Party tonight!

Igår drog man iväg till Husum då det var trevligt! :D. Kom hem imorse igen då,skola som sagt!. Skönt att vi bara gick till lunch ;). Hade engelska började på våran redovisning vi har ännu nästa vecka! Gjorde klart allt idag så det känns skönt xD. Duktiga vi är!. Efter det blev det en sväng till bolaget så nu är det kirrat och klart!

Känner redan nu hur trött jag är men vaknar nog till efter en dusch hoppas jag!. För ikväll blir det till att dra på Halloween fest på kåren xD. Ska bli jäkla kul har inte partat där sen insparksveckan :O och det var ju ett tag sedan nu!. Ska ta med mig Emma och Thomas xD. Sen träffar man väl andra folket där :).
Inte kommer man vara utklädd heller har velat som fan men nu äre lite sent haha men men får titt på alla andra säg ;P.

Nej nu ska jag ta mig en dusch sedan vräka i mig tacos och sedan bege mig på förkakan hos Emma! =D

SKÅL!


Lång dag..

Imorse klev man upp 06:00 fifan! Sov så dåligt inatt så blev väl kanske 2 timmars sömn? om ens det!.
08:10 befann man sig hos tandläkaren! och som alla andra gånger jag varit där på undersökning så hade man givet vis hål i några tänder vad annars^^. Så det kommer bli billigt och bra framöver SUCK!.

Efter tandis bar det av till skolan där vi satt och läste på inför redovisningen vi hade idag Göteborg och Co! Så nu är den bort gjort iaf 1/3 typ?!.

Efter skolan skulle man gör en sak men blev inte av såklart så det blev till att dra och träna istället med Emma! Har inte tränat på evigheter nu! Så det var på tiden. Blev bandet och styrke lagomt trötter då man kom hem igen^^.

Just igår var man ju och shoppade lite blev ett nytt svart linne,en grå skjorta, en lång svart slapp tröja och en grå enkel klänning ( Ja jag är väldigt färg glad av mig haha!). Nöjder=D.


Imorgon äre skola igen då ska börja med destiantionsutveckling och resemål om jag minns rätt :) Blir nog kul!. Sedan ut på äventyr vare sig det vill eller inte!

Neh nu ropar sängen på mig hör jag här så ska dra godnatt ;)

Vinst mot lillebror!

Jajamen äntligen vann Modo en match! och att det var mot just Timrå (Lillebror) gjorde saken bara ännu bättre! :D

Jäkla spännande match var det!. Först gjorde Timrå mål 2 gånger men blev inte godkända! tur det!. Sedan gjorde Timrå mål och det blev 0-1. Sedan Modo ett mål 1-1. Sedan gjorde Timrå så det blev 1-2 då det var ca 1 minut kvar på sista perioden! Då trodde man så klart det var över....men icke! Då det var 10 sek kvar smällde Modo på med ett måålll 2-2 jävlar i mig vilket liv det blev! =D=D=D. Sedan blev det förlängning och Modo vann med 3-2 så jävla göttt!Satt fint!

Heej heeja Modo såklart! Det är dooommm som vi håller på grön,vit,röd,grön,vit,röd heeeeejj heejjaa Modo såklart det är dooommm som vi håller på!

Zacke!


Ledig dag

Idag är man ledig då skönt!:). Då blire till att gå på stan med Emma trevligt trevligt!. Sedan hem och byta om och sedan ner till stan igen för att gå ut och käka med Carro och sedan drar vi på hockeyn MODO - Timrå! Satan om inte Modo vinner nu!!!!!.

Neh nu ska jag ta mig en dusch och fix frilla och allt va det är haha innan Emma kommer! Hejs!

The Vampire Diaries!

Började se denna serie igår riktigt bra! :D Påminner lite om Twilight och det är ju aldrig fel! ;)

The Vampire Diaries!


Monday Bar Lucia Cruise 2009

Då är det bokat och klart! den 10:dec åker jag, Carro, Björn m.fl på Monday bar på en kryssningsfärja och partar som aldrig förr! =D=D


Monday bar!


Harrys! :)

Då var det söndag nu då! Tråkiga söndag då man aldrig gör något vettigt tycker ja! =P.

