Thursday :)

Idag jobbat så klart. Sen bar det av hem sov 2 timmar sedan kom Jessica hit :). Halv 2 drog vi ner till Ungdomsmottagningen och gjorde några ärenden^^. Sedan gick vi ner till Bokia jag köpte blocken och beställde Matte boken! Så nu är det klart iaf :). Efter det drog vi ut till Gullänget och köpte hem varsin skink sallad muuummmss :). Haha så kul då Jessica skulle parkera här på parkeringen utanför oss och hon kör in med värdens fart in mot där hon skulle ställa sig och glas halt var det så skulle hon bromsa och vi gled rakt in i snödrivan hahahahahaha!!! =D Ja vad säger man det är alltid en upplevelse varje gång man åker med Jessica ;).
Iaf medans vi smaskade i oss maten såg vi på Queer as folk fick ner andra säsongen idag så jävla nice ;). Jävla bra serie det dära!. haha!. xD.
Annars idag har det väl inte hänt så mycket mera sen Jessica for. Mögla på här hemma och kom på nu ikväll att jag hade glömt att göra Matte så nu har jag iaf sutte och gjort lite granna iaf :). Får göra mera i helgen! Vet ändå inte vad man ska göra i helgen är själv hela långa helgen......blir inge festande iaf som det ser ut som nu men skönt det också ibland :P.

Nu blir det till att se ett till avsnitt av Queer as folk och sedan nanna kudden =).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0