Tisdag :)

Så där ja då kom man nyss hem från stan. Har varit och köpt hockey biljetterna till på torsdag Modo - Timrå nicenice :D. Träffade också på Cilla,Renee och hennes syrra:). Gud har inte träffat dom på jätte länge kände inte ens igen dom haha så det var nice ;). Kollade också om jag hade fått in nå pengar och se på fan det hade jag ;). Men nu måste jag snåla har ju bara det att leva på satt jaaa suck!.

Idag då jag vaknade hade jag fått mail från Glitter fan va fort det gick haha! Hoppas hoppas hoppas!!!!!

Ikväll kommer Carro till mig vid 9-10 tiden med bussen från Stockholm och hon ska sova över här :). Så ikväll väntas Sex and the City kväll xD. Sen imorgon ska vi ta och ringa till Norge dåda och hoppas hoppas där också haha xD. Carro ska få ringa jag tänker inte göra det för jag komma fatta nada har redan fått det bekräftat för mig av 2 norrmän att jag inte förstår nåt haha så det är lika bra att Carro får prova och se om hon förstår mer än jag :P.

Imorgon väntas det utgång med brudarna ;). Vi ska ta och dra på Olles var så jävla länge sedan man var där nu och det är ju oftast så jäkla kul där med mycket folk och nytt folk för en gångs skull!. Det blir jag,Zandra, Emma och kanske Jessica och Carro följer med :). Sen får vi se om jag dricker nåt eller inte har inte bestämt mig. Det beror också på vad som sker till helgen är ju själv hemma så man kanske drar hit nå polers =). 

Föresten så förlorade Modo mot Brynäs igår med 5-4 BLÄÄÄÄHHH!

Ne nu kurrar magen så ska ta och göra nå mat!


:)

Såg denna film inatt mycket bra film vare :D

Slapp måndag!

Ursh va länge jag sovde idag ända till typ 1-2 !!haha!. Men som sagt blev inte så mycket sömn i helgen. Sen så var jag uppe till typ 4 inatt och dampade på med Carro xD.
Väl uppe blev det bara till att hoppa in i duschen och allt det dära som man brukar göra^^. Sen har jag inte gjort så mycket idag haha. Har sutte och fixat ett nytt CV äntligen som jag egentligen skulle ha gjort för längesedan men nu så!. Eftersom att vi inte har fått nå svar från Norge än så medans vi väntar vill jag ha nåt att göra iaf. Så nyss har jag skickat in en jobbansökan till Glitter i gallerian för dom sökte folk så man kan väl hoppas på att man får det nu då =D. Skulle vara nice ;). Än fast det bara är deltid från början så äre fan bättre än inget :). Som sagt lessss är jag på att bara vara hemma och inte göra nå nytta!.

Ikväll äre hockey igen då =) Fast bort mot Brynäs men ska sitta och lyssna här vid datorn på matchen och hoppas på vinst så klart :). Känner att jag inte orkar dra ner till Liquid ikväll eller ah jag har ju inte varit där och kollat på någon borta match än men känns inte så kul att komma dit själv precis hahha. Visst det är ju folk man känner som är där men ändå ^^. Så jag ska sitta här vid datorn och skrika då det blir mååååååååållllllllllllllll :D:D.
Senare blire så klart Idol tittandes och sånt dära bara slappa som sagt!.

Imorgon ska jag ner till stan. Kolla om jag fått nå pengar som jag hoppas verkligen på börjar bli lite snålt i börsen nu haha!. Sen ska jag gå och köpa min och Jessicas hockey biljett till på torsdag wwiiiieee ;). Sen på kvällen/natten kanske Carro kommer till mig om hon nu bestämmer sig för att fara hem från Stockholm imorgon så :). Kommer hon så ska vi ha en Sex and the City natt! Har just fått ner alla säsonger fett nice så nu jäklar ska vi nöta :D. Sen på onsdag då vi vaknar ska vi ta och ringa till Norge och höra med dom hur allt blir!

Ne nu känns det som att jag har skrivit jävligt långt här så nu sätter jag punkt Tjohejs :)

P.s Grattis Jonas på 19-års dagen ;) D.s

Fest och hockey!

Har inte haft tid att skriva förnst nu!.

