Fredag och fest ;D

Imorse for jag till stan runt 11 och mötte Carro och Maria =) Även Jonas T också :). Sen stötte vi på Carros brorsa och en massa andra folk så drog vi ner till hamnen och stekte och glassade skönt skönt :D. Så nu är man lite mer bränd på armarna och mer fräknar haha xD. Jaa ingen kommentar på hur dom var dom vi var med iaf hahaha!.

Efter ca 1,5 timme i hamnen gick vi mot stan igen stötte på Malla :) Så gick jag,Maria,Malla och Carro runt och letade en klänning till mig =) Hittade en massa vita klänningar men ingen jag riktigt fastnade för så vi sprang seriöst in i typ alla kläd affärer haha. Vi var även på Donken och käkade mummssiii måste ju passa på medans stället är kvar ;P. Då vi var där så stötte vi på en till person som också ska på Plattan ikväll och lät som jag skulle ÄNTLIGEN få mina pengar ikväll ! Jaaa redan säger jag bara! Säger då det om jag inte får dom nu ikväll då jävlar plus att man är te fylla så haha komma jag inte va glad nee ;P. För jag vill ha mina skooooorrr. Om jag får pengarna ska jag köpa dom imorgon hade jag tänkte :). Iaf runt 4 tiden kom morsan ner till stan och vi gick till Amica för jag skulle visa dom 2 klänningarna jag hade lagt undan från igår :) Så fastnade jag till slut för en, riktigt fin är den också så nu har jag en klänning skööönntt =). Nu fattas bara smycken för torsdag och lördag sen en tiara om jag nu ska ha det :). Sen är allt klart ;).

Har grymt ont i fötterna nu kan jag då säga efter att ha gått på stan typ 5 timmar sen gått hem efter det också nee fyyy! Sen ska man ju ut ikväll också och då lär man ju ha nå skor med klack så jaa mina fötter komma vara helt döda innan natten är över ska ju också gååååå hem efter Plattan sen med suck :P.

Fick även höra idag att Nola ska kanske ge igen på vattenkriget vi haft bara för att dom ska vinna och vi leder och att dom hade tänkt att ge igen just på våran STUDENT DAG! Alla 1:er och 2:er från Nola ska tydligen stå och vänta på oss då vi kommer ut från parken och dränka ner oss med vatten då vi har student mösserna och allt !! Ahhh jag säger då bara jävlar asså om dom kommer att göra det då komma dom verkligen råka illa ut fyfan va folk komma bli arga och vi också nå jävulskt om dom skulle komma och förstöra dagen !!!
Men sen så vet jag inte hur mycket som stämmer av detta men det var iaf en sak jag fick göra idag. Aja vi märker väl på torsdag antar jag^^.

Nu sitter jag och väntar på maten, sen ska jag gå och duscha och göra iordning mig för att dra ner till stan och börja supa antingen blire vine ikväll eller ölet som vanligt ;). Jaaa jag har faktiskt beställt vin idag så gött som det dära vine är så ;). Men sen så är jag lite osäkert har aldrig drucke mig full på bara vin så vet inte hur mycket jag behöver.Om det kommer bli så att man inte känner nåt och man dricker bara mer och mer sen kommer allt på en gång :O. Som med spriten ^^. Aja hahha lär väl märka säg :D.

Ha en trevlig fredags kväll =)

Torsdag =)

Idag blev man väckt av att Zandra ringde mig halv 11 haha jaa alltid äre nån som ska ringa då jag sover :P. Men men skulle ändå kliva upp vid 11 tiden så :). Vid halv 1 drog jag ner till hamnen och träffade klassen =). Vi tog student bilder till våra lärare som dom ska få haha så jävla snygga dom blev. Olika miner på varje bild beroende på vilken lärare som skulle få bilden xD. Sen avslutade vi med en bild då vi alla hoppade upp i luften och höll upp student mössan ;).

Efter det stannade jag och Zandra kvar i hamnen och satte oss och solade och glassade riktigt skönt vare så jävla varmt det var idag så :):). Senare kom även Jack förbi också^^. Vi satt där i kanske 2 timmar sen skulle Zandra gå och träna på Slipan och jag gick till Madde som också satt och stekte i solen :). Helvete va jag babbel på haha jaa det finns mycket att snacka om då man inte ses så ofta :P. Men nog har man stekts rätt bra idag är jätte röd på armarna och det bränner än känns ju gött ;P. Vi satt där till runt 4 sen skulle hon med bussen hem och jag gick till Amica och la undan 2 vita klänningar :). Få se om det blir någon av dom jag ska ha på studenten :P.

Jag är förjävla less på mitt hår nu!!! Bara långt och ivägen haha ne men ska ha det så hära långt än fast det blir så varmt på huvet :P. Har ju sparat ut det i en tid nu så nu ska det få va kvar också ;). Men ser inte så fint ut nu då jag har typ jaa väldigt mycket utväxt kan man ju säga urrssshh men den försvinner på tisdag som tur är =)=).

Ikväll har jag bara sutte hemma och degat så snuvig som jag är och ingen röst har jag nu igen heller suuuccckk! Även min man hörde av sig ikväll eller min man haha lite fel ord kanske ne men min kavaljer fan det heter som jag ska gå på balen med. Vi ska iaf snacka i veckan och bestämma allt och så dära ska bli nicenice =)

Imorgon ska jag träffa Carro på stan klockan kvart i 11 då hennes buss kommer :). Så ska vi gå runt på stan och kolla efter fler vita klänningar xD. Sen ska vi också försöka få tag i någon som kan fixa dricka he bli ju Party på kvälla jajamen ;). Plattan som vanligt 6-dagars tema Bakis hahah! Få se om man går dit i vanliga fest kläder eller om man far dit lagomt sliten :P. Men det blir nog kul =)=).

Sen så kommer ju Jonas till Övikan imorgon också wwwwiiiiieeee :):):). Fast kommer inte träffa han imorgon men nån dag i helgen eller veckan blire ju av. Vi måste fan iaf ses någon dag innan torsdag tycker jag iaf :D.

Hoj!

Klippan/O'learys =)

Jaa går kvällens händelser :D

Först och främst så blev det lite ändringar på kvällen. Jag skulle ju träffa allt folk på O'learys men orkade inte sitta hemma och vänta till klockan 9 så grannen var snäll och skjusade ner mig till Nola skolan runt 8 tiden =). Där gick jag mot nån jävla kyrka och in i skogen och grejer och Ewe mötte upp mig. Hon och hennes klass kompisar förfestade på ett ställe som kallas Klippan. Jag hade aldrig hört talas om det stället men nu så xD. Dom grillade och söp och sånt haha förutom jag då som skulle vara nykter och det klarade jag allt jjeeeooo! Fast fick smutta på lite jäger av Ewe plus Power king går ju alltid ner :) Satt och körde en så kallade " höger vänster " haha!. Under kvällens gång så kom det fler folk dit men dom var inte speciellt sociala än fast vi försökte snacka med dom men nee icke då dom tyckte nog bara att vi var jobbiga såg det ut som haha. Ewe som hade goooo vine med sig kommer inte ihåg va det heter men gött äre iaf så smakade lite av det också =). Men hade bestämt mig för att vara nykter så det blev inte mycket av nåt faktiskt!. Men jag hade lika kul ändå kolla på alla fyllskalla för en gåns skull :D. Varken Carro eller Zandra kom nåt men jag hade lika kul ändå =)

Vid 11 tiden vare tänkt att vi skulle börja dra oss till O'learys men då hände en riktig tråkig sak =/. Men jag tänker inte skriva ner det här vore för dumt mot den personen satt icke!. Men iaf runt 12 tiden började vi dra oss till O' learys iaf =). Ringde Jessica på vägen ner eftersom att det var tänkt att jag skulle träffa hon där men då var hon redan på väg hem :(. Så det han man inte göra ne!. Väl inne på O'learys så var jag med en massa folk som jag knappt känner eller mjaa vet vilka dom är men inga jag har snackat nå mycket med men nog fan hade vi kul alltid haha. Köpte 1 endaste öl där inne så man hade nåt att smutta på iaf^^. Vi trodde ju att det stängde klockan 2 men nee det stängde klockan 1 så vi han typ bara vara där i 1 timme eller nåt sånt haha. Vi satt iaf och sjöng student sången ett antal antal gånger förutom jag då jag försökte men det lät ju förjävligt hahha eftersom att jag är så förkyld och har ingen röst satt ^^. Hahha så snyggt då jag skulle beställa min öl bah ah 1 öl vadå cider? Nej ölllll jaa Cider? meenn ÖLLLLL! Jaa tog som ett tag innan han hörde vad jag sa för jag bah pep ju haha!. Var jävligt mycket folk där faktiskt än fast det var på en vardag så det var kul =)=).

Då det stängde stog vi ute på torget ett tag och snackade och flummade på. Så såg jag haha att en av mina grannar va där och han och hans polare kollade på mig som jag vet inte vad haha. Sen helt plötsligt stog dom bakom mig jag typ jaha okej? fan vill dom typ ;P. Sen hörde jag att dom sa till min " granne " jaa han bor ovanför mig vete fan vad han heter. Men iaf så sa en av hans polare till han typ men gå och prata med hon då sen tittade dom på mig men tydligen så trodde dom inte att jag hörde eller nåt. Men den dära grannen sa iaf men jag vet inte vad jag ska säga till henne... Så sa han polare bah men tycker du om henne då? Så sa han jaa lite granna. Sen bara kollade han på mig. Jag typ jaha här får man höra saker hahahha! Sen kom hans polare och sa till mig bah men gå till kebab house och ät då? för jag och dom andra snackade om vart vi skulle käka. Men så sa jag att det var stängt och då sa den dära grannen jasså äre stängt? jaa haha. Det var det enda han kunde klämma ur sig till mig hahaha. Är jag nåt att vara rädd för? verkar så xD. Iaf efter ett tag drog dom sen kom dom med bilen ett antal gånger och bara kollade på mig typ som att bara kolla om jag var kvar eller inte haha men sen försvann dom.

Efter det stötte vi på en Stockholmare haha jaa gud va kul han var. Vi typ får vi gissa du är en 08 va?^^. Han hade tydligen nyss flyttat hit till Övik och hans jävla dialekt haha ingen kommentar på den iaf. Men vi försökte lära han snacka riktig norrländska jaa det gick ju som det gick hahaha men kul vare att lyssen på då han försökte :D.

Vi bestämde oss iaf för att gå och köpa en var sin körv på Statoil norra. Haha så på vägen till stora lekparken fick vi nå damp fel och sprang över en massa blommor och slängde oss i buskar och grejer åkte rushkana haha det var kul :D. Sen kollade jag på klockan så var den fan 2 typ så jag bestämde mig att gå hem istället så fick dom gå och käka utan mig :P. Ringde Carro så hon fick hålla mig sällskap på vägen hem snällt av henne :).

Efter det var det bara sängen som gällde!

P.s Såg även sötnosen på O'learys också haha han måste tro jag är tokig eller nåt bara för att jag inte kan ta bort ögona då jag ser han inte mitt fel :P D.s


image62

<3

Home!

Jaa kom typ nyss hem då. Jaa det hära med att komma hem tidigt det gick ju som det gick nu eftersom att jag kom hem halv 3 haha.Men jag var faktiskt nykter hela kvällen jajamen ;). Vilken kanon kväll jag haft speciellt på slutet hahaha!. Killar kan vara bra roliga ibland faktiskt xD.
Nee jag skriver imorgon om vad vi har haft för oss orkar inte nu, måste lägga mig och sova ska vara nere vid hamnen klockan 1 och fota =). Än fast jag inte är nå trött alls konstigt nog men eftersom att jag har skrikit och är jätte förkyld och har ingen röst alls kan knappt prata kul haha så måste jag sova så man blir frisk i tid !

faktiskt så tänker jag somna som en glad människa inatt haha eller vad man ska kalla det Godnatt ;)

Ikväll börjar det :D

Ja vad har hänt idag då. Gick ut och sola som jag hade tänkt efter ett tag. Solade typ 1 timme kanske haha sen försvann typ solen på andra sidan huset så det gick inge mer :P. Råkade dessutom somna så fort jag la mig ner hahaha! Ah men nå fan var man rätt stekt då man vaknade iaf :). Efter det blev det en dusch att kyla ner sig med^^. Sen chillade jag bara sen vid 4 tiden drog jag ner på stan =). Skulle kolla efter en klänning men hittade inge vettigt men kollade inte så noga heller ska ta det imorgon. Men jag köpte iaf hem Fransk Manikyr till mina naglar som jag ska göra då det är studenten =). Mitt som jag hade förut har ju fan torkat ihop haha illa! På vägen ner till stan jaa jag gick faktiskt ner till stan iaf halv vägs för då kom grannen med bilen så skjusade han ner mig mohahha xD. Han typ shit va du har blivit förkyld ;P. JOJO! Hahha sen innan grannen kom då jag var typ vid halva baken så höll några bilar på att krocka mitt framför ögona på mig. En helt vanlig svenne gubbe höll på köra in i en turks bil då han körde förbi och helvete så förbannad han blev ba kute ut ur bilen och gick till gubben och var as förbannad. Fattar inte varför för han hade då en riktig skrot hög till bil iaf haha!.
Men men just jag köpte äntligen snus har vare utan hela dagen och höll på kvärnå! haha jaa illa att vara så beroende säger jag bara.
Var bara på stan typ 1 timme kanske inte länge alls. Så nu sitter man hemma igen och inväntar kvällens händelser xD.

