Kårhuset! :)

Ja då har man nyss komme hem från fest då haha! ;). Tvivlade på om jag skulle palla fara ner till stan ikväll men det var en jävla tur att jag gjorde det :D:D.
Mycket folk var det och kul vare må ni tro! :). Man fick en varsin lapp som man gick runt med hängandes där det stor namn,vad man gick,civilstatus osv sen ett namn bak på den där man skulle leta åt samma person med samma namn jag hade Bredfenad haj hahahah! Men jag hittade aldrig min partner :(^^. Denna lapp ska man nu spara till på fredag för om man har den med sig på krogen får man rabatt härligt ;)!. 
Som sagt mkt folk var det och man lärde känna många nya :). Förutom det umgicks man med Camilla och Emelie ur klassen!. Sedan blev jag JÄVLIGT förvånad då MOA aka FRUGAN (som jag träffat i sthlm genom Jonas) helt plötsligt stog framför mig hahaha hon blev jävligt förvånad också haha så umgicks en hel del med henne också :D. Jag hade ingen aning om att hon skulle börja här i stan så det är jävlar i mig kul =). Ser bara framför mig nu hur vi kommer festa järnet nu framöver!!! ;D;D.
Ikväll tog jag det bara lugnt köpte bara 2 öl! Fasen så billig öl dom har där 20 kr :O!!!!

Under kvällen blev det en massa lekar också lapparna vi hade på oss var olika färger jag hade grön! Det hade Moa också så vi hamnade i samma lag :). Fast vi deltog inte i någon haha ena leken var iaf " plankan " där dom hade hätt fast 5 st glas i en planka och 5 ur varje grupp skulle delta och dricka öl,cider,läsk snabbast ur den dära xD. Kul vare att se iaf :). Kul kväll vare :).

Kom hem i bra tid också så nu ska jag gå och sova hade jag tänkt!. Tänkte kliva upp 7 imorgon och kollade lite på min presentation fixa den lite och sedan börjar man klockan 9!

Adddiooossss!! :D:D

Första dagen i skolan! xD

Ja då var första dagen bort gjord!. Men det är inte slut än ska iväg ner till Kåren klockan 7 där alla studenter ska sammlas och lära känna varandra =).

Började klockan 10 som sagt!. Alla klasser samlades upprop,info m.m sedan fick vi luncha det bjöds på varsin Subway macka var inte dåligt ;). Sedan gick vi klassvis upprop igen info osv osv. Har varit så jävla mycket info idag så huvet är helt slut på haha!. Sedan gjorde vi egna " vapensköldar " som Ingmar kallade det haha det är iaf ett a3 papper med bara text om oss själva som vi ska läsa upp för alla imorgon!.
Sedan i veckan ska vi bli fotade osv, sedan ska man komma ihåg att hämta ut en liten plopp sak va det nu heter haha så man kommer in i klassrummen 24/7 och lära oss hur man stänger och här på larmet osv =P.

Vi är ca 32 st i klassen tror ja :O så man har inte hunne pratat med alla än precis :P varav 2 killar haha^^.
Schemat har man fått nu också kommer gå från 9:00-16:00 mån-fre =P. Skönt att man inte börjar nå tidigare iaf så det är inte så farligt :). Tar ju bara ca 10 min för mig att komma till skolan så xD.

På onsdag ska vi åka iväg till Höga Kusten ska bli kul :). Eftersom att det är så många som inte kommer härifrån folket ligger mellan Ystad och Pite :O. Sedan på torsdag nästa vecka ska vi till Gullvik och sova där i en stuga :). Sedan fick vi veta att den 3 Okt åker vi hela klassen iväg till MALLORCA lite kuuulll det kommer bli då mahaha!! =D=D=D.

Så det var väl typ det haha som sagt inspark hela långa veckan!. fest på onsdag och fredag! Men på fredag får vi se om jag drar på den eller till Kullberg det vet jag inte än :). Men det känns bra detta tycker ja =D.
Sen plus att lärarna påminner om dom jag hade då jag gick i gymnsaiet och det är inte fel flummar och har en jävla humor hela tiden så man sitter bara och dö garvar xD.

