Fredag?

Då har man nyss kommit ur en varm och skön dusch!. Idag är det fredag, känns inte som det överhuvetaget!!!. Snart har man varit här en vecka ;O. Dagarna bara rusar iväg här!!!.

Morgon möte idag också. Gick igenom dagens uppgifter så vi har suttit och jobbat på med det tills ah 6-7 ikväll!. Sedan var det kvällsmöte. Gick igenom några saker jag inte ska nämna här!!. Men vi har mycket att göra framöver!!! Lunch hos Elina idag också pären och gris kötte gött gött! =). Dom har föresten en jätte söt vovve Platå heter den :).

Imorgon har vi sovmorgon till 12 sen sätter vi igång igen! Ingen helg här inte! ;D.

Föresten någon som är sugen på att åka till Tartu i sommar gratis i 2-3 veckor? Så hojta till!:p. Ska samla ihop en grupp svenskar!!!

Det blir ett kort inlägg idag. Inga bilder heller blev så många igår haha, har inga fler att lägga upp just nu heller så xD.

Kommer iaf åka hem till Swe den 23 Dec sen tillbaka till Tartu efter helgen nån dag. Så blir bara en snabb visit!.


Nu håller Jenny på att göra iordning vårat berömda buffé bord i köket haha!.  Så nu ska jag äta och vi ska bänka oss framför Idol som börjar snart :) Tur vi kan se det härifrån iaf. Lite uppdaterade måste man ju hålla sig! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0