Det har blivit lite ändrade planer inför kvällen iaf. Eftersom att jag var med Zandra igår så har jag typ smittat ner henne så nu är hon också förkyld haha ops :P. Så hon vet inte om hon kommer att följa med än få veta det senare ikväll. Sen har man snackat med Carro ikväll också och hon kom på att hennes farfar fyller år idag som bor i Docksta så hon måste dit först. Det var egentligen därför jag for ner till stan från början för att möta upp henne med bussen men men. Hon kanske kommer senare på kvällen om hennes pappa kunde släppa av henne nere i stan då dom var på väg hem till Gideå. Så får väl se hur det blir med det. Men det är säkert att Jessica och dom ska dit sen Ewe och dom också =). Så Ewe ska iaf ringa mig ett tag innan dom drar till O'learys så ska jag pallra mig ner till stan :)

Egentligen borde jag bara vara hemma och försöka bli frisk men jag pallar fan inte att bara sitta hemma fett less på det nu. Så jag far ändå men jag kommer inte att dricka nåt typ 1 öl bara för att ha nåt att smutta på men inget mer. Ska försöka så det inte blir sån sen kväll ikväll heller för den delen. Ska faktiskt till skolan vid 1 tiden imorgon. Vi ska fotograferas hela våran klass med student mössorna och grejer wwiiiee. Ska bli ett foto som vi ska ge till våra älskade lärare senare som ett lite minne för hur bra vi är ;).

Nee nu ska jag ta och göra nå mat är sjukt hungrig har bara ätit 1 macka idag haha. Jaa jag äter inte speciellt mycket nu förtiden illa jag vet. Men så äre har man ingen mat lust så har man inte. Men ska väl kunna ta i mig nåt innan man far iväg.

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha =) If you wanna have some fun, don't run ! Pjusshejs!

Förkyld!

Då var man vaken igen då :P. Jonas ringde och väckte mig typ halv 11 och jag som hade ställt klockan på 11 aja haha^^. Nu börjes de igen säg haha :D.

Såg på en film igår innan jag somnade Whirlygirl :). Den var helt okej iaf^^. Sen häde jag på en film som jag somnade till någon gång inatt haha.

Jaa nu är jag iaf förkyld suck. Ska snart ta en alvedon och droga ner mig igen. Skönt väder är det ute också så ska snart ut på balkongen och sola lite hade jag tänkt sen kanske dra ner till stan få se. Ska kolla om Zandra ska föjl ve eller nåt xD. Sen är det bara att vänta tills klockan blir typ 6 ikväll eller nåt sånt så kommer Carro hit <3.

Jaa vad fan ska man ha på sig ikväll då??!?!?! Det vete fan!

2 Dagar kvar tills jag får träffa Zaida lill snuttan :):):)


image58

Zaida =)

image59

Zaida =)

image60

Zaida =)

image61

Zaida =)


Så typiskt!

Hallå hallå!

Idag har man gjort lite mer vettiga saker än igår iaf...Gick hem till Zandra runt 12 idag så gick vi till skolan plus Emma och köpte Statt biljetten så nu är det fixat iaf :). Sen drog jag och Zandra ner på stan mötte morsan så gick vi och kollade på halsband och så dära =) Har hittat ett riktigt fint som jag tror jag ska ta och köpa så man får allt bort gjort snart!. Sen kollade jag också om jag hade fått in nå pengar på kontot men ICKE! Så ringde till farsan och tydligen så är det inte pappa som sätter in dom till mig utan dom dära andra sakern så han ringde dit. Men dom sa att man tydligen slutar att få underhålls grejs då man är över 18 SUCK! Jag trodde ju att det slutade då man gått klart skolan som allt annat men needå. Men pappa var så snäll och satte in 1200 kr på mitt konto av hans egna pengar istället så jag har money :). Har fixat min väska jag ska ha på balen också riktigt nice var den sen sjalen har jag fixat också det blev en glittrig liten väska sen en vit sjal fett nice =).
Efter det for jag och Zandra på donken och köpte glass och satte oss ute i solen och glassade :). Träffade även Madde på stan idag skoj skoj inte ofta man ser henne nu förtiden xD. Kul att Madde lurade Zandra att hon var gravid och Zandra som är så lätt lurad gick på det hahhaha! Iaf då vi var klar på stan gick vi ner till Hamnen och satte oss och solade sen kom Jack och hans polare förbi trevligt =). Satt vi där ett tag och snackade sen gick vi 3 upp till torget. Gick in till Expert och kollade om " min " dator fanns där och tro på fan att det gjorde den :D.
Runt 4 tiden tog jag och Zandra bussen hem till mig käkade och så dära. Sen laddade vi ner en massa nya filmer vi bestämde att vi skulle ha en film kväll hos henne nån dag i veckan :). Egentligen så skulle vi ha det ikväll men det tog sån jävla tid för filmerna att bli klar men fick ner en iaf A Walk To Remember som vi såg ikväll fett bra må jag säga vet inte hur många gånger vi satt och lipade haha men så ska det va!. Har börjat kollat på en massa filmer nu av någon anledning. Ne men har inte haft tid eller lust att kolla på filmer har inte gjort det på jätte länge men nu så börjar det ordna upp sig=)

Idag ringde vi och kollade vart min student klänning var någonstanns!. För jag skulle få hem den i mitten av denna månad så då vi ringer säger dom att den har tydligen fastnat i någon tull för ett ANTAL dagar sedan och inte fan kan dom ringa och meddela det till oss heller. Så nu sitter man är i panik och har ingen student klänning än GGAAAAHHH! Måste på stan och leta som panik nu i veckan F***a också!

Är fortfarande jätte röd runt ögonen och förjävligt torr har sett förjävlig ut hela dagen mitt ansikte håller seriöst på att ruttna ihop tror jag hahha! Nee huvva vad man ser ut men svullnaden har börjat lagt sig iaf tur det. Det första man gjorde då man kom hem var att ta bort sminket och smörja in som satan. Inte nog med det så har jag gått och blivit typ förkyld! Jävla bra tajming säger jag kommer säkert vara förkyld då man tar studenten skulle vara så likt mig att bli sjuk i dom dåligt tillfällena SUCK! Har iaf börjat droga ner mig redan idag tänker inte gå och bli förkyld nu det går inte!!!

Inte fick jag mina förbannade PENGAR idag heller SUUUUCCCCKKKK!!!!

Imorgon kväll kommer Carro till mig igen wwiiiee =). Hon ska sova över här ;). Vi ska tydligen ut imorgon kväll haha. Jessica hörde av sig idag och ville att vi skulle med till O'learys imorgon kväll klart man är på ;). Så då ska jag,Zandra och Carro dra dit och umgås med hon m.fl ska bli kul =). Men lär nog inte bli nå mycket dricka för min del bara nån öl där inne inge mer.


Dagens citat:

Lärare - Har ni möjligtvis sett mina utlänningar?

haha whata fuck? :P

Kvällens citat:

Z: Va fan jag hittar inte min mus?
C: Haha du det dära kan misstolkas haha
Z: Men vadå? haha släpp min mus då!


Hahaha ja kul hade vi iaf haha!

Jag är sjukt trött just nu vet inte varför eller jo antagligen för att jag håller på att bli sjuk! Vill inte inte NUUUU!. Men men känner mig rätt degad iaf blir nog tidigt ikväll tror jag.

Ne nu har jag rabblat på mycket som vanligt ;P Så nu ska jag göra nåt annat Seee Yaaahh!




image54


Min väska vad säger man glitter och glamour? :D


image55

Min vita sjal =)


image56

Mina student/bal skor I love them xD


image57

Statt biljetten :)

Tisdag!

Morn morn har nyss vaknat typ^^. Soligt väder är det ute också sköönnntt :). Är fortfarande svullen runt ögonen suck men är inte lika röd som tur är men är torr som satan!. Kan det inte bara försvinna. Plus att jag tror jag håller på att bli förkyld nu också fattades bara det så jävla typiskt!! Nu då man verkligen inte får bli sjuk och grejer fyfan!

Aja ska ändå inte bara sitta inne idag trots att jag ser förjävlig ut haha. Ska snart börja göra iordning mig och försöka se något normal ut sen gå till skolan och möta Zandra och Emma och köpa Statt biljetten. Sen ska jag ner på stan och möta morsan typ. Ska kolla efter halsband och sånt =). Sen får vi väl se om jag får tillbaka mina jävla pengar idag eller inte. Måste också kolla om jag har fått in mina pengar på kontot nu då!

Drömde föresten en jävla konstigt dröm inatt haha om en helt vild Björn som skulle typ äta upp oss och grejer jaa Jonas du var också med haha kan berätta sen sjuk var den. Sen var även en person med som vi har döpt till Shoeshine! haha tänker inte nämna vem det är för pinsamt att han var med i drömmen iaf^^.

Ne nu ska jag försöka fixa så man ser bättre ut är ju så skönt väder ute så måste ta och gå ut =)

Byeeee!

Ursh tråkig dag....

Ja inte blev det någon stan för min del som jag hade tänkt och inte gick det nå vidare med att få bort svullnaden runt ögona heller. Har suttit med typ is påsar och försökt men icke blev ingen skillnad sen smört in med grejer jaa gav inte speciellt mycket det heller. Men det ser iaf lite bättre ut nu än då jag klev upp då såg man ju typ inte ett skit.

Ursh vilken tråkig dag det har varit inte gjort ett skit. Har inte precis velat visa mig ute så har bara varit hemma och törat sönder mig.... Såg iaf klart filmen jag somnade till och den var rätt bra =) Lite störande att det var en sån film som dom spolar tillbaka i tiden typ hela filmen så man såg typ vad som hände på slutet först och slutet av filmen det som hände först ungefär suck. Sen vet jag inte vad jag har gjort typ inget?. Joo jag lyckades pallra mig iväg till Östra en snabbis iaf typ det haha.

Snackade även med en person idag jaa vet inte vad jag ska säga om det samtalet om det ska kännas bättre eller värre det vete fan. Men förhoppningsvis ska det väl kännas bättre snart!

Har ju som sagt ingen skola typ denna vecka vad jag vet iaf :O. Men ska dit imorgon runt 11-12 iaf och köpa Statt biljetten med Zändra och jag hoppa för guds skull att det är bättre med mina ögon imorgon så man ser normal ut igen... om det inte är bättre ska jag till läkarn imorgon iaf kolla upp vad skiten är för något !

Nee gud vad jag har tråkigt inge kul att inte ha nåt att göra på dagarna nästa vecka blire iaf skola det vet jag säkert för då äre en massa saker som vi ska göra innan studenten =).

Tjoobreee!

Måndag!

Morn morn har nyss vaknat hehe^^. Somnade runt 1 inatt då jag låg och kollade på en film Vantage Point. Vaknade runt halv 4 inatt av att jag hade typ missat hela filmen haha. Aja skönt att somna tidigt för en gångs skull. Då har man sovit i nästan 12 timmar i natt då =). Jag kan då säga att mina ögon mår verkligen inte bra idag. Förut har jag ju skrivit hur upp svullen dom är och grejer men det är inget mot för va dom är idag och jag fattar fan inte vad som är felet måste vara nåt jag har på mig som jag inte tål men vad =/. Kunde knapp öppna mina ögon då jag vaknade och jag kan knappast gå ut något just nu iaf så som jag ser ut kan ju nästan inte se nåt.

Men men nu ska jag gå och duscha och försöka dämpa ner mina ögon SUCK!. Jag som måste ner till stan idag också....!

Söndag.

Ja sent inlägg som vanligt igen då det är helg ;P. Men har inte haft tid förnst nu.

Inatt kom Carro hit vid 4 tiden då haha så kul så fort hon kom in i mitt rum och satte sig på sin säng och jag la upp min fot på sängen så ramlar hela skiten ihop hahahha ja det började med ett gått skratt kan jag då säga iaf haha plus att båda var sjukt trött^^. Vi var väl uppe till typ nästan halv 6 imorse :O. Sen så klev vi upp klockan 11 för att vi skulle se på eurovision igen eftersom att Carro missade det igår. Sjukt trött var man då iaf!.

Efter det satt vi bara ute i solen och chillade på =) Skönt vare! Sen vete fan va vi gjorde inte något speciellt iaf. Vi kollade på en film iaf innan hon for hem. Vi såg på 27 Dresses den var bra =). Men nu har Carro farit hem och jag sitter här ^^.

Det är ju söndag då händer det aldrig nåt så det dära var väl typ allt som hänt idag typ^^.

Till veckan får jag troligtvis mitt rosa linne nicenice :). Sen så kommer mina snygga brills också xD.

Är sjukt trött idag kan jag då säga lär somna fort ikväll. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra. Vet knappt om vi har skola eller inte....men men får väl ta och höra mig för iaf.

image52


Haha Carros säng halvt nere på gölvet^^

Eurovision song contest!

Vi klev upp vid 12 idag. Sen gjorde vi i ordning oss och tog kvart i 2 bussen ner till stan. Carro bjöd mig på Taco buffe nere på torget det var riktigt gott :). Tur att man inte var ett dugg bakis idag skönt!. Sen drog vi ner på tivolit igen och åkte karusell hähä sen for vi hem till mig igen då =) Vi gjorde inte något speciellt rätt slut på sen i fredags. Kvart i 9 for Carro iväg och jobbade då och jag satte mig och såg på Eurovision. Men shit va fan händer trodde Sverige skulle komma på bra mycket bättre plats än 18:a :O herregud! Sen vinner Ryssland? vad var speciellt med den låten tycker inte alls att den var ett dugg bra!! Ne huvva säger jag bara riktigt kasst! Ville helldre att Armenien eller Ukraina skulle vinna dom var iaf bra! Men men blev riktigt förvånad då inte Sverige fick nå poäng alls nästan. Blir så jävla less på att alla länder röstar på sina grann länder hur kul är det?. Dumt att inte rösta på den låt man tycker är bra är väl ändå det som allt går ut på!. Som vi har typ Finland,Norge och Danmark som alltid ger oss poäng men hur mycket blir det om man tänker efter? Sen fick vi inte ens nå högt av dom denna gång heller. Ne fy!. Aja tycker iaf att perelli var bra mycket bättre än den dära slödder saken som vann haha ;P. Men men så kan det gå!