Jaja neh nu blire nå annat sedan dra ner till stan igen Tjing!



School tomorrow!

Ja imorgon börjar man skolan då!. Känns ju gött :). Så man får något att göra på dagarna!. Okej det måste vara typ första gången i mitt liv som jag längtar efter att plugga vad händer....!. Men om någon frågar mig om någon vecka så dära då komma jag nog vilja vara ledig igen haha brukar då vara så iaf =P. Men det blir säkert roligt och bra det hära hoppas jag :).

Idag var man uppe vid 10! Kunde inte sova allt för länge så man kan somna rätt tidigt ikväll iaf!. Drog ner på stan med Emma runt 12 tiden :). Gjorde några jävla bra fynd kan jag ju tala om rea var det! Köpte en blå lång mys tröja typ, gul t-shirt och en vit scarf för endast 150 kr ;). Grejer det!. Annars skulle allt ha kostat 550 kr xD.

Annars har det väl inte hänt nå speciellt idag. Är typ fortfarande mör sen i fredags haha eller ah det börjar rätta till sig nu igen så förhoppningvis är man väl som folket imorgon xD. Har städat mitt rum för en gångs skull iaf så nu är det gjort!. Annars bara slappat på^^.

Nej nu blir det snart till att försöka sova! Börjar klockan 10:00 imorgon inte så farligt men ändå =P. Man börjar bli lite nervös.....

Här är iaf kläderna jag köpte :)





O´Learys!

Ja ifredags var det ju fest då xD. Blev så att jag och Emma drack bara här hemma hos mig innan. Det blev en massa shotar jäger,öl och cider!.
Senare kom Karl hit förbi en sväng också så var han snäll och skjutsade jag och Emma ner till Olles!. Mycket folk var det som väntat :P. Blev en massa dans tror vi dansade nästan hela tiden och jag har aldrig i mitt liv haft så jävla ont i fötterna!!! FYFAN! helt förstörda var dom efteråt!. Kände mig iaf lagomt stolt då jag kom hem med alla pengar igen. Måste vare nästan första gången jag inte har köpt ens en öl på krogen haha!. Men kände att jag behövde inte så mycker mer än vad man hade fått i sig innan xD.

På vägen hem ööösssteee regnet ner och jag stog och klagade på hur ont jag hade i fötterna så det slutade med att jag gick utan skor där ett tag mitt på torget haha!.
Tur som var så kom Thomas och hämtade oss så vi slapp gå hem!:). Men det var en bra kväll det dära :)

Här kommer några bilder!










Det blir fest =)

Idag är det fredag då yes!. Klev upp runt halv 9 imorse hujja...men bra det!. Var ju tänkt att Emma skulle komma hit och äta frulle med mig runt 9 haha, men så blev det inte vi båda var jävligt trötta. Så det blev lite ändrade planer och jag drog ner till stan då istället och träffade Elin aka Egon en stund nere vid hamn trevligt :). Kom hem runt 11 igen hann bara komma hem så kom Emma hit :). Det blev käk och prat prat om vad vi skulle hitta på ikväll nu då!.
Kom iaf fram till att det blir fest xD. Egentligen så skulle jag försöka hålla mig till Kullberg nästa helg men fan det får bli två fredagar i rad istället ;). Känns som det var ett tag sedan nu^^.

Nu sitter jag bara och vänta på att Emma ska komma hit med drickat och chipsa så ska vi börja fixa oss :). Sedan kommer någon Madde hit också tror ja :P. Sen får vi se om vi blir kvar här, drar till varvsberget eller på en fest här på Sörliden vi får la se =P. Kommer dra till O´Learys senare iaf där Riff Raff Ruff spelar ikväll så lär ju vara fett med folk =D.

Tjoobbrree!



Orka rubrik!

Idag sovde man alldeles för länge! Vaknade inte upp förnst halv 1 :O haha! Flög upp som ett spjut ur sängen då jag såg att klockan var så mkt :P.

Har inte gjort något speciellt idag heller såg på den nya Wallander tjuven brabra! Sen Grace? men den var inte lika bra ^^.

