Tillbaka i Övikan!

Ja då sitter man här hemma i läggan igen då! Från vår till vinter igen!suck!

Tänkte vara flitig och blogga då jag var där borta men det gick ju inte så bra med den saken haha. Fanns inte så mycket tid över till att sitta vid någon dator inte :P.

Men i onsdags åkte vi iaf ut på en buss tur med en guide runt typ hela Göteborg trevligt! :) Fick gå in i någon Feskekörka som var en massa jävla fisk i jag som hatar fisk eeuuww hah sedan gick vi in i en annan kyrka som var högst upp på ett berg någonstanns?. Där kyrkan var bygg som en båt upp och ner typ :P. Efteråt drog man iväg till Tur mässan och packade ur alla grejer från bussen som skulle vara till våran monter.

Torsdagen var första dagen på mässan. Gick runt där i flera timmar och samlade på sig en massa visitkort, kataloger osv som man gjorde dagarna framöver också. Så kan ju säga att man somnade gött i sängen varje kväll. Var en massa företag, länder osv från hela världen kändes det som hah med många menar jag VÄLDIGT många! ;). Blev en sväng på stan denna dag också och lite shopping! Köpte en skit nice vit liten jacka och en annan röd ;D.

Fredagen var första dagen jag stod i montern. Efter ett ex antal timmar på mässan blev det en sväng på stan igen. Ingen ork fanns på kvällen till att dra ut någonstanns som vissa gjorde!.

Lördagen Blev mässan åter igen hela dagen!. Gick på två föreläsningar en var om hur det är att jobba inom flygbranschen och andra var vart jobben kommer att finnas i framtiden intressant :).
På kvällen drog vi hela klassen in till stan och käkade tillsammans :). Sedan drog jag, Maja, Jenny, Emma, Sofia och Frida vidare till ett ställe som hette Dancing Dingo tog oss någon öl!

Söndagen Jobbade i montern denna morgon. Gick kanoners!. Sedan gick man runt på mässan igen. Fick se några från Peru dansa och sjunga och ha sig haha....sen några från Indien som dansade och höll på kul att se iaf ;P.
Vid 5 tiden satt vi alla i bussen och då bar det av norrut!

Kom hem vid 4 igår morse ;O. Resan gick rätt fort hem ändå tyckte ja nu då man åkte på natten iaf!.

Har varit ett par väldigt lärorika dagar och intressant! :D:D.

Igår bar det av till Husum på kvällen och idag har man varit på stan hela dagen så har inte hunne varit hemma så mycket ännu har inte ens packat upp än alla grejer ligger bara slängt runt här kanske ska göra något åt saken!!!


Här är några bilder från Göteborg! =)

                                                 

Göteborg!

Nu är man framme i Göteborg :). Kom fram 6 ikväll. Dryg resa oja....men det gick bra ändå :). Bor på ett mysigt vandrar hem!. Har inte hunnit utforska området så mycket än får la göra det imorgon. Vi har iaf varit ut och käkat middag ikväll göttans :). Resten av kvällen har bara slappats vid tv. Orkar som inte göra så mycket mera idag lika bra man lägger sig i tid denna kväll lär bli ett par fartfyllda dagar framöver skulle jag tro :P.

Imorgon börjar vi klockan 10 tror ja?. Dagen består av en busstur genom Göteborg med en guide så att vi lär oss om denna stad xD. Blir säkert nice!

Stor städat och packat!

Så där ja nu är marknadsförings saken inlämnad och nu behöver man inte tänka på det nå mer tack!
Fick en massa godis, tårta osv på skolan idag :) göttans!.
Så nu har man gjort bort sista skoldagen i bänken för denna termin iaf ;D.

Annars idag har man bara städat hela läggan och packat! Eller ah packar det sista imorgon eller snarare inatt! Måste ju erkänna att en del party kläder råkade hänka på haha neh men känner jag denna klass rätt vid detta laget så äre några utgångar som gäller ;).

Ska kliva upp runt halv 4 :S fyfaaann! och här sitter jag uppe nu. Kommer vara lite jävla död........

Bussen mot Göteborg avgår halv 6 imorgon på morgonen sedan blire till att härda ut i ca 12 timmar lovely!
Men kul då man kommer fram. Har varit i Göteborg 1 gång förut i mitt liv för ca 3-4 år sedan?. Älskar staden må jag säga! :D.

Neh nu sängen ska bara upp om 4 timmar ;O




Göteborg!


Ny vecka!