Inte blir det nå Stockholm för min del heller jävla piss skit säger jag bara!!! Vill fara dit som fan men jaa går ju inte. Har dessutom några saker kvar att fixa för studenten ändå också men får ju träffa Jonas på fredag ändå och lill sötan =)=).

Just nu sitter jag och väntar på att Carro ska komma hit igen^^. Hon jobbar ju så hon kommer hit runt 4-5 tiden inatt så måste sitta vaken tills hon kommer ;P. Är rätt trött men jag är ju natt uggla så det klarar jag lätt av ;).

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra vet inte än om Carro stannar kvar till på måndag eller om hon ska hem imorgon får väl se xD

CCCIIIAAAOOO!

image51


O'learys/Tivoli/Plattan

Ja eftersom att jag inte har haft tid till att skriva om fredags kvällen så gör jag det nu istället. Brukar inte vara så bra på att skriva på helger som sagt!

Blev iaf så att jag hade kjolen och grejer igår hade även det nya linnet på mig som jag köpte då jag var i Stockholm riktigt nice blev det =). Ewe kom förbi här en sväng innan vi for också trevligt trevligt :). Haha ganska roligt va det att en av mina grannar kom förbi han skulle hälsa på Carro. Så trodde jag att det var Ewe som plingade på dörren så kutade jag dit med ett halvt sminkat öga med typ maskara över halva ansiktet typ så äre han som står där ja det var rätt pinsamt faktiskt jag trodde ju att det var Ewe haha^^. Iaf Sen drog jag och Carro ner till O'learys halv 8 och käkade baffalo wings ja fan det stavas som men det var iaf jätte mummsigt förutom att det var jätte starkt haha men dämpade det med heineken ;). Runt 9 tiden tänkte vi börja gå till tivolit men då blev vi stoppade av en massa folk nere i Örnparken Jim,Hansson m.fl. Så då blev vi kvar där ett tag jävla fyllskalla säger jag bara hahha. Vet inte hur många gånger polisen for förbi oss under den tiden ^^. Sen kom även Ewe förbi där en snabbis :). Runt 10 tiden kom vi iaf fram till Tivolit där vi träffade en massa andra folk och vi åkte karuseller och sånt fett kul vare =). Sen vid 11 drog vi till Plattan då =). Var inte så mycket folk där men senare på kvällen var det propp fult med folk shit!. Men det var en bra kväll helt okej på Plattan det funkade :). Träffade Joel också som tur var så snackade vi om balen och så och vi bestämde att vi skulle gå tillsammans. Eller det har vi gjort förlänge sen men har inte vetat typ ändå^^. Han hade tydligen fixat bil och allt sånt dära och han ska köpa en blå slips som passar bra till min klänning hihi längtar som fan nu till den dagen =D. Träffade även Wesse och dom också det var riktigt kul att se dom igen =)=). Rätt kul att Wesses lill syrra försökte komma in på Plattan haha lite för liten kanske? :P.

Fick huvudvärk senare på kvällen men lät inte det förstöra för det. Det kom också en liten tår då vi var där. Hade sjukt mycket i huvet igår kväll som jag fan inte ens ska tänka på!. Men det gick inte undvika igår. Speciellt inte då vi var på tivolit då kom så många tankar tillbaka. Så då vi var på Plattan kom det en liten tår men som tur var va Ewe där och stog och kramade om mig och torkade bort dom så det kändes bättre. Vill ju fan inte stå och gråta inne på krogen lixsom men som tur var va det ingen som såg förutom hon. Tur att hon förstog iaf varför. Man sitter och säger till en massa jo jag mår " jätte bra " bara för att man inte vill snacka om varför man mår dåligt utan man håller det inom sig istället så tillslut går det bara inte och igår var just en sån dag. Nog för att hon blev nog förvånad eftersom att jag har inte snacka med någon om det hära och tänker inte alls skriva ner va det handlar om heller. TO PRIVATE!!!.

Sak samma rätt lyckad kväll blev det sen drog vi iaf till Max och köpte hem käk sen fick vi skjus hem så satt jag och Carro och snackade om en massa saker och käkade Max mat mummssiii =) Och som sagt min käft går så jävla mycket då jag har drucke så jag tror jag babblade typ ihjäl Carro inatt igen haha. Tro Jonas känner igen det dära eller? haha^^.


image49

Jag och Carro checka in sol brännan man fått xD

Fredags kväll = FEST!

Då var vi hemma hos mig nu då xD. Jävla stressig dag må jag säga! haha först då vi solade så brände jag mig ganska mycket i ansiktet var helt röd och typ 1000 fräknar men det börja ta sig nu brun blev man då iaf =) Jag skulle ju köpa mina skor idag men så hade jag inte fått in mina pengar på kontot :( jävla bajs! alltid ska det då va nåt innan man kan köpa dom fett lesss nu!. Aja får ta och ringa te farsan och kolla varför jag inte fått mina pengar. Efter vi var klart med allt på stan drog vi till parken Carro köpte sin bal biljett =) och sen gick vi upp till skolan. Jag hittade inte Mattias så kunde inte lämna in provet =/ men ska höra om jag kan skicka svaren påå mailen istället. Har även skickat in CV idag ;). Sen satt vi och snackade med Thomas och Sandra ett tag på skolan sen drog jag och Carro hem hit då =).

Något less var vi efter vi gjort bort allt. Så vi har nyss vräkt i oss en massa pöpcorn och flummat på :D. Jag kom nyss från duschen så nu har jag sprätt första ölen muuummmsss ;) grejer det! Vi har också bokat bort på O'learys nu också så kvart i 8 ska vi vara dära och käka gött =). Sen ska vi dra på Barnens dag som konstigt nog är denna helg så det blir tivoli ikväll och sjukt kul sen blire Plattan :D. Härligt kväll må jag säga =).

Ne nu sitter jag och väntar på att Carro ska duscha klart sen ska vi sminka oss och allt det dära. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :O men det ordnar sig väl kanske invigning av nya kjolen? vem vet :D.


image45 image47 SKÅL PÅ ER!

Godmorgon =)

Morn morn! Somnade inte förnst 3 inatt haha så är hyfsat degad just nu iaf :P Men uppe är jag jajamen!

Ska snart klä på mig och sånt dära sen käka frulle och gå ner till stan. Har en del att göra idag =). Ska bli grymt skönt att gå och sola igen. Sen ska jag betala mitt linne jag fick igår nicenice! Köpa skoern,köpa biljetten till Plattan ikväll sen upp till skolan och göra dom andra sakerna drygt att gå till skolan idag med men ska ju inte sitta och jobba iaf så det går väl bra antar jag ^^.

Hahaha just ja glömde igår att skriva ner att Zandra skämde ut sig lite haha men kul vare :D Då vi kom till Kebab City och skulle hälsa på Jack och hans kompis så kommer vi in då så går vi fram till ett bord och Zandra säger men hej sen vänder sig killen om då äre en helt annan snubbe han bah ja hej? hahahhaha så jävla kul vare iaf ;) Vi typ oj fan fel hejdå hahah skämmigt värre :P.

Ne nu ska jag fixa frilla och allt sånt och käka bye!

Kvälla :D

Jadå såg man nästan nyss klart på tv och så :) Ikväll har jag inte gjort nå mycket städat rummet iaf får ju besökan i morgon ;). Sen gjort en massa andra små saker.

Imorgon kommer Carro då =). Ska möta henne nere i stan klockan 11 för då kommer hon med bussen :). Sen ska vi dra och sola skönt! Sen får man ju perningan imorgon så då ska jag köpa mina små skor äntligen! Om nu dom finns kvar det måste dom göra annars dör jag!. Sen ska vi på banken och fixa nå saker sätta in pengar och sånt dära små tjoffsan ;P. Sen ska vi till skolan en snabbis jag ska lämna in provet,köpa Statt biljetten, lägga över en klar uppgift i en mapp, skicka CV sen ska jag tömma skåpet ta hem alla böcker och så hade jag tänkt :). Sen ska vi gå hem till mig så ska vi chilla där ett tag sen sprätt öle då det börja närma sig kvällen sen käka på O'learys och dricka bärs och sen dra iväg på Plattan ;) Blir nog jävligt kul tror jag iaf :D.

Måste bara lägga till att jag såg " sötingen " idag hihi =) och även " grisen " som var mindre kul att se haha^^

Ne nu ska jag göra nå annat sen sova ska ju upp runt 9 i morgon hade jag tänkt på en ledig dag? jaa faktiskt ;P

Snart över =)

Har typ nyss kommit hem. Har nyss dammsugat rummet och det kan man ju säga det händer inte så ofta inte att jag gör det iaf haha ^^ men nu så!.

Var på skolan till typ halv 4 nån gång gjorde helt klart den sista grafiska uppgiften jag hade kvar så det känns skönt :). Men glömde dock skicka in Cv så måste göra det imorgon. Efter skolan for jag och Zandra ner på stan fixade drickat och så dära ;) Så nu ligger det här hemma och väntar på fredags kvällen :D. Vi var även på Kebab City en snabbis och träffade några hihi xD. Sen for Zandra till Slipan och jag drog hem. Det är väl det enda som har hänt idag än så länge^^. Ikväll ska man ju se på Eurovision song contest - semifinal 2 det är väl kvällens höjd punkt de haha!

Ska snart börja med hemsidan hade jag tänkt och göra så mycket jag orkar ikväll. För lär nog inte ha så mycket tid till det imorgon om man säger så^^.


image43


Måste bara säga att nu är det prick 2 VECKOR KVAR TILL STUDENTEN =D

Plugg forts.....!

Jadå var man uppe igen då. Klev upp vid 9 och har nyss käkat frulle och så dära så ska snart dra iväg till skolan. Blev lite senare än tänkt men men... kommer ändå sitta kvar tills jag är klar med uppgiften vilket som.
Blev iaf klar med religionen inatt så det känns skönt :) Ska bara skriva ut det och så nu sen försöka leta åt Mattias på skolan så jag kan lämna in det så jag slipper skiten!haha.

Ne men idag blir det bara massa pluggande igen sitta på skolan några timmar sen hem och börja på hemsidan hade jag tänkt, det är väl det enda man ska göra idag. Men i helgen händer det en massa skoj som tur är känns som att man behöver göra nåt annat nu :D.

Ne nu ska jag skriva ut religionen sen dra till skolan!

Plugg,plugg,plugg!

Ja ikväll har jag faktiskt gjort det jag hade tänkt att göra klart, webbdesign pappret är relativt klart. Måste bara maila iväg det. Sen har jag inte så mycket på religionen kvar att göra bara lägga till lite små saker så den hinner jag klar med ikväll också =) Känns något skönt iaf!!. Har också kollat på frusna män haha gud den dära Jonas riktig going :P. Sen har jag också kollat på Greys så klart som vanligt :)

Imorgon är jag ledig igen då skönt :) Ahh fast för mig blir det ju inte så mycket till ledighet neee icke! Ingen sovmorgon eller nåt...eller jo tänker då fan inte kliva upp halv 7 men ska upp vid 9-10 tiden och pallra mig till skolan och sitta där hela dagen tills jag är klar med allt som man måste fixa på skolan så äre! Lär väl bli till typ 4 då också antar jag. För jag vill verkligen jobba klart allt imorgon så jag kan iaf få en ledig dag på fredag! För då måste jag få sova ut lite för då väntar Party b.la på kvällen ;).

Ja det var det ja, nu ska jag göra klart det sista i religionen sen blire väl sova kanske xD.

Det börjar ta sig :D

Då var man äntligen hemma igen då :). Har nyss käkat och ska snart börja med webbdesign pappret hade jag tänkt sen över till religionen sen en pause sen börja med hemsidan.

Satt faktiskt på skolan från typ 12 till 4 idag känner mig riktigt duktig ^^. Gjorde helt klart den dära multimedia uppgiften om Moälven haha jaa he tog ju sin tid men nu så ;). Sen började jag även på den andra multimedia uppgiften jag har kvar och det är iaf den sista i det ämnen tack gode gud för det! Sen var det ju stan som vanligt då men var bara där typ i 20 minuter sen bussen hem igen. Träffade även Mark på stan så snackade med han en stund också. Fick ett tips om ett jobb på det nya Cafét nere i gallerian =). Jag visste inte ens att dom hade hunnit göra klart det men ^^. Iaf så sökte dom personal dit så jag fick ens mail av han som jag ska skicka in mitt CV till imorgon =). Yeha nu kanske det finns ett hopp ändå haha.

Ne men nu ska jag göra nåt annat sen ska jag börja med resten som jag hade tänkt göra klart idag =) Tjosan!

Skolan!

Jaa jag försovde mig. Eller egentligen inte börjar inte förnst klockan 12 men jag skulle ju kliva upp tidigare och gå till skolan vid 10 tiden vare tänkt. Så stänger jag av klockan då den ringer och vaknar av att klockan är kvart i 11 då blev det panik fan fan fan fan!!! Ändå somnade jag innan klockan 2 faktiskt jaa  tidigt för mig hehe. Satt faktiskt uppe ett tag igår efter jag hade skrivit förra inlägget och började skriva på webbdesigns uppgift jag ska lämna in sen kollade lite på religionen. Men det gick inte så bra med den hade varken nån bok elle anteckningar hemma så måste ta hem det idag iaf.

