En helg hos farsan! :)

Det blev till att fara upp till farsan tillslut! :). Trevligt!

Igår blev det en hel dag i Umeå. Köpte några julklappar!, för en gångs skull tänker jag göra bort det tidigt iår!:P. Köpte iaf 2,5 julklapp haha ;D. Sedan kom man hem med ett par nya skor och örhängen till en själv ;).
På kvällen blev det till att se på hockey på tvn jävligt bra match var det 4-1 blev det mot Rögle bra jobbat grabbar! :D:D

Idag fyller syrran år så vi for dit och åt tårta och massa kakern. Sedan skjutsade Agneta hem mig så kom hem rätt tidigt idag :). Blev en trevlig helg! :).

Imorgon tillbaka till skolan då!. Sen vete faen kan ju alltid hoppas på att man slutar tidigare än 4 så man kan ta sig en tur på stan och köpa nå fler julklappar xD.

Lill Berit! :D

Syrrans nya hund Kira! :D



Då var det klart!

Skola idag då...spanska gick göttans! :D. Sedan blev det projektarbete fick veta gruppen blev bra det :). Kommer jobba med en resa till Åre^^. Mycket mycket jobb blir det framöver jisses! Bara till att ligga i nu!.
Deadline i januari :O

Gick till Övikshem idag också gav dom nå papper och sedan skrev kontrakt så nu äre bara till att vänta tills det blir 1 feb! Tiden lär väl gå sjukt segt bara för det!.

Nå mycket mer än det har väl inte hänt idag vare hemma och slappat på bara :). Skrivit en lång lista om vad jag vill ha i julklapp alla inflyttnings grejer! Det var då inte lite kan jag då säga ;P.haa!

Jul fint har vi fått här hemma nu också nu fattas det bara ett glas med julmust eller glögga i handen! Mummsi!


Vad ska man hitta på i helgen då tro? vet icke hockey maybe? I´dont know!

Jaharru då är klockan snart 12 kanske borde sova ;P

New moon!

Gösse så dryg skoldag det var idag då!. Blev iaf klar med uppgiften i tid tur de. Annars idag har vi sutte och lyssnat hela långa dagen om det stora projekt arbetet vi ska jobba med nu under julen!. Vad det blir får man veta imorgon hoppas nå kul iaf^^.

Efter skolan drog jag och Sara till Kebab City och käkade sallad och tacos sedan drog vi hem till mig och såg på Twilight :). Sedan vidare ner till stan och mötte upp Katja så handlade vi nah götta och sedan blev det bio New Moon och dra åt skogen sååå bra filmen var jisses!!! Bland dom bästa jag sett vill jag lova! Förstår varför det är så många som går och ser den flera gånger på rad! Lätt värt =D=D.

Ringde och tackade ja till läggan idag så 1 feb flyttar man ut från sitt bo till ett eget tror det kommer bli så myyyss där då man fått ordning på allt! Längtar!.

Neh huvva nu är jag trötter som bara den. Imorgon väntas det Spanish och sedan Projekt! trevligt trevligt men ska sluta lite tidigare måste gå till Övikshem och lämna nå papper och grejer xD.

Neh sova var det lär ju sova något gött inatt iaf! ;)


Plugggggg

...Ja det var dagens ord! Enda jag har gjort sen jag kom hem idag!Suck!. :P

Men snart är jag klar iaf. Jag är som bra på att spara allt till sista minuten men det vet nog dom flesta redan ^^. Huvudsaken man blir klar nån gång iaf säg xD.

Jaja i torsdag blev det hockey Modo-Luleå och Modo vannnn så klart jäkla bra match och bra sällskap ;). Det var riktigt kul tycker ja :). Drog till Husum efteråt och blev kvar där till på söndag!. Sedan drog man iväg till syrran och firade henne för att hon fyller år nästa helg! :). Smörgåstårta och goo kakern blev det mumms.
Riktigt bra helg var det =D.

Så åter tillbaka i vardagen då skola skola skola...! Började med spanskan idag Love it!. Nog kommer man ihåg lite iaf då man väl sätter igång :). Det roliga är att vi har samma bok som jag hade i gymnasiet så man borde ju som klara detta nu tycker man haha!.

Ja nu har jag iaf bestämt mig för att flytta hemifrån också. På tiden det kanske^^. Ska ringa och tacka ja till läggan imorgon =). Tror det kommer bli riktigt mysigt där då man har fått ordning på allt spännaaaannnddeee ;).

Imorgon ska Sara och Katja komma hit så ska vi se på Twilight och sedan blire till att dra på bio och se på New Moon! :D


Nej nu ska jag skriva klart denna uppgift nån jävla gång! Önska mig lycka till för jag sitter verkligen fast just nu......gäsp.

Långa dagar....

Jisses vad jag tycker denna veckans skoldagar är fruktansvärt långa! Varför vete fan...förut gick dom fort men nu neh gösse så less man är där på slutet^^.
Idag fick vi lära oss att skriva säljbrev(personligt brev), imorgon ska vi lära oss skriva CV!.
Deadline om 1 vecka!

