov typ hela vägen^^. For hit lämnade grejerna sen kom en polare till Lina hit Tobias och vi drog till kvantum och hyrde en film och köpte hem oss nå götta :). gick och la oss runt 4 på natten lagomt bra tid så dära xD.

Idag drog vi oss ner på stan runt 3 tiden och träffade Sandra :). Var tänkt att vi skulle gå på stan men det blev inte så orkar inte rabbla upp varför men det är då inte våran dag idag haha!. Drog hem hit istället och vi lagade Enchiladas det var skit gött =). Bolaget aka glasbanken haha for vi till idag också och fyllde på lagret till på onsdag härligt ;).

Får väl se vad vi hittar på ikväll =). Men känns något bra att vara tillbaka här i norrbotten igen xD

Tjaaoo!

Luleå today! :D

Idag drar man iväg till Luleå då! Bussen går inte förnst halv 3 så är framme runt halv 9 ikväll ^^. Gash sitta på den dära bussen igen känns inte frestande men sånt får man la ta om man ska ta sig någonstans xD.

Ifredags skulle det ju bli utgång men det blev inte så, igår skulle det också bli fest men det blev det inte heller.! Suck!. Så hade ångest fel igår igen haha pallade verkligen inte sitta hemma en kväll till nej tack!. Så jag Emma och Thomas drog ner till hemmakvällar och hyrde film :). Det var trevligt gjorde man något iaf xD.

Så snart ska man ta och dra ner till bussen då, kommer fara hem på torsdag eller fredag!.

Och på onsdag hoppas jag att  det blir partaj är over loaded haha!



Hahaha minnen! ;P

Dunder och brak :P

Idag kom Emma förbi här en sväng på dagen med Hugo trevligt trevligt :). Sedan tog jag mig en sväng ner på stan och gjorde ett ärende. Annars idag har det inte hänt så mycket mera legat hemma med dunder huvudvärk suck....!
Regna har det gjort hela dagen eller snarare hela veckan typ...rolig sommar regn och bläck svart på kvällen love it!
Såg föresten att jag hade fått löningan idag så det var ju jäla nice =D.

Bläh just nu är jag bara less varför ska detta hända nu för SUCK typiskt men det handlar ju om lilla mig så varför blir jag inte förvånad!!!!^^.

Neh huvva jag har inget att skriva om känner jag .... nu blir det snart sängen och vila mitt huve som har gått på högvarv idag!

Harry Potter ;)

Mjahapp....idag skulle man försöka ta sig upp tidigt eller ah ställde klockan på 10 och av någon anledning så vaknade jag inte av den, eller så måste jag ha stängt av den i sömnen nåt av det vaknade inte förnst klockan var vid 12 SUCK!.

Var bara till att hä in sig i duschen och sedan be ge sig ner mot stan med Emma och hennes nya vovve för att köpa födelsedagspresent :) Fort kirrat och vi begede oss hem igen!

Ikväll hade jag,Jessica och Zandra en överaskning till Emma för att hon har fyllt år :). Tog oss först en fika på Uh tillsammans, sedan tog vi en sjal och knöt för hennes ögon haha och satte oss i bilen. ( Kan ju säga att hon var väldigt nervös över vad vi hade hittat på^^ ). Körde runt på stan i ca 30 minuter för att virra bort henne och det lyckade vi bra med hon trodde att vi var ute på landet, men icke det xD. Utan vi skulle bjuda henne på bio så tog med oss Emma dit utan att hon såg något haha och vi försökte leda hon in till salen utan att gå in i någon^^. Sen fick hon se vart vi var hihi :). Hon blev glad iaf tur var väl det =).
Så ikväll har vi sett Harry Potter då den var bra =). Men kan ju erkänna att man trodde det skulle hända lite mer i denna än va det gjorde. Som att voldermort skulle komma osv men icke. Men jag tycker den var bra ändå man skrattade då mer åt denna film än vad man har gjort i dom andra så det får den plus för iaf xD.
 


Piss väder...

Idag har det regnat hela dagen. Men tvingade mig ut genom dörren 2 gånger idag iaf och kom hem sju blöt såklart^^. Har inte gjort något nämn värt idag heller. Suck....orkar inte bara sitta hemma blir så rastlös!. Längtar nästan till att skolan ska börja snart så man känner att man gör något vettigt...ehm skrev jag just det dära? nu äre nå FEL!

Imorgon ska man iaf ner på stan köpa en födelsedags present :). Sedan på kvällen ska man vara med bruda! :).