Men nu sitter jag på skolan iaf kom nästan nyss hit. Så ska snart börja göra klart multimedian sen börja på den andra uppgiften jag har kvar.  Sen ska jag gå ner till stan och lämna nå pengar till Zandra ;) och kolla hur hennes hår blev xD. Sen ta ut dom dära andra pengarna sen hem och pluuggggaaaa igen då. Ska börja på webbdesigns uppgiften båda 2 av dom. Sen ska jag fixa klart religionen sen förbereda en massa text till en uppgift jag ska göra klart på skolan imorgon. Jaa shit va mycket det är man måste göra SUCK!. Men ändå bra att jag sovde längre ändå för nu är jag inte så trött och SKA orka göra det jag planerat att göra klart idag så äre bara ett måste NU!!!

Aja han inte få i mig nån frulle idag heller så är rätt hungrig men men får vänta till middagen som sagt. Har ej tid med nåt annat.

Nu ska jag börja på multimedia saken igen good luck to me! =P

Trötter....!

Ja ikväll blev det inte så mycket pluggande ovanligt ne. Men är rätt less sen jag var på skolan. Ska sitta hela jävla dagen imorgon på skolan med och fixa klart saker än fast jag kan vara ledig men måste verkligen. Är bara glad att jag går dit än fast jag inte ens måste...

Det blev bara chill hela kvällen istället är så trött idag så huvva. Såg på Eurovision son contest semi 1 iaf =). Tur att den låten jag ville kom med xD. Jaa " turk låten " Jonas hahha. Men det äre ju inte =D.

Föresten så var det någon jävel som loggade in på min msn idag då jag var på skolan. Själv var jag inne på msn och märkte att jag loggades in på en annan dator?! whata?!?!?. Sen loggade jag in igen på min så den dära andra loggades ut då märkte jag att den loggade in på min gamla msn som jag har addat till min nya?!?. Vaaa faaannn fett less på människor som håller på så dära. Har ingen aning om vem det kan vara och jag menar jag har liksom två olika lösen på dom dära två msn. Så det måste vara nån jag känner men vem??? Jag vet då inte av att någon ska kunna mina lösenord men...Jag han iaf fort som fan att byta lösenord på båda msn så det inte skulle hända som sist. En annan msn jag hade tog dom ju helt och fick aldrig tillbaka den och det vet jag inte heller vem det var. Sjukt äre iaf tur att jag var inne på min msn så jag märkte det i god tid! Men nu ska väl ändå ingen komma in hoppas jag. Har sutte och bytt lösen på andra ställen också som t.ex bloggen!!

Aja hoppas det inte händer så igen. Det har man varit med om ett antal gånger och det enda dom gör är att skriva skit saker till alla kompisar man har. Tur är väl det att dom flesta förstår att det inte är en själv som skriver iaf.

Jaao som sagt skola imorgon så länge jag orkar. Sen ska jag gå ner till stan och ta ut pengar till att köpa Statt biljetten på torsdag =) nicenice!. Sen ska jag nog bara hem och plugga mera.

Huvva måste försöka sova i tid inatt så jag orkar imorgon så allt blir gjort klart nån gång!

Natt natt

Dagen =)

Hemma igen då efter att ha varit på stan :).

Gjorde iaf nästan klart multimedia uppgiften måste bara göra den till en fil sak sen skicka över till läraren typ =). Men det fixar jag imorgon. Var så sjukt trött efter att ha suttit framför data helvete i ett antal timmar och bara skrivit och klistrat och greja på. Har hämtat religions pappret jag skulle få med så ska försöka fixa det ikväll så det är gjort iaf. Vid 2 tiden for jag iaf ner till stan med Zandra och vi solade då som bestämt =). Så nu är man lite brunare för idag iaf haha plus fräknar riktigt snyggt xD. Sen for vi till Subway sen for jag hem. Kollade även om jag hade pengar så jag kunde köpa dom dära skorna ändå men nee hade bara 850 kr kvar på kontot satt ne det gick illa det. Men snart får man pengar igen och då ska jag väl ändå köpa dom än fast jag inte har hunnit få tillbaka dom dära andra pengarna!
Fick även ett oväntat samtal idag haha om det nu var så intressant ;P.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra bara slappa hemma och försöka få klart nå mer saker :)

Sitter nu och väntar på käk iaf och går runt och trippar i mina student skor igen haha jaa man måste kunna gå bra ! Så äre bara ;)

God morgon =)

Japp då var man vaken då och en aningen trötter. Klev upp kvart i 7 och kände att jag pallar fan inte gå till webbdesigns lektionen. Så satte mig och latade vid datorn ett tag. Men eftersom att jag inte var på den lektionen igår heller kändes det dumt att skippa samma lektion idag igen. Plus att jag hade någon uppgift där som inte är klar. Men ändå kände jag att det var onödigt att gå dit för jag skulle ändå inte hinna klart allt idag och klockan var ändå mycket. Men som sagt gick ändå dit tro det eller ej och det var helt onödigt att ens gå dit. Sprang typ till skolan i sista sekund och då man kommer dit ja då är inte lärar helvete ens där!!!! Feettt lesss jag blev hade jag kunnat stanna hemma och sovit till 9 ändå som jag hade tänkt att göra från början!. Fan Jonas du skulle ha sagt till mig att jag skuller vare hemma ändå och inte jag  vet inte hahah ^^. Måste skylla på nån säg xD. Tur att jag skippade lektionen igår iaf fick nyss veta att inte ens läraren dök upp igår heller. Jaa det vore ju smart av dom att kunna meddela det också!

Aja sak samma på skolan i onödig tid är ju alltid lika roligt eller inte. Men hade ändå tänkt att gå till skolan idag vid 10 tiden än fast jag börjar halv 1. Fixa klart nå saker så lite duktig är jag ju iaf =). Nu har jag dessutom mer tid på mig så.  Verkar ju som att allt ska vara klart denna vecka så måste verkligen fixa allt nu denna vecka!!.

Nästa vecka blire slappt som fan. Har bara webbdesigns lektionerna kvar och det är 1 lektion på måndag kl 2 till halv 4. Sen på tisdag morgon 10 över 8 till halv 10. Känns rätt onödigt men ah. Ska ju försöka så gått jag kan att ta mig till Stockholm. Det ser rätt ljust ut just nu iaf ;). Eftersom att vi knappt gör nåt nästa vecka. Men det beror på om jag kan jobba klart webbdesigns uppgifterna hemma så klart. Håller på att ladda ner Dreamweaver hemma nu och hoppas på att det är samma som vi jobbar med på skolan. Så blir jag klar med det innan söndag kan jag nog skicka över grejerna bara så skiter jag i dom 2 sista lektionerna nästa vecka. Aja vi ser väl.
Kom även på att jag har fan inte gjort ett prov i religionen fyfan!. Måste jag hämta det hem provet också....

Jaa denna vecka blir det mycket plugg iaf...Men får tänka på det positiva slipper allt skit senare ett jävla bra tag och det känns ju mycket bra :D.


Senare idag ska jag ju ner till stan då med Zändra och sola ska bli skönt =). Nu då det är så jävla pissigt väder ute också. Som sagt kommer inte värmen till oss får vi komma till värmen eller nåt sånt hahhaa.

Ne nu ska jag börja fixa klart en multimedia uppgift. Har ju även en multimedia lektionen klockan halv 1 och deadline imorgon. Så ska försöka hinna klart denna uppgift helt klart idag bara för det!

Jag har namnsdag idag grattis till jag xD Hoj =)

Kvällen =)

Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket. Sett på Ghost Whisperer så jävla bra serie så ojoj :). Sett lite Ugly betty också som jag har missat typ ett antal avsnitt av nu. Ska snart fortsätta se på det hade jag väl tänkt.

Nu har Jonas varit och hittat sig en prinsessa haha ;) och söööööttt var hon alltid =D Hoppas jag verkligen kan komma på söndag skulle vara grymt kul. Har ju blivit mutad lagomt mycket för att jag ska komma b.la Slippa betala biljetten ner till Stockholm, åka tunnla haha, få en snus dosa, gratis fylla, träffa snuttis m.m låter ju jävligt frästande må jag säga xD.

Imorgon ska man till skolan som vanligt då. Har webbdesign 10 över 8. Sen har jag rast från halv 10 till halv 1 då ska jag nog vara kvar på skolan och fixa klart nån uppgift. Sen har man multimedia jobba klart en uppgift har deadline denna vecka. Sen slutar man halv 2 sskööönnntt =). Då ska jag och Zandra dra ner på stan och sola och så dära ;). Sen om Carro är i stan ska jag nog träffa hon en stund med.

Nu blir det Ugly Betty igen sen sova, hoppas verkligen jag kan sova inatt nu då...

Stupid asshole!!

Har nästan nyss kommit hem från en snabbis på stan.
Somnade faktiskt efter att jag hade varit uppe i morse men var sjukt trött då jag klev upp vid 11 igen. Sen blev det skola Mdk då...där gjorde vi lika onödiga saker som alltid haha. Gick igenom ett prov som jag inte ens har gjort men men :P. Sen skulle vi se på nån jävla dokumentär skit! Men jag och Zandra pallade inte se den så vi gick och satte oss i cafeterian och chillade där ett tag istället xD. Sen orkade jag inte gå på webbdesign lektionen så följde med Zandra ner till stan för hon hade 1 lektion på Nola. Sen tog jag bara bussen hem haha onödigt jag vet men ändå =).

Har snackat en del med Jonas idag med inte så ovanligt nu för tiden haha :D. Han ska inskaffa sig en söt liten prinsessa avis som satan är jag! Men iaf till saken han vill nämligen ha en hund vakt nästa vecka haha ;) Och jag får den stora äran :). Vill mer än gärna komma ner till Stockholm igen och se på snuttan :). Men så beror det ju på med skolan och så med. Måste först ta reda på vad vi ska göra i skolan nästa vecka. Men vi har inte gjort så mycket i skolan dom senaste veckorna så lär nog inte vara nå speciellt nästa vecka heller. Men äre bara betygs snack så whata hell det skiter väl jag i vill inte ens veta mina betyg tack! haha.
Men blire så att jag far så blir det nog nu på söndag isåfall. 2 veckors på fredag så det måste jag fara på har redan en köpare satt ;). Sen skulle jag ju kanske få jobba på lördag på Statt om dom behövde folk löne vecka så måste vara hemma för säkerhets skull vill ju inte missa chansen ännu en gång. Så då måste det bli på söndag för då ska jag passa snuttis då Jonas är i skolan hela veckan =). Sen åker jag upp med dom till Övikan på fredag och då blire FEST ;). Men som sagt vill jätte gärna fara ner dit igen men beror på skolan så klart som alltid!


Stupid asshole!!

För övrigt är jag jävligt förbannad och sjukt less på en jävla person just nu!!!!!
" Du ska få pengarna på fredag" Men eller hur hade väl fan varit ett jävla under om det hade stämt med det du sa! Blir inte ett jävla piss förvånad över nåt som någon jävla person gör mot en längre! Som sagt tar inte ett jävla skit förgivet och jag är så jävla stolt över mig själv att jag inte gick med på den dära jävla skiten för 2-3 gången va fan det nu är allt för många gånger är det iaf! Tänk man lär sig faktiskt tillslut och nu har jag verkligen lärt mig att aldrig aldrig IGEN falla dit för denna person igen NEVER! Finns nog bra mycket bättre där ute man kan ta än en sådan människa ne fyfan! Funderar seriöst på att göra en polisanmälan snart, visst jag är ingen person som gå och anmäler folk för va det nu än handlar om är för snäll för att göra sånt men nu är jag riktigt jävla lessss och jag bryr mig faktiskt inte ett jävla skit om den personen längre du har gjort mig illa nog många gånger för att man ens ska kunna se dig rakt i ögonen och du är så förbannat feg så fy satan!
Kul då man skrev idag om att jag ska ha tillbaka mina pengar imorgon!! Annars blire polisanmälan och så att vi slipper varandra sen! Nåt sånt var det iaf. Roliga är ju att han vet att jag kanske går och gör det så få se vad han tänker göra åt den saken det är hans jävla fucking problem!!! Sen skriver han till svar vem är det? men hur jävla trög får man vara hur jävla många personer har han lånat pengar av egentligen?!?!?! Annars tycker man att han borde fan ha fattat att det var jag! Men nu vet jag iaf att han tagit bort mitt nummer och det bryr jag mig inte ett jävla piss om bara jag får mina pengar så jag slipper ha nåt med denna person att göra!!! Ändå vet han hur jävla mycket jag behöver mina pengar just nu då det är så mycket att köpa och fixa inför studenten Nee huvva jävla låg människa!


Ja så där ja har man avreagerat sig lite haha tycker detta är ett bra ställe att få ut lite av sin ilska! Nu känns det lite bättre iaf än fast jag har god lust att göra en bitch slap på dig just nu!

Mjaa iaf ska fixa nåt käk nu sen vet jag inte vad jag ska göra hittar väl på nåt antar jag xD.


Sömnproblem

Gaaahhhh! Vad less jag är just nu. Igår kväll blev det inte så värst sent eller jaaa jag gick och la mig innan klockan 2 och enligt mig så är det tidigt för mig iallafall haha. Illa jag vet!. Hade varit svin seg hela dagen så när man väl ligger där i sängen igen för att äntligen få sova ja vad händer inte går det att sova inte. Så ligger jag där vaken och rullar omkring och kollar sen på klockan ja då är klockan halv 4 :O. Inte hade man somnat inte. Så gick jag upp en stund så jag kunde bli trött så klockan 4 då gick jag och la mig igen. Men icke tittade på klockan efter ett tag ja då var den kvart i 5 suck!!. Sen låg jag och halv sov tills klockan halv 7. Nog för att jag inte börjar förnst halv 1 idag men pallade inte ligga kvar i sängen nå längre det går bara inte att sova och jag vet inte varför går helt enkelt inte. Har ju inte sovit speciellt mycket i helgen heller eller ja jag har sovit rätt länge in på dagen men så har jag lagt mig väldigt sent också som vanligt så så många timmar blev det ju ändå inte. Leeesss!

