In Estonia!

Heeelllooo I´m Caroline!! hahaha...måste bara poängtera att Jenny tycker det är jätte roligt då jag prestenterar mig på engelska haha!. Caroline på engelska låter ju så professionellt ! ;)

Iaf vi har nyss fått internet att fungera så det är ju bra!.

Gårdagen blev väldigt lång som man trodde!. Gick bra att flyga båda gångerna och vi var helst slut på. Sov på flyget till Estland nästan hela vägen..!. På flygplatsen mötte Lauri? något sådant hette han ( från Finland ) upp oss och körde oss till Tartu tog ca 2 timmar. Visade oss runt lite i stan! :)

Sedan var det bara att börja packa upp. På ena sidan av våran ytterdörr bor Elina och på andra sidan har vi dörren till vårat kontor och det tar bara 10 minuter att gå in till city så nära och bra till allt haha perfekt! ;).
Efter vi hade intstallerat oss hade vi ett möte hemma hos Elina med jag, Jenny, Elina så klart, L?, och Evelin. Vi berättade lite om våran skola, vad vi vill göra osv osv. De berättade lite om deras planer osv. Blev en kvälls prommis efteråt för att checka in stället!
Sedan gick vi i princip och la oss så slut som vi var på!.

Första dagen
Började 9 imorse då Elina visade oss runt på kontoret. Berättade om allt dom gör och deras planer framöver osv osv. Vi fick se en film om Tartu så vi lär oss lite om staden!. Fick uppgifter om att varje gång vi går ut och äter ska vi kolla på några saker om hur dom gör, beter sig, hur engelskan är osv.
Efter detta blev det en fika paus hos Elina och sedan var vi ha lediga ca 1 timme.
Efter det for vi ut och åkte med bilen lite här och var. Stannade till i Räpina och vi blev bjuden på lunch! :). Efter det gick vi ut och gick fotade m.m.

Tillbaka i Tartu vid 5 tiden. Duschade fixade oss och vid 7 tiden ikväll for vi alla och såg på en musikal Evita med Estnisk och engelsk text så lite hängde man ju med iaf hah! Bra var den! :) Inte ofta man gör något sådant!.
Här äter man ju middag så sent så vi blev bjuden på middag ikväll vid 9 tiden på en fin restaurang inne i stan! =). Sen drack vi Saku öl mmmmm love it!. Dom är så snälla allihopa! :)

Kom hem för en stund sedan. Är helt slut på just nu efter denna dag. Så ska ta och lägga mig nu snart. Vi har redan fått träffa en himlans massa människor, rätt roligt för än så länge kan nästan alla säga något på svenska till och med några greker vi fick träffa ;). Så dom övar sig med oss haha! ;D. Inge problem med engelskan för min del än så länge så det känns skönt! :). Men Men vi kunde ju inte ha fått en bättre början! ;).


Här kommer några bilder från dagen!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0