Heeellgg!

Nu är det onsdag och jag har nu tagit helg.Har jobbat 7 dagar i rad nu så ska bli skönt med lite ledighet:). Speciellt nu för imorgon eftermiddag åker jag och B upp till Övvvviikk! Som vi har längtat!!!!

Blir en fullspekad helg där uppe med allt vi ska hinna med att göra! Men ska bli kul att han äntligen ska få träffa några jag känner osv har ju gått som dåligt på den fronten när jag inte känner nägon här hah! ;)

Bloggar för första gången från mobilen äntligen kom en app för det också! Så nu kanske det kommer bloggas lite oftare! Gatt ju prove iaf!


Sickla!

Ny vecka och nya tag!. Jobb idag,imorgon och på onsdag denna vecka!

Så ja 30 årsfesten i lördags var trevlig och roligt :). Mycket folk, det var dans, live musik etc. Lyckad kväll! :). Mer än så avslöjar jag inte haha!. Åkte iaf hem till B med han och Sid där på natten nån gång efter att jag och B somnade sött i tunneln!. Fylle käk blev det också = Bk (här är det inte Max som gäller nejdå!).

Blev inte speciellt mycket sömn den natten kan man ju säga men det vare värt!. Upp kom jag och jobbet blev gjort för den dagen också huvudsaken de! :)

Åkte tillbaka till B igen efter jobbet igår. Fyyy faeeenn så seegg jag var. Sängen var min bästa vän haha!. Blev en riktig slappar kväll framför tv! :)

Blev dock inte så många bilder från kvällen och de som blev blev jävligt kassa! Men men he få duge så säg!


En bajsig dag!

Vaknade upp imorse med världens dunder huvudvärk!fyfan!. Men pallrade mig till jobbet iaf....

Dagen på jobbet var mindre kul hah...blev bara på dåligt humör och min dag förstördes typ! Jaja skit samma alla dagar kan inte vara bra!. Gick på bolaget efter åt iaf så nu är ölen kirrad till 30 års kalaset imorgon. B´s syster Amanda fyllde 30 år idag så vi ska dit och fira henne imorgon! :) skojskoj!. Blir inte nå mycket alkohol intag för min del inte...börjar jobba kl 9 på söndag igen!.

Jag väntar och tänker pimpla öl om 1 vecka uppe i Övik istället med gamla godingarna! :)

Nehe nu är det snart dags att hoppa i sängen. Får sova 1 timme längre imorgon iaf. Sen hem fort dusch, slänga av och på kläder och iiivvääggg till Sickla? om det var så det hette haha.

Förkylning!

Och där åkte jag också på en förkylning som resten av Sveriges befolkning!

Nåja bara härda! Igår kväll åkte jag ut till B blev en snabbvisit började jobba 8 imorse. Nu jobbar jag ända till på onsdag nästa vecka sen är jag ledig tor,fre,lör och söndag för att åka upp till Övikan! :) Skojskoj!

Var mindre kul att åka tunnelbanan imorse när jag höll på svimma där på väg till t-centralen eller va det nu var frågan om. Något var fel iaf och mycket folk var det överallt. En man bad mig sätta mig ner och efter att ha suttit ner så blev det bra igen!.

Modo losade ikväll också med 0-2 till Aik!..

Nehe nu blir det lite slapp och sen sooovvaaa ja tack så man blir frisk igen!.

Ja jesus

Nu har man varit ledig sen i torsdags? Känner hur rastlös man börjar bli när man är ledig så många dagar i streck. Ibland är det skönt att vara det men neh inte nu...! Jaja ska jobba tor,fre,lör och sön denna vecka iaf! :).

Ikväll blev man inringd av Monica halv 7 ikväll. Första jag tänkte bah shit ska hon be mig jobba natt eller vad äre frågan om? haha!. Men så vare inte..utan det var om en kille som jobbar på städet på kvällen och natten som hon ville jag skulle åka dit och visa hur hotellrummen skulle städas så han vet det. Hade två rum som ingen hade städat och människor behövde de rummen ikväll så det var brådis! Ja snäll som jag är självklart åker jag och jobbar!

