Glad midsommar! =D

Ja klockan är inte ens 1 ännu och man har redan gjort sig klar för kvällen och tagit sin första bira hah! Skönt de!. Väntar på E som står i duschen så hon kan kirra håret åt mig! :).
Sedan drar vi oss vidare runt 3 tiden för käk!!

Inviger ett av mina nya linnen idag...jag som alltid brukar ha svarta kläder på mig men nu jäklar ska jag väl kunna börja ha lite färger iaf på sommaren! ;)Sommar finally!

Äntligen känns det som att det är sommar tack gud!.

Stekt blev det både igår och idag. Jag och E drog ner till hamnen och stekte på...något hände ovanligt varför inte bara låta mig VARA euw!...!

Jaja nu börjar brännan ta sig iaf fräknarna kommer sakta fram som varje sommar sooo cute! ;P.

Imorgon är det midsommar blir till att dra till Sund på samma ställe som förra året. Var funderingar på att kanske  dra till Ulvön men naeh orkar inte ta någon risk för att allt skiter sig. Så ska istället fira med samma personer som sist iprincip!. Lite kul att man bara umgås med dessa bara på midsommar?! Aja trevligt blire nog får man hoppas på blir grillning och nån shot hit och dit ofc! =).


Tillbaka från Söder!

I måndags drog man ner till Flen för att hälsa på Emma! :). Hon mötte upp mig i Sthlm så gick vi runt i staden och shoppade hittade en nice klänning och en liten väska (perfekt till krogen i sommar xD) på Zara, sedan blev det ett vitt och ett rosa linne och en lång vit röd randig tröja från Gina :).

Tisdagen vare fin vädre så vi tog oss en lång promenad så Emma fick visa mig runt i Flen mysigt litet ställe =). Gick förbi ett av kungens slott där ute i ingenstans haha.
Senare på dagen drog vi till E-tuna och shoppade där också hittade äntligen en lila bikini som jag köpte, ett par byxor och en tröja!Nöjd!. På kvällen drog vi på bio och såg på Sex and the City 2 så braaaa! :D Abdul?It sounds like Paula HAHA!

Ondagen blev det stek hela dagen! =). Drog på stan i Flen glasbanken osv. Var tänkt att vi skulle ut på krogen i E-tuna eller Nyköping men våran skjuts strejkade så vi tog oss bara nåt glas vitt hemma istället funkade det med :)
Slapp man åka bakis på bussen dagen efter!

Tog bussen 08:20 hem igår morse var nog bland den drygaste resan med den bussen hittills stopp överallt och bläähh bara allmänt långt haha!.

Men nu befinner man sig på hemmaplan igen såååå kul att komma tillbaka till regnet wiiiee!!!Lilleman! =)

Idag drog man till syrran och hälsade på den nyfödde krabaten! :). Så söööött han var och så liten! :D. Provade på att hålla i han och mata han gick ju fin fint de! :).

Här kommer några bilder! :)
Det var inte igår!

Japp jag lever ännu! Tro inget annat!. Över 1 månad sedan jag skrev något här nu och det var ju inte sånt trevligt inlägg nej!. Nu är det ett tag sedan och det har smällt in som sagt.

Gud va har man gjort sen dess? Vare i Estland är ju en sak, Syrrans konfa, Praktiken, alla fester osv osv. Orkar inte rabbla upp allt precis. Har då en jäkla massa bilder att lägga upp det jag orkar =).

Idag har man då varit en hurtig dam städat som aldrig förr tror ja haha kanske det blir en hemmafru av en en vacker dag ändå? Nej fy inte än på ett tag!.

Största saken som hänt är väl att jag nu mera är kallad moster Carro! Syrran fick sin lilla pöjk i söndags på nationaldagen! =). Såå söööt!. Imorgon ska man åka och hälsa på dom för första gången så det ska bli riktigt kul! :).

Har köpt några saker lillen ska få :)

På återseende!

So cute! :)


RSS 2.0