Ikväll blev det även tal om att jag kanske ska åka till Luleå nästa vecka!. Gash där har man ju inte vare på åratal!. Men känns inte så frestande att sitta på bussen i 6 timmar igen huvva men jag vet att det kommer vara värt det då man väl är framme :). Har ju inte träffat bruden på över 2 år?:O inte bra!. Sen att hon flyttar ännu längre bort gör ju inte saken bättre haha :P.

För övrigt känner jag mig rätt pank just nu.....tur att jag får en lön till iaf!. xD




SöNdag!

Jahapp då vare det söndag då!. Inte har man gjort något vettigt denna helg. Förutom i fredags då xD.

Lördagens planer blev inte som dom skulle så man blev bara hemma gjorde inget speciellt hade förjävla tråkigt. Satt hemma med typ ångest över att jag var bara satt hemma en Lördag!! Haha tragiskt men sant....
Pillrade på lite med designen igen tar sån jävla tid men kanske blir klar ikväll om jag orkar ^^.
 
Men idag är det söndag iaf då kan man släppa den ångesten för antingen ligger man bakis en sådan dag eller så gör man ändå inge vettigt :P. Har ju faktiskt hålle mig lugn hela helgen och det händer ju inte ofta^^. Men är väl för att man ska ut på onsdag sen på avskedsfest nästa lördag! Tar igen det då ;).

Nu sitter man och kollar på We were soldiers...har väl sett den några gånger nu men den är bra :).


Boring!!!


Filmkväll :)

Idag har man inte gjort något speciellt bara varit hemma och slöat! Packat upp väskan och alla grejer som man hade med sig till Sthlm så nu är det gjort iaf! :). Just har fortsatt försöka fått klart designen idag också men den är fortfarande inte klar blir så less! Tog typ 1 timme för mig att hitta en jävla bakgrund som kunde passa! Men tillslut så!. Ska väl göra ett nytt försök imorgon!

Ikväll kom Jessica på besök vi lagade go middag tillsammans det blev kyckling,potatissallad och så gjorde jag en super sallad med jordgubbar,linfrön och nötter m.m i gött vare då =D.
Senare på kvällen kom Zandra hit också så hade vi 3 filmkväll här hemma :) Det blev Fired Up som var jäla bra! Sen den klassiska pirates of the caribbean ;). Mysig kväll blev det :).

Blev då jävla förvånad över en sak jag fick höra ikväll....man kan ju undra varför inte den bruden har berättat något för mig? men men ska iaf bli intressant och höra vad man får för svar tillbaka då man frågar!. Inte lätt att veta vart man har alla ibland^^.

Nu är jag förjävla trött och ska krypa ner i sängen! Godnatt :)


Värt att se! :D

Tillbaka i Övikan!

Ja då var man hemma i käääärraa Övik igen då ;P. Åkte med nattbussen från Sthlm igår kväll kl 9 och var framme i Övik 04:30 hujja!. Resan gick rätt fort nu också sov nästan hela vägen och vaknade till då vi var vid Max i Övik tur de^^. Var vrål hungrig då jag kom hem så det var bara till att smälla i sig käk och sedan hoppa ner i sängen =).

Igår var man på stan hela dagen med Ewe det var kul att umgås lite med henne igen :). Vi ses allt för sällan! och inte kommer det bli nå bättre för hon flyttar härifrån i aug =,(. Så äre!. 
Efter stan drog vi hem till mig och sörre på ett tag sedan for hon hem. Då vare bara för mig att hoppa in i duschen och dra till Emma för hon fyllde 21 år igår så Grattis till henne :D. 

På kvällen drog jag,Emma,Jessica,Zandra och Thomas till Olles och käkade middag mumms blev Flästfilé med pommes och nå bira så klart ;). 

Senare på kvällen drog jag ut på äventyr igen ha eller vad man nu ska säga ^^. Roligt roligt =D.

Kom hem idag igen vid 4 tiden mötte upp Emma på stan så gick vi där ett tag. Sedan drog vi på Max och köpte hem mat!. Annars har man bara degat nu ikväll skönt det!. Vara bara hemma lite granna! Känns inte som att jag kom hem igår från Sthlm :O Känns inte som jag har vare borta överhuvetaget haha!


Åhhh så nu ikväll har jag sutte och kollat på en massa kläder på internet inte bra inte bra alls!!! 