Mjahapp då var det måndag igen då!. Har varit en lugnt och skön välbehövlig helg :). Umgåtts med Cilla, Linn osv!. I lördags var vi och käkat på Mat kompaniet!. Där har inte jag käkat på 2 år kanske? om inte mer. Sist jag åt där åkte jag iaf in på sjukhuset kvällen därpå minns ja hah!.
Gött var det då iaf och personalen var ju bara för rolig. Vi ville t.ex ha bara vatten till maten men då skulle vi få hämta det i sjön...sen fick vi inget vatten alls förnst efter vi hade käkat klart osv väldigt snällt :P.

Klev upp halv 6 imorse ursh...men måste plugga! Idag ska marknadsföringen vara inlämnad klockan 2!. Så sitter och håller på med den nu det sista som är kvar.
 
Idag är också faktiskt sista riktiga skoldagen vi har denna termin lille skönt det då ;).

Imorgon bär det av till Göteborg jamen!. Kommer nog bli kul det prova på en massa nya saker =). Jäla drygt att åka buss i 12 timmar men jaja värt då man väl är framme :D.

Så dagen består bara av plugga någon timma till här hemma sedan dra till skolan lämna in detta sedan fika och sedan hem för att packa, städa osv!. Kommer nämligen ha några inneboende här till helgen då jag är borta så gett ju städe haha xD.

Neh nu åter till det jag höll på med! Adios!


Party Pictures!

                                

Sletet

Jahapp nu ligger man i sängen och är jävligt trötter iaf!. Uppe sen typ 6 imorse hade prov i spanska idag håll tumma säger ja! ;P. Så slutade redan halv 10 :O.

Drog ner på stan med Cilla vid 1 tiden köpte en ljus lila tröja eller vad man nu ska kalla det :P. Sen blev det ett svart läder armband och nå annat tjoffsan minns inte va det kallas för!
Vi träffade på Erika och Linn så satte vi oss på Blåbär i ca 2 timmar och bara kikade på folk ;).
Sen blev det en sväng på Subway mumms.

I fredags var det fest igen så klart med Cilla, Erika, Linn, Elin, Mattias och Oscar! Förkaka hos moi och sedan drog vi ut på Harrys ;). Haha ja vad ska man säga kul kväll!
Har fortfarande inte fått bilderna från kvällen för LIINNNN är så jävla seg! :P. Men ja så det kommer senare jävligt fula bilder iaf!^^

Bakis som satan på lördagen sov i stort sett hela jävla dagen från att jag kom hem på natten till mitt på dagen...ja jävligt många timmar var det då iaf...

Söndagen mådde man väl en aningen bättre...var med Cilla och vi drog till Hemmakvällar och hyrde filmer :). 4 stycken blev det!. Såg två av dom nya Beck filmen sen nån jävla skräck film som var den sämsta filmen jag sett i mitt liv tror ja haha. Handlade om att några familjer med en massa små barn åkte ut till ett hus för att fira julafton där och barnen blev störda och dödade deras föräldrar och grejer...
Cilla blev lite små rädd ibland och skrek och hade sig medans jag bara låg i sängen och döööö garva åt skiten ;P.


Om 6 dagar befinner jag mig i Göteborg! Jajamensan vvååårrr! :D


Så var Modo borta..

...Mer behövs inte sägas:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/modo/article6763256.ab

Ikea ;)

Idag drog man iväg till Ikea med en massa folk :). Så nu är man lagomt trött i bena vill jag lova.
Köpte en massa grejer till läggan hallampa, skohylla,tallrikar m.m sedan kom man hem med lite kläder också så klart xD. Köpte mig rakt en rosa klänning :O inte jag någonstanns men den passade så bra till en svart tröja (kavaj) jag köpte :). Sedan blev det en ny vår jacka och en lila scarf till nicenice :D.
Så nu kan gärna snön fara bort tack!

Kollade också in soffan jag vill ha!. Snygg var den som satn så den ska man kirra hit hem ;) Sedan hittade jag ett jätte fint tv-rums bord till som man också ska köpa :D Så det är bara ut med några 1000 lappar till men det äre värt ;). Ska man få det nytt och fint här så!


Tog mig en liten pause nu från att hä alla grejer dit dom ska vara....ska snart försöka skruva och ha mig haha få se hur det gå inte min grej =P men liknar säkert något tillslut!

Sov lika dåligt inatt också gick inte alls....vad är felet...sen jag flyttade hit har jag sovit bra mycket bättre än jag gjort förut men nu neh det går inte av någon anledning inte trött helt enkelt någon gång...
Men inatt borde det gå iaf tycker man!