Gick till Östra idag för att hannel ah tro på fan att man kommer dit med inge pengar på kortet skämmigt värre!. Bara till att dra hem igen och fylla på kortet!.

Morsan och Lennart käkade surströmmingan här idag så det luktade inte så jätte gött här haha! Själv vräkte man i sig ett antal nypären grejern det xD.

Har sutte och babbel på med Emma och vi har försökt komma på något vi kan göra i helgen!. Det suger ju! Finns inget att göra alls leeess...Kom iaf fram till att hon ska komma hit vid 9 imorgon och käka frulle med mig. Haha bra det har jag någon som hjälper mig att vända tillbaka dygnet behövs :P. Sedan skulle vi försöka komma på något att göra mot kvällen....kanske blir det laga middag tsm och sedan dricka lite kanske krogen jag vet inte det får tiden utvisa^^.

Bllääähh.....

Suck vad jag har tråkigt....! Inte är man någe trött heller typiskt....!. Har sett på en massa filmer nu så att tiden ska gå fortfare ^^. Nu blire tv snart sen får man hoppas på att man är trötter!.

Var tänkt att man skulle vara med Carro imorgon men då skulle hon jobba. Så nu vete faen vad man hittar på!


Hundvakt!

I förrgår var man som sagt och tränade och sola då!. Hann bara komma hem slänga i mig mat och duscha så bar det av ner till bussen med stress hah!. Hann iaf dit ;P.

Kom hem igår igen runt 11 tiden!. Hade förbannat ont i huvet så det var bara till att slänga sig ner i söffan!. Somnade där runt 12 tiden någon gång och sov till runt 3!. Klev upp käkade middag och hade fortfarande jävla ont i huvet så la mig igen och sov från 6 till runt 10 tiden!. Då vare lite bättre iaf....
Sen somnade man vid 2 tiden igen och sov till halv 12 idag haha!. Så nu jävlar är man något utvilad =P.

Idag har man varit hundvakt åt lilla Hugo igen då =) Trevligt!. Sedan har Emma varit här ett tag också så satt vi och sörre på!. Nu har man nyss vräkt i sig räkern mumms :P.
Nu blire väl till att hitte på nå annat...va nu det skulle vara^^

Färgning och träning :)

Idag har man färgat håret då =). Skönt vågar man visa sig ute igen haha!.
Var iväg en sväng till Östra idag och satt där ute och snackade med Emma ett tag =). Blev bestämt att vi skulle dra och träna ikväll spinning blire! och efter det blire att gå och slappa i solarium härligt! =).
Nå mer än det står nog inte på schemat idag skulle jag tro!

Har snart sett klart hela säsongen av Lost helt fast!. Snart så får man hem 3 säsongen av McLeod´s Daughters härligt nöta nöta nöta! =P

Aja nu ska jag gå och packa väska och bege mig ner till gymmet hejpa!


Söndag...

Då var det söndag igen då!. 8 dagar kvar nu tills skolan börjar brabra! =P

Igår kväll eller rättare sagt runt 12 på natten kom grannen och hans polare hit och hämtade mig så drog vi ner på driven på Max och dom köpte mat. Tog oss en sväng upp till varvsberget sörre på denna och dansade på vägen haha!. Efter det körde vi runt på stan crusing! Var så jävla mycket folk och ragga bila nere vid hamnen så vi drog dit en snabbis sedan körde vi runt lite här och var till typ 2 på natten :P. Kul vare iaf :).

Somnade runt 4 inatt huvva och vaknade vid 11 tiden!. Har inte gjort något speciellt sett på Lost typ. Brukar inte se på det men har haft så jävla tråkigt denna helg så laddade ner första säsongen och nu är man typ fast!!! Bra ju =). Men har väl hört att det har spårat ur helt i den serien nu men aja kommer väl dit nån gång jag med :P

Jag har börjat drömma konstiga drömmar i 2 natter i rad nu har jag drömt om lägenheter haha!. Igår natt drömde jag att jag,mamma och Lennart var och kollade på en 2:a åt mig ute i Gullänget och den tog jag endas 2500 i hyra billigt värre :P. Så hade vi precis möblerat och allt sånt dära så vaknar jag upp ur drömmen och märker att jag inte alls är i den dära lägenheten och blir svin sur på mig själv haha!.