Men iaf i fredags blev det fest då så klart en riktig krog runda :D. Jag,Jessica och Paulina ( inte Pernilla som jag skrev i förra inlägget haha) var hos mig och drack lite innan körde öl spel saken igen haha kul var det :). Runt 9 tiden började vi dra oss mot stan. Började först att vi gick till Public tog oss en öl var sedan vidare till Framnäsbaren! Där var det nice tog oss en öl till där och vi stannade där ett tag. Sen vid 11 tiden drog vi oss till Liquid och där stannade vi tills det stängde =). Mycket folk var det även denna fredag så det var jättekul till och med grannen kom dit haha!. Efter Liquid fick jag och Jessica skjus av grannen hem till han så vi var där ett tag. Spelade Playstation fotboll haha och det gick inte så jävla bra för mig kan jag ju säga....fan har inte spelat det på över en månad!. Vet att jag satt och sa hela tiden fan jag ser dubbel jag ser inget nåt sånt ^^ och jag såg seriöst inget heller =P. Vid 5 tiden drog vi oss hem till mig, satt och snackade ett tag och käkade Pizza sedan sov vi.


Lördagen
Vaknade upp av att vara lite halv bakis men det gick över efter bara nån timme så det var lugnt =). Vi bestämde oss för att fara och kollade på hockeyn Modo  - Djurgården. Så det var bara till att hoppa in i duschen och springa ner till stan. För vi hade ju inte köpt någon biljett!. Haha och snabba var vi biljett fick vi iaf och egentligen så hade vi inte behövt stressa sönder oss för att hinna vet inte vad jag fick det ifrån men jag trodde att matchen började 3 men det är ju 4 !!! Och det vet jag ju men ah seg i huvet eller vad =P. Så vi kom till och med dit innan man ens fick komma in i arenan och vi som trodde att vi skulle bli så jävla sena!
Modo vann med 6-3 wooooowww! Jävligt bra match var det än fast jag hade en som stog och störde mig hela tiden^^.
På kvällen skulle vi kanske ut med Cilla och Madde. Men det blev inte av. Utan jag och Jessica gick ner till stan vid 11 på kvällen och kollade läget och köpte en massa götta och gick hem till mig igen och kollade på The Dark Night bra film!


Idag har vi inte gjort så mycket. Klev upp duschade och så dära. Klockan 12 for vi till Skyttis för att kolla på innebandy som en ville att vi skulle komma och kolla på. Men ah jag säger då bara det helt onödigt att vi for dit plus att innebandy är så jävla tråkigt att se på! Så vi drog direkt då matchen var slut!.
Nu har Jessica farit hem hoppas det går bra för hon att köra hem, för hon söp nämligen bort sin plånbok i fredags och det är ju inte så bra körkortet borta m.m.
Idag lär det nog inte hända så mycket =P. Kolla efter jobb ska jag då sitta och göra iaf. Väntar fortfarande på svar från Norge men jag är sjukt less på att gå hemma och inte göra nåt så ska försöka hitta nåt att göra medans vi väntar!


Paulina

Paulina på Framnäs!

jessica

Jessica på Framnäs =)

me

Jag på Framnäs!

Fredag och det är fest!

Jadå har man städat upp lite här hemma då. Eller ja mitt rum iaf^^. Som sagt ikväll väntas det party och här sitter jag osminkad och oduschad fortfarande haha! Äh mycket tid kvar =P. Problem med dricka hade vi denna gång men nu har det ordnat sig som det oftast alltid gör nicenice ;). Snart är Jessica här igen hon har jobbat som sagt och nu är hon och fixar grogg virke och nå onyttigt xD. Sen ska vi kanske fara och köpa Pizza innan kvällen börjar om vi orkar göra det ^^.

Något trött känner jag mig just nu men det ordnar sig alltid om man ställer sig i en kall dusch!
Pernilla ska också komma hit ikväll så här hemma ska vi dricka innan det dras iväg på krogen nicenice =). Hoppas det är mycket folk denna gång också bara :).

Ne nu är Jessica snart här om någon minut så ska dra mig!

