Mjältön!

Ja då har det gått några dagar sen man skrev här igen då..Men har verkligen inte hunnit med det! Förnst nu man sitter hemma i lugn och ro sen man kom tillbaka till Övik men det gillas!

Nu var allt med skolan avklarade och Examen är nu tagen! Men det tänker jag skriva om i ett annat inlägg..Nu blire lite om våran utflykt som vi hade.

Vi åkte iväg med 3 bilar mot Docksta ingen av oss visste vart vi skulle någonstans. Kom fram till ett ställe där vi skulle åka båt och sen visade det sig att vi skulle gå upp för Mjältön som är Sverigest högsta ö. Upp på toppen kom vi tillslut och helvete se varmt det var haha!. Där uppe blev vi kvar ett tag fikade osv. Sedan var det bara att traska sig neråt!...Åkte båt igen då tillbaka till bilarna en liten längre tur, sedan åkte vi till Monicas (En i klassen) Pensionat som ska öppnas i Juni någon gång!. Där sov vi alla över. Hungriga som fan var vi allihopa så vi började grilla på en gång mummmaa! Sedan blev det lite kubb spelande och lite andra grejer :). Huvudvärkan fick jag också så jag låg i sängen redan vid 10 tiden...

Morgonen därpå hade vi frulle vid 9 tiden och vid 11 drog vi oss hemåt för att sedan duscha och byta om inför examensmiddagen men om den kvällen skriver jag i nästa inlägg! ;)

Just ja när vi åkte till Monica så råkade Bengt våran lärare först köra fel så vi gatt sno och åka tillbaka när vi då skulle backa bilen så körde vi rakt in i flera postlåder som åkte ner i diket HAHAH oh jesus va vi garva och ingen av oss ville gå ut så vi gasade bara därifrån haha!. Dock stod dom upp igen när vi skulle åka hem ;).
Det har alltid hänt något med bilarna när vi i klassen åkt någonstans. Denna gång var det detta andra gånger har det varit en krock, nästan kört över en älg, kört in i ett garage med en takbox på bilen som flög åt skogen haha, två av våra bilar körde in i varandra i en rondell, åkt dit för fortkörning osv osv haha!

Här kommer lite bilder från Mjältön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0