Iaf i fredags var det fest som sagt! :). Hos Micke i domsjö!. Förkakan var rolig, spelade öl spelet som vanligt haha (fast denna gång fick vi göra en hemma gjort kortlek!) och jisses vad ska man säga?. Vet inte men det var då jävligt kul iaf =D. Synd bara att jag fick sådan jävla huvudvärk så drack inte så mycket men he funkade ändå!.
Vid 11 tiden tog vi en taxi in mot stan haha så kommer Carro på att hon hade glömt sin väska uppe på Valla så då gatt vi åka dit. Väl framme så fanns inte väskan där nej den var kvar i Domsjö!. haha!. Så vi åkte ner till Hamnen och fixade skjuts därifrån och tillbaka till domsjö. Jag var helt bombsäker på att vi satte oss i en taxi men så var det inte hahah märkte jag typ då vi nästan var tillbaka i stan så det var lite pinsamt detta ett tag av vissa anledningar som jag inte tänker nämna här=P. Väl tillbaka i stan hittade inte Carro sitt legg haha men aja efter mycket om och men så kunde vi äntligen gå in till Harrys!.
Kan inte påstå att det var mycket folk där men det funkade ändå :). Någon dans blev det iaf xD.
Drog vid 2 tiden till kebab city sedan efter en evighets väntan på taxi så åkte vi hem där vid 3 nån gång!.

Igår mådde man faktiskt bra inge bakis alls skönt :). Vaknade inte förnst kvar i 2 :O haha men det behövdes sömn kände jag!. Drog iväg till Emma och såg på hockeyn Skellefteå - Modo och modo losade som vanligt med 3-0!.
Blev kvar där ända till runt 1 inatt såg på några filmer och käkade onyttigheter det var mys de! :)

Här kommer lite bilder från i fredags :)


Kerstins udde!

Idag for vi hela klassen till Kerstins udde i Trehörningsjö!. Började med en bra bits vandring ut i skogen. Efter vägen fick vi höra nå namn på en massa växter osv. ( ointressant ). Sedan om bävrar ( ointressant ) haah!. Vi kom iaf fram till en kvarn tillslut där vi fick göra upp eld och prova på att mala korn!. Göra våran egen korngröt som inte fallde mig i smaken direkt^^. Sedan fick vi smaka en massa olika ostar som var däremot mycket godare!.
Kallt som fasiken var det idag! Efter några timmar bar det av tillbaka till stugern och där käkade vi lunch sedan tog vi bussen hem. Åkte förbi Björna ja vad ska man säga det var tider det!.

Blev kvar på skolan till runt 6 ikväll och jobbade vidare på redovisningen till på onsdag! Nu är det äntligen klart! :).
Man var ju lagomt slut på då man äntligen tog sig hemåt fifan!. Så det blev bara till att ta det lugnt ikväll!.

Imorgon har man en redovisning som är oseriös och ett prov som verkar rätt oseriöst också då vi inte ens ska få betyg i det låter jättebra =P. Men men!.
Mot kvällen blir det iaf till att dra på fest i Domsjö tagga tagga! ;D;D

Modo förlorade mog Färjestad med 3-6 haha suger!

Känns som man är jätte posetiv idag eller inte! Godnatt!


Fullt upp!

Idag började vi med en ny kurs EKO-Turism!. Fatta inte mycket haha^^. Började dessutom 9 idag så det gick lite trögt att komma upp tidigt imorse var ju som ett tag sedan. Läxa fick vi idag skriva ihop en Eko turim ställe där det ska vara konferanser osv. Redovisa det på fredag!. Sedan ska vi har prov i detta på fredag också jisses!. Prov 2 dagar efter man börjat ska bli spännande och se hur det komma gå ;P.
Blev kvar på skolan till halv 6 ikväll gatt stanna kvar och jobba lite på en annan redovisning. Fortfarande inte helt klart men snart så!.

Hann bara komma hem slänga i mig nån mat och sedan bar det av ner till stan för att träffa Emma på Uh tog oss en fika och sörre på någon timme :).