Ha en bra fredags kväll seee yaahh =)

Shopping ;)

Ikväll blev det Tjejkväll då :). Jag och Jessica tog bussen ner vid 6 tiden sen var det bara till att springa på en massa affärer!. Jävligt mycket folk var ute. Jag hittade en skit nice lång brun skjorta på H&M som jag hade provat i Stockholm och den fanns här också så provade den igen. Ville gärna ha den men ville kolla runt lite mera först så jag hängde tillbaka den där den var dumt nog! För sedan då jag hade bestämt mig för att köpa den så fanns inte den kvvvarrrr jävla piss skit!!!!. Men som tur var hade jag hittat en annan fin tröja på Vero Moda så jag köpte den istället då =). Sen blev det ett par nya svarta leggings, var på tiden att jag köpte nya alla andra är hål i så hära jättefint !. Sen blev det en ny hårspray!.
Då vi skulle hem tänkte vi ta bussen men fan buss helvete kom ju aldrig!! Så vi stog där ute och höll på frysa ihjäl ett bra tag och vi orkade inte gå hem heller. Så vi hörde av oss till grannen så han kom och hämtade upp oss haha!. Sen blev det en runda på Max för han var hungrig och satan så lång tid det tog innan han fick maten satt i bilen och väntade utanför fönster saken ja i minst 30 minuter! Väl hemma såg vi på Idolan :P

Nu har man allt man behöver till en ute kväll ;). Ny frilla innebär nya party kläder som blev den långa blåa tröjan skit nice, ett par nya leggings måste på då som inte är hål i! Sen vem far ut utan att ha sprayat håret  minst 10 gånger innan? =P inte jag iaf haha!.

Just nu ligger lilla Jessica ( Sundsvall ) och sover. Hon ska nämligen upp och jobba runt 7 kul ^^. Och här sitter jag pigg som en gris eller neh kanske inte är faktiskt ganska trött än fast jag sov länge idag med konstigt nog.

Ferra blire imorgon och vi har inget att dricka innan än ATTANS hur ska detta gå! Aja jag får se till att inte sova så jävla länge imorgon och försöka smöra in mig hos någon brukar funka ibland :P. Annars får vi dra på krogen tidigt så vi hinner bli lite lullen innan folket kommer men det blir ju så jävla dyrt då! Så äre att leva ibland med!

Ne nu ska jag snart ta och hoppa ner i sängen Godnatt :)

Tjejkväll =)

Så dära då är man uppe igen då. Har duschat,städat och diskat! Jätte kul^^.
Just nu har jag inget att göra mer än att vänta på att morsan ska komma hem och göra mat till mig haha =P. Sen runt 5 tiden kommer Jessica :). Vi ska fara på tjejkväll idag på stan skoj skoj :). Ja då menas att det är bara tjejer här i stan som får vistas på stan och att alla affärer är öppen till sent ikväll sen äre olika erbjudanden och rabatter och grejer ;). Som om man vill åka buss ner till stan idag så åker alla tjejer gratis haha ja det är bra att vara tjej ibland!.
Men det ska bli kul ska leta efter nå nytt som jag kan ha på mig imorgon på Liquid =). Eftersom man har ny frilla så måste man ha nya kläder också tycker jag xD. Så nu jäklar!

Efter vi varit på stan ikväll vet jag inte vad vi ska göra om vi kanske drar till Liquid och kollar på modo matchen mot Frölunda fast det beror ju på om vi hinner vill säga....matchen börjar ju som 7 och tjejkvällen börjar vid 5-6 tiden så det vete fan!.

Just har glömt att nämna att vi har sökt jobb i Norge nu jag och Carro så nu väntas bara på svar i veckan och jag hoppas dom svarar snart så man får göra nåt är fett less på att bara vara hemma och inte göra ett skit! Plus att jag vill mer än gärna bort härifrån och bara lämna allt som det är!


För övrigt mår jag riktigt bra just nu gatt bara nämna det haha för det var ett tag sedan jag gjorde det =P




Just nu nöter jag denna låt inte alls deprimerande lovar^^


TJAAAAAAAAOOOOOOO!

Veckans bravader^^

Ja så ligger man i sänga och kan inte sova vad ovanligt =P.

Iaf sen jag kom hem från Stockholm så har jag väl inte gjort nå speciellt skulle jag tro eller jo kanske :P.