Inatt drömde jag att jag hade flyttat in i en 1a nere på Järvstagatan...tre lägenheter ifrån där vi bo nu och det var jag inte glad över det var för nära hem hit^^. Iaf så var den då inte fin alls råttern och mögle överallt men jodå jag skulle bo där^^.


Imorgon kommer mammi hem!. Så ska vi nog färga mitt hår bra flinten ska bort haha!. Mitt hår ser verkligen förjävligt ut just nu!!! :S

En dag i staden xD

Igår gjorde jag inte ett skit och det var fredag tragiskt men sant!. Emma kom och väckte mig runt halv 9 på morgonen haha men det gör inget :). Så var med henne ett tag sedan var man bara hemma och lata sig hela dagen/kvällen!
Fick hem mitt armband igår iaf =D

Idag klev man upp runt halv 9!. Vid 10 tiden drog jag och Emma ner till stan och gick runt där till runt 3 tiden!. Så man är rätt slut i fossingarna just nu :P. Kom hem med En lång tröja,en skjorta,3 par nya trotter och hårfärg :). Så nu är jag nöjd för några dagar iaf haha!.

Vet inte vad som händer ikväll lär nog bara bli att man är hemma...kul helg! Rädda mig någon?:O



Mys :)


Undra hur många skjortor jag har nu? xD


Nu åker snart utväxten bort!!!

Träning =)

Idag var man uppe vid 11 tiden. Den tiden man kliver upp nu förtiden^^. Då man inte har något att göra på dagarna kan man lika gärna sova länge höhö :P.
Är fett jävla less på att bara gå hemma nu och inte ha ett skit att göra!.SUCK!.

Inte länge kvar nu tills skolan börjar iaf tur det så man har något att göra på dagarna thank god!.

Iaf idag har det inte hänt mkt...förutom att man drog ner och tränade med Emma nu ikväll skönt :). Drygt var det märks att man har tappat mkt kondis under sommaren.....bara att bygga upp allt igen säg och börja träna 3-4 gånger i veckan xD.
Det blev iaf bandet och styrke! Så är lagomt sliten i kroppen just nu.

I helgen vete faen vad som händer...är själv hela helgen fre-mån! Så vet inte vad man hittar på. Var snack om krogen imorgon först men tro inte det blir något av det. På lördag ska man då på stan iaf ska bli nice :).

Måste iaf nämna att Modo vann träningsmatchen hemma mot Skellefteå med 4-1 i måndags och igår vann Modo mot Luleå borta med 1-7!! Det ser bra ut nu ;)

Nej snart blir det tv sen blire nog bara sova!

Ciiaaoo!

Det kliar i fingrarna...

....Efter shopping!!!!

Idag var det tänkt att man skulle till Öb och Rusta men det blev icke av. Så istället satt man hemma och törade på hela eftermiddagen till runt 3 tiden. Då bar det av till Gullvik med grannen =). Tog oss en glass och gick vid havet och bara pratade sedan körde vi lite volleyboll bara vi två och jag losade så klart med 9-12? om jag minns rätt :P.
Efter det blev det en sväng till bolaget och sedan skjutsade han hem mig!.
Hann bara komma hem så kom Emma med vovven Hugo så var jag hundvakt i ca 1 timme. Sen stannade Emma kvar här så satt vi och snackade i ett antal timmar och nu har hon nyss farit hem trevligt var det iaf :).

Åh suck har sutte och kollat på Nellys och ginas hemsider på kläder och skor! Inte bra allllss!. Nu vill jag bara ha nya saker!. Hittade en svin söt liten jacka på Gina som jag vill ha!. Men får se om jag köper den eller inte. Bra att ha som party jacka mohaha ;). Men ska gå på stan till helgen med Emma så får se vad man hittar då. Hittar jag inget speciellt så köper jag den =D. Blev iaf så att jag klickade hem ett armband från Nelly alltid något =).



