Frreeeddaaaggg :):)

Jadå har man duschat och sminkat sig och allt sånt då =). Vaknade först vid 9 av att morsan väckte mig innan hon for iväg. Hon är på väg till fjälls nu :). Efter hon hade farit blev jag klar vaken och jätte lesss för jag tyckte jag skulle sova haha la mig iaf och lästa tidningen och sen tillslut somnade jag vid 10 igen!. Hade ställt klockan på 12 men vaknade inte av den så vaknade inte förnst 20 i 2 haha ops :P. Aja nu orkar man väl med kvällen iaf :).

Jessica är på väg hit nu iaf :). Så ska vi dra på Östra sen hem hit laga nå käk och flumma på här hemma :). Blev inte så att vi skulle vara någon chaffis ikväll men hon är snäll och kommer och håller mig sällskap ändå :). Har vi tråkigt ikväll drar vi ner på Plattan en stund och checkar läget sen inatt någon gång bär det nog av hem till Jessica =).

Imorgon blire iaf krogen Olles eller Plattan får se vart vi drar men det blir nog jävla nice ;).

Föresten så har vattnet här i Övik blivit konstigt. Vi kan iaf inte dricka vattnet hörde det igår kväll och det går fortfarande inte dricka vattnet här. Eftersom att det regnat så jävulskt igår hade tydligen jorden rört sig där vi får vatten ifrån och rören hade gått isär nå sånt så nu måste man koka upp vattnet innan man dricker kul^^.

Ne nu ska jag klä på mig så jag är helt klar då hon är här =)

HOPPAS NI FÅR EN KUNG HELG FÖR DET SKA DÅ JAG HA =D



Torsdag!

Blev lite sent inlägg idag men men. Blev väckt idag igen av att Zandra ringer haha eller väckt och väckt vaken var jag väl men låg kvar i sängen och drog mig var så jävla trött ändå var klockan typ halv 12 :O. Men inte så konstigt somnade iförsig vid typ 5 tiden inatt eller morse kanske :P. Kunde inte alls sova trött var man inte heller hatar sånt!.
For inte till mormor idag inte jag iaf utan vid 1 tiden möttes vi hemma hos Zandra jag och Emma :). Regnigt som det alltid är nu förtiden så blev man blöt på vägen dit och håret åt helvete suck!. Regnade hela kvällen igår och hela natten kanske därför jag inte kunde sova....sen hela dagen idag har det ööössst ner! Iaf vi var hos Zandra då och vi bestämde oss för att dra ner till stan =). Regnigt som det var så ringde Emma efter sin pojkvän och bad han köra ner oss. Hon fick lov att hitta på att hennes paraply var sönder haha jaa det funkade ju ;) Skjus fick vi!. Väl nere i stan gick vi runt och funderade på vilket Cafe vi skulle fika på idag då jaa Blåbär blev det iaf :). Kill snack som alltid blev det också haha!. Sedan gick vi bara runt på stan och flummade på. Vid 4 tiden skulle Zandra jobba och Emma på körskolan och jag drog hem i regnet!!.
Han inte vara hemma länge så for jag och morsan till Coop och handlade käk för helgen jag kommer vara själv hemma hela helgen nice ;);). Sen köpte vi hem kebabrulle muuummmmss =D.

För ungefär 1 timma sen hade jag ingen aning om vad jag skulle göra till helgen men nu så är allt planerat skööönnntt ;).
Imorgon någon gång vet inte när kommer iaf Jessica hit wwiiee =). Sen ska vi vara här hemma hela kvällen vad vi ska göra vet jag inte än men. Vi ska iaf vara chaffis till några som ska på krogen imorgon så då ska jag hålla Jessica sällskap =). På natten någon gång ska väl dom hämtas och Jessica ska köra hem dom och jag följer med Jessica hem =). Guuudd jag har ju inte varit hemma hos henne sen vi gick typ i 7-8:an kanske? :O och det var ju några år sedan!. Så det ska bli kul :). Sen på lördagen snackas det om krogen så vi ser väl hur det blir =).

Ne nu har jag skrivit assss mycket igen haha bra jag är på att korta ner på saker aja skit samma nu ska jag kolla på nå bord sak som ska upp i mitt rum som har stått i ett hörn sen i julas haha great!

Städning!

Så dära då var man hemma igen då. Varit och färgat håret på Zandra som sagt :). Bra blev det tycker jag, så klart jag som gjorde det va annars? ha!. Då det var klart drog jag hemåt. Skit väder idag som vanligt regnigt och jävligt SUCK!. Sen jag kom hem har jag iaf städat mitt rum och så dära. Tog bort alla saker från skrivbordet och hyllan och stolarna kläa överallt och allt va det var!, Tagge ut sopern och bytt säng kläa och bäddat! m.m. Gick rätt fort att städa ändå bara man har på hög musik så går allt säg ;) Iaf nu ser iaf lite bättre ut tycker jag ;). Egentligen borde jag rensa ur min garderob har en massa kläder som jag aldrig använder men fan det orkar jag inte göra nu får bli en annan dag det!. Nu väntas mat ska laga käk åt mig själv hur ska det gå? haha blir väl nå enkelt som vanligt xD. Hungrig är man då iaf!. Efter käk vet jag inte vad jag ska göra kanske börja kolla över mitt CV och så dära tror jag joo jag måste fan göra det!. Sen ikväll blire tv tittandes jajamen!

Imorgon ska jag väl följa med till mormor vi skulle fixa någon hylla eller va det var. Men så ville Zandra och Emma hitta på nåt imorgon också så jag får se hur jag gör.