Imorgon ska man upp tidigt ner på stan!. Senare på dagen kommer Jessica och Zandra hit så ska vi ha filmkväll mys värre! Ta igen tiden vi missat säg då jag vare borta höhö xD. Och jaa snart flyttar dom två också jisses jag kommer seriöst bli lämnad kvar själv här i Övikan känns det som =/. Kanske inte ensam....men till hösten kommer det vara väldigt tomt iaf!

Alone!

Idag vaknade vi vid 12 tiden. Vi somnade inte förnst runt halv 5 i morse :O. Satt uppe och snackade om en massa saker vi hade vare med om i livet typ^^Flera timmars samtal haha :). Men det var trevligt!.

Så vad har vi gjort idag inte någe alls typ vare slöa  för vi sove så lite ^^. Var tänkt att vi skulle röja köket idag men det orkade vi inte Jonas har nå cepet i sin mage va det nu är =P.

Just nu sitter jag själv här hemma i lägenheten...Jonas och Moa har dragit och kollat på Britney Spears^^. Men men fick iaf träffa Moa en snabbis det var ju kul iaf :).
Han kommer väl hem efter klockan 10 ikväll nån gång så får vi väl se vad som sker då ^^.

Imorgon ska vi iaf åka ut till "vägga" Gamla stan haha!. Ska väl flumma på där som vi gjorde sist jag var här :P

Neh nu ska man fortsätta göra om designen så den blir klar någon gång! xD



Fjollträske i mitt hjärta!

Igår var vi bara hemma och slöade bara. Såg på en massa Queer as folk avsnitt och flummade på som vanligt ;). Smakade bullgur för första gången i mitt liv och det var ju riktigt mumms :). Äter bara nya maträtter här xD.
På kvällen blev det till att dra fram vin dunka!. haha. Tro vi drack lite mer än vad vi hade tänkt oss då vi märkte att dunken nästan var slut men det var roligt. Drog på musiken och sjöng/dansade och hade oss ;D. Redan lite över 1 tiden på natten låg vi utslagna och somnade så sött ;P.

Idag har vi städat hela långa dagen. Fan grejern och damme överallt så det gatts göra något åt!. Efter ca 5 timmars städning såg man äntligen ett golv komma fram haha ;). Alla rum är nu skinande rent förutom köket men det tar vi imorgon!. Blev bara en snabbmiddag idag med toast och ice te göttans :).

Kollade nyss hur bussarna går hem på onsdag. Vill inte komma hem allt försent eftersom att Emma ska firas på onsdag!. Den tidigaste går 08:30 och då är jag inte hemma förnst runt 16:30 fyfan va drygt :O:O. Men men så äre!


Lill skruttan :D


Haha Jazz^^


Oh jisses! =P


Jonas xD


Dunka!

Shopping in the big city ;P

Idag vaknade man vid 11 tiden också. Var bara till att ge sig in i duschen och sedan vidare in till City =). Sol har det varit hela dagen lång =D. Vi gick på stan iprincip hela dagen och det blev en massa shopping, jag kom hem med 3 par tröjer,1 bälte och så klart ett par skor :P. Jag som inte ska ha mer skor!!!! Men kunde inte lämna kvar dom dära i butiken haha! ;). Fick lov att gå på bolaget idag också haha trodde jag aldrig skulle kunna hitta det vine vi skulle ha Lambrusco men det var inte så svårt som jag trodde. Här behöver jag då inte visa nå legg någonstans nejdå inte ens då jag går på bolaget men då jävlar då man är hemma och går på samma ställe nästan 10 gånger per vecka då ska dom ta legg varenda gång ganska roligt ändå =P. Jag börjar kanske se gammal ut xD.
Efter staden blev det middag med Fajitas, har aldrig ätit det förut men det var faktiskt rätt gött =). Sen så klart blev det vin till det.

Nu ikväll har vi sutte och sett på Queer as folk och pimplat vine just nu är vi inne på tredje flarren av fyra hah!

Här kommer nå bilder på kläderna jag köpte =)

:)

:)

:)

:)

:)

Regn all day long!

Idag vaknade vi vid 11 tiden. Eller rättare sagt Jonas satt inne på sitt rum och skrek Carro haha. Sov iaf bra på soffa här inatt, hörde aldrig då Lasse var uppe eller något imorse så måste ju ha sove gött :P.

