Harry Potter and the deathly hallows

Igår satt vi hemma och jobbade hela dagen. På kvällen fick vi för oss att dra ut och äta och gå på bio så det gjorde vi =). Vi gick och åt på Tokyo Sushi Baar hette det mmmm mummms I love sushi, skit gött vare :D. Jenny provade på sushi för första gången så det var nå nytt!. Väldigt fint ställe var det men med den mest otrevliga servitrisen hittills ursh!.

Gick sedan vidare mot Cinamon och så satt vi där och vräkte i oss godis haha, sen gick vi och såg på Harry Potter and the deathly hallows 21:30. Var ju lite skillnad motför att se bio hemma iaf, braaaa mycket större bio salong och skönare stolar!. Värsta lyxen. Filmen var jättebra fick se den med estnisk och rysk text haha, men man förstod ju ändå då dom pratar engelska! :) men brabra, så den ska ni se där ute!! ;). Föresten så kostar det 31 kr för oss att gå på bio här alltså kan vi se denna film 3 gånger för det priset som är hemma i Sverige SJJUKKKTT!! :).

Idag var första dagen vi INTE ställde en väckar klocka, något skönt det var då!!. Sov till vid 11 sen satte vi oss och jobbade på som vanligt igen. Ikväll har vi varit och handlat hem lite mat började eka i kylskåpet. Nu handlade vi bra mycket mer än vad vi har gjort förut så nu borde vi klara oss en vecka iaf förhoppningsvis haha!. Brändes lite i börsen där kände ja!. Men köpte ju en massa vi inte köpt innan. Imorgon kväll har vi bestämt oss för att vi ska ha en vin och ost kväll så det köpte vi mumms! :). Sen så köpte vi hem lite glögg som vi tänkte dricka då det är julmarkand här i Tartu på onsdag och torsdag komma in i lite julstämning här! ;). Köpte också min första julklapp jätte nöjd! :). 

Cinamon





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0