Viljandi!

Igår åkte vi till Viljandi. Åkte först ut till något " sport center ". Skulle kolla om det passade för svenskar att ha med i våra paketresor. Men varken jag eller Jenny tyckte det var så himla bra det dära...!

Resten av dagen körde vi runt i Viljandi och kollade lite här och var. En kyrka och Viljandi castle besökte vi!.

Åt på en mysig restaurang med öppenspis Tegelaste Juba hette den. Blev tonfisk sallad för min del himlans gött, men servicen kunde ju ha varit några snäpp bättre!.

Efter maten körde vi runt lite till och tittade runt och fotade. Sedan började det regna och vi bega oss hemåt!.

Idag har vi bara suttit hemma och jobbat på!. Fixat klart en massa papper som vi ska skicka in imorgon osv. Ikväll fick vi åka och besöka ett hotell som hette Starest. Ett budgethotell. Träffa markandsförings saken som visade oss runt i hela hotellet. Som vi nu ska hjälpa dom med några saker framöver. Kolla igenom deras hemsida, broschyrer hur dom ser ut på svenska om det är översatt rätt och massa annat :).

Har jobbat ända sen 9 imorse till runt 9 ikväll så 12 timmars jobb plus kvälls möte som slutade bara för en stund sedan. Elina åker till Finland imorgon och blir borta nu ett tag!. Så vi har högar med uppgifter att fixa nu under denna tid som vi är två stycken här!. Så imorgon ska vi sitta och lägga upp ett schema för oss själva. Sen är vi värda ett par dagars ledighet nu snart.

Här kommer en bunt med bilder från Viljandi. Sen blir det sängen är riktigt slut på nu!.


Sportcenter!

Viljandi Castle!

Den populära gungan ;)

Johan Laidoner!


Tegelaste Juba!

Vattentornet!

August Maramaa och hans hund!

Nämen titta vad jag hittade på gatan!

Tillslut såg vi en backe i detta raka land! ;)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0