The end

Då har vi snart kommit till slutet du och jag min vän. Ikväll ska jag ta hand om dig i timmar!


Pictures!

Några bilder från i fredags! :)


Ispremiär!

Igår blev det Harrys :). Var trevligt trevligt men musiken sög som faann ursh va besviken man blev. Så dära brukar det inte vara....så man blev rätt fort av taggad!. Men men annars var kvällen bra slutade på kebab house och sedan hem! =).

Inge bakis var man idag skönt. Drog på Ispremiären med Elin m.fl!. Så skönt att hockeyn drar igång snart =D=D. Kollade då Ångermanland spelade mot Västerbotten och såklart vann Ångermanland med 2-1 :). Sedan fick man så klart se hela nya Modo laget för denna säsong,många nya som sagt men det kommer nog gå bra hoppas ja!. Det måste bara!. Så spelade Modo mot Svenska bandylandslaget. Var en massa små tävlingar och sedan 2x15 match. Halva med puck och halva med boll. Kul att se då Modo spelarna körde med boll istället för puck hahahaa! Men Modo vann med 5-4 och Sundström avgjorde ;).

Jaja annars har det inte hänt så mycket mer idag en slööö lördag har nyss diskat klart och städat upp sen festen igår!. Nu sitter man bara och lyssnar på Europe som spelar på parken. Hörs förjävla bra hit då man har fönstrena öppen! xD.

Bilder och sådant kommer sen nån dag!


Älskade fredag!

Ja då var det helg igen då. Eller har typ varit helg länge länge haha!. Men iaf...var på O´learys i onsdag med Cilla och dom. Marmeladorkestern spelade bra var dom som alltid! ;). For på efterfest hos Kent och sedan hem!.

Igår var man som sagt rätt seg inte bakis alls men seeggg!. Men nu är det fredag och snart kommer Elin, Linn och Erika hit så ska vi sprätta några och sedan krogen vart vet vi inte ännu men det blir nog trevligt =).


Nipyran!

Då var man hemma i Övik igen då. Hann bah komma hem så kom Cilla förbi så drog vi till ÖB gick ju som det gick hahah träningsvärk i käkarna ja!. Först då vi kom dit och hon skulle betala var kortet hemma var bara att vända om och sedan tillbaka igen hahah. På vägen dit flög växel låa åt helvete HAHAHAHA. Det är då verkligen en upplevelse alla gånger man sitter i en bil med Cillen haha!.

Iaf Yran var det!

Fredagen Började sprätte tidigt på dagen, käkade rakt fisken jag som inte tycker om fisk men detta va gött =). Drog ner på stan ett par timmar kom hem med en söt liten mössa till Oscar, ny jeans jacka och en scarf fint fint! :).
Sen började folket rulla in eftersom. Morsan hade gjort en buffé som vi åt himlans gött :). Kladdkaka till efterrätt mumms!. Efter några öl och allt va det var bar det av ner åt stan.
Kvällen spenderades i öltältet och sedan på natten där någon gång hamnade vi på någon pub va den nu hette :p. Träffa trevligt folk osv riktigt kul kväll höll igång till morgon! =).

Lördagen vaknade upp smått bakis men det ordnade upp sig efter en eller två alvedon. Nog var jag iallafall piggare än några andra haha. Runt 9 tiden drog man tillbaka ner åt stan öltältet igen och det var bara att sprätt en ny!. Blev inte lika sent denna kväll då man var rätt nöjder efter fredagens äventyr! :P

Här kommer några bilder från kvällen!

Så sööött! :)

Torsdagens middag!

Dunkan haha!

Äkta Pajala Sunrise HAHAHA!

Mummmss haha!

HAHAH!

Pöjka!

Öltälte!

Botten upp!

 


RSS 2.0