Snart bär det av!

Nu sitter man här i Sollefteå och det är sista april en lugn sådan :P. Grillat har vi gjort nu ikväll gött :). Nu ligger alla och sover och snart ska jag också gå och sova. Ska upp halv 6 imorgon. Sedan bär det av med mini bussen kvart i 7 och sen vid 9 tiden en annan buss ner mot Sthlm ;). Sen kliver man på båten till Tallinn som går runt halv 6 på kvällen tror jag det var =D.

Nu drar jag se yah! xD

;D



Nöjd ;D

Golvmoppen ska bort!!! =)

I måndags började man jobba igen då. Gick jättebra blev jobb i 6 timmar så det var nice :). Igår jobbade man 4 timmar och idag 3 timmar!. Så det blir ju lite mera iaf xD.

Igår var man på stan hela dagen med Jessica. Jag köpte ett par nya skor behövdes verkligen! Sedan blev det en tröja :).

Idag har man jobbat då sedan kom Jessica till Coopan och vi köpte allt götta osv till resan på fredag som vi ska ha på bussen till Sthlm =D=D. Sen for vi hem hittan sen drog hon ner till stan och jag la mig och sov. Tänkte sova till 1 men vaknade halv 3 av att Jessica plingade på dörren haha tur det!!!. För nu ska jag snart dra till mormor och käka middag sedan till frissan äntligen får jag fixa min golvmopp som jag har på huvet just nu!!!!!!!.

Sen efter man gjort det ska man hem och börja packa då =). Sen ska jag dra fram böckern och plugga kulkul.

See yah!

Noice Makers! :)

Igår kväll var man på Noice Makers då, och dom var lika bra som dom alltid brukar vara =D=D. Mycket folk var där runt 700 pers ;). Träffade en massa folk man inte har sett på länge länge så det var kul :). Riktigt bra kväll! Fylla som fan folke bah ragel dittan och dittan hahaha var kul att se på xD.
Kom hem runt 1 tiden inatt snörde på en film men tro jag hann se typ 5 minuter sen sov jag^^.

Idag skulle man upp vid 9 men vaknade 12. Inte hörde jag klockan ringde suck!!!!!. Hur ska det gå att somna ikväll då återstår att se......! Annars idag har jag inte gjort så mycket degat på henna hemma :P.

Imorgon börjar man jobba igen känns görrrr bra =)=).

Neh nu orkar jag inte skriva nå mera...bilder kommer väl senare då jag orkat lagt in dom^



Så det kan gå.... :P

Idag var man uppe vid 8 tiden. Satt och pluggade till nästan imorse sov nån timma sen upp igen da. Började plugga igen och jag var jävligt less......Så märkte jag senare att jag hade helt tagit fel på det datum alla uppgifterna skulle vara inne....jag trodde det var denna fredag men neh då det är nästa fredag. Har pluggat som ett tok så kändes ju jätte jätte kul^^ men fick iaf lite gjort fast allt är då inte klart än en del kvar.

Jessica kom över vid 1 tiden sen gick vi ut på promenad sedan drog vi ner till stan och käkade middag på Max^^. Mer än så hära har väl inte hänt idag haha tragiskt det är ju fan fredag.....! Men men!.

Ringde och pratade med den jag ska jobba med nu framöver börjar 06.00 på måndag kul xD :P.

Imorgon ska jag försöka dra mig ner och träna tänkte jag ska försöka att inte sova så länge heller. Sen på kvällen blir det till att fara till Bredbyn på Noice Makers med Ewe och Sofie jäla nice ;) Tro det är typ fjärde gången jag ser dom nu? =P

Huvudvärk! ! !

Jahapp 7 imorse vaknade man med huvudvärk kul..! Men gick ändå upp och gick och mötte Emma vid östra kvart i 8 som vi hade bestämt. Gick till ungdomsmottagningen och var tänkt att vi skulle träna efter det men det skippade jag. Började må så fruktansvärt illa då vi var där så ursh. Tyckte det var lika bra att gå hem och lägga sig i sängen igen istället så det gjorde jag. Sov till vid 1 och hade fortfarande huvudvärk less. Men det var bara till att pallra sig ner till stan ändå och gå till Turismbyrån ställa dom dära frågorna jag skulle göra så nu är det gjort iaf =). Ska man bara skriva rapporten klart också.
Efter det bar det bara av hemåt igen. Har inte gjort så mycket sen dess det börja lätta lite från huvet nu iaf skönt.