Ne nu vare mat lagning ja!


Ursh....

Morn morn! Vaknade typ kvart i 12 av att Zandra ringde^^. Trött jaa men skulle ändå kliva upp vid 12. Hon ville iaf att jag skulle komma och färga hennes hår nu idag istället. Så jag antar väl att jag ska dra mig dit snart. Bra ändå för jag vet inte om jag skulle kunna göra det imorgon ens så som vi hade bestämt. Men först måste man fixa frillan haha och springa en sväng på Östra sen till Zandra då. Jag är trött och jag måste städa mitt rum idag mååååssstteee suck!. Ska också försöka göra ett bättre CV än vad jag har känns som det är inte nå bra med det haha! Sak samma skriv nå mer sedan........!


film

Såg denna film för någon dag sen haha värt att se lätt =D

Arbetsförmedlingan!

Ja då har man varit och gjort bort det dära då. Så svårt vare inte att hitta till salen där vi skulle vara haha^^. Var där i ca 1 timme lyssnade på nån " tant " och en snubbe som babblade på om deras hemsida hur man gick till väga och sånt dära. Sen skrev vi på nå papper sen lämnade in betygen då :). Dom snackade även om man vill jobba i Norge så det var nice bara Carro kommer hem snart så vi kan ge oss iväg ! Dom sa inget om att man skulle komma tillbaka men hmm jaaa man skulle väl söka jobb nu och får man inte det inom 3 månader skulle dom höra av sig nåt sånt. Ofta jag tänker sitte hemma och mögla i 3 månader nee fy jag är fett less nu och vill ha nåt att göra!!!!Skärpning!

Iaf efter det gick jag och Jessica på stan. Hon köpte en massa onyttigt till oss haha eftersom att jag är pank!. Vi for hem till mig laddade ner 2 filmer och såg på dom och käkade götta sen satt vi och snackade en massa om det man alltid brukar snacka om haha vilka stunder vi har =D. Vid 4 tiden gatt hon dra sig hemåt. Sen har jag väl inte gjort så mycket efter det har dammsugit mitt rum faktiskt. Måste ta och städa överallt med suck. Har snackat med Carro också ett tag hon hade tydligen hittat en massa lediga lägenheter i Stockholm om vi skulle kanske dela på en 3:an för hyran var bara på 3041 kr och det är ju inte så farligt om man bo tillsammans ^^. Men ah vi ser väl först ska man försöka komma iväg till Norge om det blir av som jag hoppas verkligen på. Skulle kännas bra att komma bort och träffa en massa nya människor och allt sånt dära ;).

Imorgon vete fan vad jag ska hitta på suck!. På torsdag skulle jag nog fara hem till Zandra för att färga hennes hår. Sen till helgen blire väl kanske till att Fara och hälsa på Jessica var ju som några år sedan jag var hemma hos dom så det blir nog kul om det blir av :). Sen någon dag nästa vecka låter det som att jag ska fara och hälsa på Liiiinnn gud har inte sett hon på år och dar så det ska bli jätte kul om det också blir av. Måste ju också kunna ta mig dit på nå vis haha!



film
Denna såg vi idag haha den var KUNG!

Uppe tidigt !

Ja morn morn! då var man uppe då vaknade 7 ursh ha! inte alls trött nene var väl hundra år sen jag var uppe sån hära tid känns det som ^^. Men känns rätt skönt att vara uppe i tid för en gångs skull så kanske man får något vettigt gjort denna dag utan att sova bort alla dagarna =). Inatt blev det inte mycket sömn somnade runt 4 kanske? gah trött trött trött!
Har nyss duschat och fixat klart mig iaf och sitter nu och väntar på att Jessica ska plinga på dörren haha. Hoppas hon har bilen så vi slipper gå ner till stan haha :P. Aja arbetsförmedligen klockan 10 vare ja! Kul om vi inte skule hitta till rätt sal där vi ska sitta och lyssna på människan haha lika bra att vara där i tid =P.

Wish me luck!

Båtmanstorpet :)

Idag klev jag upp vid 11 tiden. Käkade och sen bar det av till Domsjö för att handla åt mormor :). Sedan vidare till Båtmanstorpet och hälsade på morfar =)=). Guud har inte sett han på ja jag vet inte hur länge så det var kul att jag för en gångs skull var hemma och kunde följa med :). Har varit där hela dagen sutte ute i solan och fikat och pratat!. Sen nu vid 4 tiden kom vi hem då efter att ha varit på Coop och handlat lite käk. 
Har just käkat potatisgratängan och nå kött göttans! Nu blire nog till att flumma på med Jonas igen haha!
 
Ikväll lär det väl inte hända nå vettigt blir nog bara till att vara hemma. Invänta Sex and the City ikväll mohaha!

Imorgon ska man upp tidigt iaf ska vara på arbetsförmedligen klockan 10.00!. Lyssna på nå grejs och lämna in betygen^^. Efter det ska jag va med Jessica hon ska också på samma sak som jag på morgonen så vi ska nog dra hem till mig och hitta på nåt då vi är klara lät det som =).

Såg denna film igår kväll lätt vart att se xD


Latter Days



CIIIAAAAOOOO!!!

Breaking Benjamin ;)



NÖTA NÖTA NÖTA!!!!

Slapp söndag!