Men men käkade nyss frulle iallafall....ska vara uppe en stund till sen gå och lägga mig ett tag och se om det går att sova nåt överhuvetaget! Sen bär det av till kära skola^^

Mycket bättre =)

Ja något vila blev det ju inte men åt iaf. Det känns mycket bättre just nu =). Hela dagen idag har jag suttit och försökt fixa till bloggen lite. Ja lite mer saker blev det ju iaf =). Ser väl lite bättre ut förhoppningsvis^^. Fattar inte ens varför jag har orange färg? tycker inte ens om den färgen men men haha får ändra sen nån gång då jag orkar. Har suttit ett antal timmar och provat en massa olika saker nu så nu får detta duga ett tag till iaf...

Är jävligt seg idag inte orkat gjort nåt men så är det ju söndag med då händer det aldrig nåt kul heller...

Drömde föresten inatt att jag skulle gå och köpa mina skor som jag vill ha så kommer jag till affären och hela den hyllan som dom är på var tom :O och jag fick värsta paniken haha^^. Jaa normalt äre ju att drömma om ett par skor. Bara jag kan få mina jävla pengar nån förbannad gång FETTTT LEESSSSS på den personen just nu!!!!! I***t !

Aja skriver nog inte så mycket mer idag har ändå inget vettigt att skriva om just nu, ska iaf gå och fixa nå käk igen är hungrig^^

Peace

Huvudvärk

Ursh vaknade upp med världens huvudvärk!. Vaknade först vid 4 inatt och hade jävligt ont i huvet. Men orkade inte gå och ta någon alvedon utan trodde det skulle gå över. Sen vaknade jag runt 11-12 fortfarande huvudvärk så sov ännu längre till vid 2 och hade ändå huvudvärk och nu är jag uppe och har nyss drogat ner mig. Men fyfan ingen ork alls idag känns som man är te fylla eller nåt....Så typiskt att man ska få det just i dåliga tillfällen jag som måste plugga och så idag så åååhhh!!

Ska ta och äta nu och vila en stund och se om det går över nu då jag har tagit alvedon och så. För jag måste verkligen göra läxa senare idag.

;D

Jadå var man hemma igen då :). Jag tog sån tid på mig att göra i ordning mig satt han aldrig till donken innan Carro och Olle käkat klart haha. Men träffade dom på torget iaf och vi gick och kollade efter en massa kläder. Men hittade inget eller ja kollade inte så noga har inte så mycket pengar att köpa nå kläder för just nu måste spara det mesta till allt partande som kommer fram över och till studenten så klart ;). Är ju som en del som man måste fixa till det.
Efter vi gått på stan ett tag for iaf jag,Carro och Thomas till donken blev strips och cola som vanligt mumms. Sen for vi hem till Olle. Snackade och en massa annat sen blev det dags för att laga middag vi käkade lax skit gött vare iaf :). Sen satt vi bara och chillade ett tag sen var det dags för Carro att gå till Statt och jobba och jag drog hem.

Har ännu inte fått nå svar om hur det blir med jobbet men är dom få folk ikväll så skulle jag kanske få komma dit och jobba iaf Carro tyckte det lät som en bra ide haha. Men klockan är ju över 9 så verkar som att dom klarar sig bra haha. Sen så äre ju iförsig helgen innan löning så det lär väl inte vara så mycket folk ikväll heller.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt bara vara hemma och inte göra speciellt mycket lugn och skön helg känns väldigt skönt må jag säga =).

Godmorgon =)

Vaknade för ett tag sedan. Klev först upp klockan 12 men gick och la mig igen han sova till 20 i 1 sen ringde Jonas haha =). Så nu är man uppe då. Sitter och käkar frulle just nu iaf. Efter det ska jag ta en snabb duscha och göra i ordning mig och så dära för att dra ner till stan och Träffa Carro och Olle på Donken =) Sen får vi se vart det bär av efter det =).


Yeeey :D

Kom Nyss hem från Staden :). Blev borta lite längre än tänkt men. Bion var iaf skit bra kan jag då säga :D. Så folket hade rätt om den ;). Efter bion for vi hem till Olle och såg på National Treasure book of Secrets :) Jag hade bara sett den första filmen och inte den nya. Men nu så. Måste säga att den påminde mycket om den första filmen fast det visste jag redan men ändå. Har jätte ont i mina armar just nu haha låg som en korv då vi såg på filmen haha så dom är bara som spagetti för tillfället!. Fick gå hem också huvva så kallt he va och en massa fyllskalla stötte man på på vägen haha så ska de va ;). Men det var en mycket trevligt kväll må jag säga :):).

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra soooovvaaa ska jag iallafall ta och göra är svin trött just nu. Jonas ring inte och väck mig klockan halv 9 imorgon snällllaaa haha då jävlar :P. Kanske drar man till Carro och Olle en sväng på dagen få se vad som väntar :).

Nu ska jag ta och slagga typ jaa snart och sussa så gött =).



image34

Sjukt bra film, LÄTT värt att se :D


Bio =)

Idag har inte hänt speciellt mycket ne har ju bara varit hemma. Som jag trodde inte fick man nå pengar tillbaka idag heller GAAAHHH!!!

Har inte så mycket att skriva just nu precis för jag har inte gjort nåt typ^^. Men jag ska iaf snart fara iväg på bio med Carro och Olle =) Ska bli nice det vi ska se på Iron Man hört att den ska vara bra så få väl se nu da ;). Sen lär jag nog gå hem efter det antar jag. Bion börjar klockan 9 sen är den typ 2 timmar lång också så det blir nog bara hem och nana då xD.

Nu ska jag byt kläa sen dra mig till stan!


Fredag =)

Har nyss kommit ur duschen. Är sjukt trött idag^^. Jonas ringde och väckte mig halv 9 !!. Haha vaa fan ;P. Jag som hade ställt klockan på 9. Men icke jag fick tydligen inte sova nå längre haha. Satt och halv sov ett tag vid datorn kändes det som. Men nu har man duschat och så så nu börjar man vaknade till wwwiiiee typ 4 timmar efter.

Var ju tänkt att jag skulle till skolan idag med men klockan blev så mycket medans jag och jonas satt och snackade och nu har dom andra datasalen satt....får göra klart det jag kan här hemma över helgen. Ska väl ner till stan snart antar jag..beror ju på om jag ska få tillbaka mina fakking pengar eller inte! Smått lesss just nu. Har inte hört nåt men men blir inte speciellt förvånad av det heller.

Har fått tillbaka den dära skiten runt ögona igen är svin röd och det svider som satan! Vad är problemet??!?!!

Ne nu ska jag göra i ordning mig och käkade och så dära har inte hunne käkat nåt än :P.

P.s Drömde världens sjukaste dröm inatt om en person som jag verkligen inte tycker om. Nej tänker inte skriva ner det heller haha. D.s

Moha!

Ja nu vare natt igen då och jag är uppe som vanligt haha. Nattuggla JA!

Ja nu har man iaf varit ner på stan och lämnat in CV och så dära =). Hon ska iaf ringa mig senare då hon kollat på mitt CV och säga hur det blir som ;). Fick även ett oväntat samtal idag Mattias ringde mig jaa skönt att man kan prata ibland iaf än fast det inte blir så ofta längre men nog har man mycket att prata om iallafall jag haha xD.

Imorgon ska jag till skolan igen då vet inte vilken tid men ska försöka kliva upp runt 9-10 tiden iaf. Sen ska jag väl få tillbaka pengarna imorgon med vare ju tänkt iaf . Så ska jag gå och köpa dom söta skorna ;). Nicenice! Sen vet jag inte alls vad jag ska göra har inga speciella planer för helgen. Icke blire nå supa för min del pallar inte denna helg måste tare lugnt nån gång också. För sen dom kommande helgerna blir det jävligt mycket festande för det är 2 veckors på Plattan, sen komma Jonas yyeyyy =) och då äre även 7 dagars på Plattan. Sen äre studenten OJA! sen balen sen helgen efter fyller lilla Zandra år så ojoj.

Ne nu ska jag göra nåt annat sen blire sova Gnatt.

Home :)

Då var man hemma igen då :). Eller kom hem runt 2 men ändå^^. Var på skolan i typ 3 timmar. Fixade först klart CV så nu är den klar iaf och väntar på att lämnas in haha =). Sen hade jag usb minnet med mig så la över en massa skol uppgifter man vill ha kvar och så =) Hittade en massa roliga bilder från typ 1:an hahah fan va liten man såg ut :O. Aja tur att man har förändrats lite iaf. Sen gjorde jag klart en grafisk uppgift också yeeeyy =) Så nu har jag bara 1 uppgift kvar i grafiskt att göra men den ska jag fixa i helgen. Måste ut och fota och skriva en text så ska göra det sen lägga in allt i programmet på måndag blir nog bra det bara jag gör det nu också!.
Iaf efter jag varit på skolan träffade jag Zandra en snabbis och vi gick till Östra och köpte nå götta och nå annat. Sen for jag hem och har käkat varma macker mummsi var svin hungrig.

Ikväll ska jag hm ja va fan ska jag göra? haha! Ska fixa någon läxa nog igen hehe. Inget speciellt iaf vad jag vet xD

Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska närma sig kvart i 5 så jag kan börja gå ner till stan och till Statt ;) Hoppas Hoppas!

Torsdag

Nu ska jag strax gå till skolan och fixa klart nå uppgifter. Klev upp klockan 9 hade ställt klockan på halv 9 men fan var så jävla trött och var precis på väg upp då Jonas ringde :P. Bara för att du var uppe sen klockan 8 haha xD. Själv var jag hur trött som helst men somnade väl inte så tidigt heller som vanligt.  Iaf har gjort i ordning mig och sånt nu sitter bara och väntar på att det ska bli lunch på Mp så jag kan sitta vid datorn då dom inte har lektioner. Kollade på deras schema och då har dom multimedia efter lunch suck! då måste dom sitta vid datorn och då får inte jag vara där ^^. Så få se hur länge det blir på skolan idag. Ska iaf hinna fixa klart CV för det måste jag ha klart idag iaf. 

Nu ska jag dra till schooollll hojs!

Yeha!

Kvällens gång då :P. Har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem kollat på Frusna män söker kärlek haha goa grabba jodu! Norrlänningan! Sen kollat på Greys så klart så bra :). Ska väl snart sätta mig och svara på nå fråge papper om webbdesign eller ja fick uppgiften från den lektionen men det handlar om Upphovsrätten. Precis samma sak som det handlar om i Mdk saken jag inte har gjort. Fast här förstår man iallafall frågorna till skillnad från den ^^.

Imorgon ska jag försöka komma upp runt 9 - 10 tiden hade jag tänkt. Fara till skolan och fixa klart nå uppgifter sen ska jag nog hem antar jag bara. Eller kanske går och hälsar på Zändra eller nåt få se :). Klockan 5 ska jag iallafall gå ner till stan ska på Statt och lämna in mitt CV wwiiee :) Carro ringde mig ikväll och hon som jobbar på statt ville att jag skulle komma förbi så hon fick se vem jag är och så sen ge hon CV. Hoppas hoppas verkligen att hon tycker det ser bra ut så kanske man får prov jobba på lördag med Cärrroo skulle vare sjukt kul =D. Får hoppas på det bästa helt enkelt :)

Trött trött trött Zzzzz


Im done with it!

Då var man hemma igen då efter att ha varit på skolan och stan. På multimedia lektionen hade vi ingen lärare som inte är speciellt ovanligt! Eller jaa visst brukar han vara där typ 5 min sen är han borta typ resten av lektionen haha jaja. Bra att han inte var där idag iaf så hade jag chansen att fortsätta skriva på rapporten och jag satt och höll på med den ca 2 timmar innan allt var klart och allt var utskrivet. Blev rätt mycket jag skrev i den faktiskt som igår då jag började med den minns jag typ inte så mycket om vårat projektarbete och visste knappt vad jag skulle skriva men sen flöt allt bara på. Samma sak idag fick iaf hop till 10A4 yyeeehhhhaaaa =)=). Det kändes jävligt gött kan jag ju säga! Förutom att skrivaren på skolan var så fucking seg så det tog typ 5 min för varje sida att komma ut haha men he gick ju tillslut. Sen då jag skulle lämna in den hade jag så mycket papper så att häftstift sakerna gick typ inte igenom alla papper så allt satt ihop jag typ oj då =P. Sak samma 1 läxa klart bara typ 1000 kvar haha.

For till Zandra efter jag var klart med rapporten iaf. Sen drog vi ner på stan träffade Jonas och nå fler trevligt trevligt. Sen gick vi och kollade efter nå kläa! Jag köpte iaf kjolen och dom korta byxorna fast det blev ett par andra som var snyggare :). Linnet sket jag i orkade bara inte köpa det helt enkelt^^. Så kan det gå. Efter det for jag och Zandra och tog en fika på Cafet i Port 9 va det nu heter... Var rakt nyttigt ja haha käkade yoghurt med bär i skit god va den iaf =). Sen for Zandra och solade och jag drog hem. Ville också sola men kände att det var för tidigt har ju nästan nyss solat ju så gör nog det i helgen istället :).

