Neljapäev!

Idag hade vi möte på kontoret vid halv 10 tiden imorse. Jag, Jenny, Elina och Lauri. Gick igenom det jag och Jenny hade gjort än så länge..sedan fick vi mer uppgifter som vi har jobbat med här hemma ända till vid 5 tiden idag då gav vi upp haha xD. Mailat iväg en massa olika mail om frågor, saker på svenska som dom inte kan göra osv. Fick lunch hemma hos Elina idag också det blev ris med massa olika saker i och gris kött mumms va det :).
Fick höra idag att vi kanske ska hjälpa Elina med att spela in en guide film om Tartu på svenska. Samma film som vi fick se på engelska i Tisdags fast nu på Svenska då, så att det skulle låta perfekt ;D.

Ikväll tog jag och Jenny en kvälls promenad på 2 timmar igen. Gick mer neråt stan denna gång kikade runt lite och fotade en himla massa. Såg ett av Tartus universitet sshiiitt förstår varför det finns så många studenter här!!!. Inte illa alls haha. Kommer lägga upp en bild på universitetet, det är det stora vita huset med en massa pelar på!!. Iaf då vi var på väg hem och gick över en bro krockade precis två bilar brevid oss ;O hoppas det gick bra!!!.

Jenny stod för fotandet ikväll så här kommer en hel hög med bilder! ;)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0