Annars idag förutom skola har det inte hänt så mkt mera latat hemma....man är så trött på dagarna nu mera då det är sådant pissigt väder så ursh!.

Var och köpte hockey biljetter till MODO - Luleå imorgon! skojsan :D. Så nu jäklar Modo vinner ni annars kommer jag få höra ett och annat ett bra tag! Nej tack! :P.

Neh nu blire sova suck...ska det sluta regna snart?

In school^

Då sitter man på skolan nu då och har lunch till halv 1...!

Har nyss haft redovisning om Tallink Silja line he gick ju bah göttans! :).
Inte blev det någon redovisning om världsarv igår som det skulle ha vart^^. Så nu kändes det ju bara onödigt att ha fara hem i söndags! =P.

Vad händer efter skolan då? Ingen aning är så jäkla trött idag så huvvvaaaaa! Sleten!

ADIOSA!

Kanon helg! :D

Ifredags gjorde man bort ännu en redovisning denna gång i engelskan!. Tro fan det var min första redovisning på engelska faktiskt i mitt liv :O som jag minns iaf :P. He gick då bra iaf må jag säga!

Vad hände mer i fredags då? hmmm inte mycket slappade på hemma var jäla sleten efter skolan då vi gick ända till 4!

Igår blev det hockey MODO - HV71 med E & M väldigt trevligt synd bara att Modo losade igen med 4-5 men det var en jäkla bra match ändå! :). Sedan gjorde man go maten och drack vine och ölet! ;D Mysig kväll blev det och måste göras om =).

Vaknade runt 1 tiden idag :P. Städade bort en massa disk och burka osv^^. Slappade på och avreagerade sig lite hahahaha fyfan! vad ska man säga! =P. jaja orkar inte skriva så mycket mera om helgen men den var verkligen lyckad iaf :D. Tänka sig att Carro Berglund kan göra sådan god mat bara hon vill som tur uppskattades! ;P.

For hem ikväll för att jag gett plugge lite! Har fortfarande inte börjat med det suck^^. Men ska se på Paradise hotel sedan plugge lite he går fort och sedan sova jag tack! ;D


Titt på lägenhet :)

Hola! Igår gjorde man som sagt bort en redovisning till thank god!. Men efter det fick vi ännu en till haha^^. Så nu har man 3 kvar som man vet om.
Drog till Husum igår också nicenice ;D

Idag skola som vanligt fast slutade efter lunch skönt :). Jag,Jessica och Sara gjorde klart hela våran powerpoint idag så vi kunde få sovmorgon imorgon! Jobbat mycket flitigt vill jag lova ;).

Kl 3 idag var jag och kollade på lägenheten jag snackat om!. Ligger på plats 5a på den så nå fan ska man ha tur isåfall^^. Men fick komma dit och kolla på den idag :D. En stor etta är det! Badrummet är t.ex typ dubbelt så stort som mitt sovrum :O hah!. Skulle iaf kunna tänka mig att bo denna om den renoveras lite tack haha. Vill inte ha orange i köket hell no!. Sedan nya tapeter på det tror jag det kan bli tjusigt värre :). Gubben som bo där har bott där i 20 år och ingen renovering har skett under denna tid så man kan ju snacka om gammaldags och behöver piffas till en aning xD.
Haha den dära gubben var jävla cool satt och snackade med han länge ja, om allt mellan himmel och gjord :P.
Han skulle iaf lägga ett gött ord om mig hos Övikshem tackar tackar! xD.
Så nu äre bara och hålla tumma!

Som sagt sovmorgon imorgon...men ska försöka att inte sova allt för länge eller försöka jag ska inte. Har en uppgift att slipa på som jag inte hinner annars!. Därför ska jag gå och sova nu! See yah!


Sjukstuga!

Jahapp då har man icke skrive på ett tag....

Sist man skrev var det Halloween och det var fest!. Blev kåren och O´learys bättre kvällar har man varit med om!. Nå mer orkar jag inte säga om det^^.

Blev sjuk dagen efter och har var hemma från skolan några dagar förra veckan förkyld igen fkslkflskflsö!.

Nu börjar det dock ordna till sig lite granna, men då så klart ska man få huvudvärk istället.SUCK!.

Jaja vad har hänt mer varit i Husum :),törat på hemma, lugn helg,sjuk, vart på Make Up Store och blev sminkad he blev nice! osv :P haha!. Glad jag låter xD.

Igår skickade jag in en intresseanmälan på en lägga här på Sörliden en 1:a på 43 kvm nicenice! Får hoppas på det bäst nu;D;D.

Imorgon äre skola då...redovisning igen! Gud tycker inte vi gör något annat än det^^. Men skönt om man får allt bort gjort oja!.

Neh nu ska jag betala min terminsavgift på 500 kr (jag blir ruinerad) denna månad känns som jag har betalat en massa jävla saker som jag aldrig lägger pengar på annars ;P.



RSS 2.0