Ikväll ska man bara plugga och se på arlanda nå mer än så blire inte. Sen får jag se om jag kan gå till Komvux imorgon beror på hur mycket jag hinner göra klart i Turism idag. Är ju så satans mycket man ska göra!!!!

Nåja nu ska jag fortsätta jäsa efter att tryck i mig en bakadpotatis^^. Sen blire till att dra fram böckern igen =P



Sååå brraaa! =)

Idag klev man upp 06:20 fyfan!. Pluggade på matten ett tag sedan drog jag vidare till Komvux gjorde 1:a provet idag. Hmm jaa det vet jag redan gick åt helvete så typiskt just den enda saken jag har sånt problem med kommer bara det på provet........!..
Efter Komvux drog man hem ett tag sedan ner på StepIn och träna skönt :). Fick ett samtal idag från Fibona att dom behövde folk till Coop Forum så på måndag börjar jag jobbbbbaaa igen fan va bra =D=D=D Så glad! Kommer göra samma som förut plocka bröd på morgonen men nu 2 veckor framåt ska jag hjälpa dom att bygga om där inne så lite mer timmar blir det ju iaf :). Sen får jag veta efter det hur mycket jobb det blir framöver!.

Kom just på att jag kommer knapp ha någon fritid förutom på helgerna haha. Går på Komvux,jobbar nu da plus pluggar på distans ja jisses fullt upp bra de^^.

Snart ska jag öppna Turismboken igen fortsätta svara på frågorna!. Har inte orkat göra det än idag är så trötter men det måste göras!. Är ledig imorgon men måste ändå kliva upp tidigt för att hinna med allt. Fixa klart alla uppgifter som ska skickas in på fredag som en rapport m.m. Sen Plugga Matte. Träna ska jag göra runt 9 på morgonen iaf. Ja gud en massa!

Tuesday!

Idag var man uppe redan 06:30 suck...!. Klev upp gjorde lite matte sedan bar det av till Komvux. Lektion till 09:40 så det var inte så farligt. Kom iaf fram till att jag ska göra 2 prov imorgon :O. Hur kommer det gå tro....!. Haha jag hade jobbat så långt fram att jag var inne på där det 3 provet ska vara och jag har inte ens gjort det 1 provat än så jaaa då måste jag göra 2 imorgon suck^^.

Efter Komvux följde jag med Jessica till ungdomsmottagningen och där stötte vi på Malla så drog vi ner på stan senare sedan drog vi hem till mig. Satt och babbel på ett tag sedan drog dom ^^. Annars idag har jag inte gjort så mycket mera sutte här vid datorn och degat på. Men snart ska jag ta och öppna matteboka och kolla lite på det jag gjort och se om jag kan det. Efter det ska jag börja med turismfrågorna hade jag tänkt och förbereda för frågorna imorgon då jag ska gå till Turismbyrån och ställa nå frågor till dom!.

Trött är jag som fan just nu men det är bara att härda ut säg!



Beautiful day :)

Idag har man varit på stan hela långa dagen med Jessica och Zandra från 12 idag till nu ikväll!. Har ju varit så skönt väder idag ;) Gick igenom i princip alla affärer och tur så köpte jag inget bara en ny foundation :). Blev en fika på Waynes också mysmys!.
Träning blev det också skönt :). Men efteråt drog vi och käkade på Max haha kändes som träningen gav mkt not!!!.

Fick hem mina turismböcker idag :):):):). Tur det för första kursen startar idag! Så ska väl försöka börja göra lite på uppgiften redan ikväll!.

För övrigt är jag jävligt less på mitt hår nu ser ut som en golvmopp ne huvva!. Utväxt och långt och jävligt !!!! Tur bara 8 dagar kvar innan jag äntligen ska till frissan! Suck jag räknar rakt ner dagarna jag måste vara desperat....



Bilder^!

:)


:)


:)


:)


:)

:)


:)


:)


:)

Hemma igen!

Då var man hemma i Övikan igen då :).

Idag var man uppe tidigt igen vid 9 sedan drog man till syrran och hälsade på =). Blev till att vara med hästarna, spela kort m.m trevligt va det iaf :). Sen bar det av hem till farsan igen käkade middag och sedan var det bara till att packa och fara till Nordmaling och kliva på bussen hemåt!

