Jooodduu!

Ja då är klockan snart 01:45 och man är upp fortfarande^^. Men börjar inte förnst 11 imorgon :).

Fest blev det i fredags en jävla fest må jag säga hahaha...efter mycket om och men så blev det förkaka hos mig väldigt oplanerat ;P. Sedan drog vi ner på Harrys där det blev massa dansande som vanligt xD och sedan vidare till Framnäs!. Kul kväll var det verkligen!

Denna vecka i skolan har vi entreprenörskap. Fick en uppgift idag om att marknadsföra museet utan att använda pengar. Så imorgon ska jag och 4 till ur klassen stå nere vid arenan utklädda i 50-60 tals kläder och lyssna på Elvis och dela ut visitkort haha. ( Museets kommande utställning är om 50-60talet! ). Ska bli kul xD.
Sluta tidigt kommer man göra också går endast 1,5 timma skööönnnt!

Efter det blire till att dra hem byta om och sedan dra med morsan för att kolla på möbler, tapeter och köpa några " bra och ha " grejer till läggan! :) Det är nära nu!

Nej nu ska jag ta och sova så man är pigger imörran!

Mumms!


Dagen är räddad...

av lite shopping och 4 öl! ;) haha!. Vet inte vad som händer ikväll ännu?fest eller hemma? blire fest så blire jävligt stressigt sen med tanke på vad klockan är nu haha!. Det ordnar sig väl. Blir det hemma ikväll ska jag ta och börja packa lite tror jag iaf rensa bort lite kläder :).
Nu har vi då fixat allt med vattenfall och snackat med Öviks energi. Vet fortfarande inte vad man ska ta för internet :S. Kommer ändå vara utan nu ett tag framöver senare då man aldrig bestämmer sig. Men det står då mellan T3 och Bredbandsbolaget!.


Rena fyndet!

Myyyyss!

Detta måste vara det första och enda klädesplagg jag har i rosa! :P


Hockey!

Modo spelade rätt bra ikväll men ändå förlorade dom mot lillebror efter förlängning med 3-4! Skit också!

Nu ska jag slänga mig till sängen och kolla klart dom två sista avsnitten av DH i säsong 1! Sen snark!

Vad händer i morgon då tro?fest?maybe ;)

Fjällräven Center!

Kändes väldigt ovanligt att skriva den dära rubriken haha!.

Ja nu var det ett tag sedan igen. I lördags var vi ju och åt på arenan god mat var det :). Modo vann med 4-1 mot Luleå lovely;). Efter matchen drog vi alla ner till hockeypuben rätt mycket folk där. Vid 10 tiden drog vi vidare in till stan, Emma kom också så gick vi alla in till O´Learys. Var inte så säker på om jag skulle få komma in på en lördag haha men det gick ju bra säg xD. Mycket folk blev det där tillslut också. Träffade på några flummiga typer osv, dans blev det och ölet så klart tequila race körde vi några gånger också ursh ;P. Efter krogen drog vi med en taxi buss till driven på Max haha och köpte hem mat gött vare än fast jag inte åt så mycket av någon anledning? =P. Jaja det var en kul kväll iaf haha! :D:D

Alla var vi slut på där på söndagen helt död i soffan låg vi...men bakis blev jag faktiskt inte denna gång och det är väldigt ovanligt för att vara jag!. Men trött var man!. På kvällen där drog man till Husum.

Igår var man och kikade i läggan dit jag ska flytta! :). Besiktningen är nästa torsdag men då kan inte jag komma så fick gå dit igår istället!. Gubben hade visst redan flyttat ut så dom höll bara på att städa allt nu! Såg då bra ut :). Förrådet är nu tömt så jag kan börja komma med grejer nu då jag vill :D. LÄNGTAR!!!!

Idag blir det hockey jajamen! MODO - Timrå det kan man aldrig missa inte om man heter Carro Berglund hah!. Ska dra dit med Ewe så det blir nog kul och hoppas på vinst nu då!! ;)

Föresten så har Jonas tuttat i mig att börja se på Desperate Housewives, jag trodde det vara var skit men tydligen inte jag har nästan nött klart hela säsong 1 nu :O




Hockey!

Igår satt man i 5 timmar och skrev tentan. Gick bättre än jag trodde faktiskt eller hoppas på det iaf =P. Skönt slipper man tänka på detta nå mera!

Annars igår efter skolan drog jag och Emma på paradisbadet och bubblade och bastade skönt som fan :). Sen hem till mig och käkade middag och sedan blev det dipp och grönsaker till let´s dance ;). Jag blev så förbannat trött osv så blev tidigt kväll sov då innan halv 12 :O.

Men idag mår man bra och är pigg!. Klev upp 9. Sitter nu och inväntar folket som ska komma hit. Vid 2 tiden ska vi dra till arenan och käka och kolla på MODO - Luleå som spelar! och faaann om inte Modo vinner idag!!!!. Idag spelar den nya backen Samuli Suhonen för första gången iaf!
Efter matchen ska vi gå till hockeypuben och sedan utgång någonstans lovely day! ;).

Skål!

Nu kör vi!

Wish me luck!

En massa pluggandes!

Skola idag då..sedan drog man hem med besök av Emma :). Lagade någon middag sen har vi sutte och pluggat hela långa kvällen!. Urssshhhhhhh så less jag är nu! Men är inte klar än måste kolla igenom det mera. Så får vi se hur det går! Blir en lång lång natt jajamen.