I fredags var jag med Carro vi drog ut på Plattan eller ja Liquid som det heter nu. Var invigning på det nya namnet och begravning för Plattan^^. Jävligt kul kväll var det mycket folk var ute så det var nice ;).Målat om och nya möbler vare jätte fint har det blivit =). Kvällen slutade ju lite oväntat eller mycket oväntat hahaha men det är väl inte så ovanligt nu förtiden^^. Sen vet jag inte vad nu detta betydde men ah nog om det tack! Lite mycket av det goda blev det nog =P. 

Lördagen blev det hockey så klart ;D. Tur att jag inte var bakis jag som drack vine för en gångs skull! Men det ska man väl tydligen inte bli så bakis av :P. Men det var iaf första hemma matchen och det var mot Södertälje 2-2 blev det tillslut och det var fett kul össssssssss med andra ord !
Senare på kvällen kom Jessica på besök vi tog det bara lugnt hade filmkväll här hemma så det var chill :)

Imåndags for jag till frissan ÄNTLIGEN! Klippte mig och färgade håret och det blev faktiskt jätte bra tycker jag =) Klippte lugg igen och färgade håret mörkare! Var så jävla less på mitt långa sling slang lugg och hår så fifan. Dessutom såg det förjävligt ut enligt mig :P.

Sen har jag nog inte gjort så mycket mera slappat hemma och legat i sänga och lyssnat på hockey^^och igår vann Modo med 1-3 mot Rögle ;).

Men imorgon ska jag då vara med Jessica då kommer hon hit och sover över igen xD.



party

Carro&Carro redo för Party ;)

YEHA

Min nya look vad tycks? xD. Lite skillnad blev det ju ^^

Beck inspelning!

Ja då var det några dagar sedan man bloggade igen suck!.

Men iaf är hemma i Övik nu igen kom hem i torsdags vad jag har gjort sen dess orkar jag inte rabbla upp nu utan tänker nämna detta!.

Innan vi for på dagen fick man se då dom spelade in olika scener till nya Beck filmen rätt coolt att se måste jag säga ;). Det gjorde dom utanför där Jonas och Lasse bor så dom spärrade av vägar och allt sånt!
Hela dagen gick väl ut på att stå och titta på det iaf för mig haha xD. Hade inte väntat mig att man skulle få se Mikael persbrandt och Stina Rautelin iaf =D. Blev rätt chockad då jag var ute och rastade Zaida så står en bil utanför där Jonas och Lasse bor och där står den ett bra tag sen helt plötsligt stiger denna man ut haha skulle bra gärna vilja se hur jag såg ut då ^^.  Sen efter ett tag då jag väl fick gå in i huset igen för dom spelade in en scen precis vid porten så jag fick stå ute ett bra tag alla gånger jag gick ut men det gjorde ju inget :P. Iaf då jag kom in så vare bara att rusa ut på balkongen och ta några paparazzi bilder på Mikael,Stina och då dom gjorde olika scener :). Kul att se vare då måste jag säga ;).


beck

Beck!

mikael

Mikael Persbrandth

mikael

Mikael Persbrandth

Stina

Stina Rautelin

:)

Inspelning :D

beck

BECK!

beck

Inspelning xD

Hundvakt!

Idag var man hundvakt också :). Jonas väckte mig igen imorse vid 8? eller väckte och väckte vaknade av att han gick runt runt här inne haha!. Aja tänkte käka frulle med han innan han gick men så somnade jag om och kom upp precis då han käkat klart :P. Efter han hade fare låg jag och Zaida i soffan och slappade ett tag sedan gick vi ut på en lång promenad längre än den vi gick igår =). Riktigt skönt!. Efter det gjorde jag inte så mycket Jonas kom hem tidigare än väntat så^^.
Pizza blev det till middag iaf känns som jag har varit jätte jätte nyttig denna vecka haha!
Vi såg på Idol ikväll lika pinsamt som vanligt^^.

Skönt nu har jag fått tid hos frissan iaf på måndag så då jävlar ska det klippas och färgas! Eller jaa jag lär väl inte ta bort så mycket av håret men fixa till det iaf luggen är ett måste!

Imorgon bär det av till Övikan då...! Innan vi far hoppas jag på att vi ska hinna se då dom spelar in en scen till Beck filmen som dom ska göra här =). Vore ju fett nice om man fick se xD. Såg att dom hade spärrat av här utanför nu ikväll så jag vill seeeeeeeeee!