Sovde rätt länge idag med ursh. haha! Sen så är det söndag och då gör man aldrig nå vettigt. Drog ner till stan en stund var inte där speciellt länge. Sen hem igen och har bara degat på. Flummat med Jonas på msn hahaha han är fan kung på att sjunga måste jag säga haha =D. Blir kort inlägg detta har inget att skriva om idag för jag har knappt hunne gjort nåt haha. Men hade en ganska rolig dröm inatt.. drömde att min telefon ringde typ 100 gånger inatt och varje gång jag kollade på mobil så stog det bara T sen minns jag inge mer. aja ha! Gatt kolla då jag vaknade om jag hade nån med bara te på mobilen men icke :P. 

Har snackat med Carro idag med eller ja vi snackar nästan varje dag men hoppas att hon kommer till övikan snart igen så vi kan kolla upp allt med Norge och grejer xD.

Just nu sitter jag och ser på Miami Ink lite sugen man blir på att tattuera sig nu då åhhh men jag har inga pengar fuck! 

Seee yaaahhh!  

O´Learys :)

Igår blev det utgång som sagt som det nästan jämt blir nu då det är helg hehe :P.
Började med förfest hos jaa vad hette hon nu då haha aja sak samma nere i stan iaf :) Rätt mycket folk kom först var vi bara ett antal tjejer sen dök nå grabbs upp nicenice ;): Vid 10 tiden fick vi för oss att dra till Public och köpa en var sin öl innan vi drog vidare. Jaa inte jag då köpte ingenting men fick en massa av dom som inte orkade dricka upp gratis är väl allt gött right? =D. Iaf vi var där till vid 11 sen drog vi till Olles jaa vi kom faktiskt in denna gång med haha nicenice men var nära på att det skulle gå illa där ett tag :P Ganska sjukt hon i garderoben bah men ni alla är ju bara 19 och det är 20 här...så ropar hon på en av vakterna och säger att vi är bara 19 så säger han äh låt dom komma in ändå nåt sånt :D:D. Vi börjar bli stammisar där känns det som haha!

Jätte kul kväll var det med mycket folk :). Även denna gång vare en person som visste vem jag var och vad jag hette och jag hade ingen anning om vem fan han var men ah haha^^. Träffade ju också på personen där hihi var väl mest därför jag ville till Olles. Men jag trodde seriöst inte att han skulle vara ute denna dag av nån anledning men jodå se på fan xD. Nu fick jag iaf bekräftat för mig att jag minns rätt namn på pöjken sen förra fredagen hahaha! och jag fick även bekräftat på att jag har en rätt bra kill smak :P. Polarna jag var ute med höll med mig om att han var svvvinnn söt och såg bra ut plus att jag tror jag druknar i hans ögon haha det är ju alltid ett plus xD. Synd bara att vi inte kunde snacka så mycket men men får väl hoppas på att man stöter på han igen nån helg hade vare fett nice :):).

Mycket dans blev det också som alltid ;) Svettn bah rann denna gång med haha ne men jaa typ :P. Vi var ju ett gäng tjejer som for ut så haha vi gjorde en kul grej alla vi ställde oss i en ring så fick vi gå in i ringen turas om och dansa sen tillslut kom en massa killar som också dansade och vi dansade runt haha jaa kul vare iaf ;). 
Jätte kul var ju också en sak eller inte....då jag och Zandra stog vid baren för hon skulle köpa öl så kommer en 50 bastare och ställer sig tätt intill mig och viskar i mitt öra åh gud va skönt det skulle vara om man fick sätta på dig bakifrån guuudd vilken dröm håller du inte med?? HAAALLLLÅÅÅ STÖRD OFTA MAN SÄGER SÅ DÄRA svårt att se att jag är typ 40 år yngre än dig cp! haha sa inget gick bara därifrån huvva och fyfan vilka äckel det finns!

Aja kom hem runt 3 tiden i natt efter att ha gått hem och det var jävligt drygt haha! Somnade kanske 6 imorse ursh. Sen sket jag i att ställa nån klocka för jag ville bara sova länge men sov kanske lite för länge haha vaknade kvart i 4 idag :O guudd så jag har inte gjort så mycket bara slappat. Nu blire snart film iaf sen nåt annat tjoffsan!

En mycket lyckad kväll och det var jätte kul att festa med Jessica igen måste jag säga :D:D

olles
Jag och Monica förra fredagen!

olles
Zandra,Dan och jag förra fredagen :)

olles
Det blev en massa dans för våran del igår;)

Utgång!

Ursh i natt somnade jag jätte sent! Eller haha imorse snarare typ 8 på morgonen haha fyfan vilka skratt anfall jag fick inatt gud en anningen övertrött kanske xD.  Iaf vaknade runt 12 och då var man jävligt trött men tog mig upp runt 1 iaf :P. Sen har jag bara städat här hemma typ är själv hemma nu så har dammsugat och grejsa på! Så nu är det gjort iaf.
Ska snart börjar göra iordning mig för att dra ner till stan snart på en fest och sedan vidare på krogen få se om det blir Olles eller Plattan :). Men som sagt jag ska vara nykter ikväll jajamen! Få se om jag lyckas denna gång men det tror jag nog haha!

Nu blire till att fixa frillan =D

Vilket skit väder!

Går kvällen blev inte riktigt som planerat. For till Zandra men det blev ingen film kväll iaf var där i typ 1 timme sen drog jag hem. Så jag får se filmen en annan gång ^^.