Ge mig!!!!


Droppar snart in i lådan ;)

Tråkigheter =P

Idag sov man ut till runt 11 tiden skönt!. Lär inte hända något speciellt idag som det ser ut som....har sutte och läst ett x antal bloggar i ett x antal timmar nu haha! Rastlös!.

Såg klart på hela säsong 2 av McLeod´s Daughters igår kväll så nu måste man invänta säsong 3 då!.

Ikväll ska man troligtvis dra ner och träna med Emma! Blir bandet och sedan Body balance nice! =)

Detta blir också ett kort och tråkigt inlägg som igår men har inget vettigt att skriva om känns det som^^.



McLeod´s Daughters!

Igår for man ut på " äventyr " igen då :). Det var trevligt som förväntat ;). Kom hem idag igen!.

Har inte hänt speciellt mycket idag efter jag komme hem drog jag till Emma en sväng, sedan bar det av ner till stan för att sätta in nå perningan och fixa nytt bankkort! Så nu är det gjort iaf!

Nu ska man iaf fortsätta och se på McLeod´s Daughters =D


Angsta :)

Jisses nu har man inte skrivit på ett tag. Kan bero på att jag inte har haft någon dator att blogga ifrån^^.

Iaf förra lördagen var det ju ispremiär och det var kul som förväntat så klart ;). Träffade på Elin aka Egon där haha skojskoj :). Efter premiären drog jag,Emma och Thomas hem till dom och drack nå öl osv sedan drog vi ner till Harrys och stannade kvar där hela kvällen/natten iaf jag och Emma!. Kul hade vi det. Förutom att man stötte på någon så klart att man ska stöta på folk man helst inte alls vill stöta på hahaha men men full som den var kommer den förmodligen inte ihåg det förhoppningsvis ;). Annars var kvällen kanoners =D. Orkar inte rabbla upp nå mer om det ^^.

Söndagen mådde man ju som man brukar göra dagen efter ändå har jag varit med om mkt värre gånger !!!.
Hann knappt vakna så for jag iväg på " äventyr " som jag nu kallar det och kom hem på måndagen igen.

Då bar det av upp till pappa :). Hade ju inte varit där på hela sommaren så började få smått dåligt samvete!. Syskona kom och hälsade på så då passade jag på att följa med dom upp!.

Tisdagen for vi alla till Angsta och där har vi varit till idag. Har inte gjort något speciellt stekt i solen osv. Börjat se en skit bra serie Mcleods Daughters! Så vi satt och nötte det som satan varje kväll snart har man då sett klart säsong 2 av 8 så det är en del kvar :P. Just ja har börjat övningskört med farsan nu också fan i mig på tiden att jag tar tag i det dära!!! Och det gick ju faktiskt mycket mycket bättre än vad jag hade förväntat  mig att det skulle göra dom första gångerna haha!. Så det dära ska man allt klara av så man får ett körkort nån gång ;)

Sak samma kom hem till Övikan idag iaf tog mig en lång lång dusch. Fanns ingen dusch där vi har varit så jag kände mig lagomt ren haha!. Annars har man bara slappat hemma ikväll skönt!.

Nu har man väl ändå gjort alla turer denna sommar skulle jag tro nu blire bara att slappa tills skolan börjar 31 aug =).

Ne huvva nu orkar jag inte skriva nå mera känner ja cciiaaaoo!


Stuga :)

Berit :)

Snobben :)

Snuttis :P

:D

Lillan :)

Torsten ;)

Hahah!

Lugn fredag.....!

Idag har man inte gjort nå speciellt var ner på stan en snabbis fixade nå ärenden sedan drog jag och morsan på ÖB och Rusta. Efter det blev det till att göra Tacos mummsi :). Sen har man bara slappat hemma resten av kvällen typ var ute och gick en promenad med Emma nu ikväll!.