Haha aja antar att jag ska upp tidigt imorgon OCKSÅ så ska väl ta och försöka sova lite nu!

Shopping ;)

Idag var jag hundvakt igen då :). Jonas väckte mig vid 9 tiden fett trött var jag men det var bara till att hä upp sig ändå ^^. Käkade fulle med han sedan drog han till skolan och jag la mig och slöade en stund,sedan gick jag ut med Zaida :). Tog en annan väg idag kom fram till någon mysig park som vi gick igenom träffade en massa hunda på vägen som skulle hälsa xD. Han typ bara komma hem så kom Jonas hem igen så drog vi på stan =). Började med Max mohaha gött! Sedan vidare på en massa affärer =). Märkte att pappa hade satt in 1500 kr på mitt kontot inte dåligt! Så jag ville bara shoppa. Så vi gick runt på stan ett antal timmar :). Tänkte ta och köpa ett par nya stövlar men hittade inga eller jooo men fan köpte dom inte ändå kändes inte rätt helt enkelt haha!. Kom iaf hem med en skit nice tröja och ett nytt bälte efter mycket om och men =P. Men jag har fan inte köpt kläa på jätte jätte länge kändes det som så nu jävlar!.
Fick huvudvärk då vi var på stan och huvva men tur så gick den över då vi kom hem efter att jag hade drogat ner mig med alvedonan!.

På kvällen lagade vi Tacos igen sedan bakade Jonas en paj som vi åt då vi såg på Idol gött :).

Fan va skönt nu är jag inte lika pank längre haha....men för det ska jag inte köpa upp för allt ne jag ska ta och göra nåt åt mitt hår! ÄNTLIGEN! Har en fet utväxt som jag stör mig på borde ha färgat håret för länge sedan! Sedan så vare typ 1000 år sedan jag klippte mig så måste verkligen ta och göra det så for hoppas på att jag får en tid till det på fredag eller nästa vecka vore nice ;).


Imorgon ska jag vara hundvakt igen då^^. Från halv 11 till 5 tiden :P.

Gnatt!

Hundvakt :)

Jaharru då vare måndag igen då...eller ja tisdag nu typ^^. Jonas väckte mig vid 8 imorse och jag var fett trötttog mig upp iaf och satt och käkadde frukost med han innan han drog till skolan. Sen gick jag och la mig igen såg på en film och sov typ 1 timme till. Sen vare bara till att dra sig till duschen och göra iordning sig och sen gå ut en sväng med Zaida :). Tog en lite längre promenad som sagt skulle ju utforska stället lite idag haha. Var väl ute ca 40-50 minuter gick längst någon väg tänkte att det var lika bra att jag bara går rakt fram och inte svänger och ha mig då skulle jag typ inte hitta tillbaka haha!. Men det gick ju bra iaf =). Måste säga att Zaida verkar vara omtyckt av andra hundar haha man hinner knappt komma ut så kommer någon fram typ varje gång :P. 
Runt 3 tiden kom Jonas hem iaf. Vi har inte gjort så mycket idag slappat lagat Tacos igen mummms :). Sen sett på tv typ och nu ligger dom och sover sen någon timma sen och jag är vaken som vanligt :P.

Imorgon ska Jonas väcka mig igen så ska vi käka frulle innan han går sedan ska jag vara hundvakt igen =). Få se om vi går och utforskar någon annan väg då^^. Sen vet jag inte vad vi hittar på ser väl =).

Fick reda på nu ikväll att 2 stycken verkar banga att fara till Norge så det blir förmodligen bara jag och Carro men jaja sak samma för mig bara jag har hon med mig så klarar jag att vara borta den tiden iaf =). Det är ju ändå deras förlust om dom inte följer med så höhö =P

Ute och går med Zaida en man ( snackar engelska ) med hund kommer fram

- Mannen: Hur gammal är  denna hund?
- Jag: Snart 6 månader :P
( Hundarna börjar lukta på varandra ja ni vet vart^^ )
- Mannen: ( till sin hund )
Jaa du verkar få mycket av denna flicka^^
- Jag: Hahahha!
- Mannen: Ne nu måste vi gå hon är ändå för ung för din smak.


Ne nu blire sova snart Jonas lär väl dö då han ser att jag är vaken nu halv 2 hahah!