Imorgon ska vi ut på utflykt igen då! Till Kerstins udde typ....får väl la se vad vi ska göra där :P. Så det blir en lång dag imorgon med skulle inte vara hemma förnst vid 5 igen tror ja sen efter det blir man kvar på skolan ett tag. Skoj!

Nej fyfan nu är klockan för mycket nu gett jag sove! Godnatt!

Nu börjar det komma igång!

Idag hade man första Engelska lektionen då. Slutade klockan 4!. Det funkade väl känns att man har verkligen inte haft något med engelska att göra på väldigt väldigt länge nu^^. Gjorde små övningar osv. För övrigt har vi typ 3-4 redovisningar att planera! blluääähh hatar sådant! men men ska bli väldigt intressant hur det kommer gå att redovisa på engelska hahaha!. Nej ursh vill inte ens tänka på det nu.

Kändes gött att vara tillbaka på skolan igen iaf måste jag säga! =)

Förutom skolan har det inte hänt så mycket mer idag...kom hem tog bussen ner till stan bokade tid på Make Up Store äntligen! Så ska dit 6 nov :). Oh ikväll har man bara slöat hemma känner mig rätt färdig av någon anledning haha....sett på Ugly Betty äntligen har nya avsnittet komme upp love it!


Imorgon har vi också sovmorgon börjar inte förnst klockan 1! :). Skönt!. Då kommer vi ha LIA-info ska bli kul :). Sedan slutar vi så kort dag! Men ska stanna kvar på skolan för jag och min grupp måste börja på vårat arbete om Göteborg och Co som vi har redovisning på nästa onsdag!


Äntligen snart måndag!

Jisses vad denna helg har suge hårt!.Ursh!. Men nu är snart söndagen över och måndag igen ny vecka nya tag som sagt!. Tillbaka till skolan igen xD.

Igår gjorde jag inte ett skit var bara hemma och törade på....idag lika så eller har faktiskt pluggat lite turism geografi som sög dessutom haha!. Sedan lite engelska.
Vi började med engelska i veckan men har ju vare sjuk så missat det. Men hittade en uppgift jag kunde göra klar här hemma iaf så den är väl nästan klar nu!. Ursh jag hatar verkligen att ha engelska.....! Men bara att härda ut antar jag!.
Klev till och med upp tidigare idag för att göra geografin. Vi har fått inspelade föreläsningar som vi ska lyssna på på datorn. Fan har allt med datorer att göra nu förtiden haha...! Iaf tänkte jag att den borde väl vara ungefär lika lång som en föreläsning brukar vara 2-3 timmar så dära. Tro på fan 13 minuter kändes ju ovärt =P. Fattade inte mycket av det heller.....

Imorgon har vi kort dag. Börjar klockan 1 och går till 4 antar jag!. Så lite sovmorgon blir det :). Men tro jag ska upp rätt tidigt ändå :P.

Peace!


:)


Lugn helg

Nu är det väldigt ensamt här hemma :(. Morsan är i sollefteå så är själv hemma hela helgen!. Emma har varit här i ikväll och vi såg på en film :). State of play riktigt bra faktiskt :). Sedan blev det så klart Idol och popcorn till det göttans :P. Men nu har hon dragit och nu är det tyst och riktigt boring här hemma!. Finns som inte så mycket att göra heller^^. Dom flesta är väl ute och festar nu antar jag väl...men inte för min del. Nu då man håller på att bli frisk så äre nog bäst att ta det lugnt känner jag.

Var och hämtade mina stövlar idag så nu är dom snygga igen mahaha!

Så fint :)

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1270857&renderingdepartment=2.34558

Sjukling!

Som sagt så blev man sjuk i lördags sista dagen på Mallis!. Så det har inte blivit någon skola för min del på hela veckan. Hade tänkt att försöka dra mig dit imorgon men det ser ut som att vi är lediga då av någon anledning =P. Börjar bli less på att vara hemma nu finns som inge vettigt att göra på dagarna hehe!. Men som tur är börjar jag känna mig lite bättre nu :).
Så är det fredag imorgon också...vad ska man hitta på i helgen då tro? inte den blekaste! Lugnt lär det då bli iaf :).