Vaknade först vi halv 7 imorse av att det ööösssteee ner regn som satan! Somnade om efter ett tag nån timme senare då man vaknar vare soligt och fint. Igår kväll laddade jag ner några Sex and the City avsnitt så låg och kollade på det imorse. Sen drog jag till Östra och köpte choklad är så gött sugen ^^. Så typiskt då man ska gå hem igen och kommer ut ur affären så spö regnar det igen suuucckk! Satt inne på affärn i typ 40 min och vänta på att det skulle sluta men ne då tillslut tog jag fan bussen hem och jävla tur var väl det då jag satt på bussen öste det ner ännu mera!! Vilket skit väder det är nu förtiden typ regn varannan dag!! Inte blev saken bättre då en människa kom fram till mig på affären och sa att jag gud va skönt i morgon reser jag till Mallorca så slipper man detta väder ett tag jojo!
Idag blir det nog bara till att vara hemma ska försöka städa mitt rum och grejer det behövs! Tro mig!

Juste igår kom Carro hem till Sweden igen =) Vi snackade i tele typ 2 timmar härligt lite avis eller mjoooo =P. Medans hon har gått och blive halv " neger " har jag bara bleknat mer och mer känns bra riktigt bra NOT haha :P

Ne nu blire till att ta fram chokladen och lägga mig och se några Sex and the City avsnitt I LOVE IT !

En dag med brudarna =)

Klev upp vid halv 12 idag. Duschade och allt sånt dära vid 2 tiden drog jag till Zandra :) Efter en liten stund kom Emma också och vi tog oss en tripp ner till staden =). Gick runt och velade på för vi visste inte vad vi skulle göra ingen av oss orka bara sitta hemma längre. Så tillslut drog vi till Whens coffe ja eller hur det nu stavas haha. Tog oss en fika iaf eller ja Zandra gjorde det för vi andra är helt pank speciellt jag surt :P. Iaf satt där i någon timma blev en hel del snacka om grabb problem " ovanligt " haha sånt blir man då aldrig av med säg ^^. Efter det började det regna så vi tog bussen hem och nu är man hemma då :P.

Ikväll blir det film kväll hos Zändra då vi ska se den nya Sex and the City filmen lär ju vara kung iaf :D. Sen kanske det blir nå mer filmer med vet icke ser väl :)

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar är vrrååålll hungrig sen bär det av till Zandra.


film

Arbetsförmedlingen!

Igår kom man hem från Björna då!. Fick ett mycket oväntat besök då jag nyss hade komme hem och då menar jag väldigt oväntat! haha trevligt iaf :). Slappade bara hemma resten av dagen/kvällen börjar bli förkyld också bläähh!

Idag klev jag faktiskt upp vid 10 tro det eller ej ^^. Jessica ringde och hon var på stan så gick ner på stan vid 11 tiden :) Vi bestämde igår kväll att vi skulle gå till arbetsförmedligen så nu har man varit där i typ 2 timmar idag =) var fan imig på TIDEN! Skrev in oss där och sånt dära man nu ska göra snackade med nån snubbe med rätt pinsamt då han frågade vad jag ville jobba med? jaa jag vet inte vad jag vill jobba med faktiskt :S. Aja bestämde iaf att jag skulle få snacka med nån person va dom nu kallas för någon dag framöver som hjälper en då man inte vet vad man vill göra för nåt.
Vi ska även tillbaka dit på tisdag klockan 10. Då ska vi sitta och lyssna på någon person som ska snacka om råd och tips om jobb och sånna grejer sen ska vi ha med oss betygen och grejer ^^. Så får väl se hur det komma gå säg :P. Skönt nu vare gjort iaf brabra!
Då vi var klara gick vi till Café Blåbär och smällde i oss en Cola och en macka var vrrållll hungrig!

Kom hem vid 2 idag sen har jag bara varit hemma var tänkt att jag,Emma och Zandra skulle hitta på nåt ikväll men blev inte så vi ska hitta på nåt imorgon istället :D. Så det blir nog bara att vara hemma ikväll!

Till helgen vill folk att man ska ut igen jaadu får se hur jag gör med den saken följer jag med så dricker jag inte har inga pengar till det just nu och jag drack ju ändå hela denna helg så icke! Då blire en nykter utekväll men kan vara lika kul ändå =) Bättre än att sitta hemma och töra på en helg haha så vi ser väl säg xD. Vill ändå på O´learys och kolla om en viss person är där xD.

Nog om det nu ska jag se på tv eller nåt sånt....

Scen sommarfestival =)

Scen sommarfestival blev det som sagt på dagen/kvällen :). Mycket folk vare och kändes riktigt gött att vara i Björna måste jag säga härliga folk de denna :D. På dagen såg vi på en massa uppträdande och dom flest sjöng riktigt bra Ewe sjöng också så det var nice och se :):). Runt 9 tiden drog vi hem till henne fixade oss sprätte 1 öl och drog till Puben :) Var tänkt att Ewe skulle supa och jag skulle vara nykter hade knappt nå pengar och jag orkade inte supa. Men kvällen slutade med att jag var full och inte hon haha! Ne men hon fick huvudvärk så orkade inte dricka nåt så varje öl hon köpte tog hon någon klunk och jag fick resten :). Träffade så klart en massa björna bor och det var jävligt kul Viktor,Johne kroffe och alla dom =). Runt 1 tiden kanske det var drog vi till Ecke på andra sidan vägen. Festade ännu mera. Fick nån grogg och den tog kan man ju säga jag och sprit asså haha! Efter ett tag kom Viktor m.fl dit också :). Vi var där några timmar och söp och snackade och allt va det var runt 4 tiden typ drog vi hem till Ewe käkade lite onyttigt och sedan sov vi :)



Kvällen bästa repliker:

Viktor : Hörre du äru singel eller?
Jag : hahaha va fan ja det är jag? ( varför undrade han det haha ).
Ewe : Fyfan vilken jävla bra raggnings replik haha.
Viktor : Jaa men fan man måste ju kolla så allt är klart förstår du väl :P.
Johne : Jaa jag var till och med osäker själv om du var singel eller inte? ^^
Jag : HAHAHA slut upp nu :P


Jag stog och väntade på att få gå in på en toa ( Känner inte denna människa )

Alexander: Ne men hej Carro =)
Jag: hej? hur fan kan du veta vad jag heter?
Alexander: Men du jag vet allt.
Jag: haha okej kan jag få gå på toan nu?
Alexander: Jadå men du föresten fan va fin du är!