Bordet som ska köpas :)


En tung dag

Ursh va degig man har varit idag. Kunde inte alls sova inatt! Somnade runt 2 vaknade 1 timme efter och var svin hungrig. Minns dock inte om jag gick upp och åt eller inte men tro det iaf? haha whatever!.
Lyckades somna ett tag igen men så ringde klockan typiskt...dags för skola...

Tog mig en powernap mitt på dagen väl behövligt. Emma kom förbi här i några minuter och vi sa hejdå den flickan flyttar neråt i landet till sina hemtrakter :,(. Kommer verkligen sakna henne här uppe! Men har lovat att komma ner snart och hälsa på iaf!.
Annars har det inte hänt så mycket tog mig en tripp hem till morsan och sedan på stan.

Imorgon ska man dra till S-vall Ikea blir det!. Köpa lite mer grejer till läggan :) och förhoppningvis hittar jag en soffa!!!. Ska då kolla på den jag har titta på och hoppas den är lika fin in real life!


Nej nu blir det dusch och sedan slänga sig till sängen och läsa den jävla boken och sen nanna! Hejpa!

Buddy Holly musical!

I lördags kom ju syskona och Therese på besök :). Vi drog iväg till kusinen som nyss har flyttat till en lägga i sund =). Fint var det och mycket hade vi som var likt i både hennes och i min lägga valt samma tapeter samma lampor osv haha det måste ligga i generna säg! ;).

Drog hem till mig och jag lagade potatisgratäng och kotletter mumms så gött det var tänka sig att man börjar kunna laga mat det trodde jag aldrig hah!.

Vid 7 tiden drog vi iväg till arenan och såg på Buddy Holly som sagt!. Jädrar i mig se bra det var :D:D:D. Roligt var det och han sjunger ju inte dåligt precis! Mycket lyckad kväll och vi alla gick med ett leende på läpparna resten av kvällen xD.

Inte fick man fota där så detta var enda bilden jag fick därifrån..!


Brolle! :D

Godmorgon! Idag klev man upp vid 9 än fast det är lördag vad duktig jag är. Neh men måste upp tidigt idag än fast jag lätt kunnat sova ett x antal timmar till. Vid 1 tiden kommer Jennie och Anna hit så måste ta och städa och fixa nå grejer innan dess! Då dom kommer så ska vi fika bullar och massa annat mumms ;P. Sedan ska vi dra iväg till kusinen som jag inte har träffat sen ja när?:S längde sedan var det iaf!. Efter det blire hem hit igen så ska jag laga goo middag blir potatisgratäng och nå kött =). Morsan ska också komma hit och käke!. 

Ikväll drar vi alla på arenan och ser på Brolle Buddy Holly :D. Ska bli kul! Jag och syrran gav det till julklapp till Anna så hon verkar ju taggad för detta iaf! Blir väl första gången man drar till arenan och inte ser hockey? eller nej har varit på en melodian men det var ju länge sedan nu.

Igår var jag så himlans trött och somnade ganska tidigt. Låg i soffan och skulle se en film på tv somnade 5 minuter efter den börjat? haha!. Så det var inte sån stor idé det...

Jaja neh nu ska jag möka mig upp ur sängen och hä musiken på högsta volym och börja städa!




Bakning :)

Idag har man hålle på och bakat bullar göttans :). Så nu är det bara att komma hit och käka bullar jag lär knappast äta upp alla själv xD.
Har också vare iväg och köpt en micro idag. Hade tidigare lånat morsans men nu jäklar har man inskaffat sig en stilig en haha..!

Idag kom också mina skor wwiiiee älskar dom!. Dom flesta borde nog veta att jag är ett sko freak. Men nu har jag två par nya och nu blire inge fler på ett tag försöka iaf ;P.

Har panik just nu för att jag inte har någon praktik plats ska skicka iväg en massa mail ikväll igen och ppllss säg att någon vill stå ut med mig i 2 månader hah!.

Efter det blire till att slänga sig ner i soffa och läsa engelska boken suck väldigt kul...


Piss dag...

Buäää vad trött jag är....har varit helt jävla väck i huvet hela dagen. Så satt ju gött med 6 timmars spanska idag not!. Kan inte påstå att jag hängde med mkt orkade int. Men fick iaf tillbaka spanska provet och där satt den yes! ;).

Just nu är det så mycket att göra i skolan att jag blir bara snurrig i huvet av allt. Har ingen ork till att göra något åt det heller....men det måste ju göras så får väl försöka hitta nå krafter någonstanns..

Imorgon blire iaf till att dra te morsan och bak bulla mumms xD. Sen ska man väl FÖRSÖKA plugga lite också!

Neh fyfan säger jag bara nu lockar sängen väldigt mycket känner ja!


RSS 2.0