Har nyss sett klart på en film Elsewhere den var rätt bra faktiskt tycker ja, nog för att jag hoppade upp här i soffan några gånger men haha! ;P

Nu börjar man bli lite små trötter inte så konstigt har varit uppe runt 8 tiden varje morgon än fast jag är hemma...varför? ny vana kanske? :P. Men imorgon ska jag faktiskt försöka göra ett försök med att sova lite längre tack ska väl inte vara så svårt xD. Sen måste jag ner till stan och hämta mina stövlar som är klackad om! Sen får vi la se vad som händer!

See yah!

Lite bilder från Mallis! ;D


















































Mallorca resan

Då var man hemma i Sverige igen då. Kom hem i söndags förmiddag:). Det har varit en helt underbar vecka grymt kul har vi haft det! ;D

Här kommer lite smått om vad vi gjorde på dagarna av det man kommer på så hära spåntant haha

Söndagen: Kom fram till Mallorca runt 7-8 tiden på kvällen?(om jag minns rätt). Åkte buss till vårat hotell THR Torrenova! :). Grymt fint hotell var det med utsikt mot havet :). Många ungdomar var det, det första vi möttes av då vi klev av bussen var 120 st norrmänn (endas ungdomar) haha!. Så vi hamnde på ett livat hotell vill säga xD. 
Vid 9 tiden bar det av ner till Pachas Pub för en välkomst drink :). Sedan vidare till en restaurang på andra sidan vägen (va den nu hette) Där vi fick välkomst middag mycket god mat var det och väldigt mycket :P. 
Efter den goda middagen bar det av tillbaka till Pachas pub vi fick Vip kort dit så vi fick köpa all alkohol för halva priset under hela veckan nice ;). Sedan under denna kväll fick vi en massa gratis lappar på fria drinkar xD. Så det blev fest såklart denna kväll!. Var två snubbar som uppträdde som var svin coola haha jävla bra humör om något!. Lite ovant att folk står och dricker bira och röker samtidigt som dom sjunger haha. Tyvärr så minns jag inte va dom hette som uppträdde men dom var jävligt bra!. Det blev en massa dans, vi körde " Conga " haha vi bildade ett långt tåg och gick runt inne på puben och sedan vidare ut uppför gatan och sedan tillbaka. Man blev piskad på rumpan av en av dom hahaha och jaaa en massa. Lite kul att det var nästan bara vi svenskar som verkligen levde om och sjöng med så vi syntes bra väl kan jag då lova! ;D Kanon kväll var det verkligen :D.

Måndagen: Började klockan 10 denna dag. Var lite små bakis så klart^^. Dagen började med att vi gick ner till stranden och där väntades en gemensam frukost som var mycket god:). Efter det visade " Kenta " ( En av våra huvud föreläsare ) ett supermarket med bra och billig mat. Så vi alla gick dit och köpte hem mat för hela veckan. Han visade också oss runt lite på Magaluf olika bra ställen att veta om. Vi fick t.ex se där bomben i Mallis hade smällt för inte så länge sedan ursh. Iaf sedan bar det av till Pachas pub igen där vi hade våra lektioner under hela veckan :). Vi hade väl lektioner mellan 10-18 varje dag typ. Men så hade vi siesta mitt på dagarna där. Så denna dag var vi lediga från kl 13-16. Då blev det invigning av stranden för våran del :). Var väl runt 28 grader kanske? som vi hade typ varje dag så skönt!. Så blev en del bad i havet som var varmt! och lite stek:). Sedan vare lektioner igen. 

På kvällen gick vi ut och åt på en Indisk restaurang jag var inte så hungrig så jag beställde endas vitlöksbröd och en öl haha! Det dög för mig ;). Sedan blev det vidare till rummet och drack nå öl som vi hade köpt hem under dagen.

Tisdagen: Började runt halv 10 denna dag med lektioner och siesta så klart som vi tillbringade vid stranden ;). Vi fick våran första läxa som var att vi skulle vara guide. Jag skulle prata om en spansk tennis spelare Rafael Nadal något? haha. Väldigt intressant så dära :P.På kvällen for vi hela klassen ut och åt tillsammans för att fira Malin och Carro som fyllde år :). För min del blev det grillspett haha jisses va jag garvade då jag fick maten :O. Den såg rätt rolig ut haha. Men gött vare!. Så klart blev det en dels drickande här också vi fick en massa gratis snappsar och grejer som man fick typ överallt än vart man gick haha men det skadar ju inte ;). Efter maten gick vi ut till Pachas igen där någon uppträdde. Stannade inte kvar så länge utan gick hem och skrev klart talet inför nästa dag sen så blir man rätt slut på efter att ha haft lektioner hela dagarna ;P.