Ringde till Zandra och Jessica idag också och sa hejdå nu pratar vi inte på ett antal månader snyft!. Men vi ska hålla kontakten på internet så klart så vi håller oss uppdaterade ;P

Imorgon är det lördag då wiee! Det menas så klart Ispremiär!. Ska bli kul att komma in till Arenan igen (mitt andra hem) haha!. Men först ska man upp tidigt för att dra sig ner till stan och gå på " glasbanken " med Emma. Sedan hem och hälsa på folket som kommer fin främmen från Solle ;P. Sedan drar man väl ner till arenan där nån gång på dagen :).
Efter det blire något? vara med Emma iaf och nån gång på kvällen blire väl nå supningan som det låter xD. Blir nog en bra dag detta!

Nu ska man bara försöka bli trötter också.....

Picknick i det gröna xD

Idag har det varit fint väder iaf :). Synd att det blåste så mycket bara!. Tog mig en sväng hem till Emma efter jag hade vaknat så dära runt 11 tiden^^. Satte oss ute på gräset med en filt och pratade ett tag och stekte i solen lite :). Sedan drog vi ner till Östra och köpte nå att äta och hade en liten picknick. Det var mysigt!.
Nå mer än så har väl inte hänt idag som är värt att skriva....tråk!


:)


Emmas vovve Hugo! :)


Tlötter xD

Avskedsmiddagen!

Igår for man hem till Jessica då för avskedsmiddag för hon och Zandra som drar till Australien i ca 1 år!. Det börjades med välkomstdrinkar, sedan blev det en god middag med fläskfilé och ris :). Efter det gick vi ut och spelade kubb och sedan blev det Sing star. Det var första gången jag körde det och det var ju satans så kul =D=D. Kan inte påstå att det gick jättebra men haha lät nog inte så jävla bra heller xD. Ett tag efter käkade vi efterrätt som var marängsviss super gött!. Sedan drog det mesta av folket och jag och Emma var kvar till runt 12 tiden!. Sedan var det dags att säga hejdå.
Åh fyyy inte kul alls kommer verkligen sakna dom båda två!. Så det kommer bli tomt nu ett tag framöver men ska väl överleva!. Kommer speciellt vara svårt att inte prata med Jessica hon som jag pratar med typ varje dag och vi skvallrar om allt och alla! =P. Men iaf jag hoppas dom kommer få en super bra resa och att allt kommer gå bra för dom nu och att dom inte glömmer bort mig haha ;).
 
Idag har man varit och tränat för första gången på typ hela sommaren! Och nog märktes det gött och väl att det var länge sedan fyfan både jag och Emma var helt slut på efter 10 min på bandet och då äre illa!. Förut brukade vi köra med 45 min haha. Men nu ska vi ta tag i detta igen så hära får det inte hålla på längre! Semestern är slut :P.

Just igår ringde jag också till skolan och hörde om bidrag och lån osv. Så nu väntar jag på en blankett hem från csn! Lät som det var ett jävla krångel med det dära skicka hit och dit och ah haha!. Men det blir nog bra tillslut det dära också!. Nu ska man bara försöka hitta sig en lägenhet också kan ju inte bo hemma hela livet xD.




















Noliamässan! :)

Idag var man på Noliamässan i Umeå då :). Typiskt att det ska börja regna då man precis kom fram vad annars^^. Men blev lite sol tillslut iaf :). Gick runt där i ett antal timmar stötte på Linn där också bland allt folk kul var det :D. Vi ses allt försällan! Så vi hann stanna och prata ur oss en stund iaf :).
Kom iaf hem med en ny klocka (svin snygg),en jacka och natur götta!. Så det var en bra dag detta xD.

Annars ikväll har jag bara varit hemma...skönt det har knappt varit hemma på år och dar känns det som haha^^. Var något trött då vi kom hem men nu är man pigg igen typiskt!....

Nu har man iaf fixat klart designen lite drygt som satan men men nu äre gjort! Hoppas den är godkänd^^.

Imorgon på dagen någon gång ska man iväg hem till Jessica!. Det blir avskedsmiddag! För om 5 dagar befinner sig hon och Zandra i Australien i ca 1 år så det komma bli väldigt tomt för mig nu :(. Men ska väl försöka hålla ställningarna tills dom kommer tillbaka haha ;).

RSS 2.0