Tar tunneln precis som vanligt till Gärdet och på väg dit vad händer jo växel fel på tunneln och vi fastnar mitt emellan Karlaplan och Gärdet och tar oss ingen vart. Efter 100 års väntan som det kändes då för jag var stressad så åkte vi tillbaka till Karlaplan och sen fick jag ta erstättningsbuss därifrån till Gärdet. 1 miljoner personer som skulle med de bussarna suck!.

Väl framme möter upp killen och jag byter om visar vart alla saker är så och så gör vi blah blah. Vi åker upp till våning 14 där de 2 rummen är som vi ska städa. Drar fram alla saker i korridoren öppnar båda rumsdörrarna och vad ser vi rummen är REDAN städade!. Det enda jag behövde göra var att byta en handduk och 1 glas haha...

Så ja var bara till att packa ihop alla saker igen och byta om. Så det blev inget visandes där inte!. Kändes så värt!

Så när vi går in på kontoret för att jag ska skriva i min pärm så lossnar handtags helvete och vi blir fast där inne ett tag innan vi lyckas ta oss ut hahaha oh jesus. Jaja kul kväll blev det ju iaf! xD. Var ju en trevlig prick iaf som ville bjuda på "middag" efteråt för han tyckte så synd om mig som kom hela vägen för inget!

Men kändes bra att de ringde och bad mig lära ut nu helt plötsligt så dära! Min tur att bossa runt folket nu jajamen! ;)



Järbo!

Då var helgen slut. Kom hem för ett tag sedan.

I fredags blev det lite partaj hemma hos B´s far i Blackeberg trevligt trevligt. Live musik hela kvällen av Amanda, B och hans far! :).

I lördags åkte vi uppåt mot Gävle till Järbo!. Det var Greyhound tävling. Kul att se på :). Jag var bäst på att sattsa på rätt hundar iaf! Så detta är nog min grej haha xD. Kom tillbaka till Stockholm runt 9 igår kväll och efter det däckade vi båda två i sängen rätt fort!.

Träningsvärk har man sen jag och Jonas började träna i fredags!. Känns gött att ha kommit igång igen! :).

Far & Son!


I´m back!

Herregud nu var det verkligen länge lääännggeee sedan jag skrev något här. Men jag lever iaf och det är väl bra haha!.

Har hänt så mycket saker på senaste tiden så kändes tillslut bara jobbigt att skriva om allt så blev lite uppehåll här!. Har så mycket annat att göra på dagarna så tiden bara flyger iväg till jag vet inte vad! Men iaf nu gör vi ett nytt försök xD.


Så vad har hänt/kommer hända drar några saker bara som jag kommer på just nu!

- Har sagt upp min lägenhet i Övik (fan på tiden). Slippa den utgiften nån gång. Har nog som det är redan!. Om man tänker tillbaka så hade jag kunnat sagt upp den för typ ett halv år sedan!. Men det var ju svårt att veta då...!. Hade gärna tagit med läggan hit ner istället men det går ju så klart inte haha!. Älskar den lägenheten men men sånt är livet.

- Skaffat mig en pöjk är väl den största saken som har hänt kanske? Joo det äre nog har man varit själv i 3,5 år så äre nog det haha....!. Fan på tiden känns fortfarande lite ovant. Vant mig vid att bara vara själv nu ^^.