Fick gå hem med dryg väskan fy satan tog nästan 1 timme att komma hem det är illa!. Skulle först på en affär för att handla nå små saker så var affären stängd ja då var det bara att vända om och gå ner  till busstationen igen och gå till Statoil sen hem. Suck!!!

Ikväll har jag väl inte gjort så mycket mera sutte och drucke cola och slappat här vid datorn^^.

Ska väl snart ta och sova tror jag ska försöka komma upp vid 8 imorgon tänkte jag och öppna matteboken behövs!. Så man har mycket tid på sig imorgon!

Adios!

En kort tur till Umeå :)

Idag var man uppe redan klockan 8. Vid 9 tiden drog vi iväg en sväng till Umeå :). Agneta gjorde sina ärenden sedan gick jag och Anna på stan ett litet tag stannad inte så länge. Kom iaf hem med en lång skjorta bra till sommaren lika bra att man börjar förbereda sig med lite nya sommar kläder tycker ja ;). Sedan blev det ett armband gööörr nice =). Inte för att jag brukar använda armband? men man kan väl alltid börja säg :P.

Annars idag har det inte hänt så mycket vi var hemma redan vid 2 tiden. Sutte och slappat osv. Ringde till syrran och vi ska ses imorgon. Jag och Anna ska fara dit på förmiddagen sen kommer Linda (kusinen) dit också så ska vi alla baka höhö :). Får väl se hur länge man blir där. Har inte bestämt mig om jag ska hem imorgon kväll eller tidigt på söndag får väl se hur jag gör.

Ikväll händer det väl inte så mycket slappad vid tv typ skönt det ibland också en fredagskväll :P

Balsjö :)

Då sitter man här hos farsan nu då :)

Igår var det soligt och fint var en sväng till Bjurholm sedan var jag och syrran ute och gick en lång promenad med Lill-Töva och Berit (hundarna)!. Sen hände det inte så mycket mera slappade^^. Skulle ha börjat jobba lite med matten men blev inte av suck.

Idag klev man upp vid 11 tiden. Så har inte hunne gjort så mycket än. Snöa gör det idag också så inte så kul att vara ute.....!. Får väl se vad man hittar på idag.

Imorgon ska vi iaf åka till Umeå skojsan :). Jag och lillsyrran ska gå runt på stan medans dom andra är på nå ointressanta affärer haha. Får väl se om man kommer hem med något xD. Ska iaf få välja ut något jag vill ha då jag fyller år så det blir nice de ;).

Nej nu ska jag gå och fika har inge mer att skriva känner jag^^. Byebye!

MirOi =P

Då sitter man henna i handduken, har nyss duschat!. Ska snart börja packa åker till farsan ikväll :). Ska bli roligt har inte varit där sen jul? :S. Skäms på mig!!!. Så det blir till att vara där några dagar nu. Passa på då Komvux är stängt.

Idag var man uppe vid 7 tiden. Sedan bar det av till Miroi på möte halv 9. Satt denna och lyssnade i ca 2 timmar drygt^^. Men värt. Fick hem nå papper och grejer så nu på måndag börjar man läsa Turism då. Har beställt hem 2 böcker nu fyfan så dyrt det är! Nästan 600 kr för ett par böcker jag komma använda ca 2 veckor?fyfan!.

Såg idag vad min första uppgift var jag ska gå till en turistbyrå här i Övik och ställa minst 20 frågor som jag har på ett papper här. Sen ska jag svara på en jävla massa frågor i en av böckerna. Bara att häla ut ^^.

Men men...efter mötet drog jag iväg och tränade skönt :). Var ju så länge sedan!. Men nå mer träning denna vecka blir det ju inte och det suger ju.....!.

Kom hem skickade iväg ansökan till Södertörns Högskola i Sthlm wwiiieee =) hoppas!

Neh kanske man ska ta på sig nå kläder och börja packa osv....jag är helt hyper idag!!!

Haha HADE!

Äntligen lite värme :D

Har nyss kommit in från solen sutte ute och stekt hela dagen skönt :)!.
Annars idag har det inte hänt så mycket än. Vaknade först halv 7 imorse suck har väl blive van att vakna den tiden nu ^^. Men tur somnade jag om ett tag igen. Är redan less på att vara hemma vad ska man göra?finns inget att göra alls!.