Nattinatti :)

Söndag!

Söndag är alltid en typiskt dag som man antingen ligger med dunder huvudvärk för att man är bakis eller för att man har brist på göra.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket eller inte jag iaf haha. Vaknade runt halv 12 skönt!. Sen så har Jonas sutte och pluggat hela dagen och då menar jag typ hela med matte och fysikan urrsskkk!. Lite små damp ryck fick han väl ibland men haha men det är förstårligt jag fattade inte ett piss och jag kom väl ihåg hur det kändes med att sitta och plugga inte så jävla kul!. Sushi till middag blev det idag iaf gguuuuuddd så gött det är mummmss!
På kvällen så häde dom upp deras nya köksbord det blev riktigt nice =). Så vi hade en kvälls invigning av bordet haha tog oss nå kex med ost och vin till och satt och snackade och tände ljus mysmys :).
Det enda jag har gjort i dag är väl att ligga på sänga och kollat i facit i Jonas fysik bok och skrivit in svaren så det skulle gå lite fortare för han att bli klar hahahah sen sutte vid datorn och ikväll gick jag ut med Zaida en sväng:). Sen vare ju som sagt köks invigning!

Imorgon ska ju jonas på skolan och Lasse på jobbet så jag blir själv här hemma med Zaida :P. Så det blir till att vara hundvakt! Men det ska nog gå bra jag lär ju inte ha så mycket för mig precis så lär väl gå ut med hon typ 1 gång i timmen eller nåt och hoppas på att jag inte går vilse :P. Ne men ska nog gå och utforska stället lite trivs riktigt bra här i Stockholm måste jag säga :)

Sitter just nu och lyssnar på Crossfire - Lady det är en typiskt låt som dom brukar spela på O´learys hemma och man känner hur dans sugen man börjar bli haha. Ne satan då jag kommer hem måste jag dra med några och försöka komma in på Olles igen så satans kul det ärrrrr!!!

Nå väl ska snart ta och sova om en stund är inte så trött men ändå...Jonas ska ju väcka mig då han ska käka frukost blir ju runt 8 tiden. För jag ska hålla han sällskap att käka sin frukost för första gången i köket på deras nya bord haha klart jag inte vill missa det  :D.


jonas

Jonas dåligt nöjd ;)

Ikea :)

Yeess fick sova ganska länge idag också haha. Till över 10 iaf :P. Skönt!. Då man vakna vare bara till att göra iordning sig för det bar iväg till Ikea :). Shit vad stort Ikea är här fifan skulle aldrig kunna hitta ut därifrån om jag gick själv!. Vi for dit vid 1 tiden och var där i ett par timmar. Hade rätt så ont i föttren då vi var klar!. Vi var också och kollade på tapeter till deras kök nicenice :). Efter Ikea besöket for vi till Max och käkade mummmsss :). Sedan vidare hem.

Var tänkt att vi kanske skulle gå på Lino ikväll men det blev inte så. Utan istället har vi sutte och kollat på Blondinbella på tv hahahah och sutte och drucke nå vin glas gött och sjunge till nå låta =). Men det gör inte så mycket att vi inte for ut kände mig inte så jävla taggad har varit rätt slö i huvet hela dagen så det kändes rätt bra att bara ha en lugn lördag kväll för en gångs skull säg! Var ju ett tag sen man hade det :P.
Kunde faktiskt hålla Jonas uppe till typ nu för någon minut sedan hah. Han började bli trött redan vid 10 tiden fan heller att han fick gå och sova det är fan lördag!. Var nog ett under att han var vaken till nu xD.

Ne nu ska jag fan ta och sova är rätt trött känner jag

Adjos!

Städning!

Idag fick jag faktiskt sova till 20 över 10 skööönnnntt! HAHA!. Så det var bara till att hä upp sig:P. Dagen började med städning och så såg hela dagen ut. Vi städade hela lägenheten faktiskt =P. Tog hela 6 timmar innan vi var klar och värt va det för det var rätt så rörigt haha xD. Men nu ser det mycket bättre ut =).
Under tiden vi städade gick jag ut med Zaida en sväng och dum som vi är så blev jag utlåst haha. Inte fan kan jag koden hit heller^^. Men ah som tur var kom ju Jonas ut tillslut och släppte in oss :P.

