Tillbaka i Övikan!

Ja då sitter man här hemma i läggan igen då! Från vår till vinter igen!suck!

Tänkte vara flitig och blogga då jag var där borta men det gick ju inte så bra med den saken haha. Fanns inte så mycket tid över till att sitta vid någon dator inte :P.

Men i onsdags åkte vi iaf ut på en buss tur med en guide runt typ hela Göteborg trevligt! :) Fick gå in i någon Feskekörka som var en massa jävla fisk i jag som hatar fisk eeuuww hah sedan gick vi in i en annan kyrka som var högst upp på ett berg någonstanns?. Där kyrkan var bygg som en båt upp och ner typ :P. Efteråt drog man iväg till Tur mässan och packade ur alla grejer från bussen som skulle vara till våran monter.

Torsdagen var första dagen på mässan. Gick runt där i flera timmar och samlade på sig en massa visitkort, kataloger osv som man gjorde dagarna framöver också. Så kan ju säga att man somnade gött i sängen varje kväll. Var en massa företag, länder osv från hela världen kändes det som hah med många menar jag VÄLDIGT många! ;). Blev en sväng på stan denna dag också och lite shopping! Köpte en skit nice vit liten jacka och en annan röd ;D.

Fredagen var första dagen jag stod i montern. Efter ett ex antal timmar på mässan blev det en sväng på stan igen. Ingen ork fanns på kvällen till att dra ut någonstanns som vissa gjorde!.

Lördagen Blev mässan åter igen hela dagen!. Gick på två föreläsningar en var om hur det är att jobba inom flygbranschen och andra var vart jobben kommer att finnas i framtiden intressant :).
På kvällen drog vi hela klassen in till stan och käkade tillsammans :). Sedan drog jag, Maja, Jenny, Emma, Sofia och Frida vidare till ett ställe som hette Dancing Dingo tog oss någon öl!

Söndagen Jobbade i montern denna morgon. Gick kanoners!. Sedan gick man runt på mässan igen. Fick se några från Peru dansa och sjunga och ha sig haha....sen några från Indien som dansade och höll på kul att se iaf ;P.
Vid 5 tiden satt vi alla i bussen och då bar det av norrut!

Kom hem vid 4 igår morse ;O. Resan gick rätt fort hem ändå tyckte ja nu då man åkte på natten iaf!.

Har varit ett par väldigt lärorika dagar och intressant! :D:D.

Igår bar det av till Husum på kvällen och idag har man varit på stan hela dagen så har inte hunne varit hemma så mycket ännu har inte ens packat upp än alla grejer ligger bara slängt runt här kanske ska göra något åt saken!!!


Här är några bilder från Göteborg! =)

                                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0