Ikväll ska jag försöka få klart en till läxa iaf webbdesign saken. Sen kolla lite på multimedian fixa i ordning texten så jag bara behöver klistra in den på bilderna imorgon på skolan. Är ju ledig men ska dit ändå hade jag tänkt. Måste verkligen få klar dessa uppgifter annars finns risken för Ig och det vill man då inte ha inte i sånna hära viktiga ämnen det vore för illa!

Morn morn =)

Idag är man uppe ovanligt tidigt för att vara en onsdag :O. Vaknade först halv 7 och var jätte pigg och då klev jag upp också men kände efter ca 10 min att ne fan jag orkar inte så gick och sov till halv 9 sen låg jag och drog mig till klockan 9. Bara för det så är jag mer trött nu än först då jag vaknade ^^. Men klev upp nu för att jag måste skriva klart rapporten och så :). Inatt somnade man efter klockan 1 någon gång och det är ju väldigt tidigt för mig haha duktig jag var xD.

Drömde föresten om studenten i natt. Jävla sjuk dröm vare iaf. Drömde att jag och Madde hon är dessutom 1 år yngre än mig men iaf i denna dröm skulle hon också ta studenten haha sen var Carro med lite nu och då och Zandra också. Drömde iaf att vi höll på komma försent till då man ska ta emot betygen och sånt och jag fick choklad fulla min tröja plus att jag inte hade bytt om till min klänning och att jag hade glömt nykeln till mitt skåp där min klänning var. Sen då jag väl hade fått upp skåpet så skulle man ha någon biljett för att komma in till någon scen där man då skulle ta emot betygen då märker jag att man måste betala 50 kr i inträde och jag hade inte nå pengar på mig så det blev värsta paniken jaa nåt sånt iaf haha =)

Ne nu ska jag hoppa in i duscha så man vaknar lite sen göra frulle och sätta mig och skriva på rapporten sen dra iväg till skolan.

Duktiga jag :)

Kvällen blev ju inte riktigt som tänkt men nästan så:P. Började iaf lite smått att skriva på rapporten först sen kommer mamma och frågar om jag vill följa med och grilla. Sa nej först för jag gatt fan få klart rapport helvete. Men sen så ångrade jag mig då hon sa att vi blir inte borta nå länge och då skulle jag hinna skriva mer då jag kommer hem plus att jag börjar ju inte förnst kl 12 imorgon så om jag kliver upp tidigare så hinner jag skriva mer på det innan skolan börjar.

Vi for iaf iväg till nåt jävla ställe vet inte va det heter har aldrig varit där nån gång tog typ 45 minuter dit så kom Lennart dit med. Men det blåste ju så förbannat mycket så det var lite svårt att få upp elden haha. Men he gick ju tillslut så. Sen då maten väl var klar och vi sätter oss och ska börja käka så börjar det stört hagla haha tack för det. Sen blev det asss kallt. Men gött vare iaf men kallt.

Kom hem runt 8 tiden då vare bara till att börja skriva igen ah nästan slappade en stund först haha som vanligt sen har jag sutte och skrivit nu ett bra tag och faktiskt kommit upp i 5A4 STOLT över mig själv inte ofta jag har gjort klart någon läxa nu på jag vet inte hur länge har bara inte orkat. Men nu så jävlar äre ju slut spurten! Så nu måste jag, får tänka på att göra mitt bästa nu för jag slipper all skit senare ett bra bra tag =)=). Få ta det som en belönning haha. Ska skriva lite mer snart igen och kliva upp runt 9 tiden imorgon och fin slipa allt sen lägga in allt jag har skrivit i programmet som är på skolan sen lämna in det.

Imorgon har man Multimedia som första lektion sen Mdk åhh shit har fortfarande inte gjort den dära jävla skiten vi skulle göra men va fan. Tycker rapporten är bra mycket viktigare att få klart än det. Det är ju som sagt om projektarbetet så. Mdk fattar man ändå inget av lär sig inte ett piss och man förstår ingen av frågorna heller för dom är ju formulerade på sånt jävla konstigt sätt så ingen förstår dom alls. Iaf efter skolan ska jag dra ner till stan en stund ska köpa ett nytt linne som jag såg idag och en kjol och ett par korta byxer =) Eller ja måste ju prova det först men om allt passar så :). Fick ju pengar av Lennart idag som födelsedags present så nu jäklar :). Sen på fredag ska jag köpa dom söta skorna jag hittade om det nu går som planerat det vill säga. Aja sak samma efter stan ska jag nog bara hem och fixa nå mer läxa som är över. Hemskt roligt =P.

Ne nu ska jag fortsätta och skriva på rapporten och sen försöka sova någorlunda tid iaf går ju alltid att göra ett försök.

Då var detta gjort bort xD

Såja då var man hemma igen då :). Har nu varit på Fest prissen och fixat klänningen den var lite för stor och lång haha ^^. Så fick nåla upp den och så =). Så nu ska den väl sitta bra hoppas jag=). Skorna passade iaf skit bra till klänningen YEY :).
Efter det for jag och morsan ner på stan och kollade efter halsband och örhängen fick tips av hon som jobbar på Fest prissen om vilka halsband som passar bäst. Hittade iaf två stycken snygga så la undan dom så få se om det blir någon av dom :). Sen måste man ju hitta nå örhängen med som passar. Gick också runt och letade efter en vit sjal som jag ska ha till klänningen men hittade ingen snygg =/. Fast kollade inte så noga efter det nu heller. Men om det blir kris gåre alltid att köpa hos dom så fast då är den ju dyrare men va fan xD. Var även och fikade på Cafe blåbär mumms var as hungrig så morsan fick köpa fika åt mig haha. Sen bar det av till tandläkaren och borri borr. Tog typ bara 10-15 min. Har aldrig varit hos tandläkaren då det har gått så fort^^ plus har aldrig borrat ett hål utan bedövning heller förnst nu. Men var ju bara ett pytte litet hål nu så. Så nu ska jag väl FÖRMODLIGEN inte tillbaka dit förnst nästa kontroll som är typ nästa år eller nåt sånt^^. Har ju fan konstant gått dit minst 1 gång i månaden typ i 2 år haha. Fast det beror ju iförsig på hur mina tänder hade tänkt att ha det haha. Så klena dom är så fifan. Fick iaf ett avtal av dom som jag skrev på som börjar nästa år då man ska fylla 20. Då måste man ju betala och eftersom att mina tänder ha varit och är som dom är så ska jag få betala ca 460 kr per år i 2 år. Så blir det billigare för mig sen då jag måste laga eller så senare. Fett nice de! Ah inte för att det blir jag som kommer betala dom dära 460 kr för ett år utan det ska farsan göra haha. Fick även ett papper på hur jag ska sköta mina tänder under denna tid : borsta tänderna 2 gånger per dag men det gör man ju redan så. Sen börja använda flour 2 gånger i veckan sen flour tandkräm sen börja använda tandtråd. Bara att börja vänja sig ^^. Haha så snyggt sen då man kommer ut från tandläkaren det första man gör är att ta en snus xD.

Aja idag händer det väl inte så mycket mera tror jag. Ska plugga som satan ska snart börja med rapporten. Sitter nu också med mina student skor på mig haha måste ju öva att gå i dom så man inte får så jävla ont i föttern då det är dags! Känner verkligen hur högen med plugg ropar på mig nu är " verkligen " taggad för att sitta och skriva ca 6A4 *NOT*.

Tisdag!

Har nyss kommit hem från första och enda lektionen för idag skönt :). Ska snart fara iväg till Fest prissen och fixa klänningen wwiiiee =) Får man kolla om skorna jag köpte passar bra till den också hoppas på det iaf :). Sen måste man fixa halsband och örhängen och allt sånt smått man ska ha på sig :P. Men det får bli en annan dag hinner nog inte köpa det idag iaf. Tar någon timma innan klänningen är klar sen ska man ju till tandläkaren kvart i 1. Sen ska jag bara hem och plugga plugga plugga! Högen här bredvid mig ser inte så frästande ut men det är ett MÅSTE idag. Har en rapport om projekt arbete jag måste skriva klart som ska vara inlämnat i morgon :O. Så det blir till att sitta och skriva på datorn typ hela kvällen. Men för övrigt känner jag mig på ganska bra humör idag än fast jag somnade runt 3 inatt igen haha! Höll inte på att ta mig upp imorse men det gick tillslut. Fick en jävla bra låt igår som jag sitter och nöter är nog den som gör mig glad skulle jag tro ^^. Men men...Nu ska jag packa ner skorna och sånt och dra ner till stan tjo.

Hemma

Japp då var man hemma igen då =P. Blev aldrig så att jag for till Mdk lektionen haha inte Zandra heller utan vi satt hemma hos henne istället och snackade om studenten och så =). Sen kom hennes mammi förbi så skjusade hon oss ner till Nola så var vi där ett tag. Sen drog vi iväg och solade asss skönt =). Rätt röd blev jag denna gång haha men va fan xD. Fräknarna tittade fram som vanligt Cute cute ^^. Efter det drog vi iväg till Östra Zandra skulle handla hem nå käk så köpte jag snusa och nu sitter man hemma här då.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra inget speciellt tror jag se på tv klockan 7 iaf. Sen ska jag försöka göra någon läxa också.

Imorgon börjar man 10 över 8 och lektionen slutar halv 10. Sen har man rast från halv 10 till halv 1. Under den tiden ska jag dra ner till Fest prissen och be hon fixa klart min bal klänning wwiieee :). Lär ju ta någon timma. Sen kommer jag inte kunna gå på den lektion som börjar halv 1 för jag har tandläkar tid kvart i 1. Så då missar man den också :P. Ska iaf borra ett hål som vanligt. Ett hål som jag har fått mellan mina framtänder där bakom hur fan lyckas jag? haha!. Iaf efter det hade jag planerat att sola men eftersom att det blev i dag istället så vete fan vad man ska hitta på sen göra klart nå mer läxa kanske ser väl.

Ne nu ska jag göra nå annat tjopps =)

Måndag =)

Japp Godmorgon då^^ eller ja nåt sånt vaknade iförsig klockan 7 men tog mig inte upp förnst halv 8 haha! Men jag han ju ändå till lektionen. Somnade sent som vanligt också runt 3 :O så är lagomt sliten nu eller jag var.
Iaf har nyss kommit hem från skolan efter haft gympa yey jag tog mig upp till idrotten haha under! Vi var på skyttis iaf ^^. Soligt är det ute idag också men ursh va det blåser kallt ute ändå. Slutade gympan typ kvart över 9 sen gick man bara hem. Börjar inte förnst halv 1 igen xD. Slappt! Då har man Mdk då jippih eller inte.Har det till 20 i 2 sen klockan 2 har man webbdesign till halv 4. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Hem och göra någon läxa antar jag. Inget speciellt planerat vad jag kan komma på ;P.

Ne nu ska jag dra mig in till duschen och sen fixa klart Mdk saken.

Helgen^^

Ja så är det söndag igen då =) och inte har jag haft tid till att skriva haha går lite dåligt med det då det blir helger hinner ju fan aldrig^^.Men nu sååå!

Ifredags var ju det sista dagen på Coop känns himlans skönt kan jag ju säga!. Kändes faktiskt tråkigt att sluta ändå och inte träffa allihopa nå mera förut då man är där och handlar då^^. En kommentar jag fick så fort jag kom in i Coop var " Jaha så nu ska du lämna mig och gänget nu då ". Haha!. Ne men det känns bra att slippa vara där. Har iaf komme fram till att jag ska då aldrig skaffa mig ett fast jobb i en mat butik ne huvva heller!. Slutade runt 5 som vanligt iaf, tömde ur skåpet och sa hejdå till allihopa. Sen gick jag och snackade med min handledare om hur det blir med jobbet och så. Jaa tro på fan inte fick jag nå sommarjobb inte. Visst jag är sjukt trött på stället men nog hade jag kunnat sommarjobba där i någon vecka så man inte är pank iaf ! som sagt man gör allt för att ha pengar! Aja han sa iaf nej till att jag skulle få sommar jobba där. Han sa att dom hade fullt redan. Sen sa han även att han tyckte att jag skulle ha utvecklats mer inom detta under denna tid? jag typ öh jaha okej. Blev lite smått irriterad där och sa bara ah men då söker jag jobb nån annanstanns då sen typ hejdå haha^^. Men whata fuck utvecklas mer? ajo det är ju jätte lätt då det enda man har fått gjort i ca 1 år är att packa upp alla dessa förbannad varer!! Och inte har man fått sutte i kassan inte heller. Visst dom har sagt till mig flera gånger om jag vill prova det jaa det har jag ju velat gjort. Så har dom alltid sagt vi tar det nästa dag eller nästa gång du kommer. Ah så har den dagen kommit ja då har dom inte tid att lära mig? så det är då fan inte mitt fel iaf. Så tillslut sket jag bara i att fråga om det. Smart arslet att säga att jag ska ha utvecklats mer då dom bara ger mig samma uppgifter hela tiden?. Fett less blev jag iaf.

Sen då man kommer hem får man veta att Coop hade tydligen ringt till en annan person och frågat om den ville sommarjobba där? och till mig sa dom att det var fullt redan aja haha störd iaf. Nog snackat om det^^.

