Regn och åter regn!

Idag har vi jobbat på som vanligt från 9 och ett x antal timmar framåt!.
Tog oss en 2 timmars promenad i regnet ikväll när ska det sluta regna egentligen??. Iaf gick och utforskade lite nya områden :). Annars har det inte hänt så mycket idag kollat på robinson och ung och bortskämd haha herregud!.

I dag har vi då haft besök av råttan. Från imorse och till på dagen har den sprunge runt här inne uppför elementen, ner i soporna och grejer....så dära lagomt kul!. Så nog vågar den visa sig allt!. Ikväll har det faktiskt varit tyst än så länge iaf...!.

Nu ska man snart ta och sova, jobb hela dagen imorgon också!.

Drömde en liten rolig dröm inatt faktiskt, kommer inte ihåg så mycket men hade iaf varit på praktik här i Estland precis som jag är nu men skillnad va att då jag kom hem hade jag tydligen fått en dotter som hette Ida. Det konstiga var att jag hade varken fött hon eller något sådant hon bara fanns där då jag kom hem och morsan hade tydligen varit där då den föddes ja nå sånt haha. Sen så ville jag byta namn på ungen till ett av namnen jag har bestämt i mitt verkliga liv att får jag en dotter ska den heta ............! Men jag vågade inte byta namn eftersom att det var morsan som hade döpt henne till Ida, trodde hon skulle bli jätte ledsen isåfall hahah. Men men man var lite vimsig i huvet då man vaknade iaf!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0