Var tänkt att vi skulle in till City idag och shoppa men det blev inget...var sånt piss väder hela dagen!. Så vi ska dra dit imorgon istället =).
Så idag har vi istället möglat på inne sörre på m.m. Ikväll lagade vi tacos och drack rött mumms :). Sedan tog vi fram chipsa och såg på Harry Potter xD. 

Har börjat göra om en ny design till bloggen nu iaf tro den kommer bli riktigt nice men det tar sin tid!.

Nu ska Jonas hoppa till sängs men det kan inte jag göra än är inge trött så får väl fortsätta här....

Adios!

Stockholm =)

Då har man komme fram till City då runt 1 tiden idag!. Resan gick ju bra tycker det gick ovanligt fort att komma fram.
Väl framme mötte Jonas mig så klart haha sen åkte vi till Hornstullen och satte oss ute på balkongen och sörre och drack ice te i solen skönt :). Sen blev det en promenad med Zaida. Resten av tiden har vi bara vare hemma här och gjort allt möjligt. Sushi blev det till middag äntligen fick jag äta det igen så gött =).

Så nu har vi nyss sett på tv och sitter nu här med ett varsitt rött i våra händer får väl se vad som hittas på nu =).

Imorgon ska vi iaf in till City och shoppa i löve it!




Packat och klart ;D

Så där ja då har man nästintill packat klart då =). Som jag hade väntat mig hade jag tage fram typ halva garderoben som vanligt och tror fan jag har tage med mig alla underkläder jag har hahaha!. Men nu har man då lyckas pulat ner allt, fattas bara sminket och sånna grejer men det får jag hä ner imorgon!. :).

Har inte gjort så mycket annat idag, regnat hela dagen fyfan!. Passade på att dra till Östra då det inte regnade men så klart ska det börja ösa ner då man ska gå hem igen suck....

Nej nu ska jag gå och kik om jag glömt något sedan blire sova snart bussen går ju bara om ca 6 timmar och 25 minuter^^.  

CIIIAAAAOOO!


Slitage!

Idag har man inte gjort mycket. Somnade allt för sent på natten typ runt 4 så var ju något död då klockan ringde kl 10 ^^. Sen ringde även Emma och väckte mig halv 8 på morgonen och ville jag skulle med ner och träna haha never! Inte så trött som jag var :P. Så det blev ingen träning för mig idag ändå.Suck.
Drog hem till Emma på dagen iaf och sörre ett tag annars har man bara varit hemma och inte gjort ett skit.....!

Nu är iaf biljetten bokad så drar till Stockholm på onsdag wwiiiee äntligen! Älskar att vara där nere! =D

Snart ska man försöka gå och sova om man blir trött någon gång...ska försöka ta mig upp vid 9 imorgon och börja fixa alla grejer packa,handla mat, fixa musiken till ipoden,ladda kameran och allt va fan det är xD.


Tror denna bild togs sist jag var i Stockholm det vill säga OLD!

O´Learys :)

Ja i fredags blev det utgång som sagt!. För ferra hos Emma med trevligt folk sedan drog vi vidare ner till Olles!. Haha jag och Jessica fick ligga i baklucka i bilen annars skulle inte alla få plats. Ja denna låg vi fulla och glada och garva men bra gick det ju iaf xD. Väl nere var det bara till att ställa sig i kön var rätt mycket folk där!. Där inne träffade vi på Linn och Elin så det var jävligt kul har ju inte träffat Linn på över 1 år så det var nicenice =D. Så det första man gör är att köper sig en öl och vad gör man joo hinner gå 3 meter och tappar ner skiten i golvet haha lyckat!. Men men bara till att köpa sig en ny =P. Dans blev det som alltid och det var riktigt kul där som det alltid brukar vara =).
Runt 2 tiden tro ja? drog vi hem till Martin på efter fest Linn,Elin och alla vi var med som vi lärt känna på krogen följde med och så klart grannen också haha!. Kom dit och där vare massa annat folk också. Minns inte så mycket av efter festen förutom att det var jäla kul och både jag och Jessica deckade av där så vi blev kvar över natten. Tydligen hade jag somnade på hans soffa haha lyckat! ;).
Vaknade upp och visste knappt vart jag var men ah tur jag hade Jessie kvar där :P. Bakis om något så gick och la mig i hans säng och sov där ett tag sen var man full med energy igen!. Vi tog bussen hem vid 3 tiden och då vare bara till att sätta oss i bilen och drog ner på Max och köpte hem bakis mat mumms!. Sen drog Jessica hem och jag hade så jäla tråkigt hemma så sov typ hela dagen och var vaken någon timma sen somnade man i soffan igen orkade inte gå till min säng haha kan ju inte påstå att det var så bekvämt men men.