Ikväll lagade vi Fredags gott med Pullan svvinn gött äre :) Till det drack vi Mauro Vine ;). Sen satt vi bara och slöade på med chipsa. Runt 11 tiden gick Lasse och Jonas och la sig och jag var inte ett dugg trött^^. Så jag satte mig här vid datorn då och än sitter jag här ^^. Inte är jag väl van vid att gå och lägg mig vid 11 tiden på en fredag hallå haha!. Men börjar känna mig lite små trötter nu så ska snart lägga mig vi ska ju tydligen upp tidigt i morgon så.

Ikea väntas i morgon och drickandes nicenice ;)

Gnatt!

Sushi och Vine!

Haha imorse kom Jonas och väckte mig tittade på klockan och såg att den var 10 i 8 på morgonen? whata heeellll!. Fan vilket dåligt humör jag blev på skrek nåt typ men fyfan klockan är inte ens 8 och du väcker mig? låt mig sova för helvete!!!!!. Hahaha ja ursh vilket dåligt morgon humör jag hade idag :P. Han bah skratte åt mig iaf xD. Efter en stund lyckades jag somnade igen med Zaida vid min sida :). Blev väckt 20 över 10 igen av Jonas men då kunde jag iaf kliva upp^^. Vid 12 tiden gick vi ut och mötte Moa " Frugan min " :D.Vi drog och käkade Sushi jag och Moa delade eftersom att jag hade aldrig käkat det men det var faktiskt gött :):) Trodde inte jag skulle gilla det eftersom att jag inte tycker om fisk men se på fan ;). Ska lätt äta det en gång till innan man är tillbaka till Övikan igen :). Efter det for vi hem till Jonas satt och snackade och så. Fick höra att jag skulle passa som att jobba med turismen och sånt sitta i en recpetion och grejer jaa det skulle faktiskt vara rätt kul att jobba inom turismen faktiskt aja vi ser väl i framtiden haha!. Vi drog till affären hämtade ut min smink väska som kom idag taaaaackkkk gode gud :D. Handlade hem nå käk tacos blev det till middag mumms :). Till det blev det även rö vine svin gött =). Så ikväll har vi sutte och sett på Idol fått nå flum attacker haha och drucke nå vin glas så klart =).

Nu ligger Jonas och Lasse och sover och jag är vaken som vanligt denna tid haha ne men jag är faktiskt lite trött nu så ska ta och sova. Håller dessutom på att svettas ihjäl här, har datorn i sänga och det blir så förbannat varmat haha!

Imorgon lär jag väl bli väckt vid 8 igen haha få se hur det komma gå vi ska iaf städa hela deras lägenhet och då menar jag hela! Så blir nog Lasse glad då han kommer hem från jobbet^^.

Ne fan GODNATT!

Stockholm idag :D

Ursh vad jag är uppe tidigt huvva! Är inte alls trött faktiskt han knappt bli trött innan jag la mig haha! Idag bär det av till Stockholm då bussen går 05:35 är framme vid 1 tiden ska bli svin skoj :). Allt är packat och klart så ska snart dra ner till busstationen ;). Tur att jag kan ha med mig dator på bussen så jag kan se på film och grejer laddade ner The dark night i går kväll så den ska jag förmodligen se iaf ;). Ne hinner inte skriva nå mer ska börja dra mig =D=D


-----------------------------------------------------------------------------------------

Så dära då var man i Stockholm nu då =). Var framme runt 20 över 12. Ursh va drygt det är att sitta på bussen typ 7 timmar huvva!. Men det gick rätt fort denna gång tyckte jag sovde mest hela tiden så eller snackade i telefonan haha xD. Fick sitta själv hela vägen med kung!. Idag har vi hunne med att gå på stan en snabbis. Drog på Max och käkade göttans sen in på nå affärer sen fixade mitt vecko kort saken fan det heter haha!. 
Dessutom kom jag på på vägen ner till bussen i övik att jag hade GLÖMT min SMINK VÄSKA hemma!!! Hur fan kan man glömma den? det är ju typ viktigast av allt haha! Fan också aja...morsan ska skicka ner den hit idag så får se om jag får den imorgon eller på fredag. Bara innan lördag säger jag iaf!! Annars måste jag fan köpa nytt och det orkar jag inte :P.