Iaf på kvällen blev det iaf utgång ( mkt ovanligt ) haha! Fick veta att Linn och Elin och dom skulle till Plattan för dom tog ju studenten :). Så då måste man ju bara dit så klart =D var ju som sagt flera flera flera månader sen man träffade dom så. Carro tyckte ändå att vi skulle dra ett öss så det satt fint ;).
Runt 9 tiden kom Carro och hennes farsa och hämtade mig här hemma så drog vi ner till stan och tog nu nå pengar för att köpa nå bira ;). Jaa då märkte jag ju också att jag hade glömt mitt lägg hemma smart carro smart! så då var det bara att skynda sig hem igen och sen ner till Plattan innan 10. Men jaa vi han ju iaf =).
Värmde upp med några öl medans vi väntade på Linn och Elin :). Kring 11 tiden kom dom iaf med student mössern och allt på sig xD. Kände föresten inte ens igen Elin först då jag såg henne innan dom hade gått in.Haha.
Trodde inte alls det skulle vara mycket folk på Plattan men nog vare en del ändå =) Såg föresten typ världens sötaste kille också haha jag typ fan jag måste gå och snacka med han. Så gick jag ut där han och hans polare stog och rökte så frågade jag han om han hade en tändare eller nåt haha och ja så klart vare hans kompis som hade det då och inte han jag typ men fuck! Haha! Aja så kan det gå:P. Det var så jävla kul att träffa Linn och Elin så ojoj man hade som sagt rätt mycket att snacka om kan jag då lova. Rätt på blev man ju där ett tag också haha hjälpte dom att sjunga vi har tagit studenten för vi har tagit studennntteeenn haha jaa man måste väl få börja värma upp elle?=P. Nightlife var också där och fotade så vi hamnade med på 4 bilder nicenice :) Tro det var typ första gången dom var där eller nåt haha eller ja jag har då aldrig sett dom kommit och fotat här iaf ;P. Ändå är jag ju där rätt ofta nu förtiden^^. Runt 2 började vi dra oss iaf det stängde ju ändå så. Så kom deras pojkvänner och hämtade dom och jag och Carro vi stannade kvar utanför Plattan haha ingen av oss orkade gå hem så vi visste inte vad vi skulle göra ;P. Jag var ju iaf rätt på luven där på slutet haha jag hade tydligen gått och typ sprunge på vägen och tryckt på dom dära jävla knapp sakerna då man ska gå över vägen sprungit fram och tillbaka och skrikit att folk skulle gå över vägen för att det var grönt hahahha men det var ju inte ens nån männis där? aja Carro fick ju iaf ett gått skratt haha :D. Vi ringde grannen iaf och han fick bara lov att hämta oss och det gjorde han med. Sen drog vi hem till han kollade på hans nya fiskar haha och drack ännu mera. Sen är det så likt han att han alltid ska hålla på att driva med mig då jag är full? det verkar han tycka är jätte kul^^. Vet inte hur många gånger han tog av mig mina pengar som jag hade kvar och vi körde typ maraton ett tag i hans lägenhet hahah! Vi blev iaf kvar där ett tag runt 4 tiden gick jag och Carro hem och började käka chipsa mohaha sen satt vi och snackade om en massa skit sen somnade vi runt 5 tiden xD.

Vaknade runt 12 tiden tror jag det var på lördag iaf. Vaknade av att Carro sa bah det ringer ju? jag typ flög upp ur sängen hur fort som helst och kollade på min mobil inte fan ringde det? haha då satt Carro och snackade i telefon iaf då jag vaknade vete fan om jag hörde i syne eller om hon sa det?;P. Var iaf inte ett dugg bakis då jag vaknade skköönnntt! Men var smått less i huvet det var jag kan man ju säga. Kändes som man va te fylla då man vaknade. Vi hade iaf tänkt att Carro skulle stanna hela helgen men eftersom att hennes farsa ringde och sa att han var på väg att hämta henne så blev det inte så. Neh jag tog mitt pick och pack och följde med henne hem till Gideå =) Skoga! Shit va länge sen man var där ojoj flera år sen typ? iaf sen man var hemma hos henne :P. Illa!

Det var iaf soligt väder och vi la oss ute på deras gräsmatta och solade skönt och glassade så klart :). Sen spelade vi Guitar Hero haha kulkul =). Senare på dagen grillade vi mummsi! På kvällen kom iaf Maria också så såg vi på en film Black Sheep haha så jävla sjuk film så fyfan men rätt rolig men väldigt annorlunda eller vad man ska kalla den ;P. Jag och Carro kollade även underdagen på nån utlandsresa som vi kanske hade tänkt att göra typ efter sommaren i Augusti eller så =) Vi vet vart vi vill fara iaf wwiieeoo men det beror ju på om man har råd också men så himla dyrt vare faktiskt inte :) så vi ser väl hoppas!

Idag klev vi upp vid 12 käkade frulle och sånt. Sen spelade vi lite Guitar Hero igen^^. Sen for vi ut och cyklade haha ingen av oss har cyklat på flera år typ haha men det var kul xD. Sen så var det tänkt att jag skulle åka med halv 5 bussen hem men då märkte vi att om jag åker den så är jag inte hemma i stan förnst 25 i 7 :O . Den tar värsta omvägen genom Björna och allt sånt. Så pallade inte så morsan hämtade mig runt 7 ikväll istället =).

Japp det var väl hela helgen det tror jag. Imorgon blire skola som vanligt då ska fan ta mig upp till gympan imorgon asså! jag måste har inte vara med på den på jätte jätte länge. Sen komma man har rast från 20 över 9 till halv 1 drygt eller vad?. Få se om man drar hem då eller vad man nu gör :P. Har även ett hemprov som vi ska lämna in efter lunch så måste fixa klart det också. Skönt att det är slappt i skolan =). Nu är man ju som sagt ledig varje torsdag och fredag mohahha lång helga ;). Ne men ska vara på skolan några timmar varje gång och fixa klart allt. Men man får ju iaf sova lite längre än halv 7 ;P.

Mjaa eftersom att jag inte har nåt sommarjobb än så är det väldigt illa! Vill inte vara pank! Men jag och Carro snackade om det idag iaf och hon ska höra med dom som jobbar på Statt om jag kan få komma och prov jobba där till helgen eller nåt om dom skulle behöva mer folk :) Så det blir nice hoppas på att man ska få göra det! Då jobbar man iaf varje lördag sen får man försöka hitta nåt annat jobb som man har på dagarna nåt sånt. Hoppas att det blir så får man ju jobba med Cäärrro med nice det skulle vare ;). Sen ska morsan kolla med en som heter Marcus med och bor i Sollefteå så ska jag kanske få komma och jobba där i hans krog också. Var faktiskt hans förslag om det då han hörde att jag ville bli bartender. Så tyckte han att jag skulle prova hos han då så kunde han lära mig =) skulle vare fett bra! Så får hoppas han tycker det låter som en bra ide fortfarande var ju som nån månade sen han sa det men :P. Vi ser väl =)

Ne nu har jag skrivit väldigt mycket känns det som haha! Så nu ska jag göra lite på Mdk sen sova Gnatt :).


image30

Carro & Carro

image31

Linn,Carro,jag,Elin =)

image32

Jag,Carro o Linn

image33

Grattis Grattis!

Degad^^

Idag har man varit på Coop då som vanligt :P. Fick hjälpa till att fixa iordning där ute nå stängsel skit där ute sakerna skulle vara sen fick jag den stora äran till att dammtorka alla låder och bord och tvätta borden och stolarna m.m ^^ jätte kul eller inte haha :P. Var sjukt trött idag fifan inte så konstigt heller somnade för sent in på natten som vanligt. Så får skylla mig själv :P.

Efter jag slutade runt 5 så for jag och morsan ner till stan som vi hade bestämt:). Köpte dom snygga vita skorna jag hittade så nu har jag iaf fixat student skorna sköönt :) en sak mindre att tänka på iaf :). Sen så glömde vi totalt bort att fara och kolla på datorn på Expert suck! Kom på det då vi kom hem smidigt :P. Får fara ner på stan på lördag eller nåt och kolla om den finns här :). Ska ändå försöka hitta nå korta byxer också så det blir perfa!.

Fick iaf inte veta idag om jag fått jobb eller ej. Han visste inte än dom gatt fortfarande diskutera mer om det sa han. LESS! fan lämnade in Cv för ett bra tag sen nu så lång tid kan det väl ändå inte ta. Aja eftersom att det är min sista dag imorgon så skulle jag få veta då iaf. Tänk om jag då inte ens får jobba där sen då haha kul eller inte :P verkligen paniken blire då! Tänker fan inte vara pank hela sommaren det går ju inte efter allt som jag har planerat att göra än så länge :P.

I helgen vet jag inte vad jag ska göra :S. Eller jo imorgon kväll runt 6 tiden kommer Carro hit =) hon ska slagga över. Så ska vi antingen ha bara en lugn film kväll med en massa onyttigt eller om vi känner oss party sugen så ska vi dra på Plattan :). Nåt sånt blire iaf :) Sen resten av helgen ja vad ska man göra då vete fan plugga borde jag göra men tar väl det på söndag som vanligt antar jag^^.

Peace!

Onsdag xD

Idag var det också en slapp dag. Började ju inte förnst 12 hade 1 lektion i 1 timme där vi typ inte gjorde ett skit^^. Sen efter det hade vi klassråd ett tag. Snackade om studenten och grejer :).
Efter det drog jag ner till stan försökte få tag i Elin men hon svarade aldrig då jag ringde så då jag kommer till örnparken ser jag hon gå upp mot gallerian. Hon går ju så jävla fort så jag fick springa efter hon ända upp till Subway innan jag han i fatt henne haha. Så följde hon med mig till donken och käka så satt vi där ett tag och snackade skit som vanligt xD. Sen gick vi runt på olika sko affärer och kollade efter student skor till mig =). Hittade ett par riktigt snygga faktiskt som jag tror jag ska köpa imorgon :). Plus att jag hittade ett par andra skor med ett par gula haha svin söta med en rosett dom måste jag ha! men frågan är om jag har råd till att köpa båda skorna det vete fan=P. Hoppas!
Sen drog Elin hem och jag tog bussen hem.

Ikväll har jag väl inte gjort så mycket chillat hemma med morsan käkat popcorn och kollat på tv typ hela kvällen. Vi satt också och kollade på en massa olika bärbara datorer tror jag har hittat den jag vill ha nu riktigt nice är den =).

Imorgon ska man på Coop som vanligt då. Egentligen så skulle jag kanske fara till Sundsvall med Zandra men det blir inget av för min del. Sista praktik veckan blir det för mig nu. Eller jaa vi får sluta praktiken nu eller senare som vi vill men känns skönare om man får vara ledig varje torsdag och fredag nu tills skolan slutar så har man tid på sig att sitta och jobba klart alla rest uppgifter man har kvar istället ;). Känns som det är bra mycket viktigare!. Som sagt Coop blir det och jag hoppas på att få reda på om jag fått jobb där till sommaren eller inte. Sen blir det sista dagen på fredag skkkkköööööööööööönnnnnnnttt! Ska iaf ner på stan efter Coop och visa morsan skorna och köpa dom förmodligen :). Sen ska vi på Expert och kolla på datorn vi hittade på deras sida nice som fan :D

Har fortfarande cepigt runt ögona och nu är man alldeles ttöööörr så det bara knaster då man tar där hahah! AJ AJ! men får hoppas det försvinner snart iaf.

Ne nu blir det snart sängen förhoppningsvis ^^

Födelsedagen :)

Jaa suck har inte hunnit skrivit nåt har inte haft tid till det. Men nu kommer allt ^^

Som sagt igår fyllde man 19 år då =). Var på skolan först som jag skrev tidigare. Sen stan med Zandra ett tag sen for man tillbaka till skolan och hade Mdk. Bara för att Zandra inte kunde hålla tyst om att jag fyllde år haha så sjöng hela klassen för mig på lektionen haha trevligt trevligt ;). Efter skolan gick jag och träffade Carro på bibblan och väntade på att hon skulle bli klar med en läxa. Hahaha jaa shit asså vad jag satt och skrattade åt henne datorer tror jag inte är något för henne haha=) Det mesta man fick höra i ca 1 timme var " A men du se ju ", " Det är ju fan inte SANT! ", " Nedu så vill jag inte alls ha det! ", " Men helvetes amatör ", " Men du din jävel " med mera med mera hahaha men nog fick man ett gått skratt alltid. Efter det gick vi iaf hem till mig och vräkte i oss smörgås tårta Mummsi!. Sen satt vi och invätnade att morsan skulle komma hem så jag fick öppna paketen. Men först käkade vi middag Wok blev det Yammi. Sen var det dags att öppna alla paket jag fick min jacka ja på morgonen som sagt, sen fick jag ett par skor som jag ville ha :) jävla nice!, pengar,massa nya kläder, saker som jag behöver då jag flyttar hemifrån, smink m.m kommer inte ihåg allt just nu^^. Efter allt sånt var bort gjort blev jag och Carro på flum humör så vi gick ut och tog några fula bilder hahaha jaa kul hade vi då det iaf ;). Iaf då jag och Carro satte oss i busskuren kom Grannen förbi med bilen och ville att vi skulle följa med till stan så då gjorde vi det. Hahah det var första gången Carro åkte bil med han och hon visste ju inte hur fort han brukar köra ibland så hon satt och skrek där bak näst in till hela tiden hahaha jag och grannen satt bara och skrattade åt hon xD. Men hon överlevde ju iaf :P. Vi åkte upp till varvsberget och kollade på utsikten och fotade en massa bilder =). Sen skjusade han hem oss för Zandra var på väg hem till mig. Så då kom hon och då blev det tårta igen och sen glass efter det :). Sen for vi runt med Zandras bil och börnade runt på stan kapp körning och sånt alltid kul ;). Vi blev sugna på götta så for till Kvantum och köpte hem lite Popcorn. Runt 9 tiden gatt Carro fara hem så jag och Zandra satte oss och såg på en film och vräkte i oss 2 påsar popcorn haha illa! men gött säg ;). Sen runt 12 vare dags att börja dra sig till sängen.
En mycket rolig och bra dag hade jag iaf =)

Idag då man vaknade i morse mådde inte mina ögon så jävla bra ne, var helt svullen runt ögona och ill röd :O. Hade så igår morse då jag vaknade med men det gick över senare på dagen men i dag har det bara blivit värre. Fick så en gång förut med, men då var det för att jag inte tålde nåt som var i en smink bortagnings sak. Men det har jag ju inte använt nu :S. Men tror att det kan vara av den nya mascaran jag köpte i helgen att jag inte tål nåt som är i den mjaa maybe. Använde inte den idag iaf så ska se om det blir nåt bättre. Vill ju inte gå och se ut som jag vet inte vad. Men som sagt tur det finns brun kräm och sånt skit så kan man dölja det mesta ;).
Iaf Idag var man ledig från skolan sköööönnntt :). Har ju avslutat fler kurser nu och så så nu jämarn är slappt ;). Vaknade runt 12 tiden vid 1 drog jag och Zandra ner på stan och solade skönt som fan vare :). Sen for vi till Parken och köpte biljetter till Balen Wiiiieee längtar :):). Sen skjusade hon hem mig och hon for hem till sig. Mor min fyller ju år idag så har firat henne lite på dagen också =).På kvällen for jag och Zandra och hälsade på Ludde i Domsjö sen bar det iväg på Klassfest =). Vi skulle grilla och så hemma hos Max nere vid en sjö men det blåste så jävla mycket där så det gick bara inte. Så då tog vi bilarna och drog iväg till Hörnsjön och satte oss där och grillade en massa smått och gott =). Runt 10 tiden höll vi på att frys ihjäl iaf jag haha så jag och Zandra drog hem for och köpte lite götta innan sen for vi hem :P.