Jag och Ewe utanför en toa ( Känner inte denna heller )

Dick: Jaharru och här står du och väntar på toan
Jag: Jaa det är ju så jävla mycket folk.Ni killar ni hare bra ni du behöver ju bara knäpp upp byxern och piss!
Dick: haha jaa det skulle du tycka om och se va?
Jag: eller inte? haha!
Dick: Fan va jag tycker om du.
Jag: nej det gör du inte alls.
Dick: det gör jag visst det.
Jag: men för fan vi har snackat typ 2 min och du kan omöjligt tycka om mig så nej!
hahahaha

1 min senare gick han till Ewe fan va jag tyck om du hahah!


Jag och Ewe satt vid ett bord och ölade på

Alexander: Ne men hejsan Ewe!
Ewe: tjenare!
Alexander: Jaha och här sitter Carro också =)
Ewe: Hur fan kan du veta vad hon heter?
Alexander: men du va fan hon heter ju Caroline B
Jag: B vad?
Alexander: Men berglund
Jag: :O
Alexander: Ne men hörre flickor ni få ha det så trevligt ikväll :)
( Gav mig en puss på kinden )
Och jag satt där som ett fråge tecken haha!

SVIN KUL KVÄLL BILDER KOMMER SENARE =D



O´learys :D:D

Ja fest var det igår =). Förfest hos Emma och thomas m.fl skit kul var det och full blev vi ha! Var där till vid 11 tiden sedan for några av oss ner till krogen Olles blev det =). Mycket folk fick stå i kö typ 100 år haha eller ja så länge vare inte men ändå. Vi trodde vi inte skulle komma in för det var så mycket folk men jojo det gick fin fint denna gång med till och med bättre! det enda vakten sa vi säger att jag har kollat på era legg haha xD. Väl inte blev det öla och dans som alltid =D. Kul som fan förutom att en av oss fick åka med ambulans men....! Ett tag gick jag själv denna tappade bort alla smidigt haha stötte på en pöjk som haha! Snacka om ödet haha sjukt var det iaf mer ska vi inte nämna just nu =P. Galen kväll som sagt och måste lätt göras om =D. 

Idag klev jag iaf upp vid 9 då Ewe ringde och väckte mig och var på väg hit :). Sen har vi bara sutte och snackat eller jaa jag har snackat om kvällen/natten haha! Har nyss duschat iaf och ewe duschar just nu. Snart ska vi dra ner till stan för att åka med 10 i 2 bussen till bjööörrrnnnnaa! Evigheter sen jag var där men det ska bli kul kul =). Kommer väl hem på måndag antar jag sen får vi se vad veckan innehåller som sagt haha! 

Bilder orkar jag inte lägga in nu eller ja har  inte fått några av Zandra än :P. Hamnade med på några vimmel bilder men det hinner jag inte lägga upp nu för nu ska jag smink me!

ADJÖ!


Ny dator :D

Klev upp vid 9 idag faktiskt ovanligt men sant ha! For till stan med morsan runt 10 tiden =). Kollade efter en dator och nu jävlar har man köpt en ny dator !! fyfan sååå gött brände 6000 spänn inte dåligt xD mohaha men nu är jag glad äntligen har jag en bärbar dator yehhaaa :):):) Snygg är den och allt haha :D. Har sutte och installerat allt på datorn nu eller ja det viktigaste iaf :). Måste vänta tills jag har fått hem min hårddisk från förra datorn då ska jag lägga in allt på denna och sitta och rensa bort allt skit jag har och spara typ bara bilderna =).

Köpte också en skit snygg klänning idag eller ja den jag har surrat om tidigare så nu har jag köpt den iaf blev en vinröd skit nice ska nog ha den ikväll ska till Emma på fest ikväll med några fler sen blire kanske krogen om vi orkar Plattan eller O´learys om vi kan smyga oss in där igen säg ;).

Har fortfarande lite ont i huvet men hoppas på att det går över blir nog bra efter några öl haha ;P.

Känns riktigt gött med en ny dator OJJJAAA! Känns lite ovan kan man ju säga haha =P


dator
Ny datorn :D

dator
Datorn xD

dator
Nicenice =)

klänninga
Klänningan jag köpte idag fett nice xD

Torsdag !

Ursh idag har jag huvudvärk blääähh!

Aja vaknade vid 10 av att Jennie ringde :). Klev upp käkade följde med syrran till Bjurholm handlade och sen tog vi oss en fika xD. Satt och snackade ett tag och så dära sen skjusade hon hem mig hit. Sen såg vi på en film jag och Anna =) Bra var den! Narnia filmen som vi såg i natt var också bra!. Kul inatt då vi skulle lägga oss och sova då pissade valpen på Annas täcke haha!. Sen var hon så snäll och bar in täcket och la det i Krilles rum så det lukta lagomt gött då han vaknade mohahaha! Iaf Annars har jag bara legat och vilat och drogat ner mig men jaa inte är det nå bättre än men. Ska snart käka iaf sen bär det av hem med bussen :P.

Fick även höra en rolig sak idag men det får jag inte säga till någon än mohahaha men glad blev jag oja ;););)

Så nu kommer jag nog inte sitta vid någon dator förnst jag har köpt en ny!