Så idag har det väl inte hänt så mycket lär inte hända så mycket heller det är ju söndag så...slappar dagen!. Har städat lite morsan är på väg hem nu så. Nu är det väl i princip bestämt att jag drar till Stockholm på onsdag iaf ska bli riktigt kul =). Älskar att vara där och ska bli kul att hälsa på Jonas och Lasse igen var ett tag sedan nu!.

Nu blir det fest =D

Idag vaknade man upp av att ha fått cp fel i ögona hah!. Tredje gången jag får så hära suck....!
Svullen runt ögona ser jätte fint ut...svinder som satan! Tro det kan vara av sol grejen jag använde igår som jag aldrig har använt förut suck...något i vissa grejer tål jag inte va det nu än är vet jag inte nå är det då iaf!.

Ikväll blir det utgång var tänkt att vi skulle dra til Harrys men nu ser det ur som det blir Olles istället =). Då vet man att det blir roligt Olles är alltid kul =D=D. Nu har iaf svullnade lättnat lite och tur det tacka vet jag brun kräm haha! xD.

Nej nu ska jag dra mig till Zandra sen ska vi till Emma nere i stan sen vete tusan om vi skulle till Martin på fest eller om det bara blir hos Emma? Aja märk väl xD.



Byebye!

Stekt tomat!

Idag har man varit på Nyänget hela dagen med Jessica och Emma :). Legat och stekt i nästan 5 timmar :O. Så fyllt på brännan har man då gjort! Eller snarare jag är jävligt röd överallt just nu fifan men det får väl la tålas xD. Skönt var det iaf!. Blev inge äventyrandes idag tråkigt nog...så det blev till att hitta på andra saker senare på dagen. Då drog jag och Jessica ner på stan och kollade läget en stund sen drog vi till Kebab City och vräkte i oss sallad =). Sen bar det av hemåt.
Hann knappt komma hem så ville grannen jag skulle komma över och kolla på hans nya lägenhet och hjälpa han möblera osv. Så drog dit vid 9 ikväll och kom hem för ca 1 timme sedan. Blev lite längre än tänkt^^. Fin lägenhet var det då iaf =). Gjorde inte så mycket än att flyttade tv, spikade upp grejern på vägga osv. Resten av tiden spelade vi Nhl på Playstation och det gick ju riktigt gött för min del för att inte ha spelat det på 1000 år! Men nog fick han sig ett par omgånger haha!. Fick fnitter sjukan där ett tag så båda två låg nere på golvet och dö garva av alla jävla ord och kommentarer jag vräker ur mig då jag spelar hahahah! Jisses!. Måste vara rätt kul att lyssna på ^^.
Jag satt väl iprincip och svärde och skrek men kööööööööörr daaa! ( Inte konstigt att det inte gick att komma framåt ibland då jag trycker helt fel hela tiden ) haha!. Det hakade han upp sig på resten av kvällen och gick runt och sa men Carro kööörrr daaa kööörr da! suck ^^. Men trevlig kväll var det då iaf =).


Nej kanske man ska hoppa ner i sängen nu märkte nyss att klockan var rätt mkt xD



Hamnfesten! :)

Ja då var det en ny månad igen då! Man kan ju undra vart tiden tar vägen?!. Så har man inte skrivit här på några dagar igen då....men jag är alltid seg på att blogga efter en lång helg med fest osv... bara för att det finns så mycket att skriva om att det blir till en hel novell haha så måste jag bara hitta orken att babbel på. Nu finns tydligen orken här xD.

Så hamnfesten var det i helgen ja!
Var ju tänkt att jag bara skulle dit på lördagen men så blev det icke!. Det blev fest på fredagen också taggad var man till 1000% och det märktes nog också på sitt egna lilla sätt haha!.
Blev för ferra på vintergatan med trevligt folk aldrig festat med dom förut om man säger så men det var mycket roligt där iaf =). Ringde efter grannen denna kväll och bad om skjuts ner till stan för ingen av oss orkade gå. Är väl typ bara då jag ringer till han då jag ska någonstanns haha jag är så snäll ;). Iaf så blev jag rätt förbannad på han där ett tag för han kunde inte ta 3 pers där bak och 1 där framme för han var så " rädd om bilen ". Kom med undanflykter och massa skit så det blev bara jag och 1 till som åkte med ner resten fick gå haha!. Iaf väl nere blev det öltältet på en gång så klart xD. Träffade en massa folk man kände och folk man inte träffat på flera flera månader så det var riktigt kul full och glad som man var =D.
Träffade på Matte också och det var la nice =). Hamnade bakom Swedbank där ett tag på nå stenar minns ja och söp bort mina skor där ett tag också hahaha fast dom låg egentligen bredvid mig suck så det kan gå :P. Så hade man sprunge på dom dära jävla stenarna av någon anledning så man fick en massa sår under föttren mys värre!.
Nå mer än det orkar jag inte rabbla upp om fredagen tog en taxi hem där nån gång på natten iaf med sällskap :). Det var en riktigt kul kväll må jag säga =)

