NU!

Ja då var man på " hemmaplan " igen. Eller ah kom tillbaka till Hornstull efter jobbet igår!

Så utgång blev det ju som sagt i lördags! och jäääkkllarr se kul det var!!!. Började dagen med jobb varmt som fan va det sedan tog jag och Jackie bussen hem till henne där vi höll på kvärnå bokstavligt talat sprang ut ur bussen! Började förkröka lite smått på en gång medans vi fixade oss och väntade på Emmy. Jackie hade bakat en massa olika kladdmuffins, blåbärspaj, chokladpudding m.m! En massa göttans! :) Blev kvar hos Jackie till vid 10-11 tiden? där någon gång sedan bussen och tunneln in till Fridhemsplan. På vägen dit fick vi för oss att vi skulle prova om folk kan heja på okända personer efter vägen haha...där kom vi gåendes jätteglada och neeehh fan nästan ingen hejade tyckte väl bara att vi var allmänt störda eller nåt ! ;).

Tog ett tag för oss att ens hitta till klubben NU som vi skulle in på men tillslut så!. Väl framme stod vi inte på gästlistan (som vi skulle ha stått på) så vi kom inte in. Sen var det något speciellt på lördagar där också och ett ny öppnat ställe så  det var mycket folk!. Lite putt blev vi och gick till stället Dovas som låg brevid och tog oss en varsin öl och sen kom Jackies kompis som jobbar på NU som hjälpte oss att komma in! :).

Jäkligt bra ställe var det med mycket musik och mycket  dans blev det i hela 4 timmar!! Träffade på mycket trevligt folk och dricka blev man bjuden på lite här och där billigt och bra tack tack haha! Orkar inte rabbla upp allt som hände där men lyckad kväll blev det iaf! Förutom att Emmy missade hela kvällen på Nu pågrund av vakterna som vägrade släppa in henne igen! Typiskt!

Var tänkt att jag och Jackie skulle hem till henne vid 1 tiden på natten eftersom att vi skulle jobba dagen efter. Så blev inte riktigt planen haha. Kom hem halv 5 på morgonen!. Gick väl från krogen vid 4 tiden och då var det fortfarande en jäkla massa folk kvar!. Både jag och Jackie däckade av på bussen men hem kom vi tillslut och fick oss 1 timmes sömn för att sedan vakna och kliva upp och jobba i 7 timmar yeeeeeey! Var en bra seeegg dragen dag igår! Men vi klarade det och tur var väl det! :).

Detta måste göras om snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0