HADE!

Mjaa...

Har regnat hela dagen suck! Typ det man har gjort idag är att se på tv och vare ute med valpen på en promenad nu ikväll =). Just nu sitter jag och syskona och ser på Sex and the City sen blir det till att se den nya Narnia filmen hört att den ska vara bra :) Nicenice!

Imorgon kväll ska man hem då jjeeeoo!


Skit väder!

Klev upp vid 12 idag skönt =). Jag och brorsan sovde i tv rummet inatt haha eller ja vi somnade väl typ i morse vid 4-5 kanske ;P. Skit väder är det idag också så man orkar knappt göra nåt! Har inte gjort så mycket sen jag klev upp lekt med valpen typ och snackat med Carro som är på väg till flygplatsen nu för att resa till Tunisien lite avis eller vad? :P.

Fick föresten ett trevligt samtal igår från en person som jag inte har snackat med på jävligt länge men det var kul, ska ses någon dag framöver iaf =).

Förövrigt är jag fett less på vissa människor eller ja en människa snarare bläääääääääääääääääähhhhhh! Trög trög och åter trrrrrrrrröööööööööööööggggggg!

Sak samma ska göra nåt annat nu....

tjohejs!


berit
Sötisen =)

Life,Love & Lies!

State Of Shock


Can you take what you give?
Who do you think you are?
Playing a game of charades
With my life in your arms



It's not like it was do or die
We expect the unexpected
But the day you left it for dead
Was the day it went too far



Is this life or goodbye
I'm caught in the crossfire
Of life love and lies
Is this life or goodbye
I'm scared to death inside
Of life love and lies



All I know is what you tell me
It's not what you think we had
But all that you ever hid
When I was there for you



Is this life or goodbye
I'm caught in the crossfire
Of life love and lies



Is this life or goodbye
I'm scared to death inside
Of life love and lies
Is this life
So god help me
I'm caught in the crossfire



Every time I stand for you
You stand
Every time I stand for you
I'm caught in the crossfire



Is this life or goodbye
I'm scared to death inside
Of Life Love and Lies
Is this life or goodbye
I'm caught in the crossfire
Of life love and lies
Is this life
So god help me
I'm caught in the crossfire....





moi

Balsjö!

Ja for ju till farsan igår =). Klev upp runt 11 idag ovanligt att jag är uppe då haha pallar inte sova länge nu neje! Onödigt :P. Har inte hunne gjort så mycket varit ute med lill vovven som är sååå jävla sööööööööötttt =). Iaf ska vara här till på torsdag sen bär det av hem till Övikan sen på fredag vidare till Björna och stannar där över helgen :) trevligt! Var ju som ett jävla bra tag sen man var där som sagt!


söten
Söten :D

hihi
Hon gillar mitt hår ^^

:)
Skönheten :D

hus
Hennes lilla hus =)

lek :)
Lek :)

Ispremiär!

Igår var det Ispremiär då =) For dit med Elin vid 3 tiden och fett med folk vare :). Kuuuulll som faaaann vilken känsla att komma in i arenan igen haha ne men kändes riktigt gött att vara tillbaka =D=D. Började med att vi såg alla Modo spelare för i år alla ny värvda och grejer fett nice =). Sedan fick vi se NHL spelarna som var hemma i Övikan lite nice första gången jag såg Foppa och bröderna sedin m.fl haha! Tränings match fick vi se också upp delade i lag. Elin hejdade på dom vita och jag på dom röda för att Karol spelade där och Foppa haha bra val dom vann iaf :) Skit kul att se Karol igen oja min största IDOL LÄTT! =). Mycket folk vare och fett kul ;):

Då allt var bort gjort gick jag och Elin till parken och satte oss och snackade ett tag sen bar jag av hemåt! Degade på hemma och idag bestämde jag mig för att dra till farsan så  här är jag just nu =).

Förövrigt så måste jag köpa en ny dator nu för våran är helt paj den går inte att laga SUUUCCKK!  Tur man har pengar till en ny iaf :). Och tur att vi kan föra över allt från gamla datorn till den nya ville verkligen ha kvar alla mina bilder som jag hade där sen flera år tillbaka så gött var ju det iaf. Nu gäller det bara att hitta en bra bärbar dator till ett bra pris.


folket
Lite folk =)

spelare
Några av spelarna =)

foppa
Foppa ;)

yeha
Karol in action xD

match
Match!

:)
:)

Slapp dag!

Yoyoo!ha! Sitter hos grannen just nu så passar på att skriva medans jag kan^^.
Idag har jag varit med Elin då =). Var på stan ett tag kollade på en massa skor alltid kul :P. Provade även klänningen igen vill haaaaaaaaaaaa men vet inte om jag vill ha en svart eller vinröd :S haha vilket problem^^. Vi ser väl!
Var på hamnen ett tag också sen drog vi hem till mig :). Elin for hem runt 7 tiden sen satt jag bara vid tv och degade hade allmänt tråkigt! Sedan hörde grannen av sig ikväll så drog till han och är kvar än ^^. Men ska väl dra hem snart han jobbar ju imorgon så haha här sitter jag och håller han vaken aja ;P

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra vi ser väl!

Ne hade PUSSTJA!

Onsdag!

Onsdag idag då.....Klev upp vid halv 12 svin trött somnade typ 5 inatt^^. Har nyss kommit ur duschen och har klätt på mig och allt sånt dära =). Ska snart dra ner till stan för att träffa Elin :). Efter det ska jag väl hem antar jag sen ikväll kanske det blir utgång om jag orkar. Hinner inte skriva nå långt nu bussen går om ca 15 minuter och jag sitter fortfarande med ruffsigt hår. Men kommer inte skriva på ett tag nu morsan och dom far idag så jag kommer inte ha någon dator på ett tag så så äre!