Så återigen till lördagen vaknade upp och var inte ett dugg bakis som tur var! och vaknade upp med en förbannad värk på ena skinkan hahah ah tro på fan att jag hade ramlat där på stenarna kvällen innan också och fick ett fett blåmärke på assssettt! Skit snyggt ;).  Sak samma runt 4 tiden kom Jessica till mig så började vi sprätt upp ölet och fixade oss sen runt 9 tiden fick vi skjuts ner till stan brabra!. Började med att vi checkade in rixfm ett tag träffade på Elin och Ewelina som jag inte har träffat på 1000 år så det var kul =). Sedan drog vi iväg mot öltältet och köpte nå bira :). Babbel ve folk osv. Nån timma efter det bar det av till karusellern jag och Jessica åkte 4 stycken skit kul =D. Så en av dom vi åkte va den nu heter? ah någon sak som var upp i luften och upp och ner osv. Så hamnade vi så klart framför nå turka som höll på ta oss på håret och frågade om vi levde osv haha! :P Efter allt åkande var det tänkt att vi skulle gå in till öltältet igen men fy helvetet så mycket folk det var där och så mycket att dom stängde öltältet minst 1 timma innan det ska stänga så vi kom inte in nå mer suck!!. Men men så kan det gå xD.
Fick skjuts hem också eller ah Jessica drog hem till mig och jag for ut på ett annat äventyr haha ja jisses den åkningen kommer jag inte glömma på väldigt länge garvade hela tiden i bilen orkar inte skriva ner varför men det var då kul xD.

På söndagen var jag fortfarande ute på äventyr om man nu ska kalla det det haha ;). Men det var kul och roligt att träffa den personen igen för jag blir alltid så glad då och 10 dagar efteråt minst? ;).

Kom hem på måndagen och det hände väl inte så mycket då. Eller jo Emma kom förbi och vi la oss ute på gräset och stekte och snackade skit som vanligt :P.

Igår tänkte jag och Emma dra till Nyänget men det var så jäkla molnigt så vi drog ner på stan istället en sväng sedan runt 2 tiden åkte jag ut till Domsjö och klippte mig och färgade håret det blev riktigt bra =). Har mycket tunnare hår nu tro jag aldrig haft så tunt som jag har nu! Men det är skönt nu då det är sommar =). Blev en sväng till mormor då också då man liks var i Domsjö käkade middag där sedan bar det av hem. Hann bara hem så ville Emma och Thomas komma till mig och grilla körven så då gjorde vi det! Körven i högra handen och en smirnoff ice i vänstra kan inte bli bättre säg :).

Idag for därimot jag och Emma till Nyänget. Jag drog först ner på stan och köpte en ny bikini riktigt nice!. Iaf varit på nyänget hela dagen och stekt skönt som satan så nu har man bränt sönder hela ryggen och bak på bena härligt ser ut som en kokt tomat! ^^. Nå mycket mera har det väl inte hänt idag. Folk ville jag skulle med ut på Olles ikväll men jag pallade fan inte. Är fortfarande rätt nöjder efter helgen ja, och jag har festat i flera helger i rad nu och ikväll sa jag nej för ovanlighetens skull!.

Imorgon kommer Jessica hit iaf tidigt på förmiddagen så ska vi åka iväg till Nyänget och steka skönt =). Senare på dagen/kvällen ska jag väl ut på äventyr igen hoppas jag ;).

Fick inga bilder alls från hamnfesten i år och det suger ju jävligt!!! Men får väl la bjuda på nå annat något ego xD

Ah det var väl typ det nu orkar jag faktiskt inte skriva nå mera antar att detta blev som en novell ändå haha!.


:)


PEACE!

 

RSS 2.0