Ikväll ska vi ta en lång promenad med Zaida och se på Idol så klart oja! Sen får vi se vad som händer :).

Skönt att vara i stor staden i 8 dagar MJOOOO! 

Så jävla onödigt!

Ja då har man inte skrivit här på över 1 vecka då...orkar inte skriva vad jag har haft för mig inte vad som hänt denna vecka. Är så jävla arg/besviken/sårad/less/förbannad/ledsen/ m.m. Jag fattar fan ingenting längre. För ett tag sen kändes allt för en gångs skull bra och nu ja tillbaka på samma jävla satans ställe igen och dessutom till ingen jävla nytta för den bryr sig ändå inte allt var tydligen bara OKEJ att komma in i mitt liv igen och sen gå och göra/säg allt det dära till ja vilken jävla anledning? ja inte fan vet jag så förbannat onödigt. Du säger till mig " vad har jag att må dåligt över? " haha fan skämtar du med mig eller? ja som sagt allt är bara helt OKEJ. Sen bara lägga skiten på mig som alltid vad annars. Tur jag hade förberett mig på att detta skulle vara svaret så helt jävla nere är jag inte hade inte förväntat mig nå annat jävla skit heller hade ju varit ett under. Kompisar? Hur nu detta ska gå till det vete fan " vi ska vara kompisar " ja så jävla lätt för dig att säga tydligen. Förut vare tvivel på dig om vi ens skulle vara vänner ja vi blev vänner jag blev en vän till dig som du kunde behandla hur som helst utan dåligt samvete nånstanns!. Blev jag arg hade du ingen aning om vad jag kunde vara arg över för det förstog inte du konstigt nog!. Sen nu har allt detta hänt och du säger EFTER ALLTIHOPA vi ska bara vara vänner? Sry hur mycket skit ska jag behöva ta till ingen nytta jo att det är jag som får må dåligt och du mår prima som det inte hänt nåt alls. Snacka om att bry sig hårt måste jag säga! Varför skulle jag vilja vara vän med någon som varken bryr sig om en nånstanns och då man väl försöker får man ändå bara skit tillbaka än va det gäller. " Det ska inte bli som förut " ha den meningen har jag hört 10000 gånger förut och vad gav det för resultat? jo samma visa om och om igen. Ska jag bara bli vän med dig nu som inget har hänt alls som om inte jag vet att det komma bli PRECIS som förut vad skulle skillnaden vara nu?. Har inget med att göra att jag " tycker " om dig än. Det svalnade rätt hårt efter detta kan jag ju säga kanske på tiden att inse vad du är för person och vad du gör med en ( gå och lägg skiten på någon annan istället ). " För jobbigt att säga det öga mot öga " vadå för jobbigt? vare inte så hära du ville ha det? nu får du det så också hur fan kan det vara så jobbigt att säga det då! Skönt har man dampat av sig (lite) av alltihopa och jag säger bara en sak ska vi vara vänner som nu du vill får du fan ta tag i det och visa att du vill det för det visade du inte speciellt mycket förut kan man ju säga. Enda sättet du kan höra av dig på nu är att ringa tänker inte prata på nåt annat ställe för då kommer det bara låta som att inget har hänt och så fort kommer jag inte glömma detta. Hör du inte av dig vet jag ju om hur mycket jag betydde för dig som " vän " eller om det är bara nåt du säger igen och jag får rätt igen! På tiden att du ska få känna på din egen medicin!

P.s du kan ju tänka efter varför skulle jag snacka en massa skit om dig till DIN kompis tro mig lite mer än så tänker väl jag på att inte gå och säga saker om dig till din polare herregud som jag dessutom inte har sett på fan flera månader sen i helgen nu då som du DESSUTOM vet om för det har jag fan sagt!!!. Funderar över varför du inte kunde nämna nåt som jag nu tydligen har sagt? kanske för att detta inte ens är sant vad vet jag tänkt på att det kan vara han som har hittat på det själv? Nedå det är ju alltid JAG som gör nåt fel jämt så den tanken har väl inte ens komme upp i huvet än. D.s


NU ÄR DET ÖVER SÅ JÄVLA ÖVER TACK FÖR MIG PUNKT!

RSS 2.0