Hade bra hejs =) 

Oh yeha!

Kvällen blev till att bara vara hemma och dega på. Bestämde med Elin att vi skulle ses imorgon istället så det blir att man drar ner till stan efter 12 någon gång!. Få se vad vi hittar på =). Fick även några bilder från Jessica idag som vi tog då vi gick typ i 7:an kanske? haha shit säger jag bara va liten man var :P Men dom orkar jag inte visa nu gör det imorgon.

Kort inlägg blev det nu jojo :)

Sitter och nöter denna låt just nu xD




State of Shock - Different Day

Can I trust you'll go away
If I'm to say, I'm okay
Just let me bleed on my own
And I will find my way home



Cause the sad sad side of it all
Is you don't remember
Being a breath away from death
The sad sad side of it all



And maybe, on a different day
I'd let the rain, wash this away
But it's just too late
The sad sad side of it all
Is you don't remember



This key cannot be re-cut
Cause my hearts been sealed shut
And if our paths cross again
I'll turn and walk away



Cause the sad sad side of it all
Is you dont remember
Being a breath away from death
The sad sad side of it all



And maybe, on a different day
I'd share the blame I'd share the pain
But it's just too late
And maybe, on a different day
I'd let the rain wash this away
But it's just too late
The sad sad side of it all
Is you don't remember
Being a breath away from death
The sad sad side of it all



Is you're looking around lost
Just trying to find your way
Looking around lost
Just trying to find your way home



Can I trust you'll go away
If I'm to say I'm okay?
Just let me bleed on my own
And I will find my way home



And maybe, on a different day
I'd share the blame I'd share the pain
But it's just too late
And maybe, on a different day
I'd let the rain wash this away
But it's just too late
The sad sad side of it all
Is you don't remember
Being a breath away from death
The sad sad side of it all
Is you don't remember
The sad sad side of it all
Is you don't remember


Slapp dag!

Vaknade runt 12 idag klev upp runt 1 var så jävla trött. Börjar få tillbaka skiten på ögona igen svullnaden och grejer lagomt fint. Tur det finns smink säger jag! For ner till stan med halv 3 bussen orkade inte gå^^. Träffade morsan och Lennart på stan for och glassade nere vid hamnen :).
Sen ringde Jessica så for och var med hon på stan en stund =) Skoj skoj ännu en som jag inte har träffat sen studenten ha så det var kul =). Hittade en skit snygg klänning en vin röd typ villl haaaaaaaaaa! Men får se om jag köper den eller inte pengar är då inte det mesta man har av just nu precis^^. Klockan 4 for hon hem med bussen så det blev bara en snabbis. Ringde Elin idag med men icke nå svar så får väl se om vi hinner ses nåt idag :P. Annars vete fan vad jag ska göra ikväll tröka på hemma förmodligen!

Nu väntas mat mumms är skit hungrig

TJO!

Havet/Grafisk produktionsledare!

Klev upp vid halv 11 tiden idag. Lagomt trött efter att ha somnat runt 4 igår natt!. Vi drog ut till kusten till havet idag iaf som planerat =) Nu när jag sitter och skriver kommer jag inte ens ihåg namnet på stället haha great! Sak samma inte så långt härifrån vare. Synd bara att det blåste som faaaaaaaaaaaaannn och jag som skulle sola. Eller ja sola gjorde vi ju ändå men det blåste kallt i mellan åt. Men mysigt vare där ute längesedan man var vid havet oja så det var riktigt kul :).

Runt 4 tiden började vi dra oss hemåt iaf. For till Coop köpte hem tacos och grejer mumms :) Sen for vi till El giganten kollade på bärbara datorer hittade en skit snygg för typ 10.000 kr lite väl mycket kanske? ha!. Sen blev det ÖB sen bar det av hemåt =). Käkade mat och spelade poker nu på kvällen och vem vann jodå jag :D ringde Elin också och vi bestämde att vi skulle fara på Ispremiären på arenen på söndag och kolla på hockey wiiiiiiiiiiee fan va kul :D:D. Ska kanske vara med hon imorgon med nicenice =). Ska nog på stan med kolla om man hittar nåt kul nu då det är halva rea priset och grejer!. Blir väl säkert att man kommer hem med ett par skor igen eller nåt haha xD.

Hörs som att det kanske blir utgång för mig på onsdag Zandra ville det iaf. Men jag var ju fan ute i lördags och ska kanske ut nu på lördag med så känns som att det blir lite väl mycket kanske. Aja följer jag med blire nog en rätt nykter kväll för mig iaf. Har inte mycket pengar att slösa om man säger så ^^. Fick föresten studiebidrag denna måndag också? haha va fan lite förvånad eller jag ska ju inte ha nå mer sånt men jo tydligen aja inte mig emot :) tacka och ta emot säg!