Onsdagen: Började vid halv 10 tiden igen. Hade lektioner och en guide och en reseledare kom och berättade om deras jobb :). Sedan bar det av ut och vi gick runt på olika ställen i Magaluf där vi då skulle guida och låtsas som att vi var på de platser vi skulle prata om. Som jag med min tennis spelare hittade på att jag stog utanför hans stora stora hus haha. Gick väl rätt bra tycker jag väl:P. Efter det var det siesta så då hade vi redan fixat iordning mat för att ta med ner till (en annan strand) så där tillbringade vi några timmar :). Sedan tillbaka till Pachas igen i några timmar. Fick läxa även denna dag att vi skulle vara reseledare och lära oss att prata i en mick i bussen osv. Så efter lektionen gick vi tillbaka till vårat hotell badade lite i poolen sedan lagade vi middag hemma. Enda dagen vi inte åt ute faktiskt och tog oss någon öl så klart!. Senare under kvällen drog vi ut på en strand promenad så fint då det är alldeles mörkt ute så det var mysigt :). Efter det bar det bara av hem för att skriva sitt tal och sedan sova!.

Torsdagen: Började kl 10. Då hämtade en buss upp oss utanför vårat hotell. För denna dag bar det av till Inca och Alqudia!. Resan tog väl ca 1 timme nå sådant så under den tiden skulle vi ha vårat tal. Jag pratade om Gran Canaria eftesom att jag vet en del om den ön. Så det passade perfa!. Och det gick faktiskt väldigt bra fick mycket beröm efter det talet :). Kändes lite ovant att snacka i en mikrofon men he gick väl säg :P. Första stoppet gjorde vi i Inca på deras stora marknad som dom har varje torsdag :). Blev inget köp för mig där faktiskt...vi hade bara 1,5 timme på oss att gå där. Men det var mycket fina grejer :). Tycker det bara är jobbigt med folk som är så himla på på sånna ställen! Så fort man går fram och kollar på något kommer typ 20 pers och håller på så att man ska köpa något då vill man bara bort iaf jag neh ursh för sådant!. Efter det bar det av till Alqudia (där en av våra huvudföreläsare Helle bor). Där fick vi gå runt hon visade oss en massa olika ställen och det var väldigt fint där :). Sedan fick vi siesta så då gick vi ut och åt sedan bar det av till stranden för lite bad och stek xD. Efter det fick vi besöka SunWing sitta och lyssna på hur dom jobbar som och se deras olika hotell det var roligt :). Efter det bar det av mot Magaluf igen!.

Tog oss någon öl på hotellet där på kvällen och sedan bar det av ner till Pachas igen då xD. Var uppträdande där igen som alla kvällar :P. Denna kväll var det Abba! Men dom sög verkligen haha. Jag själv tyckte att den blonda bruden såg ut som en transvestit :S. haha!. Så vi blev inte kvar där så länge utan jag och några till drog ut på ett annat ställe. Där var det fullt med folk och blev en massa dans :D. Efter ett tag drog vi till ännu ett ställe där var det lite lugnare så där satt man bara och drack och pratade :). Jag försökte faktiskt få dom att spela Noice Makers gick väl som det gick med den saken HAHAHA!. Vi blev bjudna på en massa gratis snappsar även här osv :P. Till sist så hamnade vi på något ställe där vi köpte strips och grejer fylle mat som sagt :p. Sen bar det av tillbaka till hotellet :).