Efter skolan imorgon ska man dra och bubbla med Emma på Paradisbadet blir nice det ;).

MODO som losade idag IGEN! 5-2 mot Fbk fyfan hur ska detta sluta....bara dom vinner på lördag ett måste!!!

Nej nu har jag haft min lilla pause och ska nu fortsätta..


Sleepy!

Slapp dag...idag på skolan hade vi endast redovisningar. Så nu är det bort gjort iaf :).
Mer än så har typ inte hänt idag tragiskt nog haha tycker ändå dagen har gått rätt fort, bra det!. Känner att jag är inte på bästa humör just nu, men det är väl för att man är trötter antar jag....

Vill det ska vara helg någon gång känns att man har haft lov och slappat på på ett tag för man är helt seg på dagarna i skolan nu.

Har iaf pluggat lite ikväll behövs!. Imorgon blir det desto mer. Är väl det enda min morgon dag kommer att bestå av 1000 papper att läsa igenom och minnas något från det också? haha xD.

Jaja som sagt morgondagens bekymmer ;P.

Bjuden på fest på fredag är man också..men vete fan hur jag gör. Ska ju på  hockey och käka på arenan på lördag och då tänker jag då fan inte vara bakis! ;P. Jaja far jag på fredag så blir nyktert med andra ord!. Men få se ska nog iväg med Emma på paradisbadet efter skolan då istället =). Märk väl:P.

Ne ursh jag skriver inget vettigt haha lika bra att man går och lägger sig!

Just ja fick ett brev från Jessica idag och några kort! :D. Blev jätteglad, vi som brukade snacka varje dag innan hon åkte så det är inte ofta nu längre! Men det var kul hon är för rolig hon haha! :)

Tandläkarn!

Imorse vare då tandläkarn..fick så satans ont i tandköttet igår kväll så tur jag hade tid idag ändå!. Inte så konstigt då jag hade massa skit denna i tanna så dom gatt öppen upp och greja på ursha!. Sedan skulle jag borra en annan tand men neh då inte gick det haha. En visdomstand så det blev lite problem där. Antingen blire till att borra eller dra ut den nästa gång. Hoppas dom drar den har jag en tand mindre att oroa mig över =P.

Drog till skolan vid 11 tiden sedan satt man med spanska hela dagen så jävla drygt så det finns inte!. Spanska är kul men inte i flera timmar . . . . . .

Jaja efterskolan var man rätt slut på och slängde sig bara till sängen och drog på en film. Tro jag somnade 3-4 gånger och fick börja om hela tiden haha.

Har sutte och kollat på vad man ska skaffa sig för internet nu då man flyttar hm svårt det dära!. Måste ju göra det snart iaf så man inte får vänta 1000 år!. Har iaf bytt adress nu så det är då klart =).

Imorgon har vi redovisning på projektet undra vad man ska säga? ja morgondagens problem det säg xD.


Back to school!

Idag började man skolan igen då. Gick typ 1,5 timme? skönt hah!. Nu är rapporten inlämnad och allt det dära jävla lättnad!. Men än kan man inte slappna av inte. . . måste fortfarande fortsätta ringa och kolla så allt är bokat och klart och allt va det är ;P.

Vad sker mer idag då tro? inte så mycket tror jag ska väl försöka städa bort julen osv...sen blire väl tv ikväll! =)

Fan va less jag är på min skoldator just nu. . . kommer inte in på mailen och det är inte så jävla bra då jag har alla spanska grejer där SUCK!. Jaja får hoppas dom kan ordna det imorgon tack!.

Har dessutom spanska i 6 timmar imorgon...men först ska man dra till tandläkaren och borra 8 på morgonen..


Gjorde ju om frilla för ett tag sedan som jag nämnde kanske ska lägg in nah bilder på det xD




Jag lever!!!

Så sant så jajamen! hah!

Nyåret firade man i Solle som sagt! Vad har hänt sen dess då tro?.

Förra lördagen blev det fest förkaka hos Cilla sedan drog vi på Framnäs! :). Var grymt kul att umgås med henne igen efter några år? :S. Kul som fan hade jag det då iaf hahaha och tro jag var med om det pinsamaste ever! Men det är ju jag vi snackar om så vem blev förvånad=P. Vi blev kvar tills det stängde sedan drog vi på efterfest där det höll i gång i många timmar! =)

Vad har hänt mer inte så mycket degat på hemma varit i Husum osv!. Veckan har gått förbannat fort!

I fredags var det då fest igen då!. Förkaka hos Cilla sedan drog vi på Harrys där vi hade bokat bord och käkade buffe gött vare :). Sedan blev det partaj om nanting! haha träffade på roliga människor och mycket dans blev det och vi alla fick nog lite för mycket innan för västen tror ja xD.

Tog taxi hem där nån gång var ju svin kallt ute!

Gatt dra iväg till skolan på lördags morgon snacka om ragel på vägen haha drygt!!!. Vi fixade iaf klart vårat projekt vi har haft i några veckor nu så nu är det klart och inlämning imorgon skönt! =).

På tal om det så börjar skolan i morgon :O vart tog lovet vägen?jaja....rätt skönt att komma in i en vardag igen kanske :P.


Bilder från i fredags!:)














RSS 2.0