Har föresten kommit in på en skola också här på Öviks universitet Grafisk produktionsledar inriktning digitaltryck. Ja och vad ska jag säga om det då? Sökte mest in bara för att kolla om mina betyg skulle räcka eller om jag gatt plugga upp dom innan jag pluggar vidare...För så bra betyg hade jag väl ändå inte men tydligen så räckte det glad för det iaf :). Men sen så vet jag inte alls vad jag ska göra nu känner verkligen att jag är inte på G att gå i skolan just nu igen fortfarande fett less på allt pluggande och allt sånt inte så konstigt efter alla jävla år!!. Vill helst vänta 1 år innan jag pluggar vidare för det ska jag ju göra så klart men känns ändå bättre att vänta i 1 år och försöka få nåt jobb så man kan leva under tiden sen att man väntar tills orken kommer tillbaka. Jag menar oj vilket sug man har att börja om man redan är less?! haha aja jag får se hur det blir jag vet inte ens vad jag vill bli eller jobba med om nåt inom media eller inte måste ju göra nåt jag tycker är kul men vad är det då? Inte äre då att jobba i en mat butik iaf det är då säkert! Men vet man inte vad man vill bli och då kanske man bara slänger bort åren på nåt som man inte kommer vilja jobba med sen och det skulle ju kännas jätte bra eller inte. Visst man kan hoppa av och grejer om det inte passar men då äre ju krångel med pengar man har lånat för att kunna plugga och allt fan det är. Aja vi får se har inte så lång tid att bestämma mig precis men vi ser väl sova på saken några nätter som sagt!

Aja här kommer några bilder från i lördags iaf =)


ha
Fröken Caroline var namnet! Och nej jag har inte fått brills det är Ewes^^

yeha
Kvällens frilla! Made by: Ewe <3

moi
Moi!

ha
Swwweeeeetttt :D

yeha
Lite bakis inköp ha nyttigt eller vad! Till och med barnmat kom med hem haha!


O´Learys xD

Ja då har man inte skrivit på någon dag igen då. Eller snarare har inte kunnat min dator  har pajat sönder igen för någon dag sedan!. Så vi måste lämna in den ännu en gång. Går inte ens att starta eller jo den startar men den bara blinkar och håller på aja händer inte ett piss iaf^^. Kanske på tiden att kolla vilken ny dator jag ska köpa känns som att det behövs^^.

Iaf i fredags var jag med Elin hela dagen trevligt värre hon har jag inte sett sen Studenten så det var på tiden!. Vi var nere på stan chillade runt och satt nere vid hamnen och snackade på fanns ju en del att snacka om efter att inte ha pratats vid på så länge men det var kul :).

Igår kom Ewe och hälsade på :) Roligt värre inte sett hon sen studenten heller  så det var också på tiden^^. Öl hade hon med sig också mumms ha!. Vi bestämde iaf att dra ut på krogen istället för att sitta hemma och babbel på :P. Så det blev ölandes och vinandes här hemma hos mig dåra =). Runt 10 tiden bar det av ner till stan. Grannen skjusade ner oss för vi orkade verkligen inte gå vi skyllde på att Ewe hade ont i benet haha så kul då hon fick gå och halta för han^^. Efter mycket om och men så kunde han skjusa oss iaf men sur oja det märktes att han var ähhh sånt får man ta säg :P. Var tänkt att vi skulle dra till Plattan men då vi skulle ta ut pengar träffade vi på några så vi bestämde oss för att  försöka ta oss in på O´learys :). Jaa och det gick ju bara fin fint att komma in dit trots att det var 21 års gräns!. Var bara att se glad ut och vakterna sa bara hejsan flickor välkomna haha!. Sen då vi var vid garderoben då tjejen kollade på Ewes lägg och sa att hon var bara 18 nej 19 sa vi sen att vi var för unga :P. Men då sa vi bara men kom igen snällllaaaa du får fan 40 spänn japp det gick hon med på hahaha så lätt var det xD. Väl inne blev det en massa öl så klart och en massa dansande fyfan svetten bah rann haha ne men blev mycket dansande och flygandes runt =D. Var tänkt att vi skulle dra på Plattan efter vi hade vare där men det var så kul där så vi var där till klockan 2 :). Tur var väl det för det hade knappt vare nå folk på Plattan och det var svin mycket på Olles!. Trevligt kväll trots att det var en massa äldre gubbar där med haa jaa man kan ju undra hur vuxna människor kan göra vissa saker ursha. Träffade en trevligt snubbe där och vi dansade ett bra tag bugg bl.a haha! Kände igen han som fan och visste att jag hade träffat han förut men kunde aldrig komma på vart men nu har jag iaf kommit på att har sett han på en fest för jävligt längesedan.

Efter krogen drog vi på Max och feeeeeeeetttt med folk fyfan stog i kön i över 1,5 timme och jaa det var drygt hade jag inte vare full och inte vare så jävla hungrig hade jag aldrig pallat!. När vi väl fick maten käkade vi sen var det bara för oss att pallra oss hem var ju en bit att gå ont i föttern hade man med men fick gå i Ewes skor som tur var =). Runt 5 tiden någon gång var vi äntligen hemma och det blev sängen inte för att jag var trött men ändå. Jag och mitt babblande då jag har druckit innan jag ska sova som alla får stå ut med haha xD. 



Idag vaknade vi vid 12 tiden :). Inte ett dugg bakis någon av oss skönt det. Bara legat och degat hela dagen drog till Östra och köpte en massa onyttigt behövs jämt dagen efter ;). Vräkte i oss det såg på film och snackade på. Runt 10 tiden for Ewe hem med sin brorsa och morsan och Lennart kom hem strax efter. 

Får låna Lennarts dator nu då inte min funkar. På onsdag eller torsdag ska dom fara igen och då tar dom med sig datorn för någn snubbe ska kolla på den. 

Imorgon ska vi fara ut till havet och steka sköööööööööönnttt fylla på brännan lite aldrig fel =)

Lägger in bilder senare pallar inte nu kanske dags att gå och sova snart om man ska orka ta sig upp imorgon

Nattinatti! 

RSS 2.0