Fredagen
:  Denna dag var vi lediga!. Men om man ville fick vi åka in till huvudstaden Palma och det gjorde jag :). Så runt 10 tiden bar det av med bussen dit!. Började med att vi besökte katedralen som var väldigt fin måste jag säga :). Efter det gick jag och några till ut på stan och shoppade!! :D. Dom hade jävligt snygga kläder överallt :O. Men jag köpte iaf en klänning och ett par skor som jag är väldigt nöjda över :). Jag säger då det det är tur att spanish people har små fötter det passar mig utmärkt haha!. Efter lite shoppandes så försökte vi hitta någonstans att käka men det var så himla dyrt överallt så vi hamnade tillslut på Donken haha!.
Så efter det vare tänkt att vi skulle gå in på ett par affärer till på vägen tillbaka till där bussen till Magaluf skulle gå ifrån. Men vi vilsade bort oss helt där ett tag :S. Vi hade fått en karta över stan tidigare under dagen och då var Donken utsatt på kartan så vi utgick från då vi befann oss på Donken att det var där vi var. Men det stämde verkligen inte alls med vägarna vi gick!. Så märker vi sedan då vi vecklar ut kartan att det fanns två Donken!! Och vi var ju inte på den Donken vi trodde att vi var haha. Så där gick vi runt och hade ingen aning om vart vi skulle. Men efter mycket om och men så kom vi finally fram till bussen tillslut :P haha!. 

På kvällen hade vi avslutnings drink på Pachas tillsammans och avslutning middag på en annan restaurang vid Pachas!. Där blev det en massa drickandes god mat osv. Men jag tyckte ärligt talat mer om maten vi fick på välkomst middagen än denna. Så efter ett par timmar där bar det av till Pachas som vi hade fått ännu flera gratis drinkar till ;). Var tänkt att jag skulle festa till det lite extra denna kväll då det var sista. Men jag fick så fruktansvärt ont i huvet så fy!. Tro det tog nästan 3 timmar för mig att få i mig en halv öl :S då äre illa!.
Var uppträdande denna kväll också av By Cazoline som var kung xD. Även denna kväll var det vi svenskar som levde om mest hahaha. Vi fick en speciell hälsning till oss m.m.

Lördagen: Sista dagen då. Den enda helt lediga dagen som vi hade tänkt att bara ha till bad och sol!. Och så klart ska det vara lite sämre väder då typiskt! Men senare under dagen blev det jävligt varmt så det blev en del stekande ändå, sprang också iväg och köpte lite alkohol för att ta med hem så klart:). Kvällen innan hade jag ju haft huvudvärk och denna dag vaknade man upp med ingen röst hade så jäkla ont i halsen!. Men men. Kl 12 skulle vi ha checkat ut från våra rum och då hade vi 3 rum vi alla 31 st skulle ha tillsammans snacka om trångt det blev haha! Alla som skulle duscha och alla väskor och ja :P. Men det gick ju. Vid 7 tiden kom bussen och hämtade oss och vi åkte ut till flygplatsen. 22:00 gick planet mot Sthlm!. Så vi flög under natten och var framme vid 2 tiden. Klev på bussen mot Övikan och var framme vid 9 på morgonen. Och jag mådde skit blev så tvär förkyld så det finns inte....! Men glad för att jag blev det sista dagen och inte första  ;) Med tanke på att halva klassen är sjuk just nu.

 

Det var väl en liten sammanfattning av allt vi gjort ha. Fullrulle alla dagar och resan har varit grymt kul med en hög underbara människor :). Känns att man har börjat komma närmare allt fler ur klassen och det känns bra :). Vi hade 3 underbara huvudföreläsare Helle,Kenta och Wilhelm som lärde oss grymt mycket under denna vecka :). Guidning, resekunskap,reseledare, resebyråtjänsteman, flygspråk, terminal/flygplats, resproduktion, paketreselagen m.m massvis! Nu känner man verkligen att man har valt rätt att gå denna utbildning för allt är så himla intressant och jag känner på mig att dessa 2 år kommer bli jävligt bra år! :D:D 

(Bilder kommer upp ikväll ;D)

TURAK13!


Bye bye Sweden! ;D

Så där ja då var man uppe då!. Om ca 1 timme åker man ner till busstationen och kliver på bussen ner mot sthlm!. Framme runt 12 tiden :). Sedan vid 2 lyfter planet till Mallorca ;).!

Höres om en vecka! Byyee byyyyyyyyyeee nu till värmen! ;D;D

Städning och Packning !=D

Ja då är det bara ca 14 timmar kvar tills man sitter på bussen ner till Sthlm då! ;) längtar!!!!!

