Sollefteå!

Då ligger man här i sängen i Solle nu då. Har varit nere en sväng på yran tog oss några pillsner sedan gick vi ut och åt sen middag blev plankstek så jävla göööööttt! =).

Kom världens oväder ikväll också dundrande åska och sedan regn. Så kvavt väder det är så ojoj! Känns som utlandet!

Imorgon blire väl stan på dagen sedan kommer en massa folk hit ska äta buffé och grejer blir nog trevligt :). Sen yran på kvällen då!.

Nej nu är jag trött och har inte så mycket mer att skriva God natt!
Blev en tripp till Ikea :)

Då var man hemma igen. Har varit på Ikea hela dagen med pappa,syskonen och dom =). Trodde jag skulle göra av med alldeles för mycket pengar som alltid men så blev det inte haha kanske lika bra det!. Hittade inga kläder alls jag ville ha faktiskt, men kom däremot hem med mitt glas skåp som jag har velat köpa =D. Kommer bli skita nice sen nästa månad beställa soffan och bordet hell yeha!. Men tänker inte montera upp skåpet förnst jag bor själv igen xD.

Imorgon åker man iväg till nästa ställe blir till Sollefteå!. Vet fortfarande inte hur det blir med Mullebull men :(. Pratade nyss med syrran och såg bättre ut iaf men det kan vända så fort!.

Men men Yran blir det iaf fre-lör för första gången för mig där iaf haha. Blir säkert kul kul hoppas ja xD.


Hemma igen!

Så dära då är man hemma i City igen!. Har haft det trevligt hos Jessica :).

I söndags åt vi gooo matn tog oss 2 glas vitt, sedan blev det dusch och bastu med en kall i handen =).
På kvällen blev det film!.

Igår åkte vi och hälsade på Linn var över 1 år sedan jag såg henne sist så det var jätte kul, fanns ju en del att prata om:). Så nu har man sett hennes hus och grejer :). Får hoppas det inte tar ett år till innan man ses igen haha!.

Kom hem nu idag vid 2 tiden. Inte gjort ett skit ännu. Är fortfarande förkyld. Igår vare som bra med det dära och trodde jag var på väg att bli frisk men neh då idag äre likadant igen som det vare SUCK!.

Vet fortfarande inte om det blir yran till helgen eller åka till skogen igen vi får la se!


Bajs väder!

Hej och hå nu har man snart städat klart hela lägenheten såg ut som fan här!. Dyng förkyld är jag också.Regna gör det idag också eller har väl varit piss väder i några dagar nu suck sommaren över nu eller?!. Haha bara positiva saker här!

Sist jag skrev så skulle vi ut på Olles. Vi var där högst 1 timme sög som fan så drog hem rätt tidigt.
På söndagen drog jag,Jess och E till Åsele en sväng. Var inte så mycket folk så gick igenom marknaden rätt fort!. Köpte ingenting faktiskt, hittade inget jag ville ha heller så! :P.

Har varit ute i skogen hos farsan från måndag till fredags. Hälsat på Syrran, Oscar, Mulle och allihopa. Kört Oscar i barnvagna osv gick ju kanoners tur han sov hela tiden annars hade Jennie gärna fått tage över haha. Men som hon sa det är bra du får öva inför framtiden haha!.

På tal om Mulle min lilla Mullebull som har blive så sjuk :,(.

Är tänkt att jag ska på Nipyran till helgen men får se hur det blir. Beror på hur det blir med Mulle till veckan håller tummarna som bara den!. Så synd att detta ska hända nu..nu då jag väl har börjat tage tag i mitt häst intresse igen som har legat dött ett bra tag nu. Men så börjar jag äntligen tycka det är rolig igen och så ska detta då hända. Sen då han inte varit sjuk på alla dessa 12 år jag har haft han så då han väl blir det blir det så hära allvarlig =(. Neh fyfan säger jag bara han måste klara detta så ÄRE BARA! Annars kan jag meddela att man kommer vara förstörd framöver om det slutar så illa ursh!.

Idag drar jag iaf till Jess till på tisdag :). Har inte varit hemma hos henne sen mjah avskedsfesten vi hade för henne i Aug förra året så det är ju på tiden!.


Grillning,Kubb och Olles! ;)

Då är man nyvaken och utvilad! :). Fick världens magknip inatt så fyfan ursh va illa jag började må...tur  det är över nu va det nu var för la!. Sitter här poppar musik på hög volym, vandrar mellan datorn och badrummet håller redan på att börja fixa mig inför kvällen äventyr :). Ska på fest nere i stan för grillning, kubb och sedan slutar vi på O´learys!. Ska bli kul att dra på Olles var så länge sedan jag var där minns inte ens sist ingen gång detta år iaf. Har bara blivit Harrys på senaste men nu så!. =).

Annars vad har man gjort i veckan inte så mycket faktiskt varit mest på stranden nyänget och Gullvik fyllt på brännan lite skönt att bara göra det också! :). Är det fint väder imorgon så blir det troligtivs Gullvik då med får hoppas man inte mår allt för dåligt höhö.

Några nya bilder på lille Oscar! ;)


Estland :)

Nu då man ändå sitter och försöker lägga upp alla bildern som man missat så äre väl lika bra man här in bilderna från Estland resan i Maj! :).

Var en massa party party, träffade trevligt folk, buffé, rund tur i Tallinn, shopping osv Orkar inte rabbla upp allt vi gjorde bilderna får tala för sig själva haha men det var en jäkla kul resa!! =D. Kul att vi ska dit nästa år igen! :).

 


Hamnfesten!

Ja ännu förra helgen var det hamnfesten! :). Hade lika roligt detta år som alla andra xD.

Fredagen var Jess,Emma,Lund,Sofia och Maria här så sprätte vi oss några öl och sedan begav vi oss ner mot staden!. Tog oss en sväng in på Framnäs för att hälla i oss en Jäger var satt fint!. Sedan vidare mot hamnen!. Jag och Jess åkte Karuseller och sedan in mot öl tältet där vi var hela kvällen och förjävla kul hade vi det! Kanon kväll! =D.

Lördagen var man inte bakis alls konstigt nog. Jag som alltid blir det men icke perfekt tajming!. Mådde prima!. Tog oss en tur på stan fyllde på kylskåpet med drickat inför kvällen och drog oss till nyänget en sväng för lite stek! =).
Blev förkaka nere i stan hos Lund med Jess,Emma,Sofia,Emma och Björklund. Skoj skoj :).
Var tänkt vi skulle gå ner och se Rix fm men icke vi missade hela skiten haha istället stod vi i kö in till öltältet i 10000 år! Men tillslut så. Kul kväll var detta också men den slog inte fredagen! :)


Hola!

Herregud då har man inte skrivit här på ett tag igen går väldigt bra det hära! :p. Sist var midsommar så tänkte bara titta in här en snabbis och lägga in nå bilder från den kvällen :). Blev en väldigt lyckad kväll iaf grabbarna hade dukat upp så fint och ordnade med maten, blev shottar hit och dit osv. Kubb spelade vi, sjöng Sing star m.m Sedan efterkaka på hammarvägen! =). Riktigt skojsan!

<3


RSS 2.0