- Varit på besök på grönan! Sjukt kul var det hade inte varit där på flera flera år typ när jag var 13 kanske? Vilket känns som en evighetsen när jag nu börjar känna mig gråhårig snart! ;)

- Begravning

- Har fått förlängt på mitt sommarjobb till sista aug nästa år! Shiet glad jag blev!!!. Kanske inte är världens roligaste jobb men jag trivs väldigt bra på det hotellet och med folket som jobbar där. Så det ska nog gå vägen iaf!. Så det är ju så klart orsaken till varför jag måste säga upp min lägenhet och förblir nu 08:a!!!. :). Får en del klagomål lite här och var att min norrländska börjar försvinna och att jag börjat prata som en " fjolla " tyvärr så vet jag ju att det stämmer också. Men what to do liksom?! Man blir ju som man umgås! xD

- 7 Okt flyttar vi till en ny lägenhet i Hornsberg. Där kommer jag även få ett litet eget rum vilket känns riktigt nice. Så ska ta ner min säng och massa andra små saker. Tror det kommer bli perfekt :).

- Åker upp till Övikan 2 helger i Okt. Då ska mr B följa med och träffa hela tjocka släkten..blir dop ena helgen och Modo - Luleå andra helgen!.

- Om ca 1 vecka drar jag och B och firar hans syrra som har 30 års fest! Kommer nog bli en intressant kväll det dära! :)

- Imorgon börjar jag och Jonas träna på Friskis och Svettis!. Nu ska här byggas muskler och börja förberedelsen för sommaren 2012!!!. Denna sommar flög ju bara förbi. Jobba och jobba. Badade EN gång på hela sommaren. Värsta jag har vare med om!. Jag som älskar att bada!. Köpte inte ens en bikini i år köper alltid en ny till varje sommar men neh icke då!.

- Så fort jag har blivit av med lägenheten och slipper den utgiften plus små andra så ska jag börja lägga undan pengar för att sedan ta KÖRKORTET på tiden att göra det nu!. Tanken va att jag skulle åka tillbaka till övik och fixa det där uppe och sedan försöka ta mig hit ner. Men nu blire inte så vilket inte gör någonting heller. Här behöver jag inte direkt ha en bil eller nå sånt man kan ta sig överallt än vilket tid på dygnet det är iaf!. Men iframtiden äre nog jävligt bra att ha. Så det är prio 1 så fort jag börjar tjäna så att jag kan lägga undan pengar!.

- Fixa ett extra jobb. Jobbet jag har nu är minst 20tim/veckan så väldigt varjerande från vecka till vecka. Vill helst hitta något extra jobb som är på kvällen så att det aldrig kommer krocka med det jag har nu.

- Funderar på att börja plugga Hotell A,B,C och receptionist på distans medans jag jobbar. Egentligen vill jag göra något som har med flygplatser att göra. Men nu har jag kommit in i hotellbranchen och redan jobbat på 3 olika avdelningar inom det och vill jag ha ett jobb så äre nog bra för mig att läsa något sådant också. Får man ta allt det andra senare!.

- Har börjat blive åksjuk ibland när jag åker tunnelbana vilket jag gör väldigt ofta typ varje dag haha!.

- Har inte färgat eller klippt mitt hår sen i MAJ!. För mig är det en evighet när mitt hår växer värre än ogräse och ärligt talat det ser förjävligt ut just nu urrssshh!. Tack och lov att jag ska uppåt snart och gå till Mona så hon får göra något åt denna rishög!.


Så det var det jag fick upp i huvve just nu iaf!. Känns förjävla bra att jag blir kvar här nere iaf. Trivs som fisken i vattnet!. Nu har jag ju ändå varit här sen i Mars och skulle nästan bara kännas konstigt att flytta uppåt igen. Typ vart är allt folk?orka vänta på en buss i 20 minuter? hahaha....

Skit samma ikväll började hockeyn iaf och det gick ju inte så dära jättebra direkt 1-4 till frölunda. Bättre lycka på lördag mot Dif hoppas vi!.

Nu har jag iaf tagit helg. Har jobbat tis, ons och idag denna vecka. Imorgon blire sova sova sova utan ställa nån väckar klocka guuuudd så skönt. Sen upp dra och träna och sen på kvällen befinner jag mig @B´s place!. Mysis helg!.

Tack och adjö!








RSS 2.0