I fredags var det iaf fest. Förkaka " musfest " hos Robert som sagt. Sedan krogen och nå mer orkar jag inte skriva om det tack.
Lördags kväll for man hem till Emma och Thomas sedan drog vi till några polare till dom ute i Domsjö satt vi där och babblade på till typ 1 på natten sen drog vi hem till Emma igen. Blev kvar där till runt 3 sen bar det av hem! Trevligt var det iaf =).

Imorgon ska man på nå möte grejs om att börja plugga på distans. Så det blir till att kliva upp tidigt ska vara där halv 9 läste jag nyss på pappret ^^. Aja bra det iaf sover man inte bort hela dagen.


Nu är det bara 18 dagar kvar tills vi åker till Tallinn och bara  22 dagar kvar tills jag fyller 20 år !!!!!!!!


:)

Då var det sista dagen då....

Idag var det sista dagen man jobbade på Kvantum. Känns inte bra alls det som gick så bra jäla skit! Men men vad gör man.
Så då är man arbetslös igen då suck.

Vad har mer hänt sen sist man skrev henna då.....

Förra helgen blev det fest då eller ah på fredagen. Drack först hemma hos mig jag,Jessica,Ewe,Malla och Emil. Sedan drog vi iväg ner till Liquid=). Orkar inte rabbla upp kvällen men nog har jag varit med om mycket bättre kvällar alltid! Neh fyfan säger jag bara för vissa saker under den kvällen fyfan!.
Hamnade på efterkaka hos Robert iaf kul var det =). Träffade en där som jag inte träffat på över 1 år så det var nice :). Blev kvar där och dagen efter mådde man väl som man förtjänade^^. På dagen kom Carro också dit och vi stannade kvar där och hade filmkväll hos Robert då. Så blev det att vi sovde kvar där ännu en natt. Så kom inte hem förnst på söndag igen^^.

I veckan har jag jobbat och tränat ja inte gjort något speciellt alls förutom i tisdags då for jag och Jessica till Sundsvall och var på Ikea och Birsta hela dagen det var jävla nice =D. Kom hem med 2 tröjer,1 par skor, 1 lampa och nå smink så jag var nöjd och glad =).

Har också varit på arbetsintervju på Burger King det gick jättebra =). Skulle fått provjobba i tisdags men som sagt var jag inte hemma då så det gick ju inte. Så nu vet jag inte riktigt hur det blir med det dära dom har redan andra som ska provjobba nu men om någon inte passar där osv så skulle dom ringa ja nåt sånt.


Imorgon blir det fest igen då haha hos Robert =) Undra om det blir musfest? hahahha! Aja ser väl hoppas på att det blir kul iaf =)

Nu ska jag ta och sova godnatt!

Ett tag sedan nu igen.....

halleluja!

Ska man försöka rabbel ner nå hittan igen då. Förra helgen var det fest då!. Utgång på både fredag och lördag. Fredagen blev det för ferra hos Karshley tha man!. Mycket folk var där och det var skit kul :):). Sedan drog vi vidare ner på Liquid och det var jättekul där med =). Dock var slutet förjävligt :,(. Men men orkar inte skriva nå mer om det......!

Lördagen var man också ut då. För ferra hos Karl även då fast en lugnare variant :P. Alla var lite smått bakis så^^.Hungrig var vi alla också och vi försökte hitta någon som hade hemkörning men icke det!. Grannen kom iaf med 2 chips påsar till oss xD. Utgång på Liquid blev det ändå och det var kul =).

Annars i veckan har jag jobbat på som vanligt tränat osv. Haft 1000 tals tankar i huvudet som vanligt....men kändes inte så bra efter det som hände i fredags eller ah både och om man säger så. Säger då bara thank gud för att man har vänner som hjälper en i sånna lägen. Just nu mår man bara ****!!!!!

Vet inte vad jag ska göra längre . . . . . . .



Imorgon är det fredag igen!. Ska upp och jobba sedan på lektion på Komvux och sedan ner till stan. Ska fara till StudiePlus och välja en till kurs jag ska gå på på Komvux.
Sedan träffa Ewe så ska vi gå runt på stan en sväng. Sedan på kvällen blir det en liten för ferra hos mig och sedan krogen som alltid!. Ewelina fyllde nämligen 20 år idag så vi ska ut och fira henne :D:D.

( Hos Karshley i lördags )

Jessica: Men vi ringer väl till Pang i Bygget då?
Jag:
Va? va fan är Pang i bynge?
HAHAHAHAHA

Vi kom iaf fram till att stället hette Panget egentligen^^



RSS 2.0