Japp det var väl denna dag det antar jag hände inte så mycket mera haha.

Imorgon har jag iaf sovmorgon till 12 sen har man 2 lektioner. Sen vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra :S. Eller jo föresten jag tror jag måste ner till stan igen shit vad jag är i stan mycket på senaste tiden har jag märkt haha aja måste iaf ner och kolla efter skor till studenten och balen =). Hade beställt hem ett par skor men dom neee dom tyckte jag inte alls om. Så måste hitta ett par nya sen måste jag till Fest prissen och kolla när hon ska fixa iordning klänningen jag ska ha =).

Ne nu är klockan 2 och jag är uppe sent som vanligt är trött som fan men ändå går jag inte och lägger mig i tid jag är en riktig natt uggla haha. Ne men ska försöka komma i säng snart iaf =)

P.s Drömde om Block44 inatt D.s

Hade!


image29

Min tårta ;)

19 År idag då =)

Japp så där ja då fyller man 19 bast idag då ;);) Grattis till lilla jag haha xD.

Sitter på skolan just nu iaf kom hit för en stund sen. Ska snart dra ner till stan och fylla på mobilen och sånt folk skriver ju som galningar idag =)=). Sen till skolan igen har bara 1 lektion. Efter det ska jag träffa Carro så ska hon följa med mig hem och käka tårta =). Sen runt 8 tiden kommer Zandra så ska vi käkade tårta igen haha ;) och sen efter klockan 9 ska jag träffa grannen och få en present av han ^^ undra vad det kan vara säg ;P.

Käkade tårta imorse med så det blir mycket tårta idag jojo :). Fick föresten min snygga jacka som jag ville ha i dag wwiiiee tänkte ha den idag men så blåste det så mycket så he gick inte :P.Ska få mer presenter efter skolan yeeyy :). Ne nu står Zandra utanför skolan med bilen och väntar så ska dra skriver mera sedan tjohejs!

Tråkiga söndag!

Ja vaknade som sagt för ca 1 timme sedan fick panik då jag såg att klockan var 3 :O. Hur fan kan jag sova så länge :S. Nu har ju nästan hela dagen gått och jag som hade tänkt ha god tid på mig att plugga lite men icke. Aja ska snart hoppa in i duschen iaf sen tror jag ska gå ut på en promenad i solen så man vaknar lite. Sen göra någon läxa jag MÅSTE göra det idag!!

Haha jaa gårdagen blev ju inte som jag hade tänkt mig men :P. Eller snarare kvällen!. Det var tänkt att jag skulle ut med några polers på Plattan hade ju fixat fri biljetter och allt men så bangade alla ur. Så då hade jag planerat att bara vara hemma och ta det lugnt tog bort sminket och duschade och satte på en film. Eftersom att jag inte hade tänkt att fara så " annonserade" jag ut lite fri biljetter till dom som skulle fara. Marcus kom förbi och hämta några =). Bättre än att dom ska ligga här hemma och skräpa helt i onödan. Senare på kvällen kom grannen in på msn ja då ville han att jag skulle följa med han runt på stan med bilen och sen försöka ta mig en på Statt eller Harry's. Men som sagt det gick ju inte så bra att komma in där men det visste jag redan haha. Så då drog vi till Plattan snällt av han att följa med mig dit iaf =). Och sshhiiiittt så mycket folk det var där:O var näst in till lika mycket folk som det brukar vara då det är 50 - dagars eller nåt sånt. Men det var väl för att Block44 var där och spelade och dom ägde FETT! =)=). Många var typ dyng raka också hahah och det flög glas på golvet lite här och var. Själv så stog man där helt nykter iaf från början men han iaf hälla i mig 3 öl där inne och det räckte. Lugn kväll på Plattan är väldigt sällsynta haha! Ne men det var helt okej på Plattan igår kände inte så många som var där men det funkade bra ändå. Bättre än att sitta hemma och tråka säg^^. Då Plattan stängde for vi till Max och käkade eller grannen och hans polare käkade jag var fortfarande mätt sen all tårta och allt man vräkt i sig under dagen.
Sen skjusade vi hem hans polare sen drog vi till Statoil Norra så jag fick köpa snus tog ett tag att övertala att jag behövde snus för han är helt emot det haha men det gick ju =). Sen följde jag med han hem ett tag han ville visa sina fina fiskar han hade fått under dagen. Haha så hade han döpt en av fiskarna efter mig " Carro Sörliden " sen en efter Kg till " Carro stan " haha hemskt snällt :P. Sen hade han en sug fisk som inte hade nåt namn än så jag döpte den efter han själv ^^ Passade perfekt tyckte jag haha! Aja runt 4 tiden var det dags att gå hem och sova.

Så dära har man rabblat upp det mesta tror jag. Nu kallar duschen på en sen ut i solen =) Tjipptjopp!


image28

Besök =)

Tjoho, idag är man uppe tidigt klev upp klockan 9. Har sovit ca 4 timmar YES pigg är man eller inte ;P. Snart är syrran och Johan här :). Så ska vi fara på ÖrnExpo =). Just nu håller man på att sminka sig och försöka hinna gör iordning sig. Soligt är det ute idag också skööönnntt!

Igår var man på stan mest hela dagen.Träffade Ewe så gick med hon ett tag.Sen for man och hämtade lite mer fri biljetter till Plattan ikväll :). Få se om jag ska fara ut nåt eller inte beror på om Carro ska följa med eller inte så få se hur det blir med den saken.

Ja som sagt idag blir det tårta och en massa presenter till lilla jag haha. Ska fira min 19 års dag idag blir nog nice de :).

Ne nu har jag inte tid att skriva så mycket mer ska fortsätta att göra iordning mig skriver antagligen mera sedan tjohejs!


Uppdatering...

Så då var man hemma igen då efter 5 timmar på ÖrnExpo :).  Ursh vad jag har ont i fötterna nu! Mycket folk var det där. Jag köpte inte så mycket en mascara^^ sen ett par nya örhängen och glass :P. Det var det enda. Hittade ett skit snyggt halsband som skulle passa bra till min balklänning men jag får se köpte det inte idag iaf. Träffade även Madde där och den bruttan far till Thailand imorgon! AVIS!

Nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar Taco gratäng blir det mummsi =). Sen får vi se om man ska ut eller inte vet fortfarande inte hur det blir lite små less....

Valborgs kvällen! xD

Ja gud ja äntligen har man städat klart efter ca 4-5 timmar! fifan! Så det såg ut här hemma haha rekord iaf!

Aja dagen började med att klockan 12 skulle vi Mp3 samlas nere på kiosken och käka glass och sånt. Själv köpte jag ingen varken jag eller Zandra var kvar nå länge knappt 30 minuter för vi hade så mycket att göra under dagen. Så vi drog upp till skolan och hämtade ut ett läx papper som ska vara klart på måndag SUCK! sen for vi ner till stan igen då. Vi köpte en massa grill saker inför kvällen =).
Vi drog hem till Zandra hon hämtade kläder och sånt sen hämtade vi ölen och det =) For hem till mig var väl hemma runt 3 tiden stressigt som vanligt blev det . Men vi hann väl hyffsat i tid eller jo det gjorde vi ;P. Duschade och fixade iordning oss och så dära =)
Runt 5 tiden sprätte man första ölen och som sagt drack 12 timmar där efter haha! Men men runt 5 kom Maria,Olle,hans kompis,Jonas och Carro hit så började vi grilla på grusplanen här utanför. Vi snodde en bänk från Sörliden skolan också haha! Men mysigt och gott vare :):). Efter det satt vi ute och snackade ett tag sen tog vi med oss alla grejer och gick in och började supa på som vanligt =). Vi ringde efter en massa folk vi kände att detta funkar ju fan inte. Alla som vi snackade med nästan alla skulle grilla och sånt först och vissa sa att dom kanske skulle komma och till alla vi snackade med bad vi dom ta med sig en massa folk.
OJA! kring 8-9 tiden då jävlar kom allt folk och inte lite heller ett tag var vi runt 30-40 pers! Shit asså att det ens fick plats hemma hos mig haha =) Men det var jävligt kul asså bland dom bästa valborg jag har haft iaf och lyckat blev det inget bråk ingenting. Senare på kvällen kom nån och sa till mig du Carro du har besök. Jag typ öhh okej? tänkte bah fan nu är det polisen eller nåt. Ne då var det en väktar sak som frågade om jag bodde där och att det var någon som hade spytt utanför min dörr och några trappor ovanför mig. Han ville bara att vi skulle ta bort det sen sa han bara ha en fortsatt trevligt kväll nåt sånt haha =). Trodde han skulle typ säga att grannarna klagar eller sånt skit men ICKE!. Jag måste ha väldigt bra grannar verkar det som för jag menar så jävla tyst var vi ju inte precis:P. Efter ett tag under kvällen kom även Grannen ( Makaronan ) över jajamen fick han se hur jag bodde också haha.
Det var många som man inte kände som kom men hade lika kul ändå alltid kul med nytt folk säg =). Aja orkar inte skriva ner allt som hände under kvällen men senare på natten nån gång då allt folk började dra sig hemåt så fick vi för oss att gå ner till stan vi som var kvar och försöka komma in på Harrys. Ja inte fan va det så svårt man behövde inte ens visa legget så haha. Enda vakten sa va bara välkomna typ :P. Jaa som sagt jag drack också upp alla mina 10 Åbro! hur fan kan jag dra i mig så mycket fattar inte men jaa så kan det gå:P Sen då vi var på Harrys med då drack man ju ännu mer öl haha. Gick och beställde en öl men sket i att betala ja så kan man ju också göra:P Vi blev inte kvar där så länge för det stängde bara en stund efter att vi kom dit. Så då gick vi runt på stan och vinglade på ett tag. Sen drog vi till statoil Norra på nån jävla fest där som söööööögggg! Så där var vi då inte kvar nå länge alls. Kommer inte ens ihåg vem det var vi va hos men han hade tydligen gått på björna fick jag höra idag.Så det måste ju ha vare nån man vet av iaf!
Efter det drog vi ner till statoil och några käkade korv och så sen satte jag mig på nån jävla pinn sak där ute och va gör jag jo ramlar baklänges? hahahah. sen låg jag på rygg och störtt garvade åt mig själv plus alla andra stog och skrattade åt mig :P ja kul att man kan roa folk ibland xD. Alltid ska man då lyckas göra nåt =D.Träffade även på Mark och Bobby där nere fick 2 öl där med:P. Sen vet jag inte hur vi kom hem till mig som om det var Taxi eller om någon annan skjusade oss vet iaf att vi inte gick. Sen var vi här och snacka ett tag sen drog grannen hem och även dom andra sen var det bara att gå och sova klockan var väl runt 4-5 på morgonen så man var rätt slut på och full oja haha =D. Carro sovde över här också =).

Sen det dära med Nunna saken jag har fått för mig att vara gick ju inte så jävla bra igår nerrå haha aja skit samma nya tag igen!

När man vaknade i morse var det inte så kul att se hur förjävligt det såg ut här hemma huvvaligen! Öl fan överallt borden golvet, en tavla är sönder, glas bitar överallt, inte ett enda rent glas fanns det m.m skitigt! Men men sånt får man ta nog vare värt allt =). Hade dessutom svinit ont i mina fötter, inte så konstigt jag typ badade mina fossingar i glas bitar på balkonen på kvällen smidigt :P
Så kul då alltid festerna blir lyckade då jag har haft det =) Folk börjar redan fråga mig när nästa fest är? haha jaa så långt har jag inte hunne tänka än säg :P.

Nee imorgon ska man kanske på ÖrnExpo om jag orkar ska iaf dit på lördag med morsan och syrran. Skulle behöva plugga också så ser väl hur det blir med den saken.

Klockan är som sagt snart 5 och jag är fan vaken än ne ursh är inte speciellt trött heller har sove nån timma idag för man blev så bakis senare på dagen. Men men ska göra ett försök nu iaf ;)

image26image27

Ja SKÅL gott folk ;)



RSS 2.0