Klev upp 8 imorse så att man kanske blir lite trött mot kvällen och kan sova någon timme tills man ska upp igen ändå ;P. Har hålle på att städa mitt rum som såg ut som ett bombnedslag! Kanske lite trevligt om det ser fint ut då man kommer hem igen haha!. Så har man inte ens börjat packa ännu :O shiet! Men ska börja med det nu snart :)

Så var man nyss nere på stan för att växla nå pengar till Euro! Och vad händer jooo jag rensar hela kontot till euro gjorde nå jävla fel hahahah så nu äger jag inga svenska kronor alls känns inte så lovande just nu....typiskt mig! Så få se hur jag ska lösa detta vill inte ha med mig alla pengar jag äger och har då kommer jag bara vara pank då jag kommer hem igen känner mig själv^^.

Jaja nu ska man dra igång musiken och börja packa =D vad ska man ha med sig tro? Enda jag har lagt fram är en vit klänning haha kanske behövs nå mer :O.

Här är iaf nå bilder på grejerna jag köpte i veckan nicenice =D

Äntligen äger jag denna snygga party jacka! ;D

Så blev det denna mys tröja som jag ska ha med mig till Mallis!

Nice nice =D

Köpte små ballerina skor till Mallis! xD

Och lite små grejer alvedonen lär ju gå åt väl iaf hahaha!


Nu vare ett tag sedan igen ;P

Jahapp bra man är på att skriva här då! ;P

Sist man skrev drog man på fest hos Sofia! :). Förkaka blev det där med Sofia(såklart), Sara,Jenny gånger 2, Emelie,Fanny,Maja och någon till va nu namnet var xD. Runt 11 tiden bar det av ner till staden!
Vi hade endast en bil så vi var 8 st som skulle åka i den hahaha ja jävlar!. Så det första vi sa va att hoppas inte polisen kommer nu bara...och va gör den vi hinner bara köra ut från parkeringen så kommer en och kör förbi och då blev detta sagt AHHHHH THE POLICIA THE PLOLICCCCIIIAAA!! hahaha klockrent! Men det gick bra ändå xD.

Haha så körde vi ner till hamnen och vi gatt lätta på blåsa haha! Och ja vad händer jo något pinsamt som alltid haha men det tänker jag inte skriva ner här ;P Sry!. =D.

Iaf var tänkt vi skulle på krogen men vi hamnade endast på Max istället hahah!. Jag är ju bara 20 så svårt för mig att komma in på lördagar så det skitade sig suck!. Får blir en annan gång säg :).


Vad mer har hänt...förutom skola då!.

Måndags kvällen blev det O´learys med några från klassen :) Käkade där och såg på hockeyn Hv-Modo ( Finns många Hv fans i klassen urk! ). Och så klart vinner Hv då!. Så man blev lagomt mobbade denna =P. Men det var en trevlig kväll :).

I onsdags var det tjejkväll på stan och Gina Tricot öppnade (värsta stora grejen här i Övik)haha!. For dit med Carro och Dalle! :). Ja jävlar vad säger man små fjortisar är ju tamefan värst om något!Ursh!haha!. Jävla massa folk köade långt innan Gina öppnade kl 18:00. Satan va små knutta skrek och trängdes men men gick som inte så bra att kolla på kläder då men hittade min älskade jacka iaf appp snygg =D. Så den fick då följa med hem efter ca 50 min i kö!
Senare mot kvällen drog man iväg till Husum!

Igår kväll drog man på hockey med Emma och Thomas =D. Modo - Brynäs slutade 1-1. Nog har man sett bättre matcher må jag säga! Men kul att vara tillbaka i arenan iaf ;).

Idag har man gått på stan hela dagen och shoppat lite inför resan på söndag =D.
Men det orkar jag inte rabbel om nu skriver jag om imorgon :P

Här kommer några bilder från Festen hos Sofia iaf!


Fanny, Jenny och Maja xD

Jenny och Fanny!

Fanny,Jenny och Emelie :)

Haha Sofia xD

Fanny =D

Soffan och Sara ;P

He blev